Lady Guinevierre és Kuthumi - A kvantum tantra alkímiája - Első rész

Michelle Eloff (08.02.13) - Lady Guinevierre és Kuthumi: A kvantum tantra alkímiája - Első rész

51.jpg

Forrás: thelightweaver

Fordította: Mácz Annamária

Teljes hanganyag letöltési linkje(Szigeti Antaltól):http://www.mediafire.com/download/reokcdyhyr80bf0/Lady+Guinevierre+-+A+kvantum+tantra+alk%C3%ADmi%C3%A1ja+1.mp3

vagy

Teljes hanganyag letöltési linkje(Gárdi Mariannától): http://www.mediafire.com/download/in1fdebl9kaemsd/a_kvantumtantra_alkimiaja1.mp3

Youtube-n hallgatható verzió: https://www.youtube.com/watch?v=c5-AST7AilU

Csak a légzéses/az arany fonál megerősítése/ rész letöltési linkje(Gárdi Mariannától): http://www.mediafire.com/download/tnz2x5cb6sayaay/kvantumtantra+alkimi%C3%A1ja+l%C3%A9gz%C5%91gyakorlat.mp3

Youtube-n hallgatható verzió:

https://www.youtube.com/watch?v=1BEkIkQXWxQ

......................

Bevezető anyagként ajánlom:

Loo-Lu Csillag Istennő, Kuthumi Nagyúr és Hórusz Nagyúr – Csillagkód aktiválás közvetítés – Az Arany Kundalini/Kígyó aktiválása

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/loo-lu-csillag-istenno-kuthumi-nagyur.html?m=0

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a közvetítő személlyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Michelle Eloff ©közvetítése által

Johannesburg – 2008. február 13.

_________________________________________________________________

Guinevierre vagyok, Camelot úrnője, és üdvözlöm mindannyiótokat a kontempláció[elmélyedés] e helyén. Üdvözlet!

Felkértek, hogy tartsam meg az első leckét tanításaink azon tárgyköréből, aminek a címe "A kvantum tantra alkímiája". Ez az információ tömeg egy aspektusa annak, amit mi az "Ártatlanságba való visszatérésnek", a belső érzékelésbe tett utazásnak nevezünk. Ez a folyamat megtanít a benned lévő érzékek felélesztésének fontosságára, és arra, hogy milyen fontos, hogy felismerd, minden érzék fontos szerepet játszik megújulásodban. Az emberiség többsége végiggondolkodja magát az életén. Életbevágóan fontos, hogy mindannyian emlékezzetek arra, hogyan érezzétek végig magatokat az életen. A mentális testet nagyban befolyásolja a régi mátrix kollektív tudatossága. Azért mondom ezt, mert a Föld történetének jelen pillanatában a kollektív tudatosság túlnyomó részét még mindig a régi mintázat mátrixa irányítja és motiválja. Fontos időszaka ez az új és a régi paradigma világai közötti átlépésnek, és mindannyiótokat, akik a szabadsághoz vezető átjárót keresitek időnként különböző irányokba vezetnek, de mindig abba az irányba, ami belső igazságotok birodalmaiba vezet.

Kuthumi gyakran beszél a személyes igazságról, és hogyan fog az igazságotok folyamatosan változni, amíg csak fejlődtök. Ez azt jelenti, hogy minél öntudatosabbá válsz, minél inkább átalakítod és összehangolod életed területeit, annál többet ismersz majd fel az igazságodból - igazságod kiterjed és te tartalmának különböző szintjeibe csatlakozol bele. Ez az egyik oka annak, hogy arra kérünk, hogy ne ítélkezz mások felett, ne ítéld meg mások döntéseit, mert minden döntés, amit hoznak, azt a célt szolgálja, hogy felfedje számukra igazságuk egy aspektusát, ami közelebb viszi őket belső érzékelésük megtalálásához. A Földön lévő minden léleknek nem csak egy, hanem számos lehetősége nyílik arra, hogy összehangolja élete azon aspektusait, amik egyensúlytalanságot eredményeztek. Minden, ami az üresség, a Lélektől való szétkapcsolódás és az elkülönültség tudatosság érzéséhez vezetett, most teljesen meggyógyítható, de ez csak az egyének erre irányuló döntésével lehetséges.

