Mária Magdolna – A Felemelkedés Törvénye és 8-14. Víz Kapuk

10629524_10204609302329434_8410402665035587763_o.jpg

Mária Magdolna – A Felemelkedés Törvénye és 8-14. Víz Kapuk

Csatornázta: Michelle Eloff©

Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. január 18

Forrás: lightweaver

Fordította: Hatejer Emese

Előző közvetítés: 

Guinevierre Úrnő – A Vonzás Törvénye és 1-7. Víz Kapuk 2010. január 15

 https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/guinevierre-urno-vonzas-torvenye-es-1-7.html

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

OoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOo

Mária Magdolna vagyok és üdvözletem és isten hozott titeket az igazság és szeretet jelenlétében. Az utazásotok folytatja a kibontakozását minden és minden egyes pillanatban, amikor lélegzetet vesztek, az utazás felgyorsult mindannyiotok számára és látjuk, ahogyan néhányan a változás ezen nagy viharának központjába ültök és féltek, hogy mivel érkezik ez, mivel ez egy nagyon eltérő attól, amit megszoktatok, és féltek a múltatoktól, mivel a jövő arra kér titeket, hogy nézetek magatokba, vizsgáljátok meg a múltatokat, hogy lépjetek be a gyógyulás medencéjébe azért, hogy előre tudjatok lépni.

Néhányotok nehézséget és egy (fajta) sötétséget érez a belsejében. Ez a nehézség, ez a súly nem a bennetek lévő sötétség, amely kontrolálni próbál benneteket, ez nem egy sötét energia, ez egyszerűen a félelmek, amelyek a tudatalatti felszíne mögött rejlettek, és most már előtérbe jönnek, hogy még jobban fénnyel árasszátok el magatokat, és ez, szeretteim, a Felemelkedés Törvénye. Mindenki számára végtelen lehetőségeket kínál, hogy felemelkedjenek a világias fölé. Támogat titeket és megmutatja nektek az újat és az eltérő utakat és kilépési pontokat ad nektek,  ezalatt más világokba vezető ajtókat értünk. Ezek a világok bennetek léteznek és segítenek a korlátozás fölé emelkedni, a megvilágosodás fejlett állapota az, ami megnyitja az ajtókat és minden alkalommal megvizsgáljátok és belenéztek a lelketek mélyébe és megengeditek a szellemeteknek, hogy veletek járjon kézen fogva, hogy vezessen titeket és megmutassa nektek a módot a felemelkedésre, ekkor újabb lépést tesztek a Mennyhez vezető lépcsőn.

A mennyek bennetek vannak, mint ahogyan a pokol is, és a Mennyhez vezető lépcső egy spirál bennetek felhúz titeket a fény világába, azon fénybe ami a szívcsakrátokon belül tárolódott. A mennybe vezető lépcső az egyik olyan, amely lehetővé teszi számotokra, hogy tovább és még tovább emelkedjetek a mindennapi életetekben tapasztalt helyzetek fölé. Minél jobban tudjátok, hogy biztonságba vagytok, annál inkább képesek lesztek érezni azt, hogy nem vagytok egyedül, akkor az olyan pillanatokban, mint amiket néhányan most éreztek, a sötétség nem lesz olyan sötét és a nehézség nem lesz olyan súlyos; ezek a terhek, amelyek a lelketekre nehezedtek. Ez az ami éreztek és a sötétség a fény hiánya, amely a szeretet.

Szeresd halálra önmagad ezen részeit, átalakítva őket egyenlővé, de ellenkezővé. Úgyszólván most valójában az az életetek küzdelmében harcoltok most az életetekért. Ezt a küzdelmet egy magasabb nézőpontból kell megfigyelni, mert tudjátok, hogy amikor az egyén ellenáll az akadályoknak, a kihívások folytatódni fognak. 

Egy nagyobbb okért fogtok harcolni, ezt a szabaddá válni szüksége motiválja, ahogyan a szellem megeleveníti a lelket, aki egy emberi inkarnációt tapasztal meg. A 3. Dimenziós Világ egy része bizonyos mértékű erőt igényel néha, ez a Tűz Elem, a harci aspektus.

