Kuthumi Mester – Atlantiszi Magok Ébredése – 2. rész

Kuthumi Mester – Atlantiszi Magok Ébredése – 2. rész

Michelle Eloff©

Dél-Afrika, Johannesburg; 2006. december 5

Fordította: Hatejer Emese

Hanganyagot készítette: Gárdi Marianna

Hanganyag letöltési helye: http://www.mediafire.com/download/bdw11h2pg38qudn/Atlantisz+2.mp3

Az első rész itt található: https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-mester-atlantiszi-magok.html

(Kapcsolódó közvetítés, amit érdemes megcsinálni: Mihály Arkangyal - Celia Fenn - Árnyék energia és az atlantiszi szerepek - https://spirilego.blogspot.com/2022/10/mihaly-arkangyal-celia-fenn-arnyek.html )

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

___________________________________________________________________

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és hogy elhozzam számotokra a szabadság, az átalakulás, a megvilágosodás és a nyugalom áldásait.

 

Üdvözlet szerettet egy.

Nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén. Szeretteim, eljöttünk hozzátok, hogy elhozzuk az áldásokat, amelyek segíteni fognak felemelni az energiátokat az integráció következő szintjére. Az integráció, amelyről beszélünk, összefügg azon energiákkal, amelyekkel összehangoljátok a tudatosságotokat ma. A 8 millió Csillag Mag, akik hívást intéztek a felébredő egyénekhez, vagyis értetek, hogy eljöjjetek és leheljetek fényt a tudatosságuk magjaiba, amelyet már gyors ütemben elkezdtek megtapasztalni a fizikai létezésükben. A fizikai létezésük ez alkalommal nagyon fontos a bennük és körülöttük lévő anyag változásának szempontjából. A fizikai létezés irányt fog változtatni érzelmi, mentális, spirituális változások eredményeként, amelyek a nézetük minden aspektusát érinti.

 

A mely szimbólumokat átadunk nektek ma, abból a célból történik, hogy felszabadítsuk a magasabb bölcsesség könyvtárait a tiétek és az ő gerincoszlopukon belül. És azért is, hogy lehetővé tegyük a tudatosságuk áramlását a gerincükön belül és eltérítsünk bármilyen legyengítő vagy korlátozó hiedelemrendszert, amelyeket a szüleik programoztak beléjük. Ezek a gyermekek a szüleikben lévő Atlantiszi Csillag Magok Felébresztői, ezért, ha ezek a gyermekek az Atlantisziak egy családjában inkarnálódtak, akkor biztosak lehetnek abban, hogy náluk a magok aktiválódtak.

Aktiválni fogunk bennetek is bármilyen szunnyadó Atlantiszi Magot a mai napon. Ezeket a kulcsokat be fogják kódolni kifejezetten a testeitekbe és ezen kulcsok azok, amelyekre megkérünk titeket, hogy kódoljatok be a 6 évnél idősebb gyerekeitekbe, unokáitokba, dédunokáitokba és még a kifejlett állatokba is a tereteken belül, ha engedélyt ad rá, a Felsőbb Énjük. Látjátok, a kulcsok nem csak a gyermekekre korlátozódnak. A gyerekek kapcsolódnak az élet összes aspektusához. Az ok, amiért olyan fontos, hogy bekódoljátok az élőlényekbe ezt a környezeteteken belül, azért van, mert támogató mechanizmusok, amelyek az egyének számára nyilvánulnak meg, és ezek támogatni fogják a csoportosan ezt az új tudatosságot a küzdelmekkel és harcokkal szemben.

Abban az esetben, ha aktiváljátok a kulcsokat a gyermekeken belül, akik nem a sajátjaitok, engedélyt kell kérnetek a szüleiktől is lélek szinten, hogy bekódolódjanak a szülők fénytestébe, és akkor ezt az energiát beszivárogtatjuk a fizikai tudatosságukba létrehozva a támogatás egy szerkezetét a családon belül, ezért megerősítve ezt az energiát, amely ezeket a Csillag Magokat felébreszti, és felgyorsítja a gyermekek tudatosságának megértési folyamatát kifejezetten a szülőknél, nagyszülőknél, nagyobb testvéreknél, akik a gyermekkel foglalkoznak. Nagyon hasznos a tanároknál is, hogy ezeket a kódokat bekódolják, és ha a tanárok eléggé nyitottak rá és kényelmesen érzik magukat ezzel kapcsolatban, hogy aktiválják ezeket a kulcsokat a gyermekekben, akiket tanítanak, akkor óriási változásoknak lehetnek tanúi a diákjaikon belül. De soha ne felejtsétek el, hogy mindig kérjetek a gyermekek Felsőbb Énjétől!

