Mária Magdolna – Az Őr váltása és 9-15. Levegő Kapu

Mária Magdolna – Az Őr váltása és 9-15. Levegő Kapu

9f88892be8b3a2dad209bf1fc5f5dcc5.jpg 

Csatornázta: Michelle Eloff©

Dél-Afrika, Johannesburg, 2009. szeptember 1

Forrás: thelightweaver

Fordította: Hatejer Emese

Előző közvetítés anyaga:

Mária Magdolna: 8:28 - 2-8. Levegő Kapu 2009. augusztus 14

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-828-2-8-levego-kapu_01962747016.html

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Mária Magdolna vagyok és üdvözöllek benneteket és isten hozott az isteni igazság, a fény és a szakrális bölcsesség jelenlétében.

Bizonyára ez egy izgalmas utazás volt eddig a pontig, a Tűz Kapuk megtisztították a szellem számos szintjét és most az történik, hogy a Szellem összehangolja önmagát a tudatosságotokkal egy teljesen új szinten.

A tudatosság ezen új dimenziója a tudat egy új dimenziója, amivel kapcsolatba fogtok lépni, ami támogatni fog titeket a személyes dinamikátok jobb megértésében arról, hogy az elmétek hogyan gyakorolt befolyást fölöttetek.

A felébredés utazása egy ösvény, egy beavatás és egy kaland. A Hitelesek Útja megköveteli a beavatottaitól, hogy vágyjanak az illúziótól való megszabadulásra, a (hamis) kivetítésektől való megszabadulásra, amik súlyosan a szívükre, az elméjükre, a testükre, a lelkükre, a szellemükre nehezedtek és ez pontosan az ami most mindannyiotoknál bekövetkezik.

A Levegő Kapuk egy új elemet adnak hozzá az énetek tudatos tudatának minőségéhez és ez elvisz titeket az énben lévő tudományos helyekre és terekbe, és a nagyobb távlatokba, amit a nagy univerzum kínál fel számodra. Ma aktiváljuk a folyamat egy nagyon fontos szintjét, amely segítni fog annak megértésében, hogy a változás hogyan történik meg, és miért olyan  fontos is ez, mivel ez a változás lezajlik.  

A Levegő Kapuk 9-től 15.-ig tartják a szakrális tűz minőségeit. Minden Levegő Kapu, ami átadásra kerül hordoz magába lángokat is, ugyan ez a helyzet a Víz Kapukkal, abban is lesznek láng és levegő elemek, és a Föld Kapuk is tartalmazni fognak láng, levegő és víz elemeket magukban.

Az Őrváltás a Kvantum Tantra Istennői Alkímia általi Szakrális Tűz Templomainak újabb szintű lerögzítésének a része.

Ezek az energiák először a déli féltekén rögzülnek le nagyon fontos ok végett, ezek az energiák beleszűrődnek Dar es Salaambaa, Tanzániába, Madagaszkárba és Nairobiba Kenyába, El Dorádoba és Johannesburgba, Dél-Afrikába.

