Kuthumi - Namíbiai közvetítés 2

 Kuthumi Felemelkedett Mester és Nada Úrnő - Namíbiai közvetítés 2 
Csatornázta: Michelle Eloff©
2006. Április 18, Namíbia, Vogelfederberg
Forrás: thelightweaver
Fordította: Hatejer Emese
Hanganyag letöltési linkje(Gárdi Mariann hangjával): http://www.mediafire.com/download/2sigv41ydiu9rfa/Nam%C3%ADbia+2.mp3
Az első rész az alábbi linken tekinthető meg:https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-namibiai-kozvetites-1.html
 
[Megjegyzés: Az anyagban aktiválják az ősi Misztérium Iskolák tanításait. Régen Erdély, Magyarország területein is üzemeltek ilyen iskolák - St. Germain vezetésével - , úgy hogy ez számunkra is aktuális és ezzel az anyaggal itt aktiválódnak ezeknek a Misztérium Iskoláknak a tanításai.]
 
Vogelfederberg: 527 méter magas hegy Namíbiában. A hegy mintegy 50 km-re, keletre fekszik Walvis Bay-től.
 
 Érdekes sziklaalakzatokból áll :
           
Ez az információ megosztható más forrásokkal, azzal a szigorú feltétellel, hogy semmilyen információt nem változtatnak meg benne, vagy törölnek ki belőle, és hogy az információ forrását feltüntetik.
Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázó entitással, és hasonló folyamat játszódik le veled is. Nem teljesen olyan, mintha a közvetítést végző mester jelenlétében lennél, azonban a hatásai így is erőteljesek lesznek. Ne foglalkozzatok a channelligen résztvevőknek adott időkeretekkel. Ti is hasonlón mentek majd keresztül isteni tervetekkel, időzítésetekkel és célotokkal összhangban.
_______________________________________________________________________________________________
 
Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és elhozzam számotokra a bőség áldásait, a bepillantás, a jövőbelátás és az új alapok áldásait, üdvözlet szeretteim.
 
És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén. Bevezetem ezen különleges vibrációk energiáját ennek a céljáért, elősegítve egy sajátos energia jellegzetességet, amelyen keresztül Nada Úrnő fog dolgozni. Azt kérte, hogy személyesen adhassa át az információkat nektek. Most távozom és átadom neki az utat, hogy előadhassa a közvetítését. Áldásom és Adonai mindnyájatoknak.
 
Nada Úrnő vagyok, üdvözletem és isten hozott.
(Üdvözlet. )
 
Ez valójában egy örömteli ünnep mindenki számára, hogy összegyűltünk ezen a különleges ponton, ebben a különleges időben, a Föld átalakulásának ciklusában, a felemelkedés birodalmaiba, ami előidézi a lehetőségek világait minden léleknek a Föld bolygón, hogy a mennyek felé fordítsák tekintetüket és átöleljék a Fény Egyetlen Igaz Anya/Atya Istenének/Istennőjének jelenlétét a legteljesebb potenciáljában. (A helyen) ahol összegyűltünk a mai nap a legősibb misztérium iskoláim egyikét láthatjátok – a Vogelfederberget. Ez az a hely ahol a sivatag Mesterei közül mind 1440-en összegyűlnek évente a húsvéti időszak alatt, hogy kapcsolódjanak a legősibb pontok egyikének tanításaihoz a bolygótokon, hogy helyrehozzák a Földetek ősi feljegyzéseit.
aye.jpg
 
 
 
 
 
 
Az energia ezen az adott helyszínen olyan erőteljes, mint a férfias párjánál Ayers Rocknál(Ausztrália).
Mindnyájan fontos szerepet játszotok abban, ami lezajlik az aktuális időben. Aktiválni a bolygótok misztérium iskoláit olyan valami volt, amire sokan vártak, évezredekig és mindenki aki itt van, (vagy akik hallgatják vagy olvassák ezt egy későbbi időpontban) ennek a folyamatnak egy részei, hogy elősegítsék a Fény Mestereinek az Ősi Misztérium Tanításainak aktiválását. Emellett ezen a ponton az Ősi Misztérium Iskoláim egyike van, ez szintén az (a helyszín), ahol Jézus Mester és Mária Magdolna gyakran találkoztak, és elültették az új 6. sugár vibrációs frekvenciáit a Föd bolygó számára, hogy megkapja az áldásokat, hogy elhozzák a vallás és spiritualitás egyesülését. Enélkül az egyesülés nélkül az emberiség tovább folytatná az elkülönültség egy érzetében való élést, mindig érezve az elszakadást az én néhány aspektusától egy adott időben.
 