Tehát tartsátok szem előtt az energiákat, amiknek ki vagytok téve ma, ami az elektromágneses mező atomi szerkezete mentén beszivárog abba, amiből felépülünk és minden más is felépül. Ahogyan a testetek molekulái kiterjednek ezen új fény tudatosságába, így a testetek sejtjei válaszolnak erre az új fényre és a (sejtek) vibrációi megváltoznak, annak eredményeként, amit a régi sejt szintű lenyomatok erőteljes elengedésén keresztül tapasztaltok meg. Most azok számára, akik tudatosan az választották, hogy felszámolják az ősi hatás/befolyás programjait, úgy fogjátok találni, hogy a testetek a régi paradigmás tudatosság eldobásának egy fontos sorozatán megy át az ősi programozást illetően. A régi paradigma programozása elavulttá vált, most beléphetsz ennek egy teljesen új módjába az életed létezésén belül, a testeiden belül és ezáltal kifejezésre jutatva, ami létezik. Átlépitek a küszöböt az új fénybe. Meg mindig jelen vannak a régi paradigma módjai, irányai, útjai, de ez már nem a részetek, tehát itt vagy ebben a világban, de nem vagy már ebbe beleragadva, és ez kedvesem nagyon lényeges, azért mert ez egy hatalmas különbséget hoz létre, azzal kapcsolatban, ahogyan az élettel kölcsönhatásba lépsz, és annak módja által, ahogyan saját magaddal is kölcsönhatásba lépsz.

Nagyon fontos lecke az, ami a mai újraaktiválásból származik és ez az én elfogadásának a leckéje. Nagyon könnyű az embernek azt mondani, hogy ”Szeretem és elfogadom magam.”, miközben még mindig ítélkezik és kritizálja önmagát. Az önelfogadás a teljes megnyilvánulásánál csak úgy jöhet szóba, amikor feltétel nélkül szereted magad, és ez alatt azt értjük, hogy nem önmagad kritikájában és megítélésében tartózkodsz, a viselkedésed változik és eggyé válik a megfigyeléssel és teljes felelősséget vállalsz azáltal, hogy azt választod, hogy valami eltérőt teszel. Az egész folyamat alatt fel fogod számolni a hibáztatás és az áldozati tudatosságot. Ez úgy történik, hogy az egyéneknek teljes felelősséget kell vállalniuk a viselkedésükért, anélkül, hogy visszaesnének a múltba, hibáztatva a régmúlt szerelmeiket vagy tanáraikat, a szüleiket, vagy bárki mást az útért, eseményekért, amit az életükben látnak. Ez arról szól, hogy beismerd a viselkedésedet, elismerve ahonnan ez ered és képessé téve önmagad pontosan abba a pillanatban azáltal, hogy megváltoztatod a viselkedésedet és valami eltérőt teszel.

Most lehet, hogy nem feltétlenül tudod, hogy mit kell másképp tenned. A tényét, annak, hogy felismered, hogy valamit eltérő/különböző módon kell tenned, ez már önmagában mozgásba hozza a labdát, hogy úgy mondjam. Ezután, meg kell határoznod a szándékodat a lélekkel együtt, hogy az eszközöket a változás érdekében mutassák be számodra. A kulcsok, amik aktiválódtak bennetek támogatni fogják ezt a folyamatot, és egy felgyorsított időkeretben fogjátok megkapni ezt az információt, hogy honnan kapjátok meg ezt, valamint hogy hol jön el ez hozzád. Fokozni fogjuk az érzékenységi szintjeiteket ezalatt a folyamat alatt, így nem csak az én belső tudata lesz fogékony, hanem az én tudata körülöttetek is befogadóvá válik, azért mert minden önmagatok egy kiterjesztése, ami kapcsolódni fogtok önmagatok azon aspektusával is, amivel tudomásotok szerint egy rajtatok kívül álló dolog.

Tehát, a belső tudatotok beszélni fog hozzátok az én aspektusain keresztül, ami tudatában van a rajtatok kívül álló dolgoknak, és ez általában a kommunikáción keresztül jön az angyali birodalmakból, a vezetőitektől, azoktól, akik tanítanak, és akik segítenek, támogatnak és gondoskodnak rólatok, és nagyon gyakran használni fogják azt, amit a minden napi életetekben láttok, azért, hogy továbbítsák az üzeneteket. Ezért kérték gyakran, hogy legyetek óvatosak azzal kapcsolatosan, ami körülöttetek folyik, legyetek tudatában, hogy mi vesz körül benneteket, és hogy legyetek kapcsolatban a természettel.