Mikor valaki úgy dönt, hogy belevág a Kvantum Tantra Útjába, akkor átöleli a Lélek Felszabadításának egyik legerősebb ösvényét, ahogy most ez alkalommal nevezni fogjuk. Az alkímia, mint tudjátok az én alap elemeinek átalakítása az én arany elemeivé. Van bennetek egy hely, amire majd rátaláltok, megtapasztaljátok és elmerültök benne, ezen részetek számos dimenzióját megtapasztaljátok majd, ez az, amit mi az Arany Szívcsakrának nevezünk. Ez a Szent Kamra szívcsakrátok legmélyében létezik, és ez a Szent Kamra vezet el benneteket a tantra kvantum világaiba. Szanszkritül a tantra szövést jelent. A tantrikus út utazásába való belekezdéssel az választjátok, hogy fényt szőjetek, hogy szeretetet szőjetek, hogy szeretetbe emelkedjetek, és hogy áthidaljátok az összes szakadékot, ami az elkülönültség tudatossághoz vezetett. Ez az egység tudatosságban élés gyönyörteli élményét eredményezi.

A legelső lépés, amivel kezdenetek kell, és amit gyakorolni fogtok, az a fizikai érzékelésetekre való tudatossá válás. Minden bennetek lévő érzék célt szolgál. Az emberiség traumája miatt, amit az eredeti zuhanás eredményezett, ami az elkülönültség tudatossághoz vezetett, elérzéketlenítettétek magatokat. Ez az eltompítási folyamat egy sok évig tartó periódusban öltött testet. Mi most azt kíséreljük meg veletek, hogy visszazökkentsünk benneteket az érzésbe.

Az érzés más, mint az érzelmek. Nagyon fontos, hogy ezt észben tartsátok, mert érzelmi testeteket is a régi paradigma tudatosságának kollektív rácsa befolyásolja. Az érzés az elme és az érzelmek felett áll. Beléptek az érzés területére. Ez a tiszta, ártatlan birodalom benned az Arany Szívcsakra magjában létezik, ami az "intuíció" címkét viseli, a megkülönböztetéshez való erő - ez autentikus éned része.

Az elkülönültség tudatosság és az Lélektől való elkülönültség tapasztalata elvágta az Arany Fonalat, ami a szívcsakrán keresztül a Kozmikus Atya magjába vezetett. Még képesek voltunk ezüst fonalatokat épen tartani, ami a Kozmikus Anyával köt össze benneteket. Akárhogy is, mikor az eredeti Arany Fonalat elmetszették, nem került túl nagy hangsúly az ezüst fonál elmetszésére, mert azok, akik szerepet játszottak a zuhanásban, ami hozzájárult a Lélektől való elkülönülés kivitelezésében, nagyon jól tudták, hogy ha egy fonál hiányzik, akkor másik nem tud teljesen tökéletesen működni.

Én, Guinevierre tartom a február 22-i aktiválás energiáját, ami az általam felügyelt holdfogyatkozás energiája is, ezért viszlek én keresztül benneteket a "Kvantum Tantra Alkímiájának" első leckéjén, mai feladatom pedig, hogy támogassalak benneteket, vezesselek és segítsek benneteket, hogy újra összekapcsolódjatok Arany Fonalatokkal. Mikor az Arany Fonál és az Ezüst Fonál ismét aktív, az olyan, mintha a DNS két szála tökéletes egységben együtt dolgozna. Amikor a DNS mind a tizenkét szála aktív, ami valójában hat, tökéletes egységben együttdolgozó pár, akik visszatükrözik egymás fényét és erejét, minden a birodalmában annak kifejeződésévé válik, amiről Kuthumi már korábban a belső makrokozmoszként elmagyarázott nektek, és ekkor tud legnagyobb potenciálotok, a lehetőségek kvantum világa, ami mélyen bennetek létezik tükröződni a külső világban, amit ti fizikai valóságotoknak neveztek.

