St. Germain és Kuthumi Mester – A Kvantum Gyorsító Rácsok Aktiválása

St. Germain és Kuthumi Mester – A Kvantum Gyorsító Rácsok Aktiválása

 

Csatornázta: Michelle Eloff

Dél-Afrika, Johannesburg, 2007. július 17

Fordította: Hatejer Emese

Hanganyagot készítette: Gárdi Mariann

Hanganyag letöltési linkje: http://www.mediafire.com/download/jqz3920pqwjzli8/Gyors%C3%ADt%C3%B3+r%C3%A1csok.mp3

Youtube-n hallgathatós verzió: https://www.youtube.com/watch?v=GtADzBIeEZg 

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

______________________________________________________

St. Germain vagyok és a Tűz Úrnőinek és Urainak a jelenlétében jövök, hogy előidézzem az új energia áldásait számotokra. Üdvözlet szeretteim.

Ez olyan időszak, amelyre emlékezni fogtok sejtszinten a teremtésben hátra lévő napjaitokban és a teremtés folyamata alatt.

Sok minden történt amióta részt vesztek a társ-teremtés folyamatában, és ez előidézte mindannyiunk számára a jelenlegi idővonalat, ahol bevezetjük a fényt és a megújult élet tervezetét a Kvantum Rácsokba. Ennek a különleges folyamatnak a felgyorsítása az egyik, amely kedvez az egész emberiségnek, és ez ugyanúgy kedvez az élet minden egyes királyságának is, közreműködve a fizikai társteremtés Isteni Utazásában.

A Kvantum Rácsok az energia olyan rendszerei, amik megtestesítik a tudatosság fejlettebb szintjeit, amelyek a rendelkezésetekre állnak, hogy felhasználjátok, és így meghatalmasítva a személyes utazásotokat és támogatva az emberiség többi részét, hogy ők is ugyanúgy magukhoz öleljék a meghatalmasodás utazását. 2008 augusztusában, a Létezők nyolc új faja egyesült a Szoláris Tudattal, és lépett be a Föld Bolygó Szoláris Energiáiba az ütem felgyorsításának különleges céljából, amelyet integráltok a Felsőbb Intelligencia által, ami a Kozmikus Szüleinkben lakozik. A Fény, amely az Anya/Atya Istenen belül létezik bennetek is megvan, amelyet most újraaktiválnak. Ennek megújulása minden Létező legmélyebb lényén belül felkavarodik, aki tapasztalja az életet, beleértve a Föld Anyát is, akit Gaia Istennőként ismertek. A teste számos viharos cikluson ment keresztül és a változás ezen időszaka az egyik, amelyre már nagyon rég óta vár és ti is. Az emberiség többségének az Én egy fokon nem-létezik. Nincs még 1 milliárd ember ezen a bolygón, aki az én-tudat/öntudat elég erős szintjén lenne, hogy felszámoljon valamennyi sötétséget, amivel nektek meg kellett küzdenetek, ez a másik oka, amiért a Kvantum Rácsokat ilyen mértékben felgyorsítjuk. Ez beolt titeket a Felsőbb Intelligencia felgyorsított hányadosával, amely másfelől kiterjeszti az én ön-tudatát; mert az önérzet az, amely nagymértékben létfontosságú az emberiség túlélésért. Ennek a programnak van még egy másik része az úgy nevezett ” Tűz Rácsok” lerögzítése, és előkészítettük a Rácsokat, hogy feltüzeljük ezt a Fénymunkások nagy többsége által. A Kvantum Rácsok az alapzata ennek, megtestesítik a gyökér rendszert ezen energiák számára, hogy bejuttathatóak legyenek ezekbe a jelenlegi rácsokba, és minden személy az összpontosítás által kiterjeszti az energiát ezekbe a rácsokba, ezzel le fogják rögzíteni az isteniségük aspektusait  ezekbe a Kvantum Rácsokba. Szintén lehorgonyozzuk a Kvantum Tudatosság 144 Lángját a Föld Anya lényének legeslegközepébe, amely pedig ismét lerögzül minden létező lényegének közepébe, ezáltal kifejezve az életet a bolygón és a bolygó belsejében, előkészítve az energia összes rendszerét, hogy befogadja az energiákat, amelyek a Létezők nyolc új fajától származnak.

Néhányuk emberi testben született le csecsemőként és keresztül fognak menni a fejlődés szakaszain, ahogyan a földi emberi lények is keresztülmennek ezen. Ők a humán létezők csoportjainak részei, akik őrizni fogják, figyelemmel kísérni és felügyelni azt a folyamatot, ami az emberiség oktatását célozza meg a Föld Anya szükségleteit illetően. Haza fogják továbbítani az üzenetet, ha a Föld Anya szükségleteit elhanyagolják, és ha az emberiség szükségleteit elhanyagolják és ez végül kielégítésre kerül a fizikai világban. Néhány ezek közül a lények közül szó szoros értelmében ”besétálnak” bizonyos testekbe, amelyeket önkéntes lelkek készítettek elő, akik úgy döntöttek lélek szinten, hogy ők teljesítették az utazásukat, azonban nagyon boldogok, hogy megoszthatják a fizikai járművüket azáltal, hogy átadják ezt egy más Létezőknek, akik fel tudják használni ezt az emberiség tudatának a kiterjesztéséért.

