Mária Magdolna – 100-106. Levegő Kapuk a Jövő Szellemi Nagyságainak Magasabb Oktávú Elektromágnesességéhez

Mária Magdolna – 100-106. Levegő Kapuk a Jövő Szellemi Nagyságainak Magasabb Oktávú Elektromágnesességéhez

29.jpgCsatornázta: Michelle Eloff©

Dél-Afrika, Johannesburg, 2009. október 26

Forrás: thelightweaver

Fordította: Hatejer Emese

 

Előző Levegő Kapus közvetítés:

Mária Magdolna - Az Elektromágneses Erők Felsőbb Oktávjához vezető Levegő Kapuk 93-99 2009. október 20-án

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-az-elektromagneses-erok.html

 

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Mária Magdolna vagyok és üdvözöllek benneteket és Isten hozott az isteni fény és szeretet jelenlétében.

Ahogy az energiák tovább erősödnek, mindannyiotokat megajándékozunk lehetőségekkel, hogy a pszichétek mélyébe ássatok, és ez a folyamat lehetővé teszi számotokra, hogy megszólítsátok a lényetekben tárolódó pszichológiákat, amelyek automatikusan feltüzelik az időben megfagyott érzelmeket, valamint a lényetek azon részeit is, amelyek az új nap fényét keresik.

Az energiák, amik befolyással vannak a Földetekre a jelenlegi időkben, lehetővé teszik a személyiség sötétebb birodalmai számára, hogy megtalálják a sugárutat, amely támogatni fog önmagatok ezen részeinek kifejezésében, azoknak amelyeket megtagadtatok, egy harmonikus és biztonságos környezetben megtapasztalva. Ez nem azt jelenti, hogy az érzelmek, mint olyanok harmonikusak, hanem a környezet, amelyben önmagatokat találjátok az egyik olyan, amelyet megteremtettetek, hogy biztosítsátok az biztonságotokat ezen időszak alatt, leásva ezekbe a mélységekbe. Ez nem azt jelenti, hogy bármilyen veszélyben lennétek. Amikor a biztonságról beszélek, akkor arra az energiára utalok, amelyet vezetőitek hoztak létre körülöttetek, annak érdekében, hogy támogassanak titeket az önfelfedezés ezen nagyon fontos utazásán. Az elmúlt hetekben hatalmas mennyiségű nagyon erőteljes energia lépett be a testetek rendszereibe a csakráitokon keresztül, azért, mert a csakrák hatással vannak, mindenre bennetek, és létfontosságú, hogy megengedjétek önmagatoknak ezen időszak alatt, hogy eleresszétek azon érzelmeket, amelyeket a felszínre hoztok.

Miközben a testetek továbbra is felkészíti önmagát azokra, amelyek ezen különleges utazás után jönnek, fontos, hogy emlékezzetek arra, hogy megértsétek azon mechanizmust, ahogyan az energiák az emberi testen keresztül működnek. A lényetek minden része az információ egy receptora csakúgy, mint ez transzmitter is. Mivel a tudatalatti az információ és az energiát felszívja egész idő alatt gyakran okozva összecsapásokat az én fizikai, érzelmi, mentális és spirituális aspektusai között, és ami elsősorban az értelemen belül van, ez gyakran viszi az egyént nagyon sötét helyekre az énjével. Az ok, amiért ezt mondom azért van, mert az értelem megoldást próbál találni, ez az alsóbb egótok része, egyszerűen azért, mert pusztán információt tartalmaz, míg az érzelmi test az értelemre adott reakciókat tartalmazza. A mentális test megpróbálja beolvasztani azt, amelyet az értelem befogadott, és hozzárendeli ezt az érzelmekhez, és ekkor megpróbálja azonosítani, hogy mi az oka ennek az érzelemnek.

Amikor az érzések és érzelmek összeolvadnak egymással és ellentmondanak egymásnak, az egyén hiedelemrendszerei felfordulttá válnak, és ez önmagában kibocsátja a folyamatok újabb sorozatát a lényen belül. Az érzelmek és érzések a test belsejében olyan állapotot okoznak, amelyről az egyén azt érzi, hogy vagy valami olyan, ami támogatja és meghatalmasítja, vagy valami olyan, amely megfosztja, elnyomja és megfélemlíti. Ez továbbra is létrehozza az érzelmek és érzések egy körét, amely vagy folyamatosan kavarog bennetek, vagy az érzékenység/fogékonyság és nyugalom egy helyére vezet benneteket. Azonban, a legtöbb ember nem tanulta meg, hogy hogyan dekódolja a lenyomatokat, amik a lényük különféle szintjein jönnek keresztül, ezért az olyan időszakokban, mint a mostaniak a lekapcsolódás, a zavar, a kiábrándultság és diszfunkció [rendellenes működés] egyfajta érzésében végződnek.

