Mária Magdolna – 55-61 Tűz Kapu és a Béke 7 Oszlopa

Mária Magdolna – 55-61 Tűz Kapu és a Béke 7 Oszlopa


 

Csatornázta: Michelle Eloff©

Dél-Afrika, Johannesburg; 2009. július 6.

Forrás: lightweaver

Fordította: Hatejer Emese

Előző Tűz Kapus anyag:

Mária Magdolna – A Könyörület/Együttérzés 7 Lángja és a 48-54 Tűz Kapu 2009. július 2

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-konyoruletegyutterzes-7.html?m=0

Mária Magdolna vagyok és üdvözöllek mindannyiotokat a szeretet és fény isteni jelenlétében.

Ma a Felvilágosodás Szelleme burkol majd be mindegyikőtöket a harmonikus befelé tekintő[introspektív] energiák egy takarójába, amely segít nektek a mély belső megvalósulás mélyebb hálójának aktiválásában azzal az igazsággal kapcsolatban, hogy kik is vagytok valójában.

Az egyén igazsága az állandó változás állapotában van, ez azt jelenti, hogy ahogy mi hívjuk folyékony határokat kell fenntartanotok. A folyékony határok szükségesek ahhoz, hogy képesek legyetek növekedni a személyes utazásotok és igazságaitok áramlatával, ami velejárója az utazásnak.

Az énre való ráébredés az ember életidejének a legnagyobb ajándéka, mivel önmagatok számos aspektusának felismerése által, az igazság önmagatokról, sokkal egészre törekvőbb módon tárul fel számotokra, amelyben a személyes fejlődésetek kibontakozik.

Az énbe vetett bizalom létfontosságú, mindamellett az egyén egész életidejének része az elvárások és más igazságok külső kivetítéseinek kihívása. Ezek az igazságok igazak lehetek abban az időben, amikor átadásra kerültek, azonban nagy részük megváltozott az egyik napról a másikra az energia megváltozott és eltolódott, ezért olyan létfontosságú számotokra, hogy rugalmasak legyetek más szóval folyékonyak.

Megértve a dinamikát, ami az én tudatosságán belül terül el felhatalmaz titeket arra, hogy megértsétek, hogy hogyan is bontakozik ki a személyes fejlődésetek folyamata. A felébredés folyamata az én számos dimenziójába elvisz titeket és azokba a dimenziókba is, amikbe támogatnak titeket, hogy nagyobb tisztaságot/világosságot szerezzetek olyan kérdéseknél, amik kihívást jelentenek számotokra.

Olyan időszakokban, ahol a kihívások nem annyira intenzívek, mint korábban, ez tökéletes lehetőség számotokra, hogy megerősítsétek azt, aminek már a mesterévé váltatok és hogy bevezessétek a napi rutinotokba, így megerősítitek a központi stabilizáló energiákat is magatokban, amely a személyes igazságotok irányába vezet titeket.

Párizs földrajzi helyszíne tartalmaz egy szív vibrációt/rezgést, valamint Mária Magdolna Energiáinak dinamikus kiegészítő pontjával is rendelkezik, ahogyan sokan ismeritek. Ez a helyszín, ahol Yeshua Mester szívcsakra energiáját lerögzítik. A Béke Hét Oszlopa kristályos pillérek, és csillag tetraéder van a csúcsuknál. Ennek a csillag tetraédernek a forgása kibocsátja ezen oszlopok/pillérek sugarait. Minden sugár tartalmaz egy egyedi vibrációt és amikor egyedi vibrációról beszélünk létfontosságú, hogy szem előtt tartsuk, hogy magukba nyelvezetet is tartalmaznak.

Miközben a nyelvezetek megfejtésre és dekódolásra kerülnek a mágneses impulzusokon keresztül, amiket a DNS-etek bocsát ki, meg fogjátok lelni azt a folyamatot, amin keresztülmentek önmagatok sokkal jobb megértésének időszakán.

Ez nem azt akarja jelenti, hogy nem lesznek kihívások, azonban, a mélyebb betekintések, amik jelen vannak azok a katapultok a mélyebb megértésbe, a mélyebb kinyilatkoztatásba és bepillantásokba, ami feltárja számotokra az ösvényt a szabadságba vezető kulcsotokhoz.

