Kuthumi Mester és a Szíriuszi és Plejádi Csoport - Új Morfogenetikus Mező Lehorgonyzásának Kísérlete

 Kuthumi felemelkedett Mester és a Szíriuszi és Plejádi Csoport - Új Morfogenetikus Mező Lehorgonyzásának Kísérlete 

geometricgridlevels.jpg


Fordította:  Zsurek Andrea és Mácz Annamária

Michelle Eloff©-on keresztül csatornázva

Glastonbury, Anglia - 2006. augusztus 18.

Letölthető hanganyag Gárdi Mariannától:

 

http://www.mediafire.com/file/7bg32lu6fqcunrx/Csillagkapu+%C3%A9s+%C3%BAj+morfogenetikus+mez%C5%91+megteremt%C3%A9se.mp3

vagy Youtube-n hallgatható verzió:

https://www.youtube.com/watch?v=LGyttnHS8KI

Ez az információ megosztható másokkal, azzal a szigorú feltétellel, hogy semmilyen információ nem alakítható át, nem törölhető és nem használható pénzszerzés céljából, valamint az információ forrását elismerik. Köszönet a Elisabeth-nek az Igazság a Háromságon Keresztül-től [Truth Through Trinity] a leírásért.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a közvetített lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne vonatkoztasd nagyon magadra az időmeghatározásokat, amelyeket a közvetítés résztvevői kaptak. Hasonlón fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időbeosztásodnak és Célodnak megfelelően. A találkozás minden Kérdését és Válaszát benne hagytuk a leírásban úgy, ahogy megtaláltuk a válaszokat és ezek szintén az olvasóink hasznára válnak.

__________________________________________________________________________

Én vagyok Kuthumi, és eljöttem a szeretet és a bölcsesség sugarain, hogy üdvözöljelek mindannyitokat ezen alkalommal, és hogy elhozzam nektek az átalakulás, könnyedség, tisztaság és béke áldásait.

Üdvözlet szeretteim.

És szívünket örömmel és boldogsággal tölti el, hogy ezen a napon találkozunk veletek, mivel szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén.

Szeretett testvéreim a Fényben! Ahogy összegyűlünk veletek a mai napon a Krisztus-tudatosság jelenlétében, mindannyiótokat az emberi tudatosság felszabadításán dolgozó lélekként ismerünk el, és tiszteljük az önfelfedezés, a kiterjesztett öntudatosság és az Isteni elme integrálásának tudatosításában végzett személyes utazásotokat. A mostani összejövetelünk veletek nagy Ünnep, megtiszteltetés osztozni azokkal, akik azt választották, hogy képessé teszik magukat, hogy megtapasztalják saját igaz természetük Isteni mivoltát annak legteljesebb erejében.

A Szíriusziak, a Plejádiak, és mi, a Nagy Fehér Testvériség felemelkedett Mesterei, azért gyűltünk össze veletek, hogy elkezdjünk egy nagyon nagyon fontos kísérletet, ami nem más, mint egy új morfogenetikus mező megteremtése.

Olyan mezőé, amely azt az információt tartalmazza, amely elmozdulást fog teremteni az emberiség tudatosságában. E mező a jelenléte megkönnyíti majd az egyéneknek, hogy rákapcsolódjanak a fényben tárolt információ frekvenciájára. Világotokat sok-sok cikluson keresztül befolyásolta a negatív tudatosság morfogenetikai mezeje, amely sok szempontból a mátrixnak felel meg. Az információ e mezeje fenntartotta a félelem paradigmáját, amelyet mindannyian szorgalmasan kigyomláltatok az emelkedő tudatosságotokból. Amit legyőztetek, az a régi világ ostobasága. Érzelmi önvalótoknak és személyiségeteknek vannak olyan aspektusai, amelyek még mindig megpróbálnak stabil talajt találni, egy biztonságos helyet, ahonnan működtethetitek és megtapasztalhatjátok a tudatosság új szintjeit. Az áldás, melyet a lélek hozott ma el mindannyiótoknak, jó lehetőség, hogy meggyorsítsa az új kvantumenergia integrálásának folyamatát, és hogy azon múltbéli paradigmák fölé emelkedjetek, amelyeket azon testvéreitek tartanak a tudatosságukban, akik megragadtak a régi világban.

Ők azok, akik még mindig a mély álom kategóriájába esnek. Ti, a Fény szeretett felébresztői, elértetek egy olyan időszerű alkalomhoz, amikor megtapasztalhatjátok annak élményét, hogy az Isteni önvalótokat a Fénynek adjátok, keresve az önkifejezés útját társaitok és testvéreitek szívében. A mai napon újra rögzítjük Camelot valódi alaprajzát, újra teremtjük az Isteni Anya, Isteni Atya, és a te legbensőbb önvalód, az Isteni Gyermek Isteni háromságát. Amint átadod magad a benned lévő Fény jelenlétének, felfedezed önmagadban a három Isteni erő aspektusait, megteremted azt az életet, amelyet választasz, és ezáltal megteremted a földi mennyországot. A világ már számos változáson ment át. Személyes átalakulásotok által valamennyien hozzájárultatok ehhez a változáshoz azáltal, hogy emeltétek rezgéseteket és megszüntettétek az egotok ellenőrzését a lelketek felett.

Ma kinyitjuk a mennyországot, megkönnyítjük a nagyon magas frekvenciájú Fény behozatalát, megnöveljük a Fény mennyiségét, amelyet mint egyének birtokoltok. Ezáltal hozzájárulunk egy meggyorsított beavatáshoz, átvíve benneteket a 9. dimenziós tudatosságba és előkészítjük az energiát a 12.,13.,14., és 15. dimenziós tudatosság integrálásához. Ti, mint egy csoport, lehorgonyozzátok a tudatosság szintjeit a 9. dimenziótól a 15. dimenzióig. Ti, mindazonáltal meg fogjátok tanulni, hogy hogyan hasznosítsátok és adjátok át ezt az energiát a személyes fejlődésetek alapján. Az eljárás, melyet személyes vezetőitek teremtenek meg nektek azáltal, hogy megalkotnak egy szentélyt, amely megteremt egy kódot, amely egy frekvenciát testesít meg.

Ez egy hangot fog kibocsátani mely vonzza azokat, akiknek a frekvenciája rezonál azzal, amit te kisugárzol. Ezek azok, akiknek segíteni fogsz, hogy felébresszék a Krisztusi Isteniséget magukban, ahogyan azt te is felébresztetted önmagadban. Nos, szeretteim a Nagy Fehér Testvériség, az Angyalok és Arkangyalok jelenlétében, kezdjük el az energia aktiválását, a Fény integrálását és a minden Isteni legjavában meglévő szeretet felemelkedését.

Csukott szemmel végy szájon át egy mély levegőt és fújd ki teljesen az orrodon. Most végy egy mély levegőt az orron át és fújd ki teljesen szájon át.

Még egy mély belégzés orron át, tartsd, míg 4-ig számolsz, majd 6-ig fújd ki szájon át.

