Kuthumi-Agrippa Nagyúr - A Hold Törvénye és a 134-140. Víz Kapuk

Kuthumi-Agrippa Nagyúr - A Hold Törvénye és a 134-140. Víz Kapuk

Csatornázta: Michelle Eloff©

Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 19

Forrás: lightweaver

Fordította: Hatejer Emese

(Vegyétek figyelembe, hogy a közvetítés asztrológia megközelítést tartalmaz.)

Kuthumi-Agrippa vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek mindannyiotokat, és hogy elhozzam számotokra a bepillantás, a tisztaság, a világosság, a megérzés, a jövendölés és a kötelesség áldásait. Üdvözlet szeretteim.

És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Talán azon tűnődtök, miért hoztam el nektek a kötelesség áldását. Életbevágóan fontos, hogy megértsétek a kötelesség lényegét – nem arról a felelősségről vagy kötelességekről van szó, amelyek elfojtják a hatalmat és elerőtlenítenek titeket, hanem annak időszakáról, amikor elfogadjátok azt a kötelességet magatokkal szemben, hogy befogadjátok Hold Anya lényegét, és engeditek, hogy megmutassa, hogyan táncol át a változás birodalmain, lehetőséget adva arra, hogy elmélyüljetek az érzékeny természetetek mélységeibe, és felülemelkedve azon, ami arra késztetett, hogy valamilyen módon elfogadjátok a változást.

Minden egyes lépés, amit eddig a pontig megtettetek, bizonyos szintű változást okozott, ezek a változások bennetek lehetnek, és ebben a szakaszban lehet még nem egyértelműek tudatos látható szinten, de a változás mindig történik, és amikor az ember eljut egy olyan ponthoz az utazása során, ahol elutasítja a változást, akkor a Hold sugarai fényesen bevilágítanak a tudatalattiba, lehetővé téve, hogy az eddig elrejtett dolgok a tudatos elme fényébe kerüljenek, hogy pozitív változás történhessen, előremozdulás, amely lehetővé teszi a rejtett dolgok illúziójának feltárását, hogy az intuíció megmutathassa annak rejtett kincseit, ami eddig az idejétmúlt felszíne alatt volt.

A Hold Anya tápláló energiát hoz számotokra. Elhozza nektek annak fényét, amit nehezen fogadtatok el, mint a változás körforgását. Méhének esszenciájában tart titeket, táplálva azt, ami bennetek van, és ő a változás elve, a növekedés, a táplálás, a gondoskodás és a pusztulás/hanyatlás (alap)elve. Azért tartja fenn a hanyatlás/
pusztulás (alap)elvét, mert a befejezések/bevégződések energiáját éppúgy birtokolja, mint az új kezdetek energiáját. Energiája mindegyikőtök számára előállítja a nőies, az istennő, a mélyen érzékeny, az érzéki, az intuíció változékony természetét, és összekapcsolja a tudatalattiban lévő összes rejtett láncszemet, és ezeket az aspektusokat a fényre hozza, továbbítja a Földre. Ezért a Hold Anya a fő kapocs az Ég és Föld, az elme és a szív, a tudatalatti és a tudatos között.

Amikor a Hold Anya a növekvő fázisán halad át, melegnek és nedvesnek tekintik. Amikor a Hold Anya fogyatkozó fázisában van, hidegnek és nedvesnek tekintik. Ez az, ami miatt olyan változékony, ez az, ami miatt képes kapcsolódni és leválni, összekapcsoltnak vagy szétkapcsoltnak tűnni.

Mindannyiótoknak személyes kapcsolata van a Hold Anyával, és az ő szellemének természete egy egyéni aláírás, amely a Hold születési táblázatotokban való elhelyezkedésén alapul, más szóval a tervrajzotokban való elhelyezkedésén alapul.

A Hold Anya szelídsége elismerésre méltó, mert nem hoz keménységet ugyanolyan módon, ahogyan a többi rosszindulatú/ártó hatású bolygó teszi. Mindig megpróbálja táplálni a növekedést és a hanyatlás fázisát. Szeretetén, lelketek táplálásának képességén keresztül megmutatja nektek, hogy ami a hanyatlás ciklusában van, az egy nagyon fontos okból jött létre, mert változásra van szükség, a változás a végső garancia az életben.