Ha vezettetést kértél, és talán 3 vagy 4 egymást követő éjszaka, és egy bagoly fog huhogni a kertben azt gondolhatjátok magatokban ”hmm, furcsa, azelőtt soha nem volt bagoly a kertben, és megfordulsz és visszamész aludni és soha többet nem gondolsz rá. Ilyenkor hátat fordítottatok a Szellemi kommunikációnak azáltal, hogy nem ismertétek fel a baglyot és nem kerestetek utána egy kicsit, hogy mit is jelen ez, mi ennek a szimbolikája. Ennek megjelenési formája a maga természetes környezetében át fogja adni nektek az üzeneteket, amit kértetek. A gyerekek kapcsolatban vannak a természettel. Ők nem ugyan úgy értelmezik a dolgokat, mint ahogyan ezt egy felnőtt teszi, náluk energetikai átvitel történik.

Ma megtapasztaljátok az Atlantiszi magok letöltését, a kulcsokét, amelyek kinyitják és bekódolják, amit aktiválni fogunk a magokba. Ennek eredményeként, ki fogtok bocsátani egy mágneses rezgést, ami automatikusan behangolásra kerül minden más ”alvó”Atlantiszi Csillag Mag energiamezejébe, kapcsolatba fogsz velük kerülni, még ha tudatosan nincs is fogalmad arról, hogy ők Atlantiszi Csillag Magok. Az energiamezőitek kölcsönhatásba fognak kerülni és a szükséges aktiválás végbe fog menni, és ez szeretett egy az, ami annyira csodálatos ily módon munkálkodni ezekkel az energiákkal. Az egyénnek nem kell a tudatosság egy állandó állapotában lenni a tevékenység összes más szintjeit tekintve. Ez nem azt jelenti, hogy feledékenynek kéne lenned azzal kapcsolatban, ami történik, hanem úgy fogod találni időnként, hogy egyre inkább érzékenyebbé fogsz válni az energetikai síkokon való munkákra. Ez a tanulás folyamatának a része és szerepe, hogy tudatosan élj multidimenzionálisan, azonban ezekben az időkben még a fizikai testetek nem áll készen arra, hogy az összes aktivitás minden energiáját megtartsa, ami végbe fog menni, amikor tudatába kerültök számos birodalomnak, ami egymásra egyidejűleg hat. Ezért legyetek türelmesek szeretteim, mert látni fogjátok, mennyire vagytok képesek és azt, ahogyan egyre érzékenyebbé váltok a türelmetek eredményeként.

Az energiák, amelyek megidéződtek a második univerzum 44 Atlantiszi Nagy Mestere hozta el számotokra. Ők tartják meg az Atlantiszi Tudatosságot az Arany Korért és a Platina Korért. Ez a 44 Nagy Mester jelenleg a fény programját horgonyozza le, ami egyesülni fog az Arany és Platina Korral, amely azt eredményezi, hogy az Arany és Platina energiák összefonódnak, nem kötődnek össze egymással, hanem összefonódnak, egyesülnek egymással, mind a DNS kettős szála.

Ez a két energia kiegészíti egymást, szemben azzal, hogy elmerüljenek egymásba és megpróbálják felemészteni egymás energiáját. Az aktiválások ma részei, annak hogy aktiválják az Arany és Platina Kort a DNS-etek energiájának lenyomatán belül, amelyben a férfias az aranyban és a nőies a platinában van.

Most az úgy nevezett Arany Kor és Platina Kor tudatosságának aktiválása egy felgyorsított sebességgel jön el, amellyel meghaladjátok a régi világ dinamikáját, amelyre most Halak Korszakának világaként utalunk. Azoknak, akik nem tudják: a Halak Korszaka olyan időszak volt, ahol az embereknek megmondták, hogy mit tegyenek, hogyan tegyék azt, és hol kell ezt tenniük. Minden hatalmat átadtak néhány hasonló entitásnak, akik hatalmat gyakoroltak mindenki felett. Az Arany Kor, amely egyesült a Platina Korral együttesen a Vízöntő Korszaka, a kor, ahol a hatalmat visszakövetelték és az egyediség/egyéniség kultusza egy egész és teljes állapotot manifesztál. Ez nagyon eltérő az elkülönültség tudatosságtól. Az egyediség/egyéniség nem azt jelenti, hogy elkülönülsz Istentől, hanem azt, hogy teljes mértékben az ÉN VAGYOK jelenlétben vagy, egy vagy az Anya/Atya Istennel és elég magabiztosan és erőteljesen vagy ahhoz, hogy megállj az autentikus igazságodban, hordva a fény ezen öltözeteit és ne csak beszélj róla, cselekedj is úgy, amiről másoknak beszélsz egy közös egységen belül, akik a fény ugyanolyan tudatosságával rendelkeznek.