A szenvedély lángja előre fele hajt titeket különösképpen, amikor lehetővé teszitek ennek a lángnak, hogy fénybe vezessen, mint valami olyanba, amit el kell kerülnötök vagy el kell futnotok előle.

Ez a láng nem fog elpusztítani titeket, mert az egyik részetek, azonban el tudja pusztítani azt, amely többé nem a részetek, többé nem szolgálja az ösvényeteket. Olyan pillanatokban, amikor ezekre a választásokra van szükség, amelyek előidéznek egy felemelkedési lehetőséget, ez egy halál, amelyen keresztül mentek.

Ez a halál a régi világra nézve halálos, a régi utak és módok halála, búcsút mondva és előre haladva és újjászületek az élet egy új perspektívájába, és ez az emberiség evolúciójának e hihetetlen spirituális fordulópontjának az egyik ajándéka.

Megadtátok magatoknak a lehetőséget, hogy sok életidőben rész vegyetek egy inkarnációban, tehát minden alkalommal túlléptek a félelmeitek egyikén, minden alkalommal megértitek önmagatok egy aspektusát és növekedtek a tudásban és bölcsességben és kiterjesztitek a szeretet tudatosságát, átölelve azokat az úgynevezett sötét részeiteket, újjászülettek, mert amely egyszer tudatalatt befolyásolt benneteket többé nem egy tudattalatti irányító erő az életetekben ezért, a törvény mindent megváltoztat.

Amikor úgy döntöttél, hogy az Autentikusok Ösvényén jársz, és emlékeztél magadban hogy mennyire fontos felfedezni minden létező utat a létezésbe, hogy azonosítsd magad a valódi éneddel és visszaszerezd az erődet, amelyet átadtál az alacsonyabb egódnak, és ebben az esetben hagy hívjuk az alacsonyabb egódnak a félelmeidet. Ez a felismerés, a fontosságának ezen elismerése, különböző identitások megtanulásának és hogy hogyan azonosítsátok önmagatokat a valódi énetekkel ez már önmagában egy mélységes gyógyulást váltott ki mindannyiotok részére, a széttöredezett lélek aspektusoknak egy mély és alapos gyógyítást aktivált.

A szerkezetetek/felépítésetek mechanizmusainak megtanulása feltárja számotokra az esszenciális készségeiteket, annak érdekében, hogy támogassa a lendületet, hogy folytassátok az igazi énetek sok oldalának feltárását és a valódi identitásotok felfedezését, ami elvezet benneteket a világokba, amik felszabadítják a lelketeket, felszabadítják az elméteket és felszabadítják a testeteket.

Fontos az érzés, mert érzés nélkül az egyén soha nem tudná, hogy mit tegyen vagy hová menjen, a küzdelmetek erősödni fog, (ha elnyomjátok az érzéseiteket), ezért fogadjátok el az érzéseiteket, az utazásotok értékes részeikként, ez a Felemelkedés Törvényének egy értékes alapelvű esszenciája, energiája és aspektusa.

Hányszor hallottátok már azt a mondást“érezd a sötétségen át vezető utad”?/(eredetileg: feeling your way through the dark?) Az érzéseid segítenek nektek, és ezek az érzések, amelyeket kikapcsoltatok, az érzések, amelyeket olyan keménynek találtatok, hogy ledermesztettetek, amelyek most a küzdelmükkel kiemelkednek; a harc a szabadságért, az életükért való küzdelemért, ezért többé már nem tudjátok elrejteni a küzdelmeiteket, ez nem egy negatív cselekedetű harcnak, ellenállásnak tekinthető, ez egy szenvedéllyel teli védekezés önmagatok ezen belső aspektusai által, hogy kiemelkedhessenek ebből, egy forradalom létrehozása, egy forduló pont az életetekben, azért, hogy felhívja a figyelmeteket, azért, hogy megmutassa számotokra, mennyivel többek vagytok, mint amit valaha is felismertetek. Olyan sok dolog van jelen számotokra, amit most fel kell fedeznetek és támogatjuk a harcotokat, a szenvedélyes kutatás, hogy felismerjétek a kegyelmet és szépséget, ami az életen belül létezik, amely önmagatok egyik része, és az isteni jogotok, hogy megtapasztaljátok ezt.

