Mária Magdolna – 2009 Negyedik Kanadai – A 22-25. Tűz Kapu és a 15 Mária Magdolna Oszlop

Mária Magdolna – 2009 Negyedik Kanadai – A 22-25. Tűz Kapu és a 15 Mária Magdolna Oszlop

pentecost_w.jpgCsatornázta: Michelle Eloff©

Kanada, Québec város, 2009. május 17

Forrás: lightweaver

Fordította: Hatejer Emese

Előző Tűz Kapus közvetítés:

Mária Magdolna – 2009 Kanadai rácsok 3 - 18-21 Tűz Kapu aktiválás és a 15 Magdolna Oszlop

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-2009-kanadai-racsok-3-18.html?m=0

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Mária Magdolna vagyok, köszöntelek és üdvözöllek benneteket az isteni fény és a feltétel nélküli szeretet jelenlétében. Üdvözöllek és örömmel megáldalak mindannyiotokat!

Ismét összegyűltünk egy időszak megünneplésére, mivel ez alkalommal az emberiség tudatossága fordulóponthoz érkezett. A tudatosság, amire utalok a félelem alacsonyabb vibrációja, ami az emberiséget irányította majdnem szinte minden szinten befolyásolva az emberi tudatot. A negatív energia ezen asztrális síkja, amire hivatkozok, nem csak az emberi tudatosságba ömlik, hanem befolyással van az élet minden más birodalmára is, ez kihatással van a világotok állataira, és valójában a természet minden részére is.

Miközben megidézzük a Mária Oszlopok és Tűz Kapuk tisztító és gyógyító energiáit, amik lerögzítésre kerülnek ma, ezen alacsonyabb vibrációs energiák egy erőteljes eleresztésére is sor kerül, ami az emberi elmét az áldozati tudatosság csapdájában tartotta.

A tanítás, ami ma átadásra kerül ez az egész rendkívül fontos, mivel mindannyiotoknak igazán meg kell értenetek és gyakorolnotok, amit elmondunk nektek. Gyakran beszélünk annak fontosságáról, hogy eresszétek el annak vágyát, hogy ítélkezetek és kritizáljatok, mivel amikor ezt teszitek lecsökkentitek a szívcsakrátok vibrációját és minden alkalommal, amikor ezt teszitek, ez sok energiát vesz igénybe, hogy újra felemeljétek a frekvenciátok szintjét, olyan magasra, mint ahogy az az ítélkezés és kritika folyamata előtt volt.

Létfontosságú megértenetek a különbséget aközött, amikor elítéltek és kritizáltok egy helyzetet, vagy személyt és aközött amikor olyan helyzetben vagytok, ahol beszélnetek kell arról, ami fájdalomhoz, szenvedéshez, traumához és bármilyen más negatív érzelemhez vezetett benneteket. Amikor ez történik egy privát helyen azokkal, akikben megbíztok akkor nem tekinthető ez ítélkezésnek vagy kritizálásnak (te plusz még 2 másik személy), azonban, amikor leültök mások jelenlétében, sok más ember jelenlétében és leültök és kitárgyaltok embereket vagy helyzeteket vagy kitárgyaljátok a körülményeiket és ezt negatívitással megtöltve teszitek, ítélkezéssel és kritikával telien, akkor nem csak a saját szívcsakrátok energiáját húzzátok le, hanem ekkor elkezditek elnyelni azt amivel kapcsolatosan ítélkeztek és amit kritizáltok és magatokra veszitek ezt sajátotokként. Ez létrehozza a karmát és a negatív energia vastag zsinórjai vannak jelen, amik aztán gyökeret vernek a szívcsakrátokban. Ezek a gyökerek aztán olyanok lesznek, mint a csápok, amelyek aztán átterjednek a többi csakrátokba is és ilyenkor behálóz személyek karmája, azoké, akik felett ítélkeztek vagy kritizáljátok őket.

