Mária Magdolna - A Tejúthoz és a Kristály Szív Védelmező Fénysugarához vezető Levegő Kapuk 86-92

Mária Magdolna - A Tejúthoz és a Kristály Szív Védelmező Fénysugarához vezető Levegő Kapuk 86-92


 

Michelle Eloff© csatornázásában
Dél-Afrikában, Johannesburgban 2009. október 15-én
Forrás: lightweaver

Előző Levegő Kapus közvetítés:


Mária Magdolna - Belépés a Halál Kamrába és Levegő Kapuk 79-85 2009. október 12-én

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-belepes-halal-kamraba-es.html

 



Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.


Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

OoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOoOo

Mária  Magdolna vagyok, köszöntelek és üdvözöllek benneteket az isteni fény és isteni szeretet jelenlétében.

Az életetekben  mostanában kibontakozó témáknak az egyike egy roppant erős változás, változás, amely elkerülhetetlen, változás, amely különböző irányokból jön, hogy az életetek minőségeinek jobb megértésében annak  új frekvenciáihoz ajtót nyissanak, és ahhoz, amit ti az életetekként ismertek.

Ezzel a rendkívüli aktiválással aktiváljuk az energiákat a Tejútig. Most, hogy az időtöket letöltöttétek a “Halál Kamrában”, most készen álltok, hogy az új Fehér Tűz Elem Lángotokat és Smaragd Lángotokat befogadjátok, amelyek elhozzák mindannyiótok számára a Kristály Szív Védelmező Sugaratokat, azt, amelyet mostanában hoznak létre  a Mesterek Kairó szívében.

Azok a Levegő Kapuk, amelyek felelősek az energiák megszületéséért, és azoknak a Tejúttal való egyesüléséért, képessé fogják tenni a testeteket arra, hogy elbírják az energiákat, amelyek annak a negyven-nyolc láng lény testében növekszenek, és amely kiáradnak azokhoz a földrajzi területekhez, amelyek erre az aktiválásra lettek kiválasztva. Ennek eredményeképpen egy csodálatos energia manifesztálódik, amely erősíti a hitelesség/autentikusság megszentelt geometriai mintái energiájának az újjászületését.

A geometriai minták és formák az energia és információ magasabb frekvenciáit tartalmazzák. A minta minden szöge egy mágneses mezőt aktivál, ez a mező összehangolja az egymással  hasonlatos energiákat, és ez egy erőteljes hálót épít, amelyből egyének és csoportok magukba szívják az energiát, ezért ezek a hitelességnek/autentikusságnak a geometriai mintái, amelyek azért lettek létrehozva, hogy összehangolódjanak önmagatok hiteles részével, hogy így megszabadulhassatok a sötét részeitektől, és visszavegyétek a fényeteket, megújulva és újjáélesztve.

A Fehér Tűz Elem Láng nagyon erős, a Fehér Tűz a Fehér Fénysugár mag energiája. Ez egy olyan fénysugár és láng, amely a tökéletes nem ítélkezésben létezik, ez egy tiszta és erős vibráció. Életbevágóan fontos, hogy ez a láng befogadásra kerüljön, hogy készen álljatok annak a fénylángnak a megtartására, amelyre ki lettetek jelölve.

Ezeknek a lángoknak a kijelölése az Atya/Anya Isten fényén keresztül érkezik, és aztán a Galaktikus Központ csakráin keresztül kerül kisugárzásra, amely a Tejút. Ezeknek az energiáknak az egyesített ereje szüli meg a Smaragd Lángot ugyanúgy, mint a Kristály Szív Védelmező Fénysugarát.

A Fehér Tűz Elem Lángja és a Smaragd Láng által létrehozott energiák egyesülve a Tejúthoz vezető hét Levegő Kapuval a fény egy erősen felszívó sugarát hozzák létre és aktiválják ezt, különösen Kairóban, a Kristály Szív körül. Ez Egyiptom földjét felkészíti, hogy magába szívja ezeket az energiákat, és a negyven-nyolc lángnak valamint ezeknek a Levegő Kapuknak az energiái a Kleopátra Forrásának erős szeretet-Gráljában kerülnek megőrzésre, amely Kleopátra Fürdőjeként ismeretes Siwá-ban, Egyiptom nyugati sivatagjában.