Találkozni fogtok néhány ilyen Létezővel fizikailag, meg fogjátok ismerni energiájukat finom szinteken, ahogyan együtt dolgoztok, a kvantum energia egy csoportjaként megtapasztalva a meghatalmasodás felszabadításának folyamatát, amit a Tapasztalat egy meghatalmasodott és erőteljes Új Rácsába lép be. A 144 Láng egyéni módon fog kiosztásra kerülni azért, mert ti is egyéniek vagytok, és a Lángok rendszere nem kategorizálódik egy bizonyos rendszerre, amelyben beintegráljátok és felhasználjátok. A személyes Vezetőitek és a Tűz Nagyurai és Úrnői biztosítani fogják, hogy aktiváljátok és integráljátok ezen Lángok energiáját tökéletes összhangban a jelenlegi utazásotok magasabb tervével. 

Ahogyan a 144 Láng minden szintjét integrálják a Kvantum Rácsba, hogy a felgyorsulás megtörténésével egy hihetetlen erő és lehetőség jöjjön, messze túlnyúlva a következő Felemelkedési Hullámon és a világban megtörténjen a végső Felemelkedési Hullám. Kuthumi, a Mesterek felügyelő csoportjának része, akik velem dolgoznak St. Germainnal, Maitreya Nagyúrral, és számos más Lénnyel, akik még lehet, hogy nem ismerősek számotokra, azért, mert az energiájuk inkább a Szoláris Naprendszeretek Síkjaitokon túlra lévő rendszerekre koncentrálódik. Ugyanakkor nagyon fontos az energiátokat, különösképpen a tudatosságotokat, összhangba hozni ezekkel a Lényekkel és a Kvantum Rácsokkal, azért mert ez támogat titeket.

Ahogyan a tudat ezen új szintjei bemutatásra kerülnek számotokra, keresztül fogtok menni a felgyorsított tudatosság nagyobb szintjein, amely célszerű számotokra, hogy a teljes önismeret irányába tereljen benneteket, amely azt jelenti, hogy teljesen tisztában lesztek azzal, ahogyan az Én teremt, ahogyan a szándékaitok meghatározzák a teremtéseiteket, és azt, ahogyan minden egyes (dolog) amibe belemerültök a jövőtök teremtéseivé és az energia áramlásaivá válik, amelyben tovább folytathatjátok a teremtéseiteket. Még soha nem tapasztaltátok az erő ilyen magas szintjét tudatos állapotban, ahogyan most ezt teszitek. Az oka, annak, amiért ez egy ilyen rendkívüli alkalom azért van, mert még nem vagytok a Magas (szintű) Templomi Papok és Papnők szerepében, hogy átadjátok a tanításokat, és nem vagytok bármilyen más fajta elit pozícióban sem, ami meggyőzne titeket arról, hogy felismerjétek, hogy fejlett Létezők vagytok, így elég képzettek, ahhoz hogy kiterjesszétek másokra is a fényt és információt, amit most átadnak nektek. Úgy nevezett ”átlagos emberek” vagytok, és élitek az életet; egy normális életet, ha ezt annak hívnátok, amely úgy látszik, hogy összehangol titeket az emberiség nagy többségével. Ebben rejlik a hatalom, azért mert a ”birkák” között vagytok, tapasztaljátok a mélységes lehetőségeket, hogy újjáélesszétek a környezetetekben lévők életerejét, az úgy nevezett ”normális környezetben”. A Lángok, amelyeket ma kaptok, kiterjednek majd az energiamezőtökbe és megerősítik a mágneses frekvenciáitokat, amelyek vibrációkat hoznak létre bevonzva számotokra azt, amelyre jelenleg fókuszáltok. Ezért ne legyetek szomorúak vagy csalódottak, amikor a ”hagyományosnak” tartanak benneteket, hogy úgy mondjam, ilyenkor egy sokkal nagyszerűbb célt szolgáltok azáltal, hogy a hagyományos rendszereken belül vagytok. Ti vagytok a Kvantum Rácsok Isteni lerögzítői és szó szoros értelmében, mondjuk, a lerögzítést, valamint kapcsolódtok az energia ezen rendszereihez a környezeten belül és egyénenként is a ”hagyományos” környezeteken belül.

Ahogyan felismered a Lángok ezen energiáját, ezzel párhuzamosan a hozzád közelálló Vezetőid és az összes Mester energiáját is felismered, azokét akik veled munkálkodnak, és akkor ki fogsz alakítani egy sokkal erősebb kapcsolatot mindnyájukkal. Létfontosságú, hogy megismertesd önmagad és megbarátkozz a számos Fény Létezővel, a Mesterek, Angyalok és Arkangyalok, Istenek és Istennők, és minden más Létezővel, akik közel állnak hozzád. Ez megalkot egy energetikai köteléket táplálva a személyes Kvantum Rácsodat, amely az energia egy rendszere és amely táplálja a planetáris Rácsot, valamint a Kvantum Rácsokat, amelyek végül is el fognak nyelődni a párhuzamos és alternatív valóságaidban. A jövőbeli éned már kivonta ezt az energiát és kapcsolódik veled ezen a napon, hogy támogasson téged ezen energia lerögzítésében, mert amit ma teszel az, ami táplálta a majdani jövőbeli éned, ez az amiért ez olyan fontos, azonban ahelyett, hogy bonyolítanánk a dolgokat és összezavarnánk titeket önmagatok egy különböző aspektusával, engedjétek meg, hogy ehelyett a jelen pillanatban legyünk. Ez az elkövetkező hónapokban sok munkát fog igényelni planetáris szinten, hogy biztosítva legyen, hogy ezek a rácsok aktivitásukban fenn legyenek tartva. A Tűz Nagyurai és Úrnői a Cselekedet/Cselekvés Létezői.

