Lady Guinevierre és Kuthumi - 6:16 A Belső Mágiába vezető átjáró

Michelle Eloff (08.06.04) - Lady Guinevierre és Kuthumi: 16:6 A Belső Mágiába vezető átjáró

943279_457531664328863_1047231355_n.jpg











 

Forrás: thelightweaver

Fordította: Mácz Annamária

Hanganyag letöltési linkje(Szigeti Antal hangjával): http://www.mediafire.com/download/8lfzmgcb2nac6s6/16_6+Lady+Guinevre+A+Bels%C5%91+M%C3%A1gi%C3%A1hoz+vezet%C5%91+%C3%A1tj%C3%A1r%C3%B3.mp3

Michelle Eloff közvetítése által©
Johannesburg, 2008. június 4.

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

_______________________________________

Guinevierre vagyok, Camelot úrnője. Üdvözöllek benneteket!

Mai közvetítésem célja, hogy elhozzam mindannyiótok számára annak mélyebb szintű megértését, hogy milyen varázslatos a ti saját energiátok. Minden alkalommal, amikor megtapasztaljátok saját fényetek erejét, olyan varázslatos jelenléttel találkoztok, amit csak kevesen értenek meg. Az általatok ismert idő a folyamatos változás állapotában van, számos szinten felgyorsul, más szinteken pedig lelassul, ti pedig valahol ott vagytok középen, és próbáljátok beilleszteni az életeteket az általatok érzékelt időkeretbe.

Amikor az idő hatással van a mentális testetekre, érzelmi és spirituális testetek is reagál, ez pedig aktivál bennetek egy kioldó billentyűt, ami kioldja a DNS-etekbe kódolt szakrális kódokat. Amint ezek a szakrális kódok kiszabadulnak, megtapasztaljátok, hogy a saját személyiségeteknek különböző szintjei léteznek, és van az életnek számos olyan aspektusa, amelyekben személyiségetek e variációit megtapasztalhatjátok. Mi azonban most egy konkrét időkerettel dolgozunk, ez az időkeret pedig a tömegtudatossághoz kapcsolódik, amit inkább kritikus tömegnek nevezhetnénk, és ez a kritikus tömeg a társadalomban élő emberek egy nagyobb csoportja, akik elértek egy olyan ponthoz az életükben, amikor készen állnak a változásra.

Kuthumi nagyon gyakran beszélt arról, hogyan ront rátok a változás, arról, hogyan rántja ki a szőnyeget a lábatok alól, [akkor,] ha nem vagytok hajlandóak meghallani a Felsőbb Énetek üzeneteit, és a bolygótokon emberek százezrei küzdenek most ezzel a forgatókönyvvel. Ez szükségszerű, és igazából arra a pontra taszítja az embereket, ahol már igazán felfedezhetik saját belső mágiájukat. Ez a belső mágia hozza el a harmóniát. A harmónia rezgései fontosak, és rezonálnak a Konfliktuson keresztüli Harmónia negyedik sugarával. Az emberiség nagy részének olykor-olykor hatalmas konfliktusokat kell megélnie élete minden területén, hogy megértse mi is a harmónia és milyen fontos megtapasztalni a harmóniát. Ahhoz, hogy harmonikus legyen a létezésed, olyan helyen kell lenned önmagadban, ahol békében együtt tudsz élni [mind]azzal, aki vagy, azzal, amit tettél, és azzal, ahová tartasz, még akkor is, ha fogalmad sincs róla, hogy mi vár rád a jövőben. A harmónia [az] a kulcs, ami kiszabadítja a belső mágiát. Számos elgyöngítő érzelem létezik, ami elválaszt benneteket a harmóniától: a bűntudat, a szégyen, a félelem, a harag és az öngyűlölet csak néhány a sok-sok gyengítő energia közül, amelyeket napi szinten kezelnetek kell. Miközben a saját, ezekkel az érzelmekkel kapcsolatos problémáitokkal foglalkoztok, foglalkoznotok kell [azzal] a konfliktussal is, amit a kollektív tudatosság vetít ki, [azokkal] az érzelmi hullámokkal, amelyekre érzékenyek vagytok, és amelyek valójában nem a sajátjaitok. Ezért a harmónia erejének megértése olyan védelmi szintet biztosít számotokra, amivel különben nem rendelkeznétek.

