Kuthumi - A mennyei bőség 8-dik sugarának sejtszintű lehorgonyzása

Michelle Eloff (06.10.11) - Kuthumi: A mennyei bőség 8-dik sugarának sejtszintű lehorgonyzása

 

Forrás: thelightweaver

Fordította: Szigeti Antal

Hanganyag letöltési linkje(Gárdi Mariann hangjával): http://www.mediafire.com/download/f2hjnaf01gzn8pi/A+mennyei+boseg+8.+sugara.mp3

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Michelle Eloffon (©) keresztül csatornázva
Johannesburg, 2006. október 11.

___________________________________________________________________

Én vagyok Kuthumi, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain érkezem hozzátok, hogy mindannyiótokat üdvözöljelek ez alkalommal, és elhozzam nektek az isteniség, a kiterjesztett érzékelő-képesség, a bőség és a teremtőképesség áldásait. Üdvözlet szeretteim.

És nagy örömmel és gyönyörűséggel a szívünkben gyűlünk ma össze veletek ezen a napon, miközben mindannyiótokat szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk.

Szeretteim, ahogy összegyűlünk veletek ezen napon, azt kérjük, hogy csukjátok be a szemeteket és üdvözöljétek Kwan Yin úrnő jelenlétét. Előttetek áll, bemutatja nektek az új érzékelő-képesség lángját. Az új érzékelő-tudatosság ezen lángja azt a célt szolgálja, hogy átégesse a fátylakat, az általatok hordozott – korábban megteremtett – archetípusokat, amelyek a bőség manifesztálásának valamilyen korlátozásában vagy blokkolódásában jelentek meg. A szemedet csukva tartva vizualizáld, hogy megnyílik az összes csakrád, és adj nekik engedélyt, hogy összekapcsolódjanak Kwan Yin csakráival, és képzeld el magad, amint minden általad vett lélegzettel belélegzel egy-egy lángot minden csakrádba. Miközben folytatod a légzést, a lángok megjelennek a csakráidban, megkezdve azon archetipikus fátylak átégetésének folyamatát, amelyek korlátozzák a tudatosságod azon képességét, hogy teljesen lehorgonyozza a Mennyei Bőség 8-dik Sugarát. Miközben az úrnő rád néz, elkezded megérezni egy Főnix jelenlétét. Ez a Főnix magával hozza az új tudatosság felvirradását, az új érzékelő-képesség felemelkedését, és olyan inspiráció feléledését, amely arra késztet, hogy új perspektívából/nézőpontból öleld át az élet lehetőségeit.

Mialatt a Főnix bekapcsolja mindezeket az energiákat benned, válj tudatossá arra, hogy az aurádat citrin energia önti el. És miközben ez a citrin energia zuhanyként leömlik rád, a lángok mindegyik csakrád belsejében a mennyei bőség csodálatos citrin kristályaivá válnak. Amíg most erről beszélünk neked, azt kérjük, hogy tartsd csukva a szemedet, hiszen becsukott szemmel sokkal mélyebb szinten vagy képes magadba szívni a szavakat. Szeretett (nővér)eim/fivéreim, mélyebben behatoltok annak megértésébe, hogy [igazából,] egyáltalán mi [is] a bőség - és a Mennyei Bőség Nyolcadik Sugara a mélyebb megértés ajándéka. Ez az energia megváltoztatja az összes olyan régi sejtszintű kényszert, melyeknek ki voltál téve a múlt programozásának és hiedelemrendszereinek eredményeképpen, amelyek bármiféle jelenlegi korlátozáson túl [is] gátolták, hogy szembetalálkozz magaddal. Ismerd el a bőséget, mint isteni jogodat. A legfontosabb számodra, hogy mindig emlékezz rá, hogy megvan hozzá az erőd/hatalmad, hogy bármilyen általad választott formában manifesztáld a bőséget, ezért ha azt választod, hogy a korlátozásokra fókuszálsz, a negativitásra és a szegénységre, akkor ezt fogod bőségesen manifesztálni.

