Kuthumi - Egyiptom 2009 - Tűz Kapu 5

 Kuthumi: Egyiptom 2009 - Tűz Kapu 5

zodiac_sign_of_scorpio_by_sergem73-d37p3fq-e1412326640610.jpg

Michelle Eloff©

Forrás: ligthweaver

Dél-Afrika, Johannesburg

2009. január 30.

Előző rész:

Kuthumi: Egyiptom 2009 Tűz Kapu 4

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-egyiptom-2009-tuz-kapu-4.html?m=0

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Én vagyok Kuthumi és a szeretet és bölcsesség sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy mindannyiótokat üdvözöljelek ez alkalommal és elhozzam számotokra a bizalom, a szeretet, az igazság és a bepillantás áldásait. Üdvözlet szeretteim és nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűlünk ma össze mindannyiótokkal miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteim, ez a Tűz Kapu aktiválás a torokcsakrátokra összpontosít. Biztos vagyok benne, hogy mostanra már rájöttetek, hogy ezek a Tűz Kapuk belépési pontok a csakrák mélyebb dimenzióiba, és a Tűz Csakra az egyik olyan dolog, ami a Tűz Kapukon keresztül fog megszületni a kozmikus és szolár szeretet feltárulásának eredményeként melynek folyamatában valamennyien érintve vagytok.

Ezek az energiák, amelyeket a Tűz Kapukon keresztül idézünk meg, folyamatosan tovább fognak dolgozni mindannyiótokon keresztül kilenc hónapig. Miközben ezek az energiák segítenek benneteket, a fátylak eltüntetésének egyéni folyamatában, úgy fogjátok találni, hogy számos új dolgot fedeztek fel önmagatokkal kapcsolatban, melyek nagy örömöt és mélyebb bölcsességet hoznak nektek. Ez a mostani Tűz Kapu nemcsak a saját torokcsakrátok mélyebb dimenzióiba hatol be, de el is visz benneteket bolygótok és Kozmikus Szüleink torokcsakrájának birodalmaiba.

Ennek az az oka, hogy ez most az igazság hangjának, a fény hangjának, és minden isteni létező szent nyelvének a visszaszerzési folyamata, ami isteni és megtisztelő összehangolódás a Minden Ami Van és a Minden Aminek egy részei vagytok legmagasabb akaratával, amely magába foglal titeket is.

Az utóbbi pár évben temérdek változás ment végbe, amelyeknek közvetlen szemlélői voltatok, most pedig felkészítünk benneteket az eljövendő időkre, ami néhányotoknak úgy tűnhet, hogy a nagyon távoli jövőben lesz, mégis fontos, hogy ezek az aktiválások most megtörténjenek, mert újjáélesztjük azokat a kristályrácsokat, amelyek a 2018 és 2022 közötti időszakhoz kapcsolódnak. Ez az időszak, amelyről beszélek hatalmas változásokat hoz még planetáris mérce szerint is, kiterjed a Föld Anya testének dimenzióira, beleértve ebbe a tieiteket is.

A bolygó szintű változások megmutatják, hogy miért volt olyan fontos számunkra a mi iramunkban dolgozni, rá fogtok jönni, hogy miért olyan fontos annyira mélyen behatolni az Én-be, ahogy arra benneteket is bátorítottunk. Vannak az emberi szellemnek olyan birodalmai, amelyekbe be kell hatolni és napvilágra hozni annak érdekében, hogy ezek az energiák beleszövődhessenek a kollektív tudatosságba és tudattalanba, és ahogy a virág, amely első alkalommal töri át a talajt, úgy ezeknek az energiáknak is szinte elő kell robbanniuk, egészen új korszakot kell teremteniük az emberiség számára.

Nos akkor kezdjük most az összes ilyen energia egybegyűjtésével, ezért azt kérem, hogy lazítsd el a testedet és az elmédet, csukd be a szemedet ha még nem tetted volna meg és érezd magad ellazultnak, miközben mélyen belélegezel majd teljesen kilélegezel, összehangolva magadat a Fény egyiptomi Isteneinek és Istennőinek ősi bölcsességével. Azt szeretném, most ha önmagadat egy csodaszép éjszakai sivatagba képzelnéd és amikor feltekintesz az éjszakai égre, a csillagok hatalmas tengerét látod. Csillagok úsznak a bolygók között energiát cserélve, kommunikálva egymással és kommunikálva a mindenütt fellelhető világokkal.

