Mária Magdolna – A 34-40. Tűz Kapu és a Potenciál 7 Portálja

 Mária Magdolna – A 34-40. Tűz Kapu és a Potenciál 7 Portálja

happily_ever_after-sfgftg.png

 

Csatornázta: Michelle Eloff©

Dél-Afrika, Johannesburg, 2009. június 25

Forrás: thelightweaver

Fordította: Hatejer Emese

Előző Tűz Kapus közvetítés:

Michelle Eloff (09.06.18) - Mária Magdolna: 26:6 - 33. Tűz Kapu

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-626-33-tuz-kapu.html?m=0

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Mária Magdolna vagyok és üdvözlek mindannyiotokat a szeretet és igazság isteni jelenlétében. Üdvözletem drágáim.

A tanítás, amit ma hozunk el nektek az egy másik eszköz, amit fel tudtok használni annak folyamatában, hogy átöleljétek önmagatokat és sokkal öntudatosabbakká váljatok és újrakapcsolódjatok az isteni tervetek autentikus igazságával.

Miközben a világotok a spirituális fejlődés, megértés és integráció egy új korszaka felé vonzódik, észre fogjátok venni, hogy sok réteg lehámlik egy rendkívül gyors ütemben. Az ok, amiért ez történik, azért van, mert fény pulzálódik a Földbe és a Föld Anya testének magja is kiárasztja a fényt a Kozmoszba.

Ezek a fények megteremtik a kommunikáció mintázatait, amelyeket aztán az éteri síkba és a tudatosság szintjeibe táplálnak, amik hatással vannak a tudatosság ezen síkjaira, amelybe ez befogadják.

A befogadás fontos dolog, mivel teszi lehetővé mindannyiotoknak, hogy felfedezzetek egy új átjárót a belső énetek mélységeibe és ma a tanítás, a körül zajlik, hogy belépjetek a belső mágia világába, amiben Merlin Nagyúr fog titeket segíteni.

Ahogyan felfedezitek a belső mágiát, észre fogjátok venni, hogy az erre szánt idő és energia által megértitek a történeteket, amiket tündérmesék vagy más történetek formájában írtak le, ez segíteni fog nektek meglátni azt, hogy minden hordoz egy üzenetet önmagában.

Mielőtt folytatnánk, arra kérünk, hogy lazítsd el a testedet, hunyd le a szemeidet és fókuszáld a szándékodat és a figyelmedet a szívcsakrádra.

Nyisd meg önmagad ezen részét, hogy befogadd a kommunikáció összes szintjét ami ebben az időben kerül továbbításra, abból a célból, hogy kiterjessze az összes teremtés Isteni Hangjának rezonanciáját.

Ezeknek az energiáknak a kiterjedései megérintik minden férfi, minden nő és minden gyermek és minden teremtmény szívét és tulajdonképpen a tudat minden aspektusának szívét is.

Ez az energia egy kristály takarója, ami beborít mindannyiotokat egy tiszta, csodálatos és nyugtató fénytakaróval. Ahogyan végigmentek ezeken a Tűz Kapukon a közvetítésekkel, elkezdtek kifejleszteni egy fajta megértést a tudatalatti szintjéről. Amikor megértitek a tudatalattit, a tudatalatti szintjét, akkor a felismerés egy ösvénye nyílik meg, és ez lehetővé teszi a megértés tudatos elmébe való belépését, és ez az hol felfedezitek annak felismerésének a pillanatait, hogy mi az igazságotok, kik vagytok, és hogy hogyan valósítjátok meg önmagatok ezen aspektusait a mindennapi életetekben.

Vegyél egy mély lélegzetet be és lélegezz ki, miközben még jobban lazítsd el magad és képzeld el magad most a Kozmoszban lebegni az univerzum összes energiájával körülvéve és a Komikus Szüleink üdvözölnek téged a szívverésük hangjával, üdvözölnek téged a béke helyén, a “paradicsomban”, amelyből teremtődtél.

