Kuthumi - Szíriuszi beavatás ès 22:22 csillagkapu lehorgonyzás

Kuthumi – 22:22 csillagkapu lehorgonyzása (a Szíriuszi Mesterekkel)

 

Csatornázta: Michelle Eloff
2006 január 22, vasárnap, Dél-Afrika 

Fordította:Hatejer Emese

Hanganyagot készítette: Gárdi Marianna

Hanganyag letöltési linkje: http://www.mediafire.com/download/edwxw9d0dmjcoea/22+sziriuszi+csillagkapu+lehorgonyzas.mp3

 

Ez az információ megosztható más forrásokkal, azzal a szigorú feltétellel, hogy semmilyen információt nem változtatnak meg benne, vagy törölnek ki belőle, és hogy az információ forrását feltüntetik.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat játszódik le veled is. Nem teljesen olyan, mintha a közvetítést végző mester jelenlétében lennél, azonban a hatásai így is erőteljesek lesznek. Ne foglalkozzatok a channelligen résztvevőknek adott időkeretekkel. Ti is hasonlón mentek majd keresztül isteni tervetekkel, időzítésetekkel és célotokkal összhangban.

____________________________________________________________

Kuthumi vagyok és a Szeretet és Bölcsesség arany sugarain jövök el hozzátok, hogy mindannyiótokat üdvözöljelek ez alkalommal, és elhozzam nektek a felgyorsított felébredés, a kvantummező, a nevetés és a béke integrációjának áldásait.

Üdvözlet szeretteim.

És nagy öröm és boldogság van a szívünkben, hogy ezen a napon összegyűltünk veletek, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteim a mai nap egy nagyon fontos nap, (mivel) ugyancsak sok aktiválás zajlik le számos szinten. Ma van az univerzumotok Mester Építészének 22:22-es csillag kapujának aktiválása. Ez az energia kihat mindnyájatokra, mint a kvantum tudatosság Arany Korának Mester Építészeire. Ez szintén egy planetáris DNS aktiválás, más szavakkal az isteni természet aktiválásának felébresztése az énen belül, hogy túllépjen az egó alkotta illúzión és szenvedésen, és ti mindannyian szintén kapcsolódtok ehhez és a lehorgonyozzátok a dimenzionális élet minden szintjén keresztül megélve, és kapcsolódva a földi síkhoz, a Szíriuszi testetek 22 csakráján keresztül. Néhányan már a múltban lehorgonyozták ezeket az energiákat Mozambikban, fizikálisan a delfinekkel azon a helyen, amit úgy neveznek Arany Pont. Ti akik olvassátok vagy hallgatjátok ezt egy későbbi időpontban megerősítitek ezeknek az energiáknak a lehorgonyzását. Kb. 8 hetet fog igénybe venni az embereknek, hogy integrálják ezeket az energiákat, és teljesen lerögzítsék ezeket. Legyetek tudatában annak, ahogyan a testetek reagál ennek a 22 csakrának a magas vibrációs frekvenciájára, integrálni fogjátok az energiát és keresztülmentek a 22 beavatáson ami szükséges ahhoz, hogy helyén tartsa a Szíriuszi testet, kapcsolódva a kollektív monádotokhoz és a kvantum energia kollektív Szíriuszi Galaktikus Rácsához.

Kezdjük el a 22:22 csillagkapu aktiválását. Ez a különleges aktiválás felébreszti mindnyájatokon belül a Mester Építész kódjait. Szeretteim, ezen aktiválás és a felébredés ezen kódja, beavatja majd a memóriátok felkavarodását Mester Építészként a végtelen és korlátlan teremtés és lehetőség univerzumán belül.

A kvantum világ ahol minden, ami valaha létrejött létezik; minden lehetséges és minden létezik ezen a helyen belül. Mindnyájan készen álltok, hogy megnöveljétek kvantum energetikai testetek vibrációját és egy magasabb szintre vigyétek azt. Ez elősegíti a lenyomatok, programok és implantátumok egy gyorsított elengedését, ami hozzákapcsolva tart titeket a függő viselkedéshez, ami különösen a korlátozásokra vonatkozik. Ez az egó összes korlátozáshoz való kapcsolódásának, egy gyorsított elengedésében fog megnyilvánulni és annak elengedése is megtörténik ami az (egó) igénye, hogy fájdalmat és szenvedést hozzon létre annak érdekében, hogy ezáltal úgy érezze, hogy méltó a bőségre és a szeretetre.

Képzeljétek el most az úgy nevezett kvantum világot; manifesztálódni bárhogyan, ahogy el tudod képzelni ezt. Lásd ezt egy helyként, amit megtöltöttek mindennel, amiről valaha is álmodtál, hogy megteremted. Ez az a világ, ahol végtelen negatív energia tud létezni, vagy pozitív, attól függően, mit aktiválsz ezen belül. Ez a tiszta vibrációk mezője, ahol minden azonnal felülmúlható/meghaladható. Ez az, ahol a szeretet legtisztább vibrációja áthalad. Ez a korlátlan bőség világa és kifejezi a bőség leghatalmasabb vibrációinak szálait, amit eddig elképzelni sem tudtatok. Engedd meg a képnek és érezd, ahogy kibontakozik előtted és képzelj el egy portált és vedd az utadat ennek a portálnak a széléhez, amit átjáróként ismertek. Ez a bizonyos átjáró tartja meg a 22:22 vibrációit. Mellette aktiválják a Mester Építész energiáját, ami lehetővé teszi az egyensúly és együttműködés tökéletes energetikáját, hogy keresztülszűrje a korlátozás rácsait, amelyek az emberek korlátozó hitrendszerei által jöttek létre. Egyszerűen megfigyelve az összes tevékenységet, ami kibontakozik a szemed előtt, a belső szemed előtt, a cselekvés kibontakozik a tested érzeteiben és az összes finom (fizikai) testedben. Képzeld el a Fény 12 fenséges Létezőjét előbukkanni a csillag kapu másik oldaláról.

