Kuthumi - Új Mesterek és Szerepük a Szolgálatban

Michelle Eloff (06.05.22) - Kuthumi: Új Mesterek és Szerepük a Szolgálatban

Forrás: thelightweaver

Fordította: Borsos Árpád

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Michelle Eloff által csatornázva ©

Johannesburg, Dél-Afrika, 2006.05.22

OOOOOO

Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain keresztül érkezem, hogy mindannyiótokat üdvözöljem ez alkalommal, és elhozzam számotokra az átalakulás, az átalakítás, az integráció és az aktiválás áldásait. Üdvözlet szeretteim!

(Üdvözlünk, Kuthumi nagyúr!)

A szívünkben nagy örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze mindannyiótokkal, miközben szilárdan Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteim, ma egy olyan csodálatos napot ünnepelhetünk, amikor a Felemelkedési Hullám új Felemelkedett Mesterei az égben járva lehorgonyozzák energiáikat a Földön. Ez a különleges ünnep része Gaia felemelkedési mintázata isteni tervének. Ezek a mesterek – akik közül néhányat ismerhettek is - az emberiség és Gaia szolgálatának egyre jelentősebb szerepét vállalva lépnek most elő.

Ez azt jelenti, hogy a tudatosság minden szintje átesik a fölemelkedés ilyen vagy olyan szintjén, és sok Mester, aki ismerős a számotokra, a kifejeződés és az emberekkel való párbeszéd magasabb szintjeire lép. Tudjátok, eljött az ideje, hogy észleljétek [ezeket] az energiákat, ami azt jelenti, hogy azok, akik a felemelkedés útját járják, más szavakkal azok, akik rengeteg időt és energiát fektettek személyes gyógyulásukba és fejlődésükbe, azok sokkal tudatosabb szinten fognak hatni egymásra a Fény Útjának Mestereivel, akik szintén magasabb dimenziókba lépnek. Igen jótékony hatásotok lesz a Felemelkedés Útjának új Mestereire is, akik új vibrációjának energiáját ma lehorgonyozzátok.

Az újonnan fölébredettek többet fognak kommunikálni a Felemelkedés Útjának új Felemelkedett Mestereivel. Ők, mondhatni sokkal inkább, ezen Mesterek érdeklődésének a középpontjába kerülnek, míg azok, akik még mindig a tudattalan álmát alusszák, a végzet kezét fogják érezni magukon, hogy irányt mutasson nekik olyan lehetőségek felé, melyek a szendergés más ciklusait jelenthetik vagy hogy ráébredhessenek az új világra, ami az orruk előtt fejlődik ki, hogy úgy mondjam.

Ezért aztán szeretteim, amíg átadom nektek ezeket az információkat, azt kérem, hogy maradjatok csendben és engedjétek beszívódni ezeket a szavakat az elmétekbe, a szívetekbe és a lényetekbe. Leginkább csukott szemmel lenne helyes ülnötök, ezáltal ugyanis könnyebben szívódnak föl az információk és az energiák. A mai nap egyszerűen csak az információ átadásának, és a vibrációs környezet megteremtésének a napja, hogy a szükséges dolgok könnyebben átáramolhassanak. Erre a napra emlékezni fognak a szellemtörténetben, mivel ezen a napon ágyazódik bele az egyensúly az emberiség tudatosságának fizikai birodalmába.

Az egyensúly megteremtésének ez a módja gyakran hatalmas felbolydulást eredményez, nem azért, mert fájdalmat vagy szenvedést okozna, hanem egyszerűen azért, mert egyensúlyt teremt és azért, mert az egyensúlytalanságnak egyensúllyá alakítása figyelmet követel.

Támogatást kaptok személyes képességeitekhez, hogy helyre hozhassátok a saját életetek jelenleg nem igazán egyensúlyt tükröző területeit és az a Mester, aki segít titeket ebben, Lanto nagyúr lesz. Lanto nagyúr valójában több kötelezettségemet átvállalja a szeretet és bölcsesség sárga [vagy arany] sugarához kapcsolódva, különösen az oktatás, az emberiség szellemi fejlesztésének területén, csakúgy, mint minden olyan területen, ami szükséges az emberiség tudatosságának teljes fölébresztéséhez. Lanto nagyúr a sárga sugáron át jelenik meg, a derű felséges sárga öltözékét viselve s ezzel egyidejűleg emlékeztet benneteket arra a szerepére, hogy ráébresszen titeket a szeretet és bölcsesség autentikus vibrációira. Az egyensúlynak a szeretet és a bölcsesség ad életet, mivel a szeretet és bölcsesség kombinációjának használata az az energia, amit ti egyensúlyként ismertek.