A mai összejövetelünk a sivatagban mindnyájatokkal, a lelketek széttöredezett aspektusainak visszaszerzéséről szól, akik csapdába estek ezen a konkrét helyen szintén a darabokra tört aspektusokról, amik megakadályozták a párhuzamos és alternatív éneteknek, hogy visszanyerve a tudatosság elszigetelt szálát, ami elkülönült a potenciálotok teljességétől.
 
Ma a DNS-etek 4. szálának tudatosságával dolgoztok, amely megteremt egy új alapot, ami befolyásolni fogja az életeteket a következő 12 évben. A cselekvés és áramlás jólétének (alap)elve, az ami ösztönözni fog mindnyájatokat, hogy megteremtsétek ezt az új alapot, ami az autentikus énetek tudatosságán alapszik, más szavakkal, a ti részetek, ami arra vágyik, hogy megtapasztalja a mennyországot a földön, az elme békéjét, és a folyamatosan alapozódó szenvedéstől és fájdalomtól való létezés szabadságát.
 
Már tudatában vagytok a ténynek, hogy a szenvedés és fájdalom régi paradigmái végéhez közelegnek és Namíbia nem az egyetlen (hely), amely elősegít egy nagyon erőteljes újjászületést a Föld Anya számára, emellett a világ egésze számára is.
 
Ausztrália egy új gyökércsakra tudatosságot szül meg együtt Dél-Afrikával és egyesítik a yin és yang energiákat, hogy a gazdasági jólét, spirituális jólét, pszichológiai[lélektan] és fiziológiai[élettani] jólét legerőteljesebb rendszereit lerögzítsék a bolygón. Johannesburg, Dél-Afrika gyökércsakra mag pontja. Ezen a különös földrajzi helyen már folyamatban van a méregtelenítés, a nyirokrendszer súlyosan mérgezetté vált a negatív gondolat és elvárás eredményeként. A túlélés régi alapja összeomlik utat csinálva a gyarapodás/boldogulás új sablonjának.
 
Az ajándék, amit én Nada Úrnő személyesen kívánok átadni mindnyájotoknak, a feltétel nélküli szeretet ajándéka, amelyet én aktiválok a szívcsakrátok magjába a feltétel nélküli szeretet egy magenta sugarát. Szintén aktiváljuk az energiamezőtökben a frekvenciákat, amelyek manifesztálják a szolgálat egy szintjét részetekről, ahol katalizátorként fogtok szolgálni az igazság kiemelkedésért. Ne lepődjetek meg, ha néha úgy tűnik, hogy minden körülöttetek a káosz állapotában van még a bensőtökben is, érezzétek a csendet/nyugalmat és a belső összekapcsolást a lélekkel. Az energiátok most egy olyan erő, amivel számolniuk kell, hogy úgy mondjam a energia ami biztosítani fogja, hogy minden amely egy illúzión belül tartózkodott, abban, ami nem testesítette meg a ”csinálj, ami akarsz, de ne árts senkinek” vibrációit és ez az, amelyet ti szálakra bontotok majd.
 
Kérlek mindnyájatokat, hogy csukjátok be a szemeteket és összpontosíts a pontra a mellkasotok közepén lévő területre összehangolódva a fizikai szívetek szervével. Ezt hívják a szívcsakrátoknak. Az energia örvénye valójában az energia legerőteljesebb örvénye a létezésben. Ez azonban súlyosan bántalmazott, elhanyagolt és figyelmen kívül hagyott volt. Az én kötelességem ma, szolgálni mindannyiotokat, a gyógyulás és megkönnyebbülés elhozásában az alól, amely manifesztálta a trauma bármelyik szintjét, megnyilvánított akármilyen védelmet, elzáródást vagy akadályt, ami meggátolt titeket, hogy az isteni fény és szeretet feltétel nélküli jelenléteként a teljes erőtökben és hatalmatokban gyertek be a bolygóra.
 
Légy tudatában, hogy hogyan lélegezel és biztosítva, hogy teljesen belélegezel és teljesen ki, megengedve a testednek, hogy eleressze azt, ami becsap, ami többé nem szolgál. A fény ezen áramlata az egyik, amely tökéletesen összehangolódva dolgozik a Fény Egyetlen Igaz  Anya/Atya Istenének/Istennőjének akaratával. Az isteni akaratoddal, az autentikus akaratoddal, ami az Isten akaratának egy másodpéldánya. Meg van a lehetőséged arra, hogy most előhívd ennek tervrajznak [blueprint] az összes szintjét és rétegét az energia és a Mesterek jelenlétében, akik jelen vannak ma velünk.
 