Ezek a Fény Szíriuszi Nagyurai és Úrnői közül 12, akik eljöttek, hogy üdvözöljenek és akik elősegítik az aktiválásotokat ma. A Szíriusz ezen tagjai a Szíriusz Nagytanácsának tagjai. Néhányan lehet felismeritek őket, vagy egyszerűen egy meghitt érzést éreztek. Csak legyetek benne. (hosszú szünet) Most elkezdjük a fény kvantum mezejének aktiválását. Ez az energia a 22:22 csillagkapu másik oldaláról jön be és bemozog a bolygó éterikus mezőjébe. Ahogy ezt teszi, behatol az összes testetek fizikai, érzelmi, mentális, spirituális energiamezejébe és minden más dimenzióba és az összes párhuzamos és alternatív valóságba. Engedd meg magadnak, hogy egyszerűen megnyisd az energiádat, hogy megkapd a kvantum fény ezen erőteljes beáramlását, és ahogy ez helyet foglal, mi továbbra is közvetítjük nektek a Mester Építész energiáját. Szeretteim, ti most egy aktuális idővonalon vagytok a jelenlegi életetekben, ahol is készen álltok, hogy lerögzítsétek a mester rácsokat, a jövő világának egy építészeiként. A rácsok, amiket lehorgonyoztok fizikai emberi létezőként a Földön, azért vannak, hogy megkönnyítsétek az összes bejövő léleknek a bejövetelt, akik inkarnálodni fognak. Ezek a bejövő lelkek a kvantumvilág legfontosabb mester építészei. Ők teremtik meg a kvantum világot a fizikai világban, amelyet fénymunkásokként kezdeményeztetek. Mivel a Mester Építész azt jelenti, meg kell állnod az autentikus erődben és tisztában lenned azzal kapcsolatban, amelyről úgy döntesz, hogy megteremted. Meg fogják kívánni tőletek időnként, hogy létrehozzatok sablonokat, amelyek a hatalmas fény és a gyógyulás szerkezetévé válnak majd, ahol majd mások utaznak a mély és nagyon személyes gyógyulási útjuk elősegítéséért. Ti, szeretett fénymunkások és mások, mint ti a világon,most lerögzítitek az energia legerőteljesebb rácsait, amelyet valaha is lehorgonyoztak a Földön a spirituális történelmetek jelenlegi idővonalán keresztül. Ezek a vibrációk megkerülik azt, amely lehorgonyozódott Atlantiszban, ez az amiért ragaszkodunk ahhoz, hogy az összes fénymunkás teljes felelősséget vállaljon a cselekedeteiért  és a választásaiért, mivel ti tartjátok helyén az energia ezen rácsait, amelyek biztosítják, hogy a Föld keresztülhaladjon a régi sablonokon és a rombolásparadigmáján és megerősítse magát a Kvantum Fény Arany Korában.

A kvantum élet napi renddé fog válni, azért mert lehetővé teszitek ezt. Nincs olyan lélek aki le tudná rögzíteni az energiáját a fény és teremtés/alkotás kvantum világában, ha azt választja, hogy a régi félelemmel teli paradigma által létrehozott koncepciókat/fogalmakat fogadja be. A jelenlegi energia megkönnyíti a planetáris[bolygószintű] DNS aktiválást, amit jelenleg aktiválunk, miközben beszélünk. Szeretteim, váljatok tudatossá arra, ahogy a testetek érzi magát ebben az időben és összpontosítsátok az energiátokat a szívcsakrátokra és a napfonatcsakrátokra azért, hogy ennek a kettőnek a rezgés kombinációja a 22:22 Mester Építész átjárótokká váljon a következő 22 nap folyamán. Ez az energia ekkor el fog tolódni a szexcsakrátokba és a szívcsakrátokba manifesztálva a nőies és férfias minőségeiteket, a teremtés, hatalom, akarat, befogadóképesség egy egységes erejeként, megkönnyítve a mély átalakulást és a belső biztonságnak egy érzetét eredményezve a lélek képességében, más szóval a képességetekben, hogy valóban képes legyetek növekedni az élet áramlatával. Bízzatok az univerzum képességeiben, hogy veletek dolgozzon és rajtatok keresztül egy olyan kihívásban, amellyel sokatok jelenleg szembenéz, és a planetáris DNS aktiválás, amely keresztül visszhangzik az energiamezőtökön meg fogja könnyíteni ezen új vibráció egy könnyű integrációját.

Képzeljétek el az Isteni Természet Felébredésének 12 szálát magatokban. Engedjétek meg ennek, hogy bemutassa magát oly módon, amiben kényelmesen fogjátok érezni magatokat és képesek vagytok felismerni ezt. A DNS-es társul a tudatossággal. Ez kifejez egy életerőt túl a legvadabb képzeleteiteken és előrehajt a tudatosságotok dimenzióin keresztül, amit soha nem lesztek képesek megérteni a jelenlegi tudatállapotokban. Csak nyissátok meg magatokat, engedjétek be ezt. Mondjatok ”igen-t” a kvantum világra körülöttetek, nyissátok meg a csakráitokat, hogy megkapjátok ezt az energiát és képzeljétek el a DNS-nek ugyanazt a 12 szálát aktiválódnia Föld Anya testének magján belül.

Amint a tested válaszol az életerő megélénkülésére elképzelve a tükröződést a Föld Anya testébe...(szünet) és lásd az életerő és a tudatosság összes új elektromos áramát elterjedni a Föld Anya minden rostján keresztül, beleértve a sajátodat, ami elkezd kapcsolódni minden emberi lénnyel a bolygón. Sok ember nem érti azt, ami a fájdalmuk és szenvedésük határain túl létezik. Sok ember az elméje börtönében van, küzdve egy démonnal, ami valójában nem is létezik, ami az ember egójának illuzórikus világának felépítése által az elődök és az anya egójának, szenvedésének és fájdalmának kivetítése következtében manifesztálódott. Ti szeretett fénymunkások elősegítitek az asztrális energia ezen fájdalom, szenvedéstesteinek egy masszív felgyorsított elengedését és megadva az emberiségnek a lehetőséget, hogy áthaladjon a 22:22-es csillagkapun és megtapasztalja az isteni egyensúlyt és együttműködést a lélek és az alsóbb egó között, megnyilvánítva az egységesült testet, inkább mint az én két aspektusának elkülönültségét és szétválasztottságát. A háború egy régi paradigma, szeretteim. Nem kell, hogy hadat üzenjetek az életetek bármilyen aspektusának. Minden, ami szükséges számotokra most az, hogy kibéküljetek és lehetővé tegyétek a békének, hogy átalakítson bármit, ami létezik bennetek, ami úgy tűnik, hogy háborúban áll bármivel bennetek vagy rajtatok kívül. (szünet)…

Érezd az energiákat folytatva a lüktetést a fény minden szintjén, a tudatosság összes szintjén keresztül, lehetővé téve mindazok számára, akik készen állnak arra, hogy felemelkedjenek a kvantum energia testük egy új szintjére. Ez vonatkozik rátok, és ez ezeknek a lelkeknek, akik jelenleg alszanak egy felgyorsított felébredést fog eredményezni. Ezek azok a csillagmagok, akik elfelejtették a céljukat és küldetésüket, és most  majd fel tudják ébreszteni és lehorgonyozni a magasabb tudatosság eredeti Atlantiszi Magjait és kiterjesztve a bejáratot a kvantum világba. Ennek eredményeként még több 6. dimenziós folyékony szeretet érkezik a Földre, ezáltal megalkotva a lehetőséget, az esélyt még több embernek, hogy belépjen a bőség/jólét kvantum világába, hogy a 8. dimenzión belül létezzen és megteremtse a mennyet a földön. Érezd a szavaim vibrációját letelepedni a csakráidon belül, érezd elnyelődni a szívedbe és leülepedni a sejtmemóriádba és igazságként lehorgonyozódni, tökéletes békében és egyensúlyban vibrálni az autentikus igazságoddal. (szünet)

Most az aktiválást a következő szintre visszük és összehangoljuk a DNS-es 12 szálát az éned másik 11 aspektusával, amik a kollektív monádodat alkotják, a teljes önmagadat; ezért  te és a másik 11 aspektus a DNS egy szálává váltok a teljes megtestesülést alkotva, teljesen tudatában az ÉN VAGYOK manifesztációjának, aki visszatért az Istenséghez és a Minden Ami Van-hoz. Ne erőltesd ezt; csak engedd meg a szavaimnak, hogy a lényeden keresztülvibráljanak és kiváltsák az emlékezést és felkavarják az igazságot az életben rajtad belül.