Mindig emlékezz: bármi is motivál téged, te határozod meg az energia minőségét, amit aztán behúzol a saját szívcsakrád terébe is az alapján, amit teszel.

Nos ez lehet az egyik legnehezebb része (a tanításoknak) az emberek számára, hogy megértsék, és még akkor is, amikor megcsaltak, elárultak, amikor kritizáltak, elítéltek vagy amikor hazudtak neked, ne vedd ezt magadra, ne reagálj erre, - amikor ezt teszed hozzáerősíted magad ahhoz  a szándékhoz, hogy a negatív energia által megpróbáljanak használni, hogy belökjön a negatívitás pöcegödrébe és ekkor hozzákapcsolódsz egy lefelé tartó spirálhoz, amely automatikusan visszahúz téged a negatív tudatosság régi paradigmás világába.

Ez, drágáim, nagyon fontos tanítás, mert elsajátítjátok annak művészetét, hogy a negatívitás kivetítésein túllépjetek, úgy fogjátok találni, hogy ez a felismerés egy nagyon egyszerű folyamata, hogy amikor hazudtak neked ez nem rólad szól, ekkor azokról az egyénekről van szó, akik hazudnak önmaguknak. Amikor elítélnek vagy kritizálnak, ennek egyáltalán semmi köze hozzád, és ahhoz a személyhez van köze, aki kivetíti a saját önbírálatát, önmaga elítélését és önkritikáját rád. Ha boldog vagy azzal, hogy áldozat légy, akkor mindenképpen vedd ezt személyesnek. Ha hajlandó vagy kilépni a karma kerekéből és igazán átölelni a sors táncát, akkor egyszerűen engedd meg olyan legyen, mint a legördülő vízcseppek egy kacsahátán, és ereszd el ezeket.

Mivel eónok óta az emberiség mindent személyesnek vett, a szívére vett, hogy úgy mondjam, és ez az, ami a szívcsakrát egy meggyöngített helyzetben tartotta. A legyöngítés ezen helyzete energiákat teremtett meg az életetek kárára és ez olyanná vált, mint egy pillanat ragasztó, ami hozzáragasztott titeket a karma kerekéhez.

Amikor elengeded ezt és elkezded meglátni, hogy a táncod a sorssal hová vezet, és ekkor igazán a lélek-lenyomatod szentséges céljának élsz, ezért ma a tisztítás fel fogja szabadítani az én kritizálásait és ítélkezéseit, amiket a külső világba vetített ki, amelyek a másokkal való negatív összeköttetést eredményezték, amelyek küzdelmekhez és háborúhoz, mentális játszmákhoz, érzelmi játszmákhoz és a pusztító/romboló energia sok szintjéhez vezettek.

Az emberek tudatlansága az, ami véget vet az életnek. A képtelensége arra, hogy kivonja önmagát és objektív (tárgyilagos) legyen egy olyan helyzetben, ami visszaható és agresszív viselkedéshez vezetett.

Mind készen álltok, hogy megértsétek azt, hogy mit is jelent az, hogy engedj el mindenkit magad körül, mindenkit, szilárdan a központi mag energiád isteni fényének középpontjában állsz. Ez a mag energia az egész kollektív kreatív teremtő éned központi oszlopa, ez rögzít le téged a Mennyen és a Földön, a Mennybe és a Földbe, és ez az, ami előidézi azt a képességet, hogy az Isten szemein keresztül láss és az Istennő szemein át láss és, hogy a teljes autentikus éned perspektívájából kezd el élni az életed.

Az autentikus éned nem vesz semmit személyesnek, mivel tudja, hogy minden, ami vagy az a választásaid eredménye, ez annak eredménye, amivel megajándékoztad magad, és a válaszod és reakciód az eszközök alapján, amikkel elláttak az aktuális életidőd alatt, de ez most meg fogja változtatni a kódolásokat, amik kikristályosodtak a sejt emlékezetedben a születésedtől kezdődően egészen eddig a pillanatig az időben és teljesen meg fognak ezek változni. A mechanizmusok, amik felhasználásra fognak kerülni ezen változásért a szeretet oszlopait tartják, amelyeket aktiválunk ma és a Tűz Kapuk, amiket üdvözölni fogtok a szívetekben.

