Kuthumi - Egyiptom 2009 Tűz Kapu 4

image014.jpgKuthumi: Egyiptom 2009 Tűz Kapu 4

Michelle Eloff©

Forrás: ligthweaver

Dél-Afrika, Johannesburg

2009. január 23

Előző rész:

Kuthumi: Egyiptom 2009 Tűz Kapu aktiválás 3

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-egyiptom-2009-tuz-kapu_22.html?m=0

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Kuthumi vagyok és a szeretet és bölcsesség sugarain keresztül érkezem, hogy mindannyiótokat üdvözöljelek ez alkalommal és elhozzam számotokra a felsőbb valóságok részévé válás, az átalakulás, az igazság és a mennyei időzítés áldásait. Üdvözlet szeretteim!

És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűlünk ma össze mindannyiótokkal miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteim, ez az utazás a szívcsakra Tűz Kapuján át kezdi el megnyilvánítani számotokra azokat a mennyei célokat és terveket, amelyek a fizikai világ szerkezetében rejlenek. Más szavakkal azt, hogy viseltessetek bizalommal az Isteni időzítéssel szemben.

A legtöbb embernek rendkívül nehéz benne lenni a pillanatban, mégis meg kell tanulnotok összeszedettnek lenni minden pillanatban, mert ez teszi lehetővé az Isteni időzítés céljának megértését.

A szívcsakrán keresztüli utazás az embert az igazság, a fény, a szeretet és a meghatalmasodás számos dimenzióiba és univerzumaiba elviszi. Amint valamennyien mind többet megtanultok önmagatokról és megtanuljátok önmagatokat bölcs tanácsadóként irányítani, ezáltal elkezditek megnyitni a szívcsakrán belül lévő kamrákat, amelyekhez ez idáig nem volt hozzáférésetek. Ezekben a kamrákban a magasabb tudat és tudatosság sok dimenziója tárolódik, amelyek lehetővé teszik, hogy megértsétek a világ isteniségét, amelyben éltek, és azt az isteniséget, ami azon a világon túl van, amelyben éltek. A bizalom a másik olyan aspektus, amivel sok embernek gondja akad, az egyik oka az, hogy a jövőbe vetítitek ki magatokat és most kifejezetten arra a bizalomra utalok, ami az élet folyamatainak isteni időzítésére vonatkozik.

A szívcsakrátok önmagában is egy világ és magába foglalja az isteni órátokat, ha nevezhetjük ezt így, ami egy időmérő eszköz, egy szabályozó és olyan világ, amely megannyi fényt és szeretetet tartalmaz. Az életek megértése, amint azt tudjátok is, az élettapasztalataitok befolyásolták, különösen az életetek első 7-12 éve. A szívcsakra elképesztő mennyiségű sérülést tapasztalt meg, nemcsak ebből az inkarnációból, de másikakból is. Ezért ez a mostani beavatás segít nektek újra összehangolni az emberi tudatosságotokat az isteni órátokkal, segít újra lehorgonyozni magatokat a hihetetlen szépség, szeretet és fény megszentelt világában, más szavakkal a szívcsakrában.

Az idők kezdete óta nehézségei adódtak az embernek az isteni időzítéssel kapcsolatos bizalommal, az emberi egó miatt, különösen az alsó egó végett, mert az gyakran ragaszkodott az azonnali beteljesüléshez, vagy pedig a félelem miatt ami szándékosan nem akart vagy nem igyekezett sikeredni a múlt csalódásainak eredményeként, ami aztán gyakran vezet kiábránduláshoz és cinizmushoz, depresszióhoz és más elerőtlenítő érzelmekhez és érzésekhez. Ma Ízisz Istennő, én Kuthumi és Ekhnaton Nagyúr segíteni fogunk helyre állítani a szívcsakra temérdek széttöredezett részét, amelyek a sérülések eredményeként törtek szét, valamint újra élesztjük a  szívcsakra azon részeit is, amelyek szunnyadó kamráknak tekinthetőek.

