Jezabel Istennő – Szakrális Tűz Templom Aktiválás 2 és a 16-22. Levegő Kapu

Jezabel Istennő – Szakrális Tűz Templom Aktiválás 2 és a 16-22. Levegő Kapu

vilna-black-madonnas.jpgCsatornázta: Michelle Eloff©

Dél-Afrika, Johannesburg, 2009. szeptember 7

Forrás: thelightweaver

Fordította: Hatejer Emese

Előző Levegő Kapus közvetítés:

Mária Magdolna – Az Őr váltása és 9-15. Levegő Kapu 2009. szeptember 1

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-az-or-valtasa-es-9-15.html

 

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Jezabel vagyok, a nők felszabadítója, aki sokak számára Fekete Madonnaként is ismert.

Előléptem, hogy kapcsolatba lépjek mindannyiotokkkal ez alkalommal, egy fontos célból. Ez a cél az átalakulás egyik átjárójába visz mindannyiotokat, az egyik olyanba, ami feltárja számotokra a tervrajzotok isteni dinamikáját és azt, hogy ez az isteni dinamika hogyan hat rátok különböző szinteken, amelyeknek nem vagytok tudatában. 

Az Istennői Alkímia Szakrális Tűz Templomai az energia és információ nagyon erőteljes portáljai. Ez az információ beleszűrődik a tudatosságotokba a testetek csakráin át, ez a szűrési folyamat több szekvencián keresztül történik, ezt a Föld Anya teste által és a Galaktikus Központ által kibocsátott fény mágneses pulzálásai indítják el. Minden frekvencia tartalmazza az információ, a technológia és a spirituális tudás dimenzióit nyitó kulcsot, amely lehetővé teszi mindannyiotok számára, hogy kölcsönhatásba lépjenek Istennői Alkímia isteni dinamikájával.

A Kvantum Tantra Templomai feltárják a beavatás útjait, amelyekbe az egyénnek kapcsolatba kell lépnie a Föld Anya tudatosságának dinamikus vibrációival a szándékos összehangolódás és tudatos szándék révén, hogy megnyissa a mélyebb tudatosság birodalmait, és hogy megkapja a kvantum tudatosság lenyomatát. A Kvantum Tantra önmagában is egy rendszer, amely lehetővé teszi a test számára, hogy kibírja a Galaktikus Mag által kiküldött nagyon erőteljes kibocsátásokat, amelyek kommunikálnak a testetek nőies csakráival. Ezen a különleges napon a 16-22. Levegő Kapu tartja azokat a frekvenciákat, amelyek egy mélyebb összekapcsolódást aktiválnak a szív és harmadikszem csakrákba. Ezeket dél-afrikai Johannesburgon keresztül igazítjuk a Luxemburghoz és a Sante Fe-hez.

Ezt a hét Levegő Kaput hét oroszlán őrzi – három aranysárga, három fehér és a hetedik oroszlánnak aranysárga feje és sörénye van és a teste pedig fehér. Az oroszlánok képviselik az igazság bömbölését, amely lehetővé teszi, hogy az isteni hangon keresztül érkező vibrációk közvetítésre kerüljenek önmagatok öntudatos tisztában lévő aspektusain keresztül, amelyek most elkezdik szabadjára engedni a Kvantum Tantra energiáit az Istennői Alkímián keresztül.

Az aktiválás ezen különleges eljárása elindít egy felszabadítást. Ez a materializáció és szándék alapjainak újjáélesztésének céljából történik. Az utazásunk veletek mindig az, és mindig az lesz, hogy segítsük az elme, a szív és a lélek egyesülését a Szellem nyers erejével. Azáltal, hogy felismeritek, hogy a Lélek nyers ereje magában foglalja a felébredés és a megértés fontos folyamatait, automatikusan mélyebbre akartok majd hatolni önmagatok ezen aspektusaiba.