Lanto nagyúr a földi sík számos beavatottjával tudatosan dolgozik együtt, ami által ez az energia ma a bolygó minden napfonat csakrájába szilárdan bele horgonyzódik, beleértve a ti személyes napfonat csakrátokat is. A legnagyobb ajándék, amivel Lanto nagyúr a Felemelkedés Útjához ma hozzájárul az, hogy hogyan használjátok a szeretetet és a bölcsességet életetekben az egyensúly manifesztálásához abból a célból, hogy megértsétek és behozzátok a megvilágosodást, valamint az isteni akarat megnyilvánítását, és hogy az egyensúly megteremtése és a cselekvés és a döntés meghozása hogyan történik meg bizalommal telve. Ez fejleszti az önbizalmatokat, és többé már nem félemlít meg benneteket a külső világ, viszont keményen a sarkatokra álltok és fényetek által fogtok vezetni.

Ez azt jelenti, hogy én, Kuthumi, számos más beavatottal, akikkel együtt dolgozom, átlépek a 12-ik dimenzióba, az emberiséget szolgálva. 2008 közepétől [ez az időpont előbb 2008. december 21-re, majd 2009. december 21-re módosult] tovább már nem szólalok meg ezen a bolygón csatornázás útján. Minden további munkám már telepatikusan fog megnyilvánulni a csatornáimon keresztül, de tudatos szinten.

Adeptusokként, veletek együtt a kvantum mező magasabb vibrációiba lépünk, a kvantum világba, ami lehetővé teszi a telepatikus kommunikáció kifejlődését a magasabb rezgésű vibrációk Mestereivel és a velük történő tudatos kommunikációt. Eljön az az idő, amikor már képtelenség lesz a tudatosság egy adott szintjét bizonyos vibrációkon keresztül az egó uralma alatt elérni, ez úgyszólván lehetetlen lesz. A vibrációtok sűrűsége megakadályoz benneteket a magasabb frekvenciák bizonyos szintjeinek elérésében – a kettő egyszerűen nem képes együtt rezegni. Ez az egyik legfőbb oka annak, amiért a beavatottakat a vibrációk emelésére tanítottuk, ezzel mostanra már fel vagytok készítve arra, hogy megfelelően megnövelt frekvenciátokkal kommunikálhassatok és üzeneteket fogadhassatok a magasabb birodalmakból, mivel azzal, hogy mi fölemelkedünk, nektek is így kell tennetek. Az alacsony frekvenciákban maradva elvágjátok a tudatos kommunikáció fonalát a Fény [azon] Mestereivel, akik tovább lépnek.

Ez azt jelenti, hogy ez a csatorna nem fog velem úgy kommunikálni, mint ahogy eddig tette. Minden megváltozik. Továbbra is kapcsolatban maradok vele és rajta keresztül, de nem kell már egy transz-állapotú közvetítő eszköz ahhoz, hogy átadhassam a tanításaimat. A kvantum energia mező természete lehetővé teszi, hogy a csatornák kapcsolatba lépjenek velünk, és tudatosan közvetítéseket fogadjanak tőlünk, ellentétben azzal, ahogy [eddig] transz-állapotba kellett lépni ahhoz, hogy közvetíthessék a tanításainkat. Ez a legnagyobb beavatás, amivel valamennyien szembesültök. Ez annak a jele, hogy meghatalmasítottátok önmagatokat, és hogy a magasabb öntudatosság és energia tisztább tudatos kapcsolatot eredményez a fény világával. Tehát meghatalmasodott szeretteim, haladjatok tovább az utatokon, növekedjen a rezgésetek és hagyatkozzatok Isten-adta képességetekre, hogy a tudatos figyelem és a teljesen aktivált tudatosság eszközeiként lépjetek velünk kapcsolatba, hogy külső eszközök nélkül kapjátok meg a szükséges információkat.

A másik ok, amiért én, Kuthumi így döntöttem, az hogy – fogalmazzunk így – könnyebb ezáltal a tömegekhez szólni. Sok ember elrettent attól, amire ez a csatorna és más közvetítő médium képes, pusztán azért, mert képtelenek megérteni, hogy mi is nyilvánul meg, mivel a hiedelem rendszerük démoni megszállottságot sugall, stb., stb. Rólunk legyen mondva, a saját csatornáinkon keresztül munkálkodva ezen az újfajta módon, több embert fogunk tudni elérni, mint a transz közvetítésekkel. Mind megértettétek?

(Helyeslés.)

Nagyon jó. Akkor kedveseim, az lenne a javaslatom, hogy mondjuk így, ünnepeljünk valamennyien, s amíg velem együtt ünnepeltek, azt kérem, hogy érezzétek át azt az örömöt a szívetekben, amit én, amikor átlépek a magasabb birodalmakba, mert akkor automatikusan velem együtt jöttök ti is és minden egyes Fény Mester, aki átmegy ezen. Nagy Fény Fivéreim egyike velem tart ugyanarra a síkra, ahova én. Ti a szeretett St Germain -nek ismeritek őt. Ő szintén befejezi a transz-hang channellingeket valamennyi csatornáján keresztül 2008 közepére. [„Menet közben” Jézus Mester is csatlakozott hozzájuk.]