Ezek az úgynevezett negatív tapasztalatok érezhetőek a jelen pillanatban, és általánosságban a jelen pillanathoz társulnak és (ahhoz) ami, vagy megtörténik vagy nem történik meg abban a pillanatban, ezért a fény, amely ezen aktiválás hét Levegő Kapuján keresztül jön ma, magával hozza a fény éterikus takaróját megnyugtatva titeket, miközben az én érzelmeinek mélyére hatoltok.

Az egyik ok, amiért ez olyan fontos számotokra, hogy behatoljatok önmagatok érzelmi aspektusainak mélyére azért van, mert most aktívan felfedezitek az érzelmeitek korlátlan lehetőségeit. A felvilágosodás ezen folyamata támogat titeket a folyékony határok kiépítésében, és segít nektek jobban megérteni azt, hogy mik is a folyékony határok, és azt hogy az érzelmi tudatosságotok ekkor egyesülhet a szívetekkel, az elmétekkel és a lelketekkel.

Mivel ez az aktiválás magába foglalja a Felemelkedés Harmadik és Negyedik Hullámának hivatalos lehorgonyzását, eközben az érzelmi fény egy erőteljes rácsának a lerögzítése is lezajlik. Az érzelmi fény egy olyan energia, amely fenntartja az énben lévő pozitív érzelmeket és támogatja a mozgás, lendület folyamatát, és az érzelmileg való előrehaladást. Az érzelmek nem jók vagy rosszak, ugyanígy az érzések sem, vagy akár még az értelmi folyamatok sem, amellyel sokatok foglalkozik. Mindez egy pillanatra megajándékoz benneteket egy lehetőséggel, hogy jobban megértsétek a személyes felépítésetek mechanizmusait.

A Harmadik és Negyedik Felemelkedési Hullám biztosítja, hogy a Földi életetek fizikai valósága és az Asztrális sík valósága lecsillapodjon és tisztázódjon. Az összes energia eddig a pontig felkészített titeket az időnek ezen pontjára. Az érzelmi, mentális, spirituális és fizikai testetek számos szintjét aktiváltátok, és az elektromágneses energia magasabb oktávjai önmagatok szunnyadó aspektusait egy új nap fényébe segítették. A szunnyadó aspektusok amelyekre utalok, azon összes részetek, amelyeknek nem lettek kielégítve az igényei, szükségletei.

Az éltetek elmúlt 10 éve tartalmaz egy olyan kulcsot, amely jelenleg szabadul fel. Az érzelmek, érzések, gondolatok, hozzáállások, viselkedések, hitek és hiedelmek amelyek az életetek elmúlt 10 évét befolyásolták most biztonságosan vagy integrálódnak a meghatalmasodott énetek ezen nagyszerűbb kifejeződésébe, vagy eleresztésre, elengedésre kerülnek, ezáltal felszabadítva titeket és támogatva titeket a kifejeződés magasabb szintjének megvalósításában, amit önmagatok megértésének mélyen személyes, és nagyon erőteljes változása idézett elő érzelmi lényként.

Az elmúlt 10 év mellett ezek az energiák visszanyúlnak a fogantatás pontjához az ősi lenyomattal kapcsolatban, amit ebben az inkarnációba hoztatok magatokkal. A legutóbbi közvetítésünkben ezekről az ősi lenyomatokról beszélgettünk, és arról, hogy milyen módon okoz egy pusztítást az egyén életében, amikor az egyén nincs tisztában vagy nem érti meg a nagyobb képet.

Ezen különleges közvetítés megnyitja a portálokat bennetek, azokat, amelyek lehetővé teszik ezek elengedését, ezért tartsátok észben, hogy amit jelenleg tapasztaltok meg, különösen ha a bennetek lejátszódó folyamat egy érzelmes valami, és kavarodást és fájdalmat vagy szenvedést éreztek, ez nem csak a ti tapasztalatotok, ez az ősi lenyomatok eleresztésének tapasztalata, azoké amelyek fájdalmat, szenvedést, szívfájdalmat és csalódást okoztak az életetekben.

Lehetőséget adtok az őseiteknek, hogy felmentsék a jövő generációit és a múlt generációit a nehéz súlyok alól, azok alól, amiket hordoztok, amelyek ennek az élettartamnak a tapasztalatának elsődleges aláírása volt, ezért az elsődleges aláírásotok a lemondás vagy elutasítás volt, vagy ha ez egy önromboló sérült önértékelés volt, vagy az érzelmeitek akadályozó, elfojtó és elnyomó folyamata volt, akkor ezek most újjá születnek egy olyan környezetben, amelyben kifejezésre kerülhetnek és a legfontosabb, hogy felszabaduljatok ezek alól, és emiatt látjátok magatokat egy olyan isteni eszközként az időnek ebben a pillanatában amelyen át ezek az energiák eleresztésre kerülnek. Evvel a tudással, ez lehetővé fogja tenni számotokra, hogy átérezzétek ezeket az érzéseket anélkül, hogy a félelem rátok nehezedne amiatt, hogy nem tudjátok, hogy hová is visz ez benneteket. 