Képzeld el ezt a pontot a mellkasod középpontjában kinyílva egy csodálatos virágként és ahogy ezt csinálja, mágnesesen magához vonzza a szeretet, bölcsesség és igazság egy nagyon tiszta vibrációját. (szünet) Ahogy ez bekövetkezik, tehát az összes átjáró a sziklák ezen felhalmozódásánál, amelyek Vogelfederberget alkotják megnyílnak és kapcsolatot hoznak létre a fejetek területével, azzal amit úgy ismertek, mint a medulla oblongata[nyúltvelő] a koponyátok alapjánál. (szünet). A koponyátok alapjánál, a lelketek székhelye (található) és ez az átjáró a multidimenziós/többdimenziós énetekbe. Ez a belépési pont az Isteni Elmétekbe. Ha ez a kívánságod és az akaratod, akkor aktiválni fogjuk az 55 kisebb csakrát a tested ezen különleges pontjánál, lehetővé téve a tisztább hozzáférhetőséget az Isteni Elmédhez és ez elősegíti az energia egy szabadabb folyását a bolygótokon lévő a megszentelt helyek külső világa és a megszentelt én belső világ között. Tölts el néhány pillanatot mélyen belélegezve és teljesen ki és ha ez a kívánságod és az akaratod, add meg nekünk az engedélyt és elkezdjük az aktiválást. Ha van itt bárki, aki nem hajlandó megtapasztalni ezt, mi most beburkolunk téged a fény egy citrin kockájába, és az aktiválás elkezdődik, azok számára, akik engedélyt adtak, hogy megkapják ezt.(szünet)
 
Az 55 csakrátok egy spirális alakban forog. Ezek közvetlenül kapcsolódnak az 55 Kozmikus Törvényhez. Ahogy minden egyes (csakra) aktiválódik, így a teljesen uralt éned felemelkedési spirálja tudatossá válik a tudatos éned belső birodalmaira. Ezek a csakrák közreműködnek annak a megértésnek az eljövetelében, amiért az alsó egótok olyan hatalmas szerepet játszott az életetekben eddig a pontig. Mi volt ennek a célja és miért létfontosságú most, hogy az egónak abba kell hagynia, hogy a védelmező szerepét játssza és többé nem kell az életetek, szokásaitok, viselkedéseitek, és cselekedeteitek irányítójaként tevékenykednie. Ahogy beszélünk, tehát a régi paradigma sejt szintű alapjait feloldjuk egy új szinten, amit készen állsz elengedni. Ez ki fog folyni a tested veséjének rendszerén keresztül. Ez elegánsan és harmonikusan fog megtörténni, nincs szükség szenvedésre és fájdalomra.
 
Az összes Mester összegyűlt veletek ma és kifejezetten Jézus Mester, Mária Magdolna, Kuthumi Nagyúr és én, Nada Úrnő, az összes kristály létező jelenlétével Vogelfederberg szikláin belül, átadjuk nektek az új sablonokat az életetek következő 12 évéért. Néhány pillanatig nyugtot fogunk hagyni nektek, és ez idő alatt, engedd meg 12 szónak, hogy egyszerűen bejöjjenek/bevillanjanak az elmédbe. (szünet) Figyelj meg minden egyes szót egyenként és hagyd menni és ezt integrálni fogják ebbe az új alapba, amit magadhoz hívtál. (hosszú szünet)
 
Tartsd csukva a szemedet, miközben a gyógyító angyalod most el fog kezdeni végrehajtani a koponyádon némi (szükséges) gyógyítást. Néhányan nyomásokat érezhetek a fejetekben, ahogy a koponyalemezeiteket újraigazítjuk, hogy képesek legyenek megkönnyíteni ezen új energia a beáramlását. Rendkívül fontos, hogy lélegezzetek a folyamat során, teljesen be és teljesen ki. Lazíts ebben az energiában.
 