Mária Magdolna, a fény nővérem, a Madonna vonal része, és ő, valamint én, tartjuk ezeket a kódolásokat, mint ahogyan ezt teszi az összes Kvantum Tantra Istennő is. A kódok az Istennői Alkímia kódjai. Ez magában hordozza a potenciál egy isteni szálát is, amely a nőies csakrákon át terjedő frekvencia felébresztését eredményezi, elsősorban a szív és a harmadikszem által. Elérkezett annak ideje, amikor is egy új minta kerül megteremtésre, egy minta, amely felszabadítja az Istennő dinamikáit az anyagi világ tudatos birodalmaiba, ezáltal ösztönözve az egyéneket, hogy kapcsolatba lépjenek az Istennő felszabadított aspektusaival, amely táplálja a fényüket a kollektív szív és harmadikszem csakrán keresztül.

Az emberek, most gyorsan megtanulják a Kvantum Tudatosság felhasználásának fontosságát kollektív formában, más szavakkal a legyöngítő valóság paradigmáin és a diszfunkcionális illúziók táplálásán való túllépést, amelyeket olyan realitásoknak tekintenek, ami megváltoztatja a dinamikát, amelyben az emberek találják önmagukat. Ez gátolta a képességet az egyéni szándékok megvalósítására.

Az elme egy erőteljes eszköz, a Levegő Kapuk stimulálják az elmén belül lévő dinamikákat, amiket nem akadályoztak az anyagi világ és (régi fajtájú) észlelések/felfogások paradigmái, amiket a világban teremtettek meg, ezért felkészítenek titeket egy nagyon fontos átalakításra [transzmutáció]. Ez az átalakítás ott van, hogy megmutassa nektek az új ösvényt, amibe beléptek annak érdekében, hogy magatokhoz öleljétek az Istennői Alkímiátok minőségeinek következő szintjét.

A Kvantum Tantra az isteni inspiráció egy arany szálát szövi meg, ezt a gerincetek köré szövi és egy nyelvezetet közvetít a csakráknak, a csakrák pedig válaszolnak erre, ez a válasz kibocsátja az energia egy minőségét, amely pedig kommunikál a bennetek és a környezetetekben lévő ugyanilyen energia minden aspektusával.

Már hallottátok néhányszor mostanáig, hogy az idő elérkezett az emberiség számára, hogy megváltoztassák a felfogásukat, a hozzáállásukat és a viselkedésüket és hogy lemondjanak az irányításról az én felsőbb aspektusainak javára. A Szellem egy olyan erő, amely a téren és időn át mozog. Ezen a frekvencián keresztül beléptek a tanulás utazásába, hogy megértsétek azt, amiből a nőies aspektusaitok állnak.

Az energiáim nem szelíd áramlással jönnek, az energiáim az új lehetőségek, potenciálok sürgetésével jönnek és számos potenciállal, hogy megváltoztassa az irányt és dinamikát, amelyet az életetekben tapasztaltok. Sokan kiáltottatok ezért a változásért és ez az, amiért eljöttem, hogy átadjam ezt a közvetítést. Mária Magdolna most mellém áll, ahogyan a Szakrális Tűz Templomokból más nővéreim is ezt teszik, és sürgetünk titeket most, hogy teljesen lépjetek be az Istennői Alkímiátok teljes erejébe és látva azt, hogy egy mester alkimista megköveteli, hogy az én Isten és Istennő aspektusa egyenrangúként álljon az erejében, felhasználva az isteni teremtés frekvenciáit, ami az élethez kapcsolódik. 

A Galaktikus Mag minden egyes csakrája egy Univerzumba vezető átjáró. A szív és harmadikszem meg fogja mutatni nektek, hogy lehetséges számotokra felszabadítani önmagatokat a gátlás paradigmáiból azért, hogy beléphessetek a Levegő Kapuk tüzébe. A Levegő kapuk tüze utat vág a régi paradigma mintázatain keresztül, amik nagymértékben manipuláltak – ez keresztüljön a tudatalatti elmén és ha egyszer a tudatalatti elme behatol a tudatosba, a személyes erőtök egy olyan szintjébe léptek, ami megdöbbent majd titeket.

Ez azonban ezen felébredési folyamat legfontosabb része közül az egyik, mert amikor meglátjátok, hogy a manipuláció folyamata a korszakokon keresztül eljátszotta magát, felhatalmazást kaptok és ellátnak majd a tudással, ami megakadályoz majd abban benneteket, hogy újra a múltatok csapdáiba zuhanjatok, ezért létrehoz egy különböző szándékot és dinamikát a jövőtökben. A ma a ti holnapotok és a tegnap a mátok.