Azt szeretném, ha lefeküdnél most a sivatag homokjára, éreznéd a gerincedet, amint a Föld Anyához kapcsolódik és a tested összes csakrája megnyílik a Föld áldásainak, melegének és szeretetének befogadására. Miközben a meleg sivatagi homokban fekszel, a csillagok és bolygók alatt, Ekhnaton Nagyúr jelenlétére leszel figyelmes, és én, Kuthumi is jelen vagyok és ott van még egy olyan Istennő is, akit sokan még bizonyára nem ismertek, ő is csatlakozik hozzánk, a neve Szelket, ő a Mágikus Skorpió Istennő.

Közeljön és a koronacsakrádhoz telepszik, és nagyon finoman a fejedre helyezi a kezét. A tested kezd még inkább ellazulni, miközben a csillagesszenciák lüktetését a testén keresztül a koronacsakrádba csatornázza. Ez az energia továbbvándorol a gerincedben és nagyon gyengéden elindul lefelé és a gyökércsakrában pihen meg. Vegyél mély lélegzetet, majd fújd ki teljesen és lazíts.

Szelket Istennő a Skorpió minőség erőteljes energiáit képviseli, ezek az energiák segítenek neked a benned lévő alvilág mélységeibe behatolni, amellyel eddig nem volt kapcsolatod, amelyet eddig képtelen voltál meglátni, megérezni és megtapasztalni önmagadban. Folytasd a tested ellazítását, mialatt ezek az energiák folyamatosan beszivárognak a gerincedbe, ezalatt Ekhnaton elfordítja mindkét karotokat úgy, hogy a tenyeretek az égbolt felé tekintsen. Rendkívül szokatlan követ fog meg, ami valójában ősrégi láva(kő) és egyet-egyet a két tenyeredbe helyez, ami hozzákapcsol téged a Föld Anya hatalmas erejéhez, a Föld testének tüzéhez, amelyet valaha kiokádott magából. Ez a tüzes energia táplálja az összes alsó csakrádat, táplálja a szíved egy szenvedéllyel teli életért, annak szenvedélyét, hogy felfedezz magadban az összes nagy dolgot, az igazságodat és mindazt ami örömet, békét és szeretetet hoz számodra. Ekhnaton most a lábadhoz ül és a kezét a talpaidra teszi. Amikor az ujjai megérintik a lábaid, akkor energiafolyamokat kezdesz érezni felfelé a lábaidban, melyek szintén a gyökércsakrában futnak össze. Ha nem érzel semmit az sem számít, csak lazíts.

Szelket Istennő és Ekhnaton most összekapcsolják a torokcsakráik, a harmadikszem csakráik, aztán pedig a szívcsakráik energiáját és ez a három fénysugár egy csodálatosan szép hangot ad ki. Ezek a sugarak a ti csakráitok felé igyekeznek, és a hang beleömlik valamennyi csakrádba, összehangolva azokat a lelked szent és mennyei hangjával. Vegyél mély lélegzetet, majd lélegezz ki teljesen.

Amíg a csillagok és a bolygók összegyűlnek egy újabb gyönyörű hangzást teremtenek meg, ami a szívcsakrádba ömlik és felfelé tart a torokcsakrádba, hogy aktiválja a Tűz Kaput, ez alatt kelj át rajta a szoláris és kozmikus mennyei szeretet birodalmainak mélye felé, az Anya/Atya Isten hangja felé, ami a mélyen benned lakozik. Add át magad ezeknek a pompás hangoknak, vibrációknak és bármilyen más éppen most felbukkanó érzésnek és lazíts. Most pedig azt szeretném, ha ezután nagyon nyugodt maradnál. Szelket Istennő egy Skorpió Istennő, és eljönnek neki segíteni a skorpiók, de nem fognak téged bántani, semmiféle módon, teljes biztonságban vagy, teljes védelem alatt állsz. Fekvő helyzetedben a skorpiók elkezdenek felmászni a testedre, elhelyezkednek minden csakrádra, az energiájuk megnövekszik, Szelket Istennő hatalmas mágiája aktiválódik a torkán keresztül és a skorpiók elkezdenek egy egyedi és szent táncot mindegyik csakrádon, jobbra-balra mozognak, pontosan tudják, hogy mit tegyenek, közben csak lazíts és lélegezz.

