Kuthumi - Namíbiai közvetítés 4


guestfarm-dinosaurstracks-farmlandscape.jpg

Kuthumi Felemelkedett Mester - Namíbia channelling 4

Michelle Eloff©
2006. április. 6, Namibia, Mount Etjo

Fordította: Hatejer Emese

Az előző rész az alábbi linken tekinthető meg: https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-namibiai-kozvetites-3.html

Hanganyag itt tölthető le(Gárdi Marianna hangjával): http://www.mediafire.com/file/gqqf7bl043y5qf7/Namibia+4.mp3

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

________________________________________________________________

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és elhozzam számotokra az új frekvenciák, a mélyebb megértés, a magasabb vibrációk áldásait és azt, ami nyílt szemlélődésnek/elmélkedésnek fogunk hívni. Üdvözlet szeretteim.

És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek. Miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén és átölelünk titeket a Minden Ami Van isteni áldásaival. Szeretteim, ez a jelenlegi csatornázás rendkívül fontos, és köszönetet mondunk nektek, hogy rugalmasak vagytok azzal kapcsolatban, amit kértek tőletek, azért, hogy elősegítsétek az energetikai követelményeket éterikusan, kozmikusan és egy planetáris szinten. Üdvözöljük azoknak a jelenlétét a fénytestükben, akik jelenleg nem lehetnek jelen velünk a közvetítés helyszínén, ti is részesei vagytok ennek a folyamatnak, ha úgy döntötök.

 

Szeretteim, ez a különleges üzenet rendkívül fontos. A Kristály Tudatosság aktivál egy 12. dimenziós Mester Bőség Portált, és ebből a célból le kellett horgonyoznunk újabb két Buddhikus Oszlopot, egyet Nametoniban és egyet itt ahol jelenleg tartózkodunk az Etjo Hegynél. Az összes hegy ezen a környéken az energia egy nagyon finom frekvenciáját tartja meg, ami visszhangzik a Föld Anya energia testén keresztül. Ahogy ez történik, ez olyan, mint egy gitár pengetése és minden egyes frekvencia a kreativitás vékony szálán peng, ami az energia rácsát alkotja ezen a különleges területen. A sík hegy (Mt. Etjo) ezen a különleges területe egy nagyon fontos portál az információk tárolására. Ez a kozmikus fény tárháza, ami támogat titeket a kapcsolat létesítésben. Ne nyugtalanítson, hogy mit jelent ez. Ami fontos az, hogy ez az energia ezen nagyon kényes rendszere rendkívül pozitív befolyással lesz az energiátok rendszerére, mint egy egészre, mivel ez azt jelenti, hogy ez segít nektek a teretekbe való mozgásában a kvantum fény kozmikus teremtő mezejébe és ezáltal visszaszerzitek a 12. szintű Mester Bőség energia tervrajzotokat [blueprint/kéklenyomat]. A 12 beavatás, ami aktiválja ezt a tervrajzot egy planetáris szinten és egy új szinten a lényeteken belül, egy fizikális formát kap. Ezért most, ez a különleges és egyedi energia az egyik, amely elnyelődik a talpcsakráitokon át. Ez felhúzódik a testeteken és megállapodik a nyakatok alapjánál.

 

Az energia a farkcsontotok és az első nyaki(csigolyátok) között mozog, ami az összes gerinc(táji) munkának egy másik aspektusa, amit már megtapasztaltatok az elmúlt 15 napban. Ezen munkák mindegyike összehangol titeket a bőség ráccsal, ami aktiválva lett különböző pontokon világszerte, valamint mágnesesen összeilleszt titeket egy nagyon különleges Mester Bőség Hálózatba, amit Merlin Nagyúr hozott létre és őrzött meg, amely otthont ad az isteni tervrajzotok kódjának, szintén az isteni lelketek elgondolásának a mesteri tervének is helyet ad. Ez megteremti a rendszerek számtalanjait. Ezen számtalan rendszerek kapcsolódnak minden csakrával a testetekben, megerősítve aminek az elismerési és elengedési folyamatában vagytok és egyidejűleg behozva a tisztaságot, a világosságot azt illetően, amit eleresztetek. Ne ijedjetek meg a gyorsaságtól, amellyel az életetek változik vagy annak mértékétől, amellyel önmagatokról és az életetekről egy mélyebb megértést nyertek. Ez elkerülhetetlen, azért mert a magasabb frekvenciákat választottátok, amelyben létezzetek.