Tartsd, míg 4-ig számolsz, lélegezz be 6-ig.

Tartsd, míg 4-ig számolsz, majd 8-ig fújd ki.

Tartsd 6-ig számolva, lélegezz be 4-ig számolva, tartsd 6-ig számolva, fújd ki 10-ig számolva.

Találd meg a saját természetes mélylégzési ritmusodat, be és ki.

Lazítsd el a tested. Nyisd ki érzékeidet minden Istenség előtt, akik a Fényt és a szeretetet testesítik meg a jelenlétedben. 

Nyisd ki csakráidat, hogy megkapd az Isteni jelenlét áldását. 

Szánj egy pillanatot arra, hogy meghívd személyes segítőidet, vezetőidet, az Angyalokat és Mestereket.  Hívd azt az állatot, kristályt, növényt és természeti királyságot, amellyel kapcsolatban állsz. 

Üdvözöld a Nagy Fehér Testvériséget.  Üdvözöld Fény családodat a Szíriuszról.  Üdvözöld tanítóidat a Plejádokról. Folytasd a légzést miközben energiáidat, átviszed a Szíriuszon lévő kristálytemplomba, megtestesítve a szakrális geometriai formák összes frekvenciáját, melyek az élet teremtői. A Fénylények kört alkotnak körülötted és téged a kristálytemplom közepére ültetnek.

Ahogy a gyökércsakrád érintkezik a templom közepével, Fény kezd örvényleni alattad, amely hangot ad ki, ezáltal újra beállítva az energiameződet, manifesztálva az isteni harmóniát tested minden sejtjében, összhangban a kristálytemplom frekvenciájával és a jelenlévő Fénylényekével.

Maitreya Nagyúr jelenik meg előtted, megajándékoz téged egy gyönyörű kvarckristállyal. Leteszi eléd, Fénye a szeretet frekvenciáját sugározza ki. A szeretet Fénye megnyitja a fizikai tested 7. csakráját és beindít egy folyamatot, amely felszabadítja a régi paradigmák megmaradt energiáit, amelyeket magad mögött hagysz a gyógyítás, megvilágosodás, tudatosság és emlékezés felé vezető személyes utadon. A szeretet frekvencia, amit ez a kristály kibocsát, átalakítja az összes megmaradt energiát olyan energiává, amilyet te választasz.
Egyszerűen csak légy ebben az energiában, mivel a tested egy felgyorsított elengedésen megy át. Ez arra is felkészít, hogy megteremtsd a Fény morfogenetikus mezőjét.

Mihály Arkangyal, Gábriel Arkangyal, Uriel és Ariel mögötted állnak, mindegyikük egy energiát ad neked. Ariel és Mihály Arkangyalok egy-egy kék fénysugarat ajándékoznak neked. Ezek a kék fénysugarak valami nagyon különlegeset jelentenek számodra. Egyszerűen olvaszd be őket az energiameződbe. Add át magad és fogadd el.

Gábriel és Uriel Arkangyalok a hátadra teszik a/mindkét kezüket. Egy hangot kezdenek mormolni, megnyitva ezzel a hátadban lévő sejtek frekvenciáit, amely az alapvető emlékeket tartalmazza. Az impulzusok, amelyek a kisugárzott hangból jönnek, aktiválják a vörös, ibolya és arany színeket. 

Érezd a jelenlétét ezeknek a sugaraknak, amint megtisztítják a hátad legbensőbb területét, amely a múlttal áll kapcsolatban, egy védőburkot hoznak létre körülötted és egy tápláló vibrációt, egy szeretet vibrációt, és egy energiát, amely összekapcsolja a tudatosságodat az Isteni Anya-Atya Istennel.

Rá Nagyúr jelenik meg a kristálytemplomban. Odamegy hozzád és kezét a koronacsakrádra helyezi. Abban a pillanatban az energia egy arany cső formájában a testedbe áramlik, le a gerinceden a gyökércsakrádig és az arany tudatosság arany vibrációja megtölti a testedet, minden sejtedet. Átjárja a sűrűséget, amely a tudatalattidban és a tudattalanodban létezik. Felszabadít téged minden kötöttség alól, amit tudatalatt vagy tudattalanul létrehoztál, hogy kötődj azokhoz a gondolkodásmintákhoz, hitrendszerekhez, megnyilvánulási- és viselkedési mintákhoz, amelyek meggátolják azon képességedet, hogy fenntartsd az arany tudatosságot, amit bensődben már megszültél. Ez az arany vibráció felold minden kötődést, amelyet kivetítettek feléd tudatosan, tudatalatt és tudattalanul azok, akik a te külső világodban keresik az energiát, szeretet, táplálást, táplálékot, védelmet és életerőt. Mihály Arkangyal megkönnyíti ezeknek az egyéneknek a saját életerejük forrásának megtalálási módját. Ez visszahúzza az összes energiádat saját magadhoz. Rá Nagyúr arany vibrációja begyógyítja az összes lyukat az energiameződön és összehangolja a négy alsó testet az elme, a szív, a lélek és a létezés magasabb aspektusaival. SZÜNET

Most, hogy energiád meg van tisztítva, megkezdhetjük a morfogenetikus mező létrehozását. Szeretteim! A morfogenetikus mező az információk mezője. Az morfogenetikus mezőbe programozott információ sosem veszti el erejét. Ez az az információ, amely az emberiség tudatosságát táplálja. Mivel az eredeti program sosem veszíti erejéből, nagyon romboló eszközzé válik, ha negatív információval programozzuk be. Mindannyian, akik jelen vagytok ma, élő eszközei vagytok e mezőnek a megteremtésének. A bolygó különböző helyeiről gyűltetek ma itt össze, mert az egyik célotok, hogy újra lehorgonyozzátok az energiát, amire ráhangolódtok ma azokon a különböző helyeken, ahonnan jöttetek. Amit ma megteremtünk mindannyitokkal, az becsepegtet egy kódot, amely ugyanazt a fokú Fényt aktiválja mindenkiben, akivel napi szinten kapcsolatot létesítesz.

Lehetsz Te gyógyító, terapeuta, masszőr, tanár, barát, szülő vagy cégvezető, meg fogod érinteni azoknak ez életét, akikkel kapcsolatba lépsz.

A mai energiák aktiválása felébreszti a testedben lévő Oroszlán Kapu tizenkét új Krisztus- rácsát, és aktiválunk egy portált is az Oroszlán Kapu közepébe, a csecsemőmirigy fölé. Szeretteim! Annak célja, hogy megtegyük ezt, az, hogy meggyorsítsuk a csecsemőmirigy csakra felébredését a bolygón, hogy ezen a portálon át beutazhass lelki tudatosságod benső lényegébe.