A Felemelkedés Törvénye kifejezi ennek erejét/hatalmát azáltal rátok ragyogtatva ennek fényét és rajtatok keresztül át ragyogtatva a fényét. A szeretet sugarai, amely a szíveteken keresztül áramolnak, ami a felemelkedés fénye, az a fény, amely leragyog rátok a szeretet ezen szárnyaival beburkol, amely megvéd titeket, és ez az igazság fénye, a szeretet fénye, amely kifejeződik bennetek, amely arra motivál titeket, hogy folytassátok a kereséseteket ezért, a felemelkedés a szeretet átölelése annak teljességében.

A Felemelkedés Törvénye épp ezért a Szeretet Törvényének egyik része, amely egy későbbi időpontban kerül majd nektek átadásra, de ez létfontosságú, amit mindnyájatoknak meg kell értenetek, hogy hogyan működnek együtt ezek a Törvények. A Felemelkedés Törvénye megköveteli az állhatatosságot, ez megköveteli, hogy mindent másképpen tegyetek, hogy megtegyétek, ami ezen kritikus forduló pontoknál tennetek kell az életetekben, hogy előidézze a változást, amikről felismertétek, hogy szükségetek van rá.

Ezen forduló pontok felkínálnak számotokra más világokba vezető átjárókat, és ahogyan korábban mondtam, mert ez egy ilyen egyedülálló időszak az emberiség spirituális történelmében, képesek vagytok befejezni az élet ciklusaitok számosát ezen egyéni életidőben. Elképesztő és csodálatos célokat és álmokat érhetek el és valósíthatok meg ezen életidőben, ha alkalmazni fogjátok a Felemelkedés Törvényét, a legfontosabb része, amit mondtunk, hogy érezzetek, hogy engedjétek meg a Víz Kapuknak, hogy kitárják a fényüket számotokra és hogy haladjatok az áramlásukkal.

Ezen a szakrális kehely tartja/tartalmazza az élet megszentelt vizeit felkínálva számotokra a szabadság lehetőségét azáltal, hogy éreztek, azáltal hogy az áramlással együtt haladtok, annak érdekében, hogy teljesítsék azt, amit a Felemelkedés Törvénye is megkíván tőletek, és hogy emlékezetek, hogy hogyan azonosítsátok magatokat a valódi énetekkel, hogy felfedezetek számos utat/módot, amelyben a szeretet kifejezésre kerülhet és ennek során felfedezhetitek az igazi énetek sok identitását, és azt, hogy hogyan azonosítsátok magatokat önmagatok ezen részével visszaszerezve az erőt, és hogyan azonosítsátok magatokat ezen részetekkel visszanyerve az erőt, a félelmetektől, ami fölöttetek uralkodik.

Nem tudtok felemelkedni, ha nem gyógyítjátok meg a lelketek széttöredezett aspektusait, ez az amiért a hívásuk számotokra most olyan fontos, a hívásuk kéri tőletek, hogy nyissátok meg a szíveteket, hogy érezzetek, hogy bízzatok és hogy szeressetek, hogy engedjétek meg önmagatoknak, hogy szeretet legyetek.

Tehát most vegyél egy mély lélegzetet be, lazítsd el a tested, miközben kilélegzel és érezd a személyes vezetőid és Őrangyalod melegségét és együttérzését körülötted. Érezd a nyugalmat és békességet bennük, miközben megnyitják a szívüket az üdvözlésedre, hogy megtartsanak téged és megkönnyítsenek a terhektől, amelyeket a testedben érzel. 

