Kuthumi - Mester vibrációs beavatás az Autentikus Énbe

Michelle Eloff (08.01.04) - Kuthumi: Mester vibrációs beavatás az Autentikus Énbe

Forrás: lightweaver

Fordította és hanganyagot készítette: Szigeti Antal

Hanganyag letöltésének helye: http://www.mediafire.com/download/5fvzqckmkua7tqq/11_1+Mester+vibr%C3%A1ci%C3%B3s+beavat%C3%A1s+az+Autentikus+%C3%89nbe.mp3

Michelle Eloff©-on keresztül
Johannesburg - 2008. január 4.

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

OoooOoooO

Én vagyok Kuthumi, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain jövök el hozzátok, hogy mindnyájatokat üdvözöljelek ez alkalommal, és elhozzam nektek az autenticitás, a bizalom, a könnyedség és a szabadság áldásait. Üdvözlet szeretteim!

És nagy örömmel és gyönyörűséggel a szívünkben gyűlünk ma össze veletek, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteim, Mester Vibráció beavatás a mai nap. A 11 mester szám és a 22 mester szám vibrációit egyaránt tartalmazza a Mennyei Bölcsesség frekvenciája. Ez a Mennyei Bölcsesség lehetővé teszi, hogy mélyebben megértsd azt, ami belülről felkavar, ami az én aspektusainak formájában tárul eléd, [és] aminek szüksége van a megértésedre és az elfogadásodra is.

Újévkor beszéltem erről a beavatásról, és ez az év a beavatás fontos éve, a beavatásotoké, a kezdeményező képességetek felhasználásának éve, melyben létrehozzátok a kívánt változásokat. [Az eredetiben minden mondatrészben szerepel az ’initiate’ = ’beavat, kezdeményez’ valamelyik formája.] Ezen a napon magatokhoz ölelitek erőteljes egyedi fényeteket, melyet megtestesítetek. Ez a fény nemcsak olyan frekvencia, mely megvilágítja előttetek az ösvényeteket, hanem olyan frekvencia is, amelyik megvilágítja a bennetek lévő belső világot. Ez [a belépő,] a kezdete a közös utazásotok egyik legfontosabb szakaszának. Itt az ideje az életben tükröződő én átölelésének. Hosszasan, sokszor beszéltünk a tükröződéseidről, arról, hogy a kapcsolataid - és általánosságban az élet - hogyan tükrözik a belső énedet. Ezen belső én megértése egyedivé válásod utazásának egyik része, egyedi [lény]ként látva önmagadat, egyediként kapcsolódva mindahhoz, ami rajtad kívül van. Abba a helyzetbe hoztad magad, hogy jobban megértsd a mindennel egynek levés fogalmát.

Azért kérem azt, hogy előbb egyéniesítsd magad, és [csak] azután kapcsolódj a külső világhoz, mert kezdetben, a kollektív birodalmaiban megvan annak kockázata, hogy elveszítsd önmagad, és vannak akik ténylegesen elmondhatják, hogy [velük] ez már megtörtént. Ezért hát azt mondom most neked, hogy el fogom kezdeni ellenőrizni a testeden keresztüláramló energiát. Úgyszintén be fogom állítani a frekvenciákat a csakráidban, melyek [így] támogatni fogják mindazon információ beintegrálódását, amelyeket ma átadok neked, csakúgy mint ezen információk finom[energetikai] aspektusait. [illetve ezek beintegrálódását] Mindössze annyit kell tenned, hogy becsukod a szemed és meghallgatsz. Ha olvasod ezt az információt, akkor arra kérlek, hogy anélkül olvasd ezt az információt, hogy értelmeznéd, vagy elemeznéd. Áramló módon olvasd. A szavak meg fogják találni a saját útjukat a lényedbe, és oda érkeznek, ahol majd befogadod azokat, ahol meglesz a belső megértésed, és kezdetben ez nem szükségképpen valamelyik tudatos aspektusod lesz. Ezért hát türelemre lesz szükséged e folyamattal kapcsolatban.

[nyomatékosan] Egyedi [lény] vagy. A Föld nevű bolygón élő emberi lény vagy. Abban a birodalomban foglalsz el egy térrészt, ami gondolati mechanizmusok rendszerének révén került megteremtésre. E mechanizmusok nem szükségképpen olyanok, melyeknek az a szándéka, hogy a legjobbat hozzák ki belőled. Mindazonáltal megvan a lehetőséged, hogy kihozd magadból a legjobbat, amikor felismered, hogy e mechanizmusnak rejtett ’rendszere’ van. Gyakran hivatkoznak erre úgy mint ’a program’, ’az illúzió’, és ’a mátrix’.