Gondoskodni akar rólatok, miközben ezt abban az asztrológia jegyben teszi, ahol a születésetekkor állt. Amikor áthalad az égbolton, hozzáadja tulajdonságait/minőségeit ahhoz, amit felkínál nektek, isteni energiája mindig táplál, átvonuló jegye/aláírása lehetőséget kínál arra, hogy vagy felülemelkedjetek természetetek érzelmein és érzékenységein, vagy máskor pedig elvisz a természetetek érzékenységébe, hogy megmutassa, ami rejtett, hogy megmutassa mi is illúzió. Ő az intuíciótok hangja, és az emberi természet összes nőies és befogadó, valamint reaktív tulajdonságainak éjszakai szakaszát képviseli.

A folyamata két cikluson keresztül visz titeket – a hetes és a kilences cikluson. A méhben eltöltött kilenc hónap Hold Anya jege/aláírása. A csakrákon keresztüli változás hét fázisa szintén Hold Anya jegye/aláírása. Kilenc év, kilenc hónap, kilenc hét és kilenc nap a Hold Anya isteni kezének mindezen minősége, amely egy olyan ösvényen vezet, amely megnyitja számotokra az érzelmi természetetek, az anyátokkal, női rokonaitokkal való kapcsolatotok természetének megértését, ha vannak, és megmutatja nektek önmagatok ezen részének rejtett természetét, amely saját érzelmeitek vizes fázisaiba/szakaszaiba esik.

A Hold Anya az intuíciótokon keresztül beszél. A szex és torokcsarkán, az isteni teremtő erején keresztül jön felszínre. Természete és ereje megerősíti kapcsolatotokat az általa megtestesített isteni tulajdonságokkal. Ő egyenrangú (partnere) és ellentéte a Nap Atyának. Ő a visszatükröző természete annak, amit a fizikai világotokban meg akartok nyilvánítani.

Érzelmeitek megtagadásával nem tudjátok megteremteni azt, amire vágytok a fizikai világban, ezért elismételjük számotokra, hogy a Hold Anya az összekötő kapocs a Mennyország és a Föld között, ezért ahhoz, hogy manfesztálhassatok a mennyországból a Földön kötelességetek, hogy megengedjétek magatoknak, hogy elmélyedjetek természeteteknek vizes aspektusaiban, engedjétek meg magatoknak, hogy érezzétek az érzelmeiteket, engedjétek meg magatoknak, hogy felfedezzétek a rejtett illúziókat, amelyek kikerülnek titeket, azokat a rejtett dolgokat, amelyek megkerülik azokat a problémákat, amelyek depresszióhoz, félelemhez és most még inkább, mint valaha, a jövőtől való félelemhez vezetnek.

Világotok most egy óriási változás állapotában van. Ez a Hold Anya energiájának természete a többi bolygó többi szellemével kombinálva, és ez az oka annak, hogy a Hold Anya az utolsó Szellem azon bolygók természetéből, amelyeken jelenleg veletek dolgozunk. Ő a leggyorsabban mozgó Szellem, mert huszonnyolc nap alatt végigmegy a teljes ciklusán, ezért 28 nyolc naponként egy tizenkét éves ciklust teljesítetek, miközben áthalad a csillagkép tizenkét jegyén. Az állatövi jegyeken. Ez egy másik ok, amiért mindannyian arra szólítunk titeket, hogy legyetek rugalmasak, legyetek fogékonyak, és engedjétek meg, hogy a Hold Anya ciklusai átvigyenek benneteket az isteni természeten keresztül a hat bolygó másik hat Szelleméhez fűződő kapcsolatával, amelyek befolyásolják a tervrajzotokat.

A Hold Anya hatással van életetek minden látható és láthatatlan területére. Jóllehet természete időnként ártalmasnak tekinthető, mivel az éjszakához kötődik, ő a ti nagy szövetségesetek, mert az éjszaka sötétségébe mélyedve a Hold sugarain keresztül a sötétség világos oldala jelenik meg. A betekintés dimenziójába juthatok azáltal, hogy elfogadjátok a misztikus természetét és összekapcsolódtok az intuíciójával, és tudjátok, hogy a Hold Anya misztikus természete túlmutat az intellektuson, és megköveteli, hogy átadjátok magatokat rejtett természeteteknek, az élet misztikus oldalának, amely a Hold forrásának teremtő erején keresztül működik - a táplálás, a gondoskodás, a változékonyság, amit ez az isteni és kitűnő női energia hoz nektek.