Az Arany Templom tanításai számos olyan eszközt testesítenek meg, amelyek segítenek majd mesteri szinten elsajátítani azt, hogy hogyan élhettek harmonikusan. A tanítások pedig, amelyeket én, Guinevierre ma átadok nektek, rendkívül fontos utazásról szólnak, az elfogadásról, az itt és most elfogadásáról, és ami a leglényegesebb, annak elfogadásáról, hogy mi vagy és hogy ki vagy. Önelfogadás nélkül soha nem fogjátok megtapasztalni a harmóniát, csak állandó kötélhúzást éreztek majd a bűntudat és a tetteiteket igazolni próbáló elme közt, ez pedig elkülönít benneteket az én tudatos aspektusától, amelyik minden igazságot ismer. Tudatos énetek megérti, hogy minden egyes gondolatotok, minden cselekedetetek, és minden szavatok okkal öltött testet, eljuttatva titeket egy-egy meghatározott pontra, ahol megtapasztaltok egy végkimenetelt, egy eredményt, amit értelmezhettek jóként vagy rosszként, a megfigyelő érzékelésétől függően. Amikor megfigyelőként elsajátított képességeid megváltoznak, olyan helyzetbe kerülsz, hogy használhatod belső mágiádat és megértheted, hogy ami van, az egyszerűen van, ami pedig volt, az csak volt, és hogy a most az most van, és a mostban van hatalmatok megváltoztatni bármit, amit csak akartok. Ezért aztán, ha a múltatok telve van korlátokkal, felfordulással és konfliktussal, hatalmatokban áll elfogadni, hogy eddig a pillanatig ezt az utat választottátok, és most, az általatok megtestesített tudatossági szinttel abban a helyzetben vagytok, hogy használhatjátok belső hatalmatokat, mágikus, valódi önmagatok mágikus esszenciáját, és teremthettek valami mást.

Sokan mondják, hogy könnyű azt mondani, hogy megváltoztathatjuk a jövőnket, de mit tegyünk az érzelmeinkkel, az érzéseinkkel és a körülményeinkkel? A legelső lépés, hogy elfogadjátok azt, ahol most vagytok. Az ellenállás csak további elkülönüléshez vezet. Minél jobban ellenálltok annak, amit tapasztaltok, annál inkább azt fogjátok érezni, hogy elkülönültök az igazságtól. Minél jobban elkülönültök az igazságtól, annál jobban összezavarodtok, és annál kevesebb erőtök lesz változtatni azon, amin szükséges. A mai nap aktiválása, amelyet most átadunk nektek, a teljes önátadásról szól, az elfogadásnak történő átadásról. Hogyan fogadsz el valakit vagy valamit? Egyszerűen azáltal, hogy nyugodt maradsz és minden figyelmedet a jelen pillanatra összpontosítod, egész énedet ezzel a jelen pillanatba hozva, és figyelmen kívül hagyod a múltat, és egy rövid időre a jövőt is. Ez alatt az idő alatt – legyen az egy pillanat vagy annál hosszabb – a felmerülő helyzetre koncentrálsz, és elfogadod, hogy itt és most ez a valóságod, olyan valóság, amivel szembe kell nézned, olyan valóság, amivel meg tudsz birkózni. A félelem megfoszt téged a hatalmadtól, aminek segítségével meg tudsz birkózni bármivel, amivel adott pillanatban szembe kell nézned. A pillanat elfogadása azonban új élettel tölt fel, megnyugtat és segít új perspektívát[nézőpont] teremteni, olyat, ami arra ösztökél, hogy a megoldás megtalálására légy ösztönözve, ahelyett hogy megbénítana a félelem, hogy a szomorú helyzetedben mi történhet veled, vagy mi nem.