Ebből a pontból az emberiség magához vonzza a tudatosságot és a spirituális megvilágosodást, ezáltal ez egy meggyorsított eljárás lesz az emberiség minden egyes tagjának, hogy megtapasztalja a földi életet. A 2007-es év a 9. dimenzió megszülése lesz azok számára, akik a Krisztusi Fényt keresik önmagukban. A bolygó minden Fénymunkása, akik összhangban dolgoznak a mennyei társaság Isteni kódjával, már behangolták a tudatosságukat a 9. dimenzióra és tovább. Ti, mint egy csoport, tartjátok a 9-től a 15. dimenzióig a frekvenciákat, mindenhol lehorgonyozzátok a szentélyeket, amerre csak jártok. Minden lépés, amit megtesztek, az annak az energiának a lehorgonyzása, amelyet most engedtek magatokba. (Megjegyzés Michelle-től: Augusztus 20-án Kuthumi és a Nagy Fehér Testvériség aktiválták a 44. dimenzió portálját a csecsemőmirigyen keresztül, egy-egy határozott ponton a Salisbury Katedrálisban, Angliában. Kuthumi azt mondta nekem, hogy végül 440. 000 Fénymunkásnak lesz meg a 44. dimenzió portál a csecsemőmirigy tudatosság, amelyet ennek az örvénynek a jelenlétében aktiválnak. Transzba estem a Katedrálisban és Kuthumi személyesen végezte el az aktiválást. Ez volt az első alkalom, hogy nyitott szemmel közvetítettem.)

Szeretteim! Vegyétek fel a kristályt, amit Maitreya Nagyúr tett elétek. Tartsátok a szív csakrátokhoz és hangoljátok össze magatokat mindannak a tiszta szándékával, ami Fény, mindannak ami szeretet, bőség, béke, szabadság, boldogság, igazság és Isteni. Ez az, amit ebből a szándékból teremtünk. Vizualizáld, hogy a tudatosságod összeolvad a jelenlétedben lévő hatalmas fénylények tudatosságával.

Gábriel és Uriel Arkangyalok még mindig tartják a színek vibrációját a hátad felett, emeld meg ezeknek a sugaraknak a bevitelét. Ezek a sugarak a tűz elemek a testedben, átégetik azokat az illúziókat, amelyekkel hozzákapcsolódtál a régi morfogenetikus mezőhöz. A sugarak, melyeket megerősítenek bennetek, elkezdik a semlegesítés folyamatát, felszámolják az összes kapcsolatodat a régi mezővel.

Most mindannyian kezdjük el mondani az AUM mantrát, amely le fogja rombolni a régi morfogenetikus mező vibrációját, és a kristály tudatosság felhasználásával megkezdjük az új megteremtését.

Mindannyian mondjuk az Aum mantrát hétszer.

Szeretteim! Kapcsolódj össze a Fény rezonanciájával a testedben, fókuszálj a tisztaság szándékára, hasznosítsd a tisztaság erejét, hogy összeköttetésbe kerülj az új morfogenetikus mező információjával. Felhasználva a teremtő erődet, adunk most neked egy kis időt, hogy kivetítsd a Krisztus-tudatosság szándékát a mezőbe, az arany tudatosságot és éberséget, és mindazt, amiről úgy érzed, hogy ki akarod vetíteni ebbe a mezőbe. (HOSSZÚ SZŰNET)

Ti, akik olvassátok azt a közvetítést, szánjatok egy kis idő arra, hogy pozitív információkkal járuljatok hozzá ehhez a mezőhöz olyan módon, amilyenen csak akartok.

A Fény Szíriuszi Mesterei mennek oda hozzád. Elkezdenek téged és az Arkangyalokat spirális alakban körbejárni. Amint a spirált létrehozzák körülötted, öntudatosságod a tudatosság, a benső tudás, az Istenivel való összekapcsolódás egy magasabb szintjére emelkedik. SZÜNET A Fény Plejádi Mesterei szintén spirális alakban körbejárnak. Körbejárják a Szíriuszi Mestereket is, akik a melletted álló Arkangyalokat járják körbe. A két spirális forma kombinációja egy nagyon erős frekvenciájú energiát hoz létre. Ez az energiaörvénylés egy kúp alakú védőburokká válik, amely abban a tudatosságban tart, amelyet a morfogenetikus mezőbe programoztál. Az információ beleprogramozódott a sejtrendszeredbe és most a csontrendszeredben tárolt kristályos frekvenciák összerezonálnak azzal a frekvenciával, amelyet megteremtettél azzal a szándékkal, hogy összekapcsolódsz a tisztasággal.

Szeretteim! Mindannyian kulcsfontosságú helyet foglaltok el ebben a mezőben. A Szíriusziak és a Plejádiak által megteremtett spirálok szintén a magasabb frekvenciájú energiát hozzák létre és egyesítik a te tudatosságodat a teremtés és manifesztálás kvantummezejével. Ez egy egyenes sugarat teremt meg a 8. dimenzió szívébe és ezen át a 14. dimenzió szívébe. A sugár mely a 8. és 14. dimenzió szívébe vezet, meggyorsítja beavatásod a manifesztálás világaiba az adományaid és a teremtő képességed teljes elismerése által. Felajánlják neked, hogy kikerülj sok olyan akadályt, amelyekkel az egyének szembesültek, és szembesülnek azáltal, hogy arra fókuszálnak, hogy legyőzzék az egó kapcsolódását a félelemhez. A régi világhoz való vonzódás legyőzése az egyik legnagyobb kihívás a Fénymunkások számára, de az áldás, más szóval a fődíj, a te felajánlásodért, egy meggyorsított elmozdulás a kvantummező, a teremtés és a manifesztálás képességének magasabb világai felé. Szeretteim! Röviden összefoglalva, ti teljesen felelősek vagytok azért az energiaminőségért, amit manifesztáltok a 8-diktól 14-dik dimenzióig tartó közvetlen sugáron keresztül. Ha úgy döntötök, hogy a tudatosságotokat a szegényes tudatosságra, problémákra fókuszáljátok, és azon dolgokra, melyeknek híján vagytok, akkor mindezekből még többet fogtok bőségesen kapni. Az energia bőségessé váltása azt jelenti, hogy felelősséget vállalsz azért, hogy a negativitás bőségét vagy pozitivitás bőségét teremted meg. Ez teljesen a te felelősséged, és már meg van a képességetek, hogy megfeleljetek az előttetek [álló] tudatosságnak.

Az áldás, melyet a lélek adományoz nektek, hogy, magatokhoz öleljétek az Isteni jogotokat, hogy megteremtsétek a mennyországot a földön, vagy hogy folytassátok a pokol megteremtését a földön.

Ismétlem, megvan az erőd, hogy válassz aközött, hogy negatív bőséget, korlátozást teremtesz, vagy pozitivitást és felszabadulást. Az a választásod, hogy egyik része vagy a mostani energiarendszernek, szintén energiát horgonyoz le a koronacsakrádban.