Tehát minden további nélkül kérlek fókuszálj és koncentrálj a szívcsakrádra és képzeld el a szíved energiáját a testeden túlra terjedni és kapcsolatot alakítani ki mindennel körülötted és minden más tisztaszívű fénymunkással a Bolygótokon és ez létrehozza a szeretet szövetének megszentelt szövetét – A Kvantum Tantra Alkímiáját. Ezen fény nyelv beszél minden és mindenki szívcsakrájához a bolygótokon. Ez az Anya/Atya Isten szentséges csendes suttogása, ami a legintimebb/legbensőségesebb éned belső magjában lakozik, és önmagad ezen része pontosan tudja, mit mondjon, mit mond ez, és hogyan mondja ezt és ez soha sem egy kiejtett szó, ez egy energia, ami automatikusan a szívcsakrádból nyúlik ki. Azt akarom, hogy add át magad ennek a részednek. Nem számít, ha nem tudod, hol is van ez, vagy egyszerűen mit kapsz ezzel. Miközben ez az energia beömlik a szívcsakrádba eközben a kettősvégű központi Citrin Kristály Oszlop lerögzítésre kerül ezen a körön belül és a Citrin Kristály közepében egy tökéletes Arany (színű) Gyémánt van, amit a szeretett fénytestvérünk Kuthumi tart.

Nyisd meg a szíved, hogy befogad a testvérünk Kuthumi megszentelt áldásait, aki jelen van most velünk, aki kijött a visszavonulásának helyéről némi időre, hogy jelen legyen ma. Kuthumi körbejár körülötted és a Hitelesek szent énekeit énekli, és minden egyes hang, amit kiejt rezonál a belső maggal; az én legbensőségesebb/legintimebb részével és a szentséges suttogást aktiválja. Ez a suttogás kommunikál önmagad belső részeivel és új élet születik.

Kuthumi megáll, hogy mögéd álljon. Köréd fonja a karját és a testéhez húz úgy, hogy a szívcsakráját a hátadhoz nyomja és elkezdi a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának energiáját belepulzálni a gerincedbe és a szívedbe, és megnyitja az átjárókat a fény más világaihoz, az igazság magasabb dimenzióihoz és készek vagytok befogadni ezt. Egyszerűen csak lazíts Kuthumi jelenlétében.

Most képzeld el a négy Tűz Kaput négy irányba körülötted – magad előtt, mögötted, a balodon és a jobbodon.

Vegyél egy mély lélegzetet, miközben ez a Tűzgyűrű létre jön körülötted és Kuthumi körül.

Ez a tűzgyűrű megvéd téged az erőteljes elengedés ezen ideje alatt és azt szeretném, ha elképzelnél most egy csodálatos Főnixet kiemelkedni ebből a Tűzgyűrűből és miközben ez föléd emelkedik a koronacsakrád fölé száll magasan és ott lebeg, miközben lenéz rád.

Azt akarom, hogy nyisd meg a szívedet és fogadd be a 22. Tűz Kapu energiáit, amelyet Kuthumi Nagyúr őriz. Lélegezd ezt be, húzd ezt a földbe, és miközben kilélegzel húzd ezt az energiát fel a testedbe is, ki a koronacsakrádon át és ez összekapcsolódik a Főnix-szel.

Most fordítsd a figyelmedet a 23. Tűz Kapura, amelyet Serapis Bey őriz. Lélegezd ezt be, és húzd ezt le a Földbe, és miközben kilélegzel húzd fel ezt a gerinceden, majd kilép a koronacsakrádon át és egyesül a Főnix-szel feletted.

