Mária Magdolna – A bölcsesség 7 Oszlopa és a 125-131. Tűz Kapu

1507602_345349245605123_1440258033_n.jpg

Mária Magdolna – A bölcsesség 7 Oszlopa és a 125-131. Tűz Kapu

Dél-Afrika, Johannesburg, 2009. augusztus 6

Forrás: thelightweaver

Csatornázta: Michelle Eloff©

Fordította: Hatejer Emese

Előző Tűz Kapus anyag:

Mária Magdolna: 8:18 - 118-124. Tűz Kapu 

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-818-118-124-tuz-kapu.html?m=0

 

 

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Mária Magdolna vagyok és üdvözöllek benneteket és isten hozott a fény és bölcsesség isteni jelenlétében.

A kreatív teremtő szépség, szeretet és igazság ezen jelenlétében állunk, és átölelünk titeket a Kozmikus Szüleink kreatív teremtő erejének és isteni fényének erőteljes vibrációiban. Ez a kreatív teremtő erő egy isteni csodálatos és fenséges pajzs, ami segít mindannyiotoknak megtartani önmagatokat a szeretet, a tudás és a kiterjedt bepillantások széles spektrumába.

Az utazás, amelyet mindannyian megtapasztaltatok az elmúlt időszakban, lehetővé tette számotokra, hogy átszűrődjön a tudás emberi kényszereken, ami a külső világ épített fel, egy világot, ami az embereket egy olyan ösvény mentén vezette, ami nem olyan volt, ami felfedte volna számukra az isteni Teremtőink ősi bölcsességét, azonban létfontosságú, hogy minden egyes személy szem előtt tartsa, hogy az amit illúzióként vagy hazugságként észleltetek, ez szintén szolgálta valamiképpen a céljukat. Ezek a tapasztalatok, ezek a koncepciók valójában olyan dimenzióba terelték az emberiséget, ahol képesek felismerni az érme másik oldalát, az érme az igazság oldalán áll, a megvilágosodás és a belátás oldalán.

Azok, akik összegyűltek velünk ez alkalommal, ti vagytok a fény világító tornyai, akik segítenek azoknak, akik még mindig küzdenek azokon sötét helyeken, hogy megtalálják fényüket, hogy megtalálják a kilépési pontot a nagyobb Kozmosz igazi tudásának, igazságának és megvilágosodásának nagyobb kiterjesztett világába.

A belső bölcsesség egy nagyon fontos kulcs számotokra, hogy megtaláljátok a kilépési pontot, és nem csak egy adott kilépési pont van, hanem sok van, és minden alkalommal, amikor átmentek ezen ajtók valamelyikén, egy olyan világban találjátok magatokat, ami felkínálja nektek a nagyobb lehetőséget, hogy kiterjessze az elméteket, a szíveteket, a bölcsességetek és hogy felismerjétek, hogy a világok nagyobb világokat foglalnak magukba, és ezek még nagyobb világokon belül vannak.

A mai aktiváció a közeljövőben Peruban folytatott negyedik szinthez kötődik, ez a szívcsakrára összpontosul, egy csodálatos kristály portálhoz, amely az isteni belső bölcsesség magasabb birodalmaiba visz titeket, amelyen keresztül mindannyian segíthettek az emberiség többségének oktatásában azáltal, hogy összehangoljátok önmagatokat a Föld Anya elemeivel.

A Föld Anya a szakrális információ egy könyvtára; a testén és a testén belül a tudatosság sok világa létezik. A tudatosság ezen könyvtárainak mindegyike segít mindannyiotoknak, hogy felfedezzétek önmagatok nagyobb aspektusait, és az isteni isteniségét, ami keresztüljön a Kozmikus Teremtőink kiterjesztett bölcsességén.

A Belső Bölcsesség Hét Oszlopa, amely elindítja a Planetáris és Univerzális Csakrák negyedik energia aktiválásának egyesülését, támogatva a szabadságba vezető Hét Planetáris Átjáró negyedik (szintjének) megnyilását. A Tűz Kapuk lehorgonyzásra kerülnek az Inka Naptemplom területén Cusco-ban, Dubaiban és Vancouverben Kanadában, és ezek a helyszínek egyesülnek a Planetáris Csakrákkal felkészítve őket a további munkára, ami a jövőben jön el. Ahogyan már korábban mondtuk, amint befejeztük ezt a projektet a bolygótok összes országa egyesülni fog a Planetáris Csakrákkal, és az Egységbe vezető Ösvény manifesztálása révén – az egy szív, az egy elme, az egy szellem egyesül feltétel nélküli szeretetben megérintve minden egyes személy szívét, akik hajlandóak megnyitni önmagukat, hogy befogadják ezt a fényt.