A folyékony határok egy érzelmi szinten létrehoznak olyan helyeket önmagatok belsejében, amelyek megadják nektek a kellő teret, hogy szégyen és bűntudat nélkül érezzétek az érzéseiteket. Ez lehetőséget nyújt arra, hogy jobban megismerkedjetek önmagatokban az érzelmi kifejeződések folyamatával, az érzésekkel, amelyek a lényetekben léteznek, amelyek hozzákapcsolták önmagukat az érzelmi állapot csúcspontjában megteremtődött identitásokhoz, legyenek ezek meghatalmasítóak vagy elnyomóak, elfojtóak. A folyékony határok létrehoznak egy rendszert a testetekben, amely támogatja azon képességet, hogy a mélységekbe hatoljatok anélkül, hogy elvesztenétek önmagatokat e mélységekben, és anélkül, hogy újra hozzákapcsolnátok önmagatokat az idejétmúlt lenyomatok bármilyen részéhez. 

A szív, az elme és a lélek egyesítése csak akkor történik meg, amikor az egyén lehetővé teszi önmagának, hogy érezze, kommunikálja és kifejezze azt, amely eddig rejtve volt, ami figyelmen kívül hagyott és elutasított volt. Ennek nem szükségszerűen kell kirobbanni a negatív érzelmek áradatában, ennek nem kell agresszív reakciók folyamatának lennie, mindennek a felismerés, az elismerés és kifejezés folyamatának kell lennie.

A szakrális sablonok, amelyekben mindannyian beavatódtatok az elmúlt néhány aktiválás alatt, segíteni fognak újjászülni önmagatokat egy olyan helyen az életetekben, ahol képesek lesztek a belső erő és bátorság egy bizonyos szintjét érezni, egyszerűen avégett mert emlékeztetnek arra, hogy a változás ezen időszaka az egyik olyan, amely elvisz titeket a sorsotok bejáratához.

A lelketek már régóta kopogtatott ezen az ajtón és most, miközben e egyéni ajtótok előtt álltok, esélyt kaptok arra, hogy elengedjétek a poggyászotokat, ami egészen eddig a pontig követett titeket. Mindazon legyöngítő pillanatok az időben, amelyek a végzetetek egy-egy részei voltak most átalakulhatnak, transzmutálódhatnak az alkímiai folyamat alatt megértve azon utazást, hogy az emberi test az, ami megajándékoz titeket a lehetőségekkel, hogy felismerjétek a végzetet, hogy átalakítsátok ezt, és hogy meghaladjátok ezt, és belépjetek a fény elektromágneses erőinek magasabb oktávjaiba, amelyek a sorsotok irányába hajt benneteket.

Az idő eónjai alatt a lelkek emberi testben elindultak az igazság keresésének utazására, az isteni egyenlőség keresésének utazására, a fény magjának keresésére, amely megerősítésként szolgált arra, hogy egy kulcsot találjanak haza, ti megtaláltatok egy kulcsot a szívetekben.

A szív a bennetek lévő tökéletesség megélésének palotája, és a tökéletesség palotája nem szükségszerűen olyan sablon, amely az ember értelmezésén alapul arról, hogy mi is a tökéletesség. A tökéletesség minden pillanatban jelen van, és amikor ti emberi lényként felismeritek minden pillanat tökéletességét, az elveszti a hatalmát fölöttetek abban az értelemben, hogy a tökéletes pillanat jó vagy rossz. A tökéletesség magába foglalja az életet, az élet megszüli a fény erejét, emiatt annak megértése, hogy a fény valójában jelen van minden egyes pillanatban,  ezért az egyénnek nem kell félnie attól, hogy elveszti önmagát az egyéni félelmek, egyéni fájdalmak sötétségében. Az én meggátolt aspektusai azok, amelyek gyakran félelemként fejezik ki önmagukat.

Az egyedüli bűn, amit magatokban hordoztok az a félelem, az ismeretlentől való félelem, önmagatok átölelésétől való félelem és az önmagatok lényének teljes nagyságában való megismerésének félelme. Annak oka, amiért féltek megismerni önmagatokat az, azért van mert az életetek nagyrészében óvtak önmagatok bizonyos részeitől, figyelmeztettek és megfenyegettek bizonyos viselkedéseitek, hozzáállásaitok végett. Ezek a viselkedések nem feltétlenül voltak rosszak vagy romboló jellegűek, sok esetben ezek a saját részeitek voltak; erősségek, amik másokat megfélemlítettek, amiket a személyiségetek aspektusainak értelmezhetőek, amik azon tervrajzon alapultak, amiket egy olyan társadalom adott át, és amelyek eredetileg az illúzión alapultak.