Létfontosságú, hogy mindnyájan megértsétek, hogy egyéninek/egyedinek lenni nem azt jelenti, hogy elkülöníted önmagad az igazságodtól, ez nem elszigetelődés önmagadtól, ez létrehoz egy rácsot, ami bevonz másokat számodra. Már megértitek, hogy a vonzás törvénye és a hasonló hasonlót vonz, és ezért lehetetlen hogy egyszerre egyéniségek is legyetek és egyedül is legyetek. Több millió más Fénymunkás is megnyilvánítja az egyéniségét/egyediségét, visszanyerve a hatalmukat és az igazságuk kertjét, evégett bevonzva hasonló gondolkodású, hasonló szívű és lelkületű egyéneket ennek eredményeként. Néhányan már hozzászoktatok, annak tényéhez, hogy a dolgok folyamatosan változni fognak, emberek kilépnek az életetekből, és néhány új ember pedig be fog jönni a teretekbe. A változások pozitívak is, olyanok, amelyek táplálnak, ahelyett, hogy legyengítenének. Azáltal, hogy fenntartjátok a komfortzónátokat, amelyet Halak Korszakának régi paradigmája állít a helyére, azáltal ez az energiátokat kimeríti, legyengíti és megtagadjátok önmagatoktól a lehetőséget, hogy megtapasztaljátok a változást, és hogy kifejezzétek az új energiát, ami az isteni jogotok, hogy integráljátok és kifejezzétek. Megkaptátok a Megbízottságotok kódjait, hogy úgy mondjam, ezért képviselitek a Menny Nagyobb Csoportjainak fényét az igazságot az összes aspektusukban, azért arra szólítanak, hogy álljatok meg az igazságotokban.  Az önelfogadás leckéjében szükségesek az erőforrások, hogy mindent megtegyetek az erőtőkből, hogy kényelmesen érezzétek magatokat a bőrötökben, hogy békébe kerüljetek azzal, amit az életetekben tesztek, hogy boldogok legyetek a gondolataitok hiedelem rendszereivel, és így tovább és így tovább, anélkül, hogy megtagadnátok magatoktól bármilyen igazságot vagy örömöt, mert féltek, hogy mások mit fognak gondolni. Ha félsz attól, hogy valaki visszautasít/elutasít annak eredményeként, amit meg akarsz tenni és ezért nem teszed meg, ez azt jelzi, hogy még mindig a Halak Tudatosság régi paradigmájából élsz meg. Ez bele fog telni némi időbe, hogy hogyan használjátok ezt kezdetben, de mindnyájan dolgoztatok ezzel már a múltban, ez semmi újat nem fog jelenteni számotokra, azonban, az önelfogadás leckéjét megérteni, egy létfontosságú lecke az összes Atlantiszi Mag Felébredésében. Így, az Atlantiszi Magok felébrednek, azért mert ti vagytok a fény, ti vagytok azok, és Atlantisz 44 Nagy Mestere is kiküldi az energiáját azért, hogy segítsék az Atlantiszi Magokat, akik még mindig szenderegnek és ezek a gyermekek, akik azért jöttek, hogy egyesítsék az úgynevezett Arany Korszak és a Platina Korszak polaritását, a férfiast és a nőiest. Ami egy Univerzális Megszentelt Házasságot fog eredményezni az egész fénytestébe, mindabba, ami nőies és mindabba, ami férfias. Egyszóval a férfias és nőies összeházasodik.

Szeretteim, engedjétek meg számunkra, hogy elkezdjük az aktiválást, engedjétek meg számunkra, hogy tisztává tegyük, azt amiről kilenc-szintű spirálként beszélünk, - van egy pont, ami a középpontban kezdődik és kilencszer körbe mozgatjátok az ujjatokat spirált rajzolva, így tehát ha a spirál lépéseit számoljátok a spirál középpontjából a spirál végéig, ott kilenc lépés található. Rendben, akkor lássunk is hozzá.

Kérlek hunyd le a szemed, helyezkedj el kényelmes pozícióba. Helyezd a tenyereidet fel felé fordítva az öledbe és lélegezz be mélyen nyolcig számolva, tartsd bent négyig számolva és lélegezz ki nyolcig számolva. Majd tarts szünetet négyig számolva. Lélegezz be nyolcig számolva, majd tartsd bent 4 számolva, lélegezz ki 8 számolva. Majd újra tarts szünetet négyig számolva. Lélegezz be nyolcig számolva, majd tartsd bent 4 számolva, lélegezz ki 8 számolva. Most találd meg a belégzésnél és kilélegzésnél a természetes kényelmes ritmusodat.