Hold Anya a legerősebb pozíciójában van, amikor a Bikában van. Tartós és biztonságot adó, amikor a Rákban van, abban a jelben, amelyen uralkodik. Amikor kihív, a Bak jegyében van, és nem tudja megvalósítani azt, amit a Skorpió jegyében ígér, de amikor a Rákban van megmutatja, hogyan idézik elő a fényetek, az érzéseitek, valamint az otthonhoz és a biztonsághoz való kapcsolatotok a tartós és biztonságos változásokat, amelyekre vágytok. Amikor a Bakon és a Skorpión keresztül halad, a lelketek sötétségébe taszít, azokba a részeitekbe, amelyek félnek, olyan részeitekbe, amelyek félnek a jövőtől, és még a legjobb pozíciójában is a Bikában, továbbra is kihívást jelent majd, hogy felülemelkedjetek a jövőtől való félelmeken, és hogy elfogadjátok azt a képességet, hogy bízzatok abban, hogy képesek vagytok jó irányba változtatni a dolgokat.

A Hold Anya nem pusztító energia, hanem elveszi azt, ami romlik/pusztul/hanyatlik, és megmutatja, hogyan ápoljátok a még élő részeket, és hogyan emelkedjetek felül az elpusztulón/hanyatlón. Lekaparja azt, ami rohadt, és megmutatja azt a csodálatos gyöngyházfényű gyöngyszemet, amely a félelmeitek alatt rejlik.

A Bakot a Szaturnusz, a karma ura uralja. Amikor a Skorpió jegyében tartózkodik a Marsban, arra kényszerít, hogy kezeljétek ezeket a félelmeket, és változtassatok azáltal, hogy felszínre hozzátok a kihívást, hogy elkülönülhessetek attól, ami a mögöttes rothadást, hanyatlást és romlást okozza. Fénye megnyugtatja lelketeket, amikor átadjátok magatokat, és megengeditek, hogy tápláló természetének szent gyógyító vize más utat mutasson nektek, és feltárja előttetek a sötétség völgyein át vezető utat, bízva abban, hogy sugarai megmutatják az utat és ez, szeretteim, azért olyan életbevágóan fontos, hogy mindannyian megtanuljátok a Hold Anya ciklusait, megtanuljatok együtt dolgozni természetének különböző aspektusaival, és hogy ő hogyan támogat benneteket még azokban a pillanatokban is, amikor elhitetik veletek, hogy egy olyan illúziórikus helyzetben vagytok, amely letör titeket.

Ciklusa változást ígér, és amikor el tudjátok fogadni, hogy sokkal könnyebb belenyugodni abba, amit hoz, engedjetek el, és engedjetek utat az újnak, ezért kilenc másodperceben, kilenc percenként és kilenc óránként van egy részetek, amivel szembe kell néznetek valamilyen változással, egy pillanattal, amikor el kell engednetek, és engednetek kell, hogy az isteni tápláló/gondoskodó hangjának következő aspektusa vezessen és támogasson.

Ez a kozmikus törvény a változás természete, a rugalmasság természete, az Istennő, és hogy ennek a csodálatos, vendégszerető energiának az érzéki, érzékeny energiái megmutatják az alatta rejlő rejtett dolgokat, amelyek nem gyengeségek, hanem valójában erősségek. Megmutatják önmagatok rejtett kincseit, és feltárják az intuíciótok erejét.

Néhányotoknak több kihívást rejt a kapcsolatuk Hold Anyával, mint másoknak, ez a kihívás azonban azért van, hogy megmutassa nektek azt a lehetőséget, amely ebben az inkarnációban érkezett hozzátok, amelynek elfogadását vállaltátok, hogy felülemelkedjetek és egyensúlyt hozzon életetekbe a változás elvén keresztül, hogy lelketek gazdagsága felismerhetővé váljon és megnyilvánulhasson a Földön, ahogyan a Mennyben is.