Nos akkor kezdjük azzal, hogy becsukod a szemedet. Vegyél mély lélegzetet, majd lélegezz ki teljesen, miközben érzed a testedet, az elmédet és a szellemedet ellazulni. Képzeld el a szívcsakrádat ragyogó Rózsakvarc templomként; ez a Kristály Templom tartalmazza az összes olyan aspektust, melyeket az imént említettem. Képzeld el önmagad ezen Kristály Templom szívében állni. Én Kuthumi jelen vagyok, ahogyan Ekhnaton Nagyúr és Ízisz Istennő is.

Lélegezz be mélyen, majd lélegezz ki teljesen, megengedve az összes izmot ellazulni a testedben és képzeld el a tested sejtjeit, amint kezdik elnyelni a Kristály Templom által kibocsátott energiákat.

Minden egyes belégzéssel a kristály templom vibrációi táplálják a szellemed, táplálja a lelkedet és elkezdi táplálni a szívcsakrát, a stabilitás, a biztonság, a hit, a megbocsátás és a bizalom érzéseivel.

Add át magad ezeknek az érzéseknek és ezeknek a rezgéseknek és lazíts. Engedd el mindazt, amire nincs most szükséged.

Ízisz Istennő arra kér téged, hogy csukd be a belső szemedet is, és hogy bízz meg benne, add át magad neki, és tudd, hogy ez az utazás a szíved szívébe olyan, ami az isteni időzítésednek megfelelően fel fog tárulni számodra, és pontosan ez az, amire éppen most szükséged van ahhoz, hogy biztosítsa, hogy teljesen felkészült, teljes mértékben képes és eléggé biztonságos legyen a szíved széttöredezett aspektusainak helyreállítása.

Tudatosuljon benned, hogy Ízisz Istennő mögötted áll, a hátát a tiédnek vetve, gerince a tiéd mentén van. És azt szeretném, ha most mély lélegzetet vennél be, de ez a lélegzet a szívcsakráján keresztül történjen, és ahogy kilélegzel lazíts és add át magad.

Ízisz Istennő, mintegy archetípusként, ha úgy tetszik, őrzi a Napkorong szent kulcsát a mostani Tűz Kapu aktiváláshoz. Szintén ő őrzi ezen kapuk a szívcsakrádban történő megnyitásához szükséges frekvenciákat, amiért is az energiáját a tiéddel összeolvasztva áll, támogatva, felvidítva téged és biztosítva arról, hogy ez az utazás biztonságos és olyan utazás, ami értékes bepillantásokat hoz felszínre benned, tisztaság és a biztonság és a bizakodás mélyebb belső érzékelését.

Ekhnaton Nagyúr most előre lép, testét a tiédhez szorítja és a csakrái teljesen összeérnek a tiéiddel. Köréd és Ízisz Istennő köré fonja a karjait. Most az ő szívcsakráján keresztülvegyél mély lélegzetet, miközben az Igazság Férfias Szoláris Sugara átjárja a szívedet, megnyitva a rejtett folyosókat a magasabb tudatosság rejtett kamráihoz, amelyek elhozzák azokat a változásokat, amelyekre most már készen állsz.

Szeretném, ha most Ízisz szívén keresztül vennél egy mély lélegzetet és kilélegeznél. És azután lélegezz be Ekhnaton szívén keresztül, majd lélegezz ki. Ezt ismételd meg még négyszer.

Ezen energiák kombinációja aktiválja az ”isteni órádat” és átrendezi az összes finom testedet és az emberi természeted összes aspektusát az isteni időzítéssel. Ráadásul békét csepegtet a belső gyermeked tudatosságába, a kamasz éned és a felnőtt éned tudatosságába. Amikor ez az átrendeződés megtörténik, akkor az óra egyfajta kombinációvá válik, és ez a szíved megnyitásához vezet, ahová most már készen állsz bemerészkedni.