Az energia Szelket és Ekhnaton között folyton-folyvást áramlik és a skorpiók most elkezdik bekódolni a csakráidat egyedi geometriai alakzatokkal, melyek a skorpió energiát testesítik meg és ezek az egyedi geometriai alakzatok a csakrákat nyitó kulcsokká válnak. Most pedig Szelket Istennő egy pénzérme méretű arany korongot helyez az összes csakrádra, mindegyik skorpió teste alá és ők azon nyugton maradnak, megpihenek a testükkel a korongon. Vegyél mély lélegzetet majd lélegezz ki teljesen.

A csillagesszenciák folytatják a felszívódást a tested DNS-ébe, és amikor a DNS-ed válaszol, akkor a torokcsakrád megnyílik, hogy befogadhassa a megszületendő Tűz Csakra mennyei nyelvezetét. Ez lehetővé teszi a kreativitás mélyebb, sokkal összeszedettebb érzését felbukkanni, a kommunikáció szabadabb áradásának képességét, a kozmosz isteni nyelve és a lelked mennyei nyelve között.

Ekhnaton fog most két arany korongot és nekinyomja a talpadnak, ezek szintén apró érme méretűek, ezeknek a korongoknak a lüktetése végigjárja a lábadat, fel a gyökércsakráig, aztán fel tovább a gerincen amíg el nem érik a koronádat. Most minden csakrád összehangolódott a torokcsakráddal, mivel ezeknek a különleges Tűz Kapu energiáknak szükségük van arra, hogy magukhoz vonzzák a fölötte és alatta lévő csakrák energiáit is, mert ezáltal ezek összes szent és isteni igazsága, szent és isteni nyelvezete, szent és isteni teremtő ereje elérhetővé, felismerhetővé, megérthetővé és kifejezhetővé válik. Lélegezz be és lazíts.

Az ezen korongokon belüli energiák személyes információt tartalmaznak a számodra, melyeket a skorpiók segítenek belőlük előhívni. Ez azt jelenti, hogy ez az információ köt össze téged azokkal a részeiddel, amelyek talán magasabb tudatod titkos kamráiban tároltál, mely kamrába igyekszel behatolni. Csak eddig a pontig titkosak voltak, de most már készen állsz belépni az Én ezen világaiba és újra fölfedezni az ősi bölcsességet, amelyet oly hosszú ideig hordoztál magadban. Vegyél mély lélegzetet és fújd ki teljesen.

Most válj tudatossá egy olyan vörös fény érzetére, amely beborít téged, ez a vörös fény a skorpió és a Mars energiájához kapcsolódik és ezeknek az energiáknak a kombinációja felszívódik a torokcsakrádba. Ennek oka az, hogy ez a fény cselekvést, állítást, mozgást és változást hordoz és táplálja, ahogy arról már említést tettünk, az igazságról való beszéd vágyát, hogy visszaköveteld az isteni sorsodat, az Anya/Atya Isten egyik kreatív (teremtő) hangjaként a saját életedben.

Lélegezz be mélyen majd lélegezz ki teljesen, mialatt ezek az energiák megtelepszenek a torkodban. Elkezded a tenyeredben lévő köveket egyre melegebbnek érezni, ahogy a Föld Anyának az ősi lávában tárolt energiája, ami ebben a formában kövült meg, kommunikálni kezd a tenyér csakráin keresztül. Ez összekapcsolódik a talpakkal, és amit ez tesz drága szerettem, az aktivál egy új utat, az adás és kapás új módszerét. Adni és kapni a szeretetet szeretettel, az igazságot igazul, a nagyrabecsülést bizalommal, hűen, fedhetetlenül és hálával. Lélegezz be, majd ellazulva lélegezz ki.

A skorpiók újra mozogni kezdenek, a farkuk előre felé hajlik. Most azt fogják csinálni, hogy használni fogják azt, amit a farok fullánkjuknak, vagy méregtövisként ismerhetsz, meg fogják érinteni minden egyes csakrádat ezzel, de most nem fognak megcsípni a mérgükkel, helyette egy-egy csodaszép ékkövet helyeznek rá mindegyik csakrádra. Lélegezz be mélyen, majd fújd ki teljesen, miközben az arany korongok teljesen eggyé válnak a csakráiddal és valamennyi skorpió most elkezdi behelyezni a drágaköveket a csakráidba. Aztán azonnal lemásznak a testedről és Szelket Istennő mögött gyülekeznek.

