Mária Magdolna - Magdolna Oszlopok - Manitoulan Sziget

14202587_1085039938247462_3056261212541960635_n.jpgMichelle Eloff (09.10.19) - Mária Magdolna: Magdolna Oszlopok - Manitoulan Sziget

Csatornázta: Michelle Eloff

Forrás:lightweaver

Ez az információ megosztható másokkal azzal a szigorú feltétellel, hogy az információ nem változtatható meg és nem törölhető ki, illetve nem használható fel pénzkeresésre, és fel kell tüntetni az információ forrását.

Kérem, hogy tudj róla, hogy ennek az információnak az elolvasása hatni fog rád. Energetikailag össze fogsz kapcsolódni a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat fog végbemenni benned. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha ott lennél a csatornázott Mester jelenlétében, bár hatása ugyanolyan erős. Ne túlzottan izgasd magad a channeling [vagyis a közvetítés] során a résztvevőknek adott idővonalak tekintetbe vételével. Hasonló [dolgokon] fogsz keresztülmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

___________________________________________________________

Mária Magdolna vagyok, köszöntelek és üdvözöllek benneteket a mennyei fény, az isteni szeretet és igazság jelenlétében.

A világotok energiái gyorsan változnak és ahogy valamennyi változás kikristályosodik a Föld Anya testén belül, azzal az energia sok dimenziója válik elérhetővé. Minden szint, ami elérhetővé válik, a lényetek mélyebb részéhez beszél, abból a célból, hogy segítsen rátalálni személyes gyógyulásotok utazásának következő szintjére.

A Magdolna Oszlopok, melyeket gyakran neveznek Magdolna Rózsáknak is, a fény pillérei, az energia világítótornyai, melyek rendkívül erős rácsokat tartanak a helyükön, hogy támogassák a megfelelő változásokat.

Ha már egyszer minden rács átesik a Magdolna Oszlopok aktiválásán, akkor egy mennyei nyelv születik meg, ami folyamatosan információt közvetít a léleknek a Szellem magasabb intelligenciáján keresztül. Ez a nyelv azután képes kommunikálni minden korábban rejtett aspektusotokkal, azaz azokkal a részeitekkel, melyek a szendergés kamráiban rekedtek.

Sok lélek kapja meg az ébresztő hívást, hogy fogadja el az élet csókját és a Manitoulan Szigeten lehorgonyozandó oszlopok is kiküldik a maguk igen hathatós üzenetét a lelkek felé, hogy ébresztő, ideje újjáéledni és ráébredni az eredeti univerzális ígéret áldásaira.

A fénynek ezek a világítótornyai kristályok, ennél fogva az energia és információ vevői és közvetítői, mind a Föld Anya, mind a Világegyetem részéről és részére. A közvetítések túlterjednek a fény mezőin és mindannyiótokhoz, mint lelkekhez beszélnek. Most eljött az ideje ezeknek az energiáknak, hogy felerősödjenek és a mostani aktiválás által felerősített energiák biztosítják, hogy azok közületek, akik hajlandók meghallani, hajlandók rájuk odafigyelni, azok egyre többen legyenek. Ez is tovább erősíti a mostani képességeiteket, legyenek azok bármilyenek is. Amikor a képességekről beszélek, akkor minden olyan vonatkozásotokra utalok, melyek az erősségeitek, melyeket rendszeresen használtok az életetekben.

Ezek az oszlopok olyan energiákat bocsátanak ki, melyek úgyszintén biztosítják a bennetek rejtőzködő lappangó képességek kiemelkedését, hogy meglássák az új nap hajnalát, amit a lelketek hoz el a fény különleges élettel teli új mintájaként és mérhetetlen fénnyel teli életként.

A Manitoulan Sziget energiáit Soltec Szoláris Arkangyal felügyeli és ezek az energiák kitisztítják az elmúlt generációk sok mintáját, melyek hatással voltak az emberi lények természetére. Az emberi lények természete jelentős mértékben sérült és bemocskolódott, ami sok szinten visszafejlődés eredményezett, ha nevezhetjük ezt így, míg más esetekben stagnálást és bénultságot.

Amikor közelebb kerültök a fény alapelveinek újbóli aktiválásához, akkor az Új Élet Univerzális Ígérete felemelkedik bennetek, lehetővé teszi, hogy emlékezzetek az ígéretre a lényetek belsejében, ezért ez nem egy intellektuális elképzelés, ez valami olyasmi, amit mélyen éreztek magatokban, ami lehetővé teszi, hogy minél egyszerűbben harmóniát és egyensúlyt teremtsetek az életetekben.

Minden fény pillér a Magdolna Oszlopok formájában őriz egy szakrális kulcsot a belsejében, amikor az összes kulcs egybehangolódik, az egy új pompás összeköttetést jelöl. Ez az újbóli összekapcsolódás beletáplálódik egy felséges kettős végű kvarc kristályba, ami rejtve maradt a Manitoulan Sziget szívében az atlantiszi idők óta. Ez a kristály őrzi az Univerzális Ígéret eredeti lenyomatát és fontos célból lett eltemetve a sziget szívében.

Kanada mint egész jelképezi a felsőbb egót. A felsőbb egó olyan részetek, amit nem köt a félelem, olyan részetek, ami megérti a szeretet, a béke, az öröm, a harmónia és a teremtés spirituális alapelveit.

Ha egyszer már a kristály újjáéled, a belőle kibocsátott harmóniák összehangolódnak a testetek csakráival. Ez az összehangolódás mágneses vonzást teremt ahhoz, hogy egyre közelebb kerüljetek szakrális sorsotok mennyei tervének lényegéhez. Az oszlopok mindegyike átjáróként is szolgál a fény világaiba, melyeken keresztül a lelkek átkelhetnek, hogy újra hozzákapcsolódjanak az Univerzális Ígérethez és ami még több, azok a lelkek is, akik elhagyták már fizikai testüket, akiknek át kell kelniük ezen a szent szövedéken és a másik oldalon kell beteljesíteni magukat egy új módszerrel.

Most tehát azt kérjük, hogy hunyd le a szemedet, ha még nem tetted volna meg, lélegezz be mélyen, fújd ki teljesen, engedd a testedet és az elmédet ellazulni! Képzeld el magadat megpihenni egy csodás rózsa közepében! Képzeld el az illatot, a téged környező szirmok szagát! Lásd minden szirom bársonyos szövedékét és figyeld, mentálisan jegyezd meg a rózsa színét, amiben elhelyezkedsz!

A rózsa jelképezi a tiszta, feltétel nélküli szeretetet, egy energiát jelképez, ami meghaladja a korlátozott alsó egó kötelékei. A rózsa illata szót ért lényed legmélyebb zugaival is és ez az illat az, ami emlékezteti éned belső részeit az Univerzális Ígéretre.

Minden rózsaszirom jelképez egyet az Univerzális Ígéret számos vonatkozásából és táplál téged egy gyengéd, puha, mégis erőteljes fénnyel, beléd csepegteti a béke érzését, a harmónia és egyensúly mélyebb érzetét.

Most tudatosodjon benned, ahogy összegyűlnek körülötted mester vezetőid és tanítóid! Még mindig veled a középpontban, a rózsa szára köré gyűlnek. A kör, amit alkotnak, a védelem rácsát képezi, továbbá a támogatás hálóját. Képzeld el, hogy megnyitják a szívcsakrájukat, fényt terjesztenek ki a rózsád szára felé, ami felkúszik a rózsa szárán a közepébe, ahol te heversz és áthatol a gerinceden, üzenetet küld az egész idegrendszerednek, hogy eljött az idő, hogy kibocsásd az újjászületés teljes hangzását. Az újjászületésnek ez a hangja visszhangzik a pszichéd rejtekhelyein, a szívedben és a lelkedben, megnyitja az átjárókat éned minden szunnyadó aspektusa előtt, hogy felébredjen és összetalálkozzon veled a tiszta, feltétel nélküli szeretet közepette.

Mialatt az energia tovább folytatja ezt a közvetítést a gerincedben, lélegezz be továbbra is mélyen és fújd ki teljesen!

A Fény Nagy Tanácsa őrzi az Univerzális Ígéret kulcsait, melyek bekódolódtak a kettős végű kristályba. Most belépnek az általatok teremtett világba és a vezetőid és a tanítóid köré gyűlnek és a tűz energia hatalmas gyűrűjét alakítják ki.

Ezek a lángok, összesen tizenöt, felizzanak körülötted, minden láng az Univerzális Ígéret egy isteni vonatkozását jelöli. Képzeld el ezeket a lángokat méretükben addig növekedni, amíg egészen tisztán nem látod őket onnan, ahol fekszel! A lángok által kibocsátott energia lüktetése kommunikál azokkal a részeiddel, melyek megdermedtek az időben, melyeket elszigetelődtek tőled és ennek a bámulatos elemnek a melege jelképezi a szellem nyers erejét, ami elkezdi megolvasztani a jeget benned.

Ez néhány napot vesz igénybe és fontos, hogy ezt ne siettessük, egyszerűen azért, mert azok a részeid, melyek után most kutakodsz, hogy elérd őket, már igen hosszú ideje alszanak. Az újjáéledésnek gyengédnek, áldottnak és harmonikusnak kell lennie!

Amikor mindezek a részek felélénkülnek, akkor szeretném, ha egy erőteljes jelenlétet éreznél magadban, mindenható Szellemed jelenlétét! Szellemed jelenléte olyan nyelvet beszél, amit a szívedben, az isteni bölcsesség helyén megértesz.

Minden, a Szellemed által kibocsátott energia segít megtartani igazságod fényét, ami viszonzásul segíti különféle részeid újjáéledésénél és a biztonság érzetét átélni a felébredési folyamat során. Sok esetben lép fel félelem, amikor valaki bizonytalan a jövőt illetően, különösen, amikor ismeretlen területre merészkedik az énen belül. Ismeretlen én részeitek olyanok, mintha apró gyermekek állnának ismeretlenek sokasága közt kétségbeesetten keresve vezetőiket. Tudod, hogy a vezetőid jelen vannak és hogy mindenképpen képes vagy találkozni ezekkel az ismeretlen részekkel, melyek hamarosan a legközelibb és legbensőségesebb társaid lesznek, egyként élnek veled, benned!

Vegyél most egy mély lélegzetet, lélegezz ki teljesen és képzeld el a tizenöt láng melegét forróságában tovább növekedni, bár semmiképpen nem a kellemetlenségig és most ezek aktiválják az illúzió fátylának átégetését, ami megakadályozta az elmédet, a tudatalattidat és a szívedet abban, hogy meglássátok egymást, meghalljátok egymást és képes legyél odafigyelni én részeid bölcsességének hangjaira.

Lazíts és add át magadat ezeknek a részeidnek, mivel a felsőbb egó magasabb bölcsességét testesítik meg! Mennyei fényként aktiválódnak a tested sejtjein belül és a fényük kommunikál a DNS-eddel. Ez a kommunikáció beindít egy elengedési és gyógyulási ciklust, melyek révén jobb helyzetbe kerülsz ahhoz, hogy harmóniában és kiegyensúlyozottan tudj teremteni az életedben, tudatosan és egyszerűen.

Ha most a lángokra nézel, észreveheted, hogy még egy kicsit tovább növelik a magasságukat és most képzelj el tizenkettő elképesztően fehér béke galambot körözni a lángok fölött! Fehér fényük a béke, a nyugalom és a bizalom, ha lehet még mélyebb érzetét csepegteti beléd.

Mialatt fölötted köröznek, az energiájuk egy szent spirált képez, ami megérinti a szívedet és megnyit egy Felemelkedési Átjárót a szívedben. Ez az átjáró teszi lehetővé sok én részednek a kiemelkedést és a felemelkedést ezen a bizonyos spirálon, hogy átkeljenek a múltad kapuján a jelenbe, hogy lehetővé tegyék a számodra mindannak a megteremtését, ami a harmónia és az egyensúly legteljesebb érzését csepegteti az életedbe.

Soltec Szoláris Arkangyal most csatlakozik hozzád a rózsa közepén, kiterjeszti és hozzád illeszti a jelenlétét. Képzeld el hatalmas kristály kék szemét beléd látni! Ő az isteni szeretet Szoláris Arkangyala és a lélek szakrális technológiáját jelképezi. Egyben ő a lélek technikusa is. A szeméből kiterjedő fény képes áthatni bármilyen mentális vagy érzelmi blokkodat, ahogy a spirituális szinten jelentkezőket is, melyek megakadályoznak téged és korábban is akadályoztak a múltban, hogy teljesen magadhoz öleld az élet szenvedélyedet.

Az ő fénye újjáéleszti ezt a szenvedélyt, azt az ösztönzést, hogy magadhoz öleld ezt a fényt az életedben, mert ez a fény az, ami azután kilép a lényed magjából és beszélni kezd a természet valamennyi részéhez és amikor a természet megérti a közvetítéseteket, a válasza támogatás lesz, védelem és vezetés, pontosan a szükséges időben.

Lélegezz be mélyen, fújd ki teljesen és lazíts!

Soltec a jobb keze mutatóujját a harmadikszemedre helyezi, aktiválja a fény szemedet. Ez a fény szem aláírásként is szolgál, ami azt az igazságot hirdeti, hogy a fény világítótornya vagy, aki magába hordozza azt a megértést, hogy miért olyan fontos hagyni magadban meghalni a régit és újjászületni, újjáéledni, újra meglelkesedni, új erőre kapni és feltámadni a halálból és hogy minden részed, ami meghalt, megtapasztalja ezt a feltámadást.

Soltec nagyúr egy gyönyörű gyémántot helyez a szívcsakrádra, ami a benned található fény minden tündöklő pallérozott oldalát jelképezi, az összes sokoldalú igazságot, ami az életedet vezérelte és valójában minden olyan igazságot, ami lehet, hogy most mind illúziónak tűnik, de amelyek ajándékokat őriznek, más szavakkal a bölcsesség gyöngyszemeit, amit már képes vagy integrálni és magaddal eggyé tenni.

Amikor Soltec összehangolja ezt a gyémántot a szíveddel, akkor a bölcsesség minden olyan gyöngyszeme, amire nem tartottál igényt, most visszatér és belép az energiameződbe, és amikor ez megtörténik, a tizenkettő békegalamb leszáll és elcsendesedik a tested körül és a jelenlétük az elismerése a gyöngyszemek visszatérésének.

Lélegezz mélyen, fújd ki teljesen!

A lángok körülötted a Magdolna Oszlopok és láthatod őket most átalakulni a fény és az energia felséges kristály világítótornyaivá. A bennük őrzött energia egyesül veled és szilárdan gyökeret ver a Föld Anya testének szívében és amikor ő ezt elfogadja, abban a pillanatban egy mesés kettős végű kvarc kristály a sziget szívében elkezd magához térni. Ez most csak egy csekély láng a közepén és a következő harminc nap folyamán ez a láng egyre növekszik, amíg a kristály teljesen újjáéled és tökéletesen aktiválódik.

Lélegezz be mélyen, fújd ki teljesen és most képzeld el a Magdolna Oszlopok energiáit átlüktetni a Föld Anya testén, minden lüktetés kibocsát egy nagyszerű hangot, ami kommunikál azoknak a lelkeknek az alvó aspektusaival, akik most készek felébredni.

Most helyezd a kezedet átlósan a mellkasodra a gyémánt fölé, adj hálát ezért a mesés ajándékért! Soltec nagyúr biztosít téged, hogy az idő előrehaladtával olyan részeidet fogod fölfedezni, melyekről elképzelni sem tudtad, hogy léteznek, melyek most hazatérnek, hogy lepihenjenek nálad, hogy újból összekapcsolódjanak veled, hogy egyesüljenek és eggyé váljanak veled, és ezzel tudod teljesíteni a személyes gyógyulásod egy újabb szintjét és ennél fogva emlékezni arra, aki vagy, tényleg meglátva azokat a részeidet, melyek rejtve voltak hosszú-hosszú évekig, talán akár életidőkre is.

Soltec veled marad a rózsa közepén a következő negyvennyolc órában, mely idő alatt ennek a szoláris fénynek az energiái elérik azon részeid mélyét, melyek most készek feltámadni és azok a részeidet, melyekre nincs többé szükség, melyek céljukat betöltötték, támogatást kapnak, hogy átkeljenek a Felemelkedés Átjáróján a szívcsakrádban és a galambok kísérik át ezeket a Magdolna Oszlopok kapuin, hogy találkozzanak az Isten és Istennő fényével a másik oldalon és azon az oldalon fognak emlékezni a fényre, ami a létezéssel együtt jár és egésznek érzik majd magukat és ezek a részek fognak majd benned emlékeztetni, segíteni és vezetni, hogy aktiváld a neked tett Univerzális Ígéret emlékeit, ahogy arra az ígéretre is, amit te tettél az Univerzumnak, hogy kiemelkedsz, mint a főnix a régi világ hamvaiból, teljesen megvilágosodva, meghatalmasodva és tökéletesedve az igazságodban, kapcsolódva az egész, a minden létező egésze közepéhez.

Lazíts, tudva, hogy ez az utazás számos ajándékot hordoz, bár vannak idők, amikor ezekre nem emlékeztek és azokban a pillanatokban, amikor az élet átadja az áldásait és az ígéreteit és a szíved repdes az örömtől, a jókedvtől és a hálától, akkor az Isten és Istennő 100 %-ban jelen van benned. Próbálj meg emlékezni ezekre az időkre és újból kapcsolódni ezekhez az érzésekhez, mivel egy ajándék, amit az Univerzum ígért meg, hamarosan elérkezik hozzád és készen kell állnod felismerni, elfogadni és eggyé válnod vele!

Vegyél egy mély lélegzetet, lélegezz ki és még egyszer lazítsd el a testedet!

Most szeretném, ha újból a rózsád illatára koncentrálnál, nézd a színeit, mivel a színek vibrációja fogja a leginkább támogatni a gyógyulásodat és a jelenlegi újjászületésedet, ez jelképezi továbbá bármelyik csakrád színét, a rendszeretekben a leginkább erre van szükséged, a bizalmadra, a fényedre és a hajlandóságodra, hogy emlékezz az ígéretre, amit az Univerzum tett neked és amit te tettél.

Lélegezz be mélyen, lélegezz ki teljesen!

A vezetőid és a védelmezőid most tizenkettő kristályt helyeznek a rózsád töve köré. Ezek a kristályok fény rácsot hoznak létre, más szavakkal egy energiaforrást, ami tovább táplál téged ennek a gyógyulási folyamatnak az idejére. Adj hálát nekik ezért!

Adj hálát azoknak a lényeknek, akik összegyűltek, hogy megalkossák a tűz gyűrűjét, ami a tizenöt lánggá alakult és most a tizenöt Magdolna Oszlop mindegyikében egy gyönyörű kristály rózsa tűnik fel. Minden oszlop valamennyi szirma az Új Élet Ígéretét jelképezi, az emlékezés, az újbóli összekapcsolódás és újbóli felébredés Univerzális Ígéretét a végzet húsába zárt lélek hatalmának.

Adj hálát most magadnak a választásodért, hogy része voltál ennek a grandiózus szövetségnek, és a kristály újjáélesztésének, ami azokat a kódokat őrzi, melyek mindenkinek akkor nyilvánulnak meg, amikor készek újból összekapcsolódni. Ennek a kristálynak a fénye a Föld Anya lelke központjának a fénye. Adj hálát, amiért Ő is kérte az emlékezés, a teljes felébredés és felemelkedés Univerzális Ígéretét!

Most pedig igen óvatosan kezdd el visszahúzni a tudatosságodat a testedbe, tudd, hogy még mindig ennek a rózsának a közepében vagy! Az oldaladon Soltec Szoláris Arkangyal, körülötted a galambok és a Magdolna Oszlopok.

Amikor nyugovóra térsz éjszaka, képzeld el magadat még egyszer ennek a rózsának a közepében, képzeld el a szirmait kiterjedni és egy szoros rügyként köréd borulni veled a közepén, ahogy biztonságban és zavartalanul tart téged új életed Univerzális Ígéretében és amikor felébredsz reggel, képzeld el a szirmokat szélesre pattanni, hogy üdvözöljék az új napot és minden szirom kienged egy fény lenyomatot annak elismeréséül, hogy kész bármivel találkozni, ami érkezik, annak érdekében, hogy biztosítsa az Univerzális Ígéret meghallását, megérzését és felismerését.

Tehát figyeljetek, drága szeretteim, érezzetek, bízzatok és haladjatok előre és tegyetek meg minden tőletek telhetőt, hogy teljesen megismerjétek magatokat, mert ezzel rászolgáltok erre az ajándékra és áldásra itt a Földön, és ez meghatalmasít és felbátorít minden más lelket is, hogy haladjon tovább és tegye meg ugyanezt. A lelkek, akikről beszélünk, természetesen azok, akik készen állnak, akik megkapták a hívást saját igazságuk felismerésének felgyorsítására és amikor ők felébrednek, akkor még mások lesznek készek és a fénynek ez a fodrozódó hatása átszövi a Föld Anya testét, a tudatosság valamennyi rétegét és az új energia egy grandiózus hajnala borítja be a földeteket.

Köszönjük, hogy csatlakoztatok hozzánk ez alkalommal, köszönjük a jelenléteteket, és hogy ezen a helyen szolgáltatok a fény emberi világítótornyaiként. Legyetek igazán áldottak az utatokon a szabadság felé, érezzétek és halljátok, ismerjétek fel és követeljétek magatoknak az Univerzum nektek tett Ígéretét!

Mária Magdolna vagyok, és mélyen szeretünk benneteket, au revoir.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...