Az én és az élet elfogadásának beavatása sokkal nagyobb szabású annál, mint azt képzelitek. Ez ugyanis a Harmónia kirakósának egyik nagyobb darabja. Talán azt a kérdést kéne feltennem nektek, hogy „Továbbra is a konfliktus útján akartok-e haladni, hogy értékelni tudjátok a harmóniát? Vagy inkább a beavatott útjára lépnétek, az önelfogadás útjára, és arra használnátok a harmóniát, hogy békét hozzon az életetekbe, és véget vessen a konfliktusoknak?” Ha a megérzésem nem csal, akkor az utóbbit választjátok. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy soha többet nem tapasztaltok konfliktust az életetekben, ez csupán azt jelenti, hogy abban a helyzetben vagytok, hogy tudjátok, hogy pontosan mit kell tennetek ilyen helyzetben, azaz manifesztálnotok kell a harmóniát, ami az összpontosítás erősebb érzetét kelti, ami erősebbé teszi belső mágiátokat, ami erőteljes eszköz arra, hogy az életetek összes aspektusába harmóniát vigyetek; a legfontosabb eszköz az elfogadás. Az elfogadás feltétel nélküli szeretetet hoz magával, mivel az elfogadásban nincs ítélkezés. A feltétel nélküli szeretet, mint ahogy arra sokan közületek bizonyosan rájöttek, az esszencia, méghozzá olyan alapvető, hogy nélküle nagyon nehéz megtapasztalni az isteni kegyelem harmóniáját. Az isteni kegyelem számos utat nyit a lélek felszabadításához, és ami a leglényegesebb, megengedi az autentikus énnek, hogy számos személyiségen keresztül fejezze ki önmagát. Mindannyian egy-egy személyiségtípusba soroljátok magatokat, bizonyos fajta személyiségnek, bizonyos fajta embernek érzékelitek önmagatokat. Ez azon alapszik, hogy milyen tapasztalatokat szereztetek önmagatokkal kapcsolatban, és azon, hogy az emberek hogyan utasítottak el, vagy hogyan fogadtak el benneteket. Mindez kiszínezte az önmagatok és a körülményeitek elfogadására való képességeteket. Ez a nagy jelentőségű aktiválás az öntudatosság teljesen más szférájába húz [át] benneteket, a tudatosság olyan dimenziójába, amelyik felfedi számotokra saját isteniségetek nagyszerűbb aspektusait, és itt kapcsolódtok rá [arra] a belső mágiára, amiről beszélek. A belső mágia azon képességetek, amelynek segítségével összpontosíthattok az elfogadáson keresztül, hogy megengedjétek e feltételek nélküli aspektusotok bölcsességének, hogy olyan objektív nézőpontból érzékeljen, ahonnan igazából felmérhetitek, hogy mi is az igazság valójában.

Mindannak amit megtapasztaltok, célja van, és minden helyzetben tanítók vagytok és tanítványok, ti vagytok a beavatók és a beavatottak. Ez egy nagyon-nagyon erőteljes beavatás a harmónia megteremtésével kapcsolatban. A harmónia bensődben történő valódi lehorgonyzásának új érzésével könnyebben megtapasztalod majd az öröm nagyszerűbb szintjeit, hosszabban tartó örömteli periódusokat élsz át, és mélyebb szinten megérted a benned akkor létrejövő szakrális kapcsolatokat; amikor békében vagy önmagaddal, amikor személyiséged különböző aspektusai harmonikusan összedolgoznak, akkor kerülnek az archetípusok értékes eszközként elfogadásra, amelyek segítségével megértheted önmagadat, és értékes eszközként használhatod azokat arra, hogy megértsd az élet [azon] kiterjedtebb mechanizmusát, amelynek úgy döntöttél, hogy a része leszel, hogy önmagad mesterévé válhass egy magasabb szinten. Ebből kifolyólag olyan helyzetben vagy, hogy elfogadhatsz minden általad meghozott döntést, megbocsáthatsz minden hibát, amiről úgy véled, hogy elkövetted, és bocsáss meg mindent mindenkinek a múltadban, aki tett veled valamit, vagy éppen nem tett veled valamit, és ezt te úgy érzékelted, hogy az megfoszt valamitől. Ez önmagadra helyezi át a fókuszodat, és kezdesz rájönni, hogy a fájdalmaid a másokkal szembeni elvárásaidból fakadnak, a fájdalmad abból ered, hogy ragaszkodsz egy-egy bizonyos általad elvárt végkimenetelhez, és amikor az eredmény másképp manifesztálódik, mint [ahogy] azt vártad, akkor azt magadra veszed, személyes sértésként éled meg. Magadra veszed, hogy elítélhesd önmagad, vagy hogy elítélhess másokat, és a konfliktus színre lép. Ezzel szemben, ha elfogadsz mindent úgy, ahogy van, nincs ítélkezés, ha felmerül is bármilyen konfliktus, az rövid életű lesz, mert jobban átlátod már, hogy a harmónia mindig bedolgozza magát az életedbe, és ez az isteni kegyelem mindig eljuttat téged arra a pontra, ahol ahhoz kell lenned, hogy a lehető legjobban le tudd szűrni bármilyen szituációból az adott helyzet által kínált legnagyobb ajándékot.

