Mária Magdolna - Androgün rácsok - Torokcsakra(Ötödik csakra)

 Androgün rácsok - Torokcsakra(Ötödik csakra)

ed3c6ec959c0e3602e975a36c3ab1a7c.jpgMichelle Eloff-on keresztül
2007. 10. 16., Wayland's Smithy Long Barrow, Anglia

Forrás: lightweaver

Előző anyag:

Androgün rácsok - Szívcsakra(Negyedik csakra)2017. október 15

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-es-az-isteni-anya-androgun.html?m=0

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

OoooOoooO

Én vagyok Mária Magdolna és üdvözöllek benneteket a fény jelenlétében, a Megszentelt Sors birodalmaiban gyűlünk össze, hogy itt valamennyiőtöket átöleljünk az Isteni szeretet Szövetében. Isten hozott mindannyiótokat

A mai utazásunk a Magasabb Fény Birodalmaiba talán a legfontosabb az aktiválások mostani különleges sorozatában, abban az értelemben ahogy az Androgün Rácsokat lehorgonyozzuk és ahogy beleszőjük azokat az emberiség és a Föld Anya testének csakra Rácsaiba.

A torok csakrátok a Szakrális Fény Kikötője. Ennek a csakrának a szálai a kapcsolódnak a második[szex] csakrátokhoz, illetve a napfonatotokhoz és persze a szívcsakrátokhoz is. És ma jött el a napja, hogy az Androgün tudatosság 5. rácsát, a Föld Anya Isteni Faliszőnyegébe/Szövetébe szőjük, ami az illúzió, a csalás és a félrevezetés feloldásának újabb szintjeinek megtisztulását aktiválja. Ez amúgy azt is jelenti, hogy mindenkit megkérünk rá, hogy tekintsetek önmagatokra, tekintsetek az Énetekbe és derítsétek fel a saját Én aspektusaitokat, azokat amelyek elkülönítenek benneteket saját Isteni Igazságotoktól. Úgy találhatjátok, hogy megajándékoznak az újfajta lehetőséggel, hogy az Igazságot, az Integritást és az Őszinteséget egy új módon öleljétek magatokhoz. Ha bárki úgy dönt, hogy bármiféle illúziót, a hazugság vagy a csalás bármely szintjét tartja fent, azzal nagyon komoly Karmát fog teremteni magának az Új Világban. Ezalatt az Új Világban való új életüket értem, hogy nemcsak a saját énetek útjának igazságát tagadjátok meg, hanem mindenki másét is akiket becsaptok, akiknek elcsaljátok isteni lehetőségét ahhoz, hogy saját sorsuk szent ösvényén elindulhassanak. Ezért ezen új élet létrehozásának nagyon lényeges összetevői: az Átlátszóság, a Becsületesség és az Integritás.

A legtöbben tisztában vannak vele, hogy a Karma már megtisztulásra került a bolygón. Ez azonban nem azt jelenti, hogy bármikor ne lehetne újra teremteni. Ez csak annyit tesz, hogy amikor teremtitek az életeteket és eközben tudatosan szövitek a csalás és az illúzió hálóját, mások életét manipulálva a sajátotokon keresztül, akkor leromboljátok az Integritás Szakrális Geometriai Szövetét/Faliszőnyegét a saját testetekben, leromboljátok a saját lényetekben és a Minden Ami Vagytok Isteni lényén belül. Ilyenkor elmetszitek a Szent Zsinórt/Köteléket önmagatok és az Énetek Felsőbb Aspektusai között. Az igazság hangjának hallatszania kell, hallatszania kell itt és most. Ez a hang annyira szép, meghatalmasodott és erőt adó, hogy a csalás bármely szintjén álló hálózat képtelen magát fenntartani ennek jelenlétében.

Ezért nyissátok meg az egész lényeteket az Igazság Isteni Hangja Szent Bölcsességének befogadására.