Ami most fog történni, az az, hogy én, Kuthumi és St Germain egy mintázatot teremtünk a naprendszeretek számára, olyat, ami bátorítani fogja a fiatal beavatottakat a felemelkedési út adeptusainak keresésére, olyanokéra, mint ti is, hogy megkaphassák az új út energiájának mintázatait. Azok közületek, akik a Mesterek csatornáiként tevékenykedtek, roppant elfoglaltak lesznek az emberiséget szolgáló szerepükben, mivel tömegek fognak fölébredni szendergésükből az emberiségnek jelenleg átnyújtott dolgokat választva.

Racogzky [ez vélhetőleg Rákóczi szeretne lenni, korábban is sokszor megjelent az anyagokban Ragotzy a magyar mester néven] nagyúr veszi át a 7-ik sugár beavatásait St Germain -től. A St. Germain által betöltött szerepet mostantól Racogzky nagyúr tölti be. Együttes szertartásuk és mágikus rituáléjuk növeli vibrációjukat. Akik közületek a manifesztálás művészetét ceremoniális mágián és rituálékon keresztül gyakorolják, azok úgy fogják találni, hogy ezek erejükben és hatásukban megnövekednek, ezért most figyelmeztetésként azt mondom nektek, hogy legyenek nagyon tiszták a szándékaitok, mivel minden szándékotok azzal összefüggésben fog megnyilvánulni, amekkora energiát belehelyeztek. A szándék energiájának intenzitása immár tízszeresére emelkedett.

Tehát legyetek nagyon tiszták – most már az Atlantiszban honos energia magas szintjeinek lehettek haszonélvezői. Ez azt jelenti, hogy felelősséget kell vállalnotok minden szinten az általatok teremtettekért, azért, ahogy az energiával dolgoztok; s ennek kulcsszava az integritás. Romboló természetű energiák kiárasztása, más szavakkal rosszakaratú, bántó szándékok kivetítése és megvalósítása a kibocsátóhoz tízszeresen tér vissza. Még csak szándékotokban se álljon ilyesmi. És ezt teljes komolysággal mondom. Atlantisz idejében sokan fittyet hánytak a szavaimra. Újra mondom, lebegjen előttetek az alkimisták példája Atlantiszról, ezt az információt nyújtom át nektek útravalóul. Azok közületek, akiknek tudomására jut mások ilyetén manifesztációs, mágikus és alkimista ténykedése, azok adják át nekik az üzenetemet. Kérlek benneteket!

Szeretteim, üdvözöljétek a bolygótok leghatalmasabb istennőjét, aki most lehorgonyozza energiáját a Felemelkedési Út Felemelkedett Mestereként, ő Mária Magdolna. Hivatalosan ő az isteni szeretet 6-ik sugarának Chohanja, az egyetlen, aki eredetileg Jézus Mester támasza volt. A Mária Magdolna által hordozott energia sugarának lehorgonyzása a nőies meghatalmasodás legnagyobb hullámát hozza el és nem csak a nőkről beszélek, hanem a nőies típusú meghatalmasodásról beszélek. Nem véletlen, hogy a mai lehorgonyzás előkészületei 19-én történtek, azon a napon, amikor a ’Da Vinci kód’ világ körüli útjára indult. Látjátok ugye, a rendszert az őrületben?

Ez a bizonyos (mozgó)képi információ zavart kelt azokban, akik ismerik a múlt igazságait. Ez nem jelenti olyan egyedek fölébredését/ráeszmélését, akik bármit is lerombolnának, sokkal inkább az igazság előtérbe kerülését. Mi ma Magdolna úrnővel világszerte energia aktiválásokat viszünk végbe. Úgy tekinthettek bizonyos értelemben erre a mai napra, a 2006-os Krisztus év májusának 22-éjére, mint a Teljes Istennő Napjának lehorgonyzására. A nőies erő teljes bevonása életetekbe fogja megmenteni a bolygótokat és csak megerősíteni tudom, hogy nem csak a nőkről beszélek. A nőies erő a teremtő erő, a kreatív forrás és az élet mintája. A [férfi] Isten energia a kezdeményező, az aktiváló és horgonyul szolgál [mind]ahhoz, amit a nőies tartalmaz – az egyensúlyhoz. Világos ez?

(Helyeslés.)

Üdvözöljetek egy újabb Fény Mestert, aki többetek számára még ismeretlen lehet, de olyan nagyúr, aki most rendkívül fontos szerepet játszik. Afra nagyúrként ismert, Afrika népének, az afrikai kontinensnek a legelső Fölemelkedett Mestere. Most lép be teljesen az emberiség szolgálatának szerepébe. Egyszer már valamikor mesterként szolgált, de hogy a tömegek is fölismerjék ezt a szerepet, az rajtatok múlik, és ő az, aki megjeleníti a testvériség férfias és nőies energiáit, a fivériséget és a nővériséget, bármilyen szemszögből is tekintetek rá. Afra nagyúr a mindent elárasztó fény jelenléte, ami támogatni fogja Afrika Anya istennői és nőies energiáinak érvényesülését. Minden mintázat elkészült már Afrika Anya istennői energiáinak felbukkanásához, hogy meggyógyulhasson és most már férfias kiegészítőjével, Afra nagyúrral együtt jelenik meg. Afra nagyúr energiája kivételesen erőteljes, de egyben a legkifinomultabbak egyike is, amit valaha megismerhettetek. Az ő vezetése a szív igazságából fakad.