A fizikai érzékelésetekre való összpontosítás segít majd felismerni, hogy melyik szinten érzékelitek jelenleg az életet. A fizikai érzékeléseteket, érzékenységeteket befolyásolja tapintásotok képessége, befolyásolja az, hogy hogyan tudtok reagálni bizonyos ízekre, aromákra, arra, amit láttok, amit hallotok, és amit mondotok. Ezek a cselekedetek mind a tantra nagyobb testének egy részét képezik, mindemellett el kell kezdenetek teljesen tudatossá válni arra, hogy mit érez a fizikai testetek, mikor megérintik, mikor megízleltek valamit, amikor láttok, hallotok vagy mondotok valamit. Ez egy nagyobb képet hoz létre, és megformálja a szavakat, amiket kimondasz, a szavakat, amiket hallasz, amit magadon kívül látsz, amit fizikai érzékelés formájában érzel, amit ízlelsz, és mindez a kirakós egy darabjává válik. Arra is rájössz majd, hogy a kirakós minden egyes darabja egy mágikus eszköz, ami alkimista felszerelésed részévé válik.

Arra kérünk, hogy fizikai érzésekkel tehát, amiket kezdesz megtapasztalni, válj egyre tudatosabbá arra, hogy hogyan érzel, mikor beszélsz. Válj tudatossá arra, hogy hogyan érzel annak eredményeként, amit látsz, amit hallasz, vagy amikor megérintesz valakit, vagy egy tárgyat, egy állatot, egy növényt, bármit a fizikai valóságodban, mivel ez a fizikai folyamat egy része. Ezért hagy kezdjük most az energia aktiválását azzal, hogy elcsendesedsz, lehunyod a szemed, ha eddig még nem tetted, és tudatossá válsz arra, hogy hogyan érzi magát most a fizikai tested, ellazítod fizikai tested minden izmát. Érezd a tüdődön keresztül áramló levegőt, és érezd, ahogy távozik a testedből, ahogy kilélegzel. Érezd, ahogy a szíved a mellkasodban dobog minden belégzésnél és minden kilégzésnél. Fordítsd a figyelmed arra, hogy hogyan érzel most.

Most szavakat fogok mondani, és amint egyenként kiejtem őket, szeretném, ha tudatossá válnál arra, hogy fizikailag mit érzel, mikor kiejtem ezeket a szavakat. Ne feledd, nem az érzelmi reakciódról beszélek. Azt akarom, hogy arra összpontosíts, hogy mit érez a tested, hogyan válaszol vagy reagál a szavaimra.

Anya. (szünet) Víz. (szünet) Fa. (szünet) Ez a három szó kiváltott egy érzetet, ami valójában az érzékelési képességed. A testedben lévő érzékelést stimulálják az általam épp most kiejtett szavakhoz kapcsolódó asszociációid[képzettársítás].

Időbe telik, mire képes leszel a fizikai testedben lévő érzetre összpontosítani a felbukkanó érzelmekkel szemben, de gyakorlat teszi a mestert. A következő néhány általam kiejtett szóval válj tudatossá arra, hogy hol érzel bármiféle érzetet vagy kellemetlenséget, és készíts egy mentális feljegyzést a szóról, arról hogy mit éreztél a testedben, és hogy pontosan hol érezted.

Isten. (szünet) Fegyelem. (szünet) Szeretet. (szünet) Végtelenség. (szünet) Ezek a szavak ismét egy érzetet keltettek benned.

Ahogy fizikai tested továbbra is küldi reakcióit, te aktívan feléleszted érzékelésed; érzékelési észlelésedet fizikai tested fizikalitásában. Ez egy nagyon erőteljes gyakorlat, és megnöveli majd azon képességed, hogy ne csak fizikailag tapasztald meg az érzet egy mélyebb érzését, hanem érzékenyebbé tesz téged a fizikai valóságodban zajló finomságokra is, amikre nem tudatosan fókuszálsz, ezért jobban tudatára ébredsz annak, aminek a tudatalattid tudatában van. A tudatalatti százszor annyi információt képes feldolgozni, mint a tudatos elme, és mikor tudatára ébredsz a tudatalatti által tudatosan ösztökélt érzékelésed érzésére, egy olyan erőre csatlakozol rá, amire jelenleg nagyon kevés ember tud. Ez egy meghatalmasító erő és a "Kvantum Tantra Alkímiájának" alapja.