Sose becsüld le a pillanat elfogadásának hatalmát, a pillanatban létezés hatalmát, és [saját] hatalmadat, hogy olyannak fogadd el az életedet, amilyen most. Ez semmi esetre sem jelenti azt, hogy az élet áldozata lennél, te csak annyit teszel, hogy elfogadod a pillanatot, amelyet teremtettél, [azt] a pillanatot, amelynek a megteremtéséhez hozzájárultál. Ennek a pillanatnak az elfogadása [olyan] hatalommal ruház fel, amellyel meg tudod változtatni azt, amit másként kell tenned a következő pillanatban. Az életed elutasítása, az élet által nyújtott dolgoknak való ellenállás csak elnyújtja a konfliktust, így a harmónia még inkább elkerül, még nagyobb torzítások manifesztálódnak, melynek eredményeképp a belső mágia belső tragédiává válik. Minél inkább elidegenültök saját hatalmatoktól, annál kevésbé érzitek majd erősnek, meghatalmasodottnak magatokat, és annál inkább eltölt benneteket az áldozati tudatosság. Erőtök ott lakozik az összes csakrátokban. Eljött az idő, hogy behúzzátok a harmónia energiáját az alsóbb csakráitokba, hogy leföldelődjön a létezésetek fizikai szintjén. Fizikai szintetek [az] az aréna, ahol fizikailag és gyakorlatilag kísérletezhettek mindazzal, ami más szintekről magatokhoz vonzotok. Minden elméleteteket át kell ültetnetek gyakorlatba, hogy elsajátíthassátok a gyakorlati alkalmazás képességét. Egyetlen magasröptű elmélet sem ér semmit, amíg a gyakorlatban nem alkalmazzák. Megismétlem, a gyakorlatban váltok az elmélet mesterévé. Az én mesterévé válni azt jelenti, hogy átültetitek a gyakorlatba mindazt, amit tanultatok, átültetitek a gyakorlatba az elsajátított képességeket, és mindazt, amit magatokról tanultatok múltbeli tapasztalataitokon keresztül, és múltbeli gyakorlati alkalmazásaitokon keresztül, azokon, amelyek működőképesnek bizonyultak, épp úgy, mint azokon keresztül, amelyek nem. Nincs abban semmi szégyen, bűn, nincs ítélkezés afelett, ha olyan szituációkat is megtapasztaltatok, amelyeket hibaként értékeltetek, ezek csupán mind lehetőségek arra, hogy felismerjétek mi az, amit nem akartok, és mi az, ami nálatok nem működik. Vezessétek vissza az egészet a tapasztalatra, fogadjátok el, hogy megtörtént és fogadjátok el, hogy hatalmatokban áll változtatni rajta, ha azt szeretnétek.