Néhány évvel ezelőtt hosszasan beszéltem az életről a gömbakváriumban, nem túl régen [pedig] dolgoztunk ezen azok nézőpontjából, akik készek kitörni a mátrixból. Számos szint van az úgynevezett mátrixban, ám minden egyes alkalommal, amikor átlátod a mátrixot, egyre több eszközöd lesz, hogy a befolyásán kívül tudj maradni. E mechanizmus eddig letiltott állapotban tartott téged. Felgyorsítjuk az e mechanizmus erődítményéből való megszabadulás folyamatát azok számára, akik készek erre. Még azok számára is közületek, akik tudatában vannak ennek az ellenőrző mechanizmusnak, vannak olyan szintjei a mátrixnak, amelyekről le kell kapcsolódniuk. És egyre gyorsul mindennek a bekövetkezte.

Sokszor beszéltünk az arany korról, az arany tudatosság világáról, az alkímia utazásáról. És 2008 az volt Alkímia Tudatosság éve, és átöleljük a Tudatosság Alkímiáját. Ugyanakkor ez az energia nem korlátozódik 2008-ra, és a rád gyakorolt hatása számos elkövetkező évben [is] folytatódni fog.

Az általad most átölelt ajándék az a lehetőség, hogy teljesen átöleled az egyediségedet, hogy teljesen átöleled (lassan) azt, aki vagy. Éppen mostanában adtam át azt a közvetítést mindannyiótoknak, [melyben] megbecsülöd, átöleled az egódat, lehetővé téve, hogy az egód a szövetségeseddé váljon. Az egó átölelése része a most végbemenő folyamatnak. Ennek célja és ereje létfontosságú része az egód átölelésének, ahogy egyénként elfogadod ember mivoltodat, feltétel nélkül elfogadod önmagadat. Ítélkezés, eltaszítás, kritizálás, és gúnyolódás jön létre az egyén éntől való félelmének eredményeképpen. Abban a percben, amikor ellököd, kritizálod vagy elítéled önmagadat (lassan) [már] nem öleled át az egyediségedet. Olyan üzenetet küldesz a tested sejtjeinek, hogy nem vagy teljes abban, aki vagy, és ami vagy itt és most. Tudd, hogy bár ez igaz lehet, másrészt hamis is, mert a pillanatban [a jelenben] vagy minden, lehetsz minden, mert a holnap még nincs veled, a tegnap pedig [már] elmúlt.

Teljesen átölelve azt az egyediséget, ami vagy, és egy módon elkülönülve az életed összességétől, és teljesen lekapcsolódva [a külvilágról egy mértékben], lehetővé válik számodra érintkezésbe kerülni azzal, aki és ami vagy. Ez nem valami olyasmi, amit folyamatosan fogsz csinálni, (lassan) [hanem] egyszerűen egy pillanat az időben, amikor meg fogod ezt tenni, talán egy időtartam - egyik napon, [vagy] hetente vagy havonta. És ez inkább az elvonulás szándéka. A befelé fordulásról szól ez, a külső világról való lekapcsolódásról. Önmagad elkülönítéséről mindattól, ami eltéríthet téged attól, aki vagy. Így a [világtól való] elkülönülés és a [róla való] lekapcsolódás szintén fontos cél. Ez vezet el [téged] a csendhez. Hiszen amikor elkülönülsz és lekapcsolódsz, még távolabbra kerülsz [a ’mátrixtól’], [akkor] az énnel való egység terében vagy. Azon a helyen vagy, ahol ott van mindaz, ami vagy. Az éned előtt állsz, olyan térben, ahol nincs semmi, amihez hasonlíthatnád magad, semmi, amihez viszonyulhatnál, [nincs] semmi, ami kihúzna téged az énedből, ami eltérítene és elválasztana téged az énedtől, vagy eltávolítana [tőle].