Fordítsd a figyelmedet a 24. Tűz Kapura, amelyet El Morya őriz. Lélegezd be ezt, le egészen a Földbe és onnan fel ezt az energiát a gerincedbe és ki a koronacsakrádon át, hogy egyesüljön a csodálatos Főnix-szel.

Most koncentrálj a 25. Tűz Kapura, amelyet Hilarion Mester felügyel. Lélegezd be a szívcsakrádba, egészen le a Földbe, majd húzd fel a gerinceden és ki a koronádon át, hogy összeolvadjon a Főnix-szel.

Engedd le a vállaidat és lazítsd el a tested.

A Főnix elkezd körbe repülni a koronacsakrád tetejénél. Ez a körkörös energia előkészíti az ablakot, amelyen keresztül az energia összessége, amelyre korábban utaltam keresztül fog haladni. 

Lélegezz be és lazíts.

Kuthumi Mester most behelyez egy csodálatos arany lemezt a nyakadba, ezt a nyakad közepében tartja, és ez 12 óráig az óramutató járásával megegyező irányba fog forogni, és 12 óráig az óramutató járásával ellentétes irányba fog forogni. Ezek az arany lemezek tartalmazzák a monádotok szakrális jeleit, jelképeit, ezek a jelképek, jelek egy nyelvezet, minden ilyen jel az információ 122000 dimenzióját tartalmazza és összesen 122 jelkép, jel van. Ezt az információt nem kell tudatosan megértenetek még, mert a monád fogja közölni ezt a testetek részeinek, a fő és a kisebb csakráknak is, a DNS-nek, molekuláknak és atomi szerkezeteknek biztosítva, hogy minden, amit szükséges tudatosan ismerned, azzal kapcsolatba fogsz lépni, és a többi meg lesz téve, amit meg kell tenni.

Vegyél egy mély lélegzetet be kilélegezve teljesen, miközben ellazulsz.

Mária Anya most feltűnik előtted és örömöt látsz a szemében, ahogyan üdvözöl téged. Közel lép hozzád és ő is köréd fonja a karjait, és most Kuthumi és ő közte vagy. Az ajkait a homlokodra helyezi, megnyitva a szívét neked és a szívcsakrád kirobban, megnyílva, hogy befogadja a szent szeretet pulzálásait Mária Anyától és Kuthumitól és egyszerűen lazíts és fogadd ezt be.

A Magdolna Oszlopok most elkezdenek kiemelkedni a Föld legközepéből, összesen 15 közülük. Miközben felszínre jönnek, a szakrális nyelvezetük aktívvá válik és összehangolódik az energiákkal, amiket most aktiváltunk veled.

Üdvözöld ezeket a kristályos struktúrákat mivel ezek beszélnek a tested csontváz szerkezetéhez, amely a Föld Anya teste kristályos szerkezetének egy tükörképe, mivel ez az ő csontváz szerkezete.

Lélegezz be és lazíts.

A Hitelesek Tanácsa most csatlakozik ehhez a körhöz. Ezek a lények arany és platina lemezeket kínálnak fel számodra, amik nagyon fontos információkat tartalmaznak, amelyek utat fognak mutatni, hogy hogyan maradj a Hitelesek Ösvényén. Ezeket az arany és platina lemezeket belehelyezik a tested 12 fő csakrájába, amelyek kommunikálnak a tested belsejében lévő 12 DNS szállal. Az elkövetkező 12 órában ezeket a lemezeket harmonikusan belehelyezik a csakrákba és kegyelemmel teli módon integrálódni fognak.

Lélegezz be és lazíts.

A Sors Galaktikus Tanácsa most belép a szakrális körbe, miközben a Karma Tanács Testületének Mesterei is ezt teszik.

A lények ezen csoportja létrehoz egy geometriai kristályos kupolát körülötted, ez a kristályos kupola fejlett metafizikai technológiát tartalmazz, egy tudományt, amit az emberi elme még nem tud elképzelni, azonban a monádotok belegyezett, hogy elkezdhetitek megkapni ezt az energiát így a testetek reagálni fog az ösvényre, ami bemutatja magát a sorsod ösvényének virradatához vezetve téged.

