Loo-Lu Csillag Istennő, Kuthumi Nagyúr és Hórusz Nagyúr – Csillagkód aktiválás közvetítés – Az Arany Kundalini/Kígyó aktiválása

Loo-Lu Csillag Istennő, Kuthumi Nagyúr és Hórusz Nagyúr – Csillagkód aktiválás közvetítés – Az Arany Kundalini/Kígyó aktiválása



Michelle Eloff©

Dél-Afrika, Johannesburg, 2007. augusztus 7

Forrás: Lightweaver

Fordította: Hatejer Emese

Hanganyagot készítette: Gárdi Marianna

Hanganyag letöltési helye: http://www.mediafire.com/file/m6drnmwm6cb6p5w/Arany+kundalini+aktiv%C3%A1l%C3%A1s.mp3

A magasabb szintű tudatosságot tapasztaljátok meg, ami a Borostyán Átjárón keresztülérkezik, amelynek aktiválása felébreszti az Arany Kígyó Energiáját. Ez egy rendkívül erőteljes aktiválás, azért, mert a Borostyán Átjáró egy bejárat az Arany Kundalinihez. Ez az aktiválás csak akkor tud és fog megtörténni, ha készen állsz rá. Az Arany Kundalini az energia egy teste, amelyet Hórusz Templomának szívének mélyében tárolnak. Amikor elvisznek ebbe a templomba éterikus szinteken, megvilágítják a lényed mélységeit valamint az emberi mivoltodat/természetedet és megmutatják a legmélyebb félelmeidet, amelyek visszatartanak. Az Arany Kígyó az egyik átjáró a jelenlegi idővonalunk egyik legintenzívebb átalakító energiáihoz, és egy mechanizmusként szolgál azért, hogy föltárja nektek a DEGENERÁCIÓ[itt: a hibernálás állapota, a meditáció, befelé tekintés és nyugalom állapota] és a REGENERÁCIÓ [újjászületés/újraképződés] erejét, és azt, ahogyan ez az erő az életetekben munkálkodik minden alkalommal. Az Arany Kígyó energiája felcsavarja önmagát a gerinc mentén, létrehozva egy felfelé haladó spirált, és elkezdi kivonni a traumákat az összes életidőből, amik jelenleg meggátolják az előre való mozgásotokat és egy hullámvasúton a szabadságba visz titeket, a gyógyulás ezen átalakító ciklusának a maximum hosszúságú ideje nem lesz több legfeljebb 4 hét/”kérdés, probléma, seb”, és 4 órás rövid életű is lehet (4óra/”kérdés, probléma, seb”). Az ilyen erőteljes gyógyulás eredménye megéri a fáradtságot! (Ez a Csillagkód Aktiváló, Mózes Szakrális Tábláinak & Csillag Nyelvezetének a 99 Lángjának része, amit Michelle eredetileg 1999-ben csatornázott.)

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és hogy elhozzam számotokra a melegség, az átalakulás, a megvilágosodás és az Isteni kilátás áldásait. Nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Szeretteim, a mai választás, hogy megtapasztaljátok az átalakulás ezen szintjét, az egyik olyan, ami nem csak az Isteni Terveteket szolgálja, hanem a Föld Anya Isteni tervét is szolgálja. Ez egy kollektív rács lerögzítés és ezzel azt értem, hogy minden, amiről úgy döntöttetek, hogy megteszitek csoportként, ami egy kollektív tapasztalássá válik. (Ti is a csoport részei vagytok, akik ezt az anyagot egyénileg olvassák vagy hallgatják.) Ezért az egyéni útvonal is egy kollektív útvonal.

Fontos, hogy megértsétek azt, hogy hogyan működnek ezek a rácsok. Minden új rács létrehozása, ha nevezhetjük ezt így, kifejezi az információ valamint az energia frekvenciáit. Ezen rácsok összehangolódnak a tudatosság legmagasabb szintjeivel, amik jelen vannak a bolygón ezen lerögzítés ideje alatt. Ez azt jelenti, hogy azok, akik a legtöbbet fejlesztették ki azok sokkal gyorsabban fognak ezekre a frekvenciákra ráhangolódni, mint a csoport többi része és képes lesz átalakulni ezen kapcsolódás következményeként sokkal gyorsabban, mint bárki más. Ami ilyenkor történik az az, hogy ez az energia végigsöpör az energia rendszerein a Földön belül, valamint az éterikus mezőjében. Mindenre a Föld a mezejében hatással vannak ezek a frekvenciák és amikor az emberiség többségét ezek a vibrációk hosszú távon befolyásolják, miközben mindez a pokol elszabadul, ez megtörténik. Azonban erre szükség van, hogy a szunnyadó egyének felébredjenek azért, hogy képesek legyenek emlékezni a céljuk eredetére és kiterjedjenek azon a ponton túlra, azért, hogy az életük eredeti célját teljesítsék, amely cél a növekedés és fejlődés. Minden egyén közületek hatással van a környezetére, és minden, ami felszívódik az energiamezőtökbe hatással van mindenre, ami kapcsolódik hozzátok. Tudjátok, hogy mindennel kapcsolatban álltok, de ez most mélyebbre hatol, beszivárog a testetek sejt szintű szerkezetébe, a DNS-etekbe, a molekuláitokba és az atomjaitokba. Ez azt jelenti, hogy minden, ami hozzátok kapcsolódik, biológiailag, fiziológiailag, anatómiailag és pszichológiailag arra hatással vannak ezek a vibrációk.

Ez szintén beáramlik az aspektusaid mezőjébe, amik párhuzamos és alternatív síkokon vannak jelen. A központi pont, hatással van mindenre körülöttetek,ezért elképzelhetitek ezt úgy, mintha egy követ dobnátok egy tóba és a fodrozódás, ami kiáramlik ebből, az az energia, amely kiárad belőletek A jelenlegi idővonal olyan, amit még senki sem tapasztalt meg a zuhanás óta. A zuhanással az összes fátyol leereszkedett és ahogyan a fátylak most felemelkednek és áttörnek, ezáltal képesek lesztek újrakapcsolódni önmagatok ezen számos meghatalmasodott aspektusával, amely időnként nagyon ijesztő lehet, de nagyon ismerős is. Ezek a kettősségek folyamatosan újra fogják magukat rendezni, miközben visszaemlékeztek, hogyan adjátok át magatokat teljesen az élet folyamatának. A mai utazás az egyik olyan, ahol Hórusz Nagyúr Loo-Lu kíséretében belép a kollektív mechanizmus szakrális terébe, amely az összes aspektusotokat befolyásolja. Ezek az energiák megtestesítik azt, amit Arany Kígyó Lenyomatként ismerhettek. Ez a lenyomat, már bekódolódott a lényetekbe. Ez úgy néz ki, mint egy arany spirál, amely feltekeredik/felcsavarodik a gerincoszlopotokon, Arany Kundalininek is szokták ezt hívni.