A Cusco Naptemplomának szent völgyeiben és romjaiban található energiák egyfajta katalizáló jellegű energiák, ami összevegyül összes olyan energiával, amiket a múltban rögzítettünk le, és ma megteremtjük a hidat a fizikai élet, az érzelmi testetek, az akaratotok és személyes erőtök és a Planetáris tudatosság között egy még mélyebb szinten.

Ma szintén beavatjuk az új tudati testetek kiépítésének folyamatát, és néhány ősi bölcsességre való emlékezés folyamatát, ami DNS-etekbe lett belekódolva. A DNS-etek önmagában is a magasabb bölcsesség egy szakrális könyvtára, és értelmezése túlmutat az elképzeléseiteken és megértési képességeiteken, sajnos az emberi elme ebben a fázisban nem képes arra, hogy megértse azt, ami azon a birodalmakon túl létezik, amelyben ezt létrehozták.

Egész idő alatt mindig jelen voltak a fény világítótornyai a szakrális Nagyurak és Úrnők alakjában, akik biztosították, hogy maradjanak kódolások azok számára, akik utánuk fognak jönni, és hogy felismerjék mik is ezek az igazságok, és ez az aktivál ma az ősi bölcsesség felszabadításának egy egészen új szintjét hozza magával.

Az Inka Naptemplom Cusco-ba egy portál a 12. dimenzióba, ez a Kairó szívében újjáéledő Kristály Szívvel is egyesülni fog. Tizenkét ilyen Kristály Szív aktiválódik együttesen, az első pedig Kairóban van.

Dubai tárolja az Élet Arany Tojásának szálát, és hatalmas változások fognak történni ezen földrajzi helyen a jövőben, és Vancouverben Kanadában van ezen isteni portálok egyik másika, amit Kozmikus Teremtőink belső bölcsessége hozott létre.

A fény és energia, ami az Ősöktől származik, megérint titeket a legmélyebb módon, úgymint még soha azelőtt, ez a másik oka annak, amiért sokatok sok fronton kihívás elé került, különösen, ha elkülönítitek önmagatokat a fény közösségeitől. Kuthumi gyakran szólt arról, hogy a fény közösségei válnak a fény közös egységeivé és egyesülnek egymással, nincs több idő az elkülönültség tudatosságra, bár az elkülönültség világában éltek, létfontosságú, hogy a tudatosságotokat a kreatív teremtő erő egy lüktetésévé egyesítsétek, a szíveteknek ugyanazon a helyen kell lenniük. Ez az elkülönülés, amely az emberi szív, az elme és a lélek elszigeteltségéhez vezetett, ami ahhoz a felfogáshoz vezetett, hogy egyedül járjátok ezt az utat.

Lehet, hogy különálló fizikai lényként születettek erre a világra, de soha sem különültetek el az Anya/Atya Isten szépségétől, dicsőségétől, fényétől, kegyelmétől és erejétől. Ez a szellem rajtatok keresztül kommunikál, és ezen szellem belső bölcsessége az, amit egy egészen új szintre viszünk, ezért a Belső Bölcsesség ezen Hét Oszlopa, amely a Hét Tűz Kapu, és megidézzük ma az összes ilyen folyosót számotokra, hogy besétálhassatok az újraegyesülés hatalmas csodálatos dómjába és egyesüljetek Egy Szívként. Az Egy Szív ekkor mindannyiotokat egy csoport szintű tudatosságként irányít, amely magába foglalja az akaratot és személyes hatalmat/erőt, és ez segíteni fogja a Planetáris Tudatosságot, hogy jobban megértse azt, hogy mi is az összes Fénymunkás valódi kollektív célja. A Fénymunkások kollektív célja az, hogy ne csak az emberiséget szabadítsák fel a félelmük és az alsó elméjük sötét szintjeitől, hanem önmagukkal is ezt tegyék, és ezáltal nagyobb bölcsességet lehet elérni.