Mondtam már nektek ezt azelőtt, azonban létfontosságú, hogy emlékezzetek arra és, hogy ne feledjétek, hogy a szabályok amelyeket a társadalom határozott meg, amelyek az igazat és helytelent/rosszat definiálják, azzal kapcsolatban, hogy hogyan fejeztétek ki önmagatokat és az autentikusságotokat, mély sebeket hagyott az emberiség kollektív pszichéjében. Emiatt, a Harmadik és Negyedik Felemelkedési Hullámok fényt hoznak magukkal, olyat amelyről már korábban beszéltem és ez behatol a szívcsakrába, megtalálja az útját a szívetek mélységeibe, annak érdekében, hogy feltárja számotokra, hogy a fény mindig jelen van, hogy a pillanat az időben, amelyben önmagatokat  találjátok az tökéletes, és evégett ez a tökéletes idő számotokra arra, hogy lehetővé tegyétek azon részeknek, akik még mindig szunnyadnak, a sötétség birodalmainak rejtekében, más szavakkal, olyan birodalmakban, amelyek nélkülözték a szeretetet, ezáltal újra átölelve, újrakapcsolódva és a tökéletesség helyére visszatérve, haza a szívetekbe.

Tehát most arra kérlek hunyd le a szemeidet, ha még nem tetted meg és engedd meg magadnak, hogy egyszerűen ebben a pillanatban legyél, engedd meg magadnak, hogy tudd, hogy minden egy tökéletes tervrajzból teremtődött. Az eredeti tervrajz benned tárolódik és ez a DNS-ed magjának esszenciájában található. DNS-ed magjának esszenciájában. A DNS-ed mag esszenciája ezen 10 szálon belül tárolódik, amelyekre inaktívként gondolnak, vagy ahogyan a tudósok hívják őket, a “ hulladék DNS-edben”.

A két aktív DNS szál, amelyről jelenleg információforrásod van, azok befolyásolták az életedet, az életed egészére hatással voltak, ezért képzeld el, mit tartalmazhat a fennmaradó 10 szál akkor. A tudás univerzumai tárolódnak ebben és ez a tudás beléd hatol, ez az Isteni lenyomat, ha a két jelenleg ismert szál tartalmazza a biológiai ősi vérvonaladat, akkor a fennmaradó 10 szál tartalmazza a galaktikus és univerzális vérvonalad lenyomatát. Azokat a lenyomatokat, amelyeket a csillagokból hoztál be, a naprendszerből hoztál be, amelyekben megtapasztaltad az élet (különböző) formáit, a kapcsolatod az Istenhez és az Istennőhöz, az utazásodhoz a dimenziókon keresztül, ahol is erőteljes bölcsességet gyűjtöttél össze, ez benned van, elrejtve a DNS-ed ezen fennmaradó 10 szálában.

A DNS-ed tartalmazza az Isteni Természet felébresztését. A DNS 12 szálából egyedül csak kettő támogatja az emberi biológia fenntartásának képességét, a lenyomatokra való tekintettel, amelyek az emberi létezésedet és az emberi végzetedet irányítják. A másik 10 magába foglalja mindazokat, amelyek az emberi élet végzetén túl található, vagy az emberi test végzetén.

A tested hét csakráját, a hét megszentelt szellem irányítja, ezek a szellemek a Nagy Mesterek, az Anya/Atya Isten isteni spirituális tanítói hatással vannak az életedre mindenkor. Ez a hét szellem befolyásolta az őseidet is, ezért azt akarom, hogy képzeld el a tested hét csakráját, mint hét szellemet, amelyek mindegyike egy konkrét az életeden átvezető utazást képvisel. Nagyon egyedi fényeket, rendkívül egyedi minőségeket fejeznek ki, amelyek végigjátszódnak rajtad, az ősi vérvonaladon keresztül és kifejezésre kerülnek az életed szövetén.

Azt szeretném most, ha elképzelnéd az Összes Fény és az Összes Szeretet Nagy Tanácsát kiterjeszteni ezt az energiát, hogy befogadjon téged annak birodalmaiba, és ezen birodalom belseje a szakrális kulcsok a DNS-ed ezen fennmaradó 10 szálához, amelyekre “hulladékként” hivatkoznak. Mi inkább önmagad szunnyadó aspektusaiként utalunk rájuk, nem azért mert önmagukban inaktívak, hanem mert az emberi én nem látja őket, vagy hallja őket ugyanolyan módon, miképpen a jelenleg az emberi DNS-ed két “aktív” szálát tapasztalod.