2008-ban aktiváltuk a Szakrális Tűz Templomokat Dubaiban. Ez lehetővé tette, hogy a nyers szellem beáradhasson Afrika Kontinensének gyökerébe és a világ más részeire is, és hogy az Istennő erőteljes energiáit felvértezze – az amazont, az anyát, a hajadont és a szüzet. Az Istennő ezen négy minősége az, ami felülemelkedik a korlátozott észlelésen/felfogáson, amiket az információval való visszaélés megteremtése okozott. Ez a visszaélés az eredeti üzenetek szándékos megváltoztatásához kapcsolódik az Istennővel és annak minőségeivel kapcsolatban. Az Istennői Alkímia a nőies erő, ami meghaladja azt, amely elerőtlenítette a nőies(alap)elvet a férfiakon belül és a nőkön belül. Ez az (alap)elv a társadalomban nagyon diszfunkcionális, és ez a visszaélés, bántalmazás, elfojtás, elnyomás és visszatartás sok szintjéhez vezetett. Ahogyan ezek a hártyák felszakadnak, az eredeti igazság felszabadításra kerül az emberiség számára, és az egyedi tapasztalatotok révén fény fog derülni arra, hogy mi ez a minőség és hogy ezek a szakrális minőségek, hogyan játszódnak le bennetek, és ez az úgynevezett "Őrváltás”, ahol is a nőies az idejétmúlt, elavult rendszerek fölé emelkedik, azok fölé, amik kikristályosodtak az emberiség sejtjeibe, Föld Anya testének sejtjeibe és a világotok kollektív tudatosságának sejtjeibe. A váltás/változás szükséges és létfontosságú, ha az emberiség a nőies alapelvre való reagálás és figyelembe vétel ősi módjain túlra akar fejlődni. Mivel ezt az energiát annyira félreértették, hogy az alkímiai aspektusai nem voltak alkalmazhatóak, ez az alkímiai folyamatban a fontos alkotórészek hiányát okozta. Ennek hiányában a folyamatok nem voltak végrehajthatóak és teljesíthetőek teljes mértékben, és most annak ideje érkezett el mindannyiotok számára, hogy az istennői énetek belső aspektusainak mélyére ássatok, hogy elérjétek a Szakrális Istennő isteni eredetének és eredeti igazságának ősi bölcsességének eldugott zugait, hogy kivonja ezt és a tudatos elmétek előterébe hozza ezt.

A Levegő Kapuk megnyílnak egy sugárútnak, ez a sugárút lehetővé teszi számotokra, hogy elérjétek önmagatok azon aspektusait, amelyek a sötétség, a félreértések és a tudatlanság árnyékában rejlenek és feltár számotokra egy kulcsot, az egységbe vezető személyes ösvényetek egy új dimenziójához, annak érdekében, hogy visszaköveteljétek az autentikus éneteket.

Most pedig arra kérlek, hogy hunyd le a szemeidet, ha még nem tetted meg, és képzeld el önmagad egy csodálatos fénygömbön belül tartózkodni.

Ez a gömb a vörös és kék csodálatos színeiből áll, ezek a színek folyékonyak és behatolnak a tested fizikalitásába és belépnek a gyökér és torokcsakráidba. Módosítják azt az ütemet, amellyel az energia áramlik ezeken csakrákon keresztül és ez elindít egy változtatást rezonanciában, amely ebből a két csakrából bocsátódott ki, és a vibrációjúk eléri Dar es Salaam-et, Antananarivo-t, Nairobi-t és legyökereztetik magukat Johannesburgban is. Miközben ez történik, ezen gyökerek és energiák kiterjednek a világ minden más területére is felszabadítva olyan csodálatos frekvenciákat, amelyek a mélyvöröset és a csodálatos kéket ajánlják fel a világ számára. Ezen színek minősége hozzáad egy mélyebb dimenziót az Istennő eredeti nyelvezetének szakrális rezonanciájához, amelyek ebben a két csakrában tárolódnak.  A vörös frekvencia behatol ezen igazság gyökérzeteibe, és aktiválja mindazon területeket, amelyek szunnyadtak és rejtve voltak, azért, hogy a kék vibráció hűvösségébe, derűségébe, higgadtságába és tisztaságába emelkedhessenek, és ezek a béke levegő hullámait hordozzák, hogy kommunikáljanak mindazokkal, akik készek és hajlandóak befogadni ezt az igazságot.

Érezd, ahogy ezen minőségek megnyugtató energiái átölelnek téged és a kommunikáció egy színtiszta csatornáját nyitják meg a gyökércsakrád és a torokcsakrád között. Ez pedig aktiválja a kommunikáció egy színtiszta csatornáját a Föld Anya minden gyökér- és torokcsakra (pontja) között.