Engedd meg a szívednek, hogy vezessen téged, hiszen magnetikusan behúz téged ezen a kamrákba egyikébe. Képzeld el a szív ezen kamráját kristályokkal beborítva. Fordíts figyelmet a kristályok színére és kérd azt, hogy ezeknek az energiái járják át a sejtemlékezetet. Kérd azt is, hogy az éppen jelenleg szükséges emlékek jöjjenek fel a tudatos tudatosságodba, hogy tudatosan integrálhasd és leföldelhesd azokat, vagy pedig hogy tudatosítsd és elengedd azokat, ha arra van szükségük.

Vegyél mély lélegzetet, majd lélegezz ki, miközben ezeknek a kristályoknak a vibrációi beszélnek a testedhez, feltárva benned a felfedezetlen világokat, azon részeidet, amelyeket sérültként tapasztalsz meg, azon részeidet, amelyeket csalódottnak, kiábrándultnak és minden egyéb elerőtlenítő fájdalomként és szenvedésként élsz meg. Nem kell most újra részévé válnod ezeknek az energiáknak, egyszerűen csak fel kell ismernetek hogy jelen vannak és elismerve, hogy gyógyító szándékkal készen állsz foglalkozni velük, úgy ahogy most szükségük van rá, azért, hogy ezzel visszakövetelhesd a szíved ezen az aspektusait mert készen állnak a visszatérésre, és a belső egészség, egység és béke egy új szintjének megnyilvánítására.

Lélegezz be mélyen, majd lélegezz ki teljesen.

Tudatosuljon most benned egy másik jelenlét is ebben a teremben, ez a lény az ősi vezetőid egyike, aki inkarnációid legtöbbjében veled volt. Ennek a lénynek a jelenléte emlékezteti a szívedet a benne fellelhető igazságra, a benne rejlő szeretet mélységére és a belé kódolt magasabb tudatosság, tudat és éberség világaira.

A kamra minden egyes kristálya különleges információt tartalmaz, a vezetőd megkér rá, hogy nézz most körül és figyeld meg, hogy melyik kristályhoz vonzódsz. És amikor megtaláltad lépj oda hozzá, vegyed el és bátran vidd magaddal.

Tartsd most ezt a kristályt a szívcsakrádhoz, köszönd meg neki, hogy felajánlotta magát neked. Köszönd meg az összes bölcsességét és mindazt az információt, amelyet tartalmaz és megőrzött a számodra. Kérd meg a kristályt, hogy kezdje el átadni ezt az információt és energiát a szívcsakrádnak és egyidejűleg olvadjon is össze vele.

Lélegezz be mélyen, majd lélegezz ki teljesen. Miközben ez az energiák és információk a kristályodból áthatják a szívedet, ezalatt Ízisz Istennő felszabadítja a kulcsot, amelyik a Tűz Kaput nyitja, és ennek a Tűz Kapunak az aktiválása a rajta való átkeléssel kezdetét veszi. Az ahhoz szükséges energiát is szabadon engedi, ami a szoláris papnők következő Napkorongjához szükséges, amelyet az Igazság Nap Istennői fognak biztosítani a számodra.

Lazítsd el a testedet és csak bízd magadat az érzelmeid, az érzéseid és a képzeleted áramlatával. Nem számít az, ha nincsenek konkrét érzéseid arról, hogy ez a kristály mit tartalmaz, egyszerűen bízz benne, hogy az beszivárog a lényedbe és meg fogod kapni az üzenetét és meg fogod érteni a benne tárolt információt.

Ízisz Istennő most megfordul, elmegy és hoz a kamrából egy másik kristályt. Visszatér hozzád és elkezdi bekódolni ennek a Tűz Kapunak a szakrális kódjait a gerinc teljes hosszába, felülről lefelé haladva, le egészen a farkcsontig. Lazíts, mialatt ez történik és tudd, hogy az összes a gerincbe rajzolt szimbólum belekódolódik a tested DNS-ének minden szálába és a test sejtjei válnak azokká a kristály kamrákká, amelyekben a DNS összegyűjtötte ezt az információt. Ezek a szimbólumok aktiválják azt az utazást, ami egyre mélyebbre hatol a lényed magjába, egyenesen be az autentikus éned szívébe és lassan de biztosan, az isteni időzítésednek megfelelően a történet fel fog tárulni, a saját egyedi történeted.