A másik 10 szál foglalja magába az összes kulcsot, amelyek az összes univerzum technológiájához (vezető kulcsokat) tartalmazza. Ez a kulcs a lelked, a szellemed technológiájának, és a fény kollektív, és a teljesen uralt Krisztusi éned technológiájának összes kiterjesztett birodalmához. Azáltal, hogy önmagad meghatalmasításával dolgozol, és olyan választásokat hozol, amelyek táplálják a lelked, és amelyek táplálják azon részeidet, amelyektől megtagadtad a gondoskodást és a figyelmet az életed első 20 évében, ez elkezdi aktiválni önmagad részeit, amelyek képesek felismerni, hallani, látni, érezni és megérteni azokat (a dolgokat), amelyeket a DNS-ed fennmaradó 10 szála tartalmazott. Ezért volt fontos az eddigi utazásod, hogy elérd ezt a pontot, mert hacsak nem tudod teljes mértékben hasznosítani azt, aki emberi lényként az emberi testben való létezés végzetével kapcsolatban vagy, akkor nem leszel képes önmagad magasabb birodalmait elérni. Vannak azonban pillanatok az időben, ahol futó pillantást vethettek önmagatok ezen részeire, azon pillanatokban, amikor úgy érzitek, hogy kapcsolatban vagytok az Istennel és Istennővel, ahol érzitek az élet örömeit és élvezetét, amiről nem is olyan régen beszéltem, ekkor megtisztítjátok az ösvényt, hogy a minden ami vagytok/vagy mindenható palotájának/kastélyában/házában dimenzióiban járhassatok szabadon. Ezen nagy ház/kastély minden szintje ajándékokat tartalmaz, olyan ajándékokat, amelyeket a létezés ideje alatt lélekként, szellemként és az Új Föld szellemi nagyságainak elektromágneses erőinek magasabb oktávjaiként teremtettetek.

Vegyél egy mély lélegzetet be most, és miközben kilélegzel, azt szeretném, ha elképzelnéd a DNS-ed fennmaradó 10 szálát a testedben kibocsátva erőteljes fénysugarakat a DNS-ed két szálához, amik a biológiád történelmét foglalja magában. Ezen fénysugarak a kollektív lelked sokkal fejlettebb, teljes mesteri, uralt aspektusaiból származnak, azon részeidből, akik egyek az Istennel és Istennővel.

Ezen 10 szál foglalja magában az Isteni Jellegű Felébredést és ez most kész megnövelni azon mértéket, amellyel ez kivetíti ezen energiákat számodra, felgyorsítva a képességedet arra, hogy jobban megértsd  7 szellem minőségeit, amelyek rajtad keresztül, a csakráidon keresztül, a személyiséged különböző aspektusain keresztül munkálkodnak, a hét 7 napján keresztül, az újjászületés 7 ciklusán keresztül munkálkodnak.

Mindössze azt akarom most, hogy képzeld el az információt, ami DNS-ed fennmaradó 10 szálában tárolódott, megtalálva azon módot, hogy kikerülje az emberi szűrőket, azokat amelyeket az emberi létezés végzetes világának illúziói teremtettek, ezáltal felfedezve önmagad részeit, amelyek nyitottak és készek befogadni a teljes éned felsőbb intelligenciáját, felsőbb bölcsességét.

Én, Mária Magdolna, most csatlakozom hozzád a kollektív mindenhatód Én Vagyok énjének palotájában, és miközben ezen a pompázatos helyszínen állunk, azt akarom, hogy képzeld el milyen érzés lenne, ha minden érzelmi igényed kielégülne. Azt akarom, hogy képzeld el, milyen érzés lenne az életedet beteljesülten megélni, tudva, hogy minden amit teszel a mélyebb és nagyszerűbb beteljesülés, és megélés megtapasztalása céljáért teszed,  mivel a beteljesülés minden elért szintje felszabadítja az életedben a beteljesedést, hogy megtapasztalásra kerüljön olyan szinteken, amiket eddig a napig még nem tapasztaltál meg.

Vegyél egy mély lélegzetet be, kilélegezve teljesen, miközben ezen energiák lenyomatai továbbra is eleresztődnek a felsőbb intelligenciád szálaiból, és meglelik az útjukat, hogy hogyan manőverezzenek az emberi éned sűrű sötét erdőinek mindegyikén át, meglelve az élet csodálatos tiszta legelőit benned. Miközben a teljesen felvilágosult éned mindenható palotájában állok veled, azt szeretném, ebben a pillanatban, értsd meg, hogy ezek az energiák mindig is jelen voltak, és mindig is jelen lesznek. Minden kísérlet, amit azért teszel, hogy felfedezd önmagad részeit közelebb visz ahhoz, hogy emlékezz a teljesség palotájához vezető térképre, segít neked emlékezni minden kanyarra, minden átjáróra és minden ajtóra, amelyeket felszabadítanak majd a 3. dimenziós élet végzete alól, és összehangolnak téged a mindenható lelked felvilágosult szellemének sorsával, azzal aki te vagy.

Most képzeld el, hogy egy nagyon erőteljes, megnyugtató energia burkol be téged, mivel most itt az ideje annak, hogy a belső gyermeked visszatérjen a méhbe, ahol a jelenlegi életidőd lenyomatait fogadtad be, amelyek a (fizikai) DNS-ből származnak, amiből létrejöttél. Nem csak az őseid traumáját örökölted, hanem örökölted a vérvonalad erőit és erősségeit is ezért, a mindenható meghatalmasodott éneddel való összeolvadás segít neked előidézni ezen összes meghatalmasodást, és a biológiai vérvonalad meghatalmasodott aspektusait, és lelki szinten lehetővé teszi az őseidnek, hogy összekapcsolódjanak az erejükkel az úgy nevezett szunnyadó DNS-sel. Amikor ezt teszed, az őseid, akik jelenleg a másik oldalon vannak, nem emberi formában, előlépnek, hogy támogassanak téged a születési jogod visszaszerzésében, mint egy olyan meghatalmasodott léleknek, amely az élet legnagyobb kihívásait kínáló világban létezik.