Ez az energia évezredeken át szunnyadt és azok, akik ma itt vannak és olvasni vagy hallani fogják ezeket a szavakat a jövőben, ti voltatok az Arany Kundalini őrzői. Hallgatjátok ezeket a szavakat, mert az időtök elérkezett arra, hogy emlékezzetek a szerepetekre, az Arany Tudat egy Aktivátoraként. Most nem az Arany Korról beszélek, hanem az Arany Kundaliniről, amely egy ilyen mélységes erő/hatalom vibrációja, és nem volt engedélyezett az, hogy ezt megosszátok bárkivel, még az őrzőknek sem eddig a pontig. Az ok, amiért ez van, az, hogy a technológia, ami a tudat ezen különleges testében tárolódott olyan erőteljes, hogy ha ez félretájékozott vagy tudatlan egyének kezébe kerülne, ez a világotok teljes pusztulását jelentené, mint azt ti is tudjátok. Ezt jelenti az Armageddon, amit megjósoltak, ami minden bizonnyal a valóságotok egy részévé válik.

A Kundalini energiára gyakran utalnak szexuális energiaként, és ez ennek a része, de nem a teljes része. A szexuális energia az erő/hatalom egy része, a kreatív teremtő erő, ami keresztüláramlik a rendszereken az úgy nevezett Kundalinin. Minden léleknek el kell érnie a Kundalinije aktiválását a saját isteni időzítésükben, mielőtt készen állnak bármi ennél mélyebb aktiválásért kifejezni a szándékukat.

Az elmúlt években számos felgyorsított utazás zajlott le, amely a Kundalini aktiválását eredményezte. 1999-ben megajándékoztuk egy lehetőséggel az emberiséget, hogy aktiválja az Arany Kundalinijét, de csakhamar megmutatkozott nagyon tisztán és gyorsan, hogy az idő még nem érkezett el. Türelmesen vártunk és ismét jelt adott a Kozmosz Nagy Hierarchiája, hogy a következő kísérletet meg lehet tenni.

Most már készen álltok erre, ahogyan a bolygó is, ezért most már lehetőség van a szimbólumok újra bekódolására a Földbe fizikailag, azon a helyen ahová eredetileg le voltak földelve, ezt a helyet Sínai-hegyként ismeritek. Ez 2007. szeptember 11.-én történt meg, amikor is az energiák tökéletes összhangban voltak a Föld Anya eredeti 911 hívásával, amelyet kiküldött a kozmoszba, hogy kezdjenek bele az emberiség felébredésének felgyorsított folyamatába. Ez rendkívül szükségszerű volt, mert Gaia, a saját kapacitásában olyan döntéseket, választásokat hozott, amelyek a személyes átalakulásaként és felgyorsított utazásaként nyilvánultak meg, a kiterjedés, növekedés, függetlenség és szabadság világaiba. A bolygó tudatlan egyénei azonban okoztak egy problémát, a földi síkok tudatosságának sűrűsége minden bizonnyal egy probléma volt, és ezért Gaianak közbelépést kellett hívnia. Az egyik közbelépés az volt, ami elősegítette az összes léleknek, akik azt választottál, hogy elhagyják az emberi életüket az a 9/11 katasztrófája volt, ahogyan azt hívjátok.

Az SOS, a 911 hívás volt mindenkinek, beleértve az emberiségnek is. Az energia robbanás valójában lyukakat repesztett az illúzió fátylába sok ember számára a Földön és ez az, amikor a mátrixot hogy úgy mondjam, az átlagember is meglátta. Ez volt az, amikor az összes rács felgyorsult azon készségében, hogy energiát, információt és új tudatosságot szabadítson fel. Az emberiség válaszolt erre és el voltunk ragadtatva, hogy láttuk a kiterjedés mértékét, amely az emberiség válasza volt az igazság hívására. Tehát az Arany Kundalinitek, egy energia, ami szó szerint utat éget az Igazság Korába; a megvilágosodás paradigmáiba és ahol a felszabaduló és meghatalmasító energiák 100 000-szeresére erősödnek, és ennek során megajándékoznak mindnyájotokat a lehetőséggel, hogy mélyebbre ássatok, hogy eltávolítsatok mindent, ami meggátolt titeket az erő megtapasztalásában, ami a megvilágosodás ezen nagy robbanásában megtestesült és ezen is túlhaladjatok.

Miközben mélyebbre visznek titeket a Templomba, amelyekben Hórusz Nagyúr őrizte az Arany Kundalini energiáit, eközben támogatni fognak az elengedésben, az elkövetkező 4 órától-4 hétig terjedő ciklus alatt, attól függően milyen mélyek az ezzel kapcsolatos problémák/kérdések/sebek, mindaz, amik meggátolnak az utazásodban, amik a hatalommal való visszaélés áldozatának levéshez, a Kundalini energiájával való visszaéléshez kapcsolódnak. A kígyók olyan állatok, amelyektől a legtöbb ember fél, ennek a félelemnek kiinduló oka az, amiért ez a félelem a sejt szintű lenyomatban ilyen mértékben jelen van, az a visszaélés emlékében található, ahol az egyének felhasználták a hidra[vízi kígyó] energiát, a hidra technológiát és most nem a vízről beszélek, hanem a kígyóról, ennek energiájával visszaélt az emberiség, és leállította a csakrák összes magasabb frekvenciáját. Ez akkor a bénultság egy állandó állapotának volt tekinthető. Ez a bénultság többé már nem része a Föld Anya lenyomatainak, a teste már aktívan felszabadította a visszaélés ezen mintáit és mindannyian éreztétek, hogy szükséges ugyanígy tennetek. Ezért legyetek tudatában, hogy a következő 4 óra és 4 hét között, olyan időszakotok lesz, hogy átöblítitek és áttisztítjátok magatokat, a DNS-eteket, a molekuláitokat és a testetek atomjait, a hatalommal/erővel való visszaélés terén kiváltképp, ami a Kundalinin keresztül kapcsolódik, tehát, megadják nektek ezt az információt, engedjétek meg most nekünk, hogy belevágjunk az energia munkába, és a lovak közé csapjunk! Tehát szeretteim kezdjünk bele!