Sok alkalommal mondtuk már el ezeket a szavakat, és folytatni fogjuk ismételgetésüket, amíg bizonyossá nem válik, hogy tudatalatti és tudatos szinten egyaránt tudatában vagytok ennek a ténynek. A mennyei bőség megtestesíti a fény, a bölcsesség, a szeretet és az igazság minőségeit, de [ez] egészen mostanáig kijátszott téged, és Kwan Yin úrnő mai ajándéka számodra a bőség régi fajta felfogása és megértése meghaladásának áldása. Vegyél hát mély lélegzetet, majd lélegezz ki teljesen a szádon keresztül, és engedd meg a testednek, hogy elernyedjen, és üdvözöld a tested minden sejtjében a citrin energiáit, az arany lángot, és a Főnixet. Vizualizáld, hogy minden sejted megnyílik, mint a virág, amikor üdvözli a reggeli napfelkeltét, beszívod a Bőség isteni nyolcadik sugarát. Engedd meg magadnak, hogy inkább érezd, mint elgondold, hogy keresztülmész a folyamaton.

Vidd be a tudatosságodat a bensődbe; válassz ki egy csakrát, és képzeld el magad, amint átéled a folyamatot az általad választott csakra belsejéből. Légy tudatában, hogy melyik csakrát választottad, hiszen ez fontos kulcsot ad neked, hogy hol tárolod a legerősebb archetipikus befolyást, és így ahhoz is, hogy melyik csakra igényli több figyelmedet, abból a célból, hogy teljesen kiszabadulj a reagálás régi paradigmás kényszereiből, [és belépj] a mennyei bőségben létezés eszméjébe.

Lélegezz be mélyen abba a csakrába, melyben találod magad, [majd] lélegezz ki teljesen. Azt akarom, hogy nézz körül most ennek a csakrának a belsejében. Érezd meg, hogy milyen a belsejében lenni. Vizsgáld meg a tartalmát. Milyen emlékeket látsz lebegni e csakra körül? (szünet) Milyen szavakat látsz? (szünet) Látsz-e képeket, és ha igen milyeneket? (szünet) Milyen emlékeid vannak a gyermekkorodból a bőséget illetően? (szünet) Mit tanultál [erről] a szüleid révén? (szünet) Milyen kép teremtődött benned a tanáraid révén, a[z iskola]társaid által, és vallásos jelképek segítségével az életedben, kifejezetten a téged alakító évek során? (szünet)

Mindez az információ létfontosságú abban az értelemben, hogy segítsen neked megérteni, hogy mi zárta le azon képességedet, hogy teljesen lehorgonyozd a Mennyei Bőség Nyolcadik Sugarát a tudatosságod minden szintjén keresztül. Fontos számodra, hogy e nap vége előtt fizikailag írd le mindazt, amit csak megfigyeltél abban a csakrában, amelyben találtad magad, és ebből az információból meg fogod kapni azt, amire azért van szükséged, hogy segítsen neked megérteni, hogy mit kell tenned, abból a célból, hogy teljesen kiszabadulj a korlátozott tudatosság, hiedelmek és hozzáállások régi paradigmás rendszereiből.

Ez a gyakorlat, melynek során leírod, mit észleltél, egyszerűen a megfigyeléseid tudatos elismerése. Ha van bármilyen emléked, melynek negatív tartalma van, vagy az negatív, amit láttál, [akkor] nem fogsz ráfókuszálni a negatívra, hanem elkezded megteremteni a negatívnak a pozitívval való helyettesítését. Például, ha olyan emléket láttál, ami azt mondta neked, hogy nincs elég abból, amire szükséged van, vagy amire vágysz, [akkor] helyettesíteni fogod ezt annak képével és verbális megerősítésével, hogy mindig [mindenből] van elegendő a szükségleteid, illetve lelked vágyainak kielégítésére. Ezt fel fogják erősíteni az azokban a citrin kristályokban hordozott energiák, amelyeket e folyamat során helyeztünk a csakráidba. A Főnix által benned fellobbantott új inspirációk és késztetések olyan további erővé válnak, ami segít neked az általad kiérdemelt mennyei bőség manifesztálásának irányába vezető cselekedetekben, mely bőség isteni jogod szerint a tiéd.