Az energia áramlás, ami átfut ezen a csatornán, kitárja az átjárókat azért, hogy minden, ami kommunikál ezzel, befogadja ennek igazságát. Ezek az igazságok megnyitják a tisztántudás belső birodalmait és ezek részesülnek ebből, te is befogadod ezt és a bölcsesség egy elbűvölő új rendszere éled újjá benned.

A Kvantum Tantra Istennői Alkímiájának első Szakrális Tűz Temploma tartja azokat a frekvenciákat, amit az Őrváltásnak nevezünk. Ez a változás átalakítja az energia dinamikáját, ami a gyökér- és a torokcsakra között áramlik, és ez automatikusan aktivál egy lebontó folyamatot önmagad fizikai, érzelmi, mentális és spirituális aspektusainak összes területéhez kapcsolódva, amelyek még mindig összefonódnak a kollektív tudatossággal, ezáltal megzavarva és megszakítva az Istennő üzenetének világos elismerését, felismerését, megértését és integrálását.

Ez a Szakrális Tűz Templom most szólít téged, és azt akarom, hogy képzeld el önmagad belépni ebbe a csodálatos építménybe, figyeld meg ezt és add át magad ennek a rezonanciának, amit ez a templom hordoz magába, és engedd meg ezen szakrális templom épületének, hogy kommunikáljon veled, és hogy a lényed összes aspektusával is ezt tegye.

A kommunikáció lezajlása nagyon gyengéden megnyugtatja a gyökér és torokcsakráidat és létrehozza az energia egy nagyon gyengéd áramlatát közted és az Istennői Alkímia magasabb oktávjai között. Az Istennői Alkímia a társteremtés szakrális bölcsességét tartalmazza és megnyitja a szexcsakrát azért, hogy befogadja ezeket a kódolásokat és hogy felkészítse az éterikus méhedet arra, hogy befogadja ezt, és hogy megfoganjon az ősi bölcsességgel.

Azt szeretném most, ha elképzelnéd Jezabel Istennőt, és engem, Mária Magdolnát, Guinevierre Úrnő, Alchemaya Istennő, Mária Anya, Ízisz Istennő és Istár Istennő kíséretében és egy szakrális kört formálunk most körülötted.

Most arra kérünk feküdjél le. Miközben a tested megérinti a padlót, az ágyat vagy a földet a kék és a vörös fény lángra lobban alattad és összehangolódik a gyökér- és torokcsakráddal. Az óramutató járásával megegyező irányba kezdünk el sétálni, és közben az Istennők ősi mantráit énekeljük. Ez a tested belsejében megnyit egy birodalmat, amibe még nem tudtál behatolni a tudatosság gátló rendszerei következtében, ami az emberi anyagi világnak kollektív asztrális síkján belül tartott téged.

A mantránk behatol a lényed mélységeibe, ahol is a szégyen, a bűntudat, a tagadás és az elutasítás tárolódik és az összes negatív érzelmek, gondolatok, hozzáállások és hiedelemrendszerek a szexualitásodat illetőleg, önmagadat tekintve, mint érzéki, szexuális, kreatív és teremtő lényt a létezésben.

A mantránk létrehoz egy felszabadító és eleresztő spirált, amely kiszívja ezeket az energiákat felszabadítva ezeket a lényed belső birodalmaiból. Az energiánk megteremti a fény egy új áramlatát körülötted, amely elnyeli ezt a negativitást, és feltétel nélküli szeretetté alakítja. Mielőtt ezt a fényt beleküldenék a testedbe, hogy kicserélje azt, amit eleresztettél, előtte Inanna Istennő lép be ebbe a körbe, 12 rubin csillagtetraédert helyez a gyökércsakrádba. Az első tetraéder az óramutató járásával ellentétes irányba forog, a második az óramutató járásával megegyező irányba forog, a harmadik megint az óramutató járásával ellentétes irányba forog és a negyedik pedig ismét az óramutató járásával megegyező irányba forog és ilyen sorrendbe folytatódik ez egészen a 12-ig.