Engedd meg a testednek, hogy relaxálttá váljon és tedd lehetővé a tested izmai számára, hogy ellazuljanak különösképpen a hasad izomzata, az állkapcsod izmai, az izmok a homlokodban és a fejbőrödön. Engedd le a vállaidat, lazítsd el a feneked izmait, a csípődét, a térdeidét, a bokáidét és pihentesd a lábaidat kényelmesen és szilárdan a földön.

Most vidd a figyelmedet a kezeidre. Képzeld el a kezeidet elválasztott energiaként, melegen és bizseregően. Lásd a kezeidet vibráló energiával megtöltöttnek és több millió parányi kis fényecskét, amelyek pattognak a kezeidben és kezeid körül is, és ezek a fényecskék megteremtenek egy csiklandozó, bizsergő érzést. Fordítsd a figyelmedet a tenyereid közepére, oda ahol a tenyér csakráid a legaktívabbak. Egyszerűen érezd az energiát megnövekedni intenzitásában, miközben elkezd feljebb haladni a karjaidon. Néhányan talán úgy érezhetitek, hogy a lábaitok is bizseregnek, valamint a talpaitokon lévő csakrák is, reagálva ugyanerre az energia vibrációra és tudatosan egyesíti az energiádat a Föld Anyával. A Föld Anya energiáinak vibrációi belépnek a talpaidon keresztül és a Kozmikus Fény vibrációi, az Ég Atya, ha jobban tetszik, belép a tenyereid csakráján keresztül és tökéletes kapcsolat jön létre közted és a Föld Anya, és közted és a Kozmosz vagy Ég Atya között.

Érezd az energiákat felmozogni a talpaidon át a lábaidba és kezeiden keresztül be a vállaidba. Továbbra is lélegezz, miközben ez a bizsergető vibráció elkezdi megtölteni az egész testedet. Ha nem érzel semmilyen bizsergő érzést, akkor egyszerűen csak képzelj el több milliárd parányi ki fényecskét fel-alá ugrálni magadban, meggyújtva az energiát minden egyes lépéssel, amit ez megtesz.

Miközben ez történik, üdvözöld Atlantisz 44 Nagy Mesterét a személyes teredben. Megkérnek rá, hogy kérd fel a személyes vezetőid bármelyikét, akiket szeretnél, hogy tanúi legyenek ennek a jelenlegi aktiválásnak. A multiverzum 12 új arkangyala összegyűlik körülötted létrehozva a fény egy kiterjesztett körét, és ez a fény ragyogó élénk narancssárga, kék és vörös lángjaiban manifesztálódik. emlékeztesd magad, hogy mélyen lélegezz be és teljesen ki.

Most, Tutra Nagyúr a 44 Nagy Mester egyike, aki jelenleg előtted van, elkezdi az útját feléd venni. Lélegezz be, és lélegezz ki tejesen, miközben üdvözlöd ezen létező energiáját a megszentelt teredben. Mindeközben Tutra Nagyúr megáll előtted megkér rá, hogy adj engedélyt, hogy bekódolja a gerincedet a kulcsokkal. Amikor megadtad az engedélyt, akkor fogja magát és mögéd áll. Hirtelenéjében a kezének energiáját és hőjét érezheted a gerinceden. Összekapcsolódsz az energiájával, megismertetve ezt veled és továbbra is lélegezz.

Tutra Nagyúrnál vannak a Szakrális Kulcsok Atlantisz Akasha feljegyzéseihez. Ő szintén a 8 millió lélek őrzője, akik hívták, hogy felébressze őket. Ő felügyeli a fény tervezetét, hogy a Magok felébredjenek, amik hívtak titeket.