Tehát, ha még nem hunytad le a szemeidet tedd most meg és hozd a tested az egyensúly egy állapotába azáltal, hogy mély lélegzeteket veszel be az orrodon keresztül és kilélegezve a szádon át és tudatosan fejezd ki a szándékodat a testednek, hogy lazuljon el. Minden belélegzés egy tápláló rendszer, és minden kilélegzés az elengedés egy rendszere. Ezek a degeneráció [itt: elkorcsosulás, visszafejlődés] és regeneráció[újjáképződés, újjászületés] erőteljes rendszereinek eleresztését okozza, egy rendszer, amit ismertek, azt, amely nagyon eltorzulttá vált nagyon hosszú idővel ezelőtt. Ahelyett, hogy folyamatos természetes ciklusokat tapasztalnátok, a bolygótok a fagyottság állapotában van, amit degenerációnak [itt: elkorcsosulás, visszafejlődés] lehet hívni.

Miközben a tested felkészül, hogy befogadja ezt az új energiát, kérünk téged, hogy hívd a személyes Vezetőidet, Mestereidet, Gyógyítóidat és Védelmezőidet, akik veled dolgoznak a magasabb dimenziókból. Hívj segítségül bármilyen energiát felhasználva ezt a személyes védelmedre, és most képzeld el önmagad Hórusz Nagyúr Templomának szívében manifesztálódni. Ez a Templom szállásolja el az Arany Kígyót, más szóval, az Arany Kundalinit. Ezen Templom minden aspektusa kifejezi az Arany Kígyó Szakrális Nyelvezetét, egy technológiát, aminek már mesterévé váltál, de amit el is temettél önmagad mélyére hosszú időre a saját védelmed érdekében, és az emberiség védelme érdekében. Mint, amikor a kígyó levedli bőrét, így, az élet utazása is átalakulásokon megy át, a degeneráció és a regeneráció utazása az, ami időszakosan történik az alvó és az ébrenléti állapotokban. Minden egyes belélegzéssel és minden egyes kilégzéssel a degeneráció és regeneráció természetes ciklusa lezajlik. Azonban, vannak más szintek is, amelyek ezen rendszert teljesen meggátolták.

Ez a rendszer az egyik, amire el fogsz kezdeni visszaemlékezni, az egyik olyan, aminek szükségszerű szempontja a tudatos utazás meghosszabbítása, de nem csak a jelenlegi idővonaladon, amit megtestesítesz, hanem azé is, ami a jövődben nyugszik. A magasabb szinteken a degeneráció és regeneráció utazása az a ciklus volt, hogy az aktív szolgálat, aktív megosztás, aktív teremtés, aktív építés tudatos világában és fizikai világában munkálkodjatok ezekkel a rendszerekkel. Ezek a teremtések az időfolyamán nagyon erőteljes energiákat állítottak fel, nagyon erőteljes rendszereket teremtettek. Ezek a rendszerek kifejezték a jólétet a bőséget/gazdagságot annak összes formájában, a gazdagságot a szeretet, a fény, a tanítások, a vezettetések/útmutatások, a gondoskodás formájában, valamint az anyagias szükségleteket, hogy az életedet kényelmessé tegyék. Mindenki együtt dolgozott, de szintén, ciklusokban. Voltak időszakok, amikor tökéletes összhangban dolgoztatok együtt az Arany Kígyóval; az Arany Kundalinivel amelyek, amikor teljesen lerögzültek a gazdagság/bőség összes szintjén, amit megkívántatok abban a pillanatban megnyilvánult, nem csak önmagatok számára, hanem a nagyobb közösség részére is. Miközben a teremtés/alkotás állapotában voltatok, a regenerációban, tehát ott volt a másik a degeneráció állapota is, ezen azt értjük, hogy azok, akik hibernálás állapotában voltak, a meditáció, befelé tekintés és nyugalom állapotában tartózkodtak. A degeneráció szintén regeneráció is volt, és miközben regeneráltátok magatokat, szintén degeneráltátok is magatokat, mivel adtatok. Ez a rendszer ilyen erőteljes, azért mert ez a tudatosság közösségeinek mindegyikét egyesíti a magasabb tudatállapotában, ami képessé tesz minden lelket, hogy hasznosítsa a kollektív gazdagságot/bőséget, a jólétet, amit már elmagyaráztam. Mindenki együtt dolgozott, működött, hogy oktassa, tanítsa, táplálja, gondozza és őrizze a bolygótok gyermekeit. A vének/idősek voltak a tanítók, és gyakran a vezetők is. Azok, akik 18 és 55 év között voltak, ők voltak a teremtők, alkimisták, megteremtve az energia új irányzatait/ áramlatait behozva a gyorsan változó frekvenciák mindegyikét, amit összehangoltak és összeegyeztettek a sokkal fejlettebb kultúrák összes frekvenciájával, valamint azon kultúrákéval is, akik abból tanultak, amit ti csináltatok.

Volt egy dolog, ami egyedi alkotás/teremtés volt a Földön, az anyagon belül lévő szeretet frekvenciája a 3. dimenzióban, amit szexuális energiának hívnak. Az anyag, ez az energia ez az úgynevezett szexuális energia olyan erőteljes volt, hogy ez létre tudott hozni és megteremteni új világokat. Galaxisok teremtődtek a szándékokból, abból a szándékból, amit a társteremtés folyamatának/eljárásának ideje alatt tartottak meg. Minden alkalommal, amikor két isteni kiegészítő között szexuális aktus zajlott le, ha gyermek nem fogant meg, akkor egy új energia test jött lére, minden alkalommal. Ezt a tudat más szintjeiről megfigyelték a lények, akik nem testesítették meg a magasabb tudatosság ugyanazon szintjét, mint ti, és ezek a lények kihasználták, hogy az Arany Kígyó energiája megtestesült, és ekkor történt, hogy a kibillent degeneráció [itt: elkorcsosulás, visszafejlődés] folyamata lerögzült a valóságba, amit most életnek hívtok.