Adj a testednek, lelkednek és szellemednek engedélyt, hogy teljesen ellazulj és terjeszd ki a szíved a Kozmikus Szülőkhöz és lélegezd be ezt a hangzást a saját szívedbe. Miközben ebben a hangzásban vagy tartva egy szakrális rezonancia, ami az autentikus éned magjából lép elő keresztültáncol a szeretet, fény, és igazság éterikus testének hullámain és beleszűrődik a sűrű felfogásokba/érzékelésekbe, hozzáállásokba és megértésekbe, amiket megteremtettél a régi paradigma megtapasztalása végett.

Szabadon átölelhetitek magatokat, úgy mint soha azelőtt, készen álltok megszólítani önmagatok összes aspektusát, és ez az a pont, ahol mi azt szeretnénk, hogy emlékezzetek a történetre, “A Szépség és Szörnyeteg” történetére. Ez egy fantasztikus történet, ami azt közvetíti, hogy milyen fontos lehetővé tenni önmagatoknak, hogy szeressétek belül a szörnyet, mivel a szörny nem egy pusztító szörny, ez a sebzett én, aminek szüksége van a feltétel nélküli szeretetre attól, amit a szépség aspektusotoknak tekinthetünk. Az egyén nem válhat az énjén belül teljessé, ha figyelmen kívül hagyja és megtagadja a szörnyet önmagában, mivel önmagatok ezen aspektusa erőteljes támpontokat és válaszokat tartalmaz néhány kérdésetekre.

A következő néhány hétben azt javasoljuk, hogy spontán válasszatok egy mesét vagy mitológiai történetet és olvassátok el ezt, dolgozatok ezzel. Miközben ezt a történetet olvassátok, készítsetek jegyzeteket arról, hogy mit is éreztek, hogy hogyan viszonyultok ezekhez a karakterekhez a történeten belül, és látni fogtok és a mélyebb tudatosság csodálatos képét fogjátok meglátni, ami ennek eredményeként bocsátódik ki.

Az Alice csodaországban történet, számos módon való újjászületésről szól, mivel amikor leesik a nyúl üregébe keresztül megy a születés csatornáján egy másik tudatosságba, és amikor idegen földön van, számos új dolog érkezik, hogy kihívja a felfogását/érzékelését és a megértését.

Ez egy csodálatos világ, amikor felismeritek, hogy az eszközök és üzenetek fontos kulcsok a tudathoz és mind ott vannak körülöttetek.

Azt tanították nektek, hogy a tündérmesék, mesék, mondák és mitológiai történeteket úgy lássátok, mint amik nem valóságosak, habár a történetüket, mindig kreatív és színes módon írták meg, mindig van egy téma, ami az adott úthoz kapcsolódik, amit az oldalra nyomtattak a szavak áramlása és mintázata révén. Nem számít, hogyan értelmezitek a történetet, hogy mi volt az író szándéka, az a fontos, hogy megértsétek, meghatározzátok azt, mi is az üzenete igazából számotokra és egyedien nektek.

Gondolj az összes történetre, amit gyermekként szerettél, talán van egy hely, hogy belekezdj elolvasni, mivel ezek a mesék emlékeztettek gyermekként arra, hogy miről is szól ez az utazás. Az Óz a nagy varázsló egy újabb fantasztikus mese.

A mitológiai (történetek) a mennyei/égi számos aspektusát kirajzolja, amik hatással vannak rátok, mint egyénekre. Ez szintén feltárja az égi befolyást a környezetekre, amelyben az adott előadásmód játszódik, evégett tudva, hogy az utazásotok Poszeidón Nagyúrral utazás a Szaturnusz (alap) elveinek megértésébe, ami meg fogja mutatni nektek, hogy a szenvedés tudatosságból bölcsesség születik. Szaturnusz Nagyúr Poszeidón Nagyúr révén emlékeztet titeket arra, hogy az embernek szükséges visszamennie az eredethez és az én hiányos aspektusaihoz, amik végig szenvedtek; ezek a hiányos aspektusok az alsóbb egótok részei, amik megtagadták a gyógyulást és az átalakulást más korábbi időkben.