A lángok fénye még inkább elkezdett felerősödni, és az ő tisztaságukban 2009. november 19-én lerögzültek ezen a bizonyos területen és az energiák minden irányba elindultak, megerősítve és energetizálva azokat a hitelességnek a megszentelt geometrikai mintáit, amelyről korábban beszéltünk. Ez az a pont, ahol Kuthumi Nagyúr, mint a Szoláris Arkangyalok Királya, kitárja hatalmas arany szárnyait, és a szívcsakrájához von benneteket, és megnyitja a Tejút tükör energiáit a csakráitokon keresztül.

Amint ezek az energiák teljesen aktiválásra kerülnek, Kuthumi mindannyiótokkal egyénileg fog foglalkozni a Szoláris Arkangyalok segítségével, akik már az előző aktiválások alkalmával lettek mellétek kijelölve, amikor a Szoláris Arkangyalok először bemutatkoztak nektek.

Velük együtt, veletek dolgozva és még részletesebben Kuthumival, ki lesz számotokra jelölve a  ti Arany Templom Tanításaitoknak a szintje, amely általatok kerül lehorgonyzásra és ápolásra, és kerül összekapcsolásra a tudás erőteljes kamráival, amelyek a Sivatagi Istenek és Istennők szívcsakráiban vannak.

Az Arany Templom Tanításai az alkimista rendszerek egy váza, egy tudomány  más szavakkal, és az Arany Templom Tanításai úgy kerülnek aktiválásra, ahogyan mindenki az egyéni folyamatán keresztül  az igazságával való igazodást tökéletesíti. Ez azt jelenti, hogy annak érdekében, hogy teljesen le tudjátok horgonyozni az Arany Templom Tanításaiból a ti saját szinteteket, és azt ki tudjátok vetítetni, igazodnotok kell az igazságotokhoz, magatokba kell integrálnotok a saját hiteles/autentikus énetek erőteljes szintjeit.

A hiteles/autentikus énetek, ahogy ti azt ismeritek, egy olyan részetek, amely egy az Istennel és az Istennővel, ez a szeretet, a fény és az igazság mindent ismerő ereje a testetekben, az elmétekben, a szellemetekben, és tulajdonképpen az egész környezetetekben. Az energiák ennek a bizonyos egyiptomi tervezet kapcsán általunk mostanában elhozott közvetítésekre épültek fel, és sokatok érzi ezeknek az energiáknak az erősségét.

A “Halál Kamra” megnyitotta azokat a részeiteket, amelyek eddig nem találkoztak a fénnyel ez idáig ebben az életidőben. Ezért most ezekből a visszatartott, visszamaradt energiákból sokat előhozott, és sok ledől azokból a falakból, és korlátokból, amelyek eddig visszatartottak benneteket a hiteles/autentikus énetek lényegétől. Ez sokatok számára azt az érzést kelti, hogy hontalanná váltatok, nem igazán tudjátok, hogy mi a rendeltetésetek, miért is ezt az életet élitek, amit éltek, hogyan változtassátok azt meg, és néhányotokban a mélységes reménytelenség és a tehetetlenség érzése van jelen.

A lángok, és a Kristály Szív Védelmező Fénysugara, amelyek előjönnek, hogy magukhoz öleljenek ebben az időszakban, meg fogják könnyíteni a terhet számotokra, bár, legyetek tudatában, hogy ez még erősödhet a következő néhány napban, amiatt, amit a Fehér Tűz Elem képvisel. A hét Levegő Kapu megnyitja energiáit a Tejút számára, amely oxigénnel látja el a negyven-nyolc lángot, azokat, amelyhez egyenként ki letettetek jelölve.

Életbevágóan fontos, hogy ebben az időszakban gyengédek legyetek magatokhoz, engedjétek, hogy kényeztetve legyetek, vegyétek körül magatokat olyan emberekkel, akikben megbíztok, emberekkel, akiknek ki tudjátok fejezni azt, amit éreztek, hogy támogatva érezzétek magatokat ebben a bizonyos időszakban.

Amint tudjátok, a személyes vezetőitek és őrzőitek mindig jelen vannak, és bár megértjük a fizikai világban a fizikai karok fizikai támogatásának szükségességét körülöttetek, arcokat, és szemeket, amelyek látják a kifejezéseiteket, és látják a könnyeiteket, vagy a mosolyotokat, és akiknek el tudjátok mondani, hogyan érzitek magatokat, és a legfontosabb, hogy láthatjátok a válaszukat arra, hogy hogyan érzitek magatokat.