A Létezők egy rendszerei a nagyobb meghatalmasodott és erőteljes energiák formájában, hogy a gyökér- és szexcsakráitokon keresztül dolgozzanak. A tűz rácsokon keresztül, amelyekről már tudjátok, hogy a Kvantum Rácsok részei, képesek megerősíteni a befogadó képességeteket, ezért ez a Kvantum Rács biztosítani fogja a befogadóképességetek megerősödését, amely egy nagyon erős kötelék kialakításához vezet önmagatokkal, azt eredményezve, hogy az intuíciótok hangja a kétségetek, bizonytalanságotok vagy félelmetek hangjánál sokkal erőteljesebb hanggá válik. Ez az a pillanat, amelyre oly régóta vártatok; a pillanat ahol az igazságotok hangja; a tudatos/megismerő énetek, felülkerekedik a félelmeitek és önkritikátok hangján. Ez a változások egy forduló pontja a bolygótok számára. Vidd a figyelmedet most a testedre, a lélegzetedre és válj tudatossá az élet érzésére magadban és körülötted.

Engedd meg a tudatosságodnak, hogy összekapcsolódjon a Természeti Királysággal; az élet egy kifejeződésével, az Állati Birodalommal, a Kristály és Ásványi Királysággal, az összes Lénnyel, aki a Természeti Birodalomban létezik a Tündérek és az összes Elementál alakjában, akik a Fény Elementáljait és a Természetet alkotják, akik ápolják a Természetet és gondoskodnak róla; - az összes ezen lény az életet fejezi ki. Képzeld el az energiát magadban kiterjedni és nyílj meg, hogy befogadhasd, egy tároló edénnyé válva; egy eszközzé, amelyből a Fényt lerögzíthetik és kisugározhatják.

Használd a képzeleted és láss engem, St. Germaint magad elé állni. Ha kívánod elképzelheted az alakomat bármilyen módon, amire vágysz. Válj tudatossá az energiáink találkozására és egyesülésére, miközben elismerjük és méltányoljuk egymás erejét. A csakráim Lángjai kiterjednek a csakráidon belül lévő Lángokhoz és a Tűz Szakrális üdvözlése most aktiválódik. Lásd el oxigénnel a lángokat a belégzésed által, töltsd meg a tested oxigénnel és lélegezd ki, amire nincs szüksége a testednek. Minden belélegzés az élet méltányolása, minden kilélegzés annak eleresztésének szimbolikája, ami többé már nem szolgál; - az amely már elhasználódott és eleresztődik, hogy újra hasznosítható és felhasználható legyen , amire szükséges. Minden élet ilyen. Minden egy célt szolgál, a cél időtartama relatív, most az fontos számotokra, hogy elismerjétek a tényt, hogy mindennek van kezdete és vége. Itt az ideje, hogy az előnyötökre használjátok ezeket a ciklusokat, játsszatok velük, öleljétek magatokhoz az időt azért, hogy ez szolgáljon titeket, miközben kibocsátjátok az energiákat kifejezve a szándékaitokat, az álmaitokat és a pillanatotok célját. Tedd lehetővé az energiádnak, hogy átadja magát az Idő Urainak, hogy megnyíljon és befogadja az áldásokat, amik az Idő Kapukon keresztül áramlanak. Lazulj bele az idő céljába. Amikor elfogadod az idő célját elengeded a stresszt a testedből, amely akkor történik, amikor az idő szövetségben dolgozik a szándékaiddal,  szinkronicitást manifesztálva és ekkor az idő a te oldaladon áll. Amikor pánikolsz, hogy kifutsz az időből, akkor ez felgyorsul, azért mert arra koncentráltál, hogy kifutsz az időből, így habár a Kvantum Rácsok még több felgyorsítást hoznak, nem szükségszerű, hogy ez hatással legyen a kapcsolatotokra az idővel. Lásd a kapcsolatodat az idővel egy Isteni Tánccá válni egy Szakrális Szeretővel; egy egyesüléssé, ami támogatja az egyént az Isteni Szinkronicitásban. Add át magad az időnek, mivel békében érezni magad ezzel nagyon fontos, annak megtartása szempontjából, ami azon keresztül jön most, hogy lerögzítitek a Kvantum Rácsokat és aktiváljátok a 144 Lángot.

Vegyél egy mély lélegzetet be, miközben egész tested rendszere, fizikailag, fiziológiailag, biológiailag és pszichológiailag megnyílik. Az érzelmi test nem ugyanaz, mint a mentális és spirituális testeid. Miközben minden réteg megnyílik, mint egy virág, hogy befogadd és megkapd a Fényt, én, St. Germain, megnyitom az energia vibrációit, amelyek a szívemen belül léteznek és elkezdem a Kvantum Rács aktiválását benned, amely aktiválja a Kvantum Fény 144 Lángját. Ahogyan ezt az energiát aktiválom, a személyes Vezetőid köréd gyűlnek az összes Létezővel, akik egyenesen veled munkálkodnak és az egyedi folyamatod elkezdődik. Minden láng átéget majd bármilyen illúziót, amihez bármilyen módon vagy formában ragaszkodtál, és ami jelenleg gátol téged. Ez még mindig az emberi természetetek része, hogy ragaszkodik ahhoz, ami számára ismerős, ne büntesd maga ezért, ne kritizáld magad azért, mert még mindig a zavar és önkétség fokozatait tapasztalod, csak add meg magad minden pillanatnak, hogy isteni legyen, egy céllal, még ha nem is tudod megérteni a célt, ebben a jelenlegi pillanatban. A magyarázat meg fog érkezni, mindig így van, és még gyorsabban fog jönni, amikor már megadtátok magatokat az időnek. Azáltal, hogy átadjátok magatokat az időnek, megnyitjátok az energiátokat a megértés további szintjeinek, teljesen lehorgonyozva az egyensúlyt az életetekben. Az idő és az egyensúly együtt dolgoznak. Egyensúlyozd ki az idődet és az idő ki fogja egyensúlyozni az életedet.