Gyakran töltitek el az időtöket azon gondolkozva, hogy milyennek szeretnétek látni a holnapotokat, mégis abban a pillanatban, amikor eltöprengtek a jövőtökről, ekkor a tudatalattitok és a múltatokban tapasztalt kimenetelek és a múltatok lenyomatai táplálódnak. Ezek a kimenetelek, ha elkeserítőek voltak, automatikusan megfertőzik a szándékaitokat és a frusztrálóan ismétlődő múlt mintázataiban találjátok magatokat. Ez a fegyelmezett cselekvés ideje, az odaadó összehangolódás a jövővel a jelenen keresztül azáltal, hogy tudatosan egy különböző holnap megteremtésének ideájára összpontosítotok. Az Istennői Alkímia Kódjai a kulcsok és az Istennő felhasználja a kreatív teremtő erőit, amiket a nőies csakrái foglalnak magukba, amelyeket a dinamikát létrehozó frekvenciák megváltoztatására használnak fel, ami viszont a holnapotok tapasztalataivá válik.

Azt kérem, hogy összpontosítsatok arra, ami a holnapjaitok vágya. Ezen vágyak mindegyike tartalmaz egy lehetőséget, hogy megteremtésre kerüljön vagy elgyöngüljön. A be nem teljesült álmok és csalódások mélyen belezáródtak a belsőtökben és felkúsznak rátok, amikor kapcsolatba léptek a tudatosság egy olyan szálával, ami hasonlított a múltatok tapasztalataihoz. Ez az egyik fő oka annak, hogy sokan valójában úgy vélik, hogy jövőjük nem lehet egyszerűen más, a múltjuk végett. Tudva, hogy a jelenetek a múltatok eredménye, és hogy a jövőtök lesz a jelen pillanatotok eredménye ez megváltoztatja ezt a dinamikát. Ez nem egyszerűen a vágyálom vagy fókuszált szándékok egy folyamata, ez sokkal több ennél. Ez megköveteli a szándékok fizikai felhasználását/alkalmazását azért, amit teremtetek.

A viselkedésetek megfigyelése létfontosságú. Képesek vagyunk felismerni azokat a pillanatokat, amikor a múltatok mintázatai felkúszik rátok, a ronda fejével felágaskodva, megijesztve titeket, az ént a szívetekbe és elmétekbe való kétség állapotába hozva, azt mondogatva nektek, hogy ez lehetetlen.

Ebben a pillanatban, kérjétek, hogy önmagatok aspektusai, akik és amik ennek bármilyen jogot is adnak arra, hogy ez dirigáljon nektek arról, hogy mit kell megtapasztalnotok most, és aki vagy ami megadja a jogot, hogy ez dirigáljon nektek arról, hogy mit fogtok megtapasztalni a jövőben.

A végzetetek a végzetetek, és az életetek első 24 évében felkészültetek erre a végzetre, első kézből tapasztaljátok ennek minden aspektusát. Most, hogy tudjátok, hogy az életetek első 24 évét a végzetre való felkészüléssel töltitek és közvetve valójában a végzetet élitek, most túl kell lépnetek az életetek előre elrendelt/előre meghatározott aspektusain, amelyeket az anyagi világ tartalmaz, és ezáltal bizonyítva magatoknak, hogy igenis magatokban hordozzátok az erőt, hogy egy különböző irányba irányítsátok az életeteket. Ez nem azt mondja, hogy nem fogtok több kihívást tapasztalni, hogy megakadályozza a tanulási és növekedési lehetőségeiteket, valójában ez épp az ellenkezője, a különbség azonban az, hogy fel fogjátok ismerni azt, ami az utatokba kerül, vagy felismeritek azt a pillanatot, amikor ez találkozik veletek.