A fizikalitás -, aminek része vagy - érzékelésének képessége nélkül sokkal nehezebb megtapasztalnod azt, ami eszközként a fizikalitásodon keresztül érkezik, hogy segítse, támogassa, fenntartsa a változásokat az életedben, amiket belső, ösztönös vágyad eredményeként vonzottál magadhoz, hogy kitörhess a régi mátrix rád gyakorolt hatása alól.

Fizikai érzékelésedet használva terjeszd ki fizikai érzékeidet, a fizikai testedben lévő érzést, és gondolj valami olyanra, amire emlékezni tudsz, ami ott van abban a szobában, ahol most tartózkodsz, és képzeld el, hogy fizikailag eggyé válsz ezzel a bizonyos dologgal, amire most összpontosítasz. Érezd, hogy milyen érzés ennek a valaminek lenni. Ha elméd közbelép, és megpróbál eltéríteni, vagy meggyőzni arról, hogy amit csinálsz az teljes nonszensz, csak mondd azt: "Visszautasítom ezt a gondolatot. Úgy döntöttem, hogy a fizikalitásomon keresztüli érzékelésre való képességem erejére fókuszálok." Kezdetben elég rendszeresen így kell visszatartanod majd az egót, egód tudatában van a ténynek, hogy most valami szokatlant csinálsz, valami olyasmit, ami fenyegeti a komfortzónáját.

Továbbra is érezd, hogy milyen érzés annak a valaminek lenni, amire összpontosítasz, amíg én tovább beszélek hozzád. Az egód most kihívás elé került, hogy elengedje az azzal kapcsolatos programozását, hogy analizálja az érzéseidet. Az egót tudatalattid és összes múltbeli tapasztalataid befolyásolják. Ezzel a konkrét gyakorlattal megváltoztatod a programot, emlékezteted önmagad arra, hogy milyen a jelen pillanatban érzékelni saját fizikalitásodon keresztül, jelenlegi belső érzékelésed és az itt és most megkülönböztetésére való képességed alapján.

Most fizikailag képzeld el magad, amint eltolod energiáidat és összekapcsolod valakivel, akit igazán jól ismersz, képzeld el magad, amint fizikailag ez a személy vagy, és engedd meg fizikai testednek, hogy érezze az ő energiáját, és hogy milyen az ő energiamezejében lenni. Lépj ki ennek az illetőnek az energiamezejéből, és lépj bele valaki máséba. Csupán annyit teszel, hogy érzékeled a különböző energiákat, amik finom szinten befolyásolják az életed, de mégis nagyon valós, fizikai módon. Minden alkalommal, mikor ezt teszed, válj tudatossá a fizikai érzetekre a testedben.

Most hozd vissza a figyelmed a saját testedbe, győződj meg róla, hogy minden más energia, amibe beléptél elkülönül az energiameződtől. Képzelj el egy fehér fénytojást a tested körül és fordítsd befelé a figyelmed.

Képzeld el, amint Kozmikus Anyánk és Atyánk végtelen energiája feltölt téged. Ez az energia feltétlen szeretetből, toleranciából, türelemből és bizalomból áll. Ahogy az energia feltölt, ismét vizsgáld meg hogyan reagál a fizikai tested a szavakra és arra az elgondolásra, hogy Kozmikus Szüleink beléd öntik ezt az energiát.

Képzeld el, amint elmerülsz szívcsakrád középpontjában és minden egyes lélegzettel egyre mélyebbre és mélyebbre jutsz, egyenesen a Szent Kamra magjába. Tovább mész, még mélyebbre, amíg meg nem érinted az Arany Szívcsakra birodalmát. Mikor elérsz erre a pontra, azt szeretném, ha belépnél ebbe a térbe és éreznéd, hogy milyen az Arany Szívcsakrában lenni. Vedd észre, mit érez a tested, ez önmagában is egy Szent Világ, olyan, aminek nem sokan vannak tudatában, amíg emberi formában tartózkodnak. Ez a Mester Alkimista birodalma, és itt őrzik Arany Fonalad gyökerét.