És közben lazíts. Szelket Istennő most elkezd egy ősi nyelven beszélni, a mennyek felé fordítja fejét, szólítja a csillagok erejét és fényét, a bolygók erejét és fényét, arra kérve ezeknek az erőknek a kombinációját, hogy lépjenek elő és tegyék lehetővé a torokcsakrád fátyoltalanítását és készítsék elő az utazásodat a Tűz Kapun keresztül és avassanak be a mennyei Skorpió Mágia ősi szakrális művészetébe. Ez lehetővé teszi számodra, ahogy azt már korábban említettem, hogy behatolhass az ismeretlenbe, hogy beléphess és felfedezhesd az önmagaddal kapcsolatos titkokat, ami nagyon személyes utazás lesz. Sokan közületek majd nem is akarnak sokat beszélni erről másoknak és itt kell majd ismét használnotok a naplótokat és leírni mindazt amit gondoltok, éreztek vagy akár elképzeltek.

A következő 10 órában veled maradunk, Szelket istennő folyamatosan körülötted tartja ezeket a vibrációkat és minden órában szakrális geometriai szimbólumok kombinációit helyezi a csakrádba, ami által ez az isteni bölcsesség ismertté válik. Ez az energia a Nap Papnőkhöz is kapcsolódik és a Szent Koronghoz, amelyre a 10 óra elteltével tarthatsz igényt, az a sok-sok korong, amelyeket integráltál és amelyek most Ekhnaton tart a talpaidon, felkészíti az energiádat a következő Napkorong fogadására, amely a mell területén fog megpihenni pontosan a szívcsakrátok fölött, a csecsemőmirigy és a torok előtt.

Lazíts és közben ez a vörös fény elkezd most szép kékbe fordulni, megnyugtatva az energiádat, a tested sejtjei ellazulnak miközben a DNS bennük felissza ezt a gyönyörű kék fényt.

Szeretteim ez a mostani beavatás újra összekapcsol benneteket a csillagok esszenciájával, összehangol benneteket a bolygókkal, melyeken keresztül utaztatok annak érdekében, hogy itt inkarnálódjatok, és amelyeken újra keresztül kell utaznotok, amikor a másik oldalon a fény világaiba kerültök. Ez az aktiválás valamennyi csakra energiáját használja, de a gyökér- és a torokcsakrátok kivételesen új vibrációhoz jut, ami segíti a torokból származó energiák fizikai lerögzítését.

Lélegezz be és lazíts. Miközben itt fekszel a Föld Anya elkezd rezgéseket továbbítani a saját testéből a gerincedbe, támogató energiákat, amelyek kitisztítják azokat az útvonalakat, amelyeken át tovább szivárognak az idegrendszerbe és ez felébreszti az energiát a testedben, hogy képessé válj befogadni és összekapcsolódni ezekkel az új energiákkal, új frekvenciákkal, új bölcsességgel, új éberséggel, új tudatossággal és kiterjedt tudatossággal, melyekbe behatolsz.

Amint egyre több energia kering testedbe, képes lesztek egy teljesen új módon összekapcsolódni az újvilágbeli mester alkimista éneddel. Ez az újra kapcsolódás folytatódik a következő 10 órában, amíg minden egy új, pompás energiarezgésben nem tetőzik, egy egészen új aláírásban, egy új fényben, új energiamezőben benned és körülötted.

Lélegezz be és lazíts. A bolygók és csillagok energiáinak lényei most lehetőséget biztosítanak a velük történő közvetlen párbeszédre ezért ebben a pillanatban, ha volna bármi, amit mondani szeretnél vagy kérdeznél akkor tegyed meg most a szíved nyugalmában, a szíved csendjében és tedd ezt meg most. Lélegezz be mélyen és lazíts. Ekhnaton és Szelket Istennő most káprázatos fényprizmát hoz létre körülötted és ez fog védelmezni téged ennek az aktiválásnak és beavatásnak az időtartama alatt mialatt átkelsz a Tűz Kapun és bejutsz az Én mélyebb világaiba. Mindketten felállnak és neked is segítenek felkelni. Ekhnaton arra kér, hogy tartsd magadnál ezeket a köveket, amelyeket neked adott, mivel ez a te leföldelő mechanizmusod és a Föld Anyához rögzítő kapcsolatod, különösen a torkod számára.

Szeretném, ha hálát adnál Ekhnatonnak és ha kifejeznéd háládat Szelket Istennőnek és skorpió segítőinek. Megfigyelheted a Nap Papnők jelenlétét, akik végig tanúi voltak mindennek és az ő jelenlétük is veled marad.