Ennek önmagában való felismerése egy erőteljes szövetséges, hiszen a tagadás megfoszt titeket a hatalmatoktól, ez leszívja az energiáitokat, ezért ezek a Levegő Kapuk feljogosítanak titeket azzal a lehetőséggel, hogy felismerjétek a múltat a jelenetekben, és ezáltal megváltoztassátok a jeleneteket, ezért ez nagyban meghatározza az energia minőségét, azt amit a jövőben vártok el.

A fegyelmezett cselekvés az önmagatok alternatív módokon való tanításának folyamata az életetekkel kapcsolatban, önmagatokkal és másokkal kapcsolatban. Ez idő alatt arra is fogunk kérni titeket, hogy állítsatok fel határokat, olyanokat, amik szolgálni fognak titeket. Ez megkövetelheti tőletek, hogy bontsátok le a múlt határait, azokat, amiket a félreértésekből teremtettetek és ez azon dinamika megértése, ami különböző időpontokban eljátssza magát az életetekben.

Nem ugyanaz a személy vagytok most, akik a múltban voltatok, és ha azt választjátok, hogy abban hisztek, hogy soha semmi nem fog megváltozni, nos, akkor legyen ez az osztályrészetek és akkor ücsörögjetek az önsajnálkozásotokban, azzal az élettel amit választottatok, azonban ha meg van az akaratotok, az ösztönzésetek és a bátorságotok, hogy valami eltérőt tapasztaljatok, akkor ebben a pillanatban azt fogjátok választani, most, hogy elismertétek azt, hogy már mások vagytok, hogy az életetek megváltozott, és továbbra is változni fog és azáltal, hogy azt választjátok, hogy meglássátok a dolgok eltérőségét/különbözőségét, hogy megváltoztassátok a felfogásotokat a jövőtökről, az már különbség.

A végzet hozott el odáig, ahol most vagytok, a végzet játszmákat űz veletek, ez egyik pontból a másikba fog vetni titeket addig, amíg össze nem szeditek magatokat és parancsoltok meg egy különböző szintű részvételt az életetekben, egy sokkal tudatosabb részvételt. A végzet táplálja az áldozati tudatosságot, ez lehet, hogy néhányotokat lesokkol, de ez tény, és ha a végzet áldozata vagy, akkor az élet áldozata is vagy. És milyen ponton tudod megváltoztatni ezt? Mivel ha azt hiszitek, hogy nincs meg a kellő erőtök arra, hogy megváltoztassátok a jövőtöket, akkor mi az életetek megélésének (kiinduló) pontja? Akkor most akár fel is adhatjátok, mert akkor nincs más választásotok ebben a kérdésben, nincsen meg a kellő erőtök a dinamika megváltoztatására, és az egy bolond, aki ebben hisz, bolond az, aki megpróbálja azt bemagyarázni másoknak, hogy nincs beleszólásuk a saját életükbe, hogy hatalomtól megfosztottak/elnyomottak és alkalmatlanok, valamint hiányosak és rosszul felszereltek, hogy ilyen változtatásokat eszközöljetek.

Az energia az energia, és odaáramlik, ahová a figyelem összpontosul/fókuszálódik, ezért megmondom nektek ebben a pillanatban, meg van a kellő erőtök, meg van a potenciálotok és  biztosan teljesen fel vagytok szerelve kellő mértékben ebben a pillanatban, hogy megváltoztassátok a jövőtök dinamikájának minőségét, ekkor biztosan el vagytok látva eszközökkel ebben a pillanatban, hogy megváltoztassátok a jövőtök dinamikájának minőségét és ezáltal azt, amit a jövőtökben fogtok megtapasztalni. Ahogyan a végzet az utatokba vetődik, akkor eldönthetitek azt, hogy hogyan tapasztaljátok meg a végzetes pillanatokat és a sors ekkor belép és el fog távolítani a végzetetektől és egy eltérő/különböző ösvényre visz titeket, ennek a tervrajznak egy magasabb oktávjára.

Ne vásároljatok be a bolondok tudatlanságából, akik azt mondják nektek, hogy nincs kellő erőtök az életetek felett. Ne essetek el azon tudatlan egyének lábában, akik megpróbálnak meggyőzni titeket arról, hogy bűnösök vagytok és evégett a végzetetek egy szenvedéssel és fájdalommal teli élet.