Vegyél mély levegőt, majd lélegezz ki teljesen, és válassz ki egyet a benned feljött negatív képek, vagy emlékek közül, ha egyáltalán voltak ilyenek, és azt akarom, hogy fordítsd ezt most át pozitívvá. (szünet) Bizonyosodj meg róla, hogy a pozitív állításod jelen idejű. Bizonyosodj meg róla, hogy amit vizualizálsz, az jelenleg a részedet képezi, és ha létrehoztál egy pozitív megerősítést, és szerepel ebben az ’akarom’ szó, [akkor] kérlek, hogy töröld ki az ’akarom’ szót, és helyettesítsd ezt a ’választom’ szóval. Azt kimondva, hogy boldogságot akarok, folyamatosan megerősíted az akarást [ami nem befejezett nyelvtani forma], és ez állandó megtévesztő boldogságot eredményez. Amikor azt mondod, hogy ’a boldogságot választom’ [akkor] behozod ezt az ’itt és most’-ba, ezért ne mondd többé, hogy bármit [is] akarsz, mondd azt, hogy ’azt választom’. Az a-val kezdődő szó tilos! Mindannyian értitek?

Érezzétek hát meg szeretteim az ’azt választom’ szavak erejét keresztülszűrődni az összes csakrátokon és [beszivárogni] a testetek minden sejtjébe. Képzeljétek el, amint megtestesül az erő az ’azt választom’ szavakban és képzeljétek el, hogyan erősödnek meg erejükben ezek a szavak, miközben belélegzitek a Mennyei Bőség Nyolcadik Sugarának energiáját. Kwan Yin úrnő elkezdi kivetíteni a világosság további lángjait, amelyek átégetik az összes olyan, a sejtjeitekben maradt nyomot, amelyek korlátozásokat teremtettek az ’azt akarom’ szavakon keresztül. Az ’akarom’ a szegénység szava, a választom ez erő szava. Tegyünk most egy további lépést. Amikor megerősíted, hogy valamit választottál, próbálj emlékezni arra, hogy ne így mondd: „Azt választom, hogy nem félek semmitől” vagy „azt választom, hogy egyáltalán ne legyek szegény, vagy korlátozott, vagy beteg”, mert a tudatalatti mindent szó szerint vesz, és a kulcsszavakon dolgozik, így mindannyiótok tudatalattija azt hallja meg, hogy „a szegénységet választom, a betegséget választom, a félelmet választom”, [és] eltünteti a ’nem’ szót. Ehelyett azt fogod megerősíteni, hogy „azt választom, hogy egészséges legyek, azt választom, hogy bőségben éljek, a bőséget választom, az egészséget választom, a boldogulást választom, az örömöt választom, a boldogságot, a békét, a csendességet, a világosságot, a tudatosságot” és végnélküli a lista.

Ezek a megerősítések – bár nagyon rövidek és egyszerűek – nagyon erőteljesek, mert a tudatalattid és az egód képes lesz hinni bennük. Ez egy választás, és mélyen magadban tudod, hogy megvan a hatalmad a választáshoz. Szánj hát most rá néhány pillanatot, és kezd el belül megerősíteni mindazokat a dolgokat, amelyeket választottál, és minden általad megtett választással képzeld el és érezd, hogy megnövekszenek a bőség-vibrációk a tested sejtjeiben, belépnek a csakráidba, a körülötted mindenütt ott lévő energiameződbe, és mindenféle úton-módon a belső mag-lényed molekuláiba és atomjaiba. (szünet) Szeretteim, ezek az energiák a vonzás és manifesztáció magasabb szintjére emelik most a mágneses mezőtök vibrációs frekvenciáit.

