Mária Magdolna - 4:24 - Tizenkettedik Tűz Kapu Aktiválás

Michelle Eloff (09.04.17) - Mária Magdolna: 24:4 - Tizenkettedik Tűz Kapu Aktiválás


Forrás: thelightweaver

Fordította: Borsos Árpád

Michelle Eloff által csatornázva ©

Johannesburg, Dél-Afrika
2009.04.17

Hanganyag letölthető innen(Szigeti Antal hangjával): http://www.mediafire.com/download/1mwagua26a8jair/24_4+M%C3%A1ria+Magdolna+Tizenkettedik+T%C5%B1z+Kapu+aktiv%C3%A1l%C3%A1s.mp3

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Előző rész:

4:14 - Tizenegyedik Tűz Kapu Aktiválás 2009. április 11

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-414-tizenegyedik-tuz.html?m=0

__________________________________________________________________________

Mária Magdolna vagyok, Isten hozott mindenkit a mennyei fény és szeretet jelenlétében. Legyetek üdvözölve, szeretteim!

A mai utazás segít valamennyiőtöknek integrálni azokat az energiákat, melyekkel kifejezetten a legutóbbi tizenkét hét folyamán ismerkedtetek meg. Az energia minden szála, melyet most integráltok, a korona csakrátokba húzódik abból a célból, hogy dinamikus újrakapcsolódást alkosson az Isteni Elme, az Istennői Elme és Istennői és Isteni énetek magasabb vonatkozásaival.

A magasabb elme egy fontos aspektus, mivel olyan tulajdonságokat hordoz, amelyek segítik és felgyorsítják énetek lélekként történő megvilágosodását az emberi tapasztalaton belül. Fontos, hogy mindenki felismerje azt, hogy önmagában az emberi testben létezés [is] rengeteg korlátozást jelent. Rengeteg órát, hetet, hónapot és éveitekből számosat töltöttetek azzal, hogy lebontsátok ezeket az akadályokat, és hogy mielőbb keresztülvergődjetek az emberi elme szűrőin.

A Tizenkettedik Tűz Kapu megadja a lehetőséget arra, hogy átugorjátok azokat a gátló tényezőket, amelyek a földi emberiség elméjének kollektív tudatosságába kódolódtak, ez olyan sík, ami az emberi elme korlátai, félelmei és ön-szabotázsa energiáit tartalmazza. Ez a három terület számos dimenziót foglal magába, de mi most nem kifejezetten ezekre a dimenziókra összpontosítunk, hanem olyanokra koncentrálunk, amelyekhez sokkal inkább hozzáférésetek van, mint a már meghaladottakhoz.

A korona csakrátok hihetetlen átalakuláson megy keresztül, ugyanis létezett egy pont, ami előtt a korona csakrátok a beérkező energiák csak hozzávetőleg 15–18 %-át volt képes feldolgozni, de most képesek lesztek könnyedén és kényelmesen magatokhoz venni ezeknek az energiáknak a 35 %-át is. Néhányotoknak ez nem hangzik valami soknak, de higgyétek el nekem, hogy egy emberi lénynek ez hihetetlen mennyiségű energia ahhoz, hogy tudatosan bevonzza a korona csakrába, és keresztül szivárogtassa a fő [belső elválasztású] mirigyeken és a fő- és mellékcsakrákon, a testen belül és a szerveken belül és a test mirigyein belül, és ez kémiai változást idéz elő a testben. Amikor a testetek kémiája megváltozik, akkor önműködően a teljes ősmintázatotok, tervrajzotok megváltozását élitek át, mely változás lehetővé teszi annak megértését, hogy túlléptek a végzet ciklusain, és könnyedén beléptek a sorsotok arénájába (micsoda két különböző játékszín, ha nevezhetem így őket)! Amikor a test kémiai rendszere hozzáigazodik ehhez, akkor a testen belül sok más frekvencia is elkezd megváltozni és újraigazodni, ezért ezeknek az energiáknak a bevonzása támogatni fog benneteket abban, hogy képesek legyetek kiterjeszteni a korona csakra fény bevonzó képességét és kiterjeszteni azt a képességeteket, hogy megérthessétek a magasabb dimenziók támogatását és hozzájárulását az életetekhez.