Szaturnusz Nagyúr az Idő Nagyura, és nem fogja megengedni, hogy túllépj egy adott ponton addig, amíg nem váltál mesterévé annak az adott aspektusnak, annak érdekében, hogy a tudatosság újjá születhessen megnyilvánulhasson a számotokra és rajtatok keresztül. A kommunikáció összes más mintázatából ez csak egy lejegyzett példa, amely állandóan ott van. Amikor a szemedet felnyitják arra a tényre, hogy ezek az üzenetek mindenhol ott vannak, akkor a tested mint egy új virág nyílik meg, és annyi információt akarsz majd magadba szívni amennyi csak lehetséges. Ezt az információt nem csak az elméd és szellemed táplálja, hanem táplálja a szívedet is aktiválva az igényt, hogy sok megválaszolatlan kérdés kielégítésre kerüljön.

Nem fogunk konkrétumokat adni az történetek jelentésének mindegyikéről, hanem azt javasoltuk, hogy értelmezzétek ezeket magatok számára, azért mert azt, amit ez fel fog fedni számotokra, és amely fel fogja fedni azt az igényt, hogy mélyebbre ássatok belül és hogy elutazzatok a birodalmakba, ahol a Potenciálotok Hét Oszlopa helyezkedik el, és ez az a pont ahol felismeritek a lehetőségeket, amik eddig kitértek előletek a megértés hiánya végett, azt illetőleg, hogy mit kell megtennetek, nem voltatok képesek felismerni az üzeneteket, amik végig ott voltak, és fejest ugrotok önmagatok mélységeibe meghatalmasítva magatokat, mert teljesen másként látjátok önmagatokat, mint a Szépség és Szörnyetegben.

A meghatalmasodott én választása egy rendkívül bátor cselekedet, ez megerősíti az élni akarásotokat, ez eljegyez titeket az önmagatokkal való kapcsolatnak, amit még nem tapasztaltatok meg semmilyen más módon, még nem hoztátok meg ezt a választást (eddig), és a 34-40. Tűz Kapuk nem csak a Föld Anya testének éterikus fátylait tisztítják meg, hogy befogadhassa a Lehetőség Hét Oszlopát, hanem emellett megtisztítja önmagatok négy alsó testét is, azért, hogy még finomabban ráhangolódhassatok azokra a vibrációkra, amik ezeken az oszlopokon keresztüljönnek.

Most vegyél egy mély lélegzetet be, kilélegezve és újra fókuszálj rá a szívcsakrádra.

Merlin Nagyúr most az energiádat az Androméda eredeti Csillag Templomainak egyikébe húzza. Ez a Csillag Templom az Androméda stelláris[csillag] nyelvezetének konfigurációit [beállításait, alakzatait] tartalmazza; ez automatikusan aktivál egy kommunikációs rendszert a DNS-eden belül a négy alsó testen keresztül és önmagad magasabb aspektusaiba is.

Minden csillagkép tartalmaz egy nyelvet/nyelvezetet, és tartalmaz mintázatokat is, amelyek képessé teszik a kommunikáció szintjeinek a továbbítását, ami korábban képtelen volt az emberiség kollektív tudatosságába elnyelődni, ahogyan az jelenleg történik.

Ez az Andromédabeli Csillag Templom megteremti a geometrikus fény egy kupoláját, amely beburkolja a Föld Anyát egy 77 órás időszakra, amely idő alatt ez a mintázat elnyelődik az éterikus fátyolban és mindannyian, akik megnyitjátok magatokat bármikor erre, hogy megkaphassátok a fény és intelligencia ezen magasabb hányadosát, befogadjátok a kódolásokat és kommunikációs közvetítéseket.

Ez viszont inspirálja is az egyéneket, hogy gyakran eszközöljenek változtatásokat. A Templomban az információ bevésődik az egyének elméjébe, ezzel a nagyszerű információ egy áramlatának manifesztációját eredményezve, ami keresztülömlik az adott személyen és valami új születik, amely nem csak az egyén számára hasznos, hanem szintén hasznos mindenki más számára is.

Ez a fő szándékunk veletek, és az hogy biztosítsuk, hogy képesek legyetek hozzáférni ezekhez a világokhoz, mivel ezen keresztül ez a hozzáférhetőség az, amivel felélesztenek és ráébresztenek a nagyobb lehetőségre, ami bennetek van, és ez a lehetőség megtisztítja az utat az ösvények számára, hogy megszülessen az én és mások nagyobb szolgálatának dimenzióiba való elvezetés.

Ez a szívek, lelkek, elmék és szellemek egyesülésének csodálatos időszaka, ami megerősíti az új világ mátrixát, ezen azt értem, hogy az új világot, ami azok szándéka révén került megteremtésre, akik az Egy Szívnek minden élő lény szívével való és a Föld Anya testén belül és minden más aspektussal körülötte, minden galaxison belüli, az egész Univerzumom belüli egyesülését keresik. Vagyis az Egy Szívvel való egyesülést mindenben. Ez rendkívüli szinteken való egyesülés.

Bízunk mindannyiotokban, mivel az önmeghatalmasodás szintjein vagytok, amik biztosítani fogják, hogy a visszafejlődés nem fog magával rántani. Ez egy előremenetel a kreativitás egy területére, amit néhányan már megtapasztaltatok.

Most képzeld el Merlin Nagyurat előtted állni, egy nagyon vékony hosszú kristály pálcát tart. Azt veszed észre, hogy egy fény lüktet kifelé e kristály középéből. Tudod, hogy ez a fény egy nyelvezete és ezen fényen belül egy, vagy számos káprázatosan foszforeszkáló szín van és az összes kommunikál a lényed belső mélységeivel.

Merlin Nagyúr hozzáérinti a szívcsakrádhoz ezen kristály pálca végét és ez megnyílik, hogy üdvözölje a fény összes kibocsátott színárnyalatát. Nagyon lassan belehelyezi ezt a pálcát a szívcsakrádba és hétszer megforgatja. Minden forgatással megnyitja a kommunikáció sugárútjait az én és a Potenciál/Lehetőség Oszlopainak egyike között.

Miközben befejezi ezt, ez a kristály a szívcsakrádban marad, és a tudatosságodat behúzza ezeken a sugárutakon a lehetőség egy szakrális pompás világába, ahol az összes lehetőség a létezésben létezik ebben a világban.

Miközben ezen a birodalmon belül állsz, válj tudatossá és érezd a Potenciál Hét Oszlopának jelenlétét, ezek kristály obeliszkek, amik kristályos energiát és kreatív teremtő erőt generálnak, ami annyira erőteljes, hogy új univerzumokat tud világra hozni egy pillanat alatt. Ez a belső mágiátok világa is egyben, ez az a hely, ahol a belső gyermeketek utazik az álmodásának/ábrándozásának ideje alatt. Talán ez a hely nagyon ismerős sokatok számára

Még mindig tartsd lehunyva a szemeid és arra kérünk kapcsolódj össze a Hét Oszloppal körülötted, használva az energiádat, érezd az elhelyezkedésüket és kapcsolódj a lehetőségükhöz. Mindegyik oszlop összehangolódik a 7 csakrád egyikével, mindegyik oszlop egyesül a hét minden egyes napjának energiájával, a hét bolygó mindegyikének energiájával, és az isteni igazságod hét szintjének összes energiájával.

Terjeszd ki az energiádat addig, amíg nem érezd, hogy az aurád mind a hét oszlopot körülveszi veled a középpontban. Merlin Nagyúr most belép ebbe a világba veled, ahogyan én, Mária Magdolna is ezt teszem most, és a kristályt Merlin most még mélyebbre teszi a szívcsakrádba. Egy lefelé irányuló szögbe helyezi ezt most azért, hogy ez összeolvadjon a gerincoszlopoddal. Ez a belső mágiád és erőteljes lehetőséged kristály pálcája.

A lehetőséged az ideában rejlik és magába öleli azt a tényt, hogy minden lehetséges, amikor megengeded a lehetőséged erejének, hogy keresztüláradjon rajtad. Minden lehetőség, ami felbukkan, magában tartja a potenciált/lehetőséget és ez egy lehetséges irány is, amelybe mozdulhatsz. A lehetőség magába foglalja a szándékot és a szándék táplálja a lehetőséget.

Olyan világban élsz, ahol bármi meg tud történni és meg is történik minden. Ez segíteni fog neked eltörölni a várható kimenetelekhez való ragaszkodást és ez ehelyett folyékonnyá válik. Add át magad a lehetőség ösvényeinek, hogy azok tökéletesen összehangolódjanak az isteni utaddal.

Tárd ki a karodat, fordítsd a fejed felfelé, hogy üdvözöld a Kozmosz egészét. Nyisd meg a szíved, és azt szeretném, ha most kimondanál egy őszinte, szívből jövő igent, igent mondva arra, hogy magadhoz öleled a Potenciálod/Lehetőséged Hét Oszlopát, igent mondva annak felismerésére/megvalósítására, hogy ez tökéletesen rendben van számodra, hogy foglalkozz a lehetőségekkel, amiket az élet elhoz számodra (nem vagy köteles arra, hogy elkötelezd magad mindegyik ilyen potenciálnak, de a változatosság az élet sava borsa.

Az utazásod egy egészen új meghatározást ölt magára, olyat, amit nagyon nehéz lenne megpróbálni elmagyarázni e helyett érezz ebbe bele.

Most lélegezz mélyen be és miközben kilélegzel, terjessz ki egy újabb mély igent, mondj igent magadnak, igent mondva arra, hogy megengeded önmagad számára, hogy autentikus egyénként járd az ösvényt.

Minden alkalommal, amikor megengeded az igen rezonanciáját, hogy az visszhangozzon a testeden keresztül, akkor ez kiterjeszt egy hullámot a Föld Anya éterikus mezőjébe.

Tehát hozd fel azt, ami igen a lényed magjából, és kiáltsd ezt a szíveden keresztül, azért, hogy az egész Kozmosz hallja ezt. Nem kell hangos szóval kimondanod ezt, de a lelked hangja hangosabban kiálthat, mint valaha is tetted.

A Hét Oszlop tartja a Hét Tűz Kapu kulcsait, a hét ajtó kulcsait, amik a belső mágiád belső birodalmába vezetnek, és most ezek az ajtók kiterjednek az emberiség egésze számára és ez az első alkalom, hogy a lehetőséget és a potenciált engedélyezik a kollektív tudatosság számára.

Vegyél egy mély lélegzetet be és miközben kilélegzel a Hét Oszlop lerögzül a Föld Anya teste körül átölelve és beleszűrődve az egész bolygóba.

Sok történetet írtak a Föld Anyáról is. Nézzetek bele ezekbe azért, hogy jobban megértsétek a vele való saját utazásotok némelyikét. Nézzétek meg a természeti királyság jellegzetességeit is, mert ezek is csodálatos történeteket tartalmaznak, amelyek erőteljes betekintésekhez kapcsolódnak számotokra.

Ez része annak az üzenetnek, amit átadtam a Napfordulós tanításban, hogy hogyan alakítja a változás/eltolódás az energiákat, mert ez a megértés újabb dimenzióját adja hozzá, ezért olyan fontos az üzenetünk ebben az időben. Elértünk egy pontot, ahol is mindent, ami a szabadság egy kulcsát tartalmazza, azt behozzuk a tudatos tudatotokba. Az életet nyitott szemmel élni üdítő élmény. A legtöbben a jelenlegi életükben lezárt szemekkel élik az életüket.

A Föld Anya most kiterjeszti a hála egy csodálatos sugarát számotokra, kifejezve a legmélyebb köszönetét nektek válaszolva az eredeti megállapodásra/megegyezésre vele, hogy katalizátor angyalokként jártok, ez nagyon fontos időszak neki és a spirituális történelmetekben.

A ő története bontakozik ki egy álomban, egy mágiában, ami beszél a belső és külső világokhoz és minden ami szándékosan rejtve volt előletek most megnyílik és felfedezitek az új nap fényét, más szavakkal az új élet ígéretét, amit átadtak nektek.

Vegyél egy újabb mély lélegzetet be, és ahogyan kilélegzel, Merlin Nagyúr kiterjeszti a hét Tűz Kapu lángjainak energiáit a szívcsakrádon keresztül és le a gerinceden, ki a gyökércsakrádon és a Föld Anya testének magjába/közepébe.

Lazíts és legyél nyugodt.

Ez a végső teszt a Fénymunkások számára, miről is beszélek? Ez az utazás a belső én birodalmaiba, önmagatok világába, önmagad minden aspektusába nem csak az identitásodba, amivel megismerkedtél, akik vagytok. Öleljétek át ezt a lehetőséget, ez telve van potenciállal a legvadabb elképzeléseteken is túl, de ez a legvadabb túrákra visz el az életetekben, és amikor találkoztok önmagatok vad részeivel, látni fogjátok, hogy a valódi szellem, ami kiárad önmagatok ezen részéből, az a vad esszencia, ami a legtisztább igazságot tartalmazza, önmagad legtisztább aspektusait és a potenciáljaitokat. Tehát öleld át ezt, legyél a Szépség és a Szörnyeteg, utazz úgy, ahogyan Alice tette, járj a sárga téglás úton, és leld meg a fény dinamikus pontját, ami benned lakozik.

Merlin Nagyúr és én, Mária Magdolna kézen fogunk és visszaviszünk az Androméda Csillag Templomába. Itt Merlin Nagyúr megajándékoz téged egy platina lemezzel, amire egy szakrális név van vésve. Ez egy jelszó, ha úgy tetszik a belső isteni éned birodalmaiba. Minden alkalommal, amikor kimondod ezt a nevet akkor azonnal átszállítanak erre a helyre, akármikor használhatod ezt. Ez belehelyezik a szívcsakrádba, ahol örökké ott marad majd.

Lélegezz be mélyen, és miközben kilélegzel adj hálát önmagadnak a választásért. Adj köszönetet mindenért magadban és magad körül, hogy hozzájárultál az utazásodhoz és mindenért, ami támogatni fog téged a végcélod elérésében.

Vegyél újabb mély lélegzetet be és miközben kilélegzel nyisd meg az energiád amennyire tudod, hogy magadhoz öleld az őszinte szeretetet és fényt, amit az összes fénymunkás magában hordoz az egész bolygón az élet minden területén, az élet minden helyzetében, és üdvözöld a többi testvéredet és nővéredet egy hatalmas köszönőmmel.

Mindannyian meghoztátok e változások lehetőségét magatok számára, azt választottátok, hogy túlléptek az egón és ehelyett, hogy szakadékot teremtenétek az új világ harcosai és harcosnői között, összefogtok és a fény egy erejét hozzátok létre nagyon erőteljest, ami valójában egy olyan erő, amivel számolni kell. Ez már több mint 40 éve épül és kiterjesztjük ezeket a sugarakat azokhoz, akik hajlandóak szembe nézni önmagukkal és átölelni önmagukat és belépni oda, ahová még az angyalok is félnek belépni.

Most elkezdjük visszahúzni a tudatosságodat a fizikai testedbe és a jelenlegi idővonaladra leföldelve téged. Érezd a fizikai tested fizikaiságát. Kapcsolódj össze a környezeteddel és lazíts.

Köszönjük, hogy részt vettél a közvetítésünkön, köszönjük az idődet és részvételedet. Minden alkalommal, amikor én, Mária Magdolna, üzeneteket adok át az összes mindenható Autentikus egyént képviselem, az Univerzális Nagy Tanács ezen Lényeit. Minden szó, amit kiejtek egy fajta kollektív energiát képvisel mindegyiküktől, amely önmagad belső részeinek nagyrészéhez szól.

Miközben a kollektív fény ereje növekszik ez által egyre több szeretet van, a nagyobb megértés és a nagyobb tudatosság közös előjoggá válnak a többség számára.

Kéz a kézben fogunk járni, szívtől szívig megtéve ezt, és tisztelünk és becsülünk benneteket.

Mária Magdolna vagyok. Au revoir.

Soron következő Tűz Kapus anyag:

Michelle Eloff (09.06.29) - Mária Magdolna: 7:7 - 41-47. Tűz Kapu

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-77-41-47-tuz-kapu.html?m=0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...