Lélegezz be, fogadj be, lélegezz ki, engedd el. Emlékezz erre a ciklusra. Ez az egyetlen módja, hogy teljesen befogadd és elfogadd önmagad és feltámaszd az isteniségedet az erődön/hatalmadon belül, hogy kiegyensúlyozd az aktív és passzív időszakjaidat; belégzés és kilégzés. Minden Láng képviseli az aktivitás és passzivitás egy aspektusát; a Láng, ami fényesen, gyengéden ég, egy Láng lobbanás, ami megteremti a béke és nyugalom egy fajta hangulatát. Az utazásod egy időpontjában vagy, ahol felszabadítod önmagadat az élet ciklusod jó néhány legmélyebben meggyökeresedett komfortzónája alól. Mentesíted magad az energiák alól, amelyek nem feltétlenül nyomtak/fojtottak el téged; nem feltétlenül olyan energiák, amelyek fizikailag ártanak/kárt okoznak, inkább olyan energiák, amelyek teljesítették a feladatukat már veled, a céljuk teljessé vált, amely most benned talán némi zavartságot okoz, azért mert megszoktátok, hogy a vég mindig nehéz, ne talántán erőszakos, konfliktusos vagy agresszív. Most már tudjátok, hogy egy ciklus természetes vége ilyen; a természetes vég, és mindez megkívánja tőled a hála egy természetes folyamatát avégett, amit előidézett ez számodra, az ajándékokért, a megtanult leckékért, és ekkor besétálhatsz a Cselekvés/Cselekedet Lángjaiba; a hevesen lobogó Lángjaid megtisztítják az utat számodra, sőt még a nyugalom és béke Lángjai is fellobbannak benned gyengéden.  Érezd az erőt, ami ezekben a lobogó Lángokban létezik; ezek azok, amelyek elhamvasztják az illúzió fátylait és a sötétség szeretetté és szabadsággá válik benned, azzá, amit oly régóta kerestél. Képzeld el ezeket a tomboló lángokat máglyává válni, olyanná, amelyben belehajíthatod a régit, és ennek a tűznek a hamvaiból kiemelkedik a főnixmadár, hogy a felfogásaidat új magaslatokba repítse, átalakítva a módot, ahogyan az életedet szemléled.

Csak egy szem főnix madár tud létezni egyszerre, ezért, ha az Egyik beteljesíti az utazását, keresztül kell mennie az átalakító ”halálon” azért, hogy újra fel tudjon emelkedni és megtapasztalni valami újat. Biztos vagyok benne, hogy már tisztába vagytok azzal, ahogyan a Lángok elhozzák a dolgok végeit fényesen égve sok ember életében; az illúzió fátylait elhamvasztják. Mozgasd a fókuszodat most a békére, ami a Lángodon belül nyugszik, amely fellobban és megteremti a béke és nyugalom légkörét, ahol leheverhetsz az Arany Árnyékok csendjében, amit a passzív Lángod idézett elő számodra; ez a gyógyulásod, regenerálódásod és megújulásod időszaka és egyszerűen maradj ezen a csendes, nyugodt és békés helyen, miközben továbbra is magadon munkálkodsz, dolgozva önmagadban és átadva  magad magadnak.

A Kvantum Rácsom 144 Lángja egy spirált formál a tested körül a Feltámadás Táncát járva. További 144 Lángot hoznak létre kapcsolódva azokhoz bennetek, amelyek most kiterjednek a Föld Anya szívébe, és ahogyan ezeknek a Lángoknak mindegyike aktiválódik, aktívan és passzívan, így a Föld Anya mélyen belélegzi, hogy üdvözölje ezt a Fényt és a kilélegzésénél ez a változás egy gyengéd szellőjévé válik. Minden egyes lélegzettel, amit bevisz, még több fényt idéz elő a testében, és minden egyes kilégzésével érezni fogjátok a változás szelét. A fény minden új szintje, amelyet behozott a testébe, egy még nagyobb önismeretet szül meg számára, és nektek is egyaránt. Miközben ezeket a Lángokat egyedülálló módon kiosztják a teste különböző részeire, a Tűz Nagyurai és Úrnői összegyűlnek körülöttetek és kiterjesztik energiájukat, miközben összegyűlnek a Föld Anya teste körül is, és most megteremtenek egy Tűz Gyűrűt körülöttetek és a Föld Anya körül, ezeknek mindegyike képviseli a Fény és Védelem/Oltalom Szakrális Határait. A tűz egy erőteljes elem, ahogyan azt tudjátok, mint ahogy az összes többi elem is, de ezek a Lángok ez alkalommal a legerőteljesebbek a földi síkotokon. A tűz keresztül tud égetni bármilyen makacs energiát, és az új növekedése, amely ennek a romboló/pusztító erőnek a következtében jön el, erősebb, mint ami most történik bennetek. Határozottabban és erősebben fogtok emelkedni.