Tutra Nagyúr létrehoz egy energetikai kapcsolatot veled az agyad nyakszirti területénél, amely aktiválni fog egy telepatikus folyosót kettőtök között. Válj tudatossá arra, ahogyan a jobb kezének középső ujját a nyakad közepére teszi, és elkezdi létrehozni az első kilenc-szintű spirált, óramutató járásával megegyező irányba, és miközben ezt teszi, egy hangot hallat. Érezd, ahogyan a vibrációt megnyitja a kulcsot és lélegezz. Érezd az ujjának nyomását, amikor a spirál végéhez ér. Miközben gyengéden megnöveli a nyomást, megnyitja az elektromos energia összes rendszerét, ami az éteri fátylakon keresztül kommunikál a Halak világa és az Arany és Platina világok között. Még meg fogja ezt csinálni 11 alkalommal lefelé haladva a gerinceden. Adunk nektek egy kis időt, hogy csendben üljetek, miközben a további 11 fennmaradó spirál aktiválódik. Létfontosságú, hogy lélegezzetek az egész folyamat alatt. (szünet) Lélegezz. (szünet) Folytasd a légzést. (szünet)

Vegyél egy mély lélegzetet be, kilélegezve teljesen, miközben az összes energia vibráció újrarendeződik a gerinced mentén. Tutra Nagyúr most a gerincedet feltölti az arany és platina energiával. Képzeld el ezt a két energiát egyesülni egymással, létrehozva egy kettős spirált,/hélixet. [Ez úgy képzelheted el, mint a DNS két szálát.] Ez beburkolja önmagát a gerinced körül, valamint eggyé válik a gerincvelői folyadékkel a gerincvelőben. Ez a vibráció most elkezd spirálisan mozogni az idegrendszeredben az érzékenység egy magasabb szintű érzékenységét létrehozva. Minden szinapszis az agyadban elkezd kapcsolatokat kialakítani, olyanokat, amik soha azelőtt nem voltak, és az új gyújtó rendszerek ezen labirintusa az, ami támogatni fog titeket a hiedelem rendszereitek megváltoztatásában az új paradigmás tudatosságban, de ez csak azokkal a hiedelem rendszerekkel történik meg, amelyek a korlátozás bármilyen fajtáját okozták számotokra, az igazságotok mindig sértetlen marad.

Tutra Nagyúr eltávolodik tőled és eléd áll a kezeit összetéve. Lehunyja a szemeit és fejét előrehajtja. Előrelép, és egy csókot nyom a homlokcsakrádra és hátralép, hogy elfoglalja a helyét.

Képzeld el a tested összes ezen új vibrációval vibrálni, miközben fölfelé és lefelé áramlik a gerinceden. Lélegezz, miközben az energiák kiterjednek, hogy beborítsák a fizikai testedet, majd az érzelmi testedet, a mentális és a spirituális testedet.  Vegyél mély lélegzetet be, és ahogyan kilélegzel, érezd ezeket az energiákat kiterjedni, hogy beborítsa az összes párhuzamos énjeidet, önmagad összes ezen aspektusát az alternatív valóságokban és önmagad összes multidimenzionális aspektusát. Ez az új vibráció automatikusan hatással lesz gyermekeitek és unokáitok energiáira, hatással lesz a szüleitekre, valamint a testvéreitekre, és ki fog hatni házastársaitok, partneretek, isteni kiegészítőtők energiáira és bármilyen más emberére, akikhez nagyon szoros kötelék fűz, még ha genetikailag nem is vagytok rokonok.

Az energia tisztítások közül sok túlmegy a genetikai kapcsolatokon,  a vibrációk behatolnak mindazok korlátaiba, akik hajlandóak előnyt kovácsolni ebből  a fényből és ez általatok aktiválódik és integrálják azok az emberek, akik közel állnak hozzátok. Az energia ezen infúziója végigfut az összes párhuzamos és alternatív idővonal rendszerein, megérintve ezen aspektusok mindegyikét és az összes genetikai kapcsolódásaikat, valamint az intim partnereiteket nagyon közelről. Tehát ez az energia most úgy néz ki, mint egy háló, ami kiterjed fénysebességgel, aktiválja az összes ”szunnyadó” Atlantiszi Magot, amelyek kifejezetten a gerincoszlopban voltak eltárolva.  

Lélegezz be mélyen, kilélegezve teljesen, ahogyan a fény ezen hálója megalkot egy csodálatos rácsot, ami mindenkit táplál, akik a végtelen forrás fényével kapcsolódnak ehhez. Lélegezz és lazíts.

Az atlantiszi női Nagy Mesterek egyike, aki Tannith Istennőként ismert most megközelít téged. Nyisd meg az energiáidat, ha szeretnéd a gyönyörű jelenlétét. Megtestesíti a béke, a kegyelem és egyszerűség energiáit és ő a felelős az összes szunnyadó Atlantiszi Csillag Mag táplálásáért, hogy egyszer felébredjenek a szerepük végett. Összehangolja az energiáikat a kegyelem és egyszerűség kódjainak mindegyikével. Azt kéri, hogy adj engedélyt rá, hogy teljesen belépjen a megszentelt teredbe.