Lélegezzetek, szeretteim. Vegyetek egy mély lélegzetet az orrotokon keresztül, kilélegezve a szátokon, megengedve az energiának, hogy szabályosan keresztülmenjen az összes testeiteken. A 12 Szíriuszi Nagyúr és Úrnő elhozza az energia egy erőteljes hullámzását az energia testeiteken keresztül, lehorgonyozódva a gerinceteken keresztül, leföldelve a planetáris DNS aktiválás az összes testeteken keresztül, a fizikai testetekben a Földön. Néhányatok hőhullámot vagy érzések és vibrációk hullámzását érezheti. Ha kényelmetlenséget érzel egyszerűen egyenesítsd ki a gerincedet és lélegezz, lélegezz be mélyen és teljesen ki. (szünet) Nyomd a csípőd hátra, nyisd meg a szexcsakra területét. Húzd a vállaidat egy kicsit hátra megnyitva a szívcsakra területét, és az energia áramlását egy kicsit szabadabban. Szeretteim, a fejetekben vagy hangos szóban, ahogy jólesik ismételjétek utánam:

„Én....... teljesen és tudatosan előhívom a kvantum fény, a tudás, a szeretet és a bölcsesség 22:22 Mester Építész sablonjának teljes rácsát. Engedélyt adok a Szíriusz 12 Nagyurának és Úrnőjének, hogy lerögzítse ezeket a rácsokat az összes testemben és biztonságban elhelyezve a fizikai testemben kegyelemben, harmonikusan és csodálatos módon. Kérem az aktív Isteni Természet Felébredésének mind a 12 szálának folyamatos áramlását bennem és a monádom kollektív testében. Kérem, hogy ez legyen lerögzítve az összes szinten, összes dimenzión, összes aspektuson és önmagam összes fizikailag, kapcsolódó aspektusán keresztül.” Lélegezz be mélyen, kilélegezve a teljesen megengedve az energiának, hogy lerögzítse önmagát a testeden belül. Ez a sejtmemória megtisztítása, szeretteim, és felkavarja a Szíriuszi testetek emlékét, amely ezen aktiválás következő fázisához vezet, amely a csillag Szíriuszi Testetek 22 csakrájának a felébresztése. Mindnyájan kapcsolódtok a Szíriusz világához és a delfinkirálysághoz.

Az aktiválás ezen folyamata egyesíti a tested a delfin fivéreiddel és nővéreiddel, akik megkönnyítik a folyamatban lévő beavatásokat veled és végig fognak vinni teljesítve a 22 beavatást annak biztosításának érdekében, hogy sikeresen manifesztáld a Szíriuszi tested tudatosságának összes dimenzionális szintjét. Azt javasoljuk mindannyiotoknak, ha van rálehetőségetek, hogy valamikor fizikailag is kapcsolatba lépjetek a delfin fivéreitekkel és nővéreitekkel, akkor tegyétek meg. Ez felgyorsítja ezeknek az energiáknak az integrációját és az Atlantiszi Kódolás közül sokat le fog pecsételni a testetekben és felgyorsítja a mértékét annak, amellyel emlékeztek az összes multidimenzionális aspektusotok küldetésére, amelyek jelenleg a földi paradigmára fókuszálnak.

Lélegezz be mélyen, kilélegezve teljesen, és 222 delfin elkezdi összehangolni az energiáját veled. A tiszta isteni szeretet és öröm ezen lényei elkezdik aktiválni a 22 csakrád folyamatát. Egyszerűen engedd meg a szavaknak, hogy vibráljanak rajtad keresztül, ne próbáld meg és elemezd az információt vagy sorold kategóriába. A szavak, amiket átadunk nektek segítenek számotokra integrálni az energiát és emlékeztetnek, hogy a Földön vagytok és nem az óceánban. Az óceán megkönnyíti a kristály testetek azon képességét, hogy lehorgonyozódjon, ezért most képzeld el saját magad az akvamarin kék óceánban.

Merülj el a vízben tudva, hogy képes vagy lélegezni ebben a vízben és hogy nem fogsz kárt szenvedni ezalatt az aktiválás alatt vagy bármikor, amikor azt választod, hogy fizikailag, tudatosan az óceánon belül legyél. A Szíriuszi Tested 22 csakrája aktiválja a Szíriusz eredeti tervét, ami kapcsolódott Atlantiszhoz, Egyiptomhoz, Görögországhoz, Rómához, Spanyolországhoz, Madagaszkárhoz, Angliához, Mauritiushoz, Oroszországhoz, Dél-Afrikához, Észak Amerikához és Új-Zélandhoz.

Ezek közül a helyek közül mindegyik a kvantum világ eredeti rácshálóit tartja meg. Az energia most kapcsolódik az összes földrajzi helyhez, mivel ők is megtestesítik a 22 csakra vibrációját. Ez kapcsolódik az Arany Ponthoz Mozambikban, amelyet eredetileg összehangoltunk veletek amikor elkezdtük ezt az aktiválást. Azoknak, akik nem tudják, az Arany Pont Mozambikban Ponta d'Ouro. Ez a bizonyos pont felébreszti a bizalom belső tudását a belső gyermekben, a serdülő és felnőtt énbe. Képzelj el 10 csakrát a tested balján és 10-et a tested jobbján, egyet a koronacsakrád fölött egyet a lábad alatt , és ezek a balodon és a jobbodon körülbelül 12 hüvelykre a testedtől [1 hüvelyk kb. 2,5 cm, tehát 30 cm-re a testedtől] vannak. Képzeld el ezeket a csakrákat, mint csillagokat az éjszakai égbolton, megtöltve egy nagyon szép elektromos acélkék fénnyel. A csakra a koronád fölött az intergalaktikus(dimenzióközi )csakrád. Nem adjuk át nektek a Szíriuszi neveit, azért mert nem lennétek képesek kimondani őket. Ez a csakra megkönnyíti az intergalaktikus utazást a Merkaba járművetekben egy tudatos szinten. Ez a teljes aktiválás a 22 szinten keresztül azt eredményezi a képességetekben, hogy kivetítsétek magatokat az időn és téren keresztül, kölcsönhatásban az összes Szíriuszi Mesterrel, Szíriusz A-ról és B-ről, a Fény Nagyuraival és Úrnőivel, és hogy beavatásokat vezessetek le a Szíriuszi templomokon belül. Ezt csak akkor engedélyezik, amikor mind a 22 beavatás az adott csakrára befejeződött. Most átadjuk nektek a 22 csakrára vonatkozó információkat.