E kulcs dátum energiái beáramlanak a Föld Anya testének éteri mezejébe. Behatolnak az emberi lények mentális és érzelmi testébe, és lehetőségeket kínálnak nekik arra, hogy a Harmónia ösvényét válasszák ahelyett, hogy tovább haladnának az egyre intenzívebb konfliktusok útján. Ez egyfajta válaszút, és minden egyén felsőbb énje és személyes segítője oly mértékben az egyénre összpontosítja ennek a mágneses frekvenciának az energiáit, amennyire még megengedett számukra segíteni nektek abban, hogy megérezzétek, hogy tényleg van másik út. Bizonyos esetekben az emberek fizikai lehetőségeket kapnak egy barát, egy mentor, egy jó szamaritánus formájában, nevezzétek, ahogy akarjátok, aki segít nekik rálépni a Harmónia ösvényére. Lehetőségetek nyílik bevezetni [azokat] a változásokat, amelyekről úgy érzitek, hogy elképesztő módon szükségetek van most [rájuk], más szavakkal [azokat] a változásokat, amelyeknek a megtapasztalására már készen álltok. Ez pedig kinyit egy átjárót, ami gyorsuló ütemben tágulva elvezet [benneteket] a jövőbe, magával hozva a belső mágia isteni kegyelmét, ami belétek csepegteti a harmónia érzését, a tudás érzését, hogy képesek vagytok teljesen elfogadni a pillanatot úgy, ahogy megteremtettétek, és hogy igazán képesek vagytok elfogadni a hatalmatokat, hogy bármit megváltoztassatok, amit akartok, bármikor, amikor változtatni akartok. A rajtatok átáramló energiák felerősödnek mágneses vonzásukban. Az energiának ez a mágnesessége aktiválja belső mágiátokat, és még jobban bevonja éteri mezőtökbe. Ez azt jelenti, hogy aurátok egy új rezgést bocsát ki, ami magához hívja azt, ami elhozza számotokra a nagyszerű harmóniát vagy azt, ami nagyobb konfliktusokat hoz számotokra.

Hilarion mester már néhány hete együtt dolgozik mindannyiótokkal, hogy felkészítsen benneteket erre az időszakra. Én, Lady Guinevierre, Mária Magdolnával, Jézus mesterrel és Buddha nagyúrral létrehozok egy szakrális mintázatot számotokra, ami beépítésre kerül jelenlegi terveitek alapjaiba. Ez a mintázat hordozza az általatok választott kódokat: a harmóniáét vagy a konfliktusét. A harmónia kódjai teljesen más tapasztalatokat hoznak [be] az életedbe, amelyeket a négy alsóbb testen keresztül tapasztalsz majd meg, nevezetesen fizikai, érzelmi, mentál- és lélek- [vagy spirituális] testeden keresztül. Ahogy fizikai tested megváltozik annak hatására, amit megtapasztalsz fizikai valóságodban, érzelmi, mentál- és lélek/spirituális testeid is változáson mennek át. A fizikai tested azért változik meg, mert a lélek-, a mentál- és az érzelmi testeid már megváltoztak. Vizualizáld hát ezt az energiát, mint szentséges, végtelen, 8-as formájú [áramlást], bármelyik pillanatban képes vagy befolyásolni ezt az energiaáramlást azt illetően, hogy miből áll ez az energia.

Az elkövetkezendő 10 napban tehát megtapasztaljátok [azt] az utat, ahol a harmónia és a konfliktus között kell választanotok. Abban a helyzetben lesztek, hogy érezhetitek az erő és a nyugalom érzetét, ami abból ered, hogy a harmóniát választjátok, az én elfogadását, az élet elfogadását és a körülményekét, amelyekkel szembesültök, és azzal, hogy így tesztek egyetlen szempillantás alatt manifesztálhatjátok a megoldást. Ez a harmónia melletti döntés és az elfogadás legnagyobb ajándéka: azonnali megoldás - bármilyen konfliktussal is kerüljetek szembe. Korábban már említettem, hogy minél inkább telve vagy konfliktusokkal, a konfliktus annál jobban elhúzódik, ezért mondhatnánk, mikor a harmónia mellett döntötök, és elfogadjátok az éneteket, másokat és az életet, akkor a megoldások felgyorsult utazásába vágtok bele.