Jobb oldalon eléd áll, olyan közel, hogy érezheted az energiájának illatát és érezheted az energiájának melegségét a testeden. Most belekezd, azáltal, hogy jobb kezének mutató ujjával létrehoz egy kilenc-szintű spirált és az óramutató járásával megegyező irányba mozgatja a torokcsakrád fölött. Lélegezz, miközben ezt teszi.

A lélegzetével belefúj a torokcsakrádba, ezáltal belelehelve a kegyelem és egyszerűség energiájával. Ez manifesztálja a képességet, hogy egyszerűséget tükrözzön a beszéded, hogy kegyelemmel add át a szavaidat és hogy az erő kreatív (teremtő) eszközével adj hangot, annak ami a torokcsakrádon belül létezik. Ez az az eszköz, amiért a bolygótokon lévő 8 millió gyermek sóvárog, hogy aktiválódjon, mert ez az az eszköz, ami segíteni fog, hogy elmozduljon a régi paradigma minden iránya, mivel ez az Atlantiszi Csillag Magok hangja, ami el fog jönni, hogy emlékeztesse az emberiséget az eredeti igazságra.

Most lefelé mozgatja az ujját a csecsemőmirigyed felé és ugyanolyan spirált nyom rá.

Lélegezz, miközben ezt teszi. A kegyelem és egyszerűség szellőjét fújja a csecsemőmirigyedbe, amely felnyitja a hívást, amelyet énekeltek, és kiterjeszti önmagát a második univerzumba, keresztülhaladva az átjárón a Folyékony Univerzumba felölelve minden egészét, ami vagy, amely valaha is olyanná formált téged, amit most látsz.   

Folytasd a légzést, miközben az ujját a mellkasod közepébe a szívcsakrádhoz mozgatja és azonos spirált formál. Beleleheli a kegyelem és egyszerűség levegőjét a szívcsakrádba megnyitva a szíved virágszirmait, hogy megkaphasd ezt a fényt, és a kegyelmen keresztül manifesztálódik a szeretet egyszerűségének minden formájában. A szeretet egyszerűsége könnyed energiájával most kiterjed, hogy átölelje önmagad minden egyes aspektusát, ami minden formában létezik. Lélegezz be mélyen, kilélegezve teljesen.

Most mindkét kezét a vállaidra helyezi és közelebb jön, hogy egy csókot helyezzen a homlokodra. Az egyik kezét a szívcsakrádra helyezi, egyenesen a szemeidbe néz és bólint egy gyengéd mosollyal az arcán és visszatér, hogy elfoglalja a helyét a 44 Nagy Mester között.

Továbbra is lélegezz, amíg az energia újrakalibrálódik. A fennmaradó 42 Nagy Mester most felemeli a kezét és a tenyereik csakráját feléd tartják és elkezdik a színek különböző sugarait kivetíteni végigsimítva velük a tested összes területét. A színek ezen lézersugara helyreállítja az életerőt, életenergiát, bármit amire szükséged van, a tested szerveibe, sejtjeibe, molekuláiba és atomjaiba behatol, és ezenkívül mindenbe, ami az atomokon belül és azokon is túl létezik. Lélegezd mindezt be és lazíts. Most a színek egy újabb lézersugarát vetítik ki, hogy aktiválják a benned lévő szunnyadó Atlantiszi Magokat, ezeket a lézersugarak most bekódolják a testeden belül lévő összetett atomi struktúrába. Ezek kibocsátják a mágnesen energiát, amelyről korábban már beszéltünk, és ez kapcsolódni fog a 8 millió gyermekkel és minden más ”szunnyadó” Atlantiszi Csillag Maggal. A 42 Mester továbbra is kifogja vetíteni a szín ezen lézersugarait az elkövetkező 2 órában, ez idő alatt az energiádat folyamatosan újra fogják kalibrálni, biztosítva, hogy leföldeljék ezt benned és rajtad keresztül, hogy minden rendszer zökkenőmentesen áramoljon.

Ennek eredményeként a kommunikáció ösvényeit beállítják azért, hogy egyénileg vagy kollektív elmeként tudjanak veletek kommunikálni, ezért legyetek tudatosak, legyetek óvatosak és nyissátok meg az energiátokat, hogy létrehozzon egy kapcsolatot Atlantisz 44 Mesterével. Sok mindenre emlékeztetnek titeket, a spirituális technológia új rendszereivel kapcsolatban, és az élettel való kölcsönhatásban való csodálatos módozatokat szeretnék bemutatni számotokra.