A gyémánt ásványi vibrációja hasonlít az első csakra energia vibrációjára. 30 cm-re a lábatok alatt található. Ez a csillagnap integrációs csakrátok. Ez megkönnyíti a telepatikus kommunikációt a föld és a csillagközi közvetítés minden más rendszerével, (ezt azok a) lények vetítették ki, akik más dimenzionális közösségekbe laknak, munkálkodva hasonlóan azon, aminek jelenleg ti is egy részei vagytok. Ez is, egyre tudatosabb tapasztalattá válik, amint a beavatás 22 szintje befejeződik. Észre fogjátok venni, hogy egyre tudatosabbak lesztek az álom állapoton keresztül. Nem kell teljesítenetek a mind a 22-öt, mielőtt érezni kezdenétek ezt. Elkezdi és megemeli az erejében és aktivitásában ezt a 22 beavatás időtartama alatt.

A második csakrátok a Kvarc kristály rezgésével vibrál, és lerögzíti az óriási világosság egy energiáját a megértés céljának az okáért amiért te mint egy csillag lény visszatértél a Föld Bolygóra egy csillagmagként, és amelyik csillagmagokért te vagy felelős, hogy életre keltsd az életben; más szavakkal amely csillagmagokért te vagy a felelős, hogy felébreszd őket a mély álmukból. Néhányan talán egy alvó csillagmagokat tartalmazó családba születettek; néhányan talán alvó csillagmagokat tartalmazó családba házasodtatok be; néhányan lehet, hogy alvó csillagmagok családjával dolgoztok a munkahelyeteken együtt; mások találkozhatnak velük szociálisan vagy gyógyító gyakorlataitokon keresztül. Érezd az első és második Szíriuszi csakrád vibrációját, ahogy a gerinceden keresztül lüktet bekódolva a „mint fent, úgy lent” kristályos szerkezetét. Ez fel fogja erősíteni és ki fogja terjeszteni a mennyeteket a földön és az összes bőség/jólét energiát, amit befektettetek ebbe. Emlékezz, figyelj az energiák minőségére, amit befektetsz; más szóval a gondolataidra, érzéseidre és kivetítéseidre. Most vidd a figyelmedet a bal oldaladra és a 10 csakrára a balodon.

Az első csakra (a bal oldalon)összehangolódik a koronacsakráddal. Ez a vibráció összekapcsol titeket az univerzumotok nőies elvének Isten-Tudatával. Ez elősegíti az univerzális tudás és bölcsesség istennői sablonjainak mély felébredését,és ahogy vibrál, összehangolódik a Szivárvány Holdkővel.

A második is igazodik a koronacsakrátokkal és ez életre kelti az összes tanítás emlékét, amit megkaptatok a Kvantum Energia Egyetemének nagy papnői által a Szíriuszról, ahol a kvantum gyógyítás összes manifesztációs eszközéről tanultatok, hogy elhozzátok a csodálatos gyógyulást a Föld Anya számára és minden más istennő vibrációjának, és az adott energia vibrációjának megemelkedését eredményezve és egyesítve ezt az Univerzális Isten-Tudattal/Elmével. Ez az Ametiszt (rezgésével) vibrál.

A harmadik csakra a balotokon kapcsolódik a harmadikszem csakrához. Ez egy isteni átjárás időn és téren keresztül. Ez önmagában a ceremónia és beavatás egy bejárata, amelyen a Szíriusz Királynője viszi keresztül összes beavatottat. Ezt gyakran említik egy olyan tapasztalatként, amit a lélek sötét éjszakájaként ismertek. Azonban, ez biztosítja, hogy minden lélek átkeljen Hádész templomain, így túl emelkedve minden paradigma összes korlátozó tapasztalatain, közismerten a tudatos lélek újra egyesüléséhez vezet a Minden Ami Van tudatának Szíriuszi sablonjával. Ez a vibráció különösen, a Lapis Lazulit(rezgése).

A negyedik csakra kapcsolódik a torokcsakrához. Ez az ahol a Szíriuszi Soltec Nagyúr megajándékoz titeket a 6. dimenziós szeretet nőies vibrációjával és utazásra viszi a lelket a reakciók és szenvedés érzelmi testén keresztül. Ez kapcsolatban van a Chiron vagy Sha-ron bolygójával, bárhogyan is ismeritek ezt, és keresztülvisz titeket a felülemelkedés erőteljes beavatásán, ahol összes feltételessége a sérült gyógyítónak átalakított gyógyítóvá válik. A sérült gyógyító bevonzza ezeket a hasonló sebeket, és együtt a szenvedésnek ugyanazon az ösvényén mentek végig. A kvantum energia testében túlhaladtok ezen és átváltoztatjátok és felülemelkedtek az összes sebeteken. Ez a rezgés a Rózsakvarcé.

Az ötödik csakra kapcsolódik az orr csakrához fent az orrod hegyén. Ez az isteni Anyával való egyesülés beavatásán visz végig és ez elhozza a négy alsó testedet tökéletes összehangolódásba az isteni feltétel nélküli anya sablonjával, a gondoskodóval, az istennővel, az őrzővel; ez segít nektek, hogy univerzális anyává váljatok.

A hatodik csakra a balotokon a szívcsakrához kapcsolódik. Ez az ahol áthaladtok a 6. dimenziós portálon és beléptek a Szíriuszi szeretet templomokba, ahol minden seben felülemelkedtek, ami a szeretettel kapcsolatos. Ez az ahol Nada Úrnő találkozik veletek, hogy megtapasztaljátok a feltétel nélküli szeretet szálainak integrációját. Felülemelkedtek annak összes szükségletén, hogy feltételeket helyezzetek az életetek bármelyik aspektusába. Ezen energia, valamint az orr csakra energiája, az eper Obszidiánnal rezeg.

A hetedik csakra elvisz titeket mélyen a gyökércsakrába. Ez a kvantum ébredés csakrátok. Ez keresztülhajt titeket önmagatok összes ítélkezésein, mint a szeretet nőies energiájának egy kezdeményezője. Ez kihívja a túlélés körüli félelmeiteket nőként, mint egy lény kifejezve a női energiát, ez kihívja a félelmeiteket, hogy kreatívak legyetek és megbízzatok az intuíciótokban. Ez a Rubin sugáron vibrál.

A nyolcadik csakra elvisz titeket mélyen a napfonat csakrátokba, és itt Rá Nagyúr és a Szíriusz Tanácsa előtt álltok, ahol megkapjátok az isteni felébredés beavatását a valódi akaratra és a kollektív monádotok hatalmára. Ez a szoláris felébredés csakrátok, ahol felébredtek a napra beül, az istennő melegségére és jelenlétére, aki keresztülvezet a külső világban biztonságban tartva titeket, megmutatva a belső visszatükröződést, ami a külső világotokban létezik, és segít keresztülégetni az illúzió fátylait, amik csapdában tartanak az időben és térben, ami hozzákötött a harmadik dimenziós földi tudatosság paradigmájához. Ennek a rezgése a Napkőé.