Afra nagyúr vibrációi Afrika minden népét szolgálni fogják. Ennek az isteni mintázatnak a lehorgonyzása fölgyorsítja az elmén belüli isteni ön-értékelés tudatos fölébredését és az afrikai kontinens minden afrikai lelkületű lakosának szívét. Afra nagyúr az elme, mint szövetséges fontosságára fog tanítani, és hogy a szívvel együtt szolgáljon, mert ha valaki csupán a szív érzelmeit követi, vagy a negatív egó által uralt elme elővarázsolt ábrándjait, akkor az rombolni fog, de ha az elme egészséges, a lélek által táplált és meggyógyított szív oldalán tevékenykedik, akkor garantálom, hogy csodákat fogtok megjeleníteni, mivel nincs másik út, és ezt, a Föld bolygó afrikai lakosai – ti fogjátok az egész világ számára áthozni különleges mintázatként. Ahová csak eljuttok földrajzi értelemben, magatokkal viszitek ezt a lenyomatot, és Afra nagyúr fog benneteket elkísérni, akárhová mentek is.

Most a Velencei Szt. Pál – néhányan talán ismeritek – lép elő és lehorgonyozza egy sokkal tudatosabb szerep energiáit a Felemelkedés Ösvényének ébredő beavatottjai részére. Az isteni szerveződés ezen Mestere megtanítja a rend fontosságát. Ha valaki a káosz állapotában van, akkor az energiái elillannak, az illető szétesett lesz és az egyensúly eltűnik. Ha valaki túljut a káoszon és megleli a belső nyugalmat, a rendet a káoszban, akkor visszaszerezheti az én szétesett részeit és a világosság lesz a szövetségese. Ezért legyetek higgadtak, mialatt engeditek a Velencei Szt. Pálnak a rend kódjainak aktiválását a szív csakrátokba. Amíg ő ezzel foglalatoskodik, addig Afra nagyúr, Magdolna úrnő, Lanto nagyúr és Racogzky nagyúr megteremti az egyensúly jelképét, a 8-as formájában, az egész testetek fölött. Lélegezzetek be mélyen és lélegezzetek ki teljesen úgy egy percig, hogy ez az energia integrálódhasson. (hosszú szünet)

Még egy utolsó belégzés és teljes kilégzés.

Fivéreim és nővéreim, üdvözöljétek a Felemelkedés Ösvényének egy újabb Felemelkedett Mesterét az emberiség szolgálatában, Guinevierre úrnőt. Az ő szerepe a Felemelkedés ezen új Útján az igaz szeretet bemutatása. Az ő szerepe különösen a kapcsolatok színterére irányul. Mivel mostanság oly sok kapcsolat tisztán karmikus természetű, az ő energiájára jobban szükség van, mint valaha. Ő a Szívek Királynője. Ő a Szeretet Nagyasszonya, akit Vénusz úrnőként is ismertek. Az ő jelenléte a bolygón megváltoztatja a viszonyok belső dinamikáját. Fölgyorsítja minden folyamat gyógyulását az egymást szeretők között, minden társkapcsolatban, legyen az egyszerűen szerelmesek vagy férjek és feleségek közötti viszony. Különösen a romantikus szerelemmel dolgozik. Az ő hulláma, az ő energiája a rózsaszín sugáron érkezik, nem bíbor, csak rózsaszínű. Ez a rózsás vibráció minden férfit és nőt az igaz szeretet mintázatába emel, véget vetve minden mostanra bevégezett dolognak [karmának,] és megnyilvánítja a bátorságot és a bizalmat azok szívében, akik elkülönülésen estek keresztül, hogy tovább léphessenek a jövő felé, ahol egyesülhetnek társukkal, akivel tökéletes összhangban rezonálnak együtt – más szavakkal, a kapcsolatok többé már nem karmikus természetűek, de sokkal inkább kölcsönösen előrevivők, megvilágosítóak és a szeretet ünnepei.

Artúr király, akit most Artúr nagyúrként ismerhettek meg, a földhöz rögzíti sugarát, mint ahogy az a mennyben is van, hogy ezzel az emberiséget szolgálja. Jelenléte igazságosan juttatja erőhöz az embereket. Artúr nagyúr El Morya nagyúr mellett áll és most ketten egyesítik erejüket, hogy biztosítsák az integritás, az erkölcs és a morál megtartását az emberiség legfőbb javára. A gazdaságon, a kormányzáson és más olyan hatalmi intézményeken keresztül fognak szolgálni, melyek jelenleg befolyásolják az emberiséget. Minden olyan személy, aki negatív hatást fejt ki, aki szándékosan okoz nélkülözést, szegénységet, szenvedést és fájdalmat, az az Excalibur kardja által sújtatik. Mihály nagyúr együtt szolgál Artúr nagyúrral és El Morya nagyúrral és az Excalibur visszatér Artúr nagyúrhoz az emberiség szolgálatát célzó szolgálat idejére. Mihály arkangyal őrzi Krisztus kardját és szolgáltatja az Excaliburt, ezért minden illúzióra a világ összes főbb üzleti szervezetében – pénzügyi, egészségügyi, törvénykezési, oktatási, tanácsadói, hírközlési szervezetében – mindenre, ami közvetett hatással van az emberiségre, szabad akaratától [való] megfosztása révén, ahogy azt már mondtam, arra az Excalibur kardja sújt le.

