Mária Magdolna – Az Örök Élet 7 Szelleme és 97-103. Tűz Kapu

reflections_in_the_flames_by_louisdyer-d6lmz2l.jpg

Mária Magdolna – Az Örök Élet 7 Szelleme és 97-103. Tűz Kapu

Csatornázó: Michelle Eloff©

Peru, 2009. július 29

Forrás: thelightweaver

Fordította: Hatejer Emese

Előző Tűz Kapus közvetítés:

A Mértékletesség 7 Oszlopa és 90-96 Tűz Kapu 2009. július 27

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-mertekletesseg-7-oszlopa.html?m=0

 

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Mária Magdolna vagyok és üdvözöllek és köszöntelek mindegyikőtöket az élet és fény Szellemének örök fényű jelenlétében.

Drágáim, összegyűltünk, hogy támogassunk titeket az Örökkévaló Szellem és Örök Élet Hét Szellemének valódi integrálásában. A hely, ahol jelenleg összegyűltünk tartalmazza a Szellem örökkévaló fényének hét portáljában lévő hét drágakövét, ami a Magasabb Tudatosság Kozmikus Könyvtáraiban tárolódik, azokban, amiket csakraként ismertek.

Ez a hely az, ahol az ősi bölcsesség Nagyszerű Vénjei a Föld Anya méhében üdvözölnek benneteket. Ez az a hely, ahol a Föld Anya méhe megnyílik, hogy üdvözöljön titeket az élet megszentelt vizeiben, ahol az álom kreatív teremtő manifesztációja az Élet Tojásaként [Petesejt] elkezd formát ölteni, és ezt az Isten Atya megszentelt bölcsessége termékenyítette meg. Ez a bölcsesség a DNS-eteken belül tárolódik és ez annak ideje, ahol a fény és élet örökkévaló Szellemének isteni természetű, hiteles sávja egyesül mindannyiotokkal.

Nagyon fontos okból választottuk ezt a helyet, mivel ezekben a hegyekben a fény szakrális tábláit őrzik; ezekre a táblákra jegyezték fel a Bölcsesség Ősi Isteneinek szakrális nyelvezetét, azokét, akik az Örök Élet és Örökkévaló Fény Hét Szellemének kulcsait birtokolták. Ezek a Szellemek bennetek találhatóak, a testetek csakráiban.

Legtöbbetek vissza fog emlékezni az első alkalomra, amikor lehorgonyoztuk ezt az energiát, az Ősi Vének kérték, hogy ezt az ismeretet, ne hozzák nyilvánosságra mindenkinek, nagyon fontos célból történt, mivel a fény szakrális kristály alapzatait e különleges helyen horgonyozták le. Nem volt megengedve az emberi beavatkozás ezeknek a szent rácsoknak az elhelyezésében és lefektetésében mostanáig, és most eljöttünk és megidézzük a tudatosság ezen szintjének második rétegének aktiválását, ami egy tiszta energia, amivel érintkezésbe léptek.

Az Örökkévaló Szellem szent fényének minden szintje világra hoz egy új életet a 7 csakrátokon belül, és miközben ezen a szent földön ültök vagy ha erre a szent földre hangolódtok, az Ősöktől egy szakrális szimbólumot fogtok kapni, amelyre a testetek 7 csakrája megnyílik, hogy befogadja a tudatotok és tudatosságotok egészen új szintjét, ami az Élet Örökkévaló Szelleméhez való kapcsolódásotok által történik, ami Anya Istennő és Atya Isten bölcsességén belül tárolódik.

Az energiátok egyesül ez alkalommal, hogy világra hozza az Isteni Gyermek ősi bölcsességét, azért, hogy a belső érzékelés egyesüljön az ártatlansággal, és az Örökkévaló Szellem ősi fénye ismét visszatérhet, nem csak ezen földek ősi embereihez, hanem az ősi bölcsesség benne foglaltatik az isteni természet autentikusságának összes mindenható jelenlétében is, mindazok szívcsakrájában tárolódik, akik azt választják, hogy a Hitelesek ösvényét járják.