A kilencedik csakra a balotokon behatol mélyen a szexcsakrádba. Ez a béketeremtő nőies csakrátok. Ez felülemelkedik az áldozat erőszakos aspektusán, ami megtartja az embert a betegség, nehézség és szenvedés egy manipulatív mintájában. Az ember csak felülemelkedhet ennek a csakrának a beavatásán, amikor az ember hajlandó átadni a fájdalmait, a szükségletét, hogy betegséget és sebeket teremtsen annak érdekében, hogy figyelmet és szeretet kapjon a külső világból. Ez az ahol, én, Kuthumi, felállok a női megfelelőmmel és felkérlek titeket, hogy nézzetek szembe a betegség, a szenvedés drámájának, valamint a sebek és árulás megteremtésének szükségével, azért, hogy szeretettnek érezzétek magatokat. Ez ennek a csakra rendszernek az egyik legfontosabb beavatása, mert addig nem haladsz át a 3. dimenziós manipuláció szintjén, amíg nem uralod ezt a beavatást. Ennek a vibrációja a Citrinné.

A 10. csakra a balotokon kapcsolódik a gyökércsakrátokhoz. Ez lerögzíti mind a 10 csakrát a balotokon a nőies, isteni platina testetekbe képviselve az isteni anyát és elhozva Shekinah vibrációinak jelenlétét a fizikai világotokba. Keresztülvisz az utazásotokon, amit a magasabb énetek megkívánt azzal a céllal, hogy összehangolódjon és újrakalibrálódjon a tudatosság összes érzetein és szintjein a spirituális, mentális, érzelmi és fizikai testeteken keresztül. A rezgése Platináé.

Szeretteim, lélegezettek be mélyen most. Ahogy ezek az energiák lehorgonyzódnak a fizikai testetek 7 csakráján belül és integráljátok a vibrációikat, amiket jelentenek és az utazásukat megteszik bennetek, nem számít, ha nem emlékeztek rá; ez bennetek van. Végy egy másik mély lélegzette be és engedd az energiáknak, hogy elrendeződjenek az új sejtes memórián belül, ami a nagyon erőteljes DNS aktiválás hozott létre. Most mozgasd a tudatosságodat és a fókuszodat a 10 csakrára a tested jobb oldalán.

Az első csakra kapcsolódik a koronacsakrátokhoz és ez az ahol El Morya Nagyúr előtt állsz és lehorgonyzod az isteni akarat és erő vörös sugarát a koronában, és keresztülvisz egy hihetetlen beavatáson, elhozva az univerzális Isten-Tudatú/Elméjű Én hatalmát és isteni akaratát a Földre. Ez a beavatás keresztülvisz titeket a tudatosság felébredésének 144 szintjén, amely kapcsolódott az én 144 aspektusához, ami a monádod által bocsátódott ki, amikor egy kollektív testként úgy döntött, hogy kiküldi önmaga számos aspektusát ki az univerzumba. El Morya Nagyúr megtart téged ennek a csakrának az arany vibrációján belül és összehangolja az energiameződet az arany (citrin) és az ametiszt ásványrezgésével. Azt véljük,hogy ti ezt hívjátok Ametrinek.

A második csakra a jobbotokon szintén a koronacsakrátokhoz kapcsolódik és ez az ahol a Szíriusz Királya elétek áll és önmagad összes töredezett aspektusát egyszerre hívja és elősegít egy újraegyesülést a külső énnel és a belső énnel. Ez az a csakra, ami keresztülvisz titeket azon ami elkülönített a belső világotoktól, amit a vallás és más szeparatista(elkülönítő/szétválasztó) mozgalom hatása okozott, és megkönnyíti a találkozást az Isten-Tudattal/Elmével és a teljes monádoddal. Ezt a vibráció az az ásvány tartja a helyén, amit Orosz Citrinként ismertek.

A harmadik csakrád a jobbodon a harmadik szemedhez kapcsolódik. Ez elősegíti a minták kvantum tudatosságának felébredését, amit megteremtetettek a külső világban, ami a korlátozó hitrendszerek bármilyen szintjét eredményezte. Ez szintén az a csakra, ami hozzákapcsolt titeket a Szíriusz A-hoz és a Szíriusz B-hez (külön-külön).

A negyedik csakra a jobboldalatokon csatlakozik a torokcsakrátokhoz. Ezt Hilarion Nagyúr tartja a helyén, a manifesztáció nagy mesterei közül az egyik, elhozva nektek a tudatosság szintjét, ami szükséges ahhoz, hogy keresztül vigyen titeket a multidimenziós beavatáson, elhozva a tiszta beavatást a Földre. Ez átalakítja a szókincseteket egy kifejező kvantum nyelvvé, elhozva a tiszta szó szükségének és fontosságának megértését, amelyet be fogtok hozni a teremtésbe. Ez a bizonyos csakra felerősíti a szavaitok energiáit, ez manifesztációba fogja hozni amiről beszéltek. Ez meg fog nyilvánulni a fizikai szavaitokban. Ez a vibráció a harmadik csakrával kombinálódott, és a Smaragddal rezeg együtt.

Az 5. csakra kapcsolódik az orrotok hegyén lévő csakrához. Ez az, ahol Jézus Mester maga elétek áll és kihívja az irányokat, amiket az életben választotok. A kihívás számotokra az, hogy kiépítsétek a bizalmat a férfias énben, ösztönzi, hogy felépítsétek a bizalmat a nőies énetek iránt, mert ha bármelyik ebből a 2 aspektusból nem áll összhangba a másikkal, nem lesztek képesek megteremteni a tiszta arany tudatosság vibrációját, és kételkedve fogjátok magatokat találni a teremtéseitekben és manifesztációitokban. Jézus Nagyúr nem arroganciával hív ki titeket, a kihívások szeretettel, finoman és szelíden jönnek és ez az, ami kihívhat néhányotokat, mivel az elvárásotok (a kihívásokkal kapcsolatban) a fájdalom, szenvedés. Ennek a csakrának a vibrációját az Aqua Aura tartja helyén.

A hatodik csakra a jobbotokon kapcsolódik a szívcsakrátokhoz. Itt veletek együtt szeretett Mária Magdolnánk áll az isteni szeretet jelenlétében, és keresztülvisz titeket a hatalom beavatásán – ahogy ti felhasználjátok a férfias erőtöket, elhozva a vágyaitokat, hogy továbbhaladjanak. Ennek a csakrának beavatása és célja, hogy aktívan elősegítse az összes múltbéli lenyomatnak az elengedését, ami kapcsolódik a hatalommal való visszaéléshez, arra amit te okoztál, vagy amikor te voltál a visszaélés áldozata, amely gátolta a képességedet, hogy teljesen megnyílj a 6. dimenziós folyékony szeretetre. Ezt a vibrációt ezzel a különleges csakrával Mária Magdolna tartja a Larimár kővel [Definkő/Atlantiszkő].