Ha bármikor gyors közbeavatkozásra, az illúzió, hogy úgy mondjam, könyörület nélküli átvágására lenne szükség, akkor hívjátok Artúr nagyurat, El Morya nagyurat és Mihály nagyurat és biztosíthatlak benneteket, hogy igazságot tesznek. Lehet, hogy nem túl finoman. Ezért legyetek nagyon tiszták, amikor az ő közbenjárásukat kéritek. Artúr nagyúrral az igazi férfi erő lép előtérbe – és most a férfiakról beszélek – ami túllép bennük az egón és azon az eredeti irányító erőn, ami az istennő száműzését eredményezte. Ez a férfias erő az igaz [férfi] isten ébredő ereje, ami egyesülni akar az istennővel, amint az eredetileg Camelotban is volt Artúr király és Guinevierre úrnő esetében.

Ezekhez a Mesterekhez csatlakozik Lancelot nagyúr. Ez a vibráció jön meghatalmasítani a serdülő korúakat a világban, azokat, akik a zavarodottság, a zűrzavar és sötétség félelmeivel viaskodnak, a világ megértésének hiányával – ez kegyetlenséget, rosszindulatot és az összes olyan aspektust jelenti, amit nem tudnak értelmezni az új világban a jelenleg kamaszokként élő beavatottak. Lancelot nagyúr hozza el az összes olyan eszközt, ami megszabadítja őket, mivel ők az új világ vezetői, akik előkészítik az utat azok számára, akik még csak most tanulnak járni. Lancelot nagyurat bármely helyzetben szólíthatjátok, amikor serdülőkkel van dolgotok, Djwal Khul Mester segít neki, aki a második sugár vibrációival érkezik és számos más eszközzel, melyeket én tanítottam, a harmadik sugár energiáját is elhozza, ami az aktív intelligenciának és a spirituális és pszichikus energia egy nagyon erőteljes kombinációjának az energiája. Djwal Khul Lancelot nagyúrral az oldalán harmonikus és kiegyensúlyozott módszerrel aktiválja ezt az energiát világotok kamaszai számára.

Poszeidón nagyúr az energiáit mindössze egy hét éves szolgálat erejéig horgonyozza le. Ez a hét év az, amikor a bolygó érzelmi teste keresztülmegy a legfontosabb gyógyításon és fölemelkedésen, hogy beteljesíthesse és véglegesen uralhassa érzelmi intelligenciáját. Ez talán nem tűnik túl soknak nektek, de képzeljétek el a Föld bolygó valamennyi emberi lényét érzelmileg intelligensnek …

(Nevetés.)

Úgy gondoljátok, hogy ez hét év alatt végbevihető?

(Bízzunk benne!)

Nem mondanám, hogy biztos így lesz.

(Nevetés.)

Annyit állíthatok biztosan, hogy lesz egy hét éves idővonal, ami alatt ez megtörténhet, ennél fogva álljatok készen egy nagyon erőteljes gyógyulásra és beérésre érzelmi szinten Poszeidón nagyúr jelenlétében. Azért vállalkozott energiái lehorgonyzására a Felemelkedési Ösvény Felemelkedett Mestereként, ha szabad így mondanom, mivel az érzelmi szinten mutatkozó intelligencia-hiány hatalmas károkat okozott a Föld bolygónak és lakóinak. Ez a bizonyos érzelmi testi gyógyulás életbevágóan fontos azok számára, akik mostanában lépnek a fizikai testükbe, és akik már fizikai testükben tartózkodnak hozzávetőlegesen úgy hat éves korig. Az ő jóllétük és persze a bolygó jövőbeli jólléte miatt szükséges az, hogy a kollektív tudatosság érzelmi teste az érzelmi intelligencia olyan szintjén álljon, ami egészséges átmenetet biztosít az új világba, a Vízöntő világába, az Arany világba, a kvantum világba – akárhogy is ismerjétek. Tehát ha fölgyorsult érzelmi gyógyulást és tisztulást akartok, akkor legyen Poszeidón nagyúr a bácsikátok.

(Nevetés.)

Ez ugye eddig világos, szeretteim?

(Helyeslés.)