Ez tisztára törli a karmád többségét, az ok, amiért ezt mondjuk a legtöbbet azért van mert ez a beavatások része, aminek megtapasztalását megköveteled, tudatosan megértesz majd néhány (fajta) karmát, ami azt eredményezte, hogy erre a pontra jutottál, ez nem feltétlenül negatív karma. A karma, amit fel fogtok ismerni és szintén fel fogtok tárni magatok számára annak a célnak a része, ami eddig a pontig vezetett titeket, és ahogyan ez eljátszotta a szerepét támogatva titeket önmagatok felismerésében, mint az Anya/Atya Isten isteni és teljes kifejeződése, ami most magába foglal egy emberi testet. Kulcsfontosságú, hogy felismerjétek a karma ezen aspektusait mivel ezek segíteni fognak számotokra kilépni az áldozati tudatosságból, amit önmagatokra halmoztatok az ön megítélés és a kritika/kritizálás és az önmegbocsátás hiányaként.

Mindössze annyit kell tenned, hogy add át magad ezeknek a lényeknek, át adva magad ezen energiának és lehetővé téve a mechanizmusoknak, hogy kommunikáljanak veled. Engedd ezen isteni technológiának, hogy megkerülje az összes Földi tudományt és ezen azt értem, hogy a földi tudományt amit a (földi) emberi tudatosság jegyzet le, az emberi elme és az emberi értelmezés festett le, és hogy engedd meg az Anya/Atya Isten tudományának, hogy belépjen számodra.

Az Arany Főnix, aki eddig a koronacsakrád fölött szálldosott, most elkezd egy szakrális alakzatban repdesni, amely a védelem egy pajzsát formálja körülötted, miközben megnyitjuk a tested összes csakráját, hogy elengedésre kerüljön, aminek kell és mi, most megkérünk téged, hogy most kerülj tudatába annak a 250 milliárd léleknek, akik összegyűlnek az éteri síkon, hogy felszabadításra kerüljenek. Nem csak a földi dimenzióból érkeznek, hanem más síkokról is és ezekre a lelkekre is hatással volt az, ami a Földön történt, mivel ők is mind harcosok és harcosnők, katonák, az emberek, akik elindultak, hogy emlékeztessék az emberiséget arra, hogy mi is az Anya/Atya Isten igazsága és hogy felszabadítsák az emberiséget a beteges szándékú erők/lények rabszolgasorba döntése alól, és felszabadítsák a Föld Anya szent kódolásait szándékosan ártó manipulációja alól, azon sötét lelkek alól, akik a metafizika és alkímia technológiájába szándékosan beléptek/bekapcsolódtak (elferdítve azokat) és akik a Bolygótok sok portálját megváltoztatták, amelybe más dimenzióból érkező lelkek evégett csapdába estek, amelyekkel rabszolgává tették őket, és felhasználták a sötét és negatív energia számos szintjét, hogy előidézzék ezt az emberiség szívében és elméjében. Ezek azok a portálok, amik fenntartották ezeket a nagyon sötét energiákat, amelyek csapdába ejtették a fejletlen elméket, a fejletlen lelkeket a nagyon ártó módon való élésben és létezésben.

Nagyon fontos, hogy most a fókuszodat és szándékodat az energia szívcsakrádon keresztüli pulzálásán tartsd, ami Kuthumitól és Mária Anyától jön.

Csatlakozik hozzánk most az Arkturusz összes harcosa, a harcos Arkangyalok mindegyike, akiket Mihály Arkangyal, Metatron Arkangyal és Melchizédek (Rendje) vezet.