Miközben veletek vagyunk a 23. törvény jelenlétében, aktiváljuk az energiákat a következő változási ciklushoz, amely a nem túl távoli jövőben Oroszországban végbemenő aktiválásokon keresztül érkezik. Az Egyiptomban lehorgonyzott 22 Kozmikus Törvény kikövezte az ösvényt a Hitelesek/Autentikusok számára, hogy megértsék azt a dinamikát, amelyet mindannyiótoknak bemutatnak, mint alkimistáknak, akik a hétköznapok fölé emelkednek. Kapcsolatba kellett lépnetek az érzelmeitekkel, az érzéseitekkel, és még sok minden vár rátok. Jelenleg minden folyamatot felgyorsítunk, hogy megmutassuk, milyen életbevágóan fontos a pillanatban lenni, és átadni magunkat a változások körforgásainak, mivel az értelem korszaka véget ért a többségi uralom tekintetében. Most itt az ideje, hogy az intuíció átvegye a helyét, és ennek során felemelkedjen, hogy a fej és a szív, a jobb agy és a bal agy azonos pozícióba kerülhessen, és megtalálják a helyüket a Nap és a Hold sugarai között, mindannyiótoknak ez a változás mindig pozitív, hogy a Nap sugarai rávilágítanak arra, ami az éjszaka sötétjében rejtőzködött, de a Hold Anya ciklusain keresztül minden kiderül a Nap Atya segítségével, mert ő tükrözi vissza azt, ami a Nap Atya testében van, és ami a mennyekben van, azt a Földre hozzák.

Ezért a növekvő szakaszában feltárul gondoskodó és tápláló képességének melegsége, megmutatja a gondoskodó anya oldalát. Fogyatkozó szakaszában, amelyet hidegnek és nedvesnek tartanak, úgy tűnhet, mintha nehéz változást hozna a felszínre, de ekkor ő a tápláló, gondoskodó anya, aki megmutatja, hogy gondoskodó természetén keresztül azt, ami hanyatlik/pusztul, elő kell hozni ezt a Nap Atya segítségével, hogy pozitív változások valósulhassanak meg, hogy az illúzió lerombolódjon, és ekkor az igazság, szilárdan legyökerezhessen a termékenység talajában, a valódi növekedésnek az igazsággal táplált termékeny oázisában, amelyet egy egész tiszta szív táplál.

A tiszta szív nem olyan szív, amely mentes a hibáktól, a bűntudattól vagy az ítéletektől, mert ez az emberi aláírás egyik természete, amellyel mindenkinek meg kell küzdenie. A tiszta szív olyan szív, amelyet valóban az őszinte vágy motivál, hogy azt tegyétek, amit akartok, de nem ártotok senkinek. A tiszta szív olyan szív, amelyet az igazság megismerésére, a szeretet megismerésére és a bölcsesség alkalmazására irányuló őszinte vágy motivál rejtett lista, manipuláció nélkül, és az őszinte vágy, hogy megismerjétek az illúziókat, amik tudatalatt motiválnak titeket. Amíg az emberi világban éltek, kihívást jelentenek majd a hétköznapi világ alacsonyabb frekvenciái, de amikor a szívetek tiszta, ahogy az imént leírtam, felülemelkedtek föléjük, és legyőzitek ezeket a kihívásokat, és a Nap Atya és a Hold Anya természetének kombinációja által, meglátjátok majd az igazságot. Fényetek igazsága megmutatkozik nektek, és ebben kell bíznotok, drágaságaim.

A következő hetekben az igazság sokféleképpen tárul fel majd előttetek, ugyanis a Merkúr jelenleg a Bika jegyében halad retrográd mozgásban. A Bika az élet földi értékeit képviseli. A hazugokat, csalókat és tolvajokat kedvelő Merkúr magára vállalta, hogy belép a buja értékek birodalmába, és leleplezi ezen természetet, ahogy azt a Merkúr törvényében leírtuk.

Ez az az időszak, amikor a Hold Anya a Merkúrral egyesülve megmutatja, hogyan használhatjátok ezeket az eszközöket, és felülemelkedhetek azon, ami kínoz, ami elkerül titeket, és szabaddá váltok, ebben kell bíznotok. A Hold Anya megmutatja, hogyan bízzatok magatokban, hogyan bízzatok az intuíciótokban, hogyan mélyedjetek el az életetek során átélt bántalmazások alvilágába, és lássátok meg az igazságokat, és ne az áldozat szemszögéből, hanem a győztes szemszögéből lássátok őket, mert ha megértitek, hogy a Föld Anya a Hold Anya által a Földre tükröződő energiákat tároló csatorna, akkor megértitek, hogy az áldozati természet legyengülés/elerőtlenedés, a győztes természet pedig újjáéledés, képesség arra, hogy objektíven felismerjétek, mi erőtlenített el benneteket a múltban.   