Teljesen új alapok kerülnek megteremtésre, ezért az alap, amelyre az életetek lett alapozva, nagy mértékben szétmorzsolódik. Az elmúlt kilenc hónap meglehetősen sok kihívást hozott, és felkészített benneteket ezeknek az energiáknak, különösen a Harmadik és Negyedik Felemelkedési Hullámnak az eljövetelére.

A csakráitok teljesítménye ki lett tágítva ebben az időszakban, hogy be tudják ezeket, a Galaktikus Központból jövő erőteljes energiákat fogadni, és ennek eredményeképpen ez egy elengedési folyamatot nyit meg a számotokra.

Ha képesek vagytok valami kreatív tevékenységre, ha nincs senki, akivel beszélni tudnátok, hogy kiegyensúlyozzátok az energiáitokat, a masszázst javasoljuk, akik sokkal kényelmetlenebbül érzik magukat fizikailag, és azok számára, akik inkább egy érzelmi vagy mentális kihívást tapasztalnak, azoknak az írás vagy beszéd lesz nagyon jó. Tisztítsátok meg a testeteket sóval, hogy az az energiatesteteket tisztán és egyensúlyban tartsa. Sokszor, amikor ennyire mély és sötét energiákat engedtek el, mint azok, amelyek most előjönnek, az energia csapdába esik az auramezőben, és ha egyszer megreked, elkezd uralkodni az érzéseiteken.

Most szeretnénk elvinni azokba a fénykamrákba, ahol megkapod ezeket a lángokat. Szóval, késedelem nélkül, csukd be a szemedet, amennyiben ezt még nem tetted meg, nyisd meg a szívedet, és hívd azokat a lényeket, akikkel biztonságban érzed magadat, az Angyalokat, a Mestereket, az állatokat, a kristályokat, vagy bármi mást, amely biztonságot, szeretet és fényt jelképez a számodra.

Vegyél egy mély lélegzetet, és ahogy kilélegezel, folyamatosan lazítsd el a testedet,  érezvén az Atya/Anya Isten fénylő jelenlétét.

Amíg ellazulsz, azt akarom, hogy képzeld el Kuthumi Nagyúr energiáját, jelenlétét veled. Képzeld el az ő hatalmas arany szárnyait, amelyek csodálatos kövekkel vannak ékesítve, a csodálatos szemei téged néznek azzal a bölcsességgel és szeretettel, amelyet ő képvisel, és képzeld el azt az erőt, amely belőle árad a mindenható férfiasságot képviselve, a szeretet és bölcsesség tanítójáét, aki védelmez, vezet, és szeret téged.

Nyisd meg a szívedet és az alatta és felette lévő a csakráidat is, és képzeld el, hogy arany energia árad a testedbe a Mindenség Teremtésének Forrásából. Folyamatosan lazíts, és csak lélegezz.

Kuthumi Nagyúr a kezeit ráhelyezi a testedre pontosan arra helyre, ahol az ő energiája szükséges.

Lélegezz be, lélegezz ki, és lazíts.

Az energia, amely Kuthumi kezein keresztül árad, a Smaragd Láng ismertető jegyeit tartalmazza, és a szívéből jön, amely a Védelmező Fénysugár pecsétje, aláírása. Folyamatosan tölti a tested a Szeretet és Bölcsesség Arany Fénysugarával, és mialatt ezt teszi, a hét Levegő Kapu kitárja szárnyait, és egy kört formálnak körülötted. Ahogy megszilárdítják a portáljaikat, a lényegük magja kinyílik, és most az energia, amelyet ők kiengednek felétek, összekapcsolódik a Tejúton keresztül és a Fehér Tűz Elemmel.

Továbbra is maradj ellazulva, amint ezek az energiák körülötted táncolnak, és a csakráidhoz vezető utat megtalálják, kiegyensúlyozva téged, beléd csepegtetve a békesség mélységes érzetét, a szeretet mély érzetét, és a belső tudást, hogy a bölcsesség benned lakik és a bölcsesség Isten/Istennő nyelve, a szeretet nyelve, élő, és nagyon is mélységesen benned van.

Kuthumi Nagyúr most a hitelesség/autentikusság megszentelt geometriai mintázatainak aláírását aktiválja a tested sejtjeiben. Ez a minta a sejtjeitek trillióihoz beszél, és ahogy ez a nyelv felétek kommunikál, a DNS-etek válaszol, és köszönti az új Fehér Tűz Elem Lángjának fényét, köszönti a Smaragd Lángot, és magába szívja a Kristály Szív Védelmező Fénysugarának erőteljes energiáit.