Ezek az entitások bejöttek a teremtés ezen bolygójára és felvettek a rendszeretekből 4 millió nőt. Az összeset elvitték egyszerre. Ezeknek a nőknek mindegyikének gyökér és szexcsakrájában lévő eredeti kódolásait eltávolították. Ezeket akkor beültették az entitásokba, akik megszöktették őket vagy elrabolták őket. Amikor a 4 millió nő visszatért minden megváltozott. Azért mert megváltoztak, teljesen elfelejtették a két alsó csakra eredeti célját. 1 milliárd entitás járt együtt ezekkel, amelyekből ez a 4 millió rendelkezett ezekkel a kódolásokkal (mivel beültették maguknak), és együtt társteremtettek és a hibridjeiket hátrahagyták. Azonban felhasználták a kígyó energiáját, hogy mérhetetlen félelmet ültessenek el azokban, akik még mindig emlékeztek, és ők is megváltoztatták a kígyó szerkezetüket az Arany Kígyó kapcsán, arra ami villás nyelvű kígyóként volt ismert. Az arany kígyó nyelve olyan alakú, mint egy szív; a villás nyelv a kettészakadásra hasonlított, a tudatosság széthasadására, a hasadásra a valóságokban, és a degeneráció [itt: elkorcsosulás, visszafejlődés] folyamata volt az, ami sok-sok cikluson keresztül folyt. Amikor a hidra energia megváltozott, a kígyóé is, amit traumaként és visszaélésként tapasztaltatok, amellyel soha nem a teljes létezésetek megértésében voltatok. Ez a sokk leállította a csakráitok eredeti lenyomatait. Ez az amiért, sok Őrzőnek be kellett lépnie és eltávolítani az Arany Kígyó Kundalini Sablonjait a lényetekből, azonban, a gerincetek körüli éterikus rácsban ott hagytuk, de nem tudott aktiválódni, ha netalántán ennek vibrációja felfedeződne.

Az egyetlen dolog, ami ezen folyamat megtörténését tartotta az a lenyomat volt mindnyájatokban, a tudás, hogy annak a napnak hajnala eljön, amikor az Arany Kundalinit újra fogják aktiválni, és egy bizonyos értelemben, szeretteim, azt mondhatom, hogy ez a választásotok része volt, hogy visszatértek életről életre, azért mert esküt tetettek magatoknak, hogy biztosítani fogjátok, hogy visszafordítjátok ezt, hogy a világ újra a régi egyensúlyába kerüljön. A jó hír az, hogy mindnyájatok kemény munkája kifizetődött, és minden amit tettetek ehhez a pillanathoz vezetett el, ahol elkezdhetitek visszaszerezni ezen technológiát, felhasználva ennek erejét és visszaállítva a természetes isteni degeneráció-regeneráció utazását, amely helyre fogja állítani a valódi bőséget/gazdagságot planetáris szinten. Ez több, és még több ezer évet vett igénybe, de nézzétek meg ezt, hogyan változott ez meg az elmúlt 50 évben, vizsgáljátok meg hogyan változott ez meg az elmúlt 25 évben, és az elmúlt 15 évben, az elmúlt 10 évben, és az elmúlt 5 évben. A sebesség, amellyel a változások hatást gyakoroltak az emberiség tudatosságára mindig egyre gyorsult.

Tehát, most, szeretteim, az utolsó körben vagytok, hogy úgy mondjam, és most olyan helyzetbe kerültetek, hogy emlékezhettek az erőre, ami az eredeti terven belül létezett, a degeneráció és regeneráció eredeti rendszereiben. Ez az a rendszer, ami újra el fogja ülteti a valódi egyensúlyt a bolygótokon. Igen, ez még el fog tartani egy ideig, de amit most tesztek az beragyogja a nyomotokat/utatokat mindazoknak, akik követni fogják a lábnyomaitokat.

Az indigók mérhetetlen haszonra tesznek szert abból, amit mindnyájan tettetek, és tesztek és fogtok tenni, és itt lép be a Li-Lu nevezetű Csillaglény, mint ahogy ezt teszi a Loo-Lu nevezetű Csillaglény is, és Mee-na Istennő és Kan-tah Csillagnagyúr is, az energiáik összegyűlnek körülöttetek, segítenek nektek átalakítani a félelem implantátumokat, hogy a cselekvés terére lépjetek, azáltal, hogy türelmesek vagytok magatokkal és kitartotok, tudva, hogy amin munkálkodtatok nem volt hiábavaló, ennek esszenciája sokkal erőteljesebb, mint el tudnátok képzelni. Azonban szükségszerű, hogy mindnyájan a Földön felszabadítsátok a saját életetek degeneratív és regeneratív folyamatait. Beszélek már erről egy ideje, mondtam már nektek, vissza kell vonulnotok néha, szükséges hozzászoknotok, hogy visszavonultok néha, hogy rövid szünetet tartsatok, hogy regenerálódjatok.

Látod, minél többet adsz, adsz és adsz, meg adsz, és nem regenerálódsz és ezért nincs elég energia ahhoz, hogy a gazdagság/jólét szerkezeteit fenntartsák, amely pedig az, aminek a (sötét) entitások belétek nevelték ezt a programot, hogy adnotok kell, és adnotok és még többet adnotok. Tegyetek, tegyetek és tegyetek, és én azt mondom, hogy ami elterel/elvisz az énetektől az nem istenes dolog, ez önző dolog! Az, hogy az öröm állapotában, a bőség, egészség, gazdagság, jólét és bölcsesség állapotában legyél, azt jelenti nektek, hogy ha nem szenvedtetek érte, akkor ezért, nem érdemlitek meg és ne vágyjatok jó dolgokra az életetekben. A skála másik vége az, amikor nevetséges hitrendszereket neveltek belétek, mint azt, hogy a gazdagság egyedül csak az elit/gazdag emberek kiváltsága, vagy ha nem dolgozol keményen nem érdemled meg a gazdagságot, vagy csak azok, akiket benyelt a sötétség képesek ilyen mértékű gazdagságot manifesztálni, azért mert eladták a lelküket az ördögnek… stb! Szeretteim, tegyétek túl ezeken magatokat! Ez nem így van, hanem igenis tudjátok azt, sejt szinten, tisztában vagytok ezzel, és kötelességetek emlékeztetni az emberiség többi részét is erre. Minden alkalommal! Minden alkalommal, amikor bevásároltok egy ilyen hiedelemrendszerből, amely hibás mintaként nyilvánul meg bennetek, hogy ott nincs elegendő, hogy nincs elég pénz, hogy nincs elég időtök, nincs elég pihenő időtök, nincs elég energiátok, nincs bármitek is, akkor ezt az ősi rácsot tápláljátok, ami megtagadta/visszautasította bennetek, ezt a folyamatos Arany Kígyó energiát, és ez a visszautasító energia az, ami elfojtotta, elnyomta az Arany Kundalinit.