Kezdjünk is bele. Most arra kérlek hunyd le a szemeidet, ha nem tetted még meg. Lélegezz be lassan, majd ki és lazítsd el a testedet.

Az ősi bölcsesség harcosai nagy számban gyűlnek össze itt és most. 144 000 Ősi Mester gyűlik köréd most. A Hegyek Szellemei jönnek üdvözlésedre és jelen van 220 000 Sárkány Energia, akik kivetítik a szívük esszenciáját erre a helyre, aktiválva a Tűz Kapukat, amik az Örök Élet és Örökkévaló Fény Hét Szellemének fényét magába foglalják, ezért arra kérünk most, hogy nyisd meg a szívcsakrádat, a gyökércsakrádat és a koronacsakrádat azért, hogy befogadd a fényt, az életet, a bölcsességet és a feltétel nélküli szeretetet, amit ezek az Ősi Autentikus Szellemek kínálnak fel most számodra.

Nyisd meg a gyökércsakrádat, hogy befogadd a Föld Anya áldásait, és üdvözöljük őt (Föld Anyát) ezen hely nyelvén, ami Paccha Mama-ként hangzik. Miközben üdvözöljük az Ég Atyát is, az Atya szívének fiát, (perui nyelven) Titayenti-t, nyissuk meg most a portálokat az emberiség szívében azért, hogy a tisztesség, tisztelet, kegyelem, igazság és bölcsesség igazi szakrális folyamata átölelje az emberiség egészét az igazságukban, az elméjükben, a testükben és lelkükben Titayenti sugaraival, hogy táplálja Paccha Mama energiáit, hogy befogadják a tűz, a levegő, a víz és a föld elemeit, hogy az emberek befogadják ezt a testük atomi struktúrájának legközepébe, ahol az Ősök új szakrális geometriája egyesül a Galaktikus Maggal, ennek hatására, most mindannyian összehangolódtok az ősi bölcsességgel és az igazság fejlett technológiájának szakrális tudományával.

Érezd Paccha Mama erejét belépni a gyökércsakrádba, azt ahogyan a szeretet sugarai behatolnak a koronacsakrádba belépve Titayentitől, ez egyesül a szívcsakráddal, aktiválva a mindenható napkorongot. Új életet lélegez a bölcsesség ősi jóslataiba/orákulumaiba, amik a DNS-ed belsejében tárolódnak, és így az újjászületés egy csodálatos dala aktiválódik mindegyikőtökben, összehangolva titeket a szakrális nőies isteni erejével/hatalmával és a megszentelt férfias isteni hatalmával/erejével. Ezek az energiák összeolvadnak, hogy az Isteni Gyermeket világra hozzák – a tiszta belső tisztán érzés képességét, a tiszta belső érzékelés képességét, hogy megbízz azokban, akik előttetek jártak, azokban, akik elhelyezték azokat a jelzéseket, amik az igazság dimenzióiba vezetnek titeket.

Lélegezz be mélyen és lélegezz ki teljesen közben told a szellemed iránti szeretetet a Föld Anya testébe, adj köszönetet Pacchu Mamának, minden lépésért, amit megtettél és amelyeket feltétel nélkül tart, biztosítva, hogy a tervrajzod a testében lévő kristályok vibrációján át táplálódjon. Adj köszönetet a levegő elemének, hogy táplálja a tested, hogy oxigénnel lát el minden szinten és nyisd meg az elmédet, hogy megérintse a szárnyas hírvivők bölcsességének ősi fénye, akiket Szoláris Arkangyalokként, a Szíriusz és Plejádok Nap Királyaiként és Királynőiként, Fő Papjaiként és Főpapnőiként jelennek meg, és egybegyűlnek körülöttünk ez alkalommal.

Vegyél egy mély lélegzetet be, és miközben kilélegzel nyisd meg a szexcsakrádat, hogy üdvözölje a Víz Szellemének tápláló energiáit, és engedd meg ezen tudatosságnak, hogy átáramoljon rajtad, miközben ez körvonalazza a kreativitás ősi elemét és bízz meg az élet áramlatában/folyásában, hogy az erejébe, az esszenciájába visz el téged, és a Mennyek Átjáróin át, az Élet Örökkévaló Szellemének fényébe.