Ízisz Istennő folytatni fogja a telepatikus kommunikációt veled, azáltal gondolatokat, ötleteket, sőt alkotó ösztönzéseket továbbítva az elmédbe. Arra biztatunk, hogy cselekedj ezeknek megfelelően és írd vagy rajzold le a naplódba, ha van.

Ez az információ értékes a számodra, mint emberi alakban élő léleknek, mivel mélyebb megértést biztosít azzal összefüggésben, hogy hol tart a szívcsakrád fejlettsége éppen most és hol tart a szellemed fejlettsége emberi formában. Amint ez kifejlődik a Szellem, mely megelevenít és mozgat téged képes lesz tudatosabban és nagyobb erővel munkálkodni rajtad keresztül, és új lehetőségeket fogsz észrevenni, amik feléd jönnek. Vagy nagyobb könnyedséggel, bölcsességgel észlelitek a kihívások és saját folyamataitok megértésének képességét, és úgy fogjátok találni, hogy képesek lesztek használni a szeretet erejét, hogy megbocsássatok önmagatoknak és másoknak. És hogy mások jelenlétében ítélkezés és gyűlölet nélkül tartózkodjatok és ugyanerre önmagatokkal szemben is képesek lesztek.

Ízisz Istennő most engedi ezt a kristályt beleolvadni a gerincedbe, ahol is a gerincfolyadék részévé válik és beintegrálódik a tested rendszerébe.

Vegyél mély lélegzetet, majd lélegezz ki teljesen.

Ekhnaton Nagyúr most hátralép és ezzel a hátralépéssel egyidejűleg észreveheted a fenséges Napkorongot közöttetek lebegni. Ez a Napkorong tartalmazza az emberi világ mesterei által adományozott szent vibrációkat és szent információkat, ahogy a végzet börtönéből történő megszabaduláshoz elsajátított eszközöket is. A megvalósított önismeret válik olyan ösvénnyé, amelyen haladva az utazásod bizalommal, integritással telve és igazságában teljesülhet.

Vegyél egy mély lélegzetet, lásd a napkorongot a szívcsakrád felé mozogni, és amikor kilélegezel beleolvad, és ezután lazulj el.

Ekhnaton és Ízisz, a vezetőtök és általam Kuthumi által egyesített energiák most egy új kristály vibrációt alkotnak az energiamezőtökben. Ez a vibráció rendkívül egyedülálló. Csak rád jellemző egyedi hangot tartalmaz. Üzenetet küld ki az Univerzumba arról, hogy elérted az öntudatosság bizonyos szintjét, ami ezért feljogosít téged arra, hogy a következő szintre lépj.

Amint megkapod az engedélyt ezekhez a magasabb világokhoz, én Kuthumi, Ekhnaton, Ízisz és a vezetőd veled tartunk ezen az ösvényen.

A következő tíz órában átkelsz a Tűz Kapun. Átjutsz ebbe az új világba és üdvözölnek téged a hatalmas Központi Nap Nagy Papjai és Papnői. Egy szoláris kamrába visznek téged, ahol ragyogó kvarc kristályokban tárolják a nap energiáját. Itt kerül újra összehangolásra a teljes energiameződ és a finom tested az emberi éned időzítésével, biztosítva, hogy az igazság és szeretet nagyszerű terve 100%-ban összhangba kerüljön valódi sorsoddal, és újra alapozzák, hogy azután bizalommal telve mehess tovább, tudva, hogy arra tartasz amerre menni szándékoztál. És hogy minden tökéletesen és az isteni időzítésnek megfelelően bontakozik ki.

Vegyél mély lélegzetet majd kilélegezve lazíts.

Ekhnaton Nagyúr most mindkét tenyerét a szívcsakrád elé tartja. A tenyeréből átható fényű és színű lángok törnek elő, és átjárja a szívcsakrádat, átégetve az illúzió azon fátylait, amelyek elhomályosították a látomásodat, és mialatt ez a feltárulás végbemegy addig az előtted kibontakozó látvány megtölti a szívedet örömmel, reménnyel, bizalommal és élvezettel.