Csatlakozik hozzánk most Jeanne d'Arc, ő is most részesül mindennek a teljes és tökéletes eleresztésében, amit a lelkében hordozott, ami kapcsolódott a lelkek tisztaságának teljes kiirtásának idejéhez, és ahol is ezeket a lelkeket leigázták a terror, kínzás és trauma sötét várbörtöneiben.                                                                                                                                     

Maradj a középpontodban Kuthumival és Mária Anyával. Lélegezz be mélyen és engedj el.

Érezd a harcos és a harcosnői Angyalok és Arkangyalok  jelenlétét és erejét, akik most egy fémmel bevont kristályt formálnak ezen hely körül. Ez felerősíti az energiákat, amik a 15 Magdolna Oszlopon keresztül továbbítódtak, amivel az energiád összehangolódott. Válj tudatossá egy pulzáló energiára, ami a lábad alatt lüktet. Ahogyan ezek a sötét erők/energiák, amiket a Föld Anya testének belseje tartalmazott most elkezdenek nagy morajjal feljönni és ezeket kivonják a Föld belsejéből, az új hajnal fénye kiemelkedik. Abban a pillanatban, ahogyan ezek a sötét energiák kiáradnak a fény elhamvasztja ezeket és ez isteni szeretetté válik. Lehetővé téve az összes léleknek, hogy felszabaduljanak, hogy eleresszék a fájdalmukat, szenvedésüket, azért, hogy visszatérhessenek és hogy újra találkozhassanak a Teremtőjükkel.

Metatron és Melchizédek, Kwan Yin és Portia most aktiválják a megszentelt tudomány és technológia eredeti arany-lenyomatait ezen hely középpontjában, amely felszabadítja a tiszta szándék összes lelkét ezen múltbéli paradigmák visszatartása alól,  és az összes lélek, akiket magához láncolt a sötétség most felszabadulnak, hogy Visszatérhessenek az Ártatlansághoz.

Az energiát nem lehet megsemmisíteni, azonban az energiát át lehet alakítani, átváltoztatni és újra lehet integrálni az új alakjában.

A Föld Anya a megkönnyebbülés sóhajával fellélegzik, miközben elengedi a sötétséget, a sötét energiát, ami kiömlik a testének belsejéből, és kisöprésre kerül és átalakításra.

Lélegezz be és engedj el, engedd meg az elemeknek, hogy segítsék ezt az eleresztést és érezd a belső csend és nyugalom kiemelkedését.

Lélegezz be és lazíts.

A Kozmikus Teremtőink, az Anya/Atya Isten, leereszkedik a Földre az igazság kardját forgatva, egymással szembe állva, az Atya Isten Mária Anya mögé, és az Anya Istennő Kuthumi mögé áll, és miközben az igazságuk kardját forgatják, így több milliárd villámló, fénylő rudat bocsátanak ki, amelyek összezúzzák a régi világot, amelyek összezúzzák a rosszindulatú energia, rosszindulatú szándék és az összes rosszindulatú portál dimenzióit, amik csapdába ejtették a Föld Anya előrevivő utazását, és az összes egó alapú csapdája összetörik és a fény szabaddá válik.

Te is felszabadulsz, ahogyan az emberiség szíve is felszabadul és a kötelék az Anya és Atya Isten között újra kialakul az intim/bensőség központi mag én belsejében és a tested összes fő és mellék csakrájában és a Föld Anyába is úgy szintén. Ez a helyreállítás 40 napot és 40 éjjelt vesz igénybe. Vénusz Istennő be fog lépni az energiamezőtökbe és segíteni fog nektek az alvilágba való keresztülhaladásnál, miközben elengeditek, amit kell és hogy aztán visszatérjetek a nap fényére, ahol újjá fogtok születni.

Lélegezz be és lazíts.

Most két erőteljesebb energia tornádó jön elő, kapaszkodj meg Mária Anyába és Kuthumi Mesterbe és engedd meg, hogy átszállítsanak az Anya/Atya Isten szíveinek szent kamráiba, ezen Mindenható Teremtmények legmélyebb, legbelsőbb intim/bensőséges központi mag aspektusaiba és engedd meg magadnak, hogy bebalzsamozzanak a megszentelt sorsod folyékony szeretetébe. 