Ezek az energiák egyesülnek ezzel a kollektív energiával, ami jelenleg beburkol téged, és a belső gyermeked traumatizált részei képesek ellazulni és biztonságban átadni önmagukat, hogy befogadják a fényt, ami ezekben lenyomatokban tárolódik.

Tehát vegyél egy mély lélegzetet be és miközben kilélegzel még inkább add át magad a fényed isteni szellemének, hogy meghatalmasítsa az életed.

Miközben ezen energia magához ölel téged a fény hét Tűz Kapuja összeolvad ezen aktiválás hét Levegő Kapujával, elhozva egy lehetőséget számodra, hogy egyesítsd a Szellem nyers erejét a felsőbb intelligenciád nyers erejével, és létrehozza az érzelmi intelligencia folyékony határait, amelyek az ösvényed felé fognak vinni téged.

A Tűz Kapuk és Levegő Kapuk egy védelmező kört hoznak létre körülötted; a tűz és levegő serkenti az élet iránti szenvedélyt és a képességed, hogy megragadd a mindenható éned intelligenciáját és átsződd az érzelmi testeden, lehetővé téve számodra, hogy inkább a bölcsességből reagálj, ahelyett, hogy félelemből reagálnál.

A 14 kapu (7 levegő és 7 tűz) az energia egy csodálatos vibrációjával burkol be. Ez a vibráció létrehozza a sablont, amelyből fel fogod építeni a folyékony határaidat. Ezt most integrálják a csakráidba. Miközben ez történik, azt szeretném, ha egyszerűen csak a szavaimat hallgatnád.

Ezen életidőben a kihívások amelyekkel szembenéztél, befolyással voltak rád számos módon. A Harmadik és Negyedik Felemelkedési Hullám energiái előlépnek, hogy segítsenek neked eltávolítani azokat, amelyek hamisan ahhoz a hithez vezettek, hogy áldozat vagy, hozzá vagy láncolva bármilyen helyzethez, személyhez, viselkedéshez, hiedelemrendszerhez vagy sebhez bármilyen módon.  Minden, és mindenre értem, amit úgy érzel köt most, minden, amiről úgy érzed, hogy beteljesületlen, bármi amelyről úgy érzed gátolja az előrehaladásodat, nem kell többé hogy a részed legyen.

A Harmadik és Negyedik Felemelkedési Hullám biztosítani fogja, hogy ezen energiák eltávolításra kerüljenek az életedből. Az, hogy mennyi ideig tart ez, az egyéni folyamat. Biztosítalak téged, ha figyelembe veszed, hogy miről szólnak az életed minőségei/tulajdonságai és felismered, hogy az elsődleges minőség egy olyan energia, amely súlyosan ránehezedett a pszichédre és a szívedre, akkor nagyon fontos lépéseket kell tenned.

Ha félelemből kötődsz bármilyen helyzethez az életedben, akkor megfosztod magad az élet gazdagításától és teljességétől, amit keresel az életedben. Ha bármilyen helyzethez a szégyen, bűnösség vagy bármilyen más félrevezető érzelem, hozzáállás, ötlet vagy hiedelemrendszer révén kötődsz, akkor megakadályozod magad abban, hogy tovább lépj ennél a pontnál az időben, nem csak ezen, akkor játszmákat űzöl azokkal, akikhez kötődsz, akik ugyan olyan legyöngítő hiedelmekből és hozzáállásokból táplálkoznak, amilyenek a tiéid is, máskülönben nem lennének részei a valóságodnak, nem ugyanazt a játékot űznék mint te.

Ha mások manipulálnak, és ez ahhoz az érzéshez vezet, ahogyan érzed magad, és aztán azt eredményezi a választásodban, hogy a beteljesületlen levertség, elkedvetlenedés, lélekpusztító helyzetek bármelyikében maradsz, akkor itt az ideje annak, hogy fel tegyél magadnak néhány fontos kérdést. A legfontosabb lehet az, hogy miért? Már adtam nektek néhány kulcsot ehhez. A másik ok lehetnek azok, hogy mi fog azokkal történni, akiket magam mögött hagyok, ha azt választom, hogy kilépek az adott szituációból. Tudjátok mi fog velük történni? Szabaddá válnak, mert úgy döntöttetek, hogy felszabadítjátok önmagatokat is, ők is meg fogják tanulni majd, amit ti tanultok most.

Nem számít, hogy mi is a helyzet, vannak más szereplők is, akik minden élethelyzetben részt vesznek, és ha megfosztjátok önmagatokat a beteljesült élettől az attól való félelem végett, hogy mások mit mondanak, gondolnak vagy tesznek, akkor azt javasolom, hogy hagyj mindent úgy, ahogy most van és folytasd az életedet úgy, ahogy az most van.