A fény és szeretet egy megtestesülése vagy és az akarom, hogy most képzeld el önmagad lényét a fény egy csodálatos fáklyájának, és a láng minden lobogása kifejezi ennek a fényét azáltal, hogy kibocsát egy szeretetnek nevezett hangot. Ezért van az, amiért a szeretetet gyakran társítják a szenvedély tüzével, a szeretet szenvedélyes lángjával. Ez a szenvedélyes láng, ez a fény benned az, ami most előbukkan a testedből egy tudatos szinten és lassan elkezd lángra lobbantani más szenvedélyes lángokat is benned, a lángokat, más szóval a szenvedélyes szeretetet, a mindenható fényt benned, amely a szabadságát kívánja meg ezeknek a részeidnek, amelyek úgy döntöttek, hogy meghatalmasodottá válnak, hogy egyek legyenek veled a Minden Ami (te) Vagy valódi esszenciájában.

Ezek a lángok most gyengéden áthaladnak a tudatalattid felszínén, de ha áttörnek az ismeretlen részeiden és megmutatják számodra, hogy gyors változás várható, változás, amely segíteni fog számodra a fényed felemelkedésébe való következő lépés megtételébe, a lényed felemelkedésébe és a szellemed magasabb birodalmakba való és az isteni hangzás oktávjaiba való belépésbe.

Azt akarom, hogy képzelj el egy pillanatot most az időben, amikor valakit olyan hatalmas erővel és energiával szerettél, amiről úgy érezted, hogy a szíved felrobbanna. Emlékezz arra, hogyan éreztél, a szabadság érzését, a hatalom érzetét, egy erőt, amely bármit le tudott küzdeni, a te szereteted olyan nagy, olyan erős, hogy semmilyen hibát nem észlelnek, nincs veszély a megfélemlítésre, mindazt, amit tudsz, az a szeretet szükségessége kifejezni. Emlékezz, milyen érzés is volt ez, a szabadság érzése, a hatalom, egy erő érzése, amely legyőz mindent, a szereteted olyan nagyszerű, olyan erőteljes, ezt nem hibának kell látni, nem veszélyes, hogy olyan megfélemlítő legyen, mindnyájan tudjátok, hogy a szeretet erejét ki kell fejezni.

Most azt akarom, hogy fordítsd ezt a mindenható energiát magadra, és képzeld el, hogy a szeretet, amit éreztél a másik lény is érezte irántad.

A szeretet, amit más iránt éreztél mindig az a szeretet volt, amit önmagad iránt akartál érezni, és amikor kibocsátod ezt másnak és nem adod meg magadnak, eljön egy pont ahol ez a szeretet vissza lesz utasítva mivel visszautasítod ezt önmagadtól is, jön egy pont, ahol a szeretet úgy tűnik, hogy elárult téged vagy csalódást okozott, az egyetlen módja annak, hogy elárulja vagy csalódottnak érzi magát abban a pillanatban, hogy képtelen voltál ebben a fázisban szeretni magadat annyira, mint ahogyan másokat szerettél. Tehát hogyan válik ez a szeretet teljessé? Hogyan tudja az egyén felhasználni ezt és szeretetet érezni önmaga iránt?

A Felemelkedés törvényén keresztül, drágáim, azáltal, hogy olyan döntéseket hoztok, amelyek meghatalmasítanak titeket, ezáltal megtéve azt, amit a forduló pontod kér tőled, hogy hozzál egy élet megváltoztató választást, hogy hozzál egy döntést, amely valami eltérőt hoz magával – ez csodálatos alkalom, hogy nagyszerűbben élj, mint ahogyan most élsz.

Azt szeretném, hogy próbáld meg és képzeld el magadban az izgalom érzését kiépítve önmagadon belül. Ha nem érzed ezt, csak képzeld el érezve ezt. Ez az izgalom érzése kiépül benned, várakozva arra, amit az új ösvény előidéz neked, várakozva, mint egy gyermek tudva, hogy valami újat fogsz megtapasztalni, valamit, amit soha nem tapasztaltál azelőtt.

Érezd a félelmet, ha tudod, hogy hozzáférhetsz egy másik világba vezető ajtóhoz, magad mögött hagyod a régit, ez az amit ezek a forduló pontok jelentenek, lehetőséged van arra, hogy eltávolodj attól, ami nem működik számodra többé és próbálj meg valami újat azonban, ami történt leginkább a lehetőség elutasítása és nem ismertétek fel ezt, miközben az Univerzum azt mondta nektek “eleget szenvedtetek, több mint elég beavatási cikluson vittétek át magatokat, megfizettétek a karmátokat, megadtátok az adósságotokat, a kemény munkátokért, amit megszenvedtetek most jön a jutalom, a jutalmatok az új lehetőségben van.”

“Itt vagytok”, az Univerzum mondja, “hozzátok meg a választásotokat” mégis a legtöbben úgy látják ezt, mint a haldokló folyamatot, mint a lelkük halálát. A komfortzóna, az alsóbb egó győzelme legtöbbször és ekkor a szenvedés újra elkezdődik számotokra látjátok, drágáim, amikor megvan a lehetőségetek arra, hogy a végzet tapasztalatát a sorsotok egy másfajta esszenciájába, és visszautasítjátok ezt, akkor bevásároltok a félelmekből, és mivel ez a választás sokkal inkább a végzethez köt titeket, a sokkal több  félelmet és szenvedést választottátok ezáltal, a szenvedés és félelmek intenzívebbé válnak, az elmélyítés megtörténik a választásotok eredményeképpen, amit meghoztatok. A forduló pont egyre erőteljesebb energiákkal jön, ez egy erő, amely egy teljesen új kezdet ajtajába katapultál.

Nos, amikor a félelmet választjátok, hogy ugyanazon energia erejével léptek be ekkor a választásotok elkatapultál titeket, ahhoz, hogy ezen új projekt lábára csaptok, biztosítva hogy a végzetetek félelmei és a végzettes félelmek (tovább folytatódjanak) és a sorssal való keringő egy távoli emléké váljon, mivel neheztelésetekben, a csalódásotokban és a cinizmusotokban fogtok dagonyázni. A föld, a gyökércsakrátok talaja túl savas lesz ahhoz, hogy megtartson bármilyen életet, és a szexcsakrátok vizei savas esővé válnak felégetve mindent, elpusztítva azt, amely további félelmeket eredményez a jövőtökben, ha ezt az utat választjátok.

Most vegyél egy mély lélegzetet be, majd lélegezz ki teljesen és azt akarom, hogy most képzeld el Mihály Arkangyalt előtted állni St. Germainnal és Kuthumi-Agrippával.

St. Germain átadja neked a védelem egy csodálatos ibolyalángját. Kuthumi-Agrippa a kezedbe helyez egy arany tollat a szárnyaiból és Mihály Arkangyal megajándékoz téged a Víz Kapuk hét szakrális kelyhével.

Ez a hét kehely tárolja magában az összes élet szakrális vizeit, beleértve a sajátodat is. Most a kezedbe helyezi az első kelyhet, kortyolj egyet ebből a szent vízből és mozgasd ezt a gyökércsakrádba.

A kezedbe helyezi a másodikat, kortyolj egyet ebből a folyadékból, ami a szexcsakrádba áramlik.

Vedd el a harmadikat, és ez beáramlik a napfonatcsakrában. Tegyed ugyanezt a negyedik kehellyel is, ami beáramlik a szívcsakrádba, majd az ötödik a torokcsakrádba, a hatodik a harmadikszemedbe és a hetedik az utolsó pedig a koronacsakrádba.

Ezek a szakrális vizek olyanok, mint egy csakra felszentelés, amikor iszol ezekből, tisztítást hoznak magukkal, és ezek támogatják az érzelmeid folyását.

Az ibolyaláng nem csak megvéd, de egyesülni is fog a belső tűzfénnyel, hogy megolvassza önmagad megfagyott aspektusait, azért, hogy  érezhessék magukat, és azért hogy csatlakozhassanak.

Ez a hét szakrális kehely tartalmazza az élet vizeit, amik most beömlenek a Föld Anya testének összes víz pontjába.

Az első hét Víz Kapu kiterjedt az egész bolygóra, most kiterjesztjük ezen hetet a Föld Anya testének vízi útjain keresztül és ahogyan ezek a vizek keresztülfolynak minden víztesthez a testén és a testén belül, a vizek ugyanazokat teszik benned is. Ez az értékes szellem, ez az életerőt átmos téged.

A csakráid ezen felszentelése most lehetővé teszi önmagad tudatalatti részeinek, hogy átadják önmagukat és elfogadják ezen forduló pont lehetőségét, a lehetőségedet, hogy felemeld ezt a kulcsot az életedbe, egy kulcsot, ami megnyitja a sorshoz vezető ajtót és bezárja a végzetbe vezető ajtót.

Szeretném most, ha elgondolkoznál azon, amit korábban mondtam arról, hogy ez az alsó egó; a félelmek, gyakran uralják az egyén gondolatait, amelyek hatással vannak a forduló pontoknál a döntéseid végkimenetelére, emlékeztetlek téged, hogy most mi előtted állunk, Kuthumi-Agrippa, Mihály Arkangyal és St. Germain a Háromszoros Isten energiája és én, Mária Magdolna, Guinevierre és Jezabel a Háromszoros Istennő energiája és velünk áll Melchizedek Nagyúr is.

Az összes személyes vezetőd jelen van és azt mondjuk neked most, drága értékes lélek, te, aki egy emberi testben sétálsz, te, aki szenvedtél, küzdöttél és nem tágítottál, összetörtél, sérülés történt, félelmek vannak benned, de ez nem az, aki te vagy, és mert kellő bátorságod volt, hogy átmenj ezeken a kihívásokon és legyél, ahol vagy ebben a pillanatban most, kiérdemelted a jogot, hogy a karmád részétől ellépj, hogy magad mögött hagyj bármit ami többé nem működik számodra, hagy ezt magad mögött.

Önmagad emberi része félni fog attól, amit magad mögött kell hagynod, de tudod, miért nem működik számodra, ismered ezt, érzed ezt, érzékeled ezt, látod ezt, ezzel élsz. Tehát ismerd fel, hallgasd, halld meg és érezd. Ez a lehetőséged, hogy fordíts az életed szerencséjén, hogy felemelkedj és hogy elkezdd az utazásod következő szintjét anélkül, hogy szó szerint meg kellene halnod, és újjászületned.

Mi, a Fény és Szeretet Nagy Tanácsának Tagjai más szóval a felemelkedettek, szólítunk mindannyitokat és tájékoztatunk titeket, hogy elnyertétek ez a jogot és ezeket a fordulópontokat csak akkor hozzuk létre, amikor készen álltok a következő szintre, mert megtanultátok az utazás egy bizonyos részét. Szóval eljöttök velünk, vagy maradtok? Az elmúlt hetek és hónapok során ezt az üzenetet sokféle formában adtuk át nektek, sok szinten kellett integrálnotok annak érdekében, hogy elérjétek ezt a pontot, ahol tudatosan tájékoztatnak annak tényéről, hogy most egy Felemelkedési Átjáró van előttetek.

Tehát, miközben az energiákat továbbra is belélegezed és átáramlanak rajtad, várni fogjuk a válaszod, de tudd, hogy ez a lehetőség nem áll fenn örökké, amikor elhozzuk ezen forduló pontokat, hatalmas életváltozások történek, jelen van egy ablak periódus, ahol meghozhatod a választásod három hónapon belül, és ekkor az ablak elkezd vékonyodni és sokkal bonyolultabbá teszi később, hogy meghozd ezt a választást, hat hónap elteltével a Földi időben az ablak bezáródik, de ebben az időszakban gyakran emlékeztetnek arra, hogy mi az, amit többé már nem akarsz, hogy az életed része legyen, és a kihívások egyszerűen fokozódnak, hogy emlékeztessenek téged arra, amit nem akarsz, és arra, hogy mit akarsz, és a jutalom, amit akarsz, ekkor eljön hozzád, amint a választás megtörtént, és kiléptél a végzetből és beléptél a sorsod kollektív rácsának ezen különleges ágazatába.

Tehát veletek állunk ezen időszak alatt, támogatunk titeket és védelmezünk. Tudjátok, hogy a Felemelkedés Törvénye önmagatok egy lényeges része és annyira, mint amennyire áldozatot követel, ugyanúgy megjutalmaz titeket a végtelen lehetőségekkel, hogy feljebb emelkedjetek, hogy szeressétek magatokat, és korábban már említettem, hogy hogyan lehet ezt a szeretetet megtartani önmagadban és önmagadért, és ezáltal a helyes dolgot téve önmagad számára.

Szeresd magad annyira, hogy megtedd azt, ami örömöt okoz számodra, hogy azt tedd, ami sokkal elviselhetőbbé teszi az életed, sokkal élhetőbbé, így gyakorolva az önszeretetedet. Amikor elutasítod önmagad, elárulod magad, nemet mondasz (ön)magadra, de igent mondasz azoknak és azokra a dolgokra, amelyek súlyosbítják a kényelmetlenségeidet és félelmeidet, így megfordítva ezt és tudva, hogy amikor egy választást meg kell hoznod, legyen ez egy hirtelen pillanatnyi vagy egy hosszú távú döntés, ami a magad iránti szeretetből teszel, mert ha az életed elviselhetőbb, sokkal szenvedélyesebbnek érzed magad, sokkal erősebbnek érzed magad, sokkal inspiráltabbnak, és mindenki másnak is hasznára válik ez, és a felemelkedés fénye azt jelenti, ami a szíveden átragyog.

Ha a fény hiányzik, akkor sötétség van, üres héj és ezért tagadjátok meg önmagatoktól az örömöt, az örömöt amiről álmodtok vagy fantáziáltok, de most már tudjátok, hogy mit jelent választást hozni, és látni fogjátok, hogy ez a Felemelkedés Törvénye, amely irányítja ezt, de a jutalom túlmutat a képzeleteteken.

Legyél gyerek, legyél felfedező, legyél, az  aki igazán vagy, legyél önmagadért, legyél erős, legyél biztos, legyél fény és mindez támogatni fog téged és meg fogják mutatni neked, hogy  a választásod helyes volt számodra, mivel amikor eltávolodsz a félelmeidtől, amikor kilépsza múltad drámáiból és valami újat választasz, valami eltérőt, valamit amit soha azelőtt nem tapasztaltál és az önmagad iránti szereteted növekedni fog, ahogy az önmagad tisztelete is, mert ismerni fogod magad, úgy mint senki más azelőtt, ezért olyan körülmények között (tudni fogod ezt), amelyek kihívás elé állítanak, tudni fogod ki vagy és hogyan kell kezelni ezt a kihívást.

Ha nem ismered magadat, akkor az élet összes területe kikerül az irányításod alól és nem fogsz kockázatot vállalni, ezért nem fogsz esélyt adni magadnak a szeretetre, arra a beteljesítő szerelmi kapcsolatra, hogy a sok keresés soha nem lesz eredményes, és soha nem adatik meg az ének. Tedd ezt magadért, amit megszeretnél tenni a szeretteidért is, és ekkor meg fogod látni ezen törvények dinamikáját, amelyek a részeddé válnak az örökké valóságig.

Vegyél egy mély lélegzetet be, kilélegezve és kezd el visszahúzni önmagad testedbe a jelenlegi idővonaladra.

Húzd le a tudatosságodat le a gerincedbe. Tudd, hogy a csakráid nagyon érzékenyek lesznek az elkövetkező napokban az energiákra, a szakrális vizek végett, amiket a csakrákba fogadtatok és az érzelmi tisztulás aktiválódik és továbbra is vezetni fog titeket, az érzéseitek mutatni fogják nektek az utat. Hagyjátok a fejeteket ki ebből, hacsak nem érezitek irracionálisnak és irányíthatatlanak az érzéseiteket, amelyeket nem a valódi énetek motivál, azokat az érzéseket motiválja, amik jó érzéssel töltenek el, ha a jövőtökbe vezető eltérő ösvényetekre gondoltok. Vannak emögött rejlő érzések, azon egyéni félelmek és előrelátások, nem csak az új jövőről, hanem arról ahogyan a régi végett fog érni, de bízzatok, hogy vezetünk titeket és amikor hajlandóak vagytok megtenni azt, amit szükséges megtennetek a szeretet kedvéért, akkor nincs rá okotok, hogy kételkedjetek, mivel ekkor az összes kétség árnyékát ki kell zárnotok, mivel olyan támogatást kaptok, mint senki más és ez a támogató csoport ott lesz számotokra és segíteni fog nektek. A szinkronitás ekkor a mágiát az életedben szövi.

Szóval lazítsál ebben az új energiában, legyél felkészülve arra, hogy megtapasztalj valami teljesen újat, amikor tudatosan a sorsodba vezető utat választod és egy másik felemelkedési fordulópontot, és örülj annak, hogy tudod ezt.

Kuthumi-Agrippa arra kért engem, hogy kérjelek meg mindannyiotokat, nem még sem, azt mondja nekem, hogy nem kér titeket, hanem mondja nektek (elnézést kérek ezért), azt mondja nektek, választottatok egy pontot az időben, különösen azok, akik jelenleg komoly élet megváltoztató döntésekkel szembesülnek. Kiválasztottátok a “halálotok” időpontját, a “halálotok” időpontja az a nap, amelyek szükséges levezetnetek egy “temetési ceremóniát” gyászjelentéssel. Ez a “temetési ceremónia” képviseli önmagatok régi részének eleresztését. Az gyászjelentésnek abból kell állnia, amit magadról írnál, mintha a legközelebbi barátod lennél. Három nappal ezután egy feltámadási/újjászületési szertartást kell elvégezni, és ez az új energia ünneplése, üdvözölve ezt az életedbe tudatosan, és azt mondja, meg kell mondanom nektek, hogy kössétek fel a gatyaszáratokat. Azt hiszem ez az egyik legkedvencebb mondása!

De ismeritek Kuthumi-Agrippa energiáját, és tudjátok, hogy ott lesz az oldalatokon a harci rohamnál, hogy úgy mondjam és együtt vállalva ezt a nagyszerű okot, és a tűzharcot felhasználva új életetek előidézésére.

Bízunk benne, hogy mindannyian tovább haladtok előre, ahogyan vagytok, hogy folytatjátok a bátor lelkeknek levést, amik vagytok. Miközben felfedezitek ezeket a törvényeket, látni fogjátok, hogy a Vonzás Törvénye feltárja fényét számotokra azáltal, hogy teljesen más dolgokhoz fogtok vonzódni. Ez beleolvad a Bőség Törvényébe mivel ekkor az energia bősége, amely hozzátok jön ennek egy új minőségével, és ez eljön számotokra, azért, mert felhasználtátok a Szabad Akarat Törvényét, a Választás Törvényét, ekkor a Fejlődés Törvénye is kialakul, beléptek valami eltérőbe és a Felemelkedés Törvénye fel fogja tárni számotokra a Cél Törvényét, ami a következő Törvény, melyet csak akkor lehet teljesen megérteni, ha a választás megtörtént, hogy a Mennybe vezető lépcsőn mentek-e vagy a lefelé vezető lépcsőn mentek-e.

Mária Magdolna vagyok és köszönöm nektek, a szeretetünk számotokra mindig jelen van, au revoir.

Soron következő Víz Kapus közvetítés:

Mária Magdolna – A Cél Törvénye, a Bőség Törvénye Második Rész és a 15-21. Víz Kapuk 2010. január 25

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-cel-torvenye-boseg.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...