Az a Kristály Szív, amely most került lehorgonyzásra Kairó szívében, tükörképe annak a Kristály Szívnek, amely benned is megtalálható, és mialatt ezek az energiák összhangba kerülnek a testeddel, hogy felkészüljenek arra, hogy teljesen magukba foglalják annak a lángnak a tüzét, amelyre ki lettél jelölve, és a negyven-nyolc láng elkezdi az összehangolódást az ő Isteni Tervével Kleopátra Fürdőjének földrajzi helyén Siwá-ban, Egyiptom nyugati sivatagjában.

Folyamatosan lazulj el, és érezd, ahogy az energiád erre a helyre szállíttatik.

Mialatt Kuthumi a testeden dolgozik, összehangolja a csakráid tudatosságának rendszereit, amely az Arany Templom Tanításainak azokat a szintjeit tárolja, amelyet te horgonyozol le és fogsz ápolni. Ezeknek az energiáknak minden egyes hangolási folyamata információt enged ki, és ez az információ a DNS-eden keresztül kommunikál, a teljes rendszered, amely most összeköttetésben van a Sivatag Istenek és Istennők szívcsakrájában tároló tudás erőteljes kamráival.

És most azt akarom, hogy képzeld el, amint a Sivatag Isteneit és Istennőit körülötted összegyűlni, és az ő erőteljes jelenlétük megkavarja mélységesen és életre kelti  a fényt a bensődben. A szívcsakráikban lévő erőteljes energia behatol azokba a bensődben lévő sötétségnek a barlangjaiba, amelyek el voltak takarva előletek, azért, mert féltetek, hogy mik vannak ezekben az üregekben. Mindezek, drágáim, azok a részeitek, amelyeket megtagadtatok, részeitek, amelyeket mások tagadtak meg és utasítottak el, és ez most a feltámadás. Ezek a részeitek most fel kell, hogy támadjanak annak érdekében, hogy teljesen megtartsátok azokat az energiákat, amelyeket választottatok.

Folyamatosan lélegezz be mélyen, lélegezz ki teljesen, amint az energiák most a Föld Anya testébe szűrődnek, kiterjedve Ausztráliáig Kairóból, Oroszországig, és a teljes Közép-Afrika térségébe. Itt van egy pont, amelyet Karoo-nak neveznek, amely a Smaragd Láng esszenciáját fogja tartani.

Lélegezz be, lazulj el, és engedd meg ezeknek az energiáknak, hogy összekapcsolódjanak egyetlen erőteljes fénnyé, visszaterjedve Kleopátra Fürdőjéhez, és most a fény egy hatalmas spirálját alkossa meg, más szavakkal, a Felemelkedés Spirálját.

Azt akarom, hogy most képzeld el, amint a Tejút energiája köréd fonja fényét, és csillagok milliói beszélnek a tested sejtjeivel, és ahogy ezek a csillagok, a fényük kommunikál a benned lévő tükrökkel, támogatást kapsz arra, hogy magadba fogadd ezt a Fehér Tűz Elemet és  Smaragd Lángot, és ezek megerősödnek és gyökeret eresztenek a testedben.

A Szoláris Arkangyalok most előlépnek, a jelenlétük megnyitja a fény könyvtárait, amelyek a harmadikszemedben és a szívcsakrádban vannak. Ez a két csakra tartalmazza azt az ötödik kulcsot, amelynek az őrzője vagy, a kulcsot, amely egy elengedési folyamatot nyit meg benned, Föld Anyában és a Kollektív Tudatosságban. Ez a kulcs egy megszentelt szimbólum, ez az a szimbólum, amely abban segít, hogy erősítsd a fényedet, és elmozdulj az Anya/Atya Isten isteni spirituális tanítóinak birodalmába.

A fénynek ezek a birodalmai felkészítenek téged a Negyedik Felemelkedési Hullám Köntösének a befogadására, és segíteni fognak abban, hogy meglásd tudatosságodnak terméketlen aspektusait, és táplálni fogják az új energiákat, amelyek a Galaktikus Magból érkeznek a csakráidba, a tested sejtjeibe, a DNS-edbe, a molekulákba, az atomokba, csakúgy, mint a Föld Anyában lévő kristály hálóba.

Lélegezz be mélyen, lazíts, amint ezek az energiák elkezdik átalakítani önmagad sűrű, sötét aspektusait önzetlen szeretetté, és ez az önzetlen szeretet fog segíteni abban, hogy biztonsággal megengedd az önszeretet és elfogadás új megjelenését, amely annyira életbevágóan fontos része ennek az utazásnak.