A szenvedés és fájdalom mindig jelen lesz azoknak, akik a létezésük részének választják azt. Ha a jövőtökben fájdalmat és szenvedést tapasztalnátok meg, ne utasítsátok ezt vissza, mivel egy bolond az, aki megtagadja/elutasítja ennek tényét, bolond, aki azt választja, hogy visszautasítja, hogy az élete nem kerül majd kihívás elé időnként, de fontos, hogy hogyan nézel szembe az életed ezen részeivel, amik meghatározzák az erőd minőségét, a természeted szintjét, dinamikus társteremtőként materializálva a szándékaidat az anyagi világban. Tehát mit választasz ebben a pillanatban? Azt választod, hogy továbbra is folytatod azt, hogy a végzeted egy áldozata legyél, vagy a saját erődben fogsz állni, a fényedben, hiteles egyénként, és odafordulsz a bolondokhoz és búcsút intesz nekik. Megparancsolva nekik, hogy kerüljenek ki a teredből és azt választod, hogy a szemeidet a nap fényére fordítod – ami a szoláris erő lángoló forrása, amely előrefelé hajt téged.

Ti most a tudatalatti elme kihívásainak utazásán vagytok, kihívva azokat a részeiteket, amik hamis hiedelemrendszereket és hitrendszereket teremtették bennetek, amelyek a múltatokhoz láncoltak benneteket, amelyek a bántalmazóitokhoz/visszaélőitekhez láncoltak és a múltatok fájdalmához és szenvedéséhez láncoltak. Most a visszaélők/bántalmazók vagy elkövetők lesztek-e? Vagy e helyett a fölé fogtok emelkedni, ami nem a büntetés kereséséről szól, és csak az igazságot és az igazat fogjátok kutatni, és ezt téve, kapcsolatba léptek a Kvantum Tantra Istennői Alkímiájával és meglátjátok azt az erőt, ami abban létezik, amelyet ismertek, újraértékeltek, ismét elnyeltek, újrakalibráltok, új fontossági rendbe helyeztek, és szembe néztek a tudatalattitokkal és kihívjátok a múltatok minden legyöngített aspektusát és megparancsoljátok az igazság feltárulását számotokra, a múlt igazságát azért, hogy fölé tudjatok emelkedni és túl tudjatok lépni ezen.

Ne hagyjátok, hogy bárki meggyőzzön titeket arról, hogy nem tudjátok ezt tenni, mert hogyan máshogy emelkednétek felül az alsóbb világ dinamikáján? Hogyan fogjátok megtenni “Az Őr Váltását”, ha folyamatosan beveszitek a világotok bolond embereinek képtelenségeit, bevásárolva az áldozati tudatosságból és bevásárolva az Istennő múltbéli az elnyomásából, az elfojtásából és sanyargatásából? A sablont szétzúzták és lerögzítjük az Istennői Alkímia sablonjait Luxenburgba és Sante Fe-ba Johannesburg arany szívén keresztül.

Azt szeretném most, hogy ha éreznéd az esszenciád erejét fényes lángként égve a szívedben, és hogy képzeld el ezt a hét erőteljes Levegő Kaput, megnyitva az energiájukat számodra, a fényes nagy arany szárnyaikat kiterjesztve az Univerzum középpontjába, szólítva téged, hogy lépj előre, a hét oroszlán áll minden bejáratnál. Csak akkor fogod megkapni az engedélyt, hogy átmenj ezeken a Levegő Kapukon, ha megadod magadnak az engedélyt, hogy kihívd a tudatalattidat, hogy kihívd a múltad végzetét és hogy kivond ebből a bölcsesség ajándékait, amit átadtak számodra, ezért minden egyes lépés, amit megtettél, amelybe a végzetedet élted és egyidejűleg felkészített a végzetedre, és nézd meg ezt, nézz rá esetleg, mint egy múltbéli életedre, látva ezt olyan valaminek, ami kínokat okozott.

Ami tegnap voltál az egy múltbéli életed, akkor is ha ez kihat arra aki ma vagy, és a ma lesz a holnap elmúlt élete. Tehát beszéljünk olyan nyelven, amit sokan megérthetnek – milyen fajta karmát teremtesz magadnak? Azt szeretném, ha elgondolkodnál ezen. A mai napi cselekedeteid mit teremtettek számodra holnapra, és a tegnapi cselekedeteid mit hoztak el ma számodra?