Mi, a Fény Mesterei, együtt dolgozunk egy csoporttal Dél-Afrikában, és most Angliában. Megteremtjük a csakra rendszer alapját Johannesburgban, Dél-Afrika, és megteremtettük a korona csakra pontot Angliában. Ezen a helyen, Glastonbury-ben manifesztáltuk a korona szemét. Mindannyian, akik most itt vagytok, magatokban fogjátok hordozni a korona szemét és nyissátok meg e szemet a bennetek lévő királyságra, más szavakkal, az Isteni gazdagságra, ami ott van bennetek és megosztjátok másokkal.

Szeretteim, a Nagy Fehér Testvériség azt kérte, hogy egyénenként mindegyikőtöknek mutassam be az általatok tartott energia sávját, mely a morfogenetikus mezőhöz kapcsolódik, és hozzáigazítja az emberiség tudatosságát a kvantummezőhöz, ugyanúgy, ahogy előkészületként szolgál a DNS megváltoztatásának programjához, mely a tömegtudatosság megváltoztatására aktiválódik. Kérem név szerint mutatkozzatok be, és én továbbítom nektek az üzenetet.

A tőlem balra ülő személlyel kezdhetjük.


Üdvözlet Kuthumi nagyúr! A nevem A****.
Üdvözöllek fivérem! Ahogy most itt állunk az Isteni jelenlétben veled, Maitreya nagyúr eléd áll és egy vörös kristályt nyújt át neked, a lehorgonyzás energiáját szimbolizálva. A szolgálatnak ezen a területén a te feladatod az életerő lehorgonyzása a földre olyan formában, ahogy az a mennyekben is megtalálható. Világos?
Igen, köszönöm.
Szeretteim, ezen a ponton szeretnénk hozzátenni, hogy ha valaki nem úgy horgonyozza az energiáit a földbe, ahogy azok a mennyekben is megtalálhatóak, az rettenetesen nehézzé tudja tenni az életet a földi síkon. Energiátokat az összes csakrán keresztül le kell földelnetek, hogy szükségleteiteket megfelelően tudjátok megteremteni. Földeletlen állapotban élni azt jelenti, hogy képtelenek vagytok szükségleteiteket manifesztálni, ami a szétkapcsoltság, elkülönülés érzését eredményezi, és annak érzését, hogy elkülönültetek az énetektől. Térjetek vissza a fizikai testetekbe és ünnepeljétek a fizikai élet megtapasztalásának örömét. Köszönjük, fivérem.
Kérlek, folytassuk!
Szeretett Kuthumi nagyúr, az én nevem E
Üdvözlet, nővérem. Maitreya nagyúr előtted áll és átnyújt neked egy gyönyörű vörös turmalin kristályt. Ez a kristály aktiválja a szívcsakrát és feltétlen szeretetet megtestesítő energiasávot jelképezi számodra. A feltétlen szeretet megértése alapvető fontosságú, mert ezen az utadon abban kapsz támogatást, hogy megértsd a feltétlen szeretet erejét. Ez saját magad tiszteletével kezdődik, a határok következetes felállításával, a személyes utazás megbecsülésével, a mások által választott utak tiszteletben tartásával, még akkor is, ha igazságuk nem felel meg a te igazságodnak. Szeresd őket azért, mert azok, akik, és hagyd, hogy azok legyenek, akik. Alapvető fontosságú, hogy megértsétek, hogy a feltétlen szeretetnek semmi köze bárki igazságának feláldozásához és nagyon is köze van mások igazságának tiszteletben tartásához. Megteremteni a teret, ahol az igazságotokat megbecsülik és tiszteletet követelni annak a térnek. Mikor bármely egyén viselkedése, gondolatai, szavai megsértik valaki szent helyét, akkor álljatok igazságotokban, fejezzétek ki igazságotokat és kérjétek, hogy tartsák azt tiszteletben. Senkitől nem várják el, hogy olyasmit tűrjön el, ami nem áll saját igazságával összhangban. Világos ez?
Igen, szeretett Kuthumi nagyúr.
Béke és áldás legyen veled nővérem!
Menjünk tovább!


Szeretet és tisztelet neked Kuthumi, én S vagyok.
Üdvözöllek nővérem. Maitreya nagyúr előtted áll és átad neked egy csodálatos szelenit pálcát, ami az ártatlanságot jelképezi, és így a belső érzékelés képességét, hogy a minden, ami Fény szent terében állhass. Te képviseled az ártatlanság fényét, így a fényt, ami az emberek belső érzékelésében létezik. Bízz abban, amit érzel, és abban, amit a minden isteni létező fényétől kapsz. Világos?
Igen, köszönöm.
Béke és áldás legyen veled!
Folytassuk!


Ta failte romhat, (Üdvözöllek, írül) Kuthumi nagyúr, M vagyok.
Üdv, nővérem. Maitreya nagyúr előtted áll, és átnyújt neked egy gyönyörű akvamarin kristályt. Az akvamarin testesíti meg az érzelmi és a lélektest magasabb tudatosságát, te pedig az érzelmi és lelki intelligencia keverékén keresztül tartod a Béke energiaszálát. Az ajtó nyitva áll számodra, hogy előre lépj és azt prédikáld, amit megtanultál. A prédikáció békében tanítás, a prédikátor tehát olyan tanító, aki a béke állapotában jut előrébb. Érted?
Igen, értem.
Béke és áldás legyen veled!
Go raibh mile mile maith agat, Kuthumi nagyúr! („Ezer, ezer köszönet neked” írül)
Menjünk tovább!


Üdvözlet Kuthumi nagyúr, E vagyok.
Üdvözlet, nővérem. Maitreya nagyúr előtted áll, és egy csodálatos ametiszt kristályt nyújt át neked. Ez kapcsolatban áll harmadik szemed csakrájával. Te tartod az igazság integrálásának energiaszálát. Amint harmadik szemed megnyílik igazságod integrációjának befogadására, a Fény vezetőjévé válsz az általad elfoglalt tér isteniségén belül. Vezetni csak egyféleképpen lehet, ez pedig a példamutatás. Sose félj felfedni igazságodat! Maitreya nagyúr azt az üzenetet szeretné neked és minden ebben a csoportban jelenlévő számára átadni, hogy ne féljetek! Másnak születtetek. Ne áldozzátok fel az igazságotokat azzal, hogy megpróbáltok beilleszkedni egy olyan térbe, ahol nincs számotokra hely. Világos?
Igen, köszönöm, Kuthumi nagyúr.
Béke és áldás legyen veled!
Folytassuk!


Üdvözlet Kuthumi nagyúr, D vagyok.
Üdvözlet Daniel testvér. Maitreya nagyúr előtted áll. Egy kristálygömböt ad át neked, amivel együtt érkezik Metatron arkangyal fénye. A világosság energiaszálán keresztül kell aktiválni a még alvók szívét és elméjét. A fény hangja nyitja meg a koronacsakrát, az agyalapi és a tobozmirigyet az isteni tudatosságára. Amint a fény belép tested ezen csakráin és mirigyein keresztül, te is megtapasztalod a fény hangjának isteniségét. Világos?
Az, Kuthumi nagyúr, köszönöm.
Szívesen. Béke és áldás legyen veled!
Menjünk tovább!