Fordítsd figyelmed a fizikai testedre. Kérdezd meg fizikai testedet, hogy hol van az Arany Fonál gyökere, és mint egy varázsvessző, a tested, elvezet a gyökérhez. Bízz a testedben. Kövesd, amíg meg nem találod a gyökér helyét. (szünet) Most, hogy megtaláltad, ülj le közvetlenül annak tetejére, ahol a gyökér van. Végy egy mély lélegzetet, lehúzva a levegőt egészen a gyökércsakrádba és amint kilélegzel, húzd a gyökér energiáját fel a gyökércsakrádba, fel a gerinceden, egyenesen a szívcsakrádba.

Vegyél még egy mély lélegzetet és lélegezz le egészen a gyökércsakrádba, lépj kapcsolatba a gyökérrel, húzd fel a szívcsakrádba és lazíts.

Lélegezz mélyen, egyenesen a gyökérközpontodba, Arany Fonalad gyökerébe, kilégzéskor pedig húzd fel ezt az energiát a gerinceden keresztül a szívedbe, és lazíts.

Még egy mély lélegzet az Arany Fonálba, kilégzésnél felhúzod a gerinceden keresztül a szívedbe, és lazíts.

Lélegezz gyökércsakrádba, az Arany Fonálba, ezúttal szilárdan húzd fel a gerincedbe, majd azon keresztül a szívcsakrádba és terjeszd ki ezt az energiát a kozmoszba, ahol megtalálhatja az útját a Kozmikus Atyához, és újrakapcsolódhat hozzá.

Lélegezz mélyen az Arany Fonálba, húzd fel energiáját a gerinceden és terjeszd ki Kozmikus Atyánkhoz.

Folytasd ezt a légzési ciklust, amíg azt nem mondom, hogy hagyd abba. (Körülbelül 1 perc)

És lazíts. Továbbra is maradj tudatában annak, hogy hogyan lélegzel. Lélegzeted visszahozza a tested az életbe, oxigénnel látja el tested, felkavar mindent, ami pang benne, és újra életre kelti. Minden nap gyakorold a mély légzést egészen le a gyökércsakrádba, lépj kapcsolatba Arany Szívcsakrád Arany Fonalával, és vidd az energiát fel a szívcsakrádba, kiterjesztve Kozmikus Atyánkhoz. Minden alkalommal, mikor megismétled ezt a légzési mintát, megerősíted az Arany Fonálon keresztüli kapcsolatod. Ez automatikusa felerősíti az Ezüst Fonálon keresztüli kapcsolatod Kozmikus Anyánkkal. A lélegzés kiterjeszti az energiát központi idegrendszeredbe, ez pótlólagos fénnyel táplálja tested összes csakráját, ami önmagában is kiterjeszti tudatosságod, érzékenységed és szuper-érzékelésed.

Gyakoroljátok ezt a feladatot minden nap hét percig, 14 napon keresztül. Aztán gyakoroljátok 14 percig huszonegy napon keresztül, és biztosíthatlak benneteket afelől, hogy a huszonegy napos ciklus végére, ez a fajta tizennégy perces légzés előhozza belőletek a bennetek rejlő szuper-érzékelést. Azt, amit magatokkal kapcsolatban éreztek, ahogy az élettel kapcsolatban éreztek, szuper módon rárakódik mindenre lényed belsejében, és ez alatt azt értem, hogy a régi paradigma mátrixán túli életed felgyorsult tempóban érkezik meg hozzád - az, amire autentikus szíved magjából vágysz, ahelyett, amire egód középpontjából vágysz, az egó hozzászokott a nélkülözés, a veszteség és a korlátozottság tapasztalatához.

Az általam megmutatott légzés áthatol tested sejtjeibe bezáródott régi paradigmás emlékekbe, és figyelmen kívül hagyja azt. Azért képes erre, mert Arany Fonalad gyökeréből húzol fel energiát. Az Arany Fonál a köldökzsinórod az Arany Anya méhéhez, ami az Arany Tudatosságban létezik, valamint Kozmikus Atyánk Szent Arany Szív Kamrájában.