Ezen csillagtetraéderek forgási iránya az energia kétféle spirálját hozza létre. Az energiájuk megnyitja az Istennői Alkímia Szakrális Tűz Templomainak megszentelt örvényét és ez lehetővé teszi számodra, hogy befogadd a kvantum tudatosságot – a tudatosságot, ami lehetővé teszi számodra, hogy túllépj a régi világ akadályain és paradigmáin, és kifejezetten azokat a területeket célozza meg, amik elerőtlenedést, gátlást és visszafejlődést okoztak.

Vegyél egy mély lélegzetet be, lélegezz ki teljesen, miközben a csillagtetraéder energiája összeolvad a személyes galaktikus tervrajzod szakrális rácsával.

A galaktikus tervrajz tartalmazza a monádod esszenciáját és a magasabb bölcsesség és felsőbb intelligencia minden aspektusával kommunikál az Univerzumban. Ez a galaktikus tervrajz fényszálakat bocsát ki, amelyek behatolnak a magasabb bölcsesség és felsőbb intelligencia világaiba, és ezek a fényszálakat visszaküldik hozzád, amelyek tartalmazzák a szükséges hozzáférési kódokat, amik ahhoz kellenek, hogy elérd a szükséges információt, amit keresel.

Most itt az idő, hogy megváltoztassuk az őrödet. Eddig a pontig, te őrizted magad a félelmen, keresztül, te védted meg magad az elszakadáson, a lekapcsolódáson és a tehetetlenségen keresztül, és képtelen voltál teljes mértékben részt venni az életed teremtésében.

Az őr, ami élősködött rajtad a negatív alsóbb egó őre volt, és ezen egó reakciói voltak azok, amik megfosztottak téged számos csodálatos tapasztalattól, viszont nincs idő most ezen bánkódni, mivel ami történt az megtörtént és ez része volt az utazásodnak.  Most az életed egy új pontján vagy és a dualitás világa önmagad sok aspektusából és a benned és körülötted lévő az élet minőségeiből is sokat feltárt számodra. A dualitás soha nem fog eltávozni az anyagi világból (pl. nappal-éjszaka…stb), a kihívások soha nem fognak megszűnni, hogyan fogsz változtatni, hogyan fogsz növekedni és hogyan fogsz önmagadról mélyebb megértést és tudást nyerni?

A különbség azonban az, hogy a változás ezen folyamata révén és az életed dualisztikus aspektusai és kihívásain keresztül hozzá fogsz férni majd a Szellem világának olyan területeihez, amelyekhez korábban nem volt hozzáférésed, ez mélyebb betekintéseket és lehetőséget nyújt, hogy nagyobb bölcsességet szerezz, mivel a bepillantásaid és felismeréseid fel fogják tárni számodra az Istennői Alkímia eredetét, valamint az igazság eredetét, ahogy azt az Isten és az Istennő eredeti szavai által lefektették.

Nem fogjuk átadni most az igazság pontos szavait, amiket az Anya/Atya Isten Univerzális Törvényei fektettek le, mert a szavaink emberi szűrőn keresztül közvetítődnek.

Ti, azonban megkapjátok a lehetőséget, hogy a múltatok akadályain túllépjetek, azáltal, hogy bemerészkedtek a világokba, amiket most feltárunk számotokra azért, hogy személyesen felfedezhessétek ezeket az igazságokat a saját módjaitokon, a saját időzítésetekben és egy olyan folyamat révén, amely megmutatja számotokra, hogy milyen meghatalmasodottak is vagytok, hogy mennyire meghatalmasodottakká is váltok.