Tehát arra kérlek most, ha még nem hunytad le a szemeidet, akkor tedd meg most, és képzeld el önmagad egy hosszú sötét folyosó előtt állni. Miközben a folyosó előtt állsz, nem látod a túlsó végét, azt hogy hová vezet ez, ez az, ami gyakran meggátolja a nagyszerű lelkeket és elméket, hogy magukhoz öleljék ezt az utazást ebből a világból a másik oldalra. A Föld egy szellem, egy tudatosság, ami más világokhoz kapcsolódik, a Föld az űrben van, ez a Naprendszer bolygóinak a része, amely egy Galaxisban van, és amely egy Univerzum – minden egy. Az a tény, hogy az életet éppen úgy éled meg, mint ahogy te most azt teszed, nem jelenti azt, hogy nem vagy részese a körülötted lévő űr nagyobb szellemének.

A Föld Anya erőteljes szellemeket foglal magába, egy olyan tudat ő, amit ebben a pillanatban még felfogni sem vagytok képesek, és ez a tudat, amivel össze kell olvadnod. Azáltal, hogy összeolvasztod önmagad ezzel, elkezded megérteni a nagyobb Kozmosz dinamikáját és azt, hogy milyen is a Föld valójában, ámbár ez a Kozmosz egy nagyon picike része, ő a kollektív tudatosság egy csodálatos és fenséges része, nem csak az emberek, hanem minden más létező benne, rajta és körülötte is.

Arra kérlek, hogy gondolkozz el ezeken a szavakon, amit átadtam és próbáld meg kiterjeszteni az elméd a Földgömb korlátozásain túlra, terjeszd ezt a téren és időn túlra az összes többi bolygóra, ami vele együtt mozog, a Csillagokig és minden másra, amit nem látsz.

Ez nagyon fontos, mivel megmutatja neked, hogy te egy mikrokozmosza vagy a sokkal nagyobb és messze kiterjedtebb makrokozmosznak. Fontos oka van, amiért a Földön vagy jelenleg, azért mert a makrokozmosz benned van. Habár egy bizonyos magasságú, bizonyos súlyú, színű, nemű, tudatú és intelligenciájú emberi lény vagy ez nem jelenti azt, hogy nem vagy képes csodálatos szellemeket csatornázni/közvetíteni, amik ”hárommilliárdszor nagyobbak”, mint a fizikai megnyilvánulásod, és amikor megérted ezt, akkor látni fogod majd a sugárutakat, amiket választottál, hogy azon lépkedj és ez csak egy finom szála a mérhetetlen szépség és végtelen potenciál és élet óriási szövetének.

Válj tudatossá arra, hogy az Őrangyalod melletted áll és én, Mária Magdolna is, melletted állok, megfogjuk a kezed és elkezdünk a sötét folyosóra besétálni. Ez a folyosó eleinte ijesztő lehet, de ahogyan mélyebbre és egyre mélyebbre megyünk ebben, felismered, hogy ez nem is egy félelmetes és veszélyes hely, aminek eleinte ezt képzelted, hanem egyszerűen egy olyan út, ami az úticél felé visz, egy olyan út ami létfontosságú része a kollektív utazásotoknak, hogy egy szellemként dolgozatok az emberi alakban hozzájárulva a nagyobb misszióhoz, a férfiak, nők és gyermekek egyesítése a körülöttük lévő az intelligencia és tudatosság minden más testével.

A Minden Ami Van Isteni Belső Terve elkezd suttogni számodra ezen alagút másik végéből. Ez az alagút megmutatja számodra, hogy a megfelelő ösvényt választottad, minden meghozott választásoddal helyesen választottál, mivel minden választás, amit meghoztál eddig a pontig hozott téged, és még amikor sötét árnyakkal táncoltál, ezek az árnyékok valójában a legnagyobb szövetségeseid, mivel ezek feltárták számodra, hogy mire szükséges figyelmet szentelned.

Vegyél egy mély lélegzetet be, kilélegezve teljesen és add át magad az isteni fény jelenlétének, ami rád vár. Most lásd meg a fényt ezen folyosó végén, ez a fény kapcsolódik most a szívcsakrádhoz és mágnesesen elkezd efelé húzni téged, és miközben ez maga felé von, legyél tudatos az összes múltbéli cselekedetednek és választásodnak, amit meghoztál. Ne válj részesévé nekik, hanem egyszerűen figyeld meg őket, amíg lejátsszák neked a múltat, addig amíg önmagad a fényben nem találod ezen alagút végén. Ez a Nap egy csodálatos Templomába hozott téged, a Nap pedig az Anya/Atya Isten fénye és hangja.