Most magamhoz ölellek téged az Arany Láng meghatalmasodott vibrációival, amely az Atya Isten Éned erejében tartózkodik, és az Atya Isten Tudatosságának és Intelligenciájának átjárójává válik. Mellette ott van az Ezüst Lángod, amely az Anya Isten portálja; az Anya Isten Tudatossága és Intelligenciája. Figyeld meg, hogy hol találhatóak ezek a Lángok benned, mivel ez megmutatja számodra, hogy hol vannak a testedben az Anya/Atya Isten portáljai, ahol az Anya/Atya Isten megnyilvánult benned. Most, hajszál pontosan határozd meg ezeket az átjárókat/portálokat, képzeld el, hogy először az Atya Isten Arany  Kapuján lépsz be és nyisd meg az energiádat és minden csakrádat, hogy felszívja/elnyelje ezt a Kvantum Energiát. Ez az Arany Energia üzemanyaggal látja el az aktív meghatalmasodás fényesen égő Lángjait; ezek a tomboló Lángok azok, amelyek keresztülégetik az összes makacs energiát. Tölts el egy pillanatot azzal, hogy elképzeled, ahogyan az erő megtölti a tested és a lényed minden egyes aspektusát és annak természetét, és miközben ez történik, tehát a pulzálás, mint egy szívdobbanás kiemelkedik önmagad mélyéről, és a szív minden egyes dobbanásával táplálja az Atya Isten ugyanilyen Arany Erejét/Hatalmát, az élet minden aspektusában. Ez az arany energia most teljesen lerögzíti a Kvantum Rács maszkulin szintjét a Föld Anya testén belül, a testeden belül, és a négy alsó tested összes testén belül és a tudatosság testein belül körülvéve a földi síkot.

Ez az Arany Energia most megteremt egy spirált a tested körül, amely összekapcsolódik a 144 lánggal, amit létrehoztam körülötted. Most vedd az utad az Ezüst Portál felé belépve abba, és miközben belépsz az Anya Istennő dimenziójába, lélegezd be az összes meghatalmasító ezüst energiát. A tested minden egyes sejtje egy hatalmas megkönnyebbült sóhajjal válaszol erre, mivel ezt most a sejtek be tudják lélegezni tudják, hogy biztonságos átadniuk magukat, ellazulva és élvezve a békét, ami a Szenvedély Lángjain belül nyugszik, és ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Passzív Energia Lángjai a gyengeség, hatalom nélküliség bármilyen formáját szimbolizálnák, ezek egyszerűen a kilégzést jelképezik; a pihenés, kikapcsolódás idejét, amikor az Isteni Anyád Istennői-Énje be tudja fogadni az ihletettségét és megerősítheti az egységét az Isteni hanggal, amely az intuíció hangján keresztül beszél hozzá. Ekkor tudsz kommunikálni az Anya Istennővel, vigaszt találni, ha szükséged van rá, magasabb bölcsességet, gondoskodást, táplálást és védelmet, amikor az szükséges. Miközben a tested elnyeli ezt az Ezüst Energiát így az Isteni Természeted minden egyéb aspektusa és a tested minden szintje szintén elnyeli ezt és összeolvad a dobogó szívvel. Ennek a szívnek minden egyes lüktetése kiterjeszti ezt az energiát az élet minden formájába a létezésben, és az Ezüst Energia most összekapcsolódik az Arany és a 144 Láng energiájának erejével, amit megalkottam körülötted. Az energia rendszerei spirálisan feltekeredve mozognak körülötted, ez az, ami fenntartja az energia áramlását, amely aktívan a Kvantum Rácsodban fog tartani és lehetővé teszi a személyes Tűz Rácsozatodnak, hogy legyökereztesse önmagát istenien a Kvantum Rácsokon belül.

A Lángok által még mindig integrálják ezt a testeidbe, véletlenszerűen húzz be egyet az aktív Lángjaid közül a hamadikszemed látómezejébe, elképzelve ezt a tomboló Lángot kiterjedni az energia szalagjaival a szexcsakrádba. Mihály Arkangyal lép be a látóteredbe, én, St. Germain még mindig jelen vagyok, Kuthumi Nagyúr csatlakozik most hozzánk, ahogyan Yeshua, Maitreya Nagyúr és El Morya Nagyúr is ezt teszi. Most létrehozunk egy teret számodra, amelyben biztonságosan önmagad mélyére áshatsz, és belehajíthatsz ebbe a tomboló Lángba mindent, amitől szeretnél megszabadulni, vagy bármilyen gondolatot, elképzelést és fogalmat, amelyekről úgy sejted, hogy az illúzió fátylait táplálják, amelyektől most úgy döntesz, hogy megszabadulsz.

A Tűz Nagyurai és Úrnői szabályozzák a Kvantum Rácsokat, amelyet most véglegesen lerögzítünk planetáris szinten, ez az energia minden rendszerén belül táplálja az élet összes rendszerét, ami előidézi a fényt, és ami még több fényt fog elhozni, és így folytatódik a kör.