Az energia dinamikái, amit ma hordozol nem csak a holnapba szűrődnek be, de kiterjednek egészen mélyen a jövődbe is. Azáltal, hogy önmagadra ezt tudatosan alkalmazod, a tudatoddal és a fegyelmeddel megfigyelve önmagad, és olykor magadra öltve ezt, legyél őszinte magaddal, beismerve azt, hogy talán, amit elutasítasz vagy megtagadsz vagy manipulálsz, ezeknek az elengedése, az meg fog hatalmasítani téged pontosan azzal, amire szükséged van, amely biztosítani fog majd egy különböző dinamikát holnapra.

Tehát fény harcosnője vagy harcosa, gyere velem, a Fekete Madonnával, és meg fogom neked mutatni, hogy a legsötétebb éjszaka mélységeibe a legfényesebb csillagok ragyognak, és amikor telihold van, akkor a sötét égen sokat láthatsz. Tehát a Hold a bennetek világító fény – a Hold Anya. Az Istennő fényt hoz az éjszakába.

Engedd meg a nőies erőnek, hogy meghatalmasítson téged, mivel erejében ez egyenlő az Istenével, önmaga férfias aspektusával. Nem kell férfinak lenned, hogy erőteljes légy. A férfiaknak meg van az ereje, amely a férfi nemhez rendeltetett, de a nőiesnek is roppant ereje van és a nőiesben jelen vannak az élet olyan aspektusai, amiket a férfiak nem tudnak megtapasztalni, amiket egyedül csakis a nők képesek megélni, és ugyan ez van fordítva is, a férfiasnak is vannak ilyen aspektusai. Ez az elv ugyanúgy vonatkozik az Istennőre és az Istenre is, az erő, a Szellem nőies és férfias alapelvére, amik az emberi nemeken túl léteznek és ezt akarom, hogy elérd, megértsd, és magadba szívd, hogy miért olyan fontos mindkét aspektusnak hogy kiegyensúlyozott legyen benned. Ha a nőies hiányzik, akkor a férfias csak a hatalma felével rendelkezik, és ha a férfias hiányzik, akkor a nőies is csak a saját hatalma felével rendelkezik. A két polaritás, a két alapelv egyenlően áll, az erő az összes erővel rendelkezik, és ez a lecke, amit ma átadok.

Ez az ajándéka a Levegő Kapuknak, amit előidéznek számodra, és ezek az energiák azok, amik életre kelnek a Föld Anya testének fiziológiáján keresztül Luxemburgban és Sante Feben és Johannesburgban.

Ezen három földrajzi helyszín területe, amelyeken keresztül a tudatalatti kihívása ki fog emelkedni, és ezek az energiák most kiterjednek Kairó Kristály Szívébe és Oroszországba, Moszkva Kristály Szívébe is. Ezt az energiát most egy új központba szűrik bele, ami Törökországba aktiválódik, ahol is a Fény Plantina Tojása aktiválódik. Az Arany Tojás Johannesburghoz és Kairóhoz kapcsolódik, a Kristály Tojás Kairóhoz és Oroszországhoz és most aktiválódik a Platina Tojás.

Az ok, amiért Törökország kiválasztásra kerül azért van, mert ez tárolja magába, a Föld Anya fiziológiájának szerkezetét, ha használhatjuk a fiziológia szavát, és ez a szerkezet egy nyers dinamikát tart önmagában, amelyből ennek egyenlő kiegészítőjét a fénybe vonja, és ez egy rendkívüli örvényt hoz létre, ahol is szent erők összegyűlnek, és ez az örvény felsorakoztatja mindazokat, amelyek megfelelnek annak erejének. Ez eggyé válik a csakrák elemeivel az emberi formában és a tudatos teremtés minden más formájában is, és az új élet megszületik.