Az egyediség átölelése lehetővé teszi, hogy átöleld a kollektívet az erő szemszögéből. Képtelen vagy átölelni a kollektívet az erő szemszögéből, amíg el nem érted a saját erődet, és amíg teljesen be nem léptél az igazságodba. Ez az, amire mi az autentikus énként hivatkozunk. Egy további aspektus, amiről [korábban] hosszasan beszéltem, hogy addig nem leszel képes teljesen elfogadni az igazi [az autentikus] énedet, amíg megtorpansz, és nem fogadod el az egyediségedet. És kérlek, vedd észre, hogy az egyediség, a függetlenség, sőt a belső [dolgok], a belső én, az ÉN azok, amik elsősorban igénylik a figyelmedet. [Az eredetiben e fogalmak mindegyike ’in’ szótaggal kezdődik, melynek külön nyomatékot adott!] Szükséged van önmagad megfigyelésére, hogy összeszedd mindazt az információt, ami szükséges az igazságod teljes beintegrálásához, abból a célból, hogy az életed részesévé válj, az erő szemszögéből. Szükséged van rá, hogy először önmagad részévé válj, és [aztán] ez teszi lehetővé, hogy túllépj a kontrollmechanizmus azon programjain, melyek ahhoz a hiedelmedhez vezettek, hogy el vagy különülve az éntől. És ez az, amiben a legnagyobb illúziók egyike rejlik: az a hiedelem, hogy el vagy különülve az énedtől, [hogy] nem csak Istentől, vagy az Anyatermészettől vagy elkülönülve, vagy bármi mástól, ami körülvesz. Csak azért érzed magad Istentől elkülönültnek, mert az énedtől elkülönültnek érzed magad.

Önmagad egyediként való elfogadásában [ennek részeként] elfogadod magad emberi lényként, és elfogadod az én és az emberként való létezés összes aspektusát. Olyan birodalomba kerültél, ami kihívás lesz a hiedelemrendszered számára. Ez nyomogatni fogja a gombjaidat, kihívás lesz a gondolatmintáid számára, és ami a legfontosabb az észlelésed, a megértésed számára. Miért? Mert arra kértünk, hogy tekints önmagadba, lépj túl az önmegtagadáson, [hogy lépj be önmagad] teljes elfogadásába. Ez lehetőség arra, hogy sokkal mélyebb szinten felelősséget vállalj [önmagadért,] az énért, észben tartva, hogy a felelősség egyszerűen az énnek, az életnek való válaszolás képessége. [szójáték: felelősség: ’responsibility’ – válaszol: ’respond’] És az életed annak külső kifejeződése, ami benned belül történik, sokszor bármi másnál jobban felerősítve a tudatalatti elme segítségével, egyszerűen azért, mert a tudatalatti elme az a részed, amelyik mindig éber, mindig aktív, mindig működik, bevesz és kiad [információkat]. Az a részed ez, amely sosem alszik, az a részed, amelyik sohasem véti el a ritmust. Az én ezen aspektusa értékes eszközöket hordoz, valójában néhányat a legmeghatalmasítóbb, lélekfelszabadító eszközeid közül, más szóval az erősségeidet. Az egyetlen út ezekhez [önmagadon,] az éneden keresztül vezet. Ezen azt értem, hogy annak elfogadásán keresztül [vezet,] hogy ki vagy Te, [azon keresztül] hogy megtudd, ki vagy Te, más szavakkal, hogy meglásd igazi [autentikus] énedet, annak minden részét.

Azt kérdezheted, hogy mit jelent ez, mit jelent teljesen átölelni mindazt, ami vagyok? Mi és ki az igazi [autentikus] énem? Az igazi [autentikus] éned mindaz, ami létezik, mindaz, amit érzel, ugyanúgy, mint mindaz, amit nem érzel, [és ez az egész] az igazi éned mélyén tárolódik. Az igazi, [az autentikus] éned az a részed, amelyik nem fél semmitől, az a részed, amelyik igaz az énhez, amelyet nem ellenőriznek a félelmek, az ítélkezések, a kritizálás, a neheztelés vagy a féltékenység. Ez a teljesen meghatalmasodott részed, az a részed, melyre nem hatnak az élet drámái, [melyre nem hat] az a játék, ami kiváltja az emberekből, hogy irigyen, féltékenyen reagáljanak, hogy gúnyolódjanak, ítélkezzenek, pletykálkodjanak és kritizáljanak. Az [autentikus éned] a részed, amelyet nem befolyásolnak az évek óta közszájon forgó dolgok, melyek oda vezettek, ahol most van a világod, oda [vezettek] ahol Te vagy, a fájdalmad, a szenvedésed, a tudatlanságod értelmében.