A Szeretet, Bölcsesség és Integritás Szakrális Szövetét/Faliszőnyegét a testetek valamennyi csakrája kész befogadni. Az Isteni Igazság Androgün Rácsa éppen ebben az időpontban érkezik a bolygótokra, amikor életbevágóan fontos az átlátszóság, az átláthatóság. A változás elkerülhetetlen drága kincseink, és ha bármikor úgy döntenétek, hogy megtagadjátok az igazságot azzal önmagatokat, az Éneteket is tagadnátok. Megtagadjátok az Isten és az Istennő hozzáférését az életetekhez. Sokan mondták már: "Ki kell nyitnod a szíved, hogy Jézust befogadhasd.", ami igaz is.

De meg kell nyitnotok a lényeteket is, hogy kifejezhessétek az Isten és az Istennő szent hangját. Ennek okán öleljétek magatokhoz a Megszentelt Gyermek tudatosságának ártatlanságát, tisztaságát és tökéletességét és hirdessétek ennek igazságát. Miközben az illúzió, az álnokság, a manipuláció és a csalás megbukik, meg fogjátok látni, hogy minden és mindenki, amihez és akihez ragaszkodtatok, akár a felelősség hamis értelmezése révén, akár bármilyen más hiedelem miatt, ami azt sugallta, hogy egy egy helyzethez vagy személyhez kötődnötök kell meg fog szűnni és így minden lélek szabadon ölelheti magához saját Megszentelt Sorsát.

Átadtuk már az Ikerláng energiáját. Ezek az energiák jelképezik az igazság tüzét, az élet szenvedélyét és annak lehetőségét, hogy az énben e két láng egyként állva jelképezze az igazságot. Életbevágóan fontos megértenetek,hogy az Ikerláng energia teljes mértékben kizárt, hogy bárkit vagy bármit fogva tartson. Sok ember tűzte ki célul azt, hogy egyesüljön vagy egységben éljen saját Ikerlángjával, és ez helyes. De azt vajon tudtátok-e, hogy az Ikerlángotok nyújtja át a legnagyobb lehetőséget arra is, hogy áthatolhassatok az álnokság, a megtévesztés és a csalás falain? Ez nyújtja át a legnagyobb lehetőséget arra, hogy lerombolhassátok az illúziót és az igazságotokba léphessetek.

És azt tudtátok-e, hogy amikor az Ikerlángotok belép az életetekbe, az a legnagyobb kihívás a saját igazságotok manifesztálására, birtokba vételére és működtetésére? Az Ikerlángotok pusztán egyetlen lépést jelent az Isteni Kiegészítőtökkel való egyesülésetekhez.

Az Isteni Kiegészítőtök jelentősen eltér az Ikerlángotoktól. Amikor az Isteni Kiegészítőtökkel találkoztok, akkor készen álltok egy még sohasem tapasztalt utazást megkezdeni, hacsak már nem tapasztaljátok. Ezzel az aspektusotokkal lenni mindkettőtök számára az élet és a szeretet mással nem pótolható tapasztalatainak lehetőségét biztosítja.

Ti vagytok a válasz valaki más imájára. A feladatotok a múlt sérelmeiből fakadó félelmek meghaladása és egymás elfogadása, lehetőséget adva a szeretetnek, hogy mindkettőtök felé bizonyítsa erejét. Bizonyíték ez arra, hogy a múltbeli szerelemeitek mérföldkövek voltak, hogy megtaláljátok egymást.

És azáltal, hogy átölelitek az Ikerláng energiáját önmagatokban, lehetővé teszitek az éneteknek hogy átölelje a Felszabadulás Szent és Isteni Hangját, és belépjetek a jövőbe, ahol egyesülni fogtok az Isteni Kiegészítőtökkel. Más szavakkal akivel pontos egységben vagytok, egymás nemét is kiegészítve. Ő szó szerint a másik feletek. A mai napig a teljes emberi népesség csupán 0,01 százaléka töltött valaha is egy életet saját Isteni Kiegészítőjével. Ha már volt szerencsétek az énetek ezen aspektusához, akkor igazolhatjátok ennek a magatokhoz vonzott ajándéknak a lenyűgöző voltát. Ismerjétek be, hogy mi mindent meg nem tetettek és tennétek azért, hogy egymást fizikailag bevonzzátok. Ennek az az én aspektusotoknak a tagadása viszont valószínűleg a legostobább dolog amit az emberi lény egyáltalán elkövethet. Ez egyben a legnagyobb sértés is az Isten vagy Istennő felé, mivel ők úgy rendeztek minden isteni pillanatot, hogy mindketten újra együtt lehessenek.

Az Isteni Kiegészítők fizikai találkozása rendkívül sajátos és becsülendő, egyetemes univerzális szerződés. Egyesülésük pedig éppannyira elkerülhetetlen, mint amennyire létfontosságú. Igazság szerint ez előre elrendelt és semmi sem tarthatja őket külön. A kettőjük között létező szeretet ereje a Földön található legerősebb erő. Amikor két ilyen egyed együtt járja az élet ösvényét, és együtt szolgálnak, tanítanak és társ teremtenek, az a leghatékonyabb munka amit egyáltalán emberi formában el lehet érni. A kettőjük közötti szeretet megkérdőjelezése egyet jelent Siva és Shakti hatalmas energiáinak megsértésével. Mivel a két isteni kiegészítő egyesülése a Földön nem más mint Siva és Shakti egyesített erejének megnyilvánulása, amikor a Szent Kundalíni aktiválódik és a szakrális szex isteni átjárói e pár számára számos mennyországba vezető kapuvá válnak. Hát nem megéri egy ilyen isteni kapcsolat felé törekedni?

Amint az ikerláng energiája lángra lobban, hogy áthatoljon a tévhitek, ámítások és illúziók fátylán valamennyiőtökben, ez az energia betáplálódik a Föld Anya testébe is, betáplálódik az élet minden belső és külső szegletébe és jellemzőjébe. És mindössze annyit kérek, hogy üdvözöljétek a Változás Szelét üdvözöljétek. Az Isteni Atya megszentelt magjait a Föld Anyára hullani eső formájában, testét táplálva. A víz elem és a föld elem egyesül, előkészítve a talajt, hogy az új élet gyökeret ereszthessen.

Aktiváljuk az Új Élet Megszentelt Arany és Platina Spiráljait, a testetek csakráiba előidézzük ezeket a spirálokat, annak biztosításául, hogy az utazásotok a mennybe vezető lépcső mentén kifejezze a bennetek rejlő erőt. És ahogy az Isteni Nőiesség megszentelt bölcsessége felkavarja az életet bennetek, a hangja, az Igazság Hangja, felszínre bukkan. Ő mindig ezt az igazságot testesítette meg és ti is rá fogtok jönni, hogy számotokra mit rejt ez az igazság.

Most minden, ami a tudatos, szándékos csalárdság, félrevezetés, csalás állapotában van porrá válik, gyökértelenné válik, nincs alapja és nincs jövője semmiféle szinten. És ez az, amiért tanúi lesztek a kormányok alapjaiban való összeomlásának. És bármilyen intézmény, ami a csalás, félrevezetés fenntartását választja, alapjaiban fog összeomlani. És bárki vagy bármi, aki a csalást, a hazugságot vagy a manipulálást választaná, annak manifesztálására, amire megítélése szerint szüksége lehet az mind igencsak rövid életű lesz, és fájdalmat és traumát eredményez mivel a hazugságnak, félrevezetésnek ez a természete és a következménye.

Miközben az isteni fény egyre felemelkedik, az egész emberiség az Egység Szent Rácsába kerül. Az egység tudatosság teljesen új szinten olvad össze, ahol az Isteni Atya és az Isteni Anya szent hangja pedig egyetlen szent kifejeződéssé válik. És ez az ahol az Atya hangja és az Anya hangja rajtatok keresztül szólal meg, és minden összeolvad és egyé válik.

Ezért mi is azt kérjük, hogy olvadjatok össze az Itt és Mosttal, és keressétek a szívetekben azt, hogy kik is vagytok valójában. Felejtsétek el azt akik feltehetőleg voltatok vagy lehettetek bármelyik idővonalon, mert ez lényegtelen, nincs jelentősége, nincs alapja sem már az itt és mostban. A kutyát sem érdekli, hogy kik voltatok a múltban. Ami számít az az, hogy most kik vagytok!

És ha az éneteket bármiféle bájos dologhoz kötnétek a múltatokból, azzal csak illúziót táplálnátok. Ha az egó szintjén kezdtek el serénykedni, akkor tagadjátok a jelenlegi létezésetek igazságát. Azok az azonosságok és kötődések már mind a múltéi, hagyjátok őket ott ahol vannak és lépjetek be a mostani énetekbe, mert az Isteni a mostot fejezi ki és ez fogja megteremteni a jövőtök világát.

Szeretteim 2022 az az év, amikor az isteni egyensúly teljes lényegében integrálódik a Föld Anya testének minden sejtjébe és minden rajta lakó lény sejtjeiben. És ekkor világok milliárdjai találkoznak és a megszenteltség - amit mélyen éreztek magatokban - egyetlen szent hangként robban elő és megszüli a teljesen új tudatosságot, a létezők új fajait, akik jelenleg a Föld Anya testének magjaiban tárolódnak, aki maga a Kozmikus Anya isteni aspektusának fizikai megjelenése, az androgünitás szent isteni egysége egyesített energiáinak megjelenése.

A következő 12 órában valamennyiőtökkel tovább dolgozunk, lebontjuk az illúzió rácsait, segítünk elengedni azokat az energiákat, amelyeket valaha hazugsággal, csalással és megtévesztéssel kötöttek benneteket helyzetekhez és személyekhez.

És ha ez lenne a helyzet, segítünk elengedni azokat a félelmeket, amelyeket azért éreztek, mert hazugsággal és csalással másokat tartottatok magatok körül, attól félve, hogy őnélkülük boldogtalanok vagy elégtelenek lennétek. De amilyen gyorsan bekövetkezik az elválás már egyesültök is az Isteni Kiegészítőtökkel, úgy hogy az Isteni Mindenható Egy Szent Hangjának azonnal lehetősége legyen megszólalni. Legyen ez a hang minden férfi, nő és gyermek hangja a bolygótokról. Szavamat adom a mai napon, hogy isteni hatalmamnál fogva mindent elkövetek, hogy valamennyiőtöket segítsem megnyilvánítani az integritás, a fény, az igazság és az isteniség szent rácsait, melyek által gyökértelen, üres, szívtelen alapzatok már nem létezhetnek. És nem próbálhatják meg a hamis világok sötétségét behozni az Új Föld és az Új Élet rácsaiba.

Most menjetek és tudjatok róla, hogy veletek van a gyógyulás, rajtatok múlik hogy folytatódjon. A gyógyulás azután továbbítódik a Föld Anyához, miközben az Igazság Szent Hangjának 5. androgün rácsa beleszövődik az összes a bolygótokon a gyógyítás és gyógyulás befogadására kész lélek torok csakrájába és a Föld Anya testén a torokcsakrát jelképező helyre. A férfi Isten hangja és az Istennő hangja rezonáljon keresztül az összes világon, a tudatosság minden szintjén és egyesítsen bennünket egyé.

Térjetek vissza az életetekbe, tudván, hogy az igazság hajnalának eljövetele rajtatok múlik és az igazság ideje bennetek van és ez többé már nem tagadható. Én vagyok a Fény Úrnője és Yesua jegyese. Mossa el a szeretet az összes félelmeteket és szolgáljon a bennetek élő egységgel való egyesülés zálogául

A szeretetem irántatok örök, mindig jelen van és feltétel nélkül a tiétek.

Au Revoir.

A következő ráccsal és csakrával itt dolgozunk :

Androgün rácsok/Harmadikszem csakra(Hatodik csakra)

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-androgun-racsokharmadikszem.html?m=0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...