Tehát a transzformációk, amelyek ebből a pontból származnak, a Kvantum Tantra Istennői Alkímiájának Szakrális Tűz Templomaiból az új mintázatot fogják feltárni számodra.  A betekintések úgy fognak megnyilvánulni benned, mint egy fajta “aha élmények”, ahol is igazán összekapcsolódsz annak megértésével, hogy hogyan és miért történtek bizonyos dolgok az életedben, és ez fogja feltárni számodra annak megerősítését, hogy ez a múltból származik és amikor a ciklus visszatér ugyanahhoz a ponthoz, akkor nem fogsz ugyanazon ösvény mentén haladni, (hanem spirális mozgásba kezdesz felfelé és nem kört teszel meg), nem fogod ugyanazt a kimenetelt megtapasztalni, meg tudod változtatni ezt azáltal, hogy a dolgokat eltérően/különbözően teszed meg, megváltoztatva a mintát.

Tölts el egy kis időt azzal, hogy valójában elgondolkozz azon, mit akarsz a holnapodban. Kérdezd meg önmagad, hogy mennyire fontos a változás számodra, és hogy mennyire nagyon szeretnéd megteremteni ezt, és ekkor fókuszálj erre, hogy ez a teremtés materializálódjon a valóságodban. Ne pazarold az időt arra, hogy azon aggódj, amit megteremtettél és úgy jelent meg, mint a múltadban, mivel ekkor újrateremted ezt, ez ennyire egyszerű.

Tehát menj előre, hívd ki a tudatalattidat, vond ki ezeket a rejtett szörnyeket, tedd őket a fénybe és alakítsd át őket a szövetségeseiddé. Fogd az ajándékot és szabadítsd fel őket és sétálj be a jövődbe, felszerelve a magasabb tudatossággal, felsőbb intelligenciával, az életed és önmagad egy sokkal kiterjesztettebb spirituális látomásával és megértésével. Érzelmileg jobban el leszel látva, és ez emeli az életed fizikailag és anyagilag is.

Egy társteremtő vagy, és azt mondom neked, igenis megvan az erőd, hogy befolyással legyél arra, ahogyan az energia működik a saját módján az életeden keresztül azáltal, hogy arra összpontosítod/fókuszálod az irányát, amerre az menjen. Ne ragaszkodj az eredményhez/végkimenetelhez, mivel ekkor kontrollálod a folyamatot, és ez nem a kontrollról szól, ez az irányról szól,( arról, hogy mire fókuszálod az energiád.) Válaszd meg az irányt, legyél a pillanatban, figyeld meg, legyél tudatos, tegyél pozitív cselekedeteket, hívd ki önmagad, amikor muszáj, legyél nyitott, hogy meglásd azt, amely nem felel meg neked, nem illeszkedik hozzád, engedd ezt elmenni, és tedd meg a következő lépést előre. Szabadon megteheted ezt.

Az oroszlánok most feléd sétálnak, s miközben feléd jönnek, az energiájuk elpárolog és levegővé válik, egy széllé, ami körbevesz téged. A változás szelévé; ez átjárja a tested és a tested körül mozog megtisztítva az energiákat, megtisztítva az utat, ami hamarosan eljön.

Adj hálát ezért, miközben érezd ezt a szelet áthaladni a Levegő Kapukon. Miközben áthaladsz ezeken a Levegő Kapukon lásd, ahogyan a fényesség feltölt téged, mivel most már tudod, hogy ott valami különböző vár rád, mivel éppen valami különbözőt készülsz tenni, ezért a kimeneteled is eltérő lesz, az életed szakaszai különböző lehetőségekkel ajándékoznak meg, a tudatosság eltérő szintjeivel, nagyobb kiterjedéseket mutatnak meg, amelyekben fejlesztheted önmagad. Tehát ragadd meg a lehetőségedet most, merülj ebbe bele, élvezd ezt és legyél dinamikus.

Jezabel vagyok, a Fekete Madonna, a nők felszabadítója, a nőies felszabadítója a férfiakban és a nőkben és búcsút intek nektek most.

Soron következő aktiválás:

Kuthumi Mester és Mária Magdolna: 9:9 - 23-29. Levegő Kapu 2009. szeptember 9(hanganyaggal)

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-mester-es-maria-magdolna-99-23.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...