A hetedik csakra mélyen kapcsolódik a gyökércsakrához és St.Germain megnyilvánítja az ő erőteljes Ötszörös Lángját körülöttetek és az összes káosz közepén belül megáll, amit létrehoztatok az életetekben és megkér rá titeket vizsgáljátok meg a külső világot, mert ez az a csakra, ami hidat teremt a kivetítések elképzelt külvilága és az autentikus világ között, ami a külső illúzióban létezik, amit megteremtettetek, és ösztönzi az egót, hogy ennek a koholmányait elengedje, hogy átmenjen az Ötszörös láng beavatásain, ami keresztülvisz titeket a 7. csakra beavatásainak 22 szintjén, és megálljon a platina sugár, és a 6.dimenziós folyékony szeretet sugarának tiszta fényében. Ennek a rezgése (megegyezik) a Kék Kalcittal.

A nyolcadik csakra kiterjed a napfonat csakrátokba, mélyen ennek a csakrának a magjába. Itt Maitreya Nagyúr üdvözöl titeket. A Fehér Láng közepén belül áll meg és ennek a jelenlétében kihív titeket, hogy találjátok meg a szívetek tisztaságát, hogy megálljatok a hatalmatokban és ennek megfelelően cselekedjetek, függetlenül attól, amit a külvilág mond nektek. Ennek a csakrának a beavatása meghaladja a 3. dimenzió összes alacsony vibrációját és átlendít titeket a 12 dimenziós tudatosságba. Itt beléptek Maitreya Nagyúr templomaiba. A 12 dimenzió beavatottjaiként üdvözölnek titeket, és felkészítenek, hogy ilyen beavatásokat vezessetek az alvó csillagmagokkal. Azonban, előbb át kell mennetek ezen. Ennek a vibrációja a Szelenité és a Kalcité.

A kilencedik csakra a testetek jobb oldalán kiterjed mélyen a szexcsakrátokba. Ízisz Istennő üdvözöl titeket Hórusz Templomában, ahol megkapjátok a belső istenre ébredés beavatását. Ez az egyik legfontosabb beavatása férfiaknak és a nőknek egyaránt, hogy átöleljék az énjük férfias aspektusát; látva, hogy ez nem, az én egy arrogáns vagy agresszív aspektusa, hanem (ehelyett) az én atya aspektusa, a gondoskodó apáé, ami az önértékelésében egész, ami biztosít mindent, (vagyis) az én összes szükségletét harmonikusan, kecsesen és magabiztos módon.

Ennek a beavatásán keresztül, az Isteni-Én, ami fel fogja tárni számotokra a hatalmatok kiterjedését kollektív lélekként és monádként. Ez a csakra szintén kapcsolódik a kollektív monádotok másik 11 aspektusának összes férfias aspektusához. Ez aktiválja a tudatos kapcsolatot az egész lélek családotokkal és megkönnyíti az arany fénynek a felemelkedés újraegyesülését, azért, hogy a kollektív monádotok minden tagja teljesen találkozzon majd az Aranykorban.

A tizedik csakra a testetek jobb oldalán megtartja mind a 10 csakra vibrációját a jobb oldalatokon, beleértve azt az egyet a lábatok alatt. Ez csatlakozik az gyökércsakrához és a kilencedik csakrával ásványi szinten ugyanazt a rezgést fogja tartani, és ez a rezgés a Tűz Opálé. Ez lerögzíti bennetek az Istent a Földön, és így a szent egyesülés [the sacred union] helyet foglal, amelyet Ízisz Istennő fog elősegíteni Hórusz templomában, amely kapcsolódik a felemelkedés végső színhelyéhez, a központi templomhoz a Szíriuszon, amelyet egyedül csak Maitreya Nagyúrnak engednek meg, hogy vezessen. Ezeknek a vibrációknak mindegyike keresztülvisz titeket az összes kvantum világon, amit valaha is elképzeltetek és azon is túl. Ezen vibráció és minta a 22 csakrátok aktiválása által jött létre, elhozva a kvantum energia testetek következő szintjének a teljes aktiválását és a Szíriuszi testetekét is.

Kérlek, vegyetek egy mély lélegzetet be most; engedjétek meg az energiáknak, hogy leülepedjenek bennetek és lazítsatok. Szeretteim, azoknak, akik érzik a hívást, hogy keresztülmenjenek ezen a folyamaton egy mélyebb szinten, meg fogjátok könnyíteni, hogy ennek az energiának egy facilitátorává/elősegítő/ váljanak.

Biztos vagyok benne, hogy tudatában vagytok annak, hogy miért szükséges elősegíteni egy mélyebb szinten, mielőtt mások átmennének ezen, különösképpen az alvó csillagmagok. Beavattak, hogy beavassatok. Ez az energia kivételesen magas frekvenciájú, ezért legyetek gyengédek magatokkal a következő 22 napban. Tartsátok a testeteket a fényben, a szeretetben, és az Isten/Istennő tudatosságának vibrációjában az elkövetkező 8 hét során. A 222 delfin lény jelen lesz veletek, megtartanak az energiájukban kapcsolódva hozzátok a következő 8 hétben, azért, hogy megkönnyítsék az aktiválásotok véghezvitelét. Ezt az energiát lehorgonyozzák a Földön. Ti vagytok ennek a fénynek a csatornái. Ti vagytok a Szíriuszi összekötői (ennek) a menny és föld között. Tudjátok, hogy gazdagon meg lesztek jutalmazva a felajánlásotokért, hogy lehorgonyozzátok a fényt a Földön.

A lélek mindig viszonozza (ezt); ott mindig az energia egy tisztességes cseréje van. Engedjétek meg magatoknak, hogy elfogadjátok és megkapjátok ezt, az ítélkezéssel nem fog eljönni el hozzátok, a megkérdőjelezésével és a kétségbe vonásával sem, ezzel csak le fogjátok állítani az áramlást. Örömmel azt tudom mondani, hogy ez a legbehatóbb és legfontosabb beavatás, amit eddig elvégeztünk. Nem tudom elmagyarázni emberi szempontból az energia végtelenségét, amit leföldeltünk a bolygótokon ma; nehéz kifejezni a hálánkat és az örömünket, hogy ezt az energiát végül elfogadta az emberiség. Ti vagytok a fényvezetői; ti vagytok az aktivátorok és tudjátok,hogy minden személy, akikkel dolgoztok, kölcsönhatásba kerültök, gondoztok, gyógyítotok és megosztjátok az életeteket, részesülnek a jótékony hatásából, annak amit ma tetettek, és mindegyike ezeknek, akiket soha nem láttatok a fizikai szemetekkel, szintén hatással lesztek az ő életükre is. A Mester Építész rácsa folytatni fogja önmaga lerögzítését a következő 20 órában, amely idő alatt teljesíteni fogjátok a Mester Építész rácsának megteremtését a testetek minden egyes sejtjében, és ahogy a testetek sejtjei újjáképzik önmagukat, ti is újraképződtök a Mester Építész energiájával, és az elfajulást okozó tudatosság összes régi lenyomata folytatni fogja a létének megszűnését bennetek. Szeretetteim, kövessétek a szíveteket; tegyétek azt, amiért a Földre jöttetek, hogy tegyétek.