Engedd meg önmagad minden aspektusának, akik ezen lelkek milliói között vannak, hogy felszabaduljanak és tudd, hogy szabad vagy.

Most azt szeretném, hogy a szívedben ismerd el, hogy tiszta vagy, hogy isteni vagy és hogy képes vagy megbocsátani magadnak most minden hazugságért, amit mondtál, minden kritikáért és negatív ítéletért, ami véleményt mondtál másokért vagy önmagadért. Kérlek csak add át magad ennek, kérlek szabadítsd fel magad, kérlek ne kösd önmagad ezen rosszindulatú világokhoz, azáltal, hogy hibáztatod magad az elkövetett hibáidért, a hibákért, amit valójában szolgáltak téged és rávilágosítottak, hogy ki vagy mi vagy.

Nem vagy gonosz, nem vagy rossz, egyszerűen a Földi világ része voltál, amit a sötét energiák legsötétebbike igázott le, az ártalmas varázshatás legrosszakaratúbbja, de most felülemelkedsz ezen.

Azt akarom, hogy ereszd el és bocsáss meg mindenkinek, akik hazudtak neked, mindenkinek, akik ítélkeztek vagy kritizáltak téged, mivel őket is kínozták, traumatizálták, és elidegenítették az Anya/Atya Isten isteni szeretetétől – nem tudják, hogy hogyan találják meg azt, hogy hogyan legyenek egyek ezzel és hogy hogyan éljék ezt.

Akturusz Nagyúr belép a szakrális körbe. Vele van 12 kiváló felettes technikusa, ezek a felettes technikusok veletek fognak dolgozni az elkövetkező 24 órában, használhatatlanná téve és leszerelve az energia összes szálát és csápjait, amik a rosszakaratú világokhoz kapcsolódtak és el fogják távolítani az összes implantátumot és biztosítják, hogy teljesen és tökéletesen összehangolódj a fény más világainak, a belső világoknak és a magasabb világoknak a jótékony energiáival. 

Lélegezz be, és ahogyan kilélegzel szabadítsd fel magad, engedd el és add át magad.

Engedd az energiának, hogy keresztülmosson, keresztül áramoljon körülötted és lazíts.

Most a szívcsakrád csendjében kérlek ismételd utánam:

“Egy vagyok az Anya Istennel és az Atya Istennel. Ezen Mindenható Teremtőknek a tükre vagyok. Tiszta vagyok, isteni vagyok, szabad vagyok a kapcsolódásoktól és nehézségektől, azoktól, amiket magamra hoztam azáltal, hogy hittem a hazugságokban, az ítélkezésben és a kritizálásban, amiket magamra és másokra róttam. Ettől a pillanattól kezdve győztes vagyok, virágzó és sikeres vagyok, teljes vagyok és az Atya/Anya Isten aspektusának isteni kifejeződése vagyok, hogy eredetileg azért teremtettek, hogy kifejezzek, hogy legyek és hogy éljek. Szabad vagyok, hogy teljes legyek az autentikusságomban. Magabiztosan járom az Autentikusok/Hitelesek ösvényét. Így van ez és így lesz és ez mindig is így lesz.”

Lélegezz be mélyen, lazíts és legyél csendben.

Lásd, hogy a Főnix elereszt egy erőteljes hívást az Univerzumnak; és elkezd egyre magasabbra szárnyalni fölötted.

Kuthumi Nagyúr most megérinti a koronacsakrádat és ez kirobbanva megnyílik és a Főnix elkezd ereszkedni és belép a koronacsakrádba és a tűz egy erőteljes robbanása történik benned elhamvasztva bármilyen megmaradt védelmet, korlátokat, akadályt és páncélt, amit magadban tároltál és a szakrális tűz még egyszer aktivá válik benned.