Nagyon fontos beavatás ez, nagyon erőteljes, mert megvan a lehetősége, hogy kiszabadítson téged abból a világból, ahová a hiedelmeid juttattak, hogy minden legyél és a minden összessége. Valójában a világ melyben élsz, a világ, melyet minden napodon látsz, csak egy csepp annak hatalmas óceánjában, ami odakinn valójában létezik. A Föld, a háromdimenziós élet a bolhánál is kisebb, ahhoz képest, ami benned és körülötted létezik, amit nem látsz, amit nem tudsz felfogni. Ha komolyan veszed a lelked felszabadítását, ha komolyan veszed, hogy ki akarsz törni ebből, és [komolyan veszed] mostani életed megváltoztatását, lehet, hogy nem akarod megváltoztatni a teljes életedet, talán csak életed egyetlen aspektusának van szüksége változtatásra. Mennyi felesleges a változtatási szükségletből? Melyik a fontos változtatás, és hogyan fogod ezt létrehozni? Annak módja, ahogy ezt megteszed, [maga] az autentikussá válás.

Hogyan válik valaki autentikussá? Lehet, hogy kezdetben egyszerűen nagyon nehéznek fogod találni? Biztos vagyok benne, hogy bele akarsz fogni [és hogy egyre] könnyebbé fog válni. Az autentikussá válás legelső lépése annak elfogadása, hogy emberi lény vagy az úgynevezett tökéletlenségekkel, és hibákkal. Olyan ember vagy, akinek érzései, ítéletei, kritikája és ellenszenvei vannak. És mindez egészen rendjén való. Szánj rá elegendő időt, hogy méltányold azokat az érzéseidet, gondolataidat, és azokat a reakcióidat, melyeket jelenleg elutasítasz. Csak foglalkozz velük egy pillanatra, fogadd el, hogy ez is a Te részed.

A következő lépés, hogy megengedd magadnak, hogy igaz[ságos, hű, lojális, őszinte] légy magadhoz ez jelenti a szükséges változások kivitelezését, melyek azt eredményezik, ami el fog jönni hozzád, [vagyis] a békét, a harmóniát, és a teret, melyben autentikusan élheted az életedet. Ez – nagyon helyesen – maga után vonhatja a mérgező kapcsolatok lezárását, hozhat olyan változásokat, melyek kihívásra késztetik a kényelmi zónádat, feltesznek olyan kérdéseket, melyek kihívásra késztetik más emberek kényelmi zónáit, és ugyanúgy feltesznek neked kérdéseket melyek a legbiztosabban kihívásra fogják késztetni a Te kényelmi zónádat és felkavarnak egy pár érzést benned. De ez jó dolog, mert abban a helyzetben vagy, hogy teljesen megérted azt, amitől Te, mint egyedi [lény] félsz, [megérted] ahogyan reagálsz, és [megérted] hogyan szabotálod a folyamatodat a félelmeid megtagadásával. Ha félsz, akkor képtelen vagy megváltoztatni a félelmeidet, hiszen amitől félsz, az nem szükségképpen közvetlen fenyegetés a túlélésedre, [és valójában] amitől félsz, éppen az lehet az erőd, egyszerűen azért, mert nem érted, és nem tudod, hogyan használd. Az éned e részével való kapcsolatod tökéletesítésének az a módja, hogy elfogadod, hogy szívből üdvözlöd, elkezdesz játszani vele, élményeket szerzel vele és így fogod megismerni.

Meg kell ismerned [önmagadat,] az énedet, igazán meg kell érezned, hogy hogyan érzed magad. Gondolj az eddig eltelt életedre, és légy magadhoz őszinte. Mennyi van az életedben abból, amit szeretsz? Mekkora hányadában áll az életed örömből, szabadságból, szenvedélyből, inspirációból és kreativitásból, és mennyi időt töltesz az életedből olyan tevékenységekkel, amelyek örömöt és boldogságot hoznak neked? Biztos vagyok benne, hogy közületek a legtöbben, ha [csak] nem mindenki - egészen örvendetesen - azt tudja mondani: „Nem sokat.” Azért van ez így, mert életed nagy részét azon golyókkal való zsonglőrködéssel töltöd, amelyek a hiedelmeidet kiváltó programokat hordozzák. E hiedelmek azzal kapcsolatosak, hogy milyennek kellene lennie az életednek. Olyan életet élsz, amelyben az arról szóló hiedelmekhez vezettek téged, hogyan kellene élned. Ez nem szükségképpen jelenti azt, hogy ez az élet az, amelyet igazán kiérdemeltél, csak [annyit jelent, hogy] ezt választottad magadnak.