Ezért legyen szabad azt mondanunk, hogy a Tizenkettedik Tűz Kapu a korona csakrában tárolódik. Ahhoz, hogy most aktiválhassuk ezt a (2009) április 24-i kulcsdátum aktiválással egybefogva, energetikailag el kell, hogy szállítsunk benneteket a Galaxis Központi Fény Templomába, ahol a Föld bolygó is honos. Ezért, ha még nem csuktátok volna be a szemeteket, akkor kérem tegyétek meg, és vegyetek mély lélegzetet, lélegezzetek ki teljesen és lazítsátok el a testeteket, és kezdjetek ráhangolódni a belső világotokra!

Lélegezzetek be mélyen és amikor kilélegeztek, akkor koncentráljatok a korona csakrára, képzeljétek el kiterjedni, képzeljétek el, ahogy elnyeli a fény egyre nagyobb hányadát és azt a képességét, hogy tisztán és könnyedén kibetűzi azt az információt, amelyet a ti fényetek, és az Atya/Anya Isten fényének magasabb világai közvetítenek neki!

Mi most elkezdjük azt a folyamatot, amikor energetikailag kihúzunk benneteket a korona csakrán keresztül a Galaxis Központi Fény Templomába.

Ezt a templomot éppen azért teremtették, hogy felgyorsítsa az emberi test képességét minél nagyobb mennyiségű fény feldolgozására, ahogy a lélek képességeinek hasznosítására is az emberi testen belül, és ugyanúgy az emberi tudatosság fogadókészségére is a felé irányított közlésekkel kapcsolatban.

Ez a templom végtelen számú nyelvezetre van fel készítve, néhányat ezek közül ismer az emberi intellektus, másokat kevésbé, mégis ezek a nyelvek beszélnek [az] énetek olyan aspektusaihoz, melyek nem honosak az emberi tudatosságban vagy az élettapasztalatban.

Lélegezzetek be mélyen, fújjátok ki teljesen, mialatt ellazítjátok a testeteket és az elméteket és képzeljétek el magatokat biztonságban ebben a különleges fény templomban!

Engem, Mária Magdolnát, a galaxisotok tizenkét tekintélyes Nagyura és Úrhölgye kísér. Az ő jelenlétük arra emlékeztet, hogy ti mint lelkek emberi formában rengeteg fontos beavatást teljesítettetek annak érdekében, hogy elérjétek a fény és az energia jelenlegi szintjét.

A változások, melyek most be fognak következni a korona csakrátokban, megnövelik azt a sebességet, amivel a fényetek halad át a téren és időn és megnöveli azt a képességeteket is, hogy kapcsolódjatok ahhoz a fényhez, ami felétek tart.

Képzeljétek el a testeteket egyre jobban ellazulni, amíg folyékonynak nem érzitek, és amíg a testetek, az elmétek, a szellemetek, az egótok, a személyiségetek aspektusai könnyedén nem tudják üdvözölni ezeket az új energiákat!

A tizenkét Nagyúr és Úrhölgy egyre közelebb húzódik hozzátok, kört formálnak, és most [azt] szeretném, ha elképzelnétek a fényt lüktetve kilépni a szív csakrájukból, és beáramlani a ti korona csakrátokba, és egyszerűen csak lélegezzétek be a testetekbe, húzzátok le a gerinc mentén a gyökércsakrába és lazítsatok!

A Tizenkettedik Tűz Kapu újra fellobbantja a tüzes fény tizenkét központi oszlopát a koronában. A tűz-fény ezen tizenkét központi pillére kapcsolódik a Mars és a Nap Tűz Isteneihez és Istennőihez. Ennek a két energiának a kombinációja erővel ruház fel benneteket, ami azoknak az új teremtéseknek az irányába röpít benneteket, melyeknek a megvalósításán a fizikai valóságban fáradoztok. A megerősödött fénnyel, amint lehetséges, támogatást kaptok saját életetek mind több területén, más szavakkal, ami eddig az árnyékban rejtőzködött, az most napfényre kerül.

Lélegezzetek be mélyen, lélegezzetek ki teljesen!

A Fény Atyja és a Fény Anyja most jön és csatlakozik hozzátok ebben a körben és elkezdenek energiát kibocsátani a szív csakrájukból, ami a ti korona csakrátokba szűrődik és egy különleges újra hitelesítés veszi kezdetét a testetekben. Amikor a koronátok befogadja ezeket az energiákat, akkor még jobban kiterjed, meghaladva a határait, túllépve az emberi elme szűrőin és homályos lencséin, a tapasztalatain, a hiedelmein, a tulajdonságain és az érzékelésén.

Amikor belélegzitek az energiát, az megnövekedik kiterjedésében és szeretném, ha elképzelnétek a fényt, amint elárasztja a test összes atomját. Képzeljétek ezt el minden képzeletet felülmúlóan túlterjedni!

A galaxisotok Központi Fény Temploma biztosítja, hogy ez a frekvencia lerombolja és eltávolítja minden régi paradigmás programozás rezgését, s ezáltal kényelmesen fogadni tudjátok a fény mind nagyobb hányadát. Amikor eléritek ennek 35 %-os arányát, amiről már korábban beszéltem, akkor [már] teljesen más színben látjátok majd az életeteket, és drámai módon megváltozik az érzékelésetek, valamint az emberekre és az életre vonatkozó felfogásotok, mivel akkor már képesek lesztek látni rengeteg szabályt, előírást és struktúrát a társadalmon belül, amelyek az alsó egó rezgéseire alapultak, és nem igazából arra az igazságra, ami az Istentől/Istennőtől ered.

Minél mélyebbre merültök az élet autentikus ösvényének birodalmában, annál kevésbé érzitek magatokat korlátozva. Úgy találjátok majd, hogy a korábban vérforraló sérelmek most már csak apró bosszúságok, amik nem érdemlik meg a kitartó figyelmet. Felülemelkedtek a régi módszerek világán, tevékenyen integráljátok a hiteles én útját és magatokévá teszitek az új élet ígéretét.

Galaxisotok Nagyura és Úrnője belép a körbe.

Galaxisotok Nagyura mellétek áll és egy gyönyörű smaragd kristályt helyez a korona csakrátokba. A kristály elindul a szív csakra felé és elhelyezkedik a terében. Ebben a pillanatban elkezd szépséges zöld fényű energiát sugározni és ez a fény felold minden akadályt a szív csakrában, ami megakadályozta azt, hogy megtudjátok, kik is vagytok igazából. A smaragd rezgése kifejezetten abban nyújt segítséget, hogy feloldja a rátok vetített dolgokat, ami szerint érdemtelenek vagytok szeretni és szeretve lenni.

A galaxisotok Úrasszonya hozzátok lép és a koronába helyez egy bámulatos zafír ékkövet és ez a zafír drágakő a torok csakrába vándorol és elhelyezkedik ott. Erőteljes zafír sugarakat bocsát ki.

Mindkét sugár a Szíriusz Alfa [csillagának] Kristály Templomához kapcsolódik, és a Szíriusz Alfáról származó Központi Fénysugárhoz. A zafír és a smaragd kombinációja új ösvényt tár fel az egységes igazságotokhoz, ami által igazából megérthetitek és elfogadhatjátok és megengedhetitek magatoknak, hogy az autentikus én szavaival szóljatok, és [azt,] hogy nektek is jogotokban áll ennek a hangnak a hallatása és meghallása.

Vegyetek egy mély lélegzetet, lazítsátok el a testeteket, az izmaitokat, sokan feszültek lettetek, ami akadályozza a fény áramlását a testben. Ejtsétek le a vállatokat, lazítsátok el a csípőtöket és engedjetek ki!

A smaragd és a zafír továbbra is új energiás hullámokat küld az energiamezőtökön keresztül, ami továbbra is kapcsolatban tart [azzal] a templommal, ahol éppen vagytok, és a Szíriusz Alfa [azon] Templomával, amelyik a Fény Központi Sugarát táplálja. Ez tovább erősíti a Boldogulás [és Bőség] Arany Piramisának energiáját, amelyet néhány héttel ezelőtt indítottatok útjára. Ezek most mind az új teremtés egyetlen különleges mintázatában összegződnek.

Most szeretném, ha mélyen belélegeznétek, és amikor kilélegeztek, akkor finoman kezdjétek kiterjeszteni mindezt az energiát a Földanya felé! Az Urak és Úrnők most kezdik növelni az áramlást a szívükből, ez az áramlás keresztülhalad rajtatok, bele a Földanya testébe, és abban a pillanatban, amikor a kapcsolat létrejön, a [Föld] szívcsakrája megnyílik, hogy befogadhassa a Tizenkettedik Tűz Kapu, illetve a Smaragd és Zafír fénysugarak áldásait.

Most képzeljétek el ezeket az energiákat gyorsan beszűrődni a testébe, táplálva a testében honos összes királyságot, hogy minden és mindenki érintve legyen azzal a képességgel, hogy túllépjen a korlátozó emberi tapasztaláson és kezdje el megérteni, hogy az élet a fényben nem keresztény lelkiismeretesség élése, vagy bármilyen más vallásos lelkiismeretesség [megélése], hanem az igazság, a hitelesség megélése, mivel amikor rejtőzködtök, akkor az árnyékban, a sötétségben bujdokoltok. A fény mindent megvilágít, annak is minden vonatkozását, akik és amik vagytok, és [azt] amit kerestek, mert az igazság mélyét keresitek, és ez, drága szeretteim, csak akkor érhető el, ha úgy döntötök, hogy elindultok a Hitelesek útján. Mindenki kinyilvánított igazsága más, de biztosíthatok mindenkit, hogyha autentikusan éltek, akkor önműködően közös nevezőre kerültök a kollektív igazsággal, ami kivétel nélkül mindenkin keresztül és mindenki között árad. A véleményetek eltérhet, a felfogásotok különbözhet, de a közös szándék ugyanaz, és ez a Tizenkettedik Tűz Kapu, és a Földanya teste, és a tudatosság összes többi teste 24:4 átjárójának közös ajándéka, hogy befogadja ezt a lehetőséget.

Vegyetek még egy mély lélegzetet, és amikor lazítotok, akkor adjatok hálát a galaxisotok Nagyurainak és Úrnőinek a magas frekvenciájú szív energiájukért, amelyet belétek árasztottak. Mondjatok köszönetet emberi énetek minden aspektusának, minden olyan vonatkozásának, ami szembenézett az emberi beavatások kihívásaival és felismerte, hogy szabadok vagytok, mivel felszabadítottátok magatokat a múlt paradigmájának egy sereg korlátja alól, és ez most valóban az ünneplés ideje – azé az ünnepé, hogy az élet kaland, amelyet öröm megélni, és megtiszteltetés megtapasztalni még a sötétség pillanataiban is, és a legnagyobb kihívás, a legkínzóbb félelem minden utazásotokon belül, amikor önmagatokkal találkoztok félúton. Amikor önmagatokkal találkoztok félúton, a hátrahagyott részetek magától visszatér, [ez] az elhagyott rész jön szembe.

Most nagyon finoman kezdjétek visszahúzni a tudatosságotokat a korona csakrán keresztül, húzzátok le az energiát a gerinc mentén és földeljétek le magatokat szilárdan a fizikai testben és lazítsatok!

Másik mély belégzés, és gyökerezzetek le szilárdan a testetekben.

Ezek az energiák továbbra is keresztülszűrődnek rajtatok, és megalkotják a szükséges összehangolásokat személyes szükségleteiteknek és követelményeiteknek megfelelően, ezért nincs különösebb határideje annak, hogy az energiák mikor teljesítik be a folyamatot, ez teljesen nyitott kérdés.

A korona csakrátokban időnként kellemetlenséget érzékelhettek, ilyen esetben javasoljuk, hogy magatok döntsétek el, vajon a hideg vagy a meleg alkalmazása tenne-e jót, ez egyénenként változhat. A másik javaslatunk, hogy fogyasszatok vizet egy evőkanálnyi mézzel és teáskanálnyi citrommal ízesítve. Ha volna a smaragdra vagy a zafírra emlékeztető színes holmitok, tegyétek ebbe a vízbe, ha van smaragdotok vagy zafírotok, akkor a leginkább ezt tegyétek bele és igyátok ezt a vizet!

Hívjátok személyes gyógyító angyalotokat, hogy emelje meg a korona csakra intenzitását, ha túlságosan kényelmetlenné válna!

Ez a fény, ahogy korábban említettem, kémiai változásokat idéz elő a testben, ezért hölgyeim és uraim, csak tudatosítsátok a testeteken belüli zavarokat, de mielőtt orvoshoz fordulnátok várjatok két napot, és ha két nap után is igen intenzív vagy kényelmetlen lenne, akkor kezdjetek csak hozzá a normál orvosi diagnosztizáláshoz. Mivel a fény olyan dolgokat nyilvánít meg, amelyek sötétben voltak, a testetek méregteleníteni fog és megszabadul a szükségtelen dolgoktól, melyek tovább már nem táplálják a félelmet, a homályos lencséket, szóval bízzatok és engedjétek át magatokat, tudván, hogy minden rendben lesz, hogy biztonságban vagytok, és hogy az utazásotok felséges és egyedülálló.

A következő hét napban én, Mária Magdolna személyesen biztosítom, hogy az energiák szabadon áramoljanak a csakráitok között, ez a napfonat mellékcsakráira is igaz, ahol a szenvedély lángjai találhatóak, a most felébresztett korona csakrán belüli központi lángoszlopok energiáit befogadva, ami kiegyensúlyozott kommunikációt eredményez a két csakra között, és tanúi lehettek, amint ez a személyes élettervetekkel összhangban megnyilvánul. Amikor ez a terv tovább gördül, és rezgése meghaladja a földi karma kerekékét, és ti elkezditek forgatni szent sorsotok kerekét, akkor majd elámultok, hogy az életetek mennyire megváltozott. Egy másik dologra is figyelmesek lesztek majd, éspedig hogy átrendeződik a kihívásokhoz való hozzáállásotok, a sötétség diktálta kihívások is átalakulnak, és mi már látjuk a sok embert, akik érzelmileg nem keverednek bele a kihívásokba, ahogy korábban és néhányuknak ezek a változások igen rövid idő alatt (3-6 hónap) bekövetkeznek. A függetlenedésnek ez a szintje segít az Isten Én és Istennő Én szemszögéből tekinteni az életre, ellentétben azzal, amikor az alsó egó drámái diktáltak. Nagyon büszkék vagyunk valamennyiőtökre, és igen izgatottak [vagyunk] a még terítéken lévő folyamatok miatt.

Nem is olyan régen valós félelem volt az, hogy a sötét energiák teret nyernek és elkezdik félretolni azokat fényszinteket, amelyeket a Fénymunkások aktiváltak, ez a másik oka annak, hogy miért kötöttük egybe a kulcsdátum aktiválást a Tűz Kapu aktiválással, [hogy] ezáltal így megkétszereztük a beérkező fény mennyiségét. Így járunk el a Kristály [Magdolna]Oszlopaimmal is, melyeket május folyamán aktiválunk Kanada területén, bár az ekkor aktiválandó oszlopok kiterjednek minden olyan emberhez, akik készek azon a helyen megtartani ezek energiáit, ahol laknak, és ez olyan lesz, mint a fény pókhálója, a védelmet felgyorsult iramban kiterjesztve a világra, biztosítva, hogy ahol a sötétség teret nyert, [az] úgyszólván rögvest visszaszorítasék a fény elnyelése által, és átalakulhasson.

Ezért drága Fénymunkások, én, Mária Magdolna, átölellek titeket szívem fényében, átnyújtok mindenkinek egy-egy Magdolna Rózsát emlékeztetőül a szeretetemre és a jelenlétemre. Ragyogjon az új nap fénye előttetek és emlékeztessen benneteket mindig az erőtökre, ti emberi formában létező lelket!

Mária Magdolna vagyok, au revoir.

Soron következő kiegészítő anyag a Tűz Kapukhoz:

Michelle Eloff (09.04.26) - Különleges Üzenet - Élő Webinárium

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/michelle-eloff-09.html

2 megjegyzés:

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...