Adok egy gyakorlatot is konkrétan ehhez a közvetítéshez. Ez is része ennek a beavatásnak. Arra kérlek, hogy vizsgálj meg mindenféle konfliktust az életedben. Lehet ez önmagaddal szemben fennálló konfliktus, vagy lehet egy személlyel szembeni konfliktus, vagy általában magával a helyzettel kapcsolatos. Kezdd el gyakorolni a pillanatban létezést, és egyszerűen fogadd el azt, amit a helyzet számodra kínál. Szánj rá néhány pillanatot, és gondold át, hogy milyen ajándékai vannak ennek a helyzetnek. Gondold át, hogy min tudnál változtatni és gondold át, hogy mennyivel jobban éreznéd magad, ha nem lennél konfliktusban a helyzettel, egyszerűen csak elfogadnád olyannak, amilyen, és ez drága lelkek, egy nagyon fontos leckéje a pillanatban létezésnek. Ez leföldel benneteket, bevon benneteket a Mostba, összegyűjti az összes energiátokat, és ekkor tudja belső mágiátok kibontakoztatni a varázslatát, mert jelen vagytok, arra összpontosítotok, ami jelen van a jelen pillanatban.

Üljetek még legalább 10-15 percig és foglalkozzatok ezzel a gyakorlattal, ha ez lehetséges. Írjátok le mindazt, ami eszetekbe jut az adott helyzettel kapcsolatban. Írjatok le mindent, amivel kapcsolatban konfliktusotok merül fel, aminek ellenálltok az életetekben. Minden, amivel dolgotok van, egyik aspektusa a magatokkal vagy a külső világgal folytatott belső konfliktusotoknak. Azzal, hogy mindent leírtok, olyan perspektívát hoztok be, amiből már el tudjátok fogadni annak, ami, és tovább tudtok lépni a következő lépésre, hogy behozzátok a harmóniát, arra használva a harmónia energiáját, hogy harmonizáljátok mindazt, ami konfliktusban van.

Dolgozzatok ezzel az elkövetkezendő 10 nap során és bármely más alkalommal, mikor bármilyen szintű konfliktussal kerültök szembe, és biztosíthatlak benneteket arról, hogy első kézből tapasztaljátok majd meg belső mágiátok isteni kegyelmét, hogy megoldjátok mind a belső, mind a külső konfliktusokat.

Legyetek tudatában a szívetek legmélyén, hogy mi mindig jelen vagyunk, veletek vagyunk, és mindig ott vagyunk, hogy utat mutassunk és segítsünk nektek, és hogy segítsünk megértenetek a saját öntudatossági szinteteket azon képességeteken keresztül, hogy elfogadjátok a jelenlegi élethelyzeteteket. Ez erősíti érzelmi rugalmasságotokat, mint ahogy érzelmi intelligenciátokat is, és segít belépnetek a megfigyelő szerepébe, szemben azzal, hogy személyesen kötődjetek valamilyen elvárt végkimenetelhez, ami gyakran azt eredményezi, hogy kevésnek, megfosztottnak, áldozatnak és mellőzöttnek érzitek magatokat. Ezen a gyakorlaton, és az egész aktiváláson keresztül elkezditek könnyebbé tenni kiábrándultságotok, bizalmatlanságotok, egyensúlytalanságotok és cinizmusotok számos szintjét.

Legyetek nyugodtak, tudván, hogy a belső erőtök mindig a harmónia irányába vezet benneteket. Rendelkezésetekre áll az összes megoldás, minden eszköz, hogy isteni harmóniában teremtsetek. Csak annyit kell tennetek, hogy egyszerűen eldöntitek: elfogadjátok-e az életet, vagy szembeszálltok vele?