Annak érdekében, hogy fenntartsátok az Arany Kundalinitek frekvenciáját, biztosítanotok kell, hogy a degenerációs és regeneráció törvényei szerint éltek. Azért mert ti vagytok ezen rács tanítói, ti vagytok a lehorgonyzói, és ti vagytok azok, akik üzemanyaggal látjátok el ezt, más szóval, tápláljátok ezt az energiát. Az Arany Kundalini olyan, mint egy tűzijáték, ami a csakráitokon halad keresztül. Ahogyan ez felfelé lángolva halad a gerinced mentén, ez egy mennyekbe vezető lépcsősor, a felemelkedés egy spirálja. Ezért olyan lényegre törő ezen visszaélések/bántalmazások átalakítása ebben az időben, és erre ilyen felgyorsított ütemben sor fog kerülni, azért mert kiléptek ezekből. Beléptetek a reflektorfény még újabb szintjére, egy paradigmába, amibe nagyon kevesen fejlődtek bele, egy paradigma, amibe néhányan azt választják, hogy belépnek, azért mert ez teljesen átfordítja a régi paradigmát. Ez megajándékozza az emberiséget azzal a gondolattal, hogy az áldozati tudatosság, a szegénység tudatosság, a feltételhez kötött szeretet és a bujaság tudatosság a visszaélés/bántalmazás egy rendszere volt. Ez nem olyasvalami volt, amit a Szent Mesterek és Tanítók csepegtettek el, név szerint Jézus, Isten, Allah, Buddha, és Mohammed és így tovább és így tovább. Ezek a szent alakok, ezek a spirituális vezetők nem mondták bele ezeket a törvényeikbe, tanításaikban, miképpen azt a követőik félreértelmezték. Ezekből egész vallási sablonok duzzadtak ki, mivel most a gerinc elereszti a régit és felszabadítja az Arany Lángot, ezt az Arany Kundalinit, és ez szó szoros értelmében keresztülhasít mindenen, ami megpróbálja elfojtani ezt.

Tehát nézz meg mindent és mindenkit körülötted, miközben ez az Arany Szerpentin a bénulás, elfojtás, elnyomás, és depresszió minden rendszerén keresztül szeli az útját. Időnként úgy tűnhet, mintha a világotok különböző területei az anarchia teljes állapotába mentek volna. De ez nagyon rövid életű lesz, mert ez egy kitörés, a szabadságba való törés. Ez a csalásokon belül, a vállalkozásokon belül és a kormányokon belül is történik, ez bennetek, mint egyedülálló emberi lényekben is zajlik. Ugyanez a felfordulás/felemelkedés és a felszabadulás/szabadság zajlik és nagyon fontos, mert ti mutatjátok az utat a gyermekeknek, ti tanítjátok meg a gyermekeiteket a degeneráció és regeneráció törvényeit, és ha nem ezáltal fogtok élni, akkor a gyermekeitek se így fognak élni azért, mert az egyetlen út az, ha utat mutattok nekik és a példa által vezettek.

Tehát most, vegyél egy mély lélegzetet be, közben húzzad Hórusz energiáját, amit felkínál, a testedbe és Loo-Lu csillaglény energiáját is, aki borostyán színű folyadékot hoz neked. Feltölti a tested ezzel a gyönyörű aranyban pompázó folyadékkal. Ahogyan a testedet megtöltik ezzel az arany folyadékkal, az energiádat keresztülviszik a Borostyán Átjárón és most Hórusz Nagyúr fejlett rácsán belül tartanak. Ezen rács vibrációja körülötted pulzál. Minden egyes pulzálás egy nyelv, ami a tested sejtjeihez beszél. Ez keresztülhatol a sejtjeiden bele a DNS-edbe, behatol a DNS-be onnan belép a molekulákba és az atomjaidba és miközben behatol az atomjaidba, ezáltal ez az arany frekvencia eleresztődik/felszabadul és ez eggyé válik az atomjaid között lévő energiával, és az energia az, ami egyesíti az atomokat, és gyengéden Loo-Lu, Hórusz Nagyúr és én, Kuthumi belekezdünk ebben a nagyon bonyolult rendszerbe finoman aktiválva az Arany Kígyó Kundalinit.

Ezt aktiválnunk kell a tested atomjain belül, hogy ez minden szinten keresztülhaladjon azért, hogy biztosítsa, hogy az energia forrása, ami táplál/ellát az beléd táplálódjon a fény összes teremtésének isteni forrásának atomi szerkezetén keresztül is. Miközben ezt finoman aktiválják, tehát az isteni/mennyei és teljes Atya Isten és Anya Istennő egyesítik az energiájukat egy alakzatba és kivetítik az Androgün Tudatosság szálát a tested atomi szerkezetébe, és összeolvasztják ezt a Borostyán energia folyékony aranyával, és ez életerővé válik, az Arany Kígyód vérévé. Lélegezz be és ki, belélegezve teljesen és kilélegezve egészen, miközben látod ezt a borostyán folyadékot az atomokból a molekuláidba lépni a DNS-ig behatolni, és most lásd ezt belépni a DNS 12 szálának minden egyes szintjébe hatást gyakorolva ezáltal az emberi tudatosságodra - az Isteni Férfias/vagy Nőies Kiegészítőd 12 szálára is, az emberi tudatosságában, és ez egyként az Androgün Éned 24 szálává válik. Most képzeld el ezt az arany folyadékot még mindig a DNS-eden belül, szalagszerűen összefűződve, ami kapcsolódik az őseiddel, beletáplálva ezt az életerőt az összes idővonaladba, a párhuzamos énjeid és az én alternatív aspektusainak energia rendszereibe, és bármilyen jövőbeli kivetítésekbe, amiket most készen állsz integrálni a jelenlegi itt és mostba.

Most képzeld el ezt az arany folyadékot beleszűrődni a Föld Anya DNS-ébe és ez a borostyán vér keresztüláramlik a testén, egészen a testének legmélyére és minden vénájában belül hordozza az életerejét, feltöltötten ezzel az arany lenyomattal. Ezen arany energia összessége, ami magába foglalja a Borostyán Átjáró kódjait, ez a Csillag Kód aktiváló, amely a visszaélés bármilyen fajtájához tartozó összes kötődés/ragaszkodás eleresztését elindítja, amiket ti idéztettek elő, valamilyen módon bármit is a hatalommal/erővel való visszaélésen keresztül, ezért, a hatalommal való visszaélés minden szempontját is, amit mostanáig tapasztaltatok, elkezdenek eleresztésre, felszabadításra kerülni. A személyes energetikai rácsodtól függ, hogy ez 4 órától-4 hétig, mennyi időt fog igénybe venni.