Nyisd meg önmagad, hogy befogadd az energiákat, amelyek a fényen keresztül jönnek, és amelyek a Teremtőink isteni és gyönyörűen megnyugtató hangján keresztül jönnek.

Lélegezz be mélyen, és teljesen ki.

Az Őrangyalod most átad neked egy fenséges Ametiszt kristályt, amelyet tartsd meg a kezed tenyerében és engedd meg, hogy a szívcsakrád fölött nyugodjon (a kezedben), hunyd le a belső szemeidet is, és érezd, hogy energia pulzál ebből a kristályból a szívcsakrádba, és ennek csúcsa egy ametiszt energia sugarat gerjeszt a harmadikszemedbe. Amint ez történik, ez a sugár elkezdi specifikus szekvenciák kódolását közvetíteni, amelyek elkezdik az új tudat tested felépítésének aktiválását és lehetővé teszik a DNS-ed szunnyadó részeinek, amelyek az ősi bölcsességet tartalmazzák, hogy elkezdjék felszabadítani a tudásukat és elkezdesz emlékezni.

Lélegezz be mélyen és teljesen ki, miközben átadod magad ezen vibrációknak és ezen egyedi szekvenciáknak, amik a testet összes sejtjével kommunikálnak, leföldelve téged a Nap Szakrális Templomának ezen világába, az Anya/Atya Isten Kristály Szívében, és ez továbbítódik a Galaktikus Mag csakráihoz és a tested csakráihoz.

Ez az Ametiszt Kristály Atlantiszból származik és a szakrális kristályok egyike volt, amit az Ősi Mesterek használtak. Ezen kristályokból 151 darab van összességében, amikből egy (jelképes) darabot átadunk minden Fénymunkásnak, aki kapcsolatba tud lépni Atlantisz bölcsességével és tudásával, és felfedi ennek bölcsességét a világ számára azért, hogy az, ami a test sejtjeiben található, megkaphassa az Isten és Istennő fényét.

Hangold az energiáidat erre a kristályra amennyire csak tudod, és minél jobban megnyitod a szíved, annál világosabbá válik a fénye, és minél világosabbá válik ennek a fénye, annál világosabbá válik a te fényed is. Ez a fény egyedülálló a szerkezetében, mivel ezek voltak az Ametiszt kristályrácsok, amelyek megteremtették az isteni hidat a világok között, a szív és a szellem között, a férfias és a nőies, valamint a kozmikus intelligencia nagy kiterjedésű világai között.

Lélegezz be, tartsd bent a lélegzetedet 8-ig számolva és lazíts, add át magad ennek, ami az Anya/Atya Isten visszatérése számodra, a kristály fény, magasabb intelligencia és isteni bölcsesség ősi harcosaként vagy harcosnőjeként.

Ez az Ametiszt sugár most aktiválja a hét Tűz Kapu hét lángját, amely a Belső Bölcsesség Hét Oszlopa is. Mindegyik láng találkozik a csakráid egyikével, ahol is meglelik a helyüket és legyökereznek benne, és ez kiterjed a belső bölcsességedhez, a belső tudásodhoz és isteni akaratodhoz és a személyes erődhöz, hogy megértsd mit is próbál számodra mondani az Isten és az Istennő. A veled folytatott kommunikációjuk egyedi, isteni és személyes, fogadd el és fogadd be ezt, higgy benne és bízz benne, hogy egy olyan isteni eszköz vagy, amelyen keresztül ezek a lények kommunikálnak, és önmagad isteni küldetésének része, és az isteni küldetésed része az, hogy sajátítsd el ezen tulajdonságot, ezen ajándékot, és engedd meg, hogy megteremtse a dinamikát, amely támogatni fog téged, hogy legyél a hang, a lélegzet és isteni eszköz, amelyen keresztül az Anya/Atya Isten kiterjeszti a fényét és szeretetét.

Lélegezz be mélyen, kilélegezve teljesen. Azt szeretném, ha most elképzelnél csodálatos szakrális hangzást kibocsátódni a kristályodból, ez a hangzás, amit felismersz, ez volt az eredeti hangzás, amit hallottál, amikor szolgálatra hívtak, hogy térj vissza a Földre és hogy tedd magadévá a felébredési utazásod következő fázisát, mint egy szellem lenyűgöző lélekben és formában. Minden alkalommal, amikor formát öltesz, lehetőséget kapsz a csodálatos módokon való növekedésre, és habár mindannyian megtapasztaltátok a szenvedést és fájdalmat, néhányan a kegyetlenséget, támadást és erőszakot, ez szolgált valamilyen módon benneteket.