Annak érdekében, hogy képesek legyetek elviselni a 12 beavatás energiáját, amire utaltam, és hogy képesek legyetek megfelelően integrálni az új energiákat, amelyet Merlin Nagyúr idéz elő a Mester Bőség Hálózaton keresztül, szükséges, hogy egy bizonyos szintű ”tisztaságotok” legyen. Mindez azt jelenti, hogy keresztül kell magatokat dolgoznotok az áldozati és a szegénység tudatosságotok régi mátrix rétegei közül számoson, ami a múltban blokkolt benneteket abban, hogy a változás és elmozdulás szintjeit megtapasztaljátok, ami jelenleg folyamatban van számotokra. Ha elvégezitek a munkát, akkor megvalósítjátok vagyis eléritek a ”tisztaság”(gyógyulás) egy szintjét, amely szükséges, hogy megadja számotokra a hozzáférést ezekhez a kódokhoz.

 Ez az adott helyszín nagyon nagy jelentőségű, mert ez is az ősi megszentelt szakrális pontok egyike ahová a Mesterek a nyílt elmélkedésért jönnek. Ez azt jelenti, ők is összegyűlnek, ahogy ti is teszitek sokszor, és ilyenkor mi is csoportosan elmélkedünk (dolgokon) és megosztjuk (ezt egymás közt), azokat az információkat, amelyek fontosak. A nyílt elmélkedés helye, ahol a nővériség és a fivériség, a fény egy szövetségét formálja erőteljesen, ez feloldja az összes sötétséget ezen (a helyen) belül és körülötte.

Sötétség belépési pontjai találhatók ezen a jelenlegi helyszínen. Ez a másik ok, amiért szükséges, hogy elvégezzük ma a munkát és kihagyjuk Omarurut. A vibrációk itt sokkal fénnyel telibbek, viszont a sötétség intenzitása, ami ezen a ponton fészkelt nagyobb veszélyt jelent, mint Omarurunál. A tervváltozást kifejezetten a Nagy Fehér Testvériség kérte és ezen az eseményen elhallgatunk egy csoportból 3 fő entitást, akiknek nevét nem említjük meg, mert nem kívánjuk, hogy aktiválódjanak ezek a vibrációk. Csupán arra van szükségetek, hogy tudjátok, hogy a munka, mint ez, lehetővé teszi az emberek és helyek egy nagyon intenzív és felgyorsított megtisztulását, ma és amikor szükség van rá. Az energia ezen 3 speciális negatív szála a késlekedés és elévülés egy megbénult állapotában tartózkodott és az igazság portáljai közül sokat szunnyadó állapotban tartott.

A következő 3 órában, ezek a sötét szálak eltávolításra kerülnek egy mély szinten. Ashtar Parancsnok már jelen van, ahogy Sananda Nagyúr, Arkturusz Nagyúr, Maitreya Nagyúr, Mihály Arkangyal és az Ashtar Parancsnokság 444 tagjának egy csoportja is. Biztosítani fogják, hogy a sötét szándék ezen 3 szála a naprendszeretekből ki legyen kísérve. (Megjegyzés: Azt ajánlom, fejezzétek ki a szándékotokat, hogy ez így legyen mindenhol másutt is, ezen a bolygón is, ahol szükség van az adott helyen meglévő sötét erő kivezetésére). Ez feljogosít titeket a múlt bármilyen aspektusának egy felgyorsított elengedésére, ami többé nem segíti elő a növekedéseteket előre. Nem számít, ha nem tudod pontosan, mi is ez. Egy kölcsönös érintkezés lesz a lelketekkel és ez a lélek szinten lesz eldöntve, amin túl tudtok lépni és előremozdulni.

Ezért most kérjük, hunyjátok le a szemeteket, ha még nem tettétek meg.

Lazítsd el a tested és koncentráld a figyelmedet a légzésedre. Lélegezz be mélyen és kilélegezve teljesen.

Ahogy továbbra is ily módon lélegzel, lásd magad, átölelve egy ragyogó platina és arany fénnyel. Ez létrehozza a védelem egy mezőjét körülötted, más szóval a fizikai, érzelmi, mentális és spirituális testeid körül. A személyes Mester Vezetőid megnyilvánítják a jelenlétüket és hozzákapcsolják az energiájukat az aurádhoz és a 7 fő csakrádhoz.

Ahogy folytatod a légzést, a jobb kezük tenyerét a harmadikszem csakrádra teszik és ahogy belélegeznek és ki, tegyél te is hasonlóképpen a harmadikszemeddel. Lélegezd be az energiát a Mester Vezetőidtől és ahogy kilélegzel, ez elereszt bármilyen illúziót vagy fátylat, amelyek megakadályoztak, hogy a komfort zónáidon túl láss. A tenyerükkel a harmadikszemeden, válj tudatossá Maitreya Nagyúr jelenlétére.