Mondj köszönetet a csillagoknak és a bolygóknak és Anya Természet egészének és adj köszönetet önmagadnak is a meghozott választásért. Vegyél mély lélegzetet és a kilégzéssel húzd vissza a tudatosságodat a fizikai testedbe. Aztán vegyél újabb mély lélegzetet, nyújtóztasd ki a karodat és a lábadat, ha szükséges körözz a csuklóddal és a bokáddal biztosítva, hogy teljesen leföldeld a testedet és lazíts.

Nos, kedveseim ezek az energiák, melyeket éppen megtapasztaltok szintén belépnek a Föld Anya testébe és ez keresztül szivárog a rendszerein és átjárja a kristályrácsokat, melyeket mint arra korábban utaltam újjá kell élesztenünk. Mindannyian kapcsolódtok ezekhez a rácsokhoz, és ti vagytok kijelölve az újráélesztésükre, mert tudni fogjátok, hogy mit kell tennetek és mikor kell megtennetek, mivel ezek a rácsok információval látnak el benneteket különböző időpontokban. Egyszerűen csak bízzatok abban, hogy aminek meg kell történnie az meg is történik, időnként azt is érezhetitek, hogy a tudatalattiból vezetnek benneteket, bizonyos dolgokat megcselekedni, bizonyos helyekre ellátogatni pusztán azért, hogy ráébredjetek arra, hogy ez a kristályrácsok része és hogy ezekkel az energiákkal dolgoztok.

Szeretteim, eljött a hatalmas változások hajnala, rendkívül mély szinten dolgoztatok önmagatokkal és mennél mélyebbre vagytok hajlandóak behatolni, annál mélyebbre vagyunk mi hajlandóak elvezetni benneteket, és segíteni az Énetek összes elemének felfedezésében, önmagatok összes dimenziójának és szempontjának és aspektusának feltárásában, és az Énetek valamennyi rejtett része a titkos kamrákban tartott aspektusok megnyilvánulnak számotokra, ha folytatjátok önmagatok meghatalmasítását és ezzel egyre több önismerethez juttok.

Az újvilágbeli Mester Alkimista Énetek az autentikus énetek része, aki a mennyei sors irányába vezet benneteket, hozzájárulva a végzet börtönéből való megszabadulás utazásához, a kilépéshez a régi tervrajzból és az új arany lenyomatba. A világok között mozogva úgy tűnhet, mintha a kihívások nem szűnnének meg, hogy vannak még dolgok melyek vizsgáztatni akarnak benneteket és akadnak olyan dolgok melyek abba az irányba terelnek, hogy csak engedjetek el, hogy gyógyuljatok és növeljétek a szeretetet, de amikor mind ezekkel foglalkoztok a legfigyelemreméltóbb változás az lesz számotokra, hogy észrevehetitek a képességeitek, az erőtök, a bölcsességetek, a bátorságok felülemelkedését a fejleményeken, hogy kivonjátok belőle az ajándékokat, hogy köszönetet mondjatok a leckékért, elsajátítjátok azokat és tovább léptek és magatok is ámulatba estek, hogy mennyire gyorsan és gyakran milyen egyszerűen lesztek képesek ezt megtenni. Örvendezzetek, amiért az önismeretnek a lélek növekedésének lényegi készségei és úgy általában a megismerésetek kiterjed és nagyban szolgál benneteket. Viszonzásul szolgálni fogjátok azokat, akik még mindig keresnek, szolgálni fogjátok az Istent és az Istennőt, ahogyan ők is a ti oldalatokon teljesítenek szolgálatot.

És így van ez szeretteim, ez az utazás megmutatja nektek, hogy a sötétségben mérhetetlen fény található, a csillagok és a bolygók fénye, amelyet láttok a belső igazságotok hangjának a fénye, a teremtőerők melyek megoldások meglelésére és megteremtésére vezetnek és arra, hogy békét hozzanak a világotokba, a személyes világotokba is, ezért menjetek tovább, tegyétek magatokévá ezt az utazást, dolgozzatok az Istenekkel és az Istennőkkel, az elemekkel, dolgozzatok a kristályokkal ha ahhoz éreztek vonzalmat, de legfőbbképpen önmagatokkal dolgozzatok és az Anya/Atya Isten esszenciájával önmagatokban és minden rendben lesz a világotokban. És így van ez, hogy átadom az áldásomat, átnyújtom a szeretetem és beborítalak a bölcsességemmel.

Én vagyok Kuthumi a bölcsesség és szeretet arany sugarának csohánja és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket. Adonai.

Soron következő Tűz Kapu:

Mária Magdolna - Egyiptom 2009 - Tűz Kapu 6

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-egyiptom-2009-tuz-kapu-6.html?m=0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...