Érezd az energiák változását a gyökér- és szexcsakráidban. Engedd meg önmagadnak, hogy egyszerűen átadd magad ennek. Amikor a Tűz ellenőrizhetetlenné válik, akkor tombol. Ugyan ez van a haraggal is. Ha tomboló lángjaid erején belül maradsz, akkor az energia túl hajtottá válik és ahhoz vezet, hogy agresszívnek érzed magad. A Föld bolygón hatalmas mennyiségű düh, agresszió, erőszak és harag tapasztalható, mivel nincs már sok ideje a (negatív, nemtörődöm) passzivitásnak hátra. A túlélés utáni kutatás magára öltötte a képességet, hogy újra hasznosítsa az energiát és megértse a Megújulás Törvényét. Az most a kötelességetek, hogy emlékezzetek erre és fedjétek fel magatoknak az ajándékokat, amelyek a passzivitás és aktivitás tökéletes egyensúlyának időszakában találhatóak a be- és kilélegzésében, és vegyétek tudomásul annak megértését, hogy ha nem tartjátok meg az egyensúlyt a Lángjaitok tombolni fognak és ellenőrizhetetlené válik, és lehet, hogy kialszanak, ha nem látjátok el őket bőségesen oxigénnel. Újra, röviden összefoglalva, EGYENSÚLY.

Most aktiválom ennek az aktiválásnak a végső fázisát, amely körülbelül 3 napot fog igénybe venni, amely idő alatt utasításokat fogtok kapni, amelyek a jövőtök irányába fognak vezetni benneteket, és felfedik számotokra a fontos információkat a jövőtöket illetően, és a meghozandó döntéseket az itt és mostban. Hallgass a belső hangra, amely más hangján keresztül vagy a világ sok hangján keresztül szól, a világén, amelyben élsz. Szentelj figyelmet neki!

Az elkövetkezendő 3 napban a Kvantum Rácsok a Kvantum Energiával való feltöltését folytatni fogjuk felgyorsítva a személyes teljesítményeteket, hogy megváltozzon, amire a szívetek vágyik, hogy változzon és felfedjen számotokra minden hatalomtól megfosztott/elnyomott hozzáállást, magatartást és viselkedés mintát, amelyek jelenleg meggátolják az utazásotokat előrefelé. Ez az ünneplés egy időszaka, mivel ez az az idő, amikor a hatalmatok/erőtök feltárja számotokra önmaga rugalmasságát, sokféleségét és erejét/hatalmát. A 144 Lángot továbbra is felügyelni fogjuk az elkövetkezendő 3 napban. Ezt fogom tenni, ahogyan a személyes Vezetőitek is. A Tűz Nagyurai és Úrnői körülötted fognak maradni és a Föld Anya körül biztosítva a Tűz Gyűrű fennmaradását a maga tökéletességében megteremtve a Védelem/Oltalom Gyűrűjét és a Határ Gyűrűjét.

Adj köszönetet most mindenkinek, akik körülvettek. Adj köszönetet mindennek, aminek célja volt az életedben. Adj hálát minden felismerésért, ami bármilyen formában eljött hozzád, hogy felfedje magát számodra egy céllal, ami teljesítette önmagát, és elismerve az életed bármilyen más szempontból/aspektusból, ami még mindig a célod része és adj hálát ezért. Elköteleztétek magatokat ma, hogy tiszteletben fogjátok tartani az egyensúly ciklusait azáltal, hogy kiegyensúlyozzátok az időtöket, ezért itt az ideje, hogy elősegítsétek az összes utazásotokat, amire igényetek van, amely elő fogja idézni az egyensúlyt. Elköteleztétek magatokat ma, hogy biztosítani fogjátok az aktív és passzív időszakok egyenlő mennyiségét, és az alvási állapot nem tekinthető kizárólagosan passzív időtöltésnek vagy időszaknak, meg kell tapasztalnotok a passzív időszakot a tudatos éber állapotban is.

Drága Fénymunkásaim ezen aktiválásnak az energetikai aspektusai továbbra is jelen lesznek. Egyensúlyozzátok  ki az időtöket hatékonyan ezen időszak alatt, mivel nincs még egy ilyen időszak mint most, hogy valami új kipróbálásába kezdjetek. A Lángjaim táplálni fognak bennetek, védelmezni titeket és biztosítani a világosságot/tisztaságot, amelyre szükségetek van. A béke és erő egy állapotában tartalak benneteket. Minden van és továbbra is összhangban lesz ennek isteni céljával. Bízzatok ebben.  Au Revior.

OooooOooooO

Kuthumi vagyok, üdvözlet szeretteim.

Nagyon gyengéden visszahozzuk az energiádat a tudatos összehangoltság állapotába és leföldelünk téged, még mindig aktívan megtartva a kapcsolatot, amit St. Germain idézett elő egy szinten, hogy kapcsolódjál a saját energia rácsaidhoz.

Fontos megértened, hogy ez a Kvantum Rács egyedi benned, de emellett egy kollektív Planetáris Rácsot is alkot, amely fenn fogja tartani az energia és információ rendszereit, amiket napi szinten befogadtok.  Ezek a rendszerek nem korlátozódnak a munkára, amit a személyes Vezetőitekkel csináltok, ez kapcsolódik a Fény Planetáris Létezőihez, akik a Föld Bolygóval dolgoznak, valamint az összes olyan Létezőkhöz is, akik a Szoláris Régiókon, a Galaktikus, Univerzális és Kozmikus Régiókon belül léteznek. Tudjuk, hogy sok ilyen Létezőt nem ismertek. Számos közülük más Csillag Rendszerekből jön biztosítva, hogy a Kvantum Energia továbbra is növekedjen erejében