Nyisd meg most a szíved, hogy befogadd a Tűz Elemének megszentelt lángjait, ezek a lángok előtörnek egy új ösvényt égetve számodra, hogy érintkezzél a Tűz Elemmel, a Szellem erejével, az Mennyei Istennő és Mennyei Isten hangjával és az egyensúly elemei egyesülnek a megszentelt nőies és megszentelt férfias között, mivel ezen energiák egyesülésén át az isteni egyensúly visszatérhet a Földre, és a Hét Szellem magába foglalja a fény elemét és ez a Hét Szellem magába foglalja az élet elemét, ezek egyesülhetnek, és ez így új fényt fejezhet ki azoknak az életén keresztül, akik fényhozók, hogy emlékeztessék azokat, akik még mindig alszanak, és a tudatlanság kómájába leledznek, hogy emlékezhessenek arra, amit az Isten képvisel mindenben, és hogy az Istennő az anya hangja, ami a szíven átszól, a szexcsakrán keresztül beszél, és a harmadikszem csakrán át beszél. Az Isten hangja a gyökér, a napfonat és a torokcsakrán keresztül szól, és az Anya/Atya Isten kombinált esszenciája a koronacsakrán átcsatornázódik, a tested összes sejtjén át, és ez a fény, most egy csodálatos szent spirált hoz létre ezen a különleges helyen.

Ez a pont most megnyílik, Paccha Mama megnyitja a testét, hogy befogadja Titayenti fényét, és így egy mindenható arany színű tojás emelkedik ki a Föld középpontjából. A nap sugarai behatolnak ebbe a tojásba és a szeretet folyékony dimenziója megnyílik, lezúdul mindenkire, aki itt van, ez a folyékony fény behatol a tested sejtjeibe és onnan belép a DNS-edbe, a molekuláidba, és a tested atomjaiba, és így a természet minden eleme körülölel téged kegyelemben, ünnepélyesen és örömtelien, mivel ez az a pont, ahol az Isteni Gyermek újrakapcsolódik az emberiség ősi fényével, azért, hogy visszatérjen az ártatlanság, és ezáltal a belső érzékelés képessége, újra életre keltve minden férfi, minden nő és minden gyermek szívét, akik hajlandóak szembenézni a bennük rejlő sötétséggel, és lehetővé téve számukra, hogy túllépjenek a tudatlanság dimenzióin, és magukhoz öleljék az örök élet Szellemének fényét és tisztaságát, és az örökkévaló fényét is. És az örökkévaló fény átölelése előidézi az örök életet. Arra kérünk téged, hogy most terjeszd ki a szívcsakrád energiáját, hogy átölelje Andok teljes hegyvonulatát és lélegezd be a Sárkányok erejét a testedbe, és engedd meg a benned lévő tűz erejének, hogy lángra lobbanjon a gyökércsakrádban és két mindenható arany kígyó kel életre (kundalinire utalnak), az energiájuk felcsavarodik a gerinceden, és felfelé halad, a koronacsakrádon át kirobbanva, és a Tűz Elem aláírása lenyomatot képez ennek szakrális vibrációjában a folyékony szeretet dimenzióin belül, és ez az egész Kozmoszon keresztül visszhangzik, hogy az Örök Élet és Örök Fény Szellemeinek küldöttei visszatértek a szakrális földekre, és most, hogy a bölcsesség visszahozható az életbe, ezek a szellemek közvetítésre kerülhetnek, azok által, akik emberi formában vannak, és ahogyan a szellem megelevenít titeket, így megérinthetitek azoknak a fényét és életét, akik készen állnak eljönni, befogadni, átadni magukat és a régi világ számára "meghalni”.

Ezek az Arany Kígyók az Ősi Vének energiáiból áradnak ki azok szívéhez, akik ezen vidékek ősi bennszülötteinek ősi mantráit zengik. Az ő szívverésük az, ami a magasabb tudatosság ajtóin dörömböl.

A Galaktikus Mag megnyílik, hogy felszabadítsa az ősi bölcsességet, ami a Galaktikus Csakrák kozmikus könyvtáraiban tárolódik, és ez a bölcsesség belefolyik a koronacsakrádba kiterjedve a harmadikszem csakrád fényébe, kiterjesztve azt a spektrumot, amelyen keresztül a fény azon mintáit vagy képes látni, amelyek az ősi szakrális kultúrák szent geometrikus spektrumain keresztül jöttek létre, azokén, akik teljesen megértették a Föld Anya nyelvét és az Ég Atya nyelvét és az Isteni Gyermek szent hangját, aminek az emberi formán keresztül kellett kifejeződnie, és ezért hívják az embereket az Isten és Istennő gyermekének, mert a fizikai megnyilvánulásod az az eszköz, amelyen keresztül a kreativitásuk, bölcsességük és fényük csatornázódhat, és a gyerekek azok, akik a belső ártatlanságot és belső érzékelőképességet tartalmazzák azért, hogy járják azt az utat, ami az élet megteremtéséért jött létre, hogy felszívják azt, amit azért teremtetek, hogy életet adjon és kibocsásson.

És így, drágáim, visszatértetek a nap földjére, az Istennő napjához és az Isten napjához.

Ez a nap most kiemelkedik a szívcsakrádon belül és a planetáris ösvényeken is, amik megnyitják a portálokat a Szabadság Átjáróihoz most biztonságosan lerögzülve és aktiválódva benned.

A természet üdvözöl téged, a természet hálát ad számodra a választásért, hogy fizikai megnyilvánulásban vagy, és egy olyan csatorna vagy amin át ez a fény leföldelődik, és a hálájuk az áldásokon keresztül mutatkozik meg, amelyekből részesülsz, amik a betekintés formájában, a benned lévő bölcsesség, a megvilágosodás és felvilágosodás elismerésében érkezik, és a legfontosabb, a mélyebb összekapcsolódás a szellemeddel, és a hét férfiassal és hét nőiessel. Az Örök Élet és Fény Szellemei azok, akik most megmutatják számodra az új ösvényt, hogy az Új Élet Ígéretének álma megnyilvánuljon, amely megajándékoz mindannyiotokat, akik készen álltok és hajlandóak vagytok kapcsolatba lépni a bölcsességük belső forrásával/kútjával, a bátorságuk belső forrásával és megengeditek a régi világ sötétségének, hogy elhalványuljon, miközben az új nap (napjának) sugarai üdvözlésetekre jöjjön, és minden csodálatosan jól lehet a személyes világotokban.

Ezen megszentelt földek 144 000 Ősi Vénje most aktivál százezer smaragd csillag tetraédert ezen hegyláncok vonulatának gerincoszlopa mentén. A smaragd tartalmazza a szeretet szellemének tiszta fényét és ezt visszahozzák a Földre, egyesítve ezt a Föld Anya testének csakráival és a Galaktikus Mag csakráival. Ez most összehangolódik veled.

Ezek a Mesterek most aktiválnak 100 000 zafír csillagtetraédert az Andok-hegyvonulatának gerincoszlopa mentén. Ezt az energiát most bevonják a Föld Anya csakráiba és a Galaktikus Mag csakráiba is és ez most beszűrődik a tested csakráiba.

És most százezer arany gyémánt csillagtetraédert aktiválnak ezen hegyvonulatok gerincoszlopa mentén a Föld Anya testébe, a Galaktikus Magba és a tested csakráiba.

Most százezer citrin csillagtetraédert aktiválnak ezen hegyvonulat mentén a Föld Anya testébe, a csakráiba, a Galaktikus Magba, a testedbe és a csakráidba.

Most 100 000 tiszta kvarc kristály csillagtetraédert aktiválnak a hegylánc mentén, a Föld Anya testébe, összehangolva az összes csakrájával, a Galaktikus Mag összes csakrájával, a testeddel és a csakráiddal.

Most 100 000 rózsakvarc csillagtetraédert aktiválnak a hegyvonulat gerince mentén, a Föld Anya testébe, a csakráiba, a Galaktikus Magba, a testedbe és a csakráidba.

És végül százezer arany csillagtetraédert aktiválnak; ezek ezen hegyvonulat gerincoszlopának 777 kulcspontjára összpontosulnak. Ezeket lerögzítik a Föld Anya testébe, a csakráiba, összehangolva ezt a Galaktikus Maggal, ezek az arany vibrációk most belépnek a testedbe, a csakráidba és ez most összehangolódik a jövő megszentelt tervrajzával és a fény isteni szövetével, amik tartalmazzák a kozmikus fény és kozmikus élet isteni tervezetét, ami magába foglalja az Örökkévaló Szellemet is, amely a feltétel nélküli kreatív teremtő szeretet, erő és bölcsesség Végtelen Forrása révén táplálódik.

Üdvözöld az összes jelenlegi energiát a tested sejtjeiben. Miközben újrakalibráljuk a csakráidat, összehangoljuk ezt a szakrális geometriai alakzatokkal, amik a Galaktikus Központban találhatóak, amelyek a Tejúton futnak keresztül. Ez most kiterjeszti az energiáját számodra a Szaturnuszon át, onnan továbbjön a Marson keresztül, keresztüljön a Nap szívén és átjön Vénusz Istennőn (a Vénusz bolygón). Behozódik a Merkúr fényébe, behozódik a Hold Anya fényébe, és ekkor érezd a Jupiter keringő arany jelenlétét, mielőtt ez kiterjesztenéd ennek nagyobb jótékony energiáit a szívedbe, a lelkedbe, kiterjesztve ezt a szellemedbe és a teljesen uralt autentikus egész éned kollektív mindenható Én Vagyok Jelenlétébe.

Képzeld el az arany fény nagy robbanását, és most lélegezd ezt az energiát a szívcsakrádba, az emberi énedbe és told ezt az energiát a Föld Anyába, ami ugyanazt az isteni jótékony áldásokat hozza a testébe azért, hogy az isteni igazságának ősi bölcsességét most biztonságosan felismerhetik azok, akik a DNS-ükön belül hordozzák azokat a kozmikus bölcsességeket, az egységet és a szeretetet számára és az összes teremtése számára is.

Most vegyél egy mély lélegeztet, és miközben kilélegzel hozd vissza önmagad a fizikai testedbe.

Mindannyian a legnagyobb elképzeléseteken túlmenően áldottak lehettek, és minden egyes lépésetek, amit megtesztek az Atya/Anya Isten megszentelt szeretetének kozmikus táncának nagyobb kifejeződésével való tiszta isteni összehangolódásában tehetitek meg és a szeretetük egyesülése záporozhat le rátok az Isteni Gyermek szent esszenciájának alakjában, a tiszta ártatlanságban és isteni belső érzékelési-képességben, hogy felismerjétek az igazságotokat és, hogy Hitelesekként tapossátok az ösvényt, megélve az igazságotokat, elismerve a fényeteket, és az autentikus életet választva, azt választva, hogy egyek legyetek a Minden Ami Van teljes egész kreatív teremtő Szellemével.

Köszönjük a jelenléteteket. Hálát adunk most az Elemeknek, hálát adunk az Ősi Véneknek, és köszönetet adunk a Szíriusz és Plejádok Királyainak és Királynőinek, a Főpapjainak és Főpapnőinek, a Sárkányok és Arany Kígyók energiáinak, akik most elvitték az arany Kundalini energiáját a Galaktikus Központ magjába. Tudjátok, hogy az Örök Élet és Fény Hét Szellemének kifejeződései vagytok, és most az a kötelességetek és felelősségetek, hogy ezen energiák hordózóiként szolgáljatok, hogy szolgáljátok önmagatokat azáltal, hogy igazak vagytok önmagatokhoz és ezáltal szolgálva az emberiséget is, és szolgálva minden élet nagy teremtőit azáltal, hogy az élethez igazak vagytok.

Mária Magdolna vagyok, és köszönöm nektek a jelenléteteket még egyszer. Ezen Szellemek esszenciájában vigadhatunk. Au revoir.

Soron következő Tűz Kapu aktiválás:

Mária Magdolna: 8:8 - 104-110. Tűz Kapu 2009. július 31(hanganyaggal)

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-88-104-110-tuz-kapu.html?m=0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...