Ne vesztegessetek egy perccel se többet, mivel van egy küldetésetek. Célért vagytok a Földön és minden pillanatnak, amit megéltek, van egy célja. Ne hagyjátok figyelmen kívül. Most be fogjuk fejezni az energia integrációját; vegyetek egy mély lélegzetet be –  és ahogy kilélegezek érezzétek az összes energiát. Képzeljétek el ezt beszivárogni a testetek körül óramutató járásával megegyező irányba majd az óramutató járásával ellenkező irányba spirálisan mozogni; és lepecsételni mindent, ami megtörtént.

Adj hálát most a 12 Szíriuszi Nagyúrnak és Úrnőnek; adjatok hálát a 222 delfinek akik veletek voltak és akik veletek fognak maradni. Adjatok hálát az összes személyes vezetőtöknek, angyalaitoknak és mestereiteknek, akik elősegítették ennek az erőteljes energiának a megtapasztalását veletek ma. És adjatok hálát önmagatoknak a meghozott választásért, hogy részt vesztek abban, amit lefolytatunk ma. Vegyetek egy mély lélegzetet az orrotokon keresztül, és ahogy kilélegeztek az a szátokon át történjen. Kezdjétek el visszahúzni a tudatosságotokat a fizikai testetekbe. Lélegezzétek be az energiát le a gerincetekben; és ahogy kilélegeztek toljátok ezt a lábatokba és onnan a Földbe. Lélegezzetek be mélyen, húzzátok a tudatosságotokat vissza Földre, elhozva az összes mennyei tapasztalatot magatokkal, és lehorgonyozva magatokat szilárdan a Földön. Körözzetek a nyakatokkal, húzzátok az energiátokat vissza be. Körözzetek a vállatokkal, egyenesítsétek ki a gerinceteket, körözzetek a bokátokkal és rakjátok mindkét lábatokat szilárdan a földre. És üdvözlet újra a testetekben!

És ez így van szeretett egy, hogy ezt a közvetítést egy kicsit közelebb hoztuk, emlékeztetve titeket arra, amit ma létrehoztatok, aminek ti is részesei voltatok, és amit elősegítettetek. Továbbra is bízhatok a sok láthatatlan karban, ami megtart titeket, ami szeret titeket, ami hordoz és vigasztal; továbbra is folytathatjátok egy bizalmas kapcsolat kiépítését önmagatokkal, és Istennel, Istennővel és a Föld Anyával; mindenetek meg lehet, amire szükségetek van, hogy biztosítsa ezt a folyamatot eljön hozzátok ennek a teljes véghezvitelének érdekében, eljön hozzátok kegyelemben, tökéletes, harmonikus és csodálatos módokon, átlehettek ölelve a folyékony szeretet 6. dimenzionális energiájában, az újonnan aktivált DNS-etek szolgálhat titeket összehangolódva az Isteniséggel; ez felgyorsíthatja az ÉN VAGYOK jelenléttel a tudatos kapcsolatot, és ez fenntarthatja a kvantum tudatosság gyönyörűségét minden szinten számotokra, a Földön épp úgy, ahogyan a mennyben.

Én vagyok Kuthumi, a szeretet és bölcsesség arany sugarának csohánja és szeretetben üdvözöllek és megáldalak benneteket. Adonai.


Kérdések-Válaszok:

Kérdező 1: Kuthumi Nagyúr, annak érdekében, hogy segítsenek nekünk lehorgonyozni a 22 csakra energiáját célszerű-e fizikailag a köveket beszerezni, amiket megadtatok nekünk, hogy dolgozunk ezekkel, és ha igen hogyan tegyük ezt?

Kuthumi: Nővérem, ez függ minden egyén energiájától. Azok, akik nehezen földelik le magukat hasznukra válhat kristályokat hordani a testükön, egy kollektív testként a testükön. Azoknak, akiknek nem esik nehezükre leföldelni magukat, megelégedhetnek azzal is, ha egyszerűen összehangolódnak az energiával, az adott kristállyal egy energetikai szinten. Együttműködve a kristályokkal fizikailag elősegíthet egy fizikális tapasztalatot és fizikális lehorgonyzást, ezért ez teljesen az egyéntől függ, és attól, hogy hogyan érzik ezt, hogy szükségük van-e rá. Érthető?

Kérdező 1: Igen, köszönöm.

Kuthumi: Szívesen. Áldás legyen veled.

Kérdező 2: Kuthumi Nagyúr, van egy kérdésem. Kérdezni akarok valamiről – gyakran kétségeink vannak, hogy rész vegyünk egy adott csatornázáson/közvetítésen, azért mert megpróbálunk magunkon dolgozni. Hol az egyensúly az egyik és másik között?

Kuthumi: Ez önmagában a beavatás egy részét képezi. Az önkétség kihívásának a beavatását. Ez az, amikor az embernek szüksége van arra, hogy használja a lélek megkérdezésének rendszerét a megerősítésért; ha az ember nem igazán tudja felismerni mire van szüksége, ez a rendszer nagyon jól működik. Érhető?

Kérdező 2: Igen, köszönöm szépen.

Kérdező 3: Kuthumi Nagyúr, üdvözletem. Milyen folyamatokra számíthat valaki, hogyan nyilvánul meg ez az életünkben a mai nap eredményeképpen, nem csak személyesen, hanem a közösségünkben is?

Kuthumi: Nővérem, az ember észre fogja venni, hogy a kihívások gyorsabban jönnek. Gyorsan és elsöprően, ahogy néhányan hívjátok ezt! Azonban, fontos, hogy emlékezetek a kihívások nem szükségszerűen negatív természetűek. A nevetés, humor is kihívás lehet számotokra. Volt már, hogy csúfoltak? Ez az én aspektusának egy kihívása, ami az életet túl komollyá teszi. Túl Szíriuszosá. [angolban: Siriusly=komolyan, komoly, vagyis itt Kuthumi a Szíriusz-szal viccelődik]. Komolyan beszélek! (nevetés) Az ember meg fogja tanulni, hogy a humor valójában a legfontosabb eszköz, amit egy Mester használ, ezért amikor nevetni tudtok önmagatokon, úrrá lesztek az egó komoly természetén. Szintén tudatosabbá váltok a testetek fizikális elengedésére, amelynek folyamatát néhányan megtapasztalták az elmúlt hetekben. A test, egy fizikai szinten, utat csinál az összes új energiának. Néhányan úgy találhatjátok magatokat, hogy kihívott az emberek valóságról alkotott értelmezéseinek a kivetítése. Ez ellenállás érzését vagy visszaható viselkedés okozhat, ezért a határok, amik az énre vonatkoznak és amit az én érez, hogy igaz legyen nagyon fontos. Az ok amiért ezen különös kihívás előjön azért van mert a múltban az emberek átadták a hatalmukat rendületlenül a külső erőknek, hogy meghatározzák milyen is az ő helyzetük, hogy meghatározzák őket és hogy megmondják nekik, mit tegyenek, megmondva, amit érezniük kell, amit nem érezhetnek, hogyan kell érezniük, hogyan kell élniük, hogyan legyenek és hogyan kell tenni, viselkedni. Mindez végett ért; ezért sok ember úgy találhatja magát másokkal, akik még mindig kitartanak az életük kivetítésének másokra való értelmezésénél.

Ez a Mester kihívása, hogy beszéljen, amikor beszélni kell, és csak akkor adjon tanácsot, ha kérik, és ne vetítsék a saját félelmeiket és bizonytalanságaikat másokra, különösen a gyerekekre.

Mindezeken túl azt fogjátok találni, hogy ezek akik nem vibrálnak a 22 csakrával nagyon távol lesznek tőletek. Néhányuk azt hiheti, hogy egy másik bolygóra tartozok és természetesen nem lesznek messze ettől – (nevetés) - azért mert a módja, ahogyan az életet érzékelitek mérhetetlenül meg fog változni, ezért többé a világot nem az egó elgondolásából/konstrukciójából érzékelitek; keresztüllátok (ezen) az Isten szemeivel, keresztül az autentikus énetekkel, és képesek lesztek felismerni a bolygótok összes rendellenes viselkedését, amit az egó hozott létre. Ez időnként eredményezheti, hogy úgy érzitek le akartok kapcsolódni, hogy távol legyetek az egó-alapú, félelem-alapú, bujaság-alapú tapasztalatoktól és emberektől. Értitek?

Elismerés. Még nem végeztünk! (nevetés)

Az állatkirályság is keresztülmegy egy nagyon fontos átmeneten ennek eredményeképpen, és még több csodálatos természetű ember/állatkölcsönhatást látok majd. Az emberek fel fogják fedezni, hogy hallják, amit az állatok mondanak; a természet megkerüli az egó hitét, hogy az ilyen kommunikáció lehetetlen és ez egy egész új szintre fogja vinni ezek közül a kölcsönhatások közül mindegyiket. Ez ki fogja szélesíteni a gyógyszerek, homeopátiaspektrumát és imádkozunk az ellenszenvesekért is, és a gyógyulás rendszereit, hogy ez helyet foglaljon különösen felhasználva a kvantum energiagyógyításáért. Sokan, akik talán fizikailag gyengélkedtetek, úgy fogjátok találni, hogy a gyógyulási folyamat felgyorsul, a tudatosságotok szintje miatt, és ez kihívhat azok közül sokat amik még mindig a régi paradigmába ragadtak. Ne adj (energiát) a félelmeikbe; emlékezve a régi paradigma kivetítéseire és inkább legyenek ezek példák, hogy mi lehetséges az egó konstrukcióján túl. Megértettétek?

Kérdező 3: Olyan, mint létrehozni új érzékszerveket/szerveket a testben?

Ez az egyik, igen. Igen? (nevetés) Dolgozom ezen. Már amennyire a gyerekeket érinti, manifesztálni fognak gyorsított átmenetet/változást az élet számos területén, különös tekintettel a szülőkkel való kapcsolatra és a szülök közötti kapcsolatra. Azt találhatjátok, hogy a kapcsolatok felbomlása/a szakítások hozzávetőleg 2 évig a következő néhány hónapban majdnem nevetségessé válnak, mert az energia most annyira erőteljes, a rendellenes működés rendszerei közül mindegyiket ki kell hangsúlyozni. Várhatjátok a figyelemre méltó áttöréseket az oktatást illetőleg és figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar(ADHD) és Figyelem hiányos betegség(ADD) diagnózisát, csodálatos áttörés az oltások, védőoltások tekintetében más szavakkal, ahol az emberek képesek lesznek félelem nélkül elfogadni azt, hogy a védőoltások sok gyereknél fizikai és érzelmi, valamint mentális zavarokhoz vezet a mai napig. Érhető?

Elismerés.

Az ásványi világ energiája felerősíti önmagát és a gyógyulások, amik az ásványi világgal vezényelhető le, a kristály világgal, szintén növekedni fog a rezgésében. Ez kapcsolódott az Atlantiszi Technológiához, amellyel fogja kezdeni megalkotni a rendkívüli ugrásokat tudatosságban összefüggésben a természetes technológiával szemben a szintetikus technológiával. Megértetted?

Kérdező 3: Igen. Köszönöm szépen.

Kérdező 4: Kuthutmi Nagyúr említetted, hogy ott volt a Szíriuszi Terv a bolygó számára, ami a világban különböző országokhoz kapcsolódott, beleértve Dél-Afrikát. Tudnál több információt megosztani erről?

Kuthumi: Nővérem, ezek meg fognak jeleni, ahogy minden egyes földrajzi pont, szunnyadó szakrális pont aktiválódott. Az emberek különböző területekhez kapcsolódnak, ti ebben a csoportban(vagy ha olvassátok vagy hallgatjátok ezt) valójában elutaztok néhány ilyen pontra, és már lehet, hogy megtettettek ilyen utakat és ennek az emléke, ezen sablon, ami elő fog bukkanni belőletek. Ezek a Szíriuszi Tervek kapcsolódnak az eredetihez(terv), hagyj nevezzük ezt, Utópiának, ahol a közösségi élet a megtestesült tapasztalás és az élet megosztása volt. Közösségként élve, más szavakkal, a közös egység, ami végett vett az elkülönülésnek; ezért a Szíriuszi Terv kapcsolódik a dualitás teljes eltávolításához és az egység megjelenéséhez. Ez az, ami új dimenzionális tapasztalattá fog válni; azok, akik nem készek erre, megmaradnak a 3.D-s tapasztalásban, mivel ezt választják. Mások, mint például ti, meg fogtok teremteni egy teljesen más dimenzionális valóságot, amelyet továbbra is Földön élésnek fogtok hívni, de ezt egy különböző módon fogjátok megtapasztalni. Világos?

Kérdező 4: Igen, tehát amikor arról beszéltél nekünk, hogy új sablonokat hozzunk létre, például megteremtjük a fény egy új közösségét,amivel megteremtünk egy új sablont?

Kuthumi: Igen, így van.

Kérdező 5: Kuthumi Nagyúr, hol volt Atlantisz fizikailag? Kapcsolódott egyáltalán Ponta d’Ourohoz?

Kuthumi: Nővérem, valójában, Atlantisz nagyobb volt, mint amit a világ el tud képzelni most. Atlantisz nem korlátozódott egy speciális ponthoz. Atlantisz egy kollektív tudatosság volt, egy létező, egy életmód volt, ezért minden hely a Földön tartalmaz egy kis Atlantiszt magában. Ez az amiért sok különböző pont a bolygón tartalmaz ilyen erős kristályos rezgéseket vagy más erőteljes mágneses energiákat, azért mert ezek a kollektív energiák azok, amik helyben tartják Atlantiszt; az Atlantiszi tudatosságot, technológiát, és ennek az összes rendszerét. Ez nem egyetlen kis sziget volt az Atlanti-óceán vagy az Indiai-óceánközepén. Ez a világ volt. Érhető?

Kérdező 5: Igen. Köszönöm.

Kuthumi: Szívesen.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...