Vegyél újabb mély lélegzetet be, majd lélegezz ki teljesen lehetővé téve önmagad számára, hogy átadd önmagad a színes lézersugarak vibrációinak. Adj hálát Tutra Nagyúrnak és Tannith Istennőnek. A multiverzum 12 arkangyala egy úgy nevezett Tűz Gyűrűt fog körülötettek tartani, védelmezve titeket ezen magas frekvenciás energia integrálásának időszaka alatt. Adj köszönetet nekik, amiért ezt teszik. Adj hálát a személyes vezetődnek vagy mestereidnek, akiket megidéztél, hogy tanúi legyenek ennek az aktiválásnak, és adj hálát önmagadnak a választásért, hogy megtapasztalod azt, amin az imént keresztülmentél.

Kezdj el lélegezni és hozd vissza önmagad a testedbe. Vegyél egy mély lélegzetet be, kilélegezve teljesen érezve önmagad visszajönni a testedbe. Még mindig fel vagy töltve az energia fény vibrációinak trillióival – az összes új aktivált fény és szín belép a rendszeredbe. Vegyél egy újabb mély lélegzetet be és tudatosan érezd a Föld Anyát a lábad alatt, miközben újrakapcsolódsz vele, kérd meg őt, hogy fogadja be az energiáid gyökereit és rögzítse le őket szilárdan a szívében. Küld ki az energiádat a kozmosz szívéig tökéletes kapcsolódást létrehozva és legyökerezve a mennyet és földön keresztül.

A következő belégzésnél, tartsd bent a lélegzetedet 4-ig számolva és ahogyan kilélegzel lazítsd el a testedet újra. Körözz a nyakaddal és a vállaiddal és egyenesítsd ki a gerincedet egy kicsit. Mozgasd meg a csípőd, és egyenesítsd ki a lábad, körözz a bokáddal és csuklóddal és érezd önmagadat újra a testedben lenni, szilárdan leföldelődve, de mégis teljesen kapcsolatban azzal, ami történik.

Most szeretteim a folyamat, amin keresztülvitt titeket a Nagyúrral és Istennővel az, amit meg kell ismételnetek a saját gyermekeitekkel, unokákkal, ha vannak, a fiatalabb testvéreitekkel, ha vannak, és a házastársatokkal, partneretekkel, ha engedélyt ad rá, és a családotok bármely más tagjával, aki nyitott erre. Ha gyakorló terapeuták vagytok, akkor elvégezhetitek azokkal ezt az aktiválást, akik engedélyt adnak rá és bármilyen más gyermekkel. De emlékezzetek rá, hogy kérdezzétek meg a szüleiket fizikailag vagy a belső síkokon, hogy engedélyt adnak-e erre, ha a szüleik nem olyan nyitottak erre, mint ahogyan azt várnátok tőlük, akkor a belső síkon tegyétek ezt, és ha nem adnak engedélyt, akkor ne erőltessétek a dolgot.

Szeretteim, a 12 spirál a gerincetek mentén a Kulcsok a Szabadság Tizenkét Ösvényéhez, amiért Atlantisz 44 Nagy Mestere a felelős, hogy megtanítsák az emberiségnek, és egyedül csak azoknak fedik fel ezt, akik azt választották, hogy felébrednek és túllépnek a régi Föld mátrixán, más szavakkal belépnek a Vízöntő Korszak tudatosságába.

Ezek azok a kulcsok, amelyek megnyitják majd az új tudatosság zsilipjeit a 8 millió gyermek számára. A spirálok, amelyeket Tannith Istennő végzett el, azok portálok a második univerzumba, amelyek átjárók a folyékony univerzumba. Ezek a közvetítés/átadás rendszereiként szolgálnak, amivel képesek lesztek kapcsolatba lépni azért, hogy kommunikáljatok a legtisztább, legautentikusabb lélek vágyaitokkal egy egyszerű és kecses módon, ami elérhető lesz mindenki számára.

És ez így van szeretteim, hogy átölelünk titeket a Minden Ami Van isteni fényében. Elhozzunk számotokra mindent, amire szükségetek van annak érdekében, hogy lássátok az utat, amit választottatok egészen a befejezésig. Bízzatok a sok láthatatlan karban, ami megtart titeket tudva, hogy soha nem jártok egyedül, és tudjátok, hogy mi mindig veletek vagyunk minden úton. Az Anya/Atya Isten fénye ragyoghatja be fényesen az utatokat, amit választottatok és minden egyes lépés, amit megtesztek szilárd lépés lehet.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany sugarának Chohanja és szeretetben üdvözöllek és megáldalak benneteket. Adonai.

A következő(harmadik) rész:https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-atlantiszi-magok-ebredese.html



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...