Ennek a törvénynek a leckéje az, hogy megmutatja nektek, hogy egy olyan utat jártatok be, hogy lélekként felvállaltátok, hogy konkrét karmával foglalkoztok, hogy foglalkoztok azzal a végzettel, amelyet a Föld spirituális történelmének ebben a bizonyos időpontjában választottatok, hogy a legjobban megértsétek a változás természetét, hogy a legjobban megérthessétek, hogyan irányítják az élet misztikus aspektusai az igazságot. Az igazságot nem adják át mindenkinek egy csapásra, mert akkor nem szolgálna titeket. Ha elmélyedtek az ismeretlenben, és legyőzitek az ismeretlentől való félelmet, gazdag jutalomban részesültök. Amikor elmélyedtek a végzetetekben, és felismeritek a karmátokkal járó félelmeket, ahol a múltban úgy döntöttetek ekkor, hogy nem küzditek le egy problémát, ezért vissza kellett térnetek.

Mindannyian, akik most hallják a szavaimat, és akik jönnek majd, hogy hallják ezeket, és olvassák ezeket a szavakat a jövőben, céllal halljátok ezt, mert ti vagytok „a kiválasztottak” – akik úgy döntöttek, hogy ebben az időben leinkarnálódnak, és vállaljátok, hogy kötelességtudóak legyetek a (Planetáris) Szellemekkel és természetükkel kapcsolatban, más szóval a planetáris természetekkel szemben, és felülemelkedjetek azokon a legyengítő természeteken, amelyek megnyomorították a társadalmakat a negatív oldaluk révén, amelyet olyanok használnak ki, akik a maguk módján legyengültek, és érvényre juttatták e (Planetáris) Szellemek sötétebb szabályait.

A fény seregeként jöttetek, hogy felülemelkedjetek ezeken, magatokra öltsétek a saját félelmeiteket, saját legyengítő/elerőtlenítő természeteteket, hogy magatokra öltsétek a sötét oldalatokat és megfordítsátok, fénnyé változtassátok és felülemelkedjetek rajtuk, és ezért vagytok a fáklyahordozók, ezért vagytok a fény vezetői, ezért létfontosságú, hogy kézbe vegyétek magatokat, és soha ne hibáztassatok, soha ne üljetek le ítélkezni, és azokban a pillanatokban, amikor megtaláljátok önmagatok, ha ítéletet akartok kivetíteni, vagy hibáztatni akartok, állítsátok le magatokat, és ismerjétek el, hogy bármi, ami veletek történt, az egy meghatározott természet eredményeként történt, amely lehetőséget kínál arra, hogy a Lélek nyelvének egy aspektusát kombinálva lássátok, beszélgetést alkossatok, egy üzenetként szól hozzátok, hogy felkeltse a figyelmeteket és azt mondja nektek, hogy ez egy lehetőség, hogy felülemelkedjetek, vagy jól csináljátok, túllépjetek ezen, átlépjetek az élet következő fejezetébe, viszont (ehelyett) az történt, hogy az emberek az élet régi könyvében ragadtak.

Az élet régi könyve hamuvá lett, és ezért kapnak olyan sokan lehetőséget, hogy megismerjék a mágia valódi természetét, az alkímia erejét, valamint a (Planetáris) Szellemekkel való együttműködést és a kozmikus irányító erők természetét, amelyek uralkodnak rajtatok, nem azért, mert áldozatok vagytok, hanem azért, mert mélyen magatokban tudjátok, hogy ezek a mindenható Szellemek az Univerzális Törvények irányító kozmikus erői, és mivel egy lélek vagytok, irányítva vagytok ezen törvények által, és lehetőségetek van emberként a Földön, hogy elsajátítsátok az általuk hozott leckéket, ezért vagytok most a Földön, ezért most kézbe kell vennetek magatokat, és abba kell hagynotok az áldozatnak levés cselekedetét, és ne vetítsetek ki semmit a másikra, és teljes felelősséget kell vállalnotok önmagatokért, mert ez a kötelességetek lélekként, mint Atya/Anya Isten isteni kifejeződése.