Most vegyél egy mély lélegzetet be, és miközben kilélegzel Inanna Istennő most a torokcsakrádra tér át. 12 zafír csillagtetraédert helyez a torokcsakrádba. Az első tetraéder az óramutató járásával ellentétes irányba forog, a második az óramutató járásával megegyező irányba forog, a harmadik megint az óramutató járásával ellentétes irányba forog és ilyen sorrendbe folytatódik ez egészen 12-ig.

Ezek a csillagtetraéderek megteremtik az örvényt megnyitva egy portált, amely lehetővé teszi számodra, hogy felszabadítsd és elereszd az összes legyöngítő mintát, amelyeket az általad beszélt szavak által öltöttél magadra és a szavakat, amiket neked mondtak és megtizedelték az önmagaddal való kapcsolatodat és az Istennőt benned és mindezt körülötted.

A diszfunkcionális tudatosság, az, amely az emberiséget gyötri napi szinten, meg fog változni ezen első Szakrális Tűz Templom újabb szintű energiáinak a déli féltekén történő lerögzítése révén, és gyökér- és torokcsakrák a csillagtetraéder energiái most kibocsátanak egy hangrezgést, amely összekapcsolódik a Szakrális Tűz Templomokkal Dubaiban. Ez megnyit egy Kristály Szív energiát benned és aktiválja az arany rácsot a dél-afrikai Johannesburgban, amely a Kvantum Tantra Istennői Alkímiájának kódjait tárolják. 

Ezek a kódok most felszabadításra kerülnek a Föld Anya testének csontváz rendszerében, más szavakkal a testének kristályaiba és drágaköveibe, a testébe lévő összes ásványba felszívódik és ez most Dar es Salaamba, Antananarivoba és Nairobiba irányulnak, és ez a kód kiterjed Kairó Kristály Szívéhez és Szentpétervár Kristály Szívéhez is Oroszországba, és tovább terjed a világ többi részére is.

Miközben ezek az energiák aktiválódnak ezáltal az Őr Váltás aktiválódik ezeken a földrajzi helyszíneken és eleresztenek egy üzenetet azoknak, akik megnyíltak rá, hogy meghallják ezt arról, hogy az idő elékezett, hogy a negatív egó alacsonyabb formáján túllépjenek, és hogy belépjenek a felsőbb egó magasabb bölcsességébe.

A kihívás, ami jön valójában egy erőteljes áldás, ezért a 9-15. Levegő Kapu energiái és áldásai lehetőséget nyújtanak arra, hogy megváltoztasd az őrödet kegyelemmel és könnyen és isteni időzítésben.

Az egó kifejeződése nem korlátozódik csak az arroganciára, az egó a félelem alakjában is megnyilvánul, a védekezések alakjában is megnyilvánul, ami az egyént a drága életéhez való ragaszkodásban tartja, a visszaéléstől, az elárultatástól, a manipulációtól és a hazugságtól való félelem végett. 

A múlt tapasztalatai végett megteremtettétek ezeket az akadályokat, gátakat, ezeket a védelmeket, amelyek gyakran vezettek az akadályok megteremtéséhez, ezek az akadályok kihívásokként manifesztálódtak a másokkal és az önmagatokkal való kapcsolataitokban. Sok közülük akadályokként nyilvánultak meg az ösvényeken a teremtésetekkel és azon képességetekkel kapcsolatban, hogy fizikai, anyagi, érzelmi, mentális és spirituális szükségleteitekkel találkozzatok. Az alsó egónak sok dimenziója van, de most az idő elérkezett, az őrváltásra, hogy a félelem őréből most a fény őre legyen.

Azt akarom, hogy lásd most a tested megnyílni teljesen, hogy befogadja a megszentelt hangzás magasabb kötelékeinek isteni kiáradását, amik a Galaktikus Magon keresztül bocsátódnak ki. Ez a Tejúton keresztül érkezik hozzád, arról a helyről, amit a Galaktikus Magnak vagy Galaktikus Központnak ismersz.

Az energiák összessége kibocsátásra kerül a Tejút csillagain keresztül és behatol a testedbe, cirógatva téged a sugaraival és az életed, a személyiséged, a pszichéd, a tudatosságod és minden más aspektus összes területére fényt ragyogtat, azokra, amik meggátolták az alsóbb egón való túllépésedet, és ez a mélyebb inspiráció újfajta érzetévé, az önbizalom, az öntudatosság és az önszeretet újfajta érzetévé alakul.

Ezek az energiák összevegyülnek a szakrális mantránk vibrációival és beleáradnak a Föld Anya testébe, és ő megnyílik, hogy befogadja ezt és átadja magát és elfogadja ezt, lehetővé téve önmagának, hogy az összes negatív félelem salakjából kiemelje magát, más szavakkal az alsóbb egókból, amik a szenvedését, traumáját, bántalmazását eredményezték, amiket befogadott. Az energiájával való visszaélést, miközben a testét megerőszakolták és megmérgezték és ő most igent mond az Anya/Atya Isten szavainak magasabb oktávjaira, és befogadja ő is az Őrváltás kódolásait.

Vegyél egy mély lélegzetet be, és miközben kilélegzel, a mantránk hallatását befejezzük és mindnyájan letérdelünk melléd, a kezünket a testedre helyezzük, feltöltve téged a fény és az összes energia végtelen forrásával, amikre szükséged van a pozitív természetű fény végett, amik segíteni fognak, és biztosítják a sikert, a választásodba, hogy őrt válts. Többé már nem védenek meg a félelmeid és a védelmeid, mostantól a fényed, az igazságod és a benned rejlő mag erőd fognak őrizni.

Lélegezd ezt mélyen a testedbe elismerve a vágyadat, a szándékodat és a kívánságodat, hogy rendelkezel ezen őrrel, ezen új őrzővel, amiről úgy döntöttél, hogy szilárdan legyökerezteted a gyökércsakrádba és a torokcsakrádba azért, hogy a szexcsakrád éterikus méhe magabiztosan és könnyedséggel befogadhassa az őrző éned fényét, amely az igazság fényét, önbizalmát, erősségét, bátorságát, bölcsességét és erejét rejti magában.

Lélegezd be ezt az összes csakrádba most, és miközben ezt teszed szabadjára engedjük a feltételnélküli szeretet energiáját, összeolvasztva ezt azzal, amit most előhívtál, és ez kicseréli ezen üres helyeket benned, amelyek a negatívitást tartalmazzák, és elkezdted az eleresztésüket a közvetítésünk elején, és most lerögzítesz egy új sors alapzatot magadban, egy sorsot, ami közelebb visz téged az egó mögött rejlő tudomány felsőbb megértéséhez, az Istennői Alkímia tudományához, és annak felismeréséhez, hogy hogyan őrizted önmagad. A félelmeid az alsóbb egód részei, ahogyan a védekezéseid is ennek részei, miközben a cselekedeteid és a benned lévő harag és düh, számos része változni fognak.

Az egyik nagyszerű gyógyítás, amely ezeknek az energiáknak a következtében jön létre, amelyeket ma bizonyos földrajzi helyszíneken rögzítettünk, mert ezeken a helyszíneken a védekezések nagyon szilárdak, és nagyon fontos, hogy a diszfunkcionális és eldeformálódott energiák ezen testeibe ez az energia behatoljon, létfontosságú ez azért, hogy beszivároghasson és átformálódhasson az Istennői Alkímia folyamata révén, és mindenki részesülhessen ebből, és ezek az energiák a világ más területeire is hatással lesznek, ugyanezt a folyamatot elindítva azokon a helyeken is.  Egyre több ember kezdi el felismerni a félelemben lévő legyöngítő energiákat, a negatív védelmekben, negatív feltételezések egész spektrumában lévő legyöngítő energiákat, amik azon alapulnak, amiket korokon át vetítettek ki és amelyek kikritályosodnak sejtszinten a vérvonalatokon keresztül, és ezt el kell távolítani a vérvonalatokból, azért, hogy ne vigyétek tovább a jövőtökbe.