Helló Kuthumi nagyúr, a nevem R

Üdv, fivérem. Maitreya nagyúr előtted áll. Egy pompás rubin kristályt ad neked. A bizalom horgonyzása utad része. Bizalom az Énben, bizalom az Isteniben, bizalom a belső nőiesben, és a belső férfiasban, és a gyermek fényének kifejezése, a gyermek tisztasága és ártatlansága része a te szolgálatodnak. Önmagad mennybéli formájának leföldelése a földön létfontosságú, és energiád és A***** fivérünk energiája visszatükröződik. Te tartod majd ennek koronacsakra aspektusát, A***** fivérünk pedig gyökércsakra aspektusát. Más szavakkal ti tartjátok majd a fény rúdjának egy-egy végét. Érted?
Igen, Kuthumi mester.
Béke és áldás legyen veled!
Folytassuk!


Hello, a nevem A
Üdvözöllek, nővérem. Maitreya nagyúr előtted áll, és mutat neked egy pompás citrin kristályt (sárga kvarc). A napfonat csakrád előtt tartja. Ez megemeli az energia rezgését, így megmutatja neked a benned rejlő isteni akaraterőt. Az erőt, hogy a saját utadat akard. Hogy megértsd, hogy ahol akarat van, ott mindig van isteni út is. Hatalmat adni az isteninek a lélek akarata által, ez szabadítja fel az emberi elmét. Érted?
Igen, köszönöm.
Béke és áldás legyen veled!
Menjünk tovább!


Üdvözlet és hála neked, Kuthumi nagyúr, a nevem V

Üdvözöllek nővérem! Maitreya nagyúr előtted áll, ad neked egy celesztit tojást. Ebben a tojásban ott az élet magja, nagy potenciállal telve. Amire lehetőséged van, az a függetlenség elhozása és bemutatása, a Belső Isteni bizalmának megteremtése, manifesztálás a külső világban. Ez számodra a fordulópont, mikor visszaköveteled hatalmadat, és előrelépsz tudva, hogy mindig isteni módon védve és vezetve vagy. Ne csak a rajtad kívüli világban keresd az életerőt! Fordulj figyelmeddel befelé, és lásd meg a benned jelenlévő Istent. A világot, amiben élsz, ami szándékaid szerint teremtődött. Ez a lehetőség számodra, hogy hasznosítsd a kvantumenergiát, hogy az, amit nehézségként látsz, könnyedséggé változtasd. Ez a beavatás hatalma, amit most tapasztalsz. Érted?
Igen, köszönöm.
Béke és áldás legyen veled!
Folytassuk!


Üdvözlet Kuthumi nagyúr, a nevem C
Üdvözlet, szeretett nővérünk. Maitreya nagyúr előtted áll egy nagyszerű, nagy labradorit kristállyal, ami ahogy fény éri, csodálatos színekkel telik meg, kékekkel, zöldekkel és lilával, ami csodálatos energiák forgószelét hozza létre körülötted, a te utad pedig a hang vízióján keresztül felébreszteni a szíveket, az elméket és felrázni az életbe az alvókat. A labradorit a telepatikus kommunikáció belső területének erősítője és a hang nyelvén keresztül sokan felébrednek az isteni igazságra. Világos?
Igen, köszönöm.
Szívesen. Béke és áldás legyen veled.
Menjünk tovább!


Üdvözlet Kuthumi nagyúr, R vagyok.
Üdvözlet, nővérem. Maitreya nagyúr előtted áll, és egy gyönyörű smaragd kő van nála. Ennek a smaragdnak a szívében ott van Hilarion mester egy misztériumiskolája és a manifesztálás egy világa. Utad és szolgálatod munkájának része, hogy felébreszd a manifesztálás világát azokban, akik azt keresik, hogy hogyan szabadíthatnák fel magukat a szegénység tudatosság korlátai alól. Nem csak az anyagi kényelem hiányáról beszélünk, hanem a szeretet hiányáról is, azokról, akik úgy érzik nem érdemesek a barátságra, a támogatásra, a megbecsülésre, az elismerésre. A szegénység tudatosság egy egész világnyi attitűdöt testesít meg. Utad magában foglalja ennek a tudatosságnak eltolását és megtartását a hála attitűdjében. Világos?
Nagyon köszönöm.
Szívesen. Béke és áldás legyen veled!
Lépjünk tovább!


Üdv, a nevem M
Üdv, nővérem. Maitreya egy lapis lazuli pálcát ad neked, ami az arany és kék rezgéseit testesíti meg. Visszamész az időben, és Tutenkamon előtt állsz, olyan hangrezgéseket befogadva, amik aktiválják a a torok és a szexcsakrát. Az istennő az igazság hangján keresztül bukkan fel. Fogékonysága, gondoskodása és kreatív képességei szülik meg az isteni istennő igaz tudatosságát. Mindaz, amit már mesteri szinten elsajátítottál az egyiptomi időkben, megszületik a torok és a szexcsakrádon keresztül. Ezek az ajándékok, amiket megosztasz a világ istennőivel. Világos?
Igen, köszönöm.
Szívesen. Béke és áldás legyen veled.
Lépjünk tovább!


Szerettetel és hálával üdvözöllek Kuthumi nagyúr.
Üdvözlet, szeretett nővérünk. Maitreya nagyúr előtted áll. Egy kvarckristály pálcát mutat neked, de ez a pálca ennek a szobának a közepén van. A belsejében van egy kristály százszorszép, ami a százszorszép tudatosságot rögzíti Glastonbury szívében. Szeretett nővérünk, te vagy a Bátorsághoz, Fényességhez és Angyali Tudatossághoz vezető kapu aktiválója. Ez az egyik ok, amiért az angyalok és Merlin nagyúr erre a helyre hoztak téged. A Nagy Fehér Testvériség azt kérte, hogy a Krisztus tudatosságot megtestesítő Oroszlánok kapujának 12 portálja aktiválódjon az Angyali tudatosság tisztaságán keresztül, és ez a hely, ahol most vagyunk, a 12 új Oroszlános Kapu egyik portálja. Maitreya nagyúr azt kérdi, hogy akarod-e megnyitni ezt a dimenziót mások számára, hogy részesülhessenek a bátorság, fényesség áldásaiban és az angyali lehelet gyógyító áldásában. Az angyali tudatosság áldásában és az Oroszlánok bömbölésének átváltoztató energiáinak megtapasztalásában. Világos ez számodra?
Igen az, és igen, megteszem, szeretettel és hálával.
Akkor így lesz. Akkor így legyen! Készen van. Béke és áldás legyen veled, nővérem.
Folytassuk.