A személyes Mester Vezetőd is jelen van ma. Ez a lény szintén mögötted áll és elkezdi az energiát fel és le mozgatni a gerinceden, biztosítva a szabad és folyamatos áramlást, a teljes tervrajzodnak[blueprint]. Ne zavarjon, ha a fejedben olyan érzésed támad, mintha ez el akarna mozdulni a saját helyéről, ha úgy érzed ez mozdulni akar, csak engedd meg ezt a folyamatot. Ha bármilyen kellemetlenséget érzel egyenesítsd ki a gerincedet, told a vállaidat hátra és lélegezz. (szünet)
 
Szeretetteim, amint ez zajlik, elkezdjük az aktiválás következő szintjét, ez ezt a helyszínt a legerőteljesebb helyek egyikévé fogja tenni a bolygótokon a felemelkedett mesteri vibrációk vonzereje miatt. Az emberek közelről és távolról, akik ezen az úton vannak, vonzódni fognak ehhez a helyhez, be fognak vonzódni ehhez a helyhez, hogy visszaszerezzék és felelevenítsék a Misztérium Iskolák tanításait szintén felelevenítve a tervrajzuk összes aspektusát, ahogy ti is tettétek ezt ma. Mindnyájan megmásszátok a felemelkedés spirálját, amit Kuthumi gyakran említett Mennybe vezető lépcsőként. Minden lépés, amit megtesztel egy, ami megadja a lehetőséget, hogy megválaszd az élettapasztalatod minőségét és irányát. Mindnyájan most megtanuljátok, hogyan integráljátok a sorsot, a végzetet és a Lelketek tervét a mindennapi életet a tudatos tervetekbe. Vannak olyan lezajló változások, amelyek kívül esnek az alsó emberi egótok irányításán, az alapokat a helyükre rakták, ami felkészít titeket egy jövőre, ez létfontosságú az új világ teremtésének szempontjából. Mindannyian, keresztülmentek egy nagyon egyedi, és személyes beavatáson. Az út több irányba megy és még ha az utatok különböző irányokba is haladnak, ti mindig ugyanabban az irányba haladtok.
 
Ma elhozzuk nektek, a szívetek gyógyulását és a gyökércsakrátok, az alapotok gyógyulását, a gerincetek újraigazítását és a tervrajzotok üdvözlését, ami kapcsolódik a Misztérium Iskolák Tanításaihoz, azért, hogy igazán megérthessétek a szolgálat összes aspektusát, amibe beleegyeztetek, hogy lehorgonyozzátok a Földön, igazodva az oktatás és teremtés univerzális/egyetemes világaihoz. Ahogy beszélünk, az 55 csakrikus pont aktiválódik ezen a megszentelt helyen, mindegyik megtestesíti a tudatosság egy páratlan frekvenciáját.
 
Folytasd a belégzést, miközben a mesterek aktiválják most a végső átöblítést a nyirokrendszereteken keresztül, elegánsan és harmonikusan összhangba hozva meridiánjaitokat, energetizálva a testetek összes akupresszúrás pontját, és harmonizálva a teljes rendszereteket. (szünet) Képzeld el az elektromágneses energia számos mezejét, amit kivetítettek erre a különleges szent pontra és ez lehorgonyozza önmagát a Földön. (szünet)
 
Tudjátok, hogy mindnyájan ezeknek a vibrációknak a vezetékei, csatornái, horgonyai, vezetői és közvetítői vagytok. Akkor is, ha nem értitek a szavakat, amiről beszélünk, a sejtjeitek emlékeznek erre, a belső lelketek/szellemetek tudja és minden ki fog bontakozni, ennek tökéletes és isteni idejében, és mivel most minden amire szükségetek van az, hogy bízzatok.
 
Ezen az összejövetelen a kristály királyságból van szintén 6 kristály, amik keresztülmennek a felemelkedés 55. birodalmán. Ezek a kristályok az ametiszt, szodalit, citrin, kvarc kristály, a lapis lazurit/lazuli és a füstkvarc. Dolgozzatok ezekkel a kristályokkal, amilyen gyakran csak tudtok, ha van rá lehetőségetek és erre éreztek késztetést. Hordjátok őket magatokon és a vibrációjuk és jelenlétük elősegíti a felgyorsított integrációját annak, ami végbement ma. Az energiák közül mindegyik, amit a segítségetekkel horgonyoztunk le itt ma, kétszeres hatású lesz. Be fog mozogni a földbe és a földalatti világokba és hullámzani fog a fizikai világotok éterikus világában. Ez ki fogja árasztani a rezgéseket, mint a hullámok a tóban, az egész világon, és azok akik megnyitják ezt az energiát, hogy megkapják, amit lehorgonyoztunk ma, kapcsolatba fognak lépni az elektromágneses közvetítések/sugárzások ezen mezőivel. Tehát az új információk egy letöltése zajlik le, ezek gondolatokként jönnek elő, amik hatást gyakoroltak az elmére, inspirációra, vágyakra, hogy valami újat vagy különbözőt tegyenek, hogy egyesek életének aspektusait feltárják, amit az egyén megtagadott korábban, hogy bemozduljon egy új irányba, és maga mögött hagyja a régit. Ez korlátlan, ezért létfontosságú, hogy kövesd azokat a sugalmazásokat/ösztönzéseket, amik előjönnek. Fontos mindnyájatoknak, hogy eltöltsetek egy kis időt ma, hogy integráljátok az energiát, amit mindnyájunkkal lehorgonyoztatok. Mindnyájan csatlakozni fogtok ehhez a ponthoz energetikailag az életetek további részében. Fontos, hogy összekapcsolódjatok Ayers Rock-kal, ennek a megszentelt helynek a férfias aspektusával és ha el tudtok oda fizikailag utazni, akkor az még jobb.
 