Lélegezz be és engedd el. Legyél nyugodt és legyél békés.

A lelkek milliárdjai jöttek, hogy megkapják a gyógyulást és felszabadítottá váljanak és most már teljes az átkelésük.

Azt akarom, hogy próbálj meg kapcsolatba lépni a csenddel, nyugalommal a világban, és önmagad és az emberiség kollektív szívének belső világának csendjével nyugalmával. Mint egy gyermek, aki tökéletes békében van az anyja karjában, biztonságban, és örökké, végtelenül feltétel nélkül szeretett és védelmezett, táplált és kiteljesedett.

Mária Anya most a karjába veszi és ringatja a belső gyermekedet ily módon. Mielőtt visszalépne, a kezét a szívedre helyezi, a belső gyermekedet még mindig ringatja.

Kuthumi Nagyúr most apa figuraként fog állni őrizve az anyát és a gyermeket – a Szent Háromság – minden rendben van, minden tökéletes és minden isteni.

Bízz meg abban, hogy az energiák, amiket megtapasztaltál ma és az összes létező, akik jelen voltak kapcsolatba fognak maradni veled.

Azt akarom, hogy adj köszönetet mindenért, amit megtapasztaltál ebben az aktiválásban és hogy ismerd el, hogy a Mária Oszlopok, amiket felállítottak itt, tovább fogják sugározni a megbocsátás energiáját, a felszabadulás és eleresztés energiáját, és ez tartalmazza Vénusz Istennő jótékony energiáit. Ő elhozza a szeretetet és a kreativitás szépségét.

Vénusz az árnyékába (fordul), amikor belép az alvilágba, és ott a rosszakaratú energiák /lények elferdítése szerint, a halott emberek húsával táplálkozik, ez a mitológiai történet az Istennő kigúnyolását képviseli, az isteni nőiesét, ami traumán, szenvedésen és fájdalmon esett át, amivel már dolgoztunk, és most ő visszatér a fénybe, és a kreativitásának, szépségének, szerelemének, szeretetének, érzékiségének és játékosságának a teljes kifejeződésébe lép és belemerül az élet élvezetébe és ez ajándékkal ruház fel titeket.

Szóval hadd mondjuk azt, hogy ez a hely most az élet szakrális/megszentelt élvezetének helyét szimbolizálja, mivel amikor megbocsátás tölt el benneteket, akkor szabadon belemerülhetek az élet élvezetébe – az ajándékokba, amikkel felruházták az emberiséget azért, hogy segítsenek nekik örömmel táncolni és hogy emlékezzenek a jutalmakra, ami a könnyű szívvel való élet élésével jön.

Húz vissza az energiádat a fizikai testedbe és biztosítsd, hogy megfelelően leföldelt legyél.

Mozgasd az energiát a Földbe egyesítve azt a Föld Anyával. Lélegezz be mélyen, lazíts és lélegezz ki.

Szeretném, ha csak egy pillanatra is, hogy legyél csendben és hogy érezd azt hogy a Szél megáld téged a fényével üdvözölve a változás szeleit, mivel ezt a kulcsot az Új Világba elfordították a zárban és az ajtó kinyílt, és meghívtak, hogy lépj be az öröm, vidámság új kamráiba és hogy ünnepelj velünk.

Élvezettel és nagy örömmel adtam át mindnyájatoknak ezt ma. Utasítást kaptam, hogy adjam át ezt nektek egy meghatározott sorrendben és kérik, hogy menjetek előrefelé, hogy ünnepeljetek, és hogy kényeztessétek magatokat az élvezettel való élet élésével, felszabadult lélekként. Nevess, hullajtsd az öröm könnyeit, ha kell, és legyél fény.

Mária Magdolna vagyok, je t'aime, mercie beocupe, au revoir.

Soron következő Tűz Kapus anyag:

Mária Magdolna: 5:25 - 30. Tűz Kapu 2009. május 24

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-525-30-tuz-kapu.html?m=0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...