El tudjátok képzelni azt, hogy az Atya/Anya Isten kozmikus lényként áldozatként élnének? Áldozatként fejeznék ki természetüket? Hol lenne a világotok? És bár világotok jelenleg legyengült állapotában van, az eddig elrejtett sebek mindegyike felszakad. A Föld Anya teste megreped, hogy felfedje ezeket a visszaéléseket, haragja kitör, hogy felfedje, hogy ezt a visszaélést többé nem fogják elfogadni, és ha visszatértek az elmúlt néhány évben hozott üzenetekhez, látni fogjátok, ahol beszéltem nektek azokról az időkről, amikor a Föld Anya már nem bírja a bántalmazást, teste megrázkódik, haragja kitör, és az én szavaim azok voltak, hogy Földetek szunnyadó vulkánjai felébrednek, mert ami az ő testében történik, az a ti testetekben történik. Ahol titeket bántalmaztak, ott őt is, és fordítva. Itt az ideje, hogy mindannyian szívetekbe fogadjátok szavainkat, és megértsétek, hogy okkal beszéltünk az együttműködésről, mert itt az ideje, hogy együtt álljatok, mert a világ mozog, a Föld szó szerint mozog a lábatok alatt. A változás mozgása megtörténik, nem jönni fog, hanem most történik folyamatosan.

Tehát lépjetek be a testetekbe, legyetek jelen, nézzétek meg a démonaitokat, engedjétek, hogy jöjjön a változás, váljatok folyékonnyá, és ismerjétek el az életeteket, ismerjétek el a félelmeiteket, ismerjétek el a bizonytalanságotokat, szálljatok le a magas lóról, engedjétek el a sértődékenységeteket, és nőjetek fel, váljatok éretté, mert ezt hozza el a Hold Anya – az érettség ciklusait, és ahogy most a Víz Kapuk (sorozat) végéhez érünk, érzelmileg intelligens lényként kell felkarolnotok az erőt, hogy példát mutassatok, hogy meg tudjátok mutatni azoknak, akiket még mindig legyengítenek a félelmeik, hogy nincs helye az áldozatként való élésnek, és biztosíthatlak titeket, hogy az Isten és az Istennő a tanúim ebben a pillanatban, hogy ha valaki, aki annyit tud, mint amennyit most tudtok a mi tanításainkon keresztül (nem csak ennek a csatornának a forrásán keresztül, hanem az istenek hírnökeinek sok más forrásán keresztül), ha ragaszkodtok ahhoz, hogy tudatlanok, éretlennek és áldozatok maradjatok, hát legyen az, és ezeknek a hit/hiedelemrendszereknek és hozzáállásoknak a következményei a ti sajátotok lesznek.

A Szoláris Arkangyalok Királya vagyok. A Szeretet és Bölcsesség Királya vagyok, és ezért mindannyiotok előtt állok mindenható arany sugarammal, és átölellek titeket és arra kérlek mindenkit, hogy álljon az Atya/Anya Isten fényébe, és tegyétek meg, amit kértünk a lelketek túlélése érdekében, a Föld Anya túlélése érdekében. Ez a felszólítás nem szidalmaz titeket, hanem az Univerzális Szellem magjából való felhívás mindannyiótoknak, hogy valóban ébredjetek fel, értsétek meg igazán ezeket a rejtett aspektusokat, öleljétek át őket és haladjatok előre, mert ti vagytok mind a kulcsok, amelyek feloldják azokat a láncokat, amelyek titeket és az emberiséget az áldozattá válás és az áldozattudatosság régi világához kötik.

Higgy a Szellem erejében, hogy felülemelkedj a régin, hogy felülemelkedj a sötétség minden aspektusán, mert egy kis lángra van szükség ahhoz, hogy fényt hozz a legsötétebb szobában, ezért egyetlen tiszta szándék szétzúzhatja a sötétség félelmetes szorítását, és ez, szeretteim, ez az, amit kérünk tőletek. Arra kérünk benneteket, hogy engedjétek növekedni tiszta szellemeteket, azt a hatalmas belső bátorságot és lelketek eltökéltségét, amely idáig juttatott benneteket, és terjesszétek ki a Hitelesek/Autentikusok Útját, hogy még többen kövessék.