Azt akarom, hogy most engedjétek meg, hogy a szent hangzás belépjen a testedbe, lélegezd be, mert a hangzása megnyugtatja lényed minden részét, az emberi tudat minden részét, és mély belső csendet és békét hoz az életedbe, miközben ez letelepszik az érzelmi test tomboló vizeiben benned, az akaratod és személyes erőd képes ezen szentséges és autentikus kifejeződés egy magasabb szintjére emelkedni.

A mindenható Metatron Arkangyal áll most eléd, érzed a jelenlétének erőteljes vibrációját behatolni a gerinced minden egyes csigolyájába és ez lángra lobbantja a megszentelt emlék újabb szintjét, ami a bölcsesség könyvtárában tárolódik és az agyi gerinc(velői) folyadék tartalmazza ezt. Add át magad ennek, és engedd meg neki, hogy beszéljen veled.

Mihály Arkangyal most egy hosszú lézeres Kvarckristály pálcát vesz elő és megérinti a gyökércsakrád ezen kristály csúcsával, és ez egy teljesen új szinten izzítja fel az első lángot, kiterjesztve ennek fényét, és a Belső Bölcsesség ezen Oszlopa megnyílik, hogy átölelje azon képességet, hogy az életed ítélkezés nélkül éld. Érezd ezt az energiát kiterjedni, érezd a láng erejét áthaladni a testeden és ez megérinti a földrajzi helyeket, amiket ezen aktiválás számára választottunk, és a Föld Anya azonnal reagál a belső bölcsességre, ami tartalmazza az ítélkezés mentességet. Ahogy ezt megkapja, ti szent lényként emlékezzetek majd arra, hogy mi az isteni meghatározása az ítélkezés mentességnek.

A pálcát most a szexcsakrádhoz helyezi és felgyullad a második láng is, a második oszlop életre kel és túlterjed rajtad. Ez az energia most keresztülhalad a testeden, a kiválasztott helyszínekre, és megtalálja azt az üzenetet, amelyet a belső bölcsesség hoz, ami a bizalomé. Ezek az energiák segítenek nektek megérteni a bizalom isteni meghatározását és azt, hogyan használd fel ezt. A Föld Anya válaszol és ő is emlékszik erre a kiterjesztett isteni meghatározásra.

Lélegezz be mélyen, kilélegezve teljesen, miközben ellazulsz és Metatron a pálcát a napfonatodhoz helyezi és egy csodálatos láng kel életre, és a testeden túlra terjed, ennek erejével süvítve. Megérinti a földrajzi helyeket, belép a Föld Anya testébe és átöleli őt. Miközben ez a láng, a Belső Bölcsesség ezen Oszlopa emlékezteti őt és mindannyiotokat a nyugalom isteni meghatározására.

Lélegezz be mélyen, kilélegezve teljesen, miközben ez a három láng kommunikál a tested, az elemek, a Föld Anya teste és a kollektív tudatosság összes aspektusával. Ez újrakalibrálja a testének kristály alapzatát, és a megértés egy új rendszerét ébreszti fel.

Metatron a pálcát most a szívcsakrádhoz helyezi, a negyedik láng is életre kel, túlterjedve rajtad, ennek ereje a szívcsakrádon keresztül árad be a helyszínekbe, amiket választottunk, bele a Föld Anya testébe, és a feltétel nélküli szeretet megszületésének isteni meghatározására emlékeztet.

Lélegezd be, tarts meg, ismerd el ezt, és add át magad ennek.

Ez a negyedik láng megtisztítja a folyosót az alsó és felső csakráid között, ez egyesíti az összes csakrádat a Szakrális Naptemplommal, az Anya/Atya Isten szívének Templomával, amelybe a Nap megszentelt sugarai léteznek. Érezd ezen sugarak melegét beléd lépni, átölelve téged, és megszabadítva téged önmagad bármely aspektusától, amelyek elszigeteltségben, elkülönülésben vagy félelemben tartottak.

Metatron a pálcát most a nyakad hátuljához helyezi, a torokcsakrádhoz, és az ötödik láng is életre kel, ennek tomboló ereje kiterjed belőled a Föld Anya testébe és onnan a kijelölt helyekre, és amikor ez az energia áthalad rajtad és rajta keresztül is, az Isten Hangjának isteni meghatározása megszületik. Az Isten Hangja a Bölcsesség 5. Oszlopa és ez az emberi értelmen túli megértést igényel; ezek a szavak milliónyi dimenziót tartalmaznak, az Isten Hangja az igazság, ami a teremtés minden aspektusában létezik láthatóan és látatlanul, ismerten és ismeretlenül.

Lélegezd be és add át magad ennek.

Az Isten Hangja tekintéllyel és szenvedéllyel szól, bölcsességgel és szeretettel szól, és ez az a tanítás, amely megmutatja, milyen messzire jöttél, és mennyire könnyű változtatni anélkül, hogy ítélkezned kéne mások felett, anélkül, hogy megfosztanál bárkit is a békességétől, vagy megrendítenéd bizalmukat vagy megfosztanád őket a feltétel nélküli szeretet ajándékától.

Most a kristályt a fejed elé helyezi a harmadikszemedhez és a láng itt is életre kel, kiterjedve, és elégeti az illúzió összes olyan fátylát, amiket jelenleg megszólítasz ezen a szinten. Aztán ez kiterjed, addig, amíg összeolvad a Föld Anya testével és egyesül a mai helyszínekkel is.

Lélegezd ezt be, miközben a Föld Anya is ezt teszi és ez megidézi az öntudatosság isteni meghatározásának megértését. Érezd ezt a fényt átfutni a testeden és elkezded meglátni, hogy az én tudatossága valami olyan, amit minden pillanatban tapasztalsz, és néha megköveteli, hogy tisztában legyél önmagadban azzal, hogy nem vagy tudatában az élet bizonyos aspektusainak, vagy a személyiségednek. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy bármit is rosszul csináltál, mivel ha tudatába kerülsz a tudatlanságodnak, akkor előrelépsz, és ez egy erőteljes belső bölcsesség, mert megmutatja a feltérképezetlen területedet, és ha önmagad ezen öntudatlan részeivel tisztába kerülsz azokkal, amik tudatlanok, naivak és fejletlenek, ekkor megvilágítod az ösvényt azok számára, akik követni fogják a lábnyomaidat, és ez szeretteim, újabb felszabadító energia, ami megmutatja nektek hogy az Ősök szakrális tanításai hogyan vezetnek mindig titeket, mert nincs senki, aki egyszerre tud mindent, és soha nem volt ilyen emberi formában. Voltak olyanok, akik többet tudtak, de soha nem tudtak mindent.

A kristálypálcát Metatron most a koronacsakrádhoz helyezi, a legutolsó láng is életre kel teljes erejében, a tested fölé emelkedik, kiterjesztve magát a tested köré, és onnan beleömlik a Föld Anyába, a szakrális helyekre és az isteni meghatározás, annak megértése, hogy mi az egynek lenni a Szellemmel eljön hozzád. A Szellem az élet minden formájában jelen van; ez a Mindenható Teremtőink szava, a lélegzete, a fénye, a szeretete és a kreatív teremtő ereje. Annak kifejeződése, amelyet a Teremtőinkként érzékeltek mindenen keresztül kommunikál a létezésben, néha lehet, hogy ez eltorzul, de az igazság mindig feltárja önmagát, és a nagyobb megértés igazsága létre jön.

Megértve azt, hogy mit jelent a Szellemmel egynek lenni képessé tesz titeket arra, hogy egy isteni eszközként megnyíljatok a Szellem természetének minden aspektusára, amely rajtatok keresztül munkálkodik. Kuthumi mindig mondta, hogy a Szellem elevenít meg titeket/és lehel életet belétek, nem ti vagytok, azok, akik a Szellemet elevenítik meg, és azáltal, hogy átadjátok magatokat ezen erőteljes erőnek, amely sokkal nagyobb, amit valaha is el tudtátok képzelni, és tegyétek lehetővé ennek, hogy megmutassa számotokra azt, hogy jelen vannak a szabadságba vezető alternatív utak, az életetek megváltoztatásának és az isteni tudatosságnak alternatív útjai, valamint a DNS-etekbe kódolt ősi bölcsességekre való emlékezés, kegyelemben és könnyedséggel jön el hozzátok.

Most vegyél újabb mély lélegzetet be és lazíts, miközben kilélegzel.

Metatron Nagyúr most fogja a kristálypálcát és a koronacsakrád fölé emeli és a kristálypálca csúcsával a Mennyek felé mutat, és nagyon gyengéden belehelyezi ezt a koronacsakrádba, és miközben ez belép a koronacsakrádba folyékonnyá válik, lefolyik a harmadikszemedbe és lefelé fut a gerincvelő folyadékban és az összes csakráddal összehangolódik. Ez táplálja a negyedik csakrád isteni lángját, a szívcsakráét, amely megerősíti az energetikai alapzatokat, amiket megteremtenek, amelyek aztán aktiválják az ősi világok összes szunnyadó helyeit és létrehozzák az új világ új szakrális helyszíneit.

Lélegezz be és lélegezz ki és lazíts, miközben hálát adsz Metatron Arkangyalnak azért, amit elhozott számodra ma.

Most érezd ezt az Ametiszt Kristályt, amit a szíveddel szembe tartottál, elkezd összeolvadni a szívcsakráddal, miközben ez is folyékonnyá válik, és ez eggyé válik a híddal. Ez a híd, amit a fizikai világotok, az érzelmi testetek, az akaratotok és személyes erőtök között jött létre, a kollektív tudatosság, más szóval az emberek és minden más királyság Planetáris Tudatossága, és ez most összeolvad a folyamattal, amit elindítottunk ma az új tudat test kiépítéseként.

Lélegezz be, majd ki és lazíts.

Az energiák, amiket aktiváltunk ma, körülbelül 72 órát igényelnek majd, hogy stabilizálódjanak egyszerűen azért, mert összehangolnak téged az isteni intelligencia és belső bölcsesség kiterjesztett aspektusaival, amikkel eddig nem tudatosan kapcsolódtál össze, ez az isteni meghatározás saját belső felismeréseden keresztüljön, amiről ma beszélünk, ezért arra kérünk, hogy ülj le meditálni vagy merengeni, és ezalatt szemléld meg az isteni meghatározásokat, és engedd meg a bepillantásoknak ezen igazságok felismeréseibe, hogy megszülessenek benned azért, hogy általuk tudj élni, gyakorold őket, és azért, hogy felfedezd az ezen szavak nagyobb birodalmait, és felfedezd a szellemet is ezekben a szavakban.

Adj köszönetet most az Őrangyalodnak. Én, Mária Magdolna most egy topáz kék köpenyt borítok a vállaidra, ez a szín harmóniát és nyugalmat hoz és segít stabilizálni az elméd, tested és lelked energiáit.

Nagyon gyengéden kezdd el visszahúzni a tudatosságodat, vissza a fizikai testedbe. Földeld le magad és legyél tudatosan tisztában a környezeteddel, biztosítva, hogy visszajöttél a Földi életed jelen pillanatába, még mindig teljes összeköttetésben mindazzal, aminek a mai nap voltál kitéve.

Lélegezz be mélyen, kilélegezve teljesen és ha tudod helyezd a kezeidet a földre, a Föld Anya testére, és adj hálát neki az utazásért, amit választott, adj hálát az utazásodért, ami ugyanaz még, ha különböző utakon is vezet.

Köszönjük a részvételeteket, köszönjük, hogy egy szívként, egy elmeként egyesültök a tiszta szándékban, hogy visszahozzátok az igazságot a Földre, hogy feltárjátok a hangot, a szót és szándékot, és a magasabb bölcsességgel képesek lesztek empátiában és feltétel nélküli szeretetben állni, és tanúi lesztek az összes polaritásnak az életben, a pozitív és negatívnak, és meg fogjátok érteni a szerepeteket, amit játszotok, de akkor is rendelkezésetekre állnak az eszközök, amelyek segítenek azoknak, akik még mindig nem értik, azoknak, akik áldozati tudatosságban leledznek, és ezért vagytok a fény vezetői, akik a fényt szövik, és megtiszteltetés számunkra, hogy együtt dolgozhattunk veled.

Mária Magdolna vagyok, a szeretetem mindig veletek van, au revoir.

Soron következő Tűz kapus anyag:

Mária Magdolna – A transzcendencia 7 Oszlopa és a 132-138. Tűz Kapu 2009. augusztus 7

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-transzcendencia-7.html?m=0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...