Ha nem vagy hajlandó önmagadon dolgozni, akkor ne várd az élettől, hogy bármi eltérőt is hozzon el számodra, ez az, amit elhoztam nektek ma. Gyakran halljátok, hogy nektek kell lennetek a változásnak, amit az életben akartok, ez fontos, és fontos okból adom ezt az információt nektek, azért hogy tudjátok mit várhattok a Harmadik és Negyedik Felemelkedési Hullámtól.

Ezek az energiák senkit nem fognak kikerülni, így választhatod, hogy megszólítod-e az életed árnyait?

Üdvözöllek ebben a lehetőségben, hogy valóban megfigyeljétek az életetek választásainak és a jelenlegi körülményeitek számos aspektusát, vagy ráhagyjátok ezt a Univerzumra és önmagatok felsőbb aspektusaira, hogy felébresszenek titeket, mivel akkor mindent meg fognak tenni az erejükből, hogy megmutassák, amit elvesztettek, drágáim, az sokkal traumatikusabb lesz (a jövőben), mint most foglalkozni vele.

Amikor nem vagytok őszinték az érzéseitekkel kapcsolatosan, akkor megerősítitek az illúziókat az életetekben és körbevonszolnak a szükséges rosszon. Őszintének lenni önmagaddal az első lépés, őszintén bevallva, ha nem változtatsz az életed körülményein, azért mert félsz attól, amit el fogsz veszíteni, vagy talán félsz attól, hogy mások mit fognak reagálni erre, és talán félsz az ismeretlentől, az egyedülléttől, attól, hogy olyan helyre menjél, ahol soha nem voltál azelőtt. Elismerni ezeket a félelmeket hihetetlenül felszabadító. Mivel eddig a pontig tagadtad őket. Ha nem tagadtad volna ezeket, akkor nem lennél semmilyen kellemetlen helyzetben jelenleg. Hagy adjam hozzá még azt - a helyzet nem feltétlenül kellemetlen, de az amit magadon belül érzel, talán nagyon kellemetlen és ez is egy olyan helyzet – hozzá vagy kötve vagy láncolva, ahhoz amely benned tombol.

Ezért, brutális őszinteség önmagaddal szükségszerű, és ekkor a következő lépés az, hogy legyél őszinte azokkal az életedben, akikkel kapcsolatba kerülsz, így mindannyian előre tudtok lépni. Így néhány esetben kibékültök és a kapcsolat következő szintjére léptek, és más esetekben pedig itt az ideje, hogy elszakítsátok a köteléket és teljesen előre lépjetek, szem előtt tartva, hogy megszüntetitek a kapcsolatot önmagatok néhány aspektusával, a sérült énnel, az alsóbb egóval, akinek elsődleges motivációja a túlélés, és ha hazudsz önmagadnak a túlélési mechanizmusod részeként, akkor tudod, miért olyan fontos kikerülni ezt.

Vegyél egy mély lélegzetet be most és miközben kilélegzel a Tűz Kapuk Lángjai és a Levegő Kapuk szárnyai összegyűlnek a tested körül. A hét láng megpihen a hét csakrád fölött, és a Levegő Kapuk hét pár szárnya lángok mellett pihen, egy szárny jobb oldalt a másik szárny bal oldalt.

Lélegezz be mélyen, kilélegezve teljesen, miközben a mindenható éned magasabb intelligenciája és a szellemed nyers ereje bekódolja önmagát a csakráidba és az újban ki tudsz emelkedni, a fényed nyers szellemének szárnyai jelző tűzként szolgálnak, és elvezetnek téged a beteljesült életed ”Ígéret Földje” felé.

Vegyél újabb mély lélegzetet be és miközben kilélegzel, képzeld el a különböző fények ragyogó szín kavalkádját az aurád körül úszkálni. Ezek a színes fények a fény jelzőtüzei, a Felemelkedés Harmadik és Negyedik Hullámait tárolják magukban. Ez a fény 48 lángban teljesen leföldelődik ez alakalommal, belép a Föld Anya testébe. Átfolyik a testének ásványi rendszerén, más szavakkal az összes kristályon, a testének összes aspektusán, amelyek a felébredés ezen erőteljes kódjait tartalmazzák.

Ezek az energiák kimozdulnak a Fehér Sivatag helyszínéről Egyiptomban, és ez most belép a Kristály Szívbe Kairóban. Ez innen az útját tovább szövi a Szahara Sivatagon keresztül, továbbutazik a fény rácsaiba Oroszországba, és ekkor továbbmozdul Ázsiába és az útját újra az Egyiptomban lévő Fehér Sivatagba veszi, és a hitelesség szakrális geometriai mintázatainak újabb szintjét aktiválja.