Ha nem ismered a hatalmas fénynek ezen Létezőjét, nem baj, csak képzelj el egy tekintélyes jelenlétet, amihez kedved támad. (szünet) Üdvözöld Ashtar Parancsnok és Sananda Nagyúr jelenlétét. Köszöntsd Arkturusz Nagyurat, és üdvözöld az Ashtar Kommandó/Parancsnokság összes többi tagját, akik összegyűltek ezen a helyen.

Mögötted, és néhányan előtted, miközben az új Buddhikus Oszlopok még mindig rögzülnek le és megerősödnek. A víz mindig egy erőteljes pont a Buddhikus Oszlopok lerögzítése számára, mert összeköttetésben áll a Pránavezetékkel minden Buddhikus Oszlop magján belül, amelyik összeköttetésben van a fény összes tagjával, aki aktívan részt vesznek az ilyen lehorgonyozásokon. Ez megerősíti a személyes Pránavezetéketek jelenlétét a fénytestetekbe, folytassátok a mély lélegzést, ez nem csak a fizikai testetek számára válik hasznossá, hanem a fénytesteteknek is. Ahogy ez még több oxigént hoz a testetekbe, a testetek és szervezetetek sokkal nagyon mértékben és sokkal gyorsabban lesz képes regenerálni [újraképezni/megfiatalítani/újjászülni] magát. Szeretnénk, ha egy pillanat erejéig kapcsolódnátok az oroszlánok királyságához. Az ő jelenlétük képviseli az igazságot, bömbölve az igazságot, nem csak beszélve róla, de meg is téve azt. Képzeld el a hangjuk érzését visszhangzani a szívcsakrádon keresztül, és próbáld meg és válj eggyé az oroszlánok hangjával.

Próbáld, megtartani vibrációkat a testedben. Egy oroszlán hangja, a bömbölés, a szív és torok csakrák aktivátorai közül az egyik legtisztább és legerőteljesebb. Ez az az áldás és ajándék, amit elhoznak mindnyájatoknak most. A Buddhikus Oszlop, amit lehorgonyzunk, elő fog segíteni bármilyen gyógyulást, amit megkívántok ez idő tájt. Ez a Buddhikus Oszlop véglegesen lehorgonyozódik itt, biztosítva, hogy a negatív szálak semelyike sem tudjon visszatérni semelyik ponthoz.

A természetes fény ezen a helyen belül felkínálja számotokra az energia egy regenerációját. Ez a lehetőség azért jött, mert mindnyájan részt vetettek a legmélyebb energiamunka egy részében, amit elvégeztetek a mai napig. Itt volt az energia 2244 rétege, amin keresztüldolgoztátok magatokat a Namíbiai utazás (csatornázások) kezdetétől. Mindegyik rétegen belül van 144 réteg. Mindegyik réteg kapcsolódik, a tudatosság és/vagy programozás egy szintjéhez. Ezen vibrációk alacsonyabb szintjei kapcsolódnak a földi síkhoz és a mátrixokhoz, amik hozzájárultak a programozáshoz és a kondicionáláshoz, amit az emberek behoztak, valamint a hitrendszerek, amelyeket elfogadtak és felvettek, amelyek meghatározzák az életmódjukat. Minden egyes vibráció, amivel dolgoznak, és ezen minden szint, amit megszólítottak, ez átalakította a Föld Anya kollektív energia testének frekvenciáját. Minden alkalommal, amikor a kollektív energia teste, kiterjed a ciklus vibrációjában, így tehát az egész bolygó számára bemutatnak egy még újabb lehetőséget, hogy megtapasztaljon egy sokkal előrehaladottabb felemelkedési hullámot. Ez megnyitja az energia rendszereit, hogy lehetővé tegyen mindenfajta magasabb frekvenciájú energiát és technológiát, hogy ezek belépjenek a testének(Gaia) éterikus mezejébe. Ez az információ, akkor feltárul mindenki számára, akik nyitottak rá, hogy megkapják ezt; ez hozzájárul az emberiség fejlődéséhez technológiailag, érzelmileg, intellektuálisan, mentálisan, fizikálisan és spirituálisan. Látni fogjátok, ahogyan a világotok fejlődése, egyre gyorsul, ahogy egyre több energia árad be.