Drága lelkek, ez a folyamat feltárja számotokra az erőt, ami a Szent Templomban rejlik, amit a fizikai testeteknek neveztek. Ahogy egyre érzékenyebbé váltok arra, hogy hogyan érez fizikai testetek, és mit érez bizonyos környezetekben és azok körül, hihetetlen információval lát el benneteket azzal kapcsolatban, hogy csapolja meg az energiátokat, és mi táplálja. Ez elvezet benneteket fizikai világotok birodalmaiba, ami azt eredményezi, hogy olyan fizikai környezetet hoztok létre, ami táplálja és segíti a fizikai testeteket és azt, ahogyan a testetek érez. Ez a konkrét gyakorlat segít kifejleszteni a fizikai külső részeteket, így a belső, intuitív érzékeny aspektusotokat könnyebben be tudjátok fogadni. Intuíciód erősítésének egyik módja, ha erősíted a fizikai testedben lévő érzékeket. Intuíciód gyakran fizikai érzéseken keresztül beszél hozzád. Nagyon hasonló ez ahhoz, amit Empátiaként ismertek. Fizikai tested egy információkkal teli könyvtár.

Amikor tiszteletben tartod az érzéseid és az érzeteid ebben a pompás különleges szerkezetben, amit emberi testnek neveznek, igazán felismered, hogy ennek a szerkezetnek minden aspektusa hogyan volt mindig is, és hogyan most is része pszichológiailag, fiziológiailag, biológiailag, kémiailag, és így tovább egy rendkívül erőteljes, rendkívül bonyolult rendszernek, amit egyedileg arra terveztek, hogy kommunikáljon veled, hogy irányt mutasson és biztosítsa, hogy a lehető legjobb életet élted és fogod továbbra is élni. Széles e világon senki sem tapasztalhatja meg teljesen a földi élet csodálatosságát, amíg teljesen le nem horgonyozza magát fizikai testében. Annak, hogy teljesen megtapasztald, teljesen átérezd, érzékelj mindent, amit a fizikai tested csak kínálni tud, és így tudnod, hogy hogyan működik a fizikai tested nagyon kevés köze van a biológiához vagy a tudományhoz, viszont nagyon is sok köze van a Mester Alkimistává válásodhoz szükséges erőhöz.

Hangulataid, érzelmeid befolyásolják az agyadban a kémiai anyagokat, nem pedig fordítva. Már Mester Alkimista vagy, és az által, hogy tudod hogyan használd ezeket a fizikai testedben létező erőteljes, rendkívül fejlett eszközöket, egy másfajta zsenivé válsz, mert ekkor tested több lesz, mint egy templom, eszközzé válik, egy tartállyá, amit elszállítunk neked időn és téren túlra olyan birodalmakba, amiket még meghaladják a felfogásod.

A Kvantum Tantra Alkímiája” a mindenen túli túlra vezető utazás, és mikor azt mondom túl, az azon is túl van, amiről azt képzeled, hogy a mindenen túl létezik, amit még el sem tudsz képzelni. Ez nem túlzás, és természetesen nem lehetetlen. Csupán annyit kell tenned, hogy jobban megismered önmagad. Az „Ismerd meg önmagad!” nyilvánvalóan nem csak önmagad pszichológiai megismerésére korlátozódik, fizikailag is meg kell önmagad ismerned. Hogy autentikus lehess tudnod kell, hogy mi az, ami fizikai szinten támogat téged és mi az, ami szabotál. Két szóval foglalkoztok, a mennyországgal és a földdel, a mennyország a belső én, a föld pedig a fizikai én. Ahogy a föld és a mennyország egyesül, a belső énnel és a fizikai énnel egyidejűleg kell foglalkoznotok. Ahogy a Szent Férfias egyesül a Szent nőiessel, úgy kell a benned lévő fizikaival és nem-fizikaival egyszerre együttdolgoznod, és ez drágáim, az Egység Tudatosság része. Egyesülj önmagaddal, lépj ki az elméből, ki a gondolkodásból, lépj ki az érzelmi reakcióidból csak egy kicsit, és mélyedj el abban, ahogy a tested érez. Ez leföldel téged, és elkezded megtapasztalni a gyönyör egy új szintjét, egy új életszemléletet. Rá fogsz jönni, hogy nagyon régóta először tényleg tudatosan és fizikailag részt veszel az életedben, és részt veszel a fizikai érzékek világában is. Az élet érzékelésének képessége egyike a legerőteljesebb eszközeidnek.