Áldás rád Kuthumi nagyúr, a nevem. R
Üdvözlet, testvér. Maitreya nagyúr előtted áll és ad neked egy kék turmalin kristályt. Ez a nagyon ritka drágakő a csecsemőmirigyed és a torokcsakrád között van, felkavarva benned a Fény ritka minőségeinek felismerését, és a benned lakozó szeretetét és igazságét. Utad része, hogy segíts másoknak felismerni saját ritka tulajdonságaikat, egy olyan aspektust, ami valakit egyedivé tesz, aktiválva az Isteniség hangját, létrehozva az univerzum kollektív melódiáját. Tárd ki a szíved egyediségednek, lásd magad Isten szemén keresztül és méltányold, amiért a lélek oly’ nagyon szeret téged. Világos?
Köszönöm, igen.

Szívesen, áldás és béke legyen veletek.

Szeretteim, az általunk veletek megosztott energia segítségével a Fény pompás takaróját teremtettétek meg. Mindannyiótokat beburkolunk ezzel a takaróval, és ezek azok az energiák, melyek jelenleg a teremtésben tartják a morfogenetikus mezőt. Az elkövetkező 24 óra során [szellemi] vezetőitek folytatni fogják a veletek végzett munkát. Tudatosságotok folytatni fogja a mező információkkal való feltöltését, ezért legyetek feddhetetlenek szavaitokban, feddhetetlenek a gondolataitokban és cselekedeteitekben. Ez az energia kiterjed az egész világ körül. Elképesztő az erőtök – öleljétek át.

Szeretteim, kérem, hogy a jobb kezetek tenyércsakráját tegyétek a szívcsakrátokra. Érezzétek Uriel arkangyal kezét a ti kezetek tetején a szívetek körül. (szünet)

Helyezd a bal kezedet a Te jobb kezedre, illetve Urielére. Érezd Gábriel arkangyal kezét a bal kezeden. Lélegezz be mélyen, teljesen kilélegezve, és azután kezdjük el szándékolni, hogy a DNS összes szálában megtartott tudatosság felkavarodjon, az isteni tudatossághoz igazodva.

Miközben befogadjuk ezen aktiválást a maga következő szintjén, mindegyikőtöket a 15-dik dimenziós tudatosságba juttatva, aktiváljuk a DNS megváltoztatásának programját az emberiség számára. A DNS-ed aktív isteni természeted. [az eredetiben szójáték, vagy mozaikszó: ’your DNA is your Divine Nature Active’] Szándékold a szívedben, hogy isteni természeted teljesen felébred, a teljes aktiválást manifesztálva, teljesen lehorgonyozva, és tökéletesen aktualizálva.

Ez előkészületként szolgál, ahhoz a hatalmas felemelkedési hullámhoz, ami 2008. december havában fog a bolygótokra érkezni. 2008. december 21-én a Fény összes vezetőjét arra kérjük, hogy gyűljenek össze, hogy fenntartsák a szándékot, miszerint az összes fizikai inkarnációban lévő lélek kapcsolódjon saját isteni természetéhez, és aktiválja azt. Ezen a napon, 2008. december 21-én lesz a napja, hogy 1.4 millió fénymunkás meg fogja kapni Felemelkedett Mester státuszát, és felelős lesz azért, hogy keresztülmenjen a felsőbb dimenziókon, tudatosan megtapasztalva a többdimenziós tudatosságot, hozzárendelve a Fény különleges programjaihoz, hogy átvigye alvó fivéreit és nővéreit a teljesen aktív isteni természetbe.  – DNA: magyarul DNS] Most megvan a lehetőséged, hogy ha szeretnél e program részévé válni, eszerint dönts. Ha ez az akaratod és kívánságod, hogy [együtt]dolgozz a Nagy Fehér Testvériséggel, a mennyei társasággal, az Angyalokkal, Arkangyalokkal, és mindazokkal a lényekkel, akik megtestesítik a Fényt, akkor kérlek, hogy add meg most a válaszodat Maitreyának.

Igen.

Rendben van, megtörtént. Szeretteim, fordítsátok most a tenyércsakráitokat az egek felé. Érezzétek Gábriel és Uriel szárnyait. Érezzétek Mihály és Ariel szárnyait. Az ő szárnyaik elkezdenek most vibrálni. Az általuk kibocsátott energia angyali magnetikus jelenlétet teremt körülöttetek. Miközben tenyércsakráitok megnyílnak ezen angyali jelenlét befogadására, arkangyali védőmező helyeződik körétek. Ez a mező a következő 180 napban fenn lesz tartva. Ez idő alatt Mihály, Gábriel, Uriel és Ariel arkangyal elő fogja készíteni a testedet, arra, ami bele fog érkezni, és amit továbbítni fogtok.

Szeretteim, nyíljatok meg a befogadásra, így tudtok adni. Tudjatok róla, hogy az Univerzum mindennek bővében van, és feltétlenül reagál minden kérésetekre. Így hát legyetek feddhetetlenek szavaitokban, gondolataitokban és szándékaitokban.

Ragadjátok most meg a lehetőséget, hogy együtt legyetek a Fény Nagy Mestereivel, az angyalokkal, az arkangyalokkal, és az összes Mennyei Lény energiáival, és kérjetek, vagy kérdezzetek, és bízzatok benne, hogy meg fog érkezni a válasz. A [szellemi] vezetés manifesztálódni fog, és ami kell, el lesz végezve. Kérem kezdjétek most el.

Kérdés:

Ha valakinek csöng a füle, az jel, vagy…, hogyan lehet ezen segíteni, én magamon és másokon?
Lord Kuthumi: Szeretett nővérem, ez a hang a tisztánhalló képességek fejlesztése miatt van, amire most sokan ráhangolódnak. A világok közti fátylak vékonyodnak és sokan hallják az anyagi teremtés harmadik dimenzióján túli világok hangját. Beletelik egy kis időbe, míg az egyének hozzászoknak a hanghoz. Lélegezz bele! Ha elviselhetetlenné válik, egyszerűen kérd a gyógyító világ angyalait, hogy segítsenek a tested a frekvenciához hangolni. Egészségügyi szempontból nincs miért aggódnod, ez egyszerűen behangolás a magasabb dimenziók magasabb rezgéseibe. Világos?
Igen, köszönöm.
Szívesen.