Én, Lady Guinevierre, a szívek királynője, Camelot úrnője elhozom számotokra a feltétel nélküli szeretet áldását, [azt] az áldást, amelyet remélem, [hogy] mindannyian beintegráltok a lényetekbe és arra használjátok, hogy feltétel nélküli szeretetet adjatok önmagatoknak és másoknak is. A bölcs képes a feltétel nélküli szeretet terében állni és megfigyelni anélkül, hogy ragaszkodna a helyzet végkimeneteléhez, mert a helyzet nem azért van, hogy birtokolják, vagy hogy reagáljanak rá. Egyedül az számít, hogy az egyén hogyan bánik azzal, ami jelen van. Ti mesterek vagytok, [olyan mesterek] akik emlékeznek a szabadságba vezető utakra. A felszabaduláshoz vezető útjaitok már teljesen aktívak. Ez a legnagyszerűbb átalakulásotok időszaka. Ez a valódi alkímia gyakorlati alkalmazása és az Arany Tudatosság fénye világítsa meg azt, amit készek vagytok már megérteni. A szíveteket örökké töltse meg a harmónia, az isteni kegyelem, a béke és az erő.

Guinevierre vagyok, Camelot úrnője. Isten veletek!

OooooOooooO

Kuthumi vagyok, és csak nagyon röviden [szólok,] azért jöttem szeretteim, hogy egyszerűen megismételjem [azt], [hogy] nagyon fontos az amit Guinevierre úrnő mai üzenetében megosztott veletek. Az Arany Templom tanításainak részeként nagyon fontos, hogy megértsétek, hogy a mostanában átadott közvetítések felgyorsítják a magasabb szintű megértésbe vezető utatokat, amelyet lelkekként választottatok - az emberek világában megtapasztalni.

A harmadik dimenziós valóság, ahogy ti a világotokat nevezitek, áldott hely, akár hiszitek, akár nem. Olyan hely, ahol az összes elmélet gyakorlati alkalmazása megvalósítható. Itt szereztek első kézből olyan tapasztalatokat, ami után más lelkek csak sóvároghatnak. Eljött az ideje, hogy kihasználjátok azt, amire lehetőségetek nyílik, azt, ami felé a lelketek húz. Hatalmatokban áll egy szívdobbanás alatt megváltoztatni a rendszert, egyszerűen azzal, hogy kinyilvánítjátok a szándékotokat. A szándékotoknak azonban a szív hatalompontjából kell származnia, nem az elmétek egy-egy múló gondolatából, és muszáj jelentőséggel bírnia, és ennek a jelentőségnek virágoznia és áramlania kell a szívcsakrán keresztül.

Amikor először lehorgonyoztátok a folyékony szeretetet, elmondtuk, hogy csak egyetlen módon léphettek be a valódi bőség szakrális dimenzióiba, mégpedig a folyékony szeretet folyékony kapuin keresztül. A folyékony szeretet folyékony kapui a hatodik dimenzió, a hatodik univerzum, ami a szívcsakrátokban létezik, ezért először mindennek a szíven kell keresztülmennie, ahhoz hogy testet ölthessen az életetekben. Ezalatt pedig azt értem, hogy a jobb élet megteremtésére irányuló szándékaitoknak, a körülményeitek megváltoztatására irányuló szándékaitoknak a szívetekből kell érkeznie. Az elme, amelyben ott vannak a félelmek, és az asztrál sík összes egyéb szemete, hatással van a szándékaitokra, és a félelem épp úgy átáramolhat a szíveteken, mint ahogy azt az öröm teheti. Használjátok hát a képességeiteket, használjátok az általunk átadott eszközöket és alkalmazzátok a gyakorlatot, amit Guinevierre úrnő adott nektek és tanuljátok meg és emlékezzetek arra, hogy mit jelent igazi spirituális harcosként élni [abban] a világban, amelyet Földnek neveznek.

Emlékeztetlek benneteket, hogy mi mindig jelen vagyunk. Mindig átölelünk benneteket, irányt mutatunk és szeretünk benneteket. Soha, de soha nem vagytok egyedül.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség arany sugarának chohanja és szeretetben üdvözöllek és megáldalak benneteket. Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...