Sokkal többet nem tudok mondani, amivel még jobban lemagyarázhatnám azt, amire utalok, első kézből fogjátok megtapasztalni az általam átadott légzéstechnika gyakorlásával. Nem tart sokáig. A hosszútávú hatásai viszont egy életre veled maradnak, és így tapasztalod meg a Kozmikus szülők egységét. Az egység, ami belső érzékelésedből származik, az Arany és az Ezüst Fonálon keresztül, amik képesek egymással rezgéseken és kezdetnek a fizikai testedben való érzékelésen keresztül.

Mielőtt távoznék, röviden összefoglalom. Fizikai tested az alkímia egy erőteljes eszköze, egy barométer és ez köt téged a földhöz. Használd, hogy irányíthasson téged. Ne hagyd figyelmen kívül tested fizikai érzéseit. Ha tested egy részében fájdalom van, figyelj rá! Kérdezd meg, miért igényli a figyelmedet annyira, hogy a fizikai testedben keltett kellemetlenséggel kell magához vonzania figyelmedet. Ez a párbeszéd, a kommunikáció, a közted és a fizikai tested között kibontakozó párbeszéd elképesztő mennyiségű információt tár majd fel előtted, meghatalmasító információkat, információkat, amik segítenek neked éned alap aspektusait átalakítani az Arany Tudatosságba, ami mind az Arany Csakrához kapcsolódik. Fizikai tested érzékeli majd, hogy mi van a külső környezetében és visszacsatolást ad neked arról, hogy az a környezet segít téged, vagy csak rabolja az energiádat. Ezért aztán arra ösztönözlek, hogy figyelj oda.

Térj vissza az általam korábban kimondott szavakhoz. Emlékeztesd magad arra, hogy mit érzett a tested. Ez a gyakorlatot naponta végezd el. Válassz ki egy vagy három szót mindegyik napra, és mikor emlékszel, mond ki hangosan a szót, vagy írd le, nézd rá és válj tudatossá arra, amit a tested érez. Az erőteljes emlékezés egy programjába kezdtél most bele. Ezeket a gyakorlatokat tanítottuk a Tantra Templomaiban. Minden egyes szakértőnk ezzel kezdte, és biztosíthatlak afelől, hogy olyan világ kezdete ez, amiről sohasem gondoltad volna, hogy lehetséges.

Mostanra kiszabott időm a végéhez közeledik. Nekem, Guinevierrenek jutott a megtiszteltetés, hogy jelenlétetekben átadhattam a „Kvantum Tantra Alkímiájának” első tanításait. Nővéreim, Mária Magdolna és Jezabel istennő adja majd át a tanítás többi részét, mikor készen álltok majd rá. Megtiszteltetés volt előttetek állni, és mindazok előtt, akiket a fizikai szemetekkel nem láthattok, és akik gondoskodnak rólatok az általatok választott utazás során, és hagy használjam most a szavakat, amiket Kuthumi imád használni, „Jól kössétek fel a gatyátokat!”, ahogy ő mondaná!

Beléptetek a Camelot-i Szeretet portálokon keresztül a Tantrikus Szeretet világába, a fényszövésébe, a szeretet szövésébe, a szeretetbe emelkedésbe együtt, önmagatok eredetileg szétválasztott isteni aspektusainak egyesítésébe, és ahogy a hidak létrejönnek, az Egység Tudatosság újra összehúzza a darabkákat és megtapasztaljátok egy egész-ség áldását, amiben megtapasztaljátok az én teljes szeretetét.

Köszönöm, hogy ma velem tartottatok. Köszönöm, hogy tiszteletben tartottátok a belső magot, hogy megtapasztalhassátok mindezt. Örökké jelen vagyok, hívjatok bármikor, ha segítségre vagy iránymutatásra van szükségetek.

Guinevierre vagyok, Camelot úrnője. Isten veletek!

. . .

Kuthumi vagyok, üdvözlet szeretteim.

Azért jöttem most el, hogy egyszerűen emlékeztesselek arra titeket, hogy tartsátok észben azt, hogy amit Guinevierre ma átadott nektek az egy nagyon fontos folyamat.