Kérdés:

Kuthumi nagyúr, kérdésem lenne. Mióta részvettem egy workshopon áprilisban úgy érzem a lelkem egy része elhagyott. A fiam rögtön észrevette a változást bennem, amikor hazajött rögtön azt mondta “más vagy”. Azóta nagyon másnak érzem magma, és úgy érzem hogy egy részem haldoklik. Nem tudom, hogy valami akkor ott kiváltódott vagy egy részemet elvették-e. Szeretném a tanácsodat kérni.
Kuthumi: Szeretett nővérem, elérkezett az ideje, hogy visszaköveteled Fényed hatalmát. Fontos, hogy Merlin nagyúr elé állj egy szent helyen, jelenléted az ő jelenléte előtt, és parancsold vissza hatalmad a testedbe. Segítünk visszaszerezni lelked ezen aspektusát. Neked viszont el kell utaznod egy szent helyre, ahol senki sem zavar, ahol az energiád biztonságban és védve érzi magát. Merlin nagyúr segít majd neked visszaköveteleni éned azon aspektusait, amik az elmúlt időkben elszenvedett traumák miatt töredezetté váltak. Ez a lehetőség számodra, hogy megértsd az energia hatalmát, hogy a szándék hatalmára összpontosíts. Merlin nagyúr vezet majd téged és biztosítja, hogy minden rendben legyen. Világos?
Igen, köszönöm.
Szívesen. Béke és áldás legyenek veled.
Kérdés: Kuthumi nagyúr, van egy kérdésem. Néhány napja egy rendkívül felvilágosult helyzetben találtam magam, ami által visszamentem a gyermekkoromba. Aztán miután végignéztem mindazt, amin keresztülmentem, az érzelmi traumákat, a fizikai bántalmazást, és így tovább, rájöttem, hogy ez egy folyamat, amin keresztül kell mennünk, hogy elérjünk valamiféle megértést, és hogy mi választottuk ezt az életet. És elkezdtem írni egy könyvet a céltudatos életről, hogy megosszam a tapasztalataimat másokkal, és most csak érdeklődnék, hogy kapok-e ezzel kapcsolatban segítséget a kozmikus erőktől. És még ott van a saját vállalkozásom beindításának szándéka.
Kuthumi: Lelked isteni tervével összhangban fog történni. Ebben muszáj bíznod. A célod mögötti szándék irányítja az energia erejét, ami egy konstruktív vagy destruktív természetű, kézzelfogható energia megteremtését, majd manifesztálását eredményezi. Benned van az erő, hogy úgy rögzítsd ezt a projektet a földön, ahogy a mennyekben létezik. Érted?
Igen, köszönöm.
Bízz benne, meglesz. Béke és áldás legyenek veled!


Kérdés: Kuthumi nagyúr, sok évvel ezelőtt, a TruthThruTrinity.org (igazság a háromságon keresztül) weboldal a Nagy Fehér Testvériség szócsöveként kelt életre. Mostanában amolyan szélcsend van. Én bízom benne, hogy teljes hatásfokában hasznosítják majd, az emberiség hasznára. Hozzá tudnál szólni? Köszönöm.


Kuthumi: Persze. Szeretett fivérünk, a szélcsend egy integrációs időszak eredménye, amin keresztül kellett menned. Minden előkészületben volt, és a mai naphoz vezetett, mikor megnyitottad magad a Nagy Fehér Testvériség energiájának nagyobb mértékben való befogadásához, hogy egy részedet kifejező minden dolognak egy következő szintre emeld a rezgését. A weboldalad a 9. és 15. dimenzió rezgéseit fogja megtestesíteni. Mindennek isteni rendben kell lennie, hogy ezek az energiák az Istenséget sugározzák ki a minden fényben létezővel összhangban. Ezért bízz ebben, mint ma választott tapasztalásod eredményében, az energiák majd eltolódnak, sőt, valójában már most eltolódnak. Légy türelmes, nem fog sok időbe telni és bőséges lesz a weboldaladon az áramlás, mivel alapvető eszköze a Fény szavainak és a Nagy Fehér Testvériség Fényének energiájának közvetítéséhez. Világos?
Igen, köszönöm.
Szívesen. Áldás és béke legyen veled.


Kérdés:

Kuthumi nagyúr, mostanában háború volt Libanonban, és én az élet azonos aspektusait fedeztem fel Angliában. Rengeteg nyíl röpköd körbe és más nyilakat is hallok, hogy vajon a tisztítás aspektusa teszi-e mindezt? Nem igazán sikerült megbirkóznom azzal, hogy eljussak annak gyökeréig, hogy mindez honnan fakad. Kaphatnék egy kis segítséget ennek megértéséhez?
Kuthumi: Kedvesem, minden, ami látsz, és amit mindenki más is lát és a külső világban történik, közvetlen eredménye annak, ami minden egyes földi ember belső világában zajlik. Az egó és a lélek közti csata úgymond a színen van. Tudtad, hogy a háború (war) mozaik szó, ami a Nekünk Van Igazunk mondatnak felel meg? /We Are Right/
Ha-ha, nem.
Nos, most már tudod. És mindenki azt mondja „Nekünk van igazunk”, meg hogy „Nem, nekünk van igazunk”, „Ígérem, hogy nekünk van igazunk, és meg fogjuk mutatni, hogy nekünk van igazunk”. És mi történik? Háború tör ki. A szeretet motivációja és a félelem motivációja közti háború épp most tart a csúcspontján. Mindenki szembesül ezzel a lehetőséggel ilyen-olyan szinten.

A döntés a félelem és a szeretet általi motiváltság között. Az emberiség számára a legnagyobb kihívás lemondani az egó lélek feletti ellenőrzéséről, mert az emberiség hozzászokott, hogy a túlélés, harc, csatározás, küzdés, a múlt démonjaival harcolás, a jelen és múlt belső démonaival küzdés, a megélhetésért küzdés, az elmével harcolás és az Én megértésének küzdésének állapotában él. Ezeket a szavakat használjátok minden nap mindannyian, innen a korábbi hozzászólásom – légy feddhetetlen szavaidban, gondolataidban és cselekedeteidben, mert amit megerősítesz, az kerül az éterbe, ami a morfogenetikus mezőket alkotja, és tartsátok észben, hogy az információ sosem veszít intenzitásából.
Mit teremt hát ez a világ?

A nyilak, ahogy te nevezed őket, az egó képességének hiánya felelősséget vállalni a saját részéért ebben az úgynevezett háborúban. Senki nem akarja az Ént vizsgálni, befelé haladni, elismerni az egyéni hozzájárulását ahhoz, ami az egyensúlytalanság állapotában van. A felelősség vállalása mégis egy másik nagyon nehéz aspektusa az emberiség beavatásának az igazi én-tudatosságba és az Istenség tudatosságába. A vádaskodás kivetítése egyértelmű jele a felelősségvállalás félelmétől.

Ezért bíztatunk minden fénymunkást arra, hogy vizsgálják meg Énjüket, mert azzal ha Énjükbe néznek, gyógyítják Énjüket, foglalkozzanak azzal, ami egyensúlytalanságban van benne, képessé válnak változtatni az egyensúlytalanságban lévő dolgokon, ami enélkül nem megy. A világ megmentése Veled kezdődik, és veled, és veled és veled. És minden ember, aki erőfeszítéseket tesz arra, hogy megváltoztassa, ami odabent zajlik, megváltoztatja a világot. Rengeteg ember akarja megmenteni a világot, meggyógyítani a világot, megváltoztatni a világot, véget vetni a háborúknak és véget vetni a bántalmazásnak. Fejezzétek be a belül zajló csatát, vessetek véget önmagatok durva szavakkal, valószerűtlen elvárásokkal, önmagatok lejáratásával való bántalmazásának, hogy nem érzitek elég értékesnek magatokat a jóléthez, a győzelemhez, az univerzum feltétlen és isteni szeretet tudatosságához. Minden változás az Énnel kezdődik. Ezért mondom, hogy egyetlen módja van a vezetésnek a világotokban és bármely más világban, ez pedig a példamutatás. Válasz ez a kérdésedre, bátyám?
Igen, köszönöm, sokkal több is… több, tudod, befelé figyelni. Azon morfondíroztam, hogy volt-e valamilyen különleges planetáris hatás, aminek a hatására így alakult, és arra jöttem rá, hogy a Plútó keresztezi a Nyilast és nem néztem asztrológiailag utána. Azon gondolkozom, hogy elengedésre került-e valamiféle karma, ami talán az Oriont is magában foglalja?
Igen, teljesen nyilvánvalóan. Tartsd észben, hogy a földön jelenleg jelenlévő energiafrekvenciák felgyorsítják, felerősítik az energiákat, asztrológiai és numerikus szempontból, és számos más síkon is. Érted?
Igen.
Rendben van.