Ugyanígy az országok vérvonalai is keresztül fognak menni egy fontos elengedésen és azokban az országokba, ahol az Istennői Alkímiát elfojtották, gátolták, korlátozták és meggyalázták, ezek a helyek is átmennek a tisztuláson és ezáltal az Istennői Alkímia az élet új lélegzetét fogja kilehelni, egy új útra fog rálelni, amelyen keresztül kiemelkedik, felszabadul és feltárja önmagát és elfoglalja a helyét az Isteni (férfias) Alkímia mellett, ahol is a férfias és nőies polaritások egymás mellett állnak a hatalmukat egyenlő mértékben gyakorolva, és visszahozva a hitet és bizalmat azok szívébe, akik hajlandóak maguk mögött hagyni a múltat és előremenni a jövőjükbe a szívükben bátorsággal, magabiztossággal és önmagukban való hittel telten, és a Szellem magasabb világaiba, amelyek mindannyiotokon keresztül munkálkodnak.

Most elveszük a kezeinket a testedről; a védelem és gyógyulás egy csodálatos kúpját teremtjük meg körülötted. Biztosítjuk, hogy a csakráid tökéletes összhangban legyenek, azért, hogy az, ami most felszabadításra kerül az kegyelemben, harmonikusan és isteni és csodálatos módokon menjen végbe és kerüljön elengedésre anélkül, hogy bármilyen jelentősebb zavart és törést okozna, azonban amit el kell majd eresztened, az feltárul majd számodra azáltal, hogy felfedi majd magát előtted különböző területeken át, amik jelenleg diszfunkciókat és diszharmóniát tartalmaznak. Ne félj ettől, üdvözöld ezt, mivel ez tényleg egy egészen új módon fog szabaddá tenni.

Vegyél egy mély lélegzetet be, majd lélegezz ki teljesen, miközben a Levegő Kapuk tökéletesen összehangolódnak a testeddel, a szíveddel, az elméddel, a lelkeddel és a szellemeddel és az első Szakrális Tűz Templom újabb szintű energiáinak lehorgonyzása a déli féltekén teljesen lerögzítésre kerül a Föld Anya testén belül, és a Tűz Templom ezen energiái energetikai kódolások, amelyek most életre keltik az igazság, felszabadulás és harmónia fényének szándékai általi materializáció alapzatait.

Köszönjük neked az idődet, amit velünk töltöttél. Gyengéden elkezdjük visszahúzni a tudatosságodat vissza a fizikai testedbe, válj tudatossá a környezetedre, szilárdan földeld le magad a testedben. Képzeld el az energiádat kiterjedni legyökerezve a Föld Anya testében.

Vegyél egy mély lélegzetet, majd lélegezz ki. Helyezd a kezed a Földre elismerve a Föld Anya energiáját, és adj hálát neki. Nyisd ki a szemed és földeld le magad még jobban.

Ez valóban az újrakapcsolódás és együttműködés dicsőséges időszaka, és az összes energia, ami megteremtésre került, és azok amelyek megteremtésre fognak kerülni majd a jövőben, lehetővé fogják tenni a Szellem energiájának, hogy beáradjon az élet minden területére és minden bizonnyal biztosítani fogják, hogy a Hitelesek Ösvénye legyen az az ösvény, amit sokan mások is követni fognak, mivel ez a személyes szabadság és felszabadulás kulcsát tartalmazza.

Mária Magdolna vagyok, és mélyen szeretlek titeket. Au revoir. 

Jezabel Istennő – Szakrális Tűz Templom Aktiválás 2 és a 16-22. Levegő Kapu 2009. szeptember 7

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/jezabel-istenno-szakralis-tuz-templom.html

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...