Lélegezd az arany energiát a testeden át. Az arany életerő most behatol az érzelmi, mentális és spirituális testeid minden egyes szintjébe, miközben betöltődik a DNS-edbe. Miközben ezek az arany frekvenciák lángra lobbannak, az arany folyadék, ez a borostyán fény, most beszűrődik a tested sejtjeibe, keresztülfut a véráramodon, bele a testedbe lévő az összes szerved sejtjébe. Minden, ami a fiziológiádat, anatómiádat, biológiádat, pszichológiádat alkotja felszívja ezt az arany energiát.

Most képzelj el egy pulzáló energiát a gerinced alapjánál, nem számít, ha nem érzed ezt, csak képzeld el az érzést. Ez a pulzáló energia az Arany Kígyód, az energia életet kavar fel benned, a mennybe vezető arany lépcsőt. Most nagyon gyengéden lélegezzél be lassan, miközben ez a pulzáló energia belép a gyökércsakrádba, és a kilélegzésnél, ez az energia leülepedik ebben a csakrádban. Ez a pulzáló energia a farkcsontod köré tekeredik, és elkezd a gerinc alsó mentén mozogni, pulzál, miközben azt tapasztalod, hogy olyan érzés, mintha egy kígyó tekeregne a gerinced körül. Folytasd a légzést most, miközben ezt a pulzáló energia felfelé mozog a szexcsakrádba, a gerinced körül tekeregve, és miközben kilélegzel elhelyezkedik a szexcsakrádban, tartsd ezt itt. Vegyél egy mély lélegzetet nyolcig számolva, tartsd bent 4-ig, és lélegezz ki 8-ig számolva.

Miközben ezt teszed, én, Kuthumi Nagyúr, Loo-Lu Istennő és Hórusz Nagyúr újra becsepegtetjük a gyökér és szexcsakrák ezen eredeti kódolásait, amelyek eltávolításra kerültek hosszú idővel ezelőtt. Lélegezz be és lélegezz ki, miközben egy-egy arany gömböt helyezünk a gyökér és szexcsakrátokba. Képzeld el ezeket az arany gömböket lángra lobbanni, világos fényeként, miközben elhelyezkednek az eredeti helyzetükben a gyökér és szexcsakrákon belül. Ezen fényfolyó további pulzálást bocsát ki, amely hozzáadja az erővel való visszaélés traumájának elengedését is, amit elsősorban a két alsóbb csakrán keresztül tapasztaltatok meg, ahol a kreativitással és szexuális energiákkal való visszaélés zajlott le.

Add át magad ennek a folyamatnak és lazítsd el az izmaid. Ezek az arany gömbök most megtisztítják az utat az Arany Kígyó energiának, hogy folytassa a pulzálását felfelé a gerinced mentén. Lélegezd ezt fel a napfonatodba és minden alkalommal, mikor kilélegzel, az energia egyre jobban leülepedik a napfonatodban, és a degeneráció és regeneráció gyengéd újrateremtődése felkavarja a három alsóbb csakrában az életet. Az éterikus energia egy egészen új rendszere bocsátódik ki a testedből ennek eredményeként, és ez elkezdi újraszámolni annak sebességét, amellyel az energia vibrációd teljesen megváltoztatja az energia frekvenciád mágneses szerkezetét, kiváltképpen a három alsóbb csakrádhoz kapcsolódóan. Csak lélegezd ezt az energiát be.

Ez az új mágneses mező most a jelenlegi életvonalad minden területén belül letelepedik, más szavakkal, a jelenlegi idővonaladon, ahol az életet tapasztalod, és ahogyan ez ezekhez a vonalakhoz kapcsolódik ezáltal elkezd aktiválódni a fizikai környezeteden belül, mindenben, ami visszatükrözi és szimbolizálja a hatalommal való visszaélést. Ezen arany folyadék energiája, a borostyán életerő keresztülmossa ezt a frekvenciát, biztosítva ezáltal, hogy a fizikai tartományban, abban amit életként tapasztalsz, a valódi degeneráció/regeneráció sablonjainak átalakító energiái most képesek lerögzülni ezen belül, és ezáltal feltárni számodra őrzősséged igazságát – mind azt, amit őriztek, és őriztetek és a hatalmat/erőt, ami a kollektív jóléten/gazdagságon belül nyugszik. és azt, hogy hogyan teremtsétek ezt meg, magatokkal kezdve.

Érezd az Arany Kundalinid pulzálását, miközben felfelé halad a gerinceden a szívcsakrádba, és miközben kilélegzel, ez az arany energia a szívcsakrád mélyére hatol és elkezdi átfordítani a traumát és szenvedést, amit a két alsóbb csakrával való visszaélés eredményeképpen tapasztaltál, miközben ezt élte át ez a két csakra a szívcsakrád is sokkolódott, amikor az eredeti kódolásokat eltávolították. Az elkövetkező 4 hétben a szívedet újraenergetizálják és újrakódolják a degeneráció és regeneráció eredeti Androgün Rácsaival, megnyitva arra, hogy befogadd ezt az erőt/hatalmat, ami a társteremtés meghatalmasító cselekedetén belül létezett, a kreatív teremtő és szexuális energia nagyon erőteljes használatán keresztül létezett.

Legyél tisztába a testedbe lévő sejtekkel, mindegyik úgy csillog, mint ezernyi apró gömb, minden sejt tökéletesen kereken. A sejtjeid gömbölyű formája most lehetővé teszi minden ilyen csillaghalmaznak benned, hogy egyesüljenek és azt, hogy újjáalakítsák magukat, és hogy aktiválják a tudatosság dimenzióit, amik támogatni fognak benneteket az Isteni Egyensúly megnyilvánításában, ami a degeneráció és regeneráció folyamatán jön keresztül.

Miközben a szíved ezen energiából egyre és egyre többet nyel el, úgy a tested sejtjei elkezdenek majd reagálni/válaszolni az egyensúly ősi emlékére, és az ember élete minden aspektusának egyensúlyba hozásának fontosságát, annak érdekében, hogy a hosszabb élettartamot biztosítson, a társteremtés céljából, nem csak genetikai természetű hosszabbítást, hanem az élet minden aspektusáét is. Újra vetítek a földet az Arany Kundalini energiájával, mert ezen sablon és az egyensúly megtartása nélkül, az élet, hogy úgy mondjam: a végtelen degenerálódást [elkorcsosulás, visszafejlődés] fogja folytatni. Az életelixír az egyensúlyon belül tárolódik, a fiatalság forrása az Arany Kundalinin belül tárolódik – az az élet energia, ami táplál benneteket, gondoskodik rólatok és fenntartja az élet minden aspektusát annak meghatalmasodott formájában. Egy olyan utazásra vállalkoztatok, ami a visszaélések, bántalmazások összes mátrixának pusztító energiáját visszaállítja, azokat, amik beleszövődtek az eredeti rácsokba és a testetek a halhatatlanságért kiáltott, a halhatatlanság emlékéért, hogy úgy mondjam.