Kérdés: Kuthumi nagyúr, szeretném megkérdezni, hogy kik a lelki szüleim és hogyan dolgozhatnék szorosabban együtt velük?
Kuthumi: Természetesen. Egy pillanatot kérek. Lelki atyád Maitreya nagyúr, lelki anyád pedig Nada úrnő. A velük való szorosabb együttműködés egy módja pedig, ha megidézed őket, felismered jelenlétüket és iránymutatást kérsz tőlük. Az iránymutatás gondolatokon keresztül érkezik, amiket az elmédbe plántálnak, inspiráció formájában, például, hogy elolvass egy könyvet, hogy elmenj valahová, hogy megvizsgáld Éned egy aspektusát. Bízz benne, hogy ami jön, az téged szolgál majd, és gondolj lelki szüleidre, ahogy szeretteidre gondolsz, ez majd megerősíti a kapcsolatodat velük. Világos?
Igen, nagyon szépen köszönöm.
Nagyon szívesen.

Szeretteim! Újra kell kalibrálnunk az energiákat, így be tudjuk fejezni az energiák lehorgonyzását. Kérlek benneteket, hogy gyűjtsétek össze az energiákat, közben érezve a kristálytemplomban még mindig itt lévő lények jelenlétét.

Ha van még bármilyen szándékod, amit közzé akarsz tenni a Nagy Mester jelenlétében, azt tedd meg most a szíved jelenlétében.  

Végy egy mély levegőt az orrodon át, majd lélegezd ki szájon át és érezd, hogy az összes energia újrakalibrálja a gerinced vonalát.  

Érezd Rá Nagyúr arany energiáját, ahogy a koronacsakrádból végiglüktet a gyökércsakrádig. Érezd az energiát, amelyet a Szíriusziak és a Plejádiak még mindig létrehoznak spirális alakban körbesétálva téged.  

Most helyet foglalnak körülötted és az energiaörvény elkészült. SZÜNET

Kérlek, magadban ismételd meg a következő szavakat utánam:

’ Mennyei Isteni társaság! Én…(mond a neved) tudomásul veszem a bennem jelenlévő energiát és Fényt. Azt választom, hogy ezt az energiát arra bocsátom ki, hogy szolgáljak mindannak a nevében, ami Fény és hogy nyitott legyek mindenre, ami a Fényben van. Tudomásul veszem, hogy ÉN VAGYOK a Fény egyik szolgálója. ÉN VAGYOK az Anya-Atya Isten Isteni hírnöke. ÉN VAGYOK a szeretet gyűjtőedénye. ÉN VAGYOK az emberiség szívén keresztül rezonáló igazság küldötte.’

Végy egy mély levegőt, fújd ki a szádon át és érezd, ahogy az energiák az Isteni kinyilvánítás egy oktávval feljebbi szintjére mozdulnak.

Folytasd a légzést.

Maitreya Nagyúr még egyszer eléd áll. Mindkét kezét fenntartja, így a kézcsakrája közvetlen vonalban van a szívcsakráddal és briliáns fehér fényt sugároz ki a szívedbe, kinyitva szíved minden dimenzióját, szíved 12 sugarát. Ez az energia kiterjed a csecsemőmirigybe, a torkodba, a napfonatodba, a szakrális és harmadik szemedbe, a korona- és gyökércsakráidba. Aztán le a karjaidba és lábaidba. Tested megtölti ennek a tiszta, fehér fénynek a vibrációja. 

Maitreya Nagyúr most közelebb lép hozzád. Jobb tenyerét a szívcsakrád fölé helyezi, és egy Isteni jel manifesztálódik a bőrödön a szívcsakra felett. Ez a szimbólum egységbe olvad a szíveddel, szimbolizálva a beavatást, amit most kaptál és az aktiválást, amelyben részt vettél. Mindazok, akik a Fény világában vannak, úgy tekintenek rád, mint a minden Fényben létező szeret Istenségének horgonyára.

Szeretteim! Eljött az ideje, hogy köszönetet mondjunk az összes Fénylénynek, akik megjelentek ma velünk, Rá Nagyúr, Maitreya Nagyár, Mihály, Gábriel, Uriel, és Ariel Arkangyalok. Érezd, hogy a körülötted lévő energiák biztosítanak arról, hogy a következő 180 napra az energiák tökéletesen, harmonikusan, kellemesen, Istenien és varázslatosan (megőrződnek) beépülnek. SZÜNET Mondj köszönetet a Plejádiaknak és a Szíriusziaknak azért, hogy megteremtették az új energiaörvénylést körülötted. SZÜNET Mondj köszönetet a tudatos tudásnak azért, hogy annak szolgálatában tartod, amit ma megteremtettél. 
Köszönet a személyes vezetőidnek, irányítóidnak, Angyaloknak és Mestereknek.

És köszönd meg magadnak, hogy ezt a tapasztalást választottad.

Szeretteim! Köszönetet mondunk nektek, hogy ezt a megtapasztalást választottátok, hogy jelentkeztetek a Fény Isteni jelzőtüzeiként az emberiség szolgálatára. Ti vagytok a karok, a szemek, a szív és a lélek hangja. Ti vagytok a kapcsolat a menny és a föld között. Bízz a sok láthatatlan karban, amelyek megtartanak, erősítenek és hordoznak, és a sok láthatatlan szívben, amelyek feltétel nélkül és nagyon mélyen szeretnek. Eljöttünk és megáldottunk téged mindennel, amire szükséged van, bátorsággal, intuícióval, szabad akarattal, erővel, bizalommal és minden más minőséggel, amely az utazásodhoz kell a beteljesülésed felé. Tudd, hogy mi mindig és mindenhol veled vagyunk. Az Anya-Atya Isten Fénye ragyogja be utad az előtted álló ösvényen, biztosítsa, hogy minden lépés, amit megteszel biztonságos. Az Angyalok szárnya körbeölel, melegen tart és biztonságban. Köszönet bátor lelkek. Folytasd, szeress, adj és kapj.

Én vagyok Kuthumi, a szeretet és bölcsesség arany sugarának csohánja és szeretetben üdvözöllek és megáldalak benneteket. Adonai.

Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése