Kuthumi – A tudatalatti áttisztítása

 Kuthumi – A tudatalatti áttisztítása

23469_1330544580369_1133635003_1016064_1547063_n.jpgCsatornázta: Michelle Eloff           

2006. szeptember 9.-én

Dél-Afrika; Johannesburg

Fordította: Hatejer Emese

Hanganyagot készítette: Gárdi Marianna

Hanganyag letöltési linkje: http://www.mediafire.com/download/la31bz4sbnrx96y/A+tudatalatti+tiszt%C3%ADt%C3%A1sa.mp3

vagy Youtube-n hallgatható verzió:

https://www.youtube.com/watch?v=Z_vDgE5lBg4

Ez az információ megosztható más forrásokkal, azzal a szigorú feltétellel, hogy semmilyen információt nem változtatnak meg benne, vagy törölnek ki belőle, és hogy az információ forrását feltüntetik.

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat játszódik le veled is. Nem teljesen olyan, mintha a közvetítést végző mester jelenlétében lennél, azonban a hatásai így is erőteljesek lesznek. Ne foglalkozzatok a channelligen résztvevőknek adott időkeretekkel. Ti is hasonlón mentek majd keresztül isteni tervetekkel, időzítésetekkel és célotokkal összhangban.

_________________________________________________________________

Én vagyok Kuthumi és a szeretet és bölcsesség sugarain keresztül érkezem hozzátok, hogy mindannyiotokat üdvözöljelek ez alkalommal és elhozzam számotokra a gyógyulás, az integráció, a bizalom és a hajlandóság áldásait, üdvözlet szeretteim.

És a szívünkben nagy örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze mindannyiotokkal, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteim, ma a tudatalatti áttisztításának a célja, hogy támogasson titeket annak kikerülésénél, hogy a tudatosság szintjei közül sok hozzá kapcsolódott a harmadik dimenziós tudatosság és a negyedik dimenziós tudatosság alacsonyabb síkjaihoz.

A kollektív tudatosság az információk sok mezejéből áll. Ez az információ szükségképpen nem támogatja az élet pozitív teremtését; és sok esetben lehúzza az ember energiáját. Ez a sűrűség megnehezíti az embernek, hogy felülemelkedjen számos helyzeten, olyanokon, amivel gyakran szembe néztek. Azonban, arra szántátok magatokat, hogy túllépjetek a régi paradigma gondolkodásának, reakcióinak és gondolatmintáinak sűrű rezgésein.

Mégis, a sötétség ezen pöcegödre tudat alatt, még mindig hatással van az egyik aspektusotokra. Ennek az az oka, mert a tudatalatti csatlakozik ahhoz, amit mi Akasha Mezőnek hívunk, úgy is ismert, mint Akasha Feljegyzések, amely az energia egy mezeje, ami teljesen megtartja az információt mindenről, ami valaha a Földön történt. Bekapcsolódva az Aksaha Mezőbe ez minden alkalommal megtörténik. Minden léleknek van egy különleges fájlja az Akasha Fejjegyzéseken belül, ami mindenből áll, ami valaha is megtörtént ebben az inkarnációban és még sok másikban.

A tudomány elkezdte elfogadni, hogy az Akasha Mező valójában igazi, mert most már van bizonyíték erre. A tudósok szintén most kezdik el elfogadni a reinkarnáció fogalmát egy különböző szemszögből, mindamellett, azért mert az Akasha Mező minden információt megtart, ami valaha megtörtént, emiatt azt hiszik, hogy lehetséges ez, mentálisan - kapcsolatot létesítve a mezővel, belépve az idővonalba vagy lehetőségekbe, amik a múltban megtörténtek. Amikor ez meg történik, sok esetben, az ember felveheti ezt az információt, mint az egyén személyes tapasztalatának része, érezve az érzelmeket, amik ezzel járnak, felcímkézve ezt múlt életbeli tapasztalatokként. Néha ez igaz, azonban nem minden esetben.

A kollektív tudatosság bekapcsolódik ezen mezőbe, és bármire is koncentrál, elsősorban, az lesz, ami a legfeltöltöttebb energiával.

Ez feltölti a kollektív tudatosság érzelmi testét, ami akár egy pozitív, kreatív, konstruktív [teremtő, építő jellegű] választ eredményezhet, vagy egy negatív, félelemalapú, romboló reakciót. Meg van az erőd, hogy megválaszd a reakcióidat és a válaszaidat, azonban, a tudatalatti gyakran megragad egyet váratlanul, önszabotáló mintákat eredményezve sok más mellett, maga után hagyva egy tehetetlen, reménytelen, erőtlen és őszintén dühös érzést. Ez az oka annak, hogy sok ember feladja az útja során az önuralmat.

A tudatalatti áttisztítását hajtjuk végre veletek ma, ami beavat egy nagyon mély, nagyon erőteljes elengedést, amely hatással lesz rátok genetikailag; ezért mindenki, aki genetikailag kapcsolódik hozzád, keresztülmegy a tudatalatti áttisztításának egy szintjén. Elindítjuk az energia egy kilencedik dimenziós hullámát, ami keresztül halad az Akasha Mezőn egyidejűleg áthatva a szellemi, a fizikai, a mentális, az érzelmi és a lelki testeiteket, mint az egyéni és (mint) a planetáris tudatosságot. Ez egy teljesen különböző helyzetbe hoz benneteket, szeretteim.

A tudatalatti áttisztításának hatásai 90 napig fognak tartani, amikor is lefolytathatsz egy újabb tudatalatti áttisztítást, vagy minden más munkát, amihez vonzódsz, hogy fenntartsd a tudatos interakciód megerősítését az életeddel kapcsolatos tapasztalatban.

Mivel az Akasha Mező az ilyen információk és energiák hatalmas sokféleségével töltődik fel, azt javasoljuk, hogy végezzétek ezt a különleges folyamatot legalább 90 naponként. De Ne csináld ezt gyakrabban, mint egyszer egy hónapban. A tudatalatti áttisztítását arra is lehet használni, különösen a tisztításra koncentrálva egy konkrét kérdéssel kapcsolatosan, ami befolyásolja a genetikai származásodat, akár mentálisan, érzelmileg, fizikailag, szellemileg, vagy lelkileg. Ez egy értékes eszköz, és bölcsen kell használni.

Az Akasha Mező energiája folyamatosan befolyásol titeket, mert minden energia. Így, amikor egy energiát kivetítenek, ez létrehozza (azt), amiből ez áll, amelyet számos dimenzióban tárolnak egy ember testein belül – a tudatosság sejtjének különböző dimenzióiban. Amikor az energia fókusza pozitív, akkor a kollektív tudatosság megtapasztalja az energia pozitív hullámát, úgy, mint a negatív energia fókusszal a negatív hullámot.

Az Akasha Mező tele van óriási mennyiségű illékony információval is. Nézzétek meg a bolygótok történelmének az elmúlt 3000 évét. Mi volt az emberi tapasztalat többsége ez idő alatt? Ez főleg fájdalom és szenvedés volt, háború, erőszak, nem így van? A túlélés tudatosság volt a napi rendszeresség. Mindent túlnyomórészt félelem motivált. Félelemmel teli kivetítések hozták létre az ilyen viselkedések, magatartások állandóan kibontakozó és ismétlődő mintáit; a tudatalatti programozását, és azok befolyásolták az energia kivetítéseit, (amikre) mindenki fókuszált egy adott időpontban, amelyek hullámokat idézetek elő az Akasha Mezőn keresztül. Ez viszont kibocsátott egy frekvenciát, amelyikre ráhangolódtok, a gondolat mintáitok vagy érzelmi frekvenciátok alapján.

Az emberiség gondolkodási folyamatai elsősorban nagymértékben önpusztítók. Ezért annak érdekében, hogy a régi idők irányai teljesen megforduljanak, felérve azokig, akik hűek a tudatosságuk teljes felébredésének útjához (amin járnak) fenntartják a feljogosított, meghatalmasodott aspektusaikat, ami tovább növekszik, az Arany Tudatosságba emelkedéssel, hogy kiterjedve áramoljon a Földön minden lélekhez, meg kell tisztítani a tudatalattit.

Kuthumi Nagyúr, megkérdezhetem, fogunk valaha is az életünkben, vagy ebben az inkarnációban elérni egy pontot, ahol már ezek az energiák nem fognak befolyásolni, és immúnisak leszünk rájuk , vagy mindig számíthatunk rá, hogy megvédjük, és áttisztítsuk magunkat rendszeresen az ellen, ami történik?

Nővérem, úgy gondoljuk, hogy a komoly odaadással, amit megfigyelünk ebben az időben, leküzdhetők az egó befolyásolásai, kétségkívül véglegesen felül fogtok kerekedni ezen. Ezután, ti lesztek az " alvó világnak" az Őrzői, és a szerepetek Őrzőként magába foglalja az ébresztését azoknak, akik még alszanak, nagyjából hasonlóan a Felemelkedett Mesterekhez és az Angyali birodalmakhoz, akik az emberiséggel dolgoznak most. Sokan vannak emberi alakban, akik már

az alvó emberek ébresztői, de a hangsúly nem elsősorban mások ébresztésén van, ez magába foglalja az éned összes aspektusának ébresztését. Érted?

Igen, köszönöm.

Szívesen.

Térjünk most a tisztításra.

Kérlek helyezd magad egy kényelmes helyzetbe, és vegyél egy mély lélegzetet megtöltve a tüdődet, amíg ötig számolsz, és lélegezz ki teljesen háromig számolva. Lélegezz be mélyen, ötig számolva és teljesen lélegezz ki. Vegyél egy újabb mély lélegzetet, ezúttal tartson ez hétig számolva, és lélegezz ki teljesen. Végy egy mély lélegzetet, hétig számolva és teljesen lélegezz ki. Ezután találd meg a saját természetesen kényelmes ritmusodat és hívd segítségül a személyes Vezetőid, Angyalaid és Őrzőid jelenlétét. Üdvözöld a Fény Nagy Testvériségét és Nővériségét a személyes szent teredben. Szólítsd a Fény Szíriuszi Arkangyalainak Szövetségét. Szólítsd a Fény Plejádi Küldötteit. Szólítsd az állatvilág, a kristály és az ásványi birodalom bármelyik tagját, akikkel erős kapcsolatod van. Hívd a természeti királyság bármelyik tagját, mint egy egészt. Üdvözöld Istar Istennőt. Üdvözöld Ízisz Istennőt. Üdvözöld Inanna Istennőt, Diana Istennőt, Artemisz Istennőt, és a Vénusz Istennőt. Szólítsd a Nap Istennőjét, a Hold Istennőjét, és Gaia Istennőt.

Képzeld el ezeket az Istennőket, kört alkotni körülötted, és az összes többi lény, akit üdvözöltél egy kört alkotnak az Istennők körül veled a középpontban. Maitreya Nagyúr manifesztál egy erős fehér fényt, amelyik körülvesz téged. Sananda Nagyúr manifesztál erőteljes ezüst fényt egy méterrel koronacsakrád fölött, amely behatol a koronacsakrád magjába és belép az agytörzsedbe. Az Istennő körülötted állva meg fogják egymás kezét, és elkezdenek zümmögni. Képzeld el ezt a hangot megalkotni egy energia vibrációt, amit érezhetsz a füleidben, és a fejedben. Most képzeld el az agyad feltöltődni az ezüst fénnyel, amit Sananda Nagyúr manifesztált. Végy egy mély lélegzetet be, és amint kilélegzel, egy éles hang nyilvánul meg és megkezdi a tudatalatti áttisztításának folyamatát az összes energia tested minden szintjén keresztül.

Képzeld el a fizikai tested minden a csakráját felnyílni, és mindenféle törmeléket kifolyni belőlük. Képzeld el mindent, ami eltárolódott a tudatalattidban, nem szolgálva az ösvényedet, manifesztálódva, mint függőséget okozó viselkedés, romboló viselkedés, és minden viselkedés (forma), ami mély fájdalmat és a szenvedést okoz neked, a csakráidból felolvad és kiömlik. Minden csakrának van egy pszichológiája; emellett a tudatalatti befolyásolja az összes csakrádat. Az Istennők által létrehozott hang vibrációja most megemelkedik egy hangmagasságnyit, és megnöveli a fény rezgését megteremtve minden energiát, amit befogadsz a tudatalatti áttisztításáért.

Most, magadban (vagy hangosan), kérlek, ismételd ezeket a szavakat utánam. Miközben ezt teszed, az összes energia megteszi azt, ami szükséges, hogy megtörténjen. Tehát fókuszálj a szándékra, amit most meghatározol velünk.

"Én (mondd a neved), előtettek állok univerzumunk szeretett Istennői.

Előttetek állok a Fény Nagy Fehér Nővérisége és Testvérisége, és a Fény összes Létezője, akiket szeretek és mélységesen tisztelek. Köszönetem nektek a szolgálatkészségetekért, hogy megkönnyítitek a tudatalattim áttisztításának folyamatát, és tudatos szándékkal, előhívom az Isteni Fény, Isteni Igazság, Isteni Bölcsesség, és az Univerzális Tudás Fenséges Isteni Erőit.

Előhívom az igazság, a szeretet, a pozitív energia és az öröm összes vibrációit, amik az Akasha Mezőn belül léteznek, és megnyitom a tudatalattimat, hogy összehangolódjon és egyesüljön a Fény ezen vibrációival. Meghatározom a szándékomat most előtettek Fény Szerettei, hogy tudatalattim összes mechanizmusa legyen összehangolva, igazán és az istenien igazodva, a Kozmikus Isten Elméhez, a Kozmikus Istennő Elméjéhez, és az Isteniség, az Intelligencia, a Pozitív Erő, a Tudás, és az Igazság Kozmikus Univerzális Alapelveihez."

Végy egy mély lélegzetet be, kilélegezve teljesen, ez alatt az összes energia elkezd összehangolódni tudatalattiddal és a szándékoddal, amit meghatároztál. Ezek az új energiák gyorsítják a sebesség mértékét, amely a régi energiákat a tudatalattidból kitisztítja, eleresztve a csakráidon keresztül. Folytassa a mély belélegzést és kilélegezve teljes, megengedve az energiáknak, hogy elrendezzék magukat. Vegyél még egy mélyebb lélegzetet be, lélegezz ki teljesen, miközben az energiák tovább emelkednek. Néhányan érezhettek egy nyomást a fejetekben; lehet, hogy úgy érzitek, mintha a fejetek egyre melegebbé és megnagyobbodottá válna, csak nyugodjatok bele ebbe. Ez az energiáknak a megnövekedett vibrációja végrehajtja a tudatalatti áttisztítását.

Most folytasd:

"Az univerzumunk Fényének Isteni Nagyurai, Úrnői, és Mesterei, kérlek titeket, hogy tartsatok meg Kozmikus Intelligencia Birodalmain belül, hogy így megtanulhassam az érzelmi intelligencia, a spirituális intelligencia, a mentális intelligencia igazi alapelveit, és használhassam a Kozmikus Intelligenciát, hogy fenntartsam a harmóniát és az egyensúlyt a cselekedeteimben, a gondolataimban, és a szavaimban. Összehangolom a tudatosságomat az univerzumunk fenséges Istenének/Istennőjének Elméjével.

Kérem azt, hogy legyen kiterjesztve, hogy kapcsolódjon a 12 Krisztusi Univerzummal a miénken kívül, előidézve a pozitív erőt, érettséget, bölcsességet és a világok fényét minden világon túl. Szándékozom teljesíteni az összes beavatást, aktiválást és (ezáltal) az energiákat, a fényt, és a tudatosságot lerögzítve, hogy megvédjem és megerősítsem önmagam, a közvetlen csoport lélektagjaim, a kollektív csoportom minden más tagját, a lélek csillagtestvéreimet és nővéreimet. Az univerzális fény megtisztíthatja az öntudatosság összes rétegét és tudatalatti programozását, ami nem támogat minket ezen összes birodalmon keresztül. Kérem, hogy ez az energia haladjon végig minden párhuzamos, alternatív (valóságon), és multi-dimenziókon, (amiknek) egy része vagyok."

Most lélegezz be mélyen, teljesen kilélegezve, amint az energiák egy újabb fokozatot emelkednek, és azt veszed észre, hogy a hang, amit az Istennők most kibocsátanak egy magas éles hang, amely megnöveli az energia sebességét behúzva a testedbe a csakrákig, valamint a fény hányadosait, amit integrálsz. Minél magasabb fény hányadost hozol be a testedbe, hogy egy robbanó erőként szolgáljon, elengedve a sűrűséget és a sötétséget az agyad birodalmaiból, ami már nem szolgál az utadon, és a tudatosság összes szálát, ami kapcsolódik az Akasha Mezőhöz, és már nem szolgálja a tervedet és célodat.

Vegyél egy mély levegőt, és ahogy teljesen kilélegzel, megnöveljük az energia mennyiségét, ami végig jön a Sananda Nagyúr által teremtett ezüst fényen át. Lélegezz, miközben ez az energia elkezd lefelé haladni a gerinceden hozzáférve a tervrajzod [blueprint] összes kódjához, ami kapcsolódott az Akasha Mezőhöz, amely kiváltotta tudatalatti reakciókat és a válaszokat benned, ami többé nem szolgálja az utadat, amit választottál. Az ezüst energia elkezd úgy működni, mint egy lézersugár, keresztülégeti az illúzió összes fátylát, amit a tudatalatti hozott létre, és az összes illúziót, amivel kapcsolatot létesítettél az Akasha Mezőn belül.

Lélegezz be mélyen, kilélegezve teljesen, és most érezd az energiát lezúdulni a gerinceden, a gyökércsakrádon keresztül kilépve. Ez áttisztítja a gerincedet hosszában, kapcsolódva a tudatalattihoz elengedve a gyökéren keresztül. Gaia Istennő fogja ezeket az energiákat, és átalakítja őket a fénybe.

Most mondd utánam:

Az univerzumunk Fényének Isteni Nagyurai, Úrnői, és Mesterei, teljes mértékben engedélyt adok az Anya/Atya Isten Isteniségének, hogy tudatosan és tudat alatt rajtam keresztül dolgozzon. Kérem, hogy legyen egy hely/tér létrehozva, ahol biztonságosan időt tudok eltölteni az új energiákra fókuszálva, azokra, amiket be szeretnék hívni a terembe, a testbe, és a lényembe, ami kifejezetten felváltja azt, amit elengedtem a tudatalatti áttisztításán keresztül ma.

Kérem, hogy mindnyájan továbbra is segítsetek engem, vezetve és

védelmezve ezen keresztül. Felszólítom a teljesen uralt énem, a felsőbb énem, és önmagam minden isteni aspektusát, hogy megsugallják és bemutassák számomra a fény lehetőségeit, amit meg kell vizsgálnom választási lehetőségekként, hogy integráljam, eleresztve, ami már nem szolgálj engem, és mindig felváltva azzal, ami összhangban van a fénytervemmel. Így van, és hálát adok, azért hogy ez így legyen."

Végy egy mély lélegzetet, lélegezz ki teljesen. Az Istennők most elkezdenek az óramutató járásával ellentétes irányba menni körülötted, zümmögve most egy szelíd hangot, és kisugározva a szivárványrezgést a szívcsakrájukból, amely mint egy gondoskodó és tápláló energia működik. Ezek az energiák kitisztítják a csakráidat - megtisztítva az összes maradványt, ami a tisztulási folyamatodnál hátra maradt. Lélegezz, miközben ez a folyamat kibontakozik.

Most megállnak, megfordulnak, és az óramutató járásával megegyező irányba kezdenek el haladni, egész idő alatt zümmögnek, kisugározva szivárvány frekvenciákat így a csakráidnak egy mély tisztítást adva. Most képzelj el egy szivárvány fényt lefelé mozogni a gerinceden, újrakalibrálva az összes csakrádat, összehangolva minden energiáját az összes testeddel, fenntartva az isteni harmóniát a lényedben, a testedben, az elmédben, a szívedben, a szellemedben és a lelkedben. Megállnak, a tenyereiket szembe helyezik veled, kisugározva az energiát, amelyik egy gyönyörű szivárványtojást alkot körülötted. Ez az a hely, amelyben a következő 12 órában tartani fognak, megadva a lehetőséget, hogy tudatosan koncentrálj arra, amit szeretnél beállítani; az energiákat, amiket integrálni és összehangolni kívánsz magaddal, amelyek felváltják azt, amit a tudatalattidból elengedtél.

Szivárvány energiák magukba foglalják a csakra rendszereid összes energiáját, és ennek minden pozitív pszichológiáját, a benne rejlő lehetőségeket, a kreativitást, és az istenit. Így, legyél nagyon egyértelmű a szándékaidat illetően, legyél egyedi abban, amit kérsz, és fontos, hogy ezt elvégezd a következő 12 órában. A Istennők ebben a helyzetben maradnak körülötted a következő 12 órában, megtartva téged a Szivárvány Templomban.

Sananda Nagyúr most kivetíti a hatodik dimenziós szeretetet számodra. Ez a folyékony energia továbbra is kivetíti a szeretetet és engedd meg ennek, hogy keresztülfolyjon a lényeden, fenntartva a tisztulást, ami ma kezdődött..

Adj hálát, azért amit ma teremtettél, amit megtapasztaltál, és az öröm áldásaiért, amit a jövőben fogsz megtapasztalni. Kérd meg a családod összes tagjának Mestereit, Angyalait, Őrzőit és Vezetőit, hogy ügyeljenek a családodra nagyon gondosan, mivel annak minden tagja keresztülmegy egy hasonló áttisztításon, megsemmisítve a genetikai kötödést a védekező gondolkodáshoz, a félelem motivált viselkedéshez, és a pusztító szándékokhoz, magatartásokhoz és hiedelmekhez. Határozd meg a szándékot, hogy mindez kegyelemben, békésen, harmonikusan, és csodálatos módon bontakozzon ki.

Vegyél egy mély lélegzetet, és ahogy kilélegzel, húzd a vállaidat hátra, kiegyenesítve a gerincedet, és körözz a nyakaddal, így biztosítva az energia szabad áramlását. Ereszd az álladat a mellkasodra, és forgasd fejed jobbra, hátra, balra, és vissza a előre az álladat a mellkasodra hajtva. Lassan emeld fel a fejed, lélegezz mélyen, és ahogy kilélegzel, add meg magad az energiáknak benned és körülötted.

Adj hálát a Fény összes Lényének, akiknek megidézted ma a jelenlétét, támogatását, útmutatását, és a könnyítését. Mondj köszönetet magadnak a választásért, hogy keresztülmentél ezen a tapasztalaton ma, és üdvözöld a Felszabadulás újabb Eszközét az életedben, ami szolgálja az utad a teljes lélek felszabadításban.

Lélegezz be, amint visszahúzod a tudatosságodat a fizikai testedbe, és minden egyes kilégzésnél, földelje le magad újra a Földön. Lélegezz be mélyen, kilélegezve teljesen, földeld le magad a fizikai testedben és a fizikai idővonalon az itt és mostban.

Testvéreim köszönjük, hogy összegyűltetek velünk ma az éteri háló megnyitásáért, elfogadva a tudatalatti áttisztításának energiáit.

Rendkívül fontos, hogy tudomásul vegyétek, amit ma tapasztaltatok meg, és hogy hogyan fogja ez befolyásolni a jövőtöket. Használva ezt a folyamatot, fenntartja a jóléteteket és a kollektív tudatosság és a negatív energia hatásai fölé emelkedve tart. Meg fogtok döbbenni azon, amit kaptok; mindez egy igazi tudomány, a tudomány bebizonyította ezt. Fordítsatok rá egy kis időt, hogy átkutassátok a közelmúlt korszakának tudományos felfedezéseit, ahogyan a kvantumfizika megmutatja egy új világ jeleit. Felkutatva a tudósokat, aki megtalálták a megmagyarázhatatlant, és a felfedezéseikben megtalálták a választ, ami korábban megmagyarázhatatlan volt. Egy állandóan alkotó és újjáteremtő univerzumban éltek; ez nem egy stagnáló dolog, ahogy ti sem.

Nyissátok meg a szíveteket és elméteket kiterjesztve. Minden, amitől megkövetelitek, hogy megtartson titeket a fényben, leföldelve magatokat önmagatok isteniségén belül, ami eljön hozzátok kecsesen, csodálatosan, és harmonikusan. Tudjátok, hogy mindig jelen vagyunk, és hogy soha nem vagytok egyedül.

Kuthumi vagyok,a Bölcsesség és a Szeretet Arany Sugarának Őrzője, szeretettel üdvözöllek és megáldalak benneteket.

Adonai.

 

Kérdések és válaszok:

 

Kérdező: Kuthumi Nagyúr tudnál nekünk nagyobb átláthatóságot adni a szándék meghatározását illetőleg a következő 12 órában, azzal kapcsolatban, amit említettél?

 

Kuthumi: Most már egy ”nyitott vászon” van belül a tudatalattidban; mivel szeretnéd ezt feltölteni, milyen képet szeretnél létrehozni? Képzeld el, hogy megszabadultál az összes negatív energiától magadban, milyen pozitív energiával szeretnéd ezt helyzetesíteni?

 

Kérdező: Mi jön fel számomra, hogy elinduljak és a könyvek közül néhány, hogy áttanulmányozzam, hogy a csakrákat pozitívba hozzam.... pozitív érzések.

 

Kuthumi: Nagyon jól, és mi még? Légy kreatív! Mi jut eszedbe még – lépj ki a fejedből.

 

Kérdező: Kis öröm, vidámság, némi kreativitás, némi öröm.

 

Kuthumi: Folytasd.

 

Kérdező: Szépség és harmónia.

 

Kuthumi: Ott van ez.

 

Kérdező. Áh! Fókusz!

 

Kuthumi: Folytasd ezeknek a felsorolását. Világos ez?

 

Kérdező: Igen, köszönöm.

 

Kuthumi: Legyél egyedi a harmónia jellegéről, a szépségről, örömről, és öröm jellegéről.

 

Kérdező: Igen, köszönöm.

 

Kuhumi: Játssz el ezzel, legyél kreatív; meg kell értened, hogy mit jelent a szépség. Meg kell értened, hogy mi számodra a harmónia definíciója, így felismerve, hogy mit teremtesz.

 

Lehet, hogy valaki szépséget hív elő a gondolataival az elméjében, az talán le fog fogyni és a ráncai az éjszaka folyamán elhalványodnak, vagy csak úgy találja, hogy külsőleg semmit sem változott, de mély belső változásra került sor, és minden csúnyaság, hogy úgy mondjam, a felszínre jön. Az összes csúnya érzelem, csúnya gondolat, érzés önmagadról, amelyeket meg kell tisztítani és akkor a gyönyörű én, ami hátra marad. Ha valaki nem érti, mi a szépség aspektusa, akkor nagyon is elutasíthatja a folyamatot, anélkül, hogy felismerné, hogy ez a folyamat az integrálás folyamatának részét képezi. Ezért mondjuk, hogy ”légy egyedi”! Legyél világos a szándékodat illetően, és amit kérsz (azzal kapcsolatba is). Ez érthető volt számodra?

 

Kérdező: Igen, köszönöm.

 

Kérdező(2): Kuthumi Nagyúr, első alkalommal az életemben, hogy szorongó pillanataim vannak, és úgy érzem, hogy a világ nem biztonságos többé, és sebezhetőséget érzek. Miért történik ez velem?

 

Kuthumi: Ez az Akasha Mező befolyásának egy klasszikus példája a mentális testre. Ezt tekintheted a kollektív tudatosságnak, gyakran nevezik az asztrális síknak is. Az asztrális sík tartja a negatív energiát túlsúlyban; a negatív gondolatformákat az emberiség alkotta. Mivel az erőszak az egész világon, ami most van jelen, emiatt ott egy hatalmas mennyiségű illékony és őrjöngő energia van az éterben, és a szorongás úgy érzed nem a tiéd; ez planetáris. Pontosan ez az, amire korábban hivatkoztunk. Néha az emberek szomorúságot érezhetnek, és fogalmuk sincs miért szomorúak. Ez planetáris szeretteim; ezért fontos annyira az önismeret. Mert ekkor meg van a képességed arra, hogy különbséget tegyél mi a te ”kacatod”, és mi planetáris. Ez érthető?

 

Kérdező(2): Igen, nagyon köszönöm.

 

Kuthumi: Nagyon szívesen. Nővérem, hozzá kell tennünk ennél a pontnál, te különösen érzékeny vagy erre, a munka miatt, amit a traumatikus tapasztalatok túlélőivel végzel a belső síkokon. Megértetted?

 

Kérdező(2): Igen, köszönöm.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...