Így aztán azt kérdezzük tőled, hogy miből állna az ideális életed? Mit csinálsz benne? Ki van benne? Hogyan fogod élni ezt az életet? Sokan úgy találhatják közületek, hogy nagyon nehéz megfesteni ezt a képet. Sokan közületek észreveszik tán azokat a gondolat-villanásokat, hogy „Ó, Jóságos [Istenem] ki lesz ebben benne? Mit fogok csinálni? Hogyan fogom megtenni?” És ne lepődj meg, hogy nem tudod. Azért nem tudod, mert az összes energiád elment az arra való fókuszálásra, hogy mit kellene tenned. Az összes álom, az összes remény és kívánság mind a semmibe halványult. Köddé váltak, csakúgy, mint az igazságod. Ezért az utad során, ettől a naptól kezdve öleld át magad egyedi lényként, hogy felismerd (nyomatékosan) ki vagy, [felismerd] azt az identitást, melyre önmagadként jogot formálhatsz. Mi ez egyáltalán? Ki ő? Mit képvisel? Milyen gondolatai, hiedelmei vannak, és hogyan fogja fel az életet?

Emlékezz a szavaimra; mindaddig képtelen vagy teljesen eggyé válni az élettel, amíg nem válsz teljesen eggyé önmagaddal, [az éneddel]. Elkülönültél az igazi énedtől. Eltávolodtál az énedtől, az igazságodtól, az erődtől és hatalmadtól, ami motivál téged, ami valójában a hajtóerőd számos szinten - olyan szinteken, melyek most alszanak. Igazából most újrateremted önmagad, újra feltalálod, újra kitalálod az igazi önmagadat. Ez időt és elszántságot igényel. Rászánod-e ezt az időt, rászánod-e magad? Én úgy gondolom, hogy igen. Hinned kell ebben. Hívd meg az autentikus énedet hogy vezessen téged a szabadságod ösvénye mentén. Engedd meg az autentikus énednek, hogy megmutassa neked különböző arcaidat. Nézz a tükörbe. Hol áll az autentikus éned?

Sokszor azt utálod másokban, amit nem szeretsz magadban. Ez nem valami olyasmit jelent, amit szükségképpen ki kell löknöd magadból, [hanem] valójában azt a dolgot [jelenti], amit a leginkább el kell fogadnod önmagaddal kapcsolatban. Amikor át tudod ölelni ezt a részedet, ez automatikusan átváltozik fénnyé, és a tükörből ez a fény visszaverődik rád, mert amit hajdan negatívnak vagy sötétnek tartottál, vagy szégyellni valónak az válik az erősségeddé. Ez az a részed, melyet visszaszereztél, átöleltél, helyrehoztál, és most szereted. Ez [a rész] válik leghatalmasabb szövetségeseid egyikévé, és teljesen új módon hatalmasít meg téged. És egyedül Te ért[het]ed meg a szavaimat, és egyedül Te fogod megérteni ennek az erőnek a hatalmas kiterjedését. Egyszer csak megteszed. Önmagad visszanyerése folyamatának e része van kapcsolatban a 11-es mester szám vibrációjával, az egyedi [az 1] tükrözi az egyedit [az 1-et]. A mester önmaga előtt áll, a fény találkozik a sötétséggel, a sötétség a fénybe tekint, eggyé válnak. Fektess időt magadba, hogy előhozd a [külső] világba egyedi [belső] fényedet. Minél egészebbnek érzed magad, annál erősebb leszel, és ez az erő a fény jelzőtüzévé válik mások számára. Így magadon belül erősebbnek fogod érezni magad, hogy kiadd a fényedet, hogy szabadon áraszd a szeretetedet, hogy feltétel nélkül szolgálj.

Egyedinek lenni az, ami vagy. A kollektív része vagy, de mindaddig képtelen vagy teljes erőd birtokában működni a kollektívben, amíg fel nem ismered, mi az egyedi szereped ebben. Át kell ölelni az egyet, mielőtt az kollektíve mindennel [egyesül,] eggyé válik. Az egy Te vagy, az egyedi lény, a közös egy egyik kifejeződése. Időnként az elkülönült egy aspektus veti rá fényét a nagyobb egészre. Bízom benne, hogy látod a nagyobb képet.