Nagyon jó. Üdvözöljétek energia mezőtökben Auróra úrnőt. Az angyali birodalom fényét hozza az emberiség szívébe. Ez a bizonyos fény nagyon finom és Auróra úrnő ezen a nagyon finom energián keresztül érkezik, ami majdnem olyan, mintha egy tollpihe nagyon gyöngéden érintené az arcotokat - persze csak hasonlóan – lágyan vezetve azokat, akik a megvilágosodás birodalmának határán járnak spirituálisan, intellektuálisan, érzelmileg, értelmileg és fizikailag. Egy másik nagyon erőteljes, mégis rendkívül finom lény segédkezik neki, aki Tika úrnő néven ismert. Az ő egyesített jelenlétük azonban semmiképpen nem egyfajta „Miki egér energia”, efelől jótállok. Az ő kombinációjuk erővel látja el a világegyetem törvényeit, a természet törvényeit egészen új módon jeleníti meg. Az angyali energia biztonsági hálót teremt sokak számára, hogy előre léphessenek. Sok ember számára kellemesebb ez a szó, hogy 'angyal', mint az, hogy 'idegen' vagy 'Felemelkedett Mester' vagy bármilyen ehhez hasonló szó, ezért most olyan rendszert teremtünk, ami támogatja az emberiség megvilágosodásra vonatkozó irányultságát, és a fény minden rendelkezésre álló eszközével azon vagyunk, hogy biztosítsuk minél inkább a többség, és nem a kisebbség átjutását az új világba.

Most Tika úrnő a tanítás vibrációit tárja elénk, míg Auróra úrnő a gyógyításét. Szólítsátok Auróra úrnőt, amikor gyógyulásra van szüksége azoknak, akik a spirituális kihívásokkal küszködnek, és ha a fölemelkedés ösvényének vizsgáival és beavatásaival, [akkor] hívjátok Tika úrnőt, a szeretet hatalmas anyáinak egyikét, Nada úrnő energetikai ikertestvérét. Tika úrnő ott lesz, hogy segítsen benneteket tanári szerepetekben, és hogy példátokkal vezethessetek, amikor mesteri fokon elsajátítjátok azokat a beavatásokat, amelyeket a Mesterek állítottak elétek lelketekkel összhangban. Utat mutat a [férfi] Harcosoknak és az Amazonoknak az Auróra által átnyújtott gyógyulásokat követően. A Harcosok és Amazonok ösvénye, amit ő mutat nektek, nem bűnnel terhelt harc, hanem az engedés ösvénye, ahol a Harcos és az Amazon a legkisebb ellenállás útját követi, ezért nevezik engedésnek. [Később ezt így fogalmazta meg Kuthumi: „húzz, ha tolnak, tolj, ha húznak”.] Nagyon gyakran ez messze több rámenősséget és bátorságot igényel, mint a viaskodás, mivel sokszor a félelmeitek tartják életben a harcot, nem a lelketek. Ő majd megtanítja nektek a különbséget.

Az utolsó két Mester, aki előlép, bizonyos értelemben fölgyorsítja a régi világ befejeződését, a régi paradigma végét, amiben a régi világ 3-ik dimenziós valósága teremttetett. Ezek a paradigmák megszűnnek létezni és sokan nagy nehézségeknek néznek elébe életükben, ha ragaszkodnak a régi idővonal által biztosított előnyökhöz. Ez a két lény Damian nagyúr, a másik fénylényről még nem nagyon hallhattatok, az ő neve Suatra úrnő. Damian nagyúr és Suatra nagyasszony csukja rá az ajtót a régi világra, ez azt jelenti, hogy azoknak közületek, akik a Fölemelkedés Ösvényét járják, nem lesz többé hozzáférése annak energiájához. Ez a ti kérésetekre alakult így, mivel annyi alkalommal kérdeztétek: 'Hogyan tudnám elkerülni, hogy visszaessek a régi dolgokba?' 'Hogyan tudnék előre lépni, ha ez az sok régi kacat még mindig itt van a tudatalattimban?' Voila! Kívánságotok teljesült!

(Nevetés.)

Tehát köszönjétek meg Damian nagyúrnak és Suatra nagyasszonynak, amiért beleegyeztek, hogy négy évnyi időre szolgálnak. És ezek az átjárók az örökkévalóságig lepecsételődnek azok számára, akik a Felemelkedés Ösvényét járják. Ez azt jelenti, hogy erre az időre valamennyien mentesültök a régi paradigma terheitől. Ez nem jelenti azt, hogy négy évetek van arra, hogy összehúzódjatok ...

(Vidámság.)

… azt jelenti, hogy tovább kell lépnetek, mert sokaknak lesz még szüksége azokra a jótéteményekre, amiket Damian nagyúr és Suatra úrnő tanít nektek. Sokatokat vesznek majd rá arra, hogy vigyétek tovább az ő szerepüket ebben a szolgálatban, amikor az ő szerződésük lejár. Értitek?

(Helyeslés.)