Azokra összpontosítunk, akik összehangolódnak a fénnyel és biztosítjuk, hogy a többségük kapcsolatba lépjen ezen információval, hasznosítva ezt az egész nagyobb jójáért. Vannak egyének, akik magas vibrációs energiákat tartanak, akik jelenleg a jelentősebb vállalatokban találhatók meg az egész világon és a fény világítótornyaiként vannak jelen ezekben a cégekben, biztosítva, hogy a változás keresztülmenjen az egész üzleti világon, a sablonok végső eleresztését eredményezve, amik jelenleg az integritás hiányát és a vállalati kapzsiságot tartják (a helyükön), azokat, amelyeket a világotok éppen most tapasztal meg. A világotok többé nem  lehet áldozata a bujaságtudatosság által motivált  egyének viselkedésének. Az ok, amiért ezt mondjuk, azért van, mert egyre több információ áll az emberiség rendelkezésére, hogy ráébredjen a tényekre, hogy különböző utak vannak, és minél inkább azt választják, hogy bevásárolnak abból az elképzelésből, hogy az üzleti játszma részesei legyenek, annál inkább önként felajánlják magukat, hogy úgynevezett áldozatok legyenek. Mindannyian katalizátorok vagytok egy bizonyos értelemben, hogy az emberek tudatára hozzátok a képességüket arra, hogy használják a szabad akaratukat és ne fogadjanak el (gondolkodás nélkül) mindent, ami megadja számukra, hogy mi legyen az igazságuk. Mert, amit igazságként mutatnak be nekik gyakran a legnagyobb hazugság a létezés egészében. Mondtam már ezt azelőtt is és meg fogom ismételni ezt, az igazság (sokszor) sokkal nyugtalanítóbb, mint az hazugságok, amikről az emberiség úgy döntött, hogy elfogadja igazságként. Ez tény, amikor elkezditek látni, amint az emberek a hatalom pozíciójába érnek, sokan inkább úgy döntenek, hogy a tagadás állapotában maradnak, azért mert az igazság annyira hihetetlen, értitek ezt?

Most az energia,  lerögzítésre került a koronacsakrátokon keresztül, és egy további hullám is, az amelyik lehorgonyzásra került a csatornázás előtt, ami egy közreműködő energia, amely előremozdít titeket a megvilágosodás és megértés ösvénye mentén, nem csak az énetekben, hanem ez elhozza a tudást másoknak is, abból a célból, hogy az igazság elismert és elfogadott legyen. A vibrációk az energiameződben magasabb frekvenciájúak. Ez azt jelenti, hogy egyre több ember fogja figyelembe venni, amit teszel. Nem fognak utánatok kémkedni, hanem inkább azok, akiket ismertek egy kicsit jobban tudatában lesznek a finom különbségeknek bennetek. Elkezdenek kérdéseket feltenni, ha pedig nem, akkor sokkal tudatosabbak és figyelmesebbek lesznek arra, amit mondotok. Az önmagukról való gondolkodáson kaphatjátok őket, amely mindig is egy jó dolog.

Tehát szeretteim, koncentrálj újra a platina és arany energiára, ami körülötted forog, miközben felhúzod az energiát a talpcsakráidon és elképzelve az energia egy áramlatát bemozogni a koronacsakrádon keresztül. Képzeld el a Buddhikus Oszlop energiáját elnyelődni önmagadba, behúzva téged a Pránikus csövének központjába és kezdj el lélegezni a korona és gyökér csakráid között. Képzeld el magad,ahogyan a csakráidon keresztül lélegzel, ellentétben azzal, hogy a szádon és orrodon át.  Ahogy az oroszlánok az igazság vibrációit bömbölik, így a 12 Mester Bőség Kódot a testeden belül beavatják. Csak légy tudatos arra, amit a tested érez és bármilyen érzéseket a testedben, ez jelezni fogja, hogy hol voltak ezek a kódolások a testeden belül.

Emlékeztesd magad arra, hogy mélyen belélegezz és teljesen ki, elképzelve önmagad a csakráidon keresztül lélegezve, a koronától a gyökérig, a gyökércsakrától a koronáig. (szünet) Ahol mindnyájan most meg vagytok tartva a Pránavezetéken keresztül, a platina arany energián belül, a Mester Vezetőitek jelenlétében, Ashtar Parancsnok és Sananda Nagyúr, Maitreya Nagyúr és Arkturusz Nagyúr és az Ashtar Kommandó/Parancsnokság tagjai aktiválják a kijárat portálját a 3 negatív szálnak, hogy elkezdjék a távozásukat. Fontos, hogy továbbra is lásd magad az arany és platina fénnyel körülvéve, és ha úgy döntesz, hogy elalszol mielőtt a kijárat ideje lejárna, a platina és arany energiát képzeld el magad körül, és ezzel ess álomba.
A kozmikus összehangolódás lezajlik és a Mester Bőség Rácsok aktívak. Az aktivitás intenzivitása megemelkedik a következő 12 órában.