Vegyél még egy mély levegőt, lélegezz ki teljesen, amint Kuthumi Mester most elkezd tizenkét Citrin Kristályt lefektetni a tested előtt. Ezek a Citrin Kristályok az Arany Templom Tanításainak kulcsait tartalmazzák.

Ezek a tanítások tartalmazzák az alkímia esszenciáját, az alkímiát, amely annak a folyamata, hogy vesszük az alapanyagot, és azt átalakítjuk, átváltoztatjuk arany tudatossággá, ezért minden alap aspektusod, más szóval minden részed, amely félelmet, megbánást, bűntudatot, fájdalmat és bánatot tartalmaz, meg lesz fürdetve ennek az arany fénynek az energiáiban, hogy átalakulhassanak önzetlen szeretetté, önszeretetté és önelfogadássá, amely az Arany Templom Tanításainak Arany Fénysugarának része.

Lazítsd el a testedet, és most érezd az kezeit a fejeden, ahogyan azokat az energiákat hangolja össze, amelyek fel és le áramlanak a gerincedben. Mialatt ezt teszi, a Tejút összehangolja energiáit minden fénytesteddel, és megerősíti a megszentelt geometriai formákban lévő erejét, amely a hitelesség/az autentikusság mintázatait tartalmazza a számodra.

Mialatt ezekben az energiákban fekszel, ez a bizonyos geometriai minta most látható a mennyekben, a hitelesség/autentikusság mintája, amelyet az Atya/Anya Isten természete tartalmaz, és visszaveri annak szerkezetét behatolva a testedbe, és  lángra gyújtva az ő vele egyenrangút benned.

Most, mialatt lazítasz, azt akarom, hogy engedj bármilyen képet, hangot, vagy érzést az elmédbe jönni, és ez lesz az ötödik kulcsod, az ötödik Megszentelt Szimbólum, a kódod, a kulcsod az isteni spirituális tanítók előrehaladott birodalmában.

Talán hasznotokra válik ezen a ponton, hogy emlékeztetlek benneteket arra, hogy ne foglalkozzatok vele, ha nem láttok semmi különöset most, talán mialatt valahol a természetben ültök, ahol nyugodtak, és ellazultak vagytok, és körülnéztek, talán a természet fog benneteket nyomra vezetni. Legyetek figyelmesek, lássátok, ahogy miden beszél hozzátok körülöttetek, és vezetni fog benneteket.

Vegyél egy mély levegőt, lélegezz ki teljesen, amint a Sivatagi Istenek és Istennők most befejezik a tested körül lévő energiák hangolásait.

A lángok, amelyekhez ki lettetek jelölve, kényelmesen megtelepedtek a gyökércsakrátokban, és az elkövetkező napokban fényükben és erősségükben növekedni fognak, ameddig a lángok a gyökércsakrátoktól a koronacsakrátokhoz fognak terjedni.

A Kristály Szív Védelmező Sugara mélyen a szívcsakrádba lett ültetve a Fehér Elem Lángjával és a Smaragd Lánggal együtt.

Lélegezz mélyen, lélegezz ki teljesen, amint a Szoláris Arkangyalok most Kuthuminak segítenek hiteles/autentikus éned magasabb testének az aktiválásában, hogy az felkészüljön a Negyedik Felemelkedési Hullám Palástodnak a fogadására.

Ez a Felemelkedési Palást a fény egy pecsétje, amelyet az auramezőtökben hordoztok. Ez elmondja másoknak, hogy a gyógyulás és ébredés egy sajátságos folyamatát teljesítettétek, amely az önfelfedezés, a lélek felszabadítása és a hiteles/autentikus énetekkel való összeolvadás fontos ösvényén vezetett benneteket.  Amikor ez a pecsét látszik, az energiák, amelyek veletek és körülöttetek dolgoznak, nagyon különbözőek, mert ez a palást elmondja nekik, hogy képesek vagytok az energiának egy magasabb vibrációit elviselni. Ennek következtében magasabb terek specifikus isteni spirituális mesterei jönnek el hozzátok, hogy kapcsolatba lépjenek veletek, kapcsolatot alakítsanak ki veletek, és így vezetve benneteket, annak megfelelően, hogy melyik a ti szintetek az Arany Templom Tanításaiban.