Nagyon jó. Szeretteim, ezzel az információk átadásának a végére értünk a Fölemelkedési Út Fölemelkedett Mestereitől, viszont az energiák lehorgonyzása folytatódni fog ma este 22 óra 22 percig, más szavakkal 22 perccel a 22-ik óra utánig, arra az esetre, ha kérdeznétek. Ez az energia mindenki energiamezejébe belerögzül, aki eljött, hogy meghallgassa ezeket a szavakat vagy olvassa ezeket a szavakat egy későbbi szakaszban. Azt a felkérést kaptuk, hogy kifejezetten mondjuk el ezt, mivel mindenkinek, aki kapcsolódik ezekhez a vibrációkhoz, tudnia kell, hogy az az információ, amit ma átadtunk, hozzákapcsolódik mindenkihez, aki kész és hajlandó a Fény ezen Mestereivel dolgozni.

Maitreya nagyúr lép elő, ahogy a szeretett Sanat Kumara és Babaji nagyúr is. Ez egy mindent átvilágító jelenlétet teremt. Ez a mindent átvilágító jelenlét úgyszólván felügyeli azt az új fölemelkedési tervezetet, amit a Mesterek vagy az Úrnők és Nagyurak, akikről ma szóltam, aktiváltak, és ez a mindent átvilágító jelenlét Yogananda nagyúr. A szeretet jelenléte, amit ez a lény átvilágít, az a frekvencia, ami szükséges az isteniség lehorgonyzásához, melyet a ma szolgálatra megjelent úrnők és nagyurak teremtettek elő úgy, hogy az teljesen integrálódjék. Elég világos voltam?

(Helyeslés.)

Nagyon jó. Kedveseim, van-e kérdésetek, amit megválaszolva segíthetünk bármelyikőtöknek a ma átadott információkkal kapcsolatban?

Kérdés: Kuthumi nagyúr, csak a most bezáródó kapukról szeretnék kérdezni a következő négy év Felemelkedési Ösvényének folyamatában. Mi történik azokkal a lényekkel, akik még nem léptek rá a Fölemelkedés Ösvényére, ha azok a kapuk bezárulnak? Vagy ezek személyes kapuk valamennyiünk számára?

Válasz: Szeretteim, ez azt jelenti, hogy bizonyos fokig tovább kell foglalkozniuk a múlt úgynevezett démonaival. Ahogy mindannyian keresztülmentetek a gyógyulási folyamatotokon, ami a múlt mintázatainak elengedésére vonatkozott, kitisztítottátok az elméteket, a hiedelem rendszereiteket és mindent, ami az elért tudatosságotokhoz hozzájárult, azzal ezek többé már nincsenek hatással rátok, másoknál viszont ez nem történt meg. Érthető?

Igen, értem.

Nagyon jó.

Köszönöm.

Szívesen. Béke és áldás legyen veled.

Kérdés: Kuthumi nagyúr, megkérdezhetem, hogy van-e további információd arról, hogy - Desi és én egyezséget kötöttünk egy anya-gyermek témában és úgy tudjuk, hogy ez Gaia Istennővel is kapcsolatos. Pontosabban a két gyermekünk még mindig egész erősen kötődik ehhez az egyezséghez. Történik bármi jelenleg a kicsiket illetően? És mihez kezdjünk? Egy kicsit Pandora szelencéjének érezzük ezt.

Válasz: Úgy tűnik, a lányod egy sereg energiát vagy témát hordoz (szünet) Luke-tól. Ez így helytálló, ugye?

Igen.

A lányod magára vállalta, hogy segít neki a belső átalakulásnak ebben a nagyon fontos időszakában. Tudod, ő [Luke] nagyon, nagyon érzékeny lélek, érzékeny energia és hatalmas mennyiségű átalakulás vár még rá – és a családjára. Nem szeretnék tovább beszélni ezekről a személyes információkról, mert Desi nővér és mi jobban szeretjük az illető jelenlétét vagy engedélyét, de ez a veleje a dolognak. Érted, ugye?

Igen. Van valami különleges, amiben támogathatom Michelle -t, amíg így foglalkozik Luke -kal?

Tigrisszemet [kristály] javasolok mindkettejüknek vagy a nyakuk tájékán tartva valahogy vagy egy megfelelő nagyságú kő formájában, amit a tenyerükben tarthatnak. A tigrisszem leföldeli az energiájukat és segít eltávolítani a negativitást és a belső konfliktust, amit néha érezhetnek. Burgonya, sárgarépa és hagyma nagyon jó lenne nekik mostanában, hogy megemészthessék, hogy leföldelhessék az energiát. Érthető?

Igen. Nagyon köszönöm, Kuthumi nagyúr.

Nagyon szívesen. Béke és áldás legyen veled, húgom.

És veled is.

Kérdés: Kuthumi nagyúr, Blanche vagyok, van-e üzeneted a számomra?