Miközben újabb mély lélegzetet veszel be, a Kundalini energiád a csecsemőmirigyedbe megy. A csecsemőmirigyed az, ami a lélek immunrendszerét szabályozza, és sok emberben nincs meg az élet derengő fénye többé a csecsemőmirigyben. Ez azt jelenti, hogy a lélek immunrendszere teljesen degenerálttá [elkorcsosulttá, visszafejlődötté] vált, nem maradt benne életerő, és nincs szikra sem, és amikor nincs egyetlen szikra sem a lélek emberben, akkor automatikussá válik az élet a mátrixon belül, és ezen mátrix programja szabályozza kizárólagosan, és tudom, hogy mindannyian tudjátok, hogy pontosan miről is beszélek. Látjátok az emberek egész idő alatt így élnek, és az igazság az, hogy amit láttok, valójában robotok, burkok, a lelkük nincs jelen, oly módon, ahogyan képzelitek ezt, egyszerűen hibásan élnek. Li-Lu Csillag Istennő által hozott energia, és az a kódolás, amit Loo-Lu hozott magával ez a kettő nagyon erőteljes meghatalmasító energia vibráció, azért mert ez két olyan rendszer, ami át fogja vágni a mátrixot, ami az emberiség tudatosságának többségét a degeneratív [elkorcsosulás, visszafejlődés] programozásának rendszerén belül tartja. De az egyetlen módja ennek, hogy ez sikeres legyen az, hogy egyre többen energetizáljátok fel önmagatokat, és minél inkább felenergetizáljátok magatokat, annál energetizáltabbá válnak a rácsok is, és ezáltal még több energia tud behatolni.

És ezért most, én, Kuthumi belecsepegtetem a csecsemőmirigyedbe a korszerű, fejlett és előrehaladott csecsemőmirigy aktiválódást, amely a csecsemőmirigyedet a teljes regenerálódásába hozza majd az elkövetkező 10 hétben. Ez az életerődet drámaian fel fogja majd tüzelni, azonban, nagyon, de nagyon óvatosnak kell lenned, hogy ne égjél ki. Ezért vegyétek tudomásul, hogy hogyan is kell használni ezeket az energiákat. Ez az arra való emlékezésetek ideje, amit már elsajátítottatok, aminek mesterévé váltatok. Lehet, hogy egy kicsit trükkös lesz az elején, de hamarosan emlékezni fogtok. Most az Arany Kígyó felfelé halad és belép a nyaki gerinc csigolyáidba és a torkodba, ennek energiája belép a torokcsakrádba, belecsepegtetve a torkodba az Arany Kígyó kódolásait. Ennek energiája most berobban az agyadba mindkét agyféltekén keresztülhalad és belép harmadikszemedbe, majd a tobozmirigybe, az agyalapi mirigybe, a hipotalamuszba, thalamuszba, a neo cortexbe és ezen keresztül a koronacsakrába. Az Arany Kígyód most már aktív egy szinten.

Itt az idő, hogy fenntartsd az egyensúlyt a csakráidban, az életedben, a gondolataid is legyenek kiegyensúlyozottak, és a tudatosságod is. Tanúja leszel, hogy a valódi gazdagság, jólét kiterjesztett birodalmai hozzád jönnek, amely újabb szintet fog lerögzíteni mindenki számára a bolygón. Minden évben nyolcadik hó nyolcadikán egyre több energia fog bejönni, és minden évben nyolcadik hó hetedikén Li-Lu és Loo-Lu Csillag Istennők az Arany Kígyó életerejét hozzá fogják toldani ezekhez az energiákhoz, és egyre több Csillag Mag fogja felébreszteni az Arany Kundalinijét.

Lélegezd be a kollektív jólét, gazdagság képét a rendszeredbe; összpontosíts némi energiával most arra a képre, hogy az összes fénymunkás együtt működik, munkálkodik, néhányan a visszavonultság helyzetében, miközben mások aktívan és teremtve. Amikor rajtad van a sor, akkor te is be fogsz lépni a visszavonulás állapotába vagy belépsz az aktív teremtő, cselekvő állapotodba. A nyolcas csodálatos számjegye egy egészen új dimenziót ölt magára, ennek energiája a boldogság frekvenciájával pulzál, és a bolygótok gyermekei meg fogják tanulni az élet, az egyensúly, társteremtés igazi törvényeit és azt, hogy hogyan használják ezeket, hogy hogyan tartsák fenn ezeket, és hogyan gyarapodjanak ezáltal.

Képzeld el először a saját otthonod terét, saját közösségeden belül, és terjeszd egyre tovább, és minél inkább ezt teszed, annál több borostyán fény képes beáramlani ezekbe a degeneratív rendszerekbe, amik átváltanak és áthaladnak a természetes degenerációs folyamatukon és az élet összes része elkezd regenerálódni. Képzeld el ugyanezt a folyamatot manifesztálódni önmagadban, a degeneráció és regeneráció természetes harmonikus ciklusait. Ez az idő önmagad számára, az idő a szolgálatra, az idő, hogy legyél, az idő, hogy tegyél, az idő, hogy befogadj, az idő, hogy kibocsájts. Szeretteim, Hórusz Nagyúr a Szakrális Templomába fog titeket tartani és a Borostyán frekvenciáin belül az elkövetkező 44 órában, amely idő alatt ez a folyamat teljessé válik. Legyél tisztában azzal, amit gondolsz vagy érzel, teszel és mondasz ezen 44 óra alatt, azért, mert ezek a tisztulási folyamat lezajlásával kapcsolatosak, és a saját hamis hiedelem rendszereiddel és hozzáállásaiddal, a képtelenségeddel, vagy megengedés hiányával kapcsolatosak, hogy aztán megfelelő degeneratív és regeneratív folyamatokat megnyilvánítsátok. Most azt csináljátok, hogy érintkezésbe kerültök az energiákkal, a rácsokkal, amik vissza tudják fordítani az úgy nevezett öregedési folyamatot, és ezalatt a pusztító és degeneratív folyamatokat értjük, amiket a tudatlanság, a fény hiánya, és a szeretet hiánya okozott.