A Tűz Kapukkal együtt jár a Béke ezen Hét Oszlopa is, amiket kiépítettek és lerögzítenek a Föld Anya éterikus rácsába is, azért, hogy felszabadítása az egyéneket a múltbéli paradigma mátrixainak béklyóiból.

Gyakran hallottatok minket erről beszélni, annak oka, amiért ezt tesszük, az hogy fontos, hogy megértsétek a dinamikák némelyikét, ami az isteni fény és isteni szeretet manifesztációba hozásának projektje az emberiség és a Föld Anya számára.

A szívcsakra, amelyről beszéltek a Krisztus dinamikus vibrációját tartalmazza magában, amely a továbbítás rendszereit hozza létre, amely elülteti a geometriai kódolásokat bennetek, hogy megtalálják a tükrük vagy kiegészítőjük esszenciáját. A kiegészítő szavát használom, azért mert ez önmagatok visszatükröződés és egy isteni aspektusa. Mindegyike ezeknek a sugaraknak a béke erejével fognak felvértezni és belétek csepegtetik ezt (a békét).

Annak érdekében, hogy fenntartsátok ezeket a vibrációkat nagyon, de nagyon fontos, hogy gondoljátok át, hogy mi az, ami egyensúly hiányt teremt az életetekbe, mert amikor kiegyensúlyozatlanság van a béke elveszik. A Béke Hét Oszlopa magukba hordoz további kiegészítő minőségeket, amik segíteni fognak nektek összeszedni az összes olyan részeteket, amik letöredeztek a diszharmónia és az egyensúly hiány végett. Az én kiegyensúlyozatlan aspektusai befolyással vannak a testetek kémiai rendszerére; amely néhányotoknál kémiai anyagokat/folyamatokat eredményeztek, amik kiegyensúlyozatlan hormonokhoz vezethetnek. A test most módot fog találni arra, hogy egyensúlyba hozza önmagát azért, hogy az isteni tervetek harmonikus aspektusai előtérbe kerüljenek, és a szándékaitok tudatos irányító vázává válik, ahelyett, hogy a széttöredezett én összes legyöngítő és zavarodott aspektusai irányítanának, ezért Párizs földrajzi helyszíne a Béka Palotájává válik, ahol önmagatok összes letöredezett darabkája visszaszerezhető.

Egy hatalmas portált aktiválnak ott, amely fel fogja szívni az emberiség tudatosságának összes széttöredezett/letöredezett részét, ez a tudatosság lehetővé teszi az isteni rácsnak, hogy a tudatos elmében felszínre emelkedjen, ennek a rácsnak olyan mechanikai folyamata van, ami mágnesesen magához vonzza az összes ezen széttöredezett/letöredezett darabkát. Miközben ezek a darabkák egy új isteni szövetben újrakapcsolódnak a szívcsakra belsejében manifesztálódva feltárják számotokra azon isteni aspektusaitokat, amiket tagadtatok, elutasítottatok vagy korai gyerekkori éveitek óta az árnyékban tartottatok.

Az egyik oka annak, amiért a július 13.-ai dátumot választottuk ezen különleges aktiválás számára az azért van, mert az életetek első 13 éve volt az az időszak, ahol a béke darabjaira töredezett és minden darab, ami kiíródott az igazságotok eredeti kristályos gyémánt kifejeződéséből újra összekapcsolódik azzal, akik most vagytok.

Az autentikus én a tudatosság egy rendszerét fejezi ki, amivel most dolgoztok az beleszűrődik a tudattalan, tudatalatti és tudatos elmébe. Ez olyan időszakokhoz vezethet, amikor úgy érzitek, hogy lekapcsolódtatok az életről és a környezetetekről, ez általában nem lehet hosszabb, mint 6-12 hét, az egyik fő terület, ahol észrevehetitek ennek tünetét, miközben integráljátok ezt a rövidtávú-memória csökkenése, lehet, hogy kiesnek a dolgok. Ez nem lesz állandó, egyszerűen a kollektív énetek ezen kulcsfontosságú aspektusainak egy részéhez való hozzáférhetőség folyamata.

Az energia Párizson belül a Föld Anya testének olyan része, ami a béke szentélyét tartja. Amikor a korai keresztények, ahogy ismeritek ezt, összegyűltek ezen a helyszínen Yeshua Mester vezette őket ezekre a helyszínekre egész Franciaország területén, ahová a kristályok stratégiailag kerültek elhelyezésre a Föld Anya testének belsejében, amely létrehozta a rácsot, amit most újraaktiválunk. Röviddel a Földi Síkról való felszabadulása után ezeket a rácsokat deaktiválták, az újraaktiválás létrehozza az erő egy kollektív újbóli emlékezetét, ami a béke megértésén belül lakozik.

A béke nem korlátozódik a (külső) háború hiányára, mivel az egyénnek egy fajta háborút tapasztalnak meg önmagukban az idő nagy többségében. A Béke Hét Portálja magával hozza a belső harmónia ajándékait, amik ellátnak titeket a kellő tudatossággal, ami szükséges ahhoz, hogy behatoljatok az ajándékokba, amik az árnyékon belül rejlenek. A béke önmagatok szeretetét és elfogadását is jelenti, ezért az önelfogadás sugarai összeolvadnak a szívcsakrátok belső magjával megszülve a spirituális megismerés és tudás mélyebb forrását, ami segít nektek megérteni a dinamikát, ami személyesen bontakozik ki számotokra, amely gyakran diszhanrmóniához és egyensúlytalansághoz vezetett.

Arra kérlek most, hogy hunyd le a szemedet, ha még nem tetted meg és nyisd meg a szívedet, hogy befogadhasd az Isteni Anya szívének pulzálásait és lásd a szívcsakrád összekapcsolódni a Föld Anya testének ezen részével, amit Párizsként ismersz.

Lélegezz be mélyen és miközben kilélegzel, érezd a Béke Hét Oszlopának tudatosságát összekapcsolódni a tested hét főcsakrájával. Miközben ez történik a 7 Tűz Kapu egyidejűleg aktiválódik, és belekezdenek a 7 darab csillagtetraéder forgatásában az oszlopok mindegyikének csúcsán.

Ma szintén megidézzük a Galaktikus Mag aktiváló kódjait és csakrikus rendszert, ami a Galaktikus Magon belül van. Ez a rendszer kommunikál azzal, amit Sztelláris Tudatosságodnak hívunk; önmagad aspektusai, amik kapcsolódnak a Csillagokhoz és a Csillagképekhez, ami a Szellem és Tudás sugarait záporozza a Földre. A térképek/tervrajzok, amik a Mennyben és a Földön is vannak, és tartalmazod te is, minden egy vibráció, egy pulzus, egy szakrális szívverés.

Az elméd csendjében, azt szeretném, hogy hívd most elő a Galaktikus Mag 7 csakrájának szakrális energiáit, és képzeld el és fejezd ki a szándékodat, hogy ez a 7 csakra hangolódjon össze fizikai tested csakráival, ami megnyitja az ösvényeket számodra, hogy felszívja és újrakapcsolódjon a megszentelt kirakósod összes darabjával, a darabokkal, amik kifejezetten elhagyták a kollektív tervrajzot a béke hiányának eredményeképpen.

Most Jezabel Istennő lép be az energiameződbe, a kezében egy hosszú kettős végződésű Ametrin Kristályt. Az ametrin tartalmazza a Citrint és Ametisztet is, és ez nagyon gyengéden beleteszi a farkcsontodba, ahol ez automatikusan egy folyékony kristályos energiává válik, ami felfelé mozog a gerinceden addig, amíg el nem éri az első nyaki gerinc csigolyád csúcsát. Ez a folyékony energia az agyadba és a mirigyeidbe beleszűrődik; a tested 7 nagyobb mirigyébe.

Az Ametrin energia támogatja az Alkimista utazását, mivel ez segít átalakítani az alsóbb tudatosságot és felsőbb intelligenciád és felsőbb tudatod magasabb szintjeire hozza ezt. Azt akarom most, hogy fogad be ezt az energiát, és hogy add át magad.

Vegyél egy mély lélegzetet be és lélegezz ki, miközben ellazítod a tested.

Miközben minden múltbéli darabod visszatér Jezabel Istennőhöz segít neked mindezeket a darabokat helyreállítani, és a tested hét csakrájának mindegyike és a Galaktikus Mag 7 csakrájának mindegyike egy isteni harmonikus összehangolódás manifesztál, amely támogatja majd ezen darabok megfelelő lefektetését.

Az igazságod mozaikjai létrehoznak egy egyedi formát számodra és ez a forma egy részed. Azt akarom, hogy spontán engedd meg most bármilyen formának, hogy előbukkanjon az elmédben és bármiféle analizáló[kielemző] folyamat nélkül, függetlenül attól, hogy néz ki vagy, hogy nem néz ki.

Ez a forma tartalmaz egy kulcsot a számodra, önmagad aspektusának egy választ, ami isteni békét és harmóniát keres.

A kikristályosított béke felé munkálkodsz az életedben, ami felszabaduláshoz vezet, ami lehetővé teszi a múltad számos régi rétegének eldobását, amiket félrevezetően el fogadtál identitásodként.

Lélegezz be megint, lazítsd el a testedet, engedd meg az összes izmodnak, hogy elernyedjen.

A Galaktikus Mag csakrákkal nem dolgoztunk sok éve már, most, ahogyan a Galaktikus Mag megnyitja a csakrikus rendszereit az emberiség nagyobb kollektív teste számára, tanúi lesztek felgyorsult változásoknak, eltolódásoknak a tudatosságba és a béke a Földbe való belehintése nagyobb mozgalmának, úgy ahogyan ez a Mennyben is van.

A Föld egy darabja vagy, a Menny egy darabja vagy. Ezek az energiák, amik beléd csepegnek feltárják a dinamikát, amiről korábban már beszéltem, ami a szabadságba vezető személyes ösvényeden vezet téged.

Azt szeretném most, ha elképzelnéd Yeshua Mester jelenlétét, akit a legtöbb ember Jézusként ismer.

Nyisd meg a szíved, hogy befogad az erőteljes átalakító hatású energiákat, amik a testében vannak. Üdvözöld ezt a jelenlétet, lélegezd be a szívcsakrádba és engedd meg neki, hogy a karjaiba zárjon és a szívéhez közel tartson.

Miközben a szíved összeolvad a testének isteni rezonanciájával, ezáltal a Galaktikus Mag beszűrődhet még jobban kiterjesztve az energiákat a szívedben az övén keresztül. Minden elnyelt pulzálás tükröződik rajtad keresztül és a Föld Anya megnyitja a testének összes szív mag központjait, hogy befogadja a Hét Oszlop 7 sugarát és a 7 Tűz Kaput és a kollektív egyesülést, amelyet Yeshua Mester képvisel a testén keresztül.

Lélegezz be mélyen kilélegezve és lazíts. Yeshua szívcsakrájának szerkezetét erre a különleges aktiválásra alakították át mivel most Yeshua lehorgonyozza a szívének egy (energetikai) darabkáját és ez az Eiffel-torony alá lesz lerögzítve.

Az Eiffel-torony körül van egy (éteri) kristály piramis. Az Eiffel-torony technikailag ebben a piramisban tartják. A piramis visszatükrözi a Föld Anya testét, ezért az oktogon[nyolcszög] energiája egy újfajta számmisztikai vibrációt is felölt magára, amely elhozza a béke és harmónia végtelen áramlását. Ezek az energiák aktiválják azt, amire szunnyadó Ley-vonalakként gondoltok, ezek olyanok, mint a hajszálerek a testben, és ez az életerő áthalad minden egyes hajszáléren, ezzel táplálva a Föld Anya testének minden fő központját.

Miközben ezek a központok ismét összekapcsolódnak a vibráció révén, amit leírtam, ezáltal a Krisztusi Tudatosság képes lesz egy újfajta módon legyökerezni a kollektív tudatosságán belül. Minél több ember ismeri fel magát Krisztusként, ezáltal az egyén énje és az emberiség kollektív tudatosságának Anti-Krisztus aspektusai mostantól aktívan átalakulhatnak nagymértékű dinamikus folytatássá, amely biztosítani fogja, hogy függetlenül bármilyen szándékosan aktivált akadálytól, ez el fogja érni a célját.

2007. szeptember 9-én egy gyönyörű rózsa horgonyzódott le a Gizai piramisban lévő Királyok Kamrájában Egyiptomban. Yeshua mester jelenléte rendkívüli mértékben jelen volt ott is. Most, amit abban az időben teremtődött meg, vagyis a Béke Arany Tojása, kiterjed, hogy magához ölelje az emberiség egészét.

Ez a tojás négy rétegből áll, amelyek az ember négy alsó testét szimbolizálják: a fizikait, az érzelmit, a mentális és a spirituális testeket.

Ahogyan a Galaktikus Mag csakrikus vibrációinak dinamikus rezgései behatolnak a kagyló minden egyes rétegébe, meg fogjátok érteni azt, amit meg kell tennetek annak érdekében, hogy hasznosítsátok a belső békét és hogy kifejezzétek a kollektív Kozmikus Isteni Anya és Atya isteni harmóniáját, és kifejezzétek ezt a valóságotokban bármilyen módon ahogyan legjobban támogat ez téged.

Vegyél egy mély lélegzetet be és ahogyan kilélegzel a Galaktikus Mag Nagy Vénjei egy kört formálnak az Eiffel-torony körül. Ez a kör 144 000 gyémántot tartalmaz, minden egyes gyémánt visszatükrözi a szakrális igazság belső mechanizmusait, és minden oldaluk visszatükrözi a tudat egyik sugarát.

A tudat ezen sugarai a Kozmikus Szüleink szív mag központjából kerülnek kibocsátásra az emberiség isteni tervezetének egy újabb szintjét megnyilvánítva.

Miközben az eredeti igazság visszatér a Földre mindnyájotok kihívás elé fog kerülni ilyen vagy olyan módon, hogy igazán megértsétek, hogy mi is az igazságotok, hogy valóban megismerjétek, úgy mint még azelőtt soha. Ismeritek azt a mondást: “Ember ismerd meg önmagad”. Ezeket a szavakat már nagyon régen átadták, de nagyon kevesen szenteltek kellő figyelmet ezekre a szavakra. Fogalmatok sincs, hogy mennyire fontos ez. Amikor ismeritek önmagatokat más emberek rátok és a viselkedésetekre, hozzáállásotokra való kivetítései és értelmezései süket fülekre találhatnak, ha azok bármilyen módon negatívak és elgyöngítőek.

Amikor ismered önmagad, akkor tudni fogod, hogy amikor valamilyen információt közvetítenek feléd az építő jellegű-e vagy, amikor mások a negatív kivetítései támadó jellegűek-e fizikai szinten. Ez megkülönböztetés/tisztánlátás újabb dimenzióit adja hozzá az esszenciális képességeitekhez az emberi élet éléséről. Éveken át keresték az emberek az igazságukat, a kulcsot a szabadság ajtajához, mégis az egyetlen dolog, amit az egész folyamat során figyelmen kívül hagytak az az énjük, a te, az én és a nekem. Ha befelé fordítod a figyelmedet meg tudod különböztetni, hogy mi a tiéd és mi kivetítés/bevetítés.

Most, minél inkább, mint valaha meg kell tennetek, hogy békét idéztek elő, amellyel harmóniát fogtok megnyilvánítani az életetekbe, és ha úgy találnátok, hogy a dolgok kevésbé harmonikusak, és sokkal katasztrofálisabbak, kevésbé támogatják azt, amit próbáltok megteremteni, akkor szeretteim, itt az ideje annak, hogy megragadjátok a bikát a szarvánál fogva és szemügyre vegyétek a kérdést/problémát és ennek megfelelően járjatok el/tegyetek lépéseket. Bizonyos esetekben nagyon ijesztő döntéseket kell hozni, azonban a belső bátorságotok kiaknázásával, meghozva ezeket a döntéseket és a cselekvés terére lépve, egy erőteljes támogató hullámot eredményeztek, ami képes lesz elérni hozzátok, és nagyon rövid idő és tér alatt meg fogod tapasztalni a harmóniát, amit kerestél.

Megértve, hogy mennyire fontosak a változás ezen időszaka haza fog vezetni annak felismerésébe, hogy elérkezett az idő, a most vagy soha. Ha az emberek ragaszkodnak ahhoz, hogy a legyöngítő, megszorító, és összehúzó helyzetekben maradjanak, ez az úgy nevezett kötél a nyakuk körül olyan érzet lesz, mintha szorosabb lenne, nyakat mondunk azért, mert ez meg fogja gátolni a hangotokat, és meg fogjátok vagy meg fogják tapasztalni az energiátok szorítását ily módon.

Meg próbálok létrehozni egy képet arról mindannyiotoknak, hogy felismerjétek, hogy hogyan működik az energia, amikor azt választjátok, hogy magatokhoz ölelitek az ilyen intenzív utazást. Az energiák, amiket magatokba szívtok lehet, hogy nem láthatóak, de nagyon is valóságosak. Csak nézd meg az életedet az elmúlt 6 hónapban, némelyikőtök számára lehet ez az elmúlt 24 hónap, és meg fogjátok látni, hogy mennyire megváltoztatok annak választása és azt hogy hogyan változott az életetek dinamikája a változtatás végett, ami azt eredményezte, hogy jobban megismered önmagad.

Amikor egyre több energia kerül eltárolásra a csakrikus rendszeretekben, a központi idegrendszeren át táplálódva, és eggyé válik az anatómiáddal és a fiziológiáddal, és egy teljesen új emberi lénnyé válsz. Ez mindenhol kézzelfogható, csak időt vesz igénybe, hogy meglásd és megfigyeld.

Javasolunk egy olyan gyakorlatot, ahol is leírtok mindent, amivel az elmúlt 2 év során kellett foglalkoznotok például. Írjátok le a kihívásokat, amelyeken felül kellett emelkednetek és lássátok, amit ebből nyertetek és akkor írjátok le a jelenlegi kihívásaitokat, amikkel foglalkoznotok kell, és kezdjetek el összeállítani egy olyan tervet, ami segíteni fog számotokra, hogy felszabadítsátok önmagatokat az összehúzó, elgyöngítő dinamikák alól, ha van ilyen.

A dolgok papírra vetésével, meg van a nagyobb képességetek, hogy megértsétek és felfogjátok, hogy ez hogyan halad előre. Ha megérted, hogy a változások hogyan bontakoznak ki az inspirálhat téged a folytatásra. A legtöbb (dolog), amit az egyén megtapasztal elveszik a tapasztalatok kollektív medencéjébe, de a saját folyamatod követése egy nagyon építő, teremtő jellegű eszköz.

Most vegyél egy újabb mély lélegzetet be és ahogyan kilélegzel Yeshua, más néven Jézus Mester, elenged téged a karjaiból és miközben előtte állsz, észreveszed, hogy feltűnik az energia egy csodálatos Gyöngyház színű Sugara a szívcsakrád és az ő szívcsakrája között. Ennek a sugárnak a középpontjában egy Gyémánt Szív van, ami az én színtiszta megértésének, a színtiszta szeretetének, színtiszta igazságának tiszta tudatosságát képviseli.

A tisztaság az a gyakorlat, amiben mindent hasznosíthatsz, aminek mesterrévé váltál, az eszközöket, amiket szereztél és ez az, amelynek az elsajátítása és felhasználásának folyamatában vagy, hogy kiirts a múltból származó parazitákat, amik jelenleg leszívják az életenergiádat. Ezek a paraziták jelen lehetnek más emberek, gondolati formák, múltból eredő sebek, félreértések, félreértelmezések és zűrzavar/zavar alakjában.

Az szeretném most, ha elképzelnéd magad, hogy elereszted az összes ilyen parazitát a szívcsakrádon át, ahol átmennek a Gyémánton és Yeshua szívében, ahol is átalakulnak feltétel nélküli szeretetté és visszatérnek hozzád. A feltétel nélküli szeretet, ami visszatér hozzád átáramlik az összes csakrádon és csakúgy mint a csillag tetraéderek sugarai a Hét Oszlopon, ez elküldi a jelzőfényeit a Föld Anya és az emberiség minden részéhez.

Lélegezz be és lazíts.

Jézus szíve a piramis középpontjába lesz tartva az Eiffel-torony fölött és ki fogja sugározni a szívverését 144 napig. Ez alatt az időszak alatt minden egyes szívverés egy szó – az Anya/Atya Isten lányának és fiának hangja, ami kommunikál a belső csendben.

Ez a belső csend a Kozmikus Szüleink lányának és fiának hangja is, ami emlékeztet téged a békébe vezető ösvényre, az Egy Szíven keresztüli Egységbe vezető Ösvényre.

Ezek a szakrális pulzálások megérintik a tudatosság összes szintjét megadva ezen szintek mindegyikének a lehetőséget, hogy átadják magukat és újjászülethessenek a személyes igazságod dinamikus testében.

Lélegezz be mélyen, kilélegezve teljesen.

Most határozd meg a szándékodat (hogy erre az időszakra), a szíved maradjon összeköttetésbe Yeshua szívévvel és minden egyes szívverés egységbe pulzáljon a te szívveréseddel, és amit minden szóval hasznosítanak, integrálnak és összeolvasztanak az igazságoddal.

Yeshua Mester most egy Ametrinből készült kristály rózsát vesz a kezébe és átadja ez neked. Ez az ajándékod, az igaz szeretet ajándéka, az én igaz szeretetéé és a teljes éned fényéé. Vedd el ezt a rózsát, helyezd ezt a szívcsakrádba és adj hálát mindenért.

Most vegyél egy újabb mély lélegzetet be és miközben kilélegzel húzd a tudatosságodat vissza a fizikai testedbe. Tudva azt, hogy még mindig összeköttetésben vagy az energiákkal, azokkal amik aktiválódtak és az új dinamikákkal, amiket összehangoltak a tervrajzod konfigurációjával egy új nap hajnalával, új lehetőségekkel, amik feléd vonzódnak és néhány esetben teljesen új irányba visznek téged.

Azt életed megváltozik, akár látod ezt akár nem, állandó aktivitás van a színfalak mögött. Ha a nyugalom ciklusát tapasztalod, akkor add át magad ennek, mert ez az integrációd és felkészítésed időszaka, mielőtt integrálnád és aktívan kéne alkalmaznod ezt a fizikai életedben.

Adj köszönetet mindenért, amit elsajátítottál, adj hálát mindenért, ami eljön majd hozzád azon kifejezett szándékod eredményeképpen, hogy egy teljesen mesteri, meghatalmasodott és autentikus emberi lényé válj, aki szolgálja az énjét, szolgálja az emberiséget és szolgálja az Istent és az Istennőt.

Én, Mária Magdolna, most a kezembe fogok egy pávatollat. Megérintem vele az összes csakrádat a koronacsakrádtól kezdve beágyazva Jupiter szent szemét minden egyes csakrádba. A páva(szem) Jupiteri Szem felhatalmaz rá, hogy elérd önmagad összes belső aspektusát, amelyek szerencsét hordoznak; a kreativitásod kiterjesztett minőségeit és feltárják számodra ezeket a dinamikus új ösvényeket, amiket most készen állsz magadhoz ölelni.

A pávatollat a törzsedre helyezem és ez eggyé válik veled. Szabad vagy, készen állasz, és teljesebb vagy mint valaha is. Minden, amit meg kell tenned az, hogy emlékezz a teljességre, szerezd vissza ezt és éld ezt meg.

Az összes Fénymunkás, aki jelenleg Párizsban és Párizs környékén él köszöni a szolgálatodat. Mindannyian, akik ezen energiák számára energetikai vezetékek vagytok, köszönjük nektek a részvételeteket, köszönjük és becsülünk titeket, az Egy Szív szolgálatáért. Mindannyian gazdag jutalomban fogtok részesülni az erőfeszítéseitekért és ez a jutalom az önmeghatalmasodás alakjában érkezik.

Örüljetek tudván, hogy egészek vagytok, szeretetek vagytok és hogy igazak vagytok. Béke járhat lábnyomotokban akárhova is mentek és a Galaktikus Mag és csakrák ezen rendszerének harmóniája vezethet az ösvényetek mentén.

Mária Magdolna vagyok, au revoir.


Soron következő Tűz Kapus anyag:

Mária Magdolna: 7:17 - 62-68. Tűz Kapu 2009. július 9(hanganyaggal)

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-717-62-68-tuz-kapu.html?m=0

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...