Ezek az isteni spirituális tanítók lehet, hogy fénylények formájában jönnek, talán néhányatok  fizikai emberekként találkoztok majd velük, akik mélyreható benyomást tesznek rátok, talán valaki, aki annyira önzetlenül és teljesen szeret benneteket, hogy képtelenek vagytok a mélyére hatolni a ténynek, hogy egy ember szerethet egy másik embert minden hibájával együtt ekkora tisztasággal és mélységgel, és hogy ez néhányatok számára, akik ennek a befogadására készen állnak, ez egy ajándék lesz, és természetesen azok számára, akik most a spirituális útjuknak ezzel a részével találkoznak.

Vegyél egy mély levegőt, és ahogy ellazulsz, engedd meg, hogy a tested ellágyuljon, amint Kuthumi Mester befejezi az utolsó összehangolást a Galaktikus Maggal. Ez beteljesíti Föld Anya kristály rácsainak energetikai hangolását.

A Levegő Kapuk megengedik az energiáknak, hogy egy pontban egyesüljenek, és ez a sajátos pont Kleopátra Fürdője. Ez a Kairói Kristály Szív női aspektusa, és aztán ez tovább terjed Ausztráliáig, a Közép-Afrikai területekig, Karoo-ba és Oroszországba.

Ez most biztonságban tartja a hitelesség/autentikusság megszentelt geometriai mintáit Föld Anya testében felkészítve őt ennek a geometriai mintának további rétegeinek az érkezésére.

Amint Kuthumi Mester befejezi ezeknek az energiáknak az aktiválását, egy hatalmas sastollat helyez el a testeden. A sas a Szellemet képviseli, a képességet, hogy azon túl láss, amely eltakarja a látásodat, és a Kristály Szív Védelmező Fénysugarának szárnyait is képviseli.

Kuthumi most befejezte ezt a folyamatot, és mielőtt visszahoznád az energiád a fizikai testedbe. Azt akarjuk, hogy vegyétek észre az Őrangyalaitokat, nem számít, hogy tudjátok-e a nevüket, vagy sem, abban a pillanatban, amikor rájuk gondoltok, megjelennek. Minden egyes Őrangyalotoknak van egy megszentelt neve és egy szimbóluma, az Őrangyalotok megszentelt nevét és szimbólumát a Szoláris Arkangyalok belevésik az energiatestetekbe, és ez fog folyamatosan a segítségetekre lenni a sötétségből való kikerülésben, a régi világ sötétségéből, hogy igazából szabadok lehessetek.

Azt akarom most, hogy, mondj köszönetet mindazoknak a lényeknek, akik jelen voltak, és tanúi voltak ennek az aktiválásnak. Mondj köszönetet az Őrangyalodnak. Mondj köszönetet azokért az ajándékokért, amelyeket a Fehér Tűz Elem és a Smaragd Lángok hoztak el a számodra, és tudd, hogy ami most számodra aktiválásra került, meg fogja szülni számotokra ajándékait. Mondj köszöntet magadnak, hogy ezt a lehetőséget választottad, hogy megtapasztald ezeket az energiákat, és gyengéden kezdd az energiádat visszahozni a fizikai testedbe.

Vegyél egy mély levegőt, lélegezz teljesen ki, amint az energiád lefelé terjed a gerinceden, a lábaidon, a talpaidon keresztül a Föld Anya testébe.

Legyél tudatos arra, ahogy a tested érez, és ha képes vagy, tegyed a kezedet a Földre, teljesen leföldelve magadat a testedbe.

Ennek az aktiválásnak a során Egyiptom nyugati sivatagjában a fény kisebb portáljai fognak aktiválásra kerülni, ezek összeköttetésben lesznek a Jós (Oracle) Templommal Siwában, és a sivatag Nagy Homok Tengerével (Great Sand Sea). Mindannyiótok érezni fogja ezen  lények jelenlétének a fényét, azoknak, akik segítenek benneteket, és folyamatosan fel fogják készíteni a testeteket az elektromagnetikus energiának magasabb oktávjaihoz, amelyek a következő aktiválásban fognak megérkezni.

Köszönjük nektek a részvételeteket, a fényeteket, a bátorságotokat, és az akaratotokat, hogy túl lássatok azon, amely ismerős, és hogy elfogadjátok azt, ami új és teli van ismeretlennel.

Mária Magdolna vagyok, és a szeretetem veletek van, au revoir.

Soron következő Levegő Kapus közvetítés:

Mária Magdolna - Az Elektromágneses Erők Felsőbb Oktávjához vezető Levegő Kapuk 93-99

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-az-elektromagneses-erok.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...