Válasz: Húgom, Lanto nagyúr küld neked üzenetet. Az az üzenete, hogy értsd meg igazából, hogy mi az elengedés. Az emberek nagyon gyakran ragaszkodnak a hiedelmeikhez, bár a mintázatok és pózok már sok-sok éve elavultak. Az elengedés elsajátítása valójában a leginkább hasznavehető felszabadító eszköz a bolygón, mivel ha valaki képes az elengedésre, akkor nincs kötődés, ami lehúzhatná. Figyeld meg az elengedés definícióját, célozd meg a félelmet, ami megjelenik neked – amit a félelmed részeként elengedsz, azt elveszíted, még ha közelálló és kedves is neked. Azt mondom neked, hogy sosem veszted el, ami isteni jogon a tiéd, és ha elengedésed folyamatában valami elhagyja a teredet, akkor tudjad, hogy az olyan volt, ami idejétmúlt és valami helyettesíteni fogja magasabb vibrációval és ez garantált. Ez annyira biztos, minthogy ha fölébredsz reggel, a nap ott lesz az égen, még ha felhők takarják is el a fizikai szemed elől, te [mégis] tudod, hogy ott van. Világos?

Igen, Kuthumi nagyúr, köszönöm.

Nagyon szívesen. Béke és áldás legyen veled.

Köszönöm.

Kérdés: Üdvözöllek, Kuthumi nagyúr, kaphatnék egy üzenetet vezetés gyanánt? Úgy érzem, nem tudom, hogy merre tovább.

Válasz: Akkor csak állj egy helyben!

(Nevetés. )

Húgom, ez most az információ és energia integrálásának fontos időszaka. Ez most a te őszi időszakod is egyben, hogy fölkészülhess a télre, ami az elcsendesülés ideje, a befelé fordulás és a megmerevedés időszaka. Minden lélek átesik személyes folyamatainak ciklusain, néhány lélek aktívabb a téli fázisában, mások nem olyan aktívak. Neked olyan időkeretre van szükséged, ami segít megérezni a belsődből fakadó irányokat, amibe energiát kell befektetned. Azt javasoljuk, hogy fordíts elegendő időt annak fölkutatására, vagy éppen mélyen gondolkozz el azon, hogy mi tenne a legboldogabbá mostanában, mivel töltenéd szívesen az idődet. Ez majd tisztázza azt, hogy merre fókuszáld az energiádat, amikor eljön a cselekvés ideje. Ne légy türelmetlen, ne siettesd a dolgot, ez nagyon fontos része személyes beavatásodnak, ami keresztülvisz az átalakuláson, megszülve az általad vágyott új életet. Érted?

Igen, értem.

Nagyon jó. Béke és áldás legyen veled, húgom.

Még egy utolsó kérdést tegyetek fel, szeretteim.

Kérdés: Kuthumi nagyúr, Jack vagyok. Kíváncsi lennék, hogy tudnál-e adni bármilyen tanácsot, ami segítene túljutni a mostani folyamaton.

Válasz: Testvérem, a te folyamatod jelenleg bizonyos mértékig bizalmat követel az elengedésnek. Sok fénymunkáshoz hasonlóan olyan beavatásokat tapasztalsz meg, amelyek a földi szolgálat munkájának magasabb oktávjaiba emelnek. Ki kell építened az önmagadba, illetve azokba a lényekbe vetett bizalom mélyebb szintjét, akik melletted és rajtad keresztül tevékenykednek. Ez a különleges beavatás olyan, ami sokkal tudatosabban köt össze Mózes energiáival, aki sokkal gyakrabban fog a jövőben rajtad keresztül munkálkodni. Úgy tekints erre a mostani időre, mint egyfajta beavatásra, ami által lehetőséget kapsz, hogy eldobhasd a régit, hogy helyet biztosíthass valami újnak. Világos?

Nagyon szépen köszönöm, Kuthumi nagyúr.

Nagyon szívesen. Béke és áldás legyen veled.

Nagyon köszönöm.

Szeretteim, most szeretném, ha valamennyien elképzelnétek magatokat egy szivárványszínű öltözékkel felruházva. Érezzétek ezt a szivárványszínű energiát átváltozni egy ragyogó fehér fényű pajzzsá, olyan vibrációvá, ami összhangban tartja az energiátokat arra az integrációs időszakára, amíg a Felemelkedés Ösvényének Felemelkedett Mesterei által lehorgonyzott energiák egyesülnek. Érezzétek ezeknek a nagyuraknak és nagyasszonyoknak a jelenlétét, amíg megismertetik magukat veletek és fordítva, mivel ez most egy új tervezet, egy egészen új mintázat a számotokra, akik itt a földön kikövezitek a mennybe vezető utat.

Bízzatok a sok láthatatlan karban, mert megtartanak benneteket és tudjátok, hogy soha nem jártok egyedül, mivel mi mind egyek vagyunk veletek, minden módon. Tartson meg benneteket az Atya/Anya Isten a szivárványszínű öltözéketekben, folyamatosan emlékeztetve, hogy mennyire mélyen szeretünk titeket, hogy mennyire óvunk és támogatunk benneteket. Történjen mindig, minden jól a világotokban és vezessen benneteket a szeretet és bölcsesség ősi Mestereinek szeretete és bölcsessége.

Kuthumi vagyok, a szeretet és bölcsesség arany sugarának chohanja és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket. Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése