Mária Magdolna - 6:6 A harmónia ösvénye

Michelle Eloff (08.05.28) - Mária Magdolna: 6:6 A harmónia ösvénye








 

Forrás: thelightweaver

Fordította: Mácz Annamária

Hanganyag letölthető innen(Szigeti Antal hangjával): http://www.mediafire.com/download/2l5g7rnc849b9fi/6_6+M%C3%A1ria+Magdolna+A+harm%C3%B3nia+%C3%B6sv%C3%A9nye.mp3

Michelle Eloff közvetítése által©
Johannesburg, 2008. május 28.

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

_______________________________________________________________

Mária Magdolna vagyok és örömmel üdvözöllek benneteket az isteni szeretet megtestesülésén belüli mindenek igazságának isteni fényes jelenlétében. Üdvözlet, drága lelkek!

Összegyűltetek szívben, elmében, testben és lélekben, hogy éljetek a lehetőséggel, és behatoljatok a tudattalan birodalmaiba. A tudattalan, amire célzok, életed azon részeit jelenti, amelyeket még nem tapasztaltál meg a tudatos énedben. Amint mindannyian megszabadítjátok magatokat a múltatok béklyóitól, képesek lesztek több mindent megtapasztalni tudatos szinten, [abból] ami eddig tudattalan szinten volt, más szavakkal, amit még nem tapasztaltatok meg. A tudattalan olyan hely, ahol az általad tudatosan meg nem tapasztalt dolgok lakoznak és a június 6-i kulcsaktiválás lehetőséget nyújt számodra, hogy belépj a tudattalan birodalmaiba, és olyan aspektusokat tégy magadévá, amelyek nagyban erősítik majd az életedet. Az, amit keresel, amire vágysz, amire szükséged van ahhoz, hogy megtapasztalhasd a teljesség, beteljesültség és a szív, az elme, a test és a lélek könnyedségének érzését minden rendelkezésedre áll, és neked csak annyit kell tenned, hogy tégy erőfeszítést, és próbálj meg behatolni a tudattalanba, és követeld a rád váró ajándékokat.

Szeretett Yeshuám, akire gyakran Jézus mesterként utalnak, Buddha nagyúr, és én, Mária Magdolna biztosítjuk ebben a hónapban, hogy támogatásra leljetek az ajándékok felismerésében, amik örömöt, egyensúlyt, szeretetet, isteni egységet és az isteni nászt hozzák el számodra.

Az elmúlt öt hónapban mindannyiótoknak mélyen el kellett merülnie a tudattalan birodalmaiban. Bátornak kellett lennetek és megengedni magatoknak, hogy eltávolítsátok azon részeiteket, amelyeket tudatosan kerültetek, és mégis nagymértékben befolyásolták az életeteket. Május hónapja életbevágóan fontos volt azzal kapcsolatban, hogy eltávolítsatok néhányat az utolsó darabkákból és morzsákból, és ezek igazából múltatok legfájdalmasabb darabkái és morzsái voltak, amelyek tudat alatt szabotálhattak benneteket, vagy tudatosan a félelem érzetét keltették bennetek, ami azt eredményezte, hogy inkább mozdulatlanok maradtatok, ahelyett, hogy cselekedtetek volna. Energiátok egy boldog helyre tart most, olyan helyre, ahol az univerzális folyékony szeretet nem csak találkozik, hanem igazából eggyé válik veletek.

Június, július és augusztus hónapjai fontos hónapok lesznek számotokra, mert ezalatt az időszak alatt az élet számos örömteli aspektusa tárul fel előttetek, és [feltárulnak] a boldogságra, örömre, isteni egyesülésre és szent nászra nyíló lehetőségek az életetekben.

Minden egyes általatok megtett lépés közelebb hozott benneteket az önmagatok által felállított célok eléréséhez. Most mi hárman, Buddha, Yeshua és én, Mária Magdolna, a harmadik szemre fordítjuk figyelmedet, [arra] a helyre, ahol belső látásod lakozik, ám ez az a hely, ahol mintázataid nagy része is tárolódik. A minták lehetnek konstruktív[építő] vagy pusztító természetűek, de igazából mindkét fajta a harmadik szem csakrájának frekvenciájában tárolódik. Az elmúlt öt hónapban számos bepillantást nyerhettetek a pusztító mintázatokba és hozzáállásokhoz való ragaszkodásokba és hiedelemrendszerekbe, amelyekről teljesen felismertétek, hogy nem szolgálják legmagasabb javatokat a tekintetben, amit próbáltok elérni, ezért ebben a hónapban az elkövetkezendő aktiválásokkal, beleértve a június 21-i napfordulót is, fantasztikus lehetőségeket biztosítunk számotokra, hogy gyorsan megszabaduljatok ezektől a régi mintázatotoktól, és mielőtt sebet ejthetnének rajtatok, már el is engeditek azokat. Magatokhoz vonzzátok [azt] az erőt, aminek segítségével egyetlen szívdobbanással túlléphettek a pusztítón, elgyöngítőn, a negatívon. Ez azt jelenti, hogy első kézből tapasztaljátok meg Alkimista Mesterként önnön hatalmatokat, a saját hatalmatokat azzal kapcsolatban, hogy ami romboló és korlátozó azt átalakítsátok, társ-teremtővé és lehetőségekkel telivé. Adjátok át magatokat a szeretetnek ebben az időszakban. Döntsetek úgy, hogy a szeretetet motiváljon és vezessen benneteket, és ami a legfontosabb, higgyetek a szeretetben.

A Fehér Tűz elem rendkívül kemény munkafelügyelő - rendkívül erőteljes és egyenesen a csontig hatol. Nem igazán törődik a kifogásokkal, a mentségekkel és egyéb elterelő hadműveletekkel. Ez az az időszakotok, amikor meg kell engednetek magatoknak, hogy tudatos szinten megértsétek [azokat] a mélységeket, amelyek az öröm, egység, könnyedség és a szent nász energiáiban rejlenek.

Ebben az időszakban egyúttal a bolygótokon élő gyermekek is eltolódáson mennek keresztül saját magukon belül, a boldogsághoz, játékossághoz, mókához, könnyedséghez és isteni egységhez kapcsolódó hozzáállásaikkal kapcsolatban. Ez azt követeli majd tőletek, hogy elmerüljetek velük ilyesfajta tevékenységekben, már ha vannak gyermekeitek. A világotok gyermekei a tömegtudatosság legbölcsebb tanítói a bolygótokon, ezt azért mondom, mert a legtöbb gyermek hatéves koráig elég szoros kapcsolatban van a vidámság művészetével, a játékosság és az öröm művészetével. Amikor játszanak, érzik isteni egységüket a Lélekkel, összekapcsolódnak a Lélek isteni fényével a nevetésükön keresztül, és felsőbb énjükkel minden alkalommal létrejön az isteni nász, amikor kifejezik és megtapasztalják az önmagukban rejtőző lehetőségeket.

Játszani és mókázni nem ismeretlen tevékenység számotokra, gyermekként gyakran tettétek ezt. Az sem újdonság számotokra, hogy a legtöbb felnőtt elvesztette a kapcsolatot énjének gyermek aspektusával. Saját játszóképességed visszakövetelése, a mókázásra, a nevetésen, az örömteli kifejezésen keresztül történő újrakapcsolódásra való képességed visszakövetelése a harmónia isteni érzését hozza az életedbe, és ezt az ígéretet hozza június hónapja számotokra; a harmóniát. Ha érzitek a bennetek lévő harmóniát, az lecsillapítja az alsóbb egót, és lehetővé teszi számotokra, hogy hasznosítsátok a belső látásotok erejét, hogy hasznosítsátok a harmadik szem csakrátokban lévő fény erejét.

Bolygószinten a harmadik szem csakra számos [fajta] fejlődésen megy keresztül. Ez annak eredményeképp is történik, hogy változások zajlanak az emberi agyban, különösen azoknál, akik új idegi pályákat építenek, és lerombolják [mind]azokat, amelyek már nem szolgálják az én tudatosságának kiterjesztését, és a régi metódus paramétereivel élt, vezetett életen túli életet. A harmadik szem olyan mechanizmussá válik, ami nem csak azt teszi lehetővé, hogy más perspektívából[nézőpont] tekintsetek az életre, hanem azt is, hogy a nagy bölcsesség és szeretet szemszögéből tekintsetek az énetekre. Kuthumi mester, aki a Szeretet és Bölcsesség aranysugarának arany chohanja kiemelkedő szerepet játszik az összes ilyen tanításban, mivel a szeretet jelenléte nélkül, a bölcsesség hiányában csak nagyon keveset érhettek el az életben.

Arra kérlek hát, hogy vizsgáld meg mi az, ami most a leginkább kísért vagy piszkál téged az életedben, és azt akarom, hogy lásd, hogy az egész nem más, mint egy [olyan] mintázat, amelyet valamikor az életed során a sejtszintű memóriádba beprogramoztak. A mintázatokon lehet változtatni. A mintázatokat el lehet törölni. Egyetlen mintázat sem állandó. Mind megváltoztatható. A te feladatod most az, hogy dönts úgy, hogy a félelem ösztönzését lecseréled a szeretet ösztönzésére. E kulcs dátum aktiválása arra kér téged, hogy öleld át összes hatalmaddal a szeretet erejét, és engedd meg, hogy megtöltse a szívedet, az elmédet, a testedet és a lelkedet mélységes erejével és [azzal] a képességgel, hogy feloldjon minden [olyan] mintázatot, ami már nem szolgálja [azt] az utat, amelyen jársz.

Ha már bejáratott technikák állnak rendelkezésedre, amelyekben megbízol, amelyek a múltban segítettek kiszabadítani a negatív mintázatokból, akkor minden erőddel használd ezeket a módszereket és eszközöket, hogy segítsenek felgyorsítani ezeknek az emlékeknek az eleresztését, különösen [azokét] a mintázatokét, amelyeket létrehoztak. Ha még nem fedeztél fel olyan módszert, ami segíthetne, akkor azt javaslom, hogy imádkozz, beszélj velünk, öntsd szavakba [azt], hogy mire van szükséged, mely mintázattól akarsz megszabadulni, és biztosítalak róla, hogy mi elvezetünk téged ahhoz a módszerhez, ami a legjobban segít neked ebben, vagy olyan rendszerhez, technikához, gyakorlathoz, amelyet kényelmesen végezhetsz egymagad, vagy mások segítségével, hogy a végén elérd azt, amiről beszélünk. Az önmagadat a múlt alól felszabadító cselekedeteidben ne légy engedékeny, mert ha nem szabadítod fel magadat a múlt alól, akkor újra és újra át fogod [azt] élni. A múlt pusztító mintázatainak folytonos használata péppé veri az érzelmi testedet, és ez az ütlegelés olyan súlyos, hogy gyakran ahhoz vezet, hogy üresnek érzed magad, elszigeteltnek, kiábrándultnak és cinikusnak, ezért lépj hát a gyógyulás ösvényére, nyisd meg érzékeidet, hogy befogadhasd [azt] a személyt, gyakorlatot, technikát vagy módszert, aki/ami a legjobban szolgál téged.

Arra is megkérlek, hogy szánj időt arra, hogy foglalkozz álmaid látomásaival. Képzeld el magadat, amint örömteli pillanatokat élsz át, boldog találkozókat, képzeld el, amint elmerülsz a mókával teljes játékosságban, és kifejezed szereteted örömét, miközben egyesülsz azokkal, akiket szeretsz. Oszd meg bölcsességedet, oszd meg a fényedet, oszd meg szeretetedet, és tudd, hogy hová vezettek, [azért] hogy tökéletesen cselekedj, érezz, és felszabadítsd magad, és minden érzelem, minden félelem, minden program és mintázat, ami a felszínre került az elmúlt öt hónapban, leginkább májusban, az a felszabadulásod legnagyszerűbb ajándéka. Szabadon dönthetsz úgy, hogy belépsz az öröm napjába, a bölcsesség napsugaraiba, az öröm napfényébe, mindezt [egyszerűen] azzal [teszed], hogy felajánlod az elavulttá vált mintázatokat a Forrásnak.

Azt javasoljuk, hogy napi szinten szánj rá pár percet [arra], hogy leírd, mitől leszel örömteli, írd le, hogy mit akarsz megtapasztalni az életedben, ami [majd] azt eredményezi, hogy örömtelinek, könnyednek, szeretettnek, és szerető lénynek, fénynek érzed önmagadat. Ez biztosítja, hogy fókuszod a pozitív oldalon marad, a hatos szám fényoldalán. Az első öt hónap a gyermekkorod első öt évébe való behatolásról szólt. Aláereszkedtetek ennek az öt évnek a fájdalmába, bánatába, a traumájába, a nélkülözésébe és az örömébe. Miközben az általunk átadott kulcsaktiválásokkal dolgoztatok, drámai módon felgyorsítottátok személyes gyógyulásotokat. Képessé tettétek magatokat arra, hogy behatoljatok a tudattalanba és minden általatok tett lépés egyre többet fed fel számotokra a tudattalanból, ezért legyetek kitartóak ezen az úton, nyissátok meg a szíveteket és fogadjátok el jutalmatokat, ahelyett, hogy azon aggódnátok, hogy vajon mi [az] a lehető legrosszabb, ami ebből származhat. Örüljetek [inkább] a legjobbnak, ami ebből származhat. Ahelyett, hogy azzal foglalkoznátok, hogy mi minden romolhat el útközben, merüljetek el mindabban, ami jó lesz útközben. A változatosság kedvéért foglalkozzatok az örömmel, a boldogsággal, öleljétek át a harmóniát és engedjétek meg a léleknek és a harmónia minőségének, hogy behatoljon testetek sejtjeibe, hogy abba az irányba vezessen benneteket, ami az isteni szeretethez, örömhöz, egységhez, könnyedséghez és az énnel és minden élővel kötött szent frigyhez vezet.

Amikor az örömöt és fényt, a szeretetet és egységet választod, [akkor] fogod megtapasztalni azokat a pillanatokat, melyek során elválasztod magad attól, ami megakadályozta azon képességedet, hogy megtapasztald az örömöt, a boldogságot, a szeretetet, a fényt, az egységet, és a szent nászt. Mindemellett ez [az újra]mintázódás kegyelemmel és könnyedén zajlik majd, amint megnyitod magad az iránymutatás befogadására, valamint a Yeshuától, Buddha nagyúrtól és tőlem, Mária Magdolnától származó fény és szeretet befogadására. Biztosítalak afelől, hogy jelenlétünk mindig veled van, olyan jelenlét [ez], ami gondoskodik rólad, miközben egyre közelebb érsz a napforduló ünnepéhez a déli és az északi féltekén. Amikor az ünneplés a tetőfokára hág, megérted, hogy az öröm, boldogság, fény, szeretet, egység és a szent nász hogyan lehet katalizátor és fő ösztönző eszköz az életedben ezeknek az ellentéteivel szemben.

Amilyen drámaiak voltak a változások, amilyen intenzív és gyakran nagyon fájdalmas folyamat volt ez, olyan nagy hőstetteket hajtottatok végre, mélyreható gyógyulásban volt részetek és rendkívül erőteljes bepillantásokat nyerhettetek az énetekkel, az igazságotokkal, illetve azzal kapcsolatban, hogy mit is akartok igazából kezdeni az életetekkel. Most [van] itt az ideje a jelenlegi célra összpontosítani. Összpontosítsatok arra, amire törekedtek, és higgyetek benne, hogy már csak karnyújtásnyira van, már szinte megérintitek, és az is megérint benneteket, és csupán idő kérdése, és teljesen egyesültök a tervezetetekkel. Elkerülhetetlen. Nem lehet másképp, mert könnyedségére összpontosítotok, az örömére, a lehetőségére, és a szívetekben tudjátok, hogy már egy veletek, hogy isteni jogotok megtapasztalni, és hogy egyetlen múltbeli mintázatnak sincs hatalma megfosztani benneteket ettől, mert ti, drága lelkek, sokkal hatalmasabbak vagytok, mint a múltatok mintázatai. Megtestesítitek az erőt, a bátorságot, a bepillantást és a technológiát [mind]azzal kapcsolatban, hogy a legnagyszerűbb álmaitokat hogyan változtassátok [át] olyan valósággá, amelyben mélyebben szerettek, mint valaha szerettetek, amiben olyan módokon fejezitek ki az örömötöket, ahogy ebben a szakaszban még el sem tudjátok képzelni. A szeretet isteni jogotok, [az,] hogy szeressenek benneteket, és [az] hogy ti is szeressetek, a boldogság isteni jogotok, mint ahogy az öröm is, és az egyesülés is a legszentebbel és legistenibbel önmagatokban és körülöttetek mindenben. Válasszátok azt, ami örömöt okoz, válasszátok azt, ami megkönnyíti a szíveteket, és tudjátok, hogy örökké boldogok lesztek a szeretet karjaiban, még akkor is, mikor kihívások elé néztek, a szeretet vigaszt nyújt majd, támogat benneteket és gondoskodik rólatok.

Bízom benne, hogy mindannyian érzitek azon mély belső vágyat és szükségletet, hogy biztosítsátok, hogy ez az életetek valóban a legjobb lesz az összes eddig leélt életetek közül, mert a tudatosságotok, az énetek öntudata, és minden más is egyre növekszik erejében és látomásában, és ahogy a harmadik szemetek továbbra is folyamatos erőteljes változáson megy keresztül, még többet fogtok meglátni ebből. Minél többet láttok, annál többet tudtok, és így annál jobban megértitek [azt, hogy] így képes az alkimista a közönségest átalakítani Arany Tudatossággá. Ízleljétek meg az óriási erő, a fény és a szeretet e pillanatait. Használjátok bölcsességeteket és szánjatok időt arra, hogy eltöprengjetek azon, mi mindent értetek el, mennyi mindent sikerült már megváltoztatnotok az életetekben, és legyetek hálásak mindazért, amitek van, amit magatokhoz vonzottatok és [legyetek hálásak] az összes gyógyulási lehetőségért.

Mint mindig, a mennyország ígérete örökkévaló, mindig jelen van az energiamezőtökben, csak döntsetek úgy, hogy a tudatos tapasztalatotok részévé teszitek, méghozzá gyakrabban, mint [mindazon] trauma és ellenségeskedés megtapasztalását, ami a jelenlegi világotokban létezik. Döntéseidnek óriási hatása van arra, hogy hogyan bontakozik ki az életed, hogy hogyan tapasztalod meg [azt], és a körülötted élők hogyan tapasztalnak meg téged, hogyan reagálnak, vagy válaszolnak neked. Lazulj el az életedben, legyen hited, bízz a szeretetben és légy tudatában [annak], hogy a szeretet gazdagon megjutalmaz téged, az életed minden napján. A béke és a harmónia áramoljon keresztül a lényeteken, szíveteken, elméteken, testeteken és lelketeken, és emlékezzetek rá mindig, hogy mennyire mélyen szeretünk benneteket.

Mária Magdolna vagyok. Au revoir.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...