Vegyél egy mély lélegzetet be, miközben az energiádat most elhelyezik egy arany borostyán inkubátorban aranyszínű folyadékkal körülötted. Nagyon kényelmesen tudsz lélegezni ebben a folyadékban. Én, Kuthumi, és Hórusz Nagyúr veled maradunk, míg a Csillag Kódjaid tökéletesen harmonikusan összehangolódnak az új sejt szintű struktúráddal, amit megteremtettél, és ahogyan az energiád felment a koronacsakrádba, ezáltal az új mágneses mező, ami megteremtődött a három alsóbb csakrád számára és a három felsőbb csakrád számára, és evégett az összes frekvencia benned és körülötted megváltozik. Adj hálát ennek.

Ez a ti időtök szeretteim, hogy az életelixírben maradást válasszátok. Rajtatok áll, hogy magatokhoz öleljétek az ellátást, ami az Isteni Atya Istenünkből és Isteni Anya Istennőnkből ered, az igazi jólét, gazdagság ezen forrásai azok, amik fenntartanak mindent, az Arany Kundalinitek a forródrótotok ehhez az energiához, a cső, ami folyamatosan befogadja ezt az energiát, ez kapcsolódik a Földhöz, olyannyira, mint a kozmoszhoz is, és ez teljesen a te felelősséged, hogy fenntartsd ezt az áramlást. Továbbra is figyelemmel fogjuk kísérni az energiák kibontakozását és segítünk nektek bármilyen módon, amire szükségetek van. Használjátok bölcsen ezt az energiát és alkalmazzátok ezt saját életetekben mindenek felett.

Vegyél egy mély lélegzetet be, miközben köszönetet adsz a Csillag Nagyuraknak és Úrnőknek, Hórusz Nagyúrnak és a vezetőidnek és a többi lénynek, akik tanúi voltak ennek és támogattak téged lehorgonyozni ezt a fényt. Hozd vissza a tudatosságodat a jelenlegi idővonaladra. Lélegezz mélyen, miközben legyökerezteted magad a Földbe. Nyújtsd ki a lábaidat, körözz a bokáddal; nyújtóztasd meg a karjaidat és körözz a csuklóddal. Körözz a vállaiddal és a nyakaddal, ez leföldel téged teljesen a fizikai testedben. Szeretteim, az energia, aminek ki voltatok téve ma, nagyon széleskörűen terjedelmes természetű, amit számomra, valójában, nehéz leírni. Bizonyos értelemben egy kívánság válik valóra, egy lehetőség arra, hogy válasz egy fajta varázspálcát, és forgasd ezt az életedben. Azonban, megfelelő környezetet kell teremtenetek, amelyben fenntartjátok ezeket az új isteni teremtéseket, és legjobban ezek a harmónia környezetében maradnak fenn. Ennek következtében minden szerkezet, ami a diszharmóniát testesíti meg elkezd degenerálódni, tehát, ez alatt az időszak alatt legyél tisztában a degeneratív[elkorcsosult, visszahúzó] folyamatokkal, amiknek tanúja vagy, mivel elkezdődik a diszharmónia eltávolításának folyamata, utat engedve a harmóniának, hogy becsepegjen.

Bármi, ami váratlanul véget ér, bevégződik, vagy eltávolításra kerül hirtelen az azért van, mert az diszharmóniát okozott, vagy nagyobb diszharmóniát fog okozni a jövőben, tehát adj hálát mindenért, ami eltávolításra került és kerül, mivel most már tudod, ami diszharmóniát és kiegyensúlyozatlanságot okozott számodra az eltávozik, és utat engedsz annak, ami be fogja csepegtetni a harmóniát és kiegyensúlyozottságot. Ne felejtsd el, a felelősség fenntartása, egyedül a tiéd, a te felelősséged, és ha nem adsz magadnak elég időt arra, hogy regenerálódj, a degeneratív folyamat élve fel fog falni, hogy úgy mondjam, üresség érzetet hagyva benned, és túlságosan bele fogsz zuhanni az élet automatizált állapotába, azáltal, hogy hibázol újra, kérdezgetve miért, kérdezgetve mikor, és azt hogy hogyan szállják ki ebből a rémálomból.

Szeretteim, megidézünk mindent, amire mindannyiotoknak szüksége van, hogy biztosítsa a harmóniát, a békét, az egyensúlyt és az isteniséget és megnyilvánítsa ezeket az életetekben, kegyelemben, tökéletesen harmonikus és csodálatos módokon. Bízzatok ebben és ez így lesz. Vegyétek az Arany Kundalini adását napi szinten, ismerkedjetek meg ennek erejével, jegyezzétek fel álmaitokat és gondolataitokat, amik hatással vannak az elmétekre, amiről tudjátok, hogy nem a tudatotokból jönnek fel. Bármilyen félelem alapú motivációt vagy negatív egó féle fecsegést, mossatok ki ezzel a borostyán fénnyel, és lélegezzétek ezt ki. Tudva, hogy istenien védettek vagytok, mélyen szeretettek, és mindig vigyázunk rátok, még ha nem is hisztek ebben. Az Anya/Atya Isten fénye ragyoghatja be fényesen előtettek az ösvényt, amit választottatok, és mindig minden jól lehet a világotokban.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának Chohanja, és szeretetben üdvözöllek és megáldalak benneteket. Adonai.

Az anyaghoz kapcsolódó sorozat:

 

Lady Guinevierre és Kuthumi: A kvantum tantra alkímiája - Első rész


Jezabel: Dubai Szent Tűz Templom aktiválás 1 és a Kvantum Tantra Alkímiája 2

 
Mária Magdolna: Dubai Szent Tűz Templom aktiválás 2 és a Kvantum Tantra Alkímiája 3
 

Guinevierre: Dubai Szent Tűz Templom aktiválás 3 és a Kvantum Tantra Alkímiája 4 
   

Jezabel: Dubai Szent Tűz Templom aktiválás 4 és a Kvantum Tantra Alkímiája 5
 

Mária Magdolna – Dubai Szent Tűz Templom aktiválás 5 és a Kvantum Tantra Alkímiája 6
 

Guinevierre - Dubai Szent Tűz Templom aktiválás 6 és a Kvantum Tantra Alkímiája 7 - 2008. július 26

 

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/guinevierre-dubai-szent-tuz-templom.html?m=0


Plusz a ráadás anyag:

 

Mária Magdolna: 8:8 Keressük Fel Újra A Kvantum Tantrát! 2010. augusztus 8

 

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-88-keressuk-fel-ujra.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...