A földrajzi helyszínek tartják a világítótornyokat a Harmadik és Negyedik Felemelkedési Hullámnak, és a fények közvetítésre kerülnek ezen világítótornyokon keresztül eleresztve a kódokat, hogy mindenki most önmagához forduljon és hogy őszintén megnézze az életének minőségeit, mivel ez előidézi az útvonalakat az emberi biológia két szála között belevésve a DNS-edbe a fennmaradó 10 szálat, ahol is magabiztosan és könnyedén mozoghat a DNS –ek tizenkét szálában található világok és fejlett rendszerek között, amelyek egyedülállóan támogatnak téged és azon lelkeket, akik ezen új isteni sablonnak a részei.

Vegyél újabb mély lélegzetet be, és miközben kilélegzel a Mester Vezetőd a koronacsakrádra helyezi a kezét, kiárasztva a fény egy impulzusát, amely egy kristályrácsot teremt benned, amely háromszoros kóddá válik benned. Ez a háromszoros 12 (12:12:12) a fény 12 szálának lenyomata, amit a nőies tartalmaz, a 12 fényszál, amit a férfias tartalmaz, és a 12 fényszál amit a belső gyermek tartalmaz. A Szent Háromság ekkor végigvisz téged a felébredés 36 szintjének utazásán, a felébredés minden szintje az autentikus énedből még többet tár fel számodra, támogatva ezen illúziók hígítását és a felsőbb esszenciád minőségének félreértelmezését.

Lélegezz be mélyen, és miközben kilélegzel, az Őrangyalod létrehozza a védelem egy fényét körülötted, ezen energiák biztonságában tartva téged. Mivel az elkövetkező 36 hónapban ezen rácson belül leszel tartva, vésd az eszedbe, hogy ez egy folyékony rács, ami az érzelmi én folyékony határait tartalmazza, lehetővé téve számodra az érzelmeid emberi dimenziójából való kilépést, és az összekapcsolódást az érzelmileg intelligens éned felsőbb aspektusaival, és ekkor  visszatér az emberi énbe, foglalkozva nagyon is emberi érzelmeiddel. Gondoskodj önmagadról, és szembe kell nézned az emberi tapasztalat aspektusaival, amelyek lehetővé teszik számodra, hogy az érzelmi éned még inkább urald, hogy képes legyél felismerni azokat a további illúziókat, amelyek a felemelkedési spirál mászása következtében manifesztálódnak, más szavakkal, legyél készen megszólítani azon generációk lenyomatainak más szintjét.

Lehetetlen, hogy bármelyik ember egy szempillantás alatt megszabaduljon az összes traumájától, nem lennétek képesek kibírni ezt, és emellett nagyon értékes leckék rejlenek bennük, amiket meg kell tanulnotok a teljes én felé vezető utazásotokon – meghatalmasodva ezért soha ne becsüljétek le önmagatok teljes megismerésének fontosságát, és soha ne becsüljétek le az erő/hatalom intenzitását, amivel akkor kerültök kapcsolatba, amikor önmagatokat az igazság szemein át látjátok.

Vegyél újabb mély lélegzetet be és miközben kilélegzel, az Őrangyalod visszahoz téged a fizikai testedbe, miközben a helyén tartja az összes energiát, amelyeket ma aktiváltunk.

Lélegezz be mélyen, kilélegezve teljesen, miközben leföldeled önmagad a testedben.

Miközben visszatérsz a testedbe, azt szeretném most, hogy csak legyél tudatában annak, hogy mit érzel, mit érzékelsz. Ha szeretnéd, kinyithatod a szemed és nézz körül, mi tűnik fel elsőre?

Ez a dolog, ami szembeötlik számodra, a hetedik kulcsod, a Szakrális Jelképed, amely ezen az utazáson szolgálni fog téged, a mindenható kollektív teljes meghatalmasodott éned számos palotáját nyitó kulcs. Ez a kulcs nyitja majd meg a szívedet azért, hogy magadhoz ölelhesd a Harmadik és Negyedik Felemelkedési Hullámokat magabiztossággal és a belső tudással, hogy az életed egy nagyon meghatalmasító időszakába merülsz mélyen bele.

Így ezáltal, drágaságaim, az történik, hogy a fényetek előragyog. Kuthumi Mester egyre közelebb jön az energiamezőtökhöz, hogy felkészítsen titeket a Sinai Hegyen lezajló aktiválásra. Amint ezek az energiák tökéletesen összehangolódnak, megértitek majd, hogy a 12. Dimenziós Planetáris Portál egy átjáró a teljesen tudatos birodalomba, amely magába foglalja az összes olyan információt, ami a DNS-etek 12 szálában tárolódik.

Drága Fénymunkások, megtiszteltetés volt veletek beszélni a mai napon, és bízunk benne, hogy megragadjátok a szavakat, amiket átadtunk és dolgozni fogtok velük, meg fogjátok hallgatni ezeket, ha szükségetek van rá, és alkalmazni fogjátok a tanításokat, mivel ez az útleveletek a másik világba.

Mária Magdolna vagyok, és szeretetem veletek van mindig, au revoir.

Soron következő Levegő Kapus közvetítés:

Mária Magdolna: 11:1 - 107-113. Levegő Kapu 2009. október 29(hanganyaggal)

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-111-107-113-levego-kapu.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...