Én, Kuthumi, magamra vállaltam, St. Germain támogatásával és számos más Létezővel, hogy biztosítjuk, hogy azok Rácsok a helyükön vannak, amelyet Arany Korként fogtok ismerni. Megteremtjük a szükséges rendszereket a látnokok látomásaiért, hogy a Vízöntő paradigma valóra válhasson/materializálódjon; és ti vagytok ezek a látnokok. Ti vagytok azok, akik lángra lobbantjátok az új ösvényeket a Tűz Energiákat használva, a Tüzeteken keresztül, és létfontosságú, hogy bízzatok a képességetekben, hogy megtegyétek ezt, még ha vannak is időszakok, amikor úgy érzitek, hogy teljesen ”elvesztetek a cselekményben”, és a Mesterek és más vicces kedvű Lények illúziójában éltek. Szeretteim, még ha ez egy illúzió is; a képzeletetek egy szüleménye, egy fantázia, ez még akkor is a teremtés egy eszköze. Amikor kételkedtek az autentikusságotokban, vagy amikor kételkedtek az erőtökben, ami bennetek rejlik, álljatok meg egy pillanatra és kérdezzétek meg önmagatoktól ”Milyen az energia minősége?” ”Milyen az információ minősége, milyen a minősége az úgy nevezett fantáziátoknak/képzeleteteknek?” és ha mindez meghatalmasít, akkor nincs min aggodalmaskodnod.

A változás ezen időszaka néha azt az érzést eredményezheti, mintha egy teljes hazugságból vásároltál volna be, azzal kapcsolatban, hogy azt hiszed, hogy nálad valami sokkal hatalmasabb létezik és egy magasabb erő irányítja az életedet. Néhányotoknak olyan pillanatai lehetnek, ahol azt érzitek” Istenem, de mi van, ha még Isten sem létezik?” ”Mi van ha mindez egy kozmikus összeesküvés része volt; hogy mindnyájunkat őrületbe kergessenek.”

Nem számít szeretteim, az egyetlen ami fontos az annak az életnek minősége, amit éltek és az élet minősége, ami minden lélek számára elérhető a bolygótokon, mert vajon a Mesterek, Angyalok, Istenek, Istennők és minden más Tündér vagy forma egy illúzió-e, az élet minőség, amelyre minden ember és az élet minden formája vágyakozik az a szeretet, a béke, a tisztelet, a boldogság és az öröm.

Távolodjatok el az elmétek elemző aspektusától. A mindenek fölötti elemzés, agyalás, bénuláshoz vezet. Tehát ezekben a pillanataitokban eresszétek szélnek az összes elővigyázatosságotokat és csak továbbra is higgyetek benne, hogy a jó, amit megteremtetek továbbra is létre lesz hozva.

Lángra lobbantottuk a Rácsokat, amelyről beszéltünk, a Fény útján sokatok számára, amely megteremt egy világot, amelyben az emberiség többi része is felismerheti ezt az időszakot, ahol az egyének, akik ujjal mutogatnak más tanítókra, más vezetőkre, csatornázókra, gyógyítókra … stb most hátra kell lépniük és ahelyett, hogy ujjal mutogatnának a másik ösvényére vagy munkájára, most le kell állniuk és tiszteletben tartani azt a szerepet, amit minden egyes gyógyító, tanító, csatornázó, mester, guru, akárki is vállal  az, aki hozzájárul az emberiség tudatosságának felemeléséhez.

Az elmúlt néhány hónapban, emlékezhettek arra, hogy hosszasan beszéltem az ítélkezésről, kritizálásról és pletykálkodásról, és azért tettem ezt, hogy az emberiség együtt (egységben) álljon, ahol a Fénymunkások közösségei egyesíthetik az erőiket, energetikai és fizikai szinten, tiszteletben tartva a másik célját, becsülve a másik szerepét és elismerve a kollektív hozzájárulásukat, ami előidézte az emberiség tömegtudatosságának a felébredésének ezen jelenlegi szintjét, olyannyira, hogy a Kvantum Rácsok ma már részei a valóságotoknak, a Kvantum Fény 144 lángja fényesen ég bennetek, és rendelkezésetekre áll a hatalom/erő tudatos ismerete, ami az idő egyensúlyán belül létezik, és meg fogtok ismerkedni a hatalommal, ami az idő célján belül található.

Ha továbbra is harcoltok, küzdötök egymással, attól tartva, hogy a fénymunkás társaitok megfosztanak benneteket bármitől, legyen ez hírnév vagy szerencse, ekkor azt kell mondanom, hogy a régi paradigmát tartjátok fenn. Ilyenkor kiéheztetitek az energia Rácsait, amiket megidéztetek, és azt is tartsátok szem előtt, hogy ezeken a Rácsozatokon keresztül látjátok el üzemanyaggal a Vízöntő Kor manifesztációit és az Arany Kort. Ez egy olyan csodálatos időszak, amikor is a Tűz elemet uralhatjátok. Tiszteljétek a Tűz Nagyurait és Úrnőit, becsüljétek a tűz elemeteket, amely a napfonatcsakrátokon belül nyugszik, de minden más csakrának is szüksége van rá, és minden más elemnek is, ami bennetek található, azért, hogy élők maradhassanak, és a szívcsakrátoknak is szüksége van erre; a levegő elemetek, talán az egyik legfontosabb. Tehát figyeljetek arra, hogy mindig mélyen belélegezzetek és ki, ezzel táplálva a tűz elemeteket. Nyitva tartva a szíveteket, azáltal hogy ezt kiegyensúlyozzátok az életmódotok megfelelő irányításával, ezáltal az összes elem bennetek optimális szinten fog működni és kiegyensúlyozottak lesztek, még a zűrzavarral szemben is, és ekkor képesek lesztek beljebbre menni, keresztül utazva az Ezüst és Arany Kapuk portáljain, hogy aztán megszentelt bensőséges kapcsolatban leüljetek az Anya/Atya Istennel és hozzáférjetek az információhoz, amire szükségetek van, hogy a cselekvés terére lépjetek és megvalósítsátok a célotok következő szintjét és ennek megfelelően cselekedjetek, vagy a passzivitás egy állapotába lépjetek ennek megfelelően.

Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire fontos ez, és ti, akik ismeritek a tanításaimat, tudjátok, hogy milyen rég óta mondogatom azt, hogy szenteljetek időt a visszavonulásra, és biztosítalak benneteket, hogy a tanításaimat átadják, és mindegyik egymásra épül, és mindez céllal teszem. Kérlek, jegyezzétek meg a szavaimat. Amennyiben úgy döntötök, hogy továbbra is a kiegyensúlyozatlan életmódot élitek, akkor a testetek nem lesz képes elbírni az új energia rezgéseit, amelyek beáradnak és ekkor ez súlyos fizikai betegséggé válik, vagy úgy találhatjátok, hogy elkezdtek visszatérni az élet régi paradigmás megéléséhez. A csalódottság érzése egyre jobban el fog uralkodni rajtatok és néhányotokon, ha nem mindannyiotokon, akik azt választjátok, hogy visszatértek a tudatlanság állapotába. Ez mindannyiotok számára túl sok lesz, és szó szerint egyszerűen feladjátok. Nem azt mondom, hogy ez valójában fenyeget benneteket szeretteim, és ez az a választás, ami most a rendelkezésetekre áll – hogy egy kiegyensúlyozott életmód fényében gyarapodtok vagy a túlélés megélésének állapotába mentek vissza, és most már tudjátok, hogy miről is szól az. Hasznosítsátok az energiákat, amelyeket elhoztunk számotokra. Emlékeztessétek erre a nővéreiteket és fivéreiteket és dolgozzatok közösen. Ez olyan időszak, amelyben újrakapcsolódhatok a nővériségetek és fivériségetek, Istennőivel és Isteneivel, mert együtt kell áthaladnotok ezeken a Portálokon, nem pedig a konfliktus egy fajta állapotában elutasítva, kritizálva és nevetségessé téve a másikat. Minden munka, amit csináltok, hogy összejöjjetek támogatja a tudatosság szintjeit, és megcélozza azokat a dolgokat, amelyek felszabadítják a lelkeket, akik készek arra, hogy befogadják ezt.

Ez így van szeretteim, azt tanácsoljuk mindannyiotoknak, akik késztetést éreztek rá, hogy szerezzetek be egy Citrin, egy Gránát és egy Kvarckristályt és tartsátok ezt a hármat együtt. A Citrin Kristályotok képviseli az Arany Lángot és az Atya Isten Átjáróját. A Kvarckristály szimbolizálja az Anya Istennő Ezüst Portálját, és a Gránát Kristályotok le fogja horgonyozni és földelni ezt a gyökércsakrátokon keresztül. Ezt a három kristályt az ivóvizetekbe is helyezhetitek, ha szeretnétek és azáltal, hogy megisszátok ezt a folyadékot, energiát hoztok be az érzelmi testeteken át, amely le fogja csillapítani az érzelmeket. Mivel elsősorban a gyökér- és szexcsakrákkal dolgoztok ezzel a különleges változással, szükség lesz leföldeltnek lennetek, mivel az érzelmeitek néha szelíd patak helyett hömpölygő folyókhoz lesznek hasonlatosak, de tudjátok, hogy megtartanak, miközben a hömpölygő folyók, krokodilkönnyek formájában folynak, úszol bennük, azért mert ki kell sírnod magadból ezt, lehetővé kell tenned az érzelmeidnek a kifejeződés egy módját. Néhányan, úgy találhatjátok, hogy a hömpölygő folyótok az öröm és nevetés könnyein keresztül tör elő, merülj bele ebbe is. Az a legfontosabb, hogy az érzelmeknek meg kell adni a kifejezés egy módját, különben elfojtjátok ezt az energiát és a Lángok szétoszlanak.

Szeretteim, minden áldást elhoztunk, amire szükségetek van, hogy ezáltal biztosítsuk az utazásotokat, amelyet választottatok, hogy teljesítitek ezt a legfelsőbb isteni terveteknek megfelelően, a legteljesebb mindenható ÉN VAGYOK jelenlétnek tekintik ezt. Továbbra is bízzatok a számtalan láthatatlan karban, ami megtart titeket, a számtalan láthatatlan szívben, ami szeret titeket, és emlékeztethetünk titeket, hogy nincs olyan pillanat, amikor egyedül járnátok. Igen, vannak esetek, amikor hátrébb lépünk, hogy helyet adjunk, hogy felfedezhessétek a környezeteteket és megtapasztalhassátok a különböző birodalmakat, amiket megteremtettetek, de soha nem lépünk olyan messze, hogy egyedül maradnátok. A Minden Ami Van fénye tárhatja fel előtettek az ösvényt, még ha ez azt is jelenti, hogy egy hittel teli lépést kell tennetek először, ez az lépés az, ami felfedi számotokra a követendő utat.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának Chohanja és megkérlek titeket arra, hogy a mai napon fókuszáljatok az Arany Kor Fényére azért, hogy tápláljátok a Szenvedély Lángjait, a Béke Lángjait és tápláljátok bele ezt a Rácsba, amit a világotok magához ölel a mába.

Szeretetem és áldásom mindenkinek. Adonai. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...