Szeretteim, olyan utazás ez, mely fel fogja tárni előttetek az én azon részeit, melyek kopogtattak az ajtódon, [amelyek] felkeltették a figyelmedet, keresték az elismerésedet, a szeretetedet és az elfogadásodat. Add meg magadnak ezt az ajándékot, öleld át önmagadat. Mindaz, amit eltaszítasz magadból, eltaszításra fog kerülni rajtad kívül is, ilyen vagy olyan formában.

Így a fényed erősebbé válik, azáltal, hogy átváltoztatod azt, ami benned van, amitől félsz. Ez a módja a növekedésednek, ez az, ahogyan visszaszerzed lelked azon aspektusait, melyek a megszabadulást keresik, azáltal, hogy szereted őket, azáltal, hogy azt mondod, hogy minden rendben van veled. [az eredetiben: ’by saying you are okay’ – utalás az egyik modern terápiás irányzatra. A könyv címe magyarul: „Oké vagyok, oké vagy!”] Nem számít, hogy az emberek a külső világodban hányszor dicsérnek meg, vagy hízelegnek az egódnak, sohasem fogod elhinni, amíg [Te mást] hiszel magadról, amíg nem vagy képes teljesen elfogadni éned összes aspektusát, a fényt és a sötétséget.

A következő tíz napban tehát fordíts komoly időt arra, hogy elismerd [és megismerd] magad egyedi lényként. Tölts időt ezzel, válaszd le magad a külső világról, különülj el, kapcsolódj le mindarról, ami eltéríthet téged magadtól. És döntsd el, hogy e sok „Te” melyike igényel téged, az idődet és figyelmedet, és add oda nekik önmagadat. Biztosítalak téged, hogy az ennek eredményeként létrejövő gyógyulás automatikusan fog elvezetni téged a megszabadulás irányába, és az általad keresett változás felé.

Ezalatt az idő alatt én, Kuthumi kísérlek téged, személyes segítőiddel, angyalaiddal és őrzőiddel együtt, és biztosítani fogjuk, hogy mindaz, amit be kívánsz hozni, a bepillantások és a tisztaság, kegyelemben, harmonikusan és csodálatos módon manifesztálódjon. Bízz abban, hogy az összes válasz könnyen fog jönni, és ez a tisztaság lesz a szívedben.

Azt szeretném, hogy ragadd meg az alkalmat, hogy megköszönd magadnak azt, hogy rászántad az idődet, és meghallgattad az üzenetünket. Azt szeretném, ha megköszönnéd magadnak, hogy odafigyelsz arra a részedre, amelyiknek borzasztóan szüksége van rád, hogy befogadd ezt az üzenetet. Akár hallgatod ezeket a szavakat, akár most olvasod ezeket, van olyan részed, amelyik most került kapcsolatba veled, és kopogtat az ajtódon, amire válaszoltál és szeretnék gratulálni neked, a választásodért, hogy megkezdted az alkimista erőteljes utazását, az utazást az autentikus énbe. Nagyon felszabadító ez az utazás.

És így van ez, hogy aztán szerettem, átölelünk téged az autentikus éned erejével, átölelünk téged mindannak az isteniségében, ami vagy. És biztosítunk arról, hogy a jelenlétünk veled van, hogy vezéreljen és támogasson téged. Így a teljes éneddé válhatsz. Bízz a sok láthatatlan karban, melyek megtartanak és vezérelnek téged, és bízz magadban, hogy felismered, mi a legjobb a számodra. Bízz abban, hogy az erőd növekszik, annak eredményeképp, hogy meghatalmasítod magad, önmagad egyedi lényként való el- és felismerése révén, [bízz benne, hogy] a kollektív egyben betöltött szereped növekszik erejében, a képességed, hogy másokat vezess, növekszik erejében, és nem azáltal, amit mondani fogsz, hanem egyszerűen azáltal, amit teszel. És az a legfontosabb, amit a saját életedben teszel, ezért lehetséges, hogy mindig minden tökéletesen igazodjon autentikus éned isteni ősmintázatához.

Én vagyok Kuthumi, a Bölcsesség és Szeretet arany sugarának chohanja, és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket.

Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...