És mindegyikőtökön keresztül, szeretteim, most lehorgonyozzuk ennek a 23. törvénynek ezt az erőteljes erejét a szívcsakráitokon keresztül Lagosban, Csádban, Szenegálban, Ecuadorban, Szentpéterváron és Moszkvában, és megnyitjuk a fénytestek nyolcadik szintjét a bolygótok körül, felkészítünk mindannyiótokat a Víz Sárkányok és Lovasaik végső visszatérésére, ami az érzelmi intelligencia testének teljes feltámadását jelenti, a víztestekét, amelyek megváltoztatják a Föld Anya testének szexcsakráit és torokcsakráit, beleértve a tiédet is, és most elkezdünk veletek mint Fénymunkásokkal dolgozni azon, hogy csakráitokat az evolúció olyan rendszerébe vigyétek, amelyet még soha nem mutattak be a földi birodalomban élő embereknek.

Ez az a munka, amelyet a szent helyeken keresztül aktiválunk Oroszországban, és felkészítünk benneteket, arra amit a következő öt évben követni kell. Mindannyiótokat stratégiailag a helyükre állítunk, hogy megtartsátok az általunk létrehozott erőteljes rácsokat, és ahogy felgyorsítjuk csakráitok növekedését, és felfedjük előttetek annak a magasabb dimenzióját, amit ezek az erőteljes aláírások megtestesítenek, akkor megértitek a mai napon átadott szavaimat, és miért volt olyan életbevágóan fontos számotokra, hogy átadjátok magatokat a Hold Anya Szelleme természetének, és hogy megismerjétek a nyelvét, és átadjátok magatokat neki.

Tehát, szeretteim, bár nem vittünk titeket vizualizáción keresztül, a testeteknek hallania kellett szavaim hangsúlyát. Azok az energiák, amelyeket most átvezettem, megérintették DNS-etek mind a tizenkét szálát, és egy nagyon mély folyamatot aktiváltak. A következő hét napban dolgozzatok szorosan a vízzel. Tiszteljétek a Hold Anyát és a veletek való személyes kapcsolatát. Engedjétek meg magatoknak, hogy rugalmasak legyetek, érezzétek az érzéseiteket, engedjétek, hogy áradjanak az érzelmek, és írjátok le, amit éreztek, írjátok le a félelmeiteket, a reményeiteket, a kívánságaitokat, az izgatottságotokat, a megértéseteket, a megértés hiányát, és engedjétek meg, hogy vezessenek. Kommunikáljatok vele, elkezdve megérteni az isteni nőies istennői energia csodálatos testének valódi erejét.

Arra kérem mindannyiótokat, hogy legyetek békében, és tudjátok, hogy a lángok, amelyek fellobbantak, egy erős tűzgyűrűben tartanak benneteket, és biztonságban vagytok, védettek vagytok, és miközben megfigyelitek a világotokban gyorsan kibontakozó káoszt, tudjátok, hogy ezek az idők, amelyekről beszéltünk, amikor az, ami eddig a föld alatt volt, elrejtve, most napvilágra kerül, hogy a jövőtök más legyen, mint amilyen a múltatok volt. Ami el van rejtve, az feltárul, és bármennyire is megdöbbentőnek tűnik, ez a felemelkedés a szabadság felé, mert már nincs rejtve. Most az egyénnek és a csoportok összeolvadhatnak, és valóban tehetnek valamit azzal kapcsolatban, ami egykor ismeretlen volt, és ez a fény ereje szeretteim, használjátok ezt.

Továbbra is bízzatok a sok láthatatlan karban, amelyek szeretnek és támogatnak titeket, valamint a sok láthatatlan szívben, amelyek imádnak titeket, és tudjátok, hogy mindig jelen vagyunk, és én, Kuthumi-Agrippa, erőmben és jelenlétemben tartlak benneteket a kollektív szívemben, és megmutatom nektek az arany ösvényt a szeretethez és a bölcsességhez, a Szoláris Arkangyalokból álló seregemmel, veletek vagyok minden lépésnél. Legyetek békében. Adonai.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...