Szeretetteim, engedjétek meg nekünk, hogy most lepecsételjük az energiamezőtöket. Végy még egy mély lélegzetet be és lélegezz ki teljesen, érezd a jelenlétedet visszajönni a fizikai testedbe. (szünet) Engedd meg a képzeletednek, hogy bemutasson számodra egy színt, ami meg fogja védeni az energiádat, oltalmazva ezt és kiegyensúlyzottan és áramlásban fogja tartani ezt ezen energia integrációja alatt. Négy napra van szükségetek, hogy teljesen integráljátok ezt, tehát legyetek gyengédek magatokkal. {Létfontosságú, ha csoportban végzitek ezt az anyagot, hogy elvegyüljetek egymással, ha van valaki a csoportotokban, akivel nem alakítottatok ki egy szívkapcsolatot, akkor töltsetek el egy kis időt, hogy megismerjétek ezt a személyt, mivel ez kapcsolódik a tudatosság új alapjának a kapcsolódásához, amiket az ősi misztérium iskolák tartalmaztak, ami most előtérbe kerül, és a fizikai világba a férfiakért, nőkért és gyermekekért, hogy meglegyenek áldva ezzel és tanuljanak erről.}
 
Amint végeztem a közvetítéssel, kérlek, hogy néhány pillanatig üljetek csendben, megengedve ennek az átjárónak az aktiválódását teljesen, hogy végbemenjen. Légy tudatában, hogy mit érzel és bármilyen gondolatnak, ami felbukkan az elmédből. Tölts el egy kis időt, hogy leírd ezeket az érzéseket és gondolatokat valamint bármilyen más betekintést, ami előjön. A kristály királyság létrehozta az aktív energia egy spirálját körülötted, ami elő fogja segíteni mindenek az áramlását, aminek el kell hagynia a teredet. Mindennek, amire már készen álltok, hogy kifolyjon az elmétekből el lesz engedve, azért, hogy belekezdhessetek az új utazásaitokba, amit magatokhoz hívtatok.
 
Mindnyájan meg lehettek áldva a Fény Egyetlen Igaz Anya/Atya Istenének/Istennőjének jelenlétével. Jézus Nagyúr és Mária Magdolna megáld mindnyájatokat egy csodálatos sárga gyémánttal, felkínálva ezt a jelenlétetekért itt ma a hála ajándékaiként. Az utazásaitok, szeretteim, hazavisznek benneteket. Ne féljetek az irányoktól, amiket behúztatok. Tudván, hogy a lelketek tudja mit csinál és biztonságos, hogy aktívak legyetek ebben az áramlatban, bemozdulva az új irányotokba, az összes új irányba, azért mert ez a ti időtök, hogy szolgáljatok egy új szinten, egy új módon, új területeken az új emberekkel, a tudatosság új rendszereivel, azért mert ez egy új élet.  
 
Nada Úrnő vagyok és beborítalak mindnyájotokat a feltétel nélküli szeretet magenta sugarába, áldásom rátok és tudjátok, hogy veletek járok. Béke és ég veletek.
¤¤¤¤¤¤
Kuthumi vagyok és röviden visszatértem ezen a ponton. Szeretteim, töltsétek el az időtöket most úgy, ahogy Nada Úrnő kérte. Elhozom mindannyiotoknak a mesterek áldásait, a jelenlétem és a támogatásom biztosít titeket, ahogy bejárjátok ezt az új ösvényt, ez egyik, ami szabaddá teszi a lelketeket és felszabadítja az elméteket.
 
Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának Chohanja. Adonai.
 
A harmadik rész az alábbi linken tekinthető meg: https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-namibiai-kozvetites-3.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...