Lélegezd be ezeket a lángokat a szívedbe és lazíts.

Majd Ekhnaton hátra lép, közben a vezetőd előre lép és az egyik tenyerében egy pompás szitakötő pihen, a szitakötők szárnyaiból sziporkázó sokszínű energiákat láthatsz előjönni. Ez a szitakötő a jelképe az előrehaladó utazásodnak és emlékeztet téged arra, hogy tudod, hogy ki vagy.

Emlékeztet rá, hogy az illúzió nincs többé, hogy az illúzió te voltál, amikor azt hitted, hogy hiányos, értéktelen, használhatatlan, tehetetlen és szeretetlen vagy.

Vegyél mély lélegzetet, majd lélegezz ki teljesen.

Amikor a szitakötő elkezd a szívcsakráddal szemben lebegni, szárnyainak rezgése a szívedhez énekel és ez a kommunikáció megnyitja a szívcsakrádat és még jobban kiszélesíti a látomásodat önmagadról. És amikor készen állsz üdvözöld ezt a szitakötőt a szívedben, ahol emlékeztetőül megpihen, arra, hogy tudod, ki vagy.  

És drága szeretteim ez a Tűz Kapu ajándéka számotokra.

Vegyél mély lélegzetet, majd fújd ki teljesen.

Adj hálát ennek a szitakötőnek, amiért felajánlja magát, hogy a szívedben tartózkodjon, emlékeztetőül az ajándékra, amelyet elhozott. Lazíts és engedd el mindazt, ami felszabadulni kíván.

Ezek az energiák elkezdik megerősíteni az érzelmi tested, lehetővé téve az érzelmi tested ezen részeinek, amelyek ragaszkodtak a múlthoz, hogy most egyszerűen eldobják ezeket az illúziókat és a figyelmüket az én valódi részére irányítsák, arra a részre, amely pontosan tudja, hogy ki vagy.

Köszönd meg a vezetődnek, hogy elhozta ezt az ajándékot számodra. Adj hálát Ekhnatonnak a lángokért és adj hálát Ízisz Istennőnek az általa elhozott kulcsokért. Adj hálát a szívcsakrád Kristály Templomának esszenciájáért és adj köszönetet magadnak a választásért, hogy elindultál ezen az úton, és hogy bátran sétáltál a szíved és fényed azon részei felé, amelyeket még nem fedeztél fel. És tudjátok, hogy egy egészen új világ vár rátok, mivel a nagyobb önismeret nagyobb önerőt hordoz

és a magasabb szintű személyes erővel ki tudhatja, mi mindenre lesztek képesek? Ki tudhatja, hogy mit fedeztek fel?

A rátok váró tapasztalataitok miatt, és ahogy azok kibontakoznak tekintsetek úgy az életre, mint egy kalandra, nem pedig úgy mint egy ijesztő sivárságra. Amikor reggel felébredtek mondjátok magatoknak élvezettel: Vajon mit hoz ma nekem az életem? Milyen ajándékkal fog segíteni, hogy nagyobb önismeretet és több személyes erőt érhessek el?

Vegyél még egy mély lélegzetet, és amikor kilélegezel húzd vissza a tudatosságodat a fizikai testedbe.

Tudjatok róla, hogy a következő tíz órában az energiátokat a szívetek rózsaszín kristály templomában tartjuk. Ne feledkezzetek meg a naplótokról és írjátok le az érzéseiteket, a gondolataitokat és a meglátásaitokat és az örömötöket a pillanatról, mert ez a pillanat soha többé nem tér vissza abban a formában, amelyben éppen most van. Hasonló pillanatok jöhetnek, de soha nem ugyanazok, mint az adott pillanat.

Élvezzétek ki az emberi lét örömét, azt a lehetőséget, hogy a létezésben a tanulásra leginkább alkalmas világnak vagytok részei. És tudjátok, hogy áldottak vagytok, személyes erővel megáldottak a szeretet, a megbocsátás, a bizalom hatalmas képességével megáldottak. És hogy biztