Mária Magdolna – (Szakrális) Tűz Templom 4. aktiválás és a 30-36. Levegő Kapu

Mária Magdolna – (Szakrális) Tűz Templom 4. aktiválás és a 30-36. Levegő Kapu

59613366.jpg

Csatornázta: Michelle Eloff©

Dél-Arfika, Johannesburg, 2009. szeptember 17

Forrás: thelightweaver

Fordította: Hatejer Emese

Előző Levegő Kapus közvetítés:

Kuthumi Mester és Mária Magdolna: 9:9 - 23-29. Levegő Kapu 2009. szeptember 9(hanganyaggal)

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-mester-es-maria-magdolna-99-23.html

 Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

OoOoOoOoOoOoOoO

Mária Magdolna vagyok és üdvözöllek benneteket és isten hozott az isteni fény és kozmikus bölcsesség isteni jelenlétében. Az utazásod egy mély és isteni módon bontakozik ki, azonban, ez az út nem a létezne kihívásai és konfliktusa nélkül. Ez önmagad jobb megértésének része és megismered magad az igazságodban és annak teljességében, hogy ki is vagy a Szentséges Kozmikus Anya és Nagyanya kozmikus lélegzetének részeként.

Ahogyan eljövünk mindannyiotokhoz ezen a napon a 30-36. Levegő Kapu ajándékait hozzuk el számotokra, amelyek egy új frekvenciával rendelkeznek, amivel a kollektív elme elkezd kapcsolatba lépni és ez tartalmazza a Kvantum Tantra Istennői Alkímiájának Negyedik Szakrális Tűz Templomának lerögzítésre kerülő energiáját.

A nagy Kozmikus Anya ősi bölcsessége lehetővé teszi a mélyebb belső emlékezésnek, hogy a felszínre emelkedjen emlékeztetve titeket a fény tervére, ami vele írtatok meg, és hogy hogyan kell beteljesítenetek a kollektív lenyomatotok ezen részét. Tartalmazzátok magatokban annak emlékét, akik vagytok, ez nem fog és soha nem is különült el tőletek.

Minden alkalommal, amikor átadunk egy közvetítést számotokra, az feltölt energiával, amely kommunikál a testetek sejtjeivel, amely viszont kommunikál a DNS-etekkel. Az elmúlt 15 évben az emberiség keresztülment egy jelentős változáson a DNS egy szintjén, és ahogyan egyre több kozmikus bölcsesség és igazság jön arról felszínre, hogy kik is vagytok, ezáltal elkezditek meglátni, hogy az élet, amit ismertek lehetőségek, potenciálok és eshetőségek sok dimenziójával van tele.

Az egyéni perspektívák megváltoztatása létfontosságú része önmagatok fejlesztésének, mivel amikor bezárva maradtok a korlátolt és gátolt kedélyállapotok/hangulatok perspektívájában azokban, amik irányítják a cselekedeteiteket, a gondolataitokat és szándékaitokat ezek e gátolt szerkezeteken belül vannak.

Minél több nagyszerű új energia szűrődik az emberiség kollektív tudatosságának éterikus síkjába, annál több tárul fel a személyes igazságotokból számotokra, az igazság több annál, mint amire a társadalom épült, és ami ebből feltárult számotokra. Ezek az igazságok gyakran megrázzák azokat az alapokat, amelyeken az életetek létrejött, azonban, ez egy nagyon fontos ok és egy magasabb indíték végett van. Azáltal, hogy felismeritek, hogy mire jött létre az alapzatotok, jobban felkészültekké váltok a szükséges változások meghozására az életetekben. Ezek az energiák kihívás elé állítják az embereket, hogy jobban megértsék az igazságukat, hogy igényeljék azt, és hogy elismerjék ezt. Ez már önmagában is egy mély kihívás, egyesek számára legalábbis, valójában mindannyian megtapasztaltatok egy bizonyos szintű kihívást az ezen különleges változások meghozásával kapcsolatban az életetekkel, különös tekintettel a perspektívátok megváltoztatására.

Először is, a perspektívád megváltoztatása önmagad tekintetében rendkívül fontos, és azok közületek, akik követitek a tanításainkat észre fogjátok venni, hogy gyakran meg fogunk ismételni bizonyos dolgokat, ez azért történik, mert az ismétlés megteremt egy lenyomatot, amire szükség van, és amely segíteni fog nektek túllépni a határokon azokon amelyeket a (régi) felfogásotok/érzékelésetek és nézőpontjaitok teremtettek meg azokat, amiket jelenleg láttok.

A múltban sok területe volt az életeteknek, amiket nem voltatok képesek meglátni és most is van az életeteknek számos olyan területe, amelyet nem vagytok képesek látni- emiatt a Szentséges Kozmikus Anya és Nagyanya magához ölel titeket ebben az új frekvenciában, és a hét Levegő Kapu és az amely együtt jár ezzel, segíteni fog nektek, kiterjeszteni ezt az új frekvenciát a kollektív elmébe, azért, hogy kapcsolatba lépjetek a mélyebb emlékezés nagyobb energiáival úgy, hogy a fény tervezete, amely vezet titeket, kiterjeszti ennek fényét, hogy megérintse a kollektív tudatosságot.

Most, hogy készen álltok beteljesíteni a kollektív lenyomat ezen részét, azáltal, hogy az igazságot szolgáljátok a személyes fejlődéseteken keresztül, számos változás kibontakozásának lesztek tanúi az életetekben és a körülöttetek lévő világotokban.

A kollektív tudatosság afelé tör, hogy az 5. dimenzióba kerüljön. Ez nem azt jelenti, hogy azoknak, akik meghaladják az ötödik dimenzió szintjeit, vissza kell térniük az 5. dimenzióba, hanem azt jelenti, hogy a kollektív tudatosságnak be kell lépnie a Szellem megértésének szakrális szellemébe és az ötödik természetébe, az ötödik elemébe. A Szellem az ötödik elem, ez minden valódi természetének minősége, ami előbukkan és feltárja önmagát számotokra és a kollektív számára is azért, hogy a létfontosságú változások, amiknek szükséges kibontakozniuk, azok kibontakozhassanak.

Egy-egy egyedi kulcsfontosságú elemei vagytok ezen különleges lehetőség manifesztálásának, és habár sokatok meghaladta az 5. dimenziót és más dimenziókból működnek, viszont továbbra is emberi lényekként fogtok tevékenykedni a 3. dimenzióban, alkalmazva az 5. dimenziós minőségeket a kollektív szolgálatában, akik beléptek az 5. dimenzióba, azok a magasabb dimenziók felsőbb intelligenciájából bölcsességet és információt vonnak ki, és szabadjára engeditek ezeket a környezetetekbe.

A Tűz Istennők Negyedik Szakrális Tűz Temploma magába foglalja a kilencedik dimenzióba vezető portált. A kilencedik dimenzió tartja a feltétel nélküli szeretet minden kulcsát, ezért ebben az időszakban, amelyben megkapjátok a Szentséges Kozmikus Anya és Nagyanya energetikai áldásait és ősi bölcsességét, tanulni fogtok a feltétel nélküli szeretet alapelveiről és minőségeiről.

A feltétel nélküli szeretetet félreértelmezték, sokan azt hiszik, hogy a feltétel nélküli szeretet folyamata azt jelenti, hogy feláldozod magad, vagy talán mártírként élsz, - de ez nagyon messze van az igazságtól.

A feltétel nélküli szeretet az a folyamat, ami lehetővé teszi mindennek, ami szükséges, hogy kibontakozhasson anélkül, hogy ragaszkodnátok és odaerősítenétek magatokat az végeredményekhez/kimenetelekhez, ugyanakkor egy időben önmagatokat az önismeret, öntisztelet, önszeretet és önigazság vibrációjában tartsátok, fenntartva a határokat, amiket megalkottatok önmagatok számára, azokat a határokat, amik támogatják az igazságotokat.

Egy olyan határt, ami megerősíti/támogatja az igazságotok, és nem követeli meg másoktól, hogy azt tegyék, amire nem is tervezték őket, ezek a határok biztosítják, hogy a tervezetetek, a tervrajzotok kibontakozzon, és habár ez a kollektív tervrajz része, ez még mindig a ti saját egyéni ösvényetek, ezért a feltétel nélküli szeretet lehetővé teszi mindenki számára, hogy megtapasztalja és kifejezze a saját egyéni tervrajzát a kollektív tervrajzon belül. Ez nem azt jelenti, hogy olyan magatartást/viselkedést engedsz meg magadnak, amivel kárt okozol önmagadnak és azoknak az embereknek, akiket szeretsz, amit ez jelent az, hogy a határaidat a helyükön tartod, hogy használod a(z ön)fegyelmet és a többi hasznos pozitív minőséget, amelyek megerősítik a Szellem fényét, ennek energiáját az életedbe vezetve, ezért talán képzeld el a Szellemet karmesterként, amelyen keresztül a fény közvetítődik, amely gyakran ösztönöz arra, hogy megfigyeld önmagad (különböző) részeit, azokat, amelyek készen állnak az alacsonyabb vibrációkból való kilépésre és készen állnak belépni a kollektív minőségük magasabb kifejeződésébe.

Most elkezdjük aktiválni a csodálatos szívcsakra és koronacsakra kapcsolatot alakítunk ki a Galaktikus Központ, a Szentséges Kozmikus Anya és Nagyanya között és összekapcsoljuk ezt Nigériával, Szöullal, a Kilimandzsáróval és Fokvárossal. Ezek az energiák beszűrődnek a Kristály Tojásba Kairóba, a Fény Tojásaiba Moszkvába és Szentpéterváron, és a Platina Tojásba Törökországba, ezért arra kérünk téged most, hogy hunyd le a szemeidet, ha még nem tetted meg, vegyél egy mély lélegzetet be és miközben kilélegzel add át magad a Szentséges Kozmikus Anya és Nagyanya ősi bölcsességének.

Miközben a tested ellazul és átadod magad az Alkímia Istennőinek fényében és bölcsességében lévő erőnek, és belépsz a szeretet és igazság birodalmaiba, amelyekben az energiád most átszállításra kerül. Ezen a síkon a tudatosságod összehangolódik ezekkel az ősi bölcsességekkel és a Levegő Kapuk kitárják szárnyaikat, hogy (be)fogadjanak téged. A szárnyaik egy szakrális kört formálnak körülötted.

Az Alkímia Istennőinek fénye belekezd az elektromágneses energiák frekvenciáinak aktiválásába, amelyek a Negyedik Szakrális Tűz Templom vibrációit alkotják, amelyek lerögzítésre kerülnek a szív és koronacsakráidban. Ez egyidejűleg létrehozza az összeköttetést és ezen minőségek lehorgonyzását Nigériában, Szöulban és a Kilimandzsáró hegyénél és Fokvárosban ezen templom alapzatainak gyökerei lerögzülnek ezeken a helyeken.

Azt szeretném most, hogy képzeld el a személyes vezetőidet és őrzőidet összegyűlni ezekben az energiákban, amiket az Istennők hoztak létre, ők biztosítják, hogy a szívcsakrád és koronacsakrád tökéletesen összehangolódjon a Kozmikus Anya és Nagyanya szakrális és ősi bölcsességével.

Ezek a létezők, a Kozmikus Anya és Nagyanya, tartalmazzák a fény, a szeretet, az igazság és a bölcsesség ősi nőies minőségeit. Ezek a minőségek a tervrajzod egy része és a kollektív tervrajz része is.

Most az egyik személyes vezetőd megnyitja a szív és koronacsakráidat, hogy befogadják a végtelen bölcsességet, azt a bölcsességet, amit a Galaktikus Központ foglal magában. Most aktiválják a fény két létfontosságú oszlopát a szívcsakrád és a galaktikus központ és a koronacsakrád és a Galaktikus Központ között. Ezután ez kiterjed és összekapcsolódik a Szentséges Kozmikus Anya és Nagyanya koronacsakrájával és szívcsakrájával.

Kuthumi Mester aktiválja a hét Levegő Kapu energiáit és elkezdődik egy letöltés. Az információt letöltik a szívcsakrádba és a koronacsakrádba kiterjesztve ezt aztán a Föld Anya testében lévő és a teste körül lévő korona és szívcsakra pontokba. Ezen csodálatos frekvenciák kiterjednek Nigériába, Szöulba, a Kilimandzsáró hegyébe és a Fokvárosba, és a szakrális bölcsesség kollektív tervrajza beleszövődik a Föld Anya testébe.

A Föld Anya testének minden aspektusa tudatosságot tartalmaz, és amikor ti és ő befogadtok olyan letöltött energiákat, mint a mostani, ez megváltoztatja annak sebességét, amellyel fény áramlik a testeteken keresztül, ezért vegyél egy újabb mély lélegzetet be most és miközben kilélegzel ezek az energiák kiterjednek a lényed legközepébe és a Föld Anya lényének legközepébe. Ezek megnyitják a feltétel nélküli szeretet szakrális kamráit benned, benne és az adott földrajzi helyszíneken, amelyekkel ma dolgozunk és a Kvantum Tantra Istennői Alkímiájának ezen negyedik rendkívül fontos Szakrális Tűz Templomának szívében is. 

Azt akarom, hogy folytasd a tested ellazítását, engedd meg a vezetőidnek, a Szentséges Kozmikus Anyának és Nagyanyának, hogy összehangolódjanak az energiáiddal és hogy segítsenek emlékeztetni a mély belső bölcsességre, amelyet a tervrajzod tartalmaz, és amely most beleszűrődik a tested sejtjeibe kommunikálva a tudatosságoddal, feltárva számodra a fényterved következő szintjét, különösképpen azt az egyet, ami a nagy Kozmikus Anyáddal hoztál létre. Ez lehetővé teszi, hogy most teljesítsd a kollektív tervrajz ezen részét vele, ami az emberiség tervrajzához kötődik.

Miközben ezek a kódolások felszabadításra kerülnek a fizika, az érzelmi, a mentális, az intellektuális és a spirituális testeid rendszerében, az energiák csodálatos újrarendeződése aktiválódik. Miközben ez aktiválódik az isteni bölcsességed fénye előjön. Engedd meg ennek, hogy feltöltse a szívcsakrádat, hogy feltöltse a koronacsakrádat és beáramoljon a Föld Anya testének szívébe. 

A dél-afrikai Tábla hegy egy erőteljes energia pont, ez a hegy megnyílik arra, hogy befogadja a Kozmikus Anya és Nagyanya szívének dobogását, és miközben a Föld Anya elnyeli ezen frekvenciákat a nagy Kozmikus Anya bölcsessége felszabadításra kerül számára, és most Gaia is felfedezi a mélyebb bölcsességének még kiterjesztettebb aspektusait és az öntudatosság egy új születése zajlik le.

Az ősi bölcsesség ezen újjászületése kiterjeszti a képességedet az öntudatosság elsajátítására/mesterévé válására. Képzeld el ezt a minőséget legyökereztetni önmagát a tested sejtjeibe és a Föld Anya testének sejtjeibe is, belép Fokvárosba és onnan tovább halad Nigériába, Szöulba, a Kilimandzsáróhoz, onnan tovább halad Kairóba, kiterjed Moszkvába és Szentpétervárra és végül Törökországba is.

A rács, amelyet létrehoztunk, ezen fény kiterjesztése révén lehetővé teszi az önismeret nagyobb bölcsességének, hogy keresztül szivárogjon az energiákon, ami a Föld Anya és ti általatok bocsátódott ki,  és ez beáramlik a kollektív tervrajzba aktiválva a portálok megnyílását azokét, amik támogatják az öntudatosság uralását.

Vegyél egy mély lélegzetet be, kilélegezve teljesen, át adva magad a Szellem jelenlétének, lehetővé téve ezen erőteljes elemnek, hogy megnyissa a tudatosságodat és tudatos tudatodat az isteni utazásra, amit választottál.

Azt szeretném most, ha tudatossá válnál négy csodálatos elefánt jelenlétére, akik csatlakoznak hozzád a Tűz Templomban. 2 hím és 2 nőstény. Az elefántok képviselik a folyékony bölcsesség nyers erejét, az energiájuk jelenléte biztosítja egy meghatalmasító és mély kapcsolódó újraköttetés lezajlását azon a bölcsességen át, amit tartalmazol.

Ezek az elefántok köréd állnak, és az ormányukkal megérintik a testedet. Érezd a bőrüknek érintését a bőrödön, miközben ormányukkal kipuhatolják a testedet. Képzelj el hangokat kijönni a testükből, ez a hangok kommunikálnak a testeddel, és ezen hangok vibrációja a Föld Anyához szól, miközben hozzád is szólnak.

Miközben az ormányuk folytatja a tested felderítését, felszabadítod önmagad azon aspektusait, amelyek féltek megengedni a kollektív tudatosságod ősi bölcsességét, hogy előlépjen a tudatos elmédbe.

Az Alkímia Megszentelt Istennői közelebb lépnek az elefántok közül. Elkezdenek szakrális szimbólumokat rajzolni a tested fölött, támogatva ezen aspektusaid felszabadítását és összehangolják az energiáidat a Szentséges Kozmikus Anya és Nagyanya felsőbb intelligenciájával.

Az elefántok most felemelik az ormányukat a mennyek felé, miközben trombitálnak egy búra törik össze körülötted. Ez a bura üvegből áll és ez összetöri azt az illúziót, amit egyszer az önmagadban, a környezetedben és a kollektívban lévő igazságként érzékeltél.

Arra kérlek most, hogy engedd el, add át magad és teljesen eressz el mindent, amihez ragaszkodtál és hozzákötötted magad, azt, ami többé már nem szolgál téged, azért, mert teljesítetted az utazásod ezen részét, ami magába foglalta a tervrajzodat, amely hozzákötött téged a régi világ nézőpontjaihoz.

A Kozmikus Anya most a koronacsakrádhoz áll, a Kozmikus Nagyanya pedig a lábaidhoz, és abban a pillanatban, amikor megérintik a kezükkel a testedet, egy erőteljes energia áramlat folyik végig a testeden.

Ez az energia kommunikál a Központi Idegrendszereddel, a tested sejtjei válaszolnak és egy erőteljes kibocsátás aktiválódik egy még mélyebb szinten.

Lélegezz be mélyen kilélegezve teljesen és engedd meg önmagadnak, hogy csak legyél.

Az elefántok trombitálása folytatódik mivel a hangjuk egy hívás az eredeti ősi bölcsességedért, hogy visszatérjen számodra egy szinten, amit készen állsz megkapni és befogadni, az ősi bölcsességed azon szintje, amellyel készen állsz összehangolni önmagad, hogy megértsd, és a nagyobb aspektusokkal is, amiket készen állsz felfedezni és újra felfedezni.

Ezek a kódok csodálatos geometriai alakzatok és formák képében érkeznek hozzád. Miközben minden egyes kód beleszűrődik a kollektív összetevőd mentális testébe, ez kiáramlik a földrajzi helyekre is, amelyekre ma összpontosítunk, és ezen helyek összes lakosa érezni fogja a belső felkavarodás egy szintjét önmagukban és egy belső vágyat old ki arra, hogy jobban megismerjék önmagukat, hogy sokkal tudatosabbakká váljanak az életeikkel való munkára, amely ahhoz vezetett, hogy jelenleg úgy tapasztalják meg az életüket ahogy, és ugyan ez a helyzet veletek is.

Továbbra is add át magadat és eressz el, miközben a Kozmikus Anya és Nagyanya biztosítják, hogy az energiák amit jelenleg befogadsz azok harmonikusan összehangolódjanak a tested csakráival.

Az elefántok most abba hagyják a trombitálást. Egy nőstény és egy hím elefánt most kinyújtja az ormányát, hogy megérintse a szívcsakrádat. A másik nőstény és hím pedig a koronacsakrádat érinti meg, és az ősi bölcsesség, amit képviselnek, felgyullad a szív- és koronacsakrádban.

A Levegő Kapuk most megnövelik energiájuk vibrációit, érezd a jelenlétük szelét áramolni körülötted felkavarva az életet, amely szunnyadó állapotba került, és így a változás még több szelét hozzák el.

Érezd a szél irányát, hogy átáramlik a csakráidon, kitisztítva a benned lévő feltérképezetlen területek pókhálóit. Mindazon sötét állott helyeket benned, azokat a helyeket amelyek a régi életed múltbéli traumáit tartalmazták, amelyeknek az ajtajai erősen bezáródtak. Az elefántok jelenléte megnyitja ezeket az ajtókat. A Kozmikus Anya és Nagyanya energiái most beáradnak ezekbe a helyekbe és az élet visszatér ezen részeid számára, amelyeket ezek tároltak és gyakran fojtogattak, összepréselődtek ezekbe a helyiségekbe, vagy talán padlásokba vagy pincékbe, amelyekről úgy döntöttél kockázatos lenne újra kezdeni.

Lazíts miközben ez a mély és erőteljes gyógyulás lezajlik benned. Ezen energiák által megteremtett változás ki fogja nyitni a szemed, az elméd és a szíved egy nagyobb kiterjedésre azzal kapcsolatban, hogy hogyan viszonyulsz az élethez, az emberekhez és az életedben megélt tapasztalataidhoz. Abban a pillanataidban, amikkel összetalálkozol az életben, elkezded majd észrevenni, hogy sokkal inkább megfigyelsz, és amikor úgy döntesz, hogy cselekedetekkel reagálsz, az egy eltérő helyről fog jönni, mint eddig és egy mélyebb megértésből, a benned lévő ősi bölcsességre való emlékezés eredményeképpen.

Vegyél egy mély lélegzetet be, miközben teljesen kilélegzel, miközben az elefántok most eleresztik a fény lenyomatait, amelyeket tartalmaztak, megtöltve a koronacsakrádat, feltöltve a szívedet, a lényed minden aspektusához szólva, egyesülve a kollektív igazságoddal, a kollektív tervrajzoddal, és ez kiszűrődik a Föld Anya testére megteremtve a mély szintű bölcsesség egy medencéjét Fokvárosba.

Most képzeld ezt a medencét kiterjedni, majd egy duzzasztógáttá válik, addig amíg egy tóvá nem válik, majd még inkább kiterjed, amíg eggyé nem válik a bolygótok hatalmas óceánjaival, és ezek az energetikai lenyomatok beáradnak Nigériába, Szöulba, a Kilimandzsáróba és az élet megszentelt vize feltölti a Tojást Kairóban, tovább haladva Moszkvába, Szentpétervárra és Törökországba és az élet ezen szent vizei kapcsolatba lépnek az összes vízzel a Föld Anya testén és a testén belül is.

Lélegezz be, tartsd bent a lélegzetedet 4-ig számolva, lélegezz ki, add át magad és lazíts. A Szentséges Kozmikus Anya most egy szakrális kódot helyez a koronacsakrádra, ahogyan a Kozmikus Nagyanya is ezt teszi szakrális kódolásokat helyezve a talpaidra. A kódok összekapcsolódása a fény egy csodálatos pálcáját hozzák létre, amely megtölti a gerincedet, és ezáltal a gerinceden található kódok formájában kulcsok szekvenciáját állítja elő, ez beszűrődik a gerinci ideghálózatba és minden más idegbe is a testedbe. Miközben az idegek kommunikálnak a tested többi részével a csakrák válaszolnak és egy csodálatos kapcsolat jön létre az ősi bölcsesség magasabb szintjeivel.

Az energiák, amik az elefántokból jönnek, most biztonságosan elhelyezkednek. Az elefántok most eltávolítják az ormányukat a csakráidról, még egyszer megérintik a testedet az ormányukkal és a tested miden megérintett része aktiválttá válik, és megnyílik, hogy befogadja a folyékony bölcsesség erejének/hatalmának nyers szellemét.

A Levegő Kapuk szele most lecsillapodik, azért, hogy gyengéd szellővé váljon. A Kozmikus Anya és Nagyanya hátralép. A Tűz Templomok Istennői is hátralépnek és egy csodálatos fény sugárzódik ki most a szívedből és a koronacsakrádból egy csodálatos frekvenciával beborítva téged, egy olyan frekvenciával, ami összeköttetésben fog tartani téged az igazságod ősi bölcsességével és az Univerzum ősi bölcsességével is.

Adj hálát most ezen tapasztalásért és tudd, hogy a Föld Anya testének egyik ősi őrzője vagy, és ebben az időben eljöttél azért, hogy az ősi bölcsesség visszatérhessen azok számára is, akik készek felébredni és biztosítva azt is, hogy ez a bölcsesség tovább folytassa minden lélek felébresztését.

Adj hálát most önmagadnak ezen isteni utazás választásáért. Adj hálát az elefántoknak és tudd, hogy a jelenlétük veled fog maradni, az állati vezetőid részeként és gyengéden kezdd el visszahúzni a tudatosságodat vissza a fizikai testedbe, tudva, hogy az összes energia egy veled, és továbbra is csatornázásra kerül rajtad keresztül.

Vegyél egy mély lélegzetet be és miközben kilélegzel terjeszd ki az energiáidat a Föld Anya testébe, biztosítva, hogy szilárdan legyökereztesd magad a fizikai testedbe, visszahozva magad a jelenlegi idővonaladra, még mindig teljesen kapcsolatban azzal, amit ma aktiváltunk.

Helyezd a kezeidet a földre hálát és szeretetet küldve a Föld Anyának. Terjeszd ki a háládat, a nagyrabecsülésedet és szereteted a testének minden részéhez. Az élet összes királyságához és adj hálát azért, ahol most vagy, mivel ezt a pillanat egy csodálatos fordulópont számodra, olyan, ami meg fogja mutatni számodra a benned lévő nagyobb kiterjedéseket, amelyek fel fognak tárulni számodra az ősi bölcsességed integrációján keresztül.

A Galaktikus Központ továbbra is táplálni fog titeket a felsőbb intelligencia energiáival a koronacsakrátokon és szívcsakrátokon keresztül. Adjatok hálát ezért.

Higgy az erőben, ami benned létezik, higgy abban, hogy ott mindig van egy nagyobb terv, ami kibontakozik számodra és hogy az emberi elme képtelen felfogni ennek minden aspektusát, egyszerűen azért, mert a felfogásaid, érzékeléseid és perspektíváid nem teszik ezt lehetővé, minden aktiválás, amit levezénylünk veletek, kiterjeszti a távlataitokat, kiterjeszti az energiáitokat, hogy túllépjetek ezeken a régi, idejétmúlt paradigmákon és az érzékeléseitek/felfogásaitok megváltozzanak, a nézőpontjaitok megváltozzanak és növekedjetek az igazságban, a fényben, a szeretetben és a bölcsességben.

A feltétel nélküli szeretet kulcsai bennetek vannak, felfedezve ezeket a dimenziókat, hogy valójában megérthessétek a feltétel nélküli szeretet alapelveit, megélve ezt és alkalmazva ezt, és gazdagon meg lesztek jutalmazva ezáltal.

Szeretnék köszönetet mondani az időtökért és a részvételetekért, és annak tudatában ünneplünk, hogy mindannyian túlléptek a régi világon, és megalapozást szereztek, belépve a nagyobb fény ezen világaiba, a Menny Földön lévő nagy palotáiba.

Mária Magdolna vagyok és a szeretetem veletek van. Au revoir.

Soron következő aktiválás:

Mária Magdolna: 9:19 - 37-43. Levegő Kapu 2009. szeptember 18

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-199-37-43-levego-kapu.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...