Kwan Yin úrnő elkezd körülöttetek egy tűzgyűrűt teremteni. Ez a tűzgyűrű olyan pajzsként szolgál, amely az összes olyan elfátyolozott illúzió felégését fogja eredményezni, amelyek megpróbálnak visszahelyeződni a pszichédbe, és aztán a tudatosságod szintjein keresztülmenve a fizikai világodba. A tűzgyűrű védőmechanizmussá válik, amelyet felhasználhatsz arra, hogy felégess bármilyen negatív szót, amelyet kivetítettek feléd, és bármilyen negatív szóbeszédet, amelynek Te voltál a tárgya. Használd Kwan Yin úrnő lángjait, és a Főnixet, hogy leégessék a korlátozás falait, hiszen amikor az emberek korlátozásokról beszélnek, ez a környezetükben energiává válik. Így tehát a következő tizennégy hét folyamán aktívan dolgozni fogsz az illúzió fátylainak átégetésén a személyes környezetedben és teredben, eltüntetve a negatív szóbeszédek és a negatív szándékok és az összes negatív tréfálkozás hatásait, amelyek korlátozást és szegénység-tudatosságot eredményeznek.

Lélegezz be mélyen, teljesen kilélegezve, és miközben kilélegzel, képzeld el, hogy a lángok erősebbé és magasabbá válnak, úgy hogy teljesen körülvesznek téged Kwan Yin és a Főnix magas lángjai, védelmezve téged a negativitás, a szegénység, a korlátozottság összes szintjének minden kivetítésétől, és az összes dimenzión keresztül az összes inkarnált(megtestesült) és diszkarnált(testetlen) tudatos és nem-tudatos lény feléd történő kivetítésétől. (szünet) Kwan Yin úrnő elkezdi most belevetíteni a Mennyei Bőség Nyolcadik Sugarát a gyökércsakrádba, és miközben ezt teszi, elindítja az összes olyan láng szétoszlatásának folyamatát, amelyek bármiféle módon korábban létrejöttek a tudatosság korlátozásával kapcsolatosan. Ezek a lángok a megfiatalodás és a boldogulás tudatosság lángjaival helyettesítődnek, és ezek a lángok szeretett (nővér)eim és fivéreim elkezdik szétoszlatni azokat az archetipikus energiákat, amelyek a mártíromsághoz és a prostitúcióhoz kapcsolódnak. A prostituált archetípus kapcsolódik az éntől való eltávolodáshoz, hogy [az én] elárulja magát, az énnel való összecsapás [impact] kis gondolatának segítségével. [Ilyen] az energiád prostituálásának időszaka, és ekkor nem kapod meg energiád újrafeltöltődését, és [így] az energiád kifogy. A mostani időszak a tiéd, hogy megéld isteni jogodat, hogy bővében legyél az energiának, és bővében legyél a[z anyagi] boldogulásnak. Egyszerűen képzeld el, hogy ezek az archetípusok szétoszlanak, és [csak] fénysajátosságaik ülepednek meg a gyökércsakrádban. (szünet)

A Mennyei Bőség Nyolcadik Sugara most feljebb halad a keresztcsonti csakrádba(másnéven szexcsakrába), éppen a köldököd alá, és ez összekapcsolódik a megmentő régi archetipikus energiájával és a mártíromság energiájának további szintjével, szétoszlatja mindazokat az aspektusokat, amelyek folyamatosan felhozzák azokat az apró gondolatokat, hogy mit kap az én [vagyis inkább az egó] és elkezdi legyökereztetni azt a belső tudást, hogy biztonságos számodra kielégíteni az összes szükségletedet, és hogy nem kell megmentened másokat, abból a célból, hogy igazságosnak érezd, hogy megkapd [azt] amire szükséged van, amit akarsz és ami fontos számodra. Rögzítsd a szándékodat, hogy ezen archetípusok összes fény-sajátossága legyökerezzen a keresztcsonti csakrádban. (szünet)