[[Kérlek most lásd magad kapcsolódni Nada Úrnőhöz, és hozzám Kuthumihoz a kristály tudatosság energiával, és lásd az arany energia finom szálát kiáradni a testedből és képzeld el, ahogy kapcsolódsz ehhez a helyhez és ez elindítja a 12 Mester Bőség Rács bonyolult szövési folyamatát. (És lásd ennek energiája kiterjed a világ többi részére is, valamint arra a helyre, ahol jelenleg tartózkodsz, ez segít lerögzíteni, energiájukban megerősíteni ezeket a rácsokat azokon a helyeken is.) ]

Folytassuk, lélegezz és lazíts. (szünet)

Mihály Arkangyal most egy erőteljes kék fényt kezd el forgatni körülötted. Ez az elektromos kék fény elvág minden köteléket, ami hozzákötött bármihez a jelenben, múltban vagy a jövőben, ami nincs összhangban az isteni terveddel. Csak lélegezz és engedd meg ennek a folyamatnak, hogy kibontakozzon.

Nem számít, hogy mi ez, bármi, amiről tudomásod van vagy sem, csak engedd ezt és bízz meg a folyamatban. Vegyél még egy végső mély lélegzetet, ahogy kilélegzel, lélegezz ki a szádon keresztül és engedd meg, hogy leülepedjen a tested egész energiamezejében, amit megteremtettünk, finoman visszahúzva a tudatosságodat a fizikai testedbe, még mindig kapcsolódva a Buddhikus Oszlop Pránacsővével és az arany platina energián és az elektromos kék fényen belül, amit Mihály Arkangyal hozott létre.

Szeretteim megköszönjük mindnyájatoknak a segítséget ennek az energiának a lehorgonyzásáért. Minden alkalommal, amikor különböző területeken utaztok keresztül, magatokkal viszitek az energiákat, magatok mögött hagyjátok az energiát, átalakítjátok és transzmutáljátok és meghaladjátok. Különbözőek vagytok, sokat többet tanultok magatokról annak eredményeképpen, amit megtapasztaltok és megtapasztaltatok.

Ne zavarjon vagy háborgasson azt, ami nem úgy bontakozott ki, ahogy te elvártad. Minden tökéletes rend szerint volt, a lelketek legmagasabb akaratának megfelelően és a Föld Anya isteni tervének megfelelően. Minden hely, ahol földrajzilag találtátok magatokat, tökéletes volt és az amelyekkel kapcsolódtatok.
Az oroszlánok királysága segíteni fog nektek továbbra is bömbölésükkel. Ez a vibráció az energiamezőtökön keresztül fog visszhangzani még pár órán keresztül. A bömbölésükkel újra fogják kalibrálni az energetikai rendszereteket, megnyitva egyre több szinten torokcsakrátokat és a szívcsakrátokat és ezzel segítve a mester vezetőtőiteket az igazságotok testének újra beépítésében. Az igazság testének sok szintje van, ami összekapcsolódik az érzelmi énetek, fizikai énetek, mentális, intellektuális és spirituális énjeitek különböző aspektusaival, és minden alkalommal, amikor az én bármilyen aspektusa nem válaszol az autentikus vibrációra, az adott a finomfizikai testnek egy része darabokra törik, és újra kell kalibrálni és újjáépíteni és az oroszlánok segíteni fognak nektek ebben a folyamatban. Ezért adj köszönetet nekik és ahogyan a platina és arany látomását megtartod, ahogyan aludni térsz köszönt meg nekik, amit ezzel segítettek.
Szeretteim, akkor végére értünk a közvetítésnek, emlékeztetünk titeket még egyszer a hálánkra és tiszteletünkre irántatok, hogy elhozzátok a fényt a bolygótokra és azért, hogy olyan egyének, mint ti segítenek, akik megtestesítik az integritás, szeretet és önuralás vibrációit. Ahogyan a példán keresztül vezettek, így mi is mellettetek szolgálunk. Továbbra is bízzatok a sok láthatatlan karban, ami megtart titeket és emlékeztetünk titeket, hogy soha sem jártok egyedül, mert mi mindnyájan egyek vagyunk és mi mindig minden úton veletek vagyunk.

És ez így van szeretteim. Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának chohanja, és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket.

Adonai. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...