Szeretteim, mindegyikőtök évek óta dolgozik azon, hogy elengedje mindazt, aminek egész életében ki volt téve. Ez az az időszak az emberiség fejlődésében, ha nevezhetjük így, amit magatokhoz vonzottatok, ez egy lehetőség arra, hogy megtapasztaljátok és használjátok azokat a képességeket, amiket Atlantisz, Lemúria és más hasonló világok főpapjai, főpapnői és mesterei használtak. Ti vagytok, akik most olyan világban szereznek tapasztalatokat, ami az elkülönültség tudatosságban gyökeredzik és olyan helyre hozzátok el az Egység Tudatosságot, ahol az még nem elfogadott. Mindamellett, az egységbe, az ártatlanságba tett utazásotok biztosítja majd az emberiség többi része számára a lehetőséget, hogy újraegyesüljenek mindezekkel az aspektusokkal. Minden alkalommal mikor azt teszitek, amit prédikálunk, hogy úgy mondjam, megerősítitek saját képességeteket, hogy még ennél is tovább jussatok, hogy ti legyetek a bizonyíték hogy első kézből szerezzetek tapasztalatokat. Amit most elővezettünk az nem csak levegőbe beszélés, hanem nagyon is valóságos, rendkívül erőteljes eszközök, hogy túllépjetek a túlélésen, egyenesen a gyarapodás boldogságába.

A tantra egy utazás. Egy univerzum, ha nevezhetjük így, ami számos aspektust testesít meg. Amit ma elhoztunk számotokra az csupán egy csepp a tantra óceánjában. Sok köze van a szeretetbe emelkedéshez. Sok köze van ahhoz, hogy visszatérjetek az én érzéséhez. Ez nem csupán az egyszerű élvezet kedvéért hasznosított szexuális energiákról szól, ami most nagyobb méreteket ölt. Mindazonáltal ezen a ponton bírtok azzal a tudatossággal, ami az erőteljes kundalini energiákkal más dimenziókba való belépéshez való felhasználáshoz szükséges. Mindemellett, nem profitálhattok teljesen ebből az utazásból, amíg nem tanuljátok meg mesteri szinten érezni fizikai testetek érzékelését.

Mivel a mennyország és a föld egyesül, a külső és a belső világotoknak is egyesülnie kell, ahogy Guinevierre mondta. Remélem ez mindannyiótok számára világos? Van valaki, aki nem érti teljesen azt, ami ma itt átadásra került? Rendben.

És így van ez szeretteim, átölelünk benneteket az Arany Szeretet Fényével, a „Kvantum Tantra Alkímiájának” Szent Rácsaiban tartva titeket. Érezzétek a fizikalitásban rejlő erőt. Lássátok azt a szépséget, halljátok azt a szépséget, mondjátok ki és ízleljétek meg azt a tökéletes szépséget, ami a fizikai életetekben létezik. Döntsetek úgy, hogy inkább a szépséget látjátok a csúnyaság helyett, hogy inkább a békét érzitek az ellenségesség helyett, használjátok a döntésre való hatalmatokat, hogy arra az érzésre tudjatok összpontosítani, ami meghatalmasítja a testeteket, ami fizikailag megerősíti a testeteket, tegyétek ezt a küldetésetekké. Ebben az időszakban meg fogtok döbbenni mire vagytok képesek, mikor összehangolódtok fizikai világotokkal, és fizikai testetek képes kommunikálni veletek és fizikai világotokkal, és a fizikai világ képes visszajelzéseket adni nektek. Szeretteim, így kezditek kinyitni az ajtókat a manifesztáció számára, a manifesztációéra, ami erősíti az életeteket, nem pedig azon manifesztációnak, ami továbbra is kimeríti az életeteket. A titok az, hogy mit választotok megérezni.

Bízzatok továbbra is a rengeteg titeket tartó karban, tudván, hogy mellettetek, alattatok, előttetek, mögöttetek és felettetek vagyunk az utatok minden egyes lépésénél, és tudjátok, hogy örökké szeretünk, védelmezünk, támogatunk benneteket, és irányt mutatunk.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának chohanja, és szeretetben üdvözöllek és megáldalak benneteket. Adonai.

A második rész linkjét itt találjátok:


Mária Magdolna: Dubai Szent Tűz Templom aktiválás 2 és a Kvantum Tantra Alkímiája 3

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-dubai-szent-tuz-templom.html?m=0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...