A Mennyei Bőség Nyolcadik Sugara belép most a napfonatod területére, [és] szétzúzza az összes archetipikus illúziót a hatalommal való visszaéléssel kapcsolatban, szétzúzza az összes, a különböző archetípusok által teremtett, az ön-érzékeléshez kapcsolódó illúziót, ami ennek hiányához kapcsolódik, az ön-tudatosnak levéshez [kapcsolódik], és ami az én igazi szükségleteinek megtagadásához [kapcsolódik], és ami a legfontosabb, állandóan megadja a választás lehetőségét másoknak [is]. Kérd, hogy ezen archetípusok összes fény-sajátossága sűrűsödjön össze benned, miközben visszaszerzed választási lehetőségeid hatalmát. (szünet) Lélegezd be az alsó három csakrádba az általad most aktivált energiákat.

A Mennyei Bőség Nyolcadik Sugara belép most a szívcsakrádba, túlterjed az összes olyan korlátozás gátjain, azokon a sebeken keresztül, amelyek az árulás, az illúzióvesztés, és a visszaélések eredményeként jöttek létre, illetve a személyiség összes olyan archetipikus aspektusa révén, amelyek eredményeként vonzódsz a csalárdság, az árulás, a visszaélés, az öncsalás, az én szükségletei megtagadásának bármiféle mintázatához, és eltaszítod a feltétel nélküli szeretetet, és [túllépsz azon, hogy vonzódsz] az összes olyan feltételhez, amelyhez a szeretetedet kötötted; és tudatosan húzd be magadba az összes fény-sajátosságot, hogy legyökerezzen a szívcsakrádban. (szünet)

Folytasd a légzést, miközben a Nyolcadik Sugár belép a torokcsakrádba, szétoszlatva az összes archetípust a kommunikáció körül, a szavak használatán keresztüli manipuláció körül, a szavak használatán keresztüli fekete mágia körül, konkrétan hivatkozva a pletykára, a hazugságra, a negatív tartalmú állításokra. (szünet) Miközben ez átváltozik, ezen archetípusok összes fény-sajátossága bedolgozódik a torokcsakrádba, beágyazódik, és felszabadul benned az igazság hangja. Lélegezz, miközben megtelepszenek ezek az energiák, és [aztán] a Nyolcadik Sugár energiája továbblép a harmadik szemedbe. (szünet) Amikor ez a harmadikszemedben ragyog, elkezdenek szétoszlani az én mindazon archetipikus aspektusai, amelyek csalódást tapasztaltak ez egyén és Isten illetve az egyén és a Földanya kapcsolatában. Lebomlik minden olyan önromboló mintázat, amelyet az egyén az összes szinten élethosszán át teremtett. Elkezdenek lehullani az illúzió mindezen fátylai, és elkezded meglátni, hogy milyen csodálatos az élet ajándéka, és szeretteim, kifejezetten ez a csakra az, melyen keresztül a jónéhányat megtapasztalsz majd a legnagyobb változások közül, mert az illúziók széthullása közben új bepillantások és megértések fognak megáldani, tekintettel a döntési-választási képességedre, és a választás hatalmának felhasználásán keresztül meghatalmasodsz, [és] gyönyörű életet eredményező döntéseket hozol.

[Itt] állsz most az általad kívánt élet minőségeinek megválasztására képes hatalmaddal, a két tenyeredben, a szíved magjában, és a belső szemed magjában, és ebből a belső perspektívából/nézőpontból ki fogsz tekinteni, és ugyanolyan módon fogod látni a világot, ahogyan a szívedet látod, ezért, ha a világot sötétséggel teltnek látod, a szívedet is sötétséggel teltnek látod, de emlékezz, hogy megvan a hatalmad, hogy kiválaszd, hogy mit látsz. Ez nem jelenti azt, hogy megtagadod azt, ami a szinkronicitáson túl, vagy az életed magasabb terveihez való igazodáson kívül van, a Te fókuszod más, jelen van annak tudatossága is, ami még nincs egyensúlyban, és megvan az erőd még annak megváltoztatásához [is], ami ezen az igazodáson kívül van és az igazodásra irányuló választás hatalmán keresztül azt, ami nem igazodik [magasabb terveidhez] automatikusan igazodásba hozod.

A harmadikszem csakrán keresztül az emberiség fel fogja ismerni a béke manifesztálásának céljából a Földön, hogy önmagán, az énjén belül az egyénnek a békét kell választania. Abból a célból, hogy megálljanak a háborúk, hogy megálljon az erőszak, és megálljon a visszaélés, az egyénnek meg abba kell hagynia, az önmagára, az énjére irányuló tüzelést; az egyénnek muszáj az önmagával való kommunikációt választani. Muszáj azt választania az egyénnek, hogy szereti önmagát, és [így] a külső világ automatikusan megváltozik és ez éppen az, aminek teljes kiterjedésére a választásod hatalma kiterjed. Önmagadat megmentve megmentheted a világot. Mindaz, amit a külső világban látsz, közvetlen visszatükröződése a bolygótokon élő minden emberi lény belső világának, és ez az oka annak, amiért mi, a Fény Mesterei folyamatosan szorgalmazzuk, hogy fordíts figyelmet a belső énedre, hogy magadba nézz, hogy belülről [jövően] dönts, és így megváltoztasd azt, ami a külső világban van, és ez az, ahogy meg fogjátok változtatni a világotokat szeretteim, ez az, ahogyan [már most is] változik a világotok.

A Mennyei Bőség Nyolcadik Sugara most belép a koronacsakrádba. Lásd ezt keresztülrobbanni a koronacsakrádon, és a Mennyei Bőség Nyolcadik Sugara energiájának forrása leömlik körülötted, feltölti az energiameződet, összevegyül a mindenütt körülötted lévő mágneses mezővel, és megerősödik a kapcsolódásod az Atya/Anya Istenhez. Ez túlterjed az Atya/Anya Istenen, a végtelen forrás magjába, ami a Te végtelen forrásod [is]. Ez a végtelen forrás az, ami inspirál téged, és amelyik képes téged ösztönözni, hogy vidd végbe azokat a szándékokat, amelyeket a folyékonyságban magad elé állítottál. Az egyén szándékában állhat manifesztálni valamit a mérhetetlen fényből, de ha a késztetéseit az egó kormányozza, akkor ez megváltoztatja a manifesztáció dinamikáját.

Lélegezz be mélyen, és miközben kilélegzel érezd, hogy a Mennyei Bőség Nyolcadik Sugarának energiái megtelepszenek benned, [és] ez elkezdi lemosni a visszaélés, a lemondás, és a sötét oldalad vonzásának összes régi férfias archetípusát, hogy feltárja számodra azt, hogy minek a megtagadásában voltál. Ezek a szavak rendkívül fontosak szeretteim, mert most van meg a lehetőségetek, hogy eldöntsétek, hogy magatokhoz vonzzátok a isteni fény-énetek meghatalmasodott, bővelkedő tükörképét. A szenvedés időszaka véget ért; mindaz, ami a mostban létezik, lehorgonyozza a választás hatalmának ezen új módját. Muszáj eldöntened, mit akarsz visszatükrözni magadra, és ez manifesztálni fogja a mennyet a Földön. Mindazok, akik ma itt vannak, és mindazok, akik olvasni vagy hallani fogják ezeket a szavakat a jövőben, a mérhetetlen fény és bőség csodálatos lényei. Dönts úgy, hogy bölcsen használod ezt az energiát. Ezen azt értem, hogy ha bölcs vagy a döntésedben, akkor inkább fényes oldalad visszatükröződésének manifesztálását választod ahelyett, hogy állandóan a sötét oldalad tükröződéseit teremtenéd meg, [mely utóbbival] azt hozod be a figyelmed [fókuszába], aminek a tagadásában vagy. Bölcs [dolog] így szembenézni belső démonaiddal, és átölelni azt, ami most a „régi kalappá” vált, mert utána nem kell olyan forgatókönyveket magadhoz vonzani, hogy állandóan próbálja megragadni a figyelmedet [a démonod], hiszen így elismered, érzed, és továbbhaladsz.

Tehát szeretteim, vegyetek egy utolsó mély lélegzetet, és miközben kilélegeztek, lazuljatok bele mindezekbe az új energiákba, és azokba a mélyebb megértésekbe, amelyeket ma nyertetek el. (szünet) Még egyszer erősítsétek meg, hogy megvan a hatalmatok megválasztani az életetek minőségét, hogy az általatok kívánt irányba vezessen, és [erősítsétek meg] hogy teljes mértékben felelősök vagytok az általatok meghozott döntésekért. (szünet) Erősítsd meg, hogy felelős vagy, más szavakkal, hogy képes vagy reagálni a teredben a bőség energiájára, és képes vagy manifesztálni az általad kiérdemelt bőséget. (szünet)

Drága fénymunkások, Kwan Yin úrnő és a Főnix energia veletek fog maradni a következő tizennégy napra, és ez alatt az idő alatt, ha kész vagy rá, befejezed a Nyolcadik Sugár integrálását, és a sejtjeid tökéletesen be fogják integrálni ezt az általunk ma nektek elhozott energiát, a citrin kristályok a csakráitokban be fogják fejezni a körülöttetek lévő mennyei bőség mágneses mezőinek manifesztálását, a bőség megjelenését eredményezve annak összes formájában.

Mondjatok tehát köszönetet Kwan Yin úrnőnek a fényért, melyet elhozott nektek ezen a napon. (szünet) Mondjatok köszönetet a Tűz Elemnek jelenlétének ajándékáért, melyet elhozott nektek, és hogy összevegyült veletek. (szünet) Mondjatok köszönetet a Főnixnek, és nagyon fontos, hogy megköszönjétek magatoknak, hogy ma ezt a tapasztalást választottátok. (szünet)

Kezdd el visszahozni a tudatosságodat a fizikai testedbe, mind figyelmesebbé és tudatosabbá válva a fizikai testben való létezésre, ahogy ülsz itt a szobában, és ezen az idővonalon, amelyen találod magad. (szünet) Amikor kész vagy rá, nyisd ki a szemed, körözz a válladdal és a nyakaddal, körözz a bokáddal és a csuklóddal, és biztosítsd, hogy teljesen leföldelt vagy a fizikai testedben.

Szeretteim, a mai energiák eredményeként lehetségessé fog válni, hogy tudatosan felismerjétek választásotok hatalmának milyenségét, vagy ennek hiányát, ami eddig a pontig az élettapasztalataitokat eredményezte. Még akkor is döntést hozol, amikor azt hiszed hogy nincs választásod. Olyan időszakba léptél be, megláthatod azt, hogy a régi módon való élés a régi eredményeket fogja garantálni, azon döntéseddel [viszont], hogy beszállsz az új utak felfedezésének kalandjába, garantálod magadnak az élet új útjait. A teremtés hatalmas gépezete vagy. A létezésed minden milliszekundumában az univerzum társ-teremtője vagy, ezért dönts úgy, hogy arra fókuszálsz, ami fontosabb annál, hogy figyelmen kívül hagyhasd. Amikor figyelmen kívül hagysz valamit, akkor megtagadod, de válaszd inkább azt, hogy valami magasabb vibrációjúval helyettesíted.

És így van ez, hogy aztán szeretteim, mindegyikőtöket átölelünk a Bőség Mennyei Sugarának jelenlétével. A kvantumvilág nyolcadik sugarában tartunk benneteket, ami megmutatja meghatalmasodott képességeiteket, és ebben a felismerésben Ti könnyedén, hálatelten és harmonikusan, ha nem csodálatosan, mindazt manifesztálni fogjátok a valóságotokban, amire valaha is szükségetek lesz. Bízzatok benne, hogy így van, és így lesz. Bízzatok a sok láthatatlan karban, amelyek megtartanak benneteket, kényeztetnek, hordoznak, és mindig emlékeztetnek, hogy egyek vagyunk.

Én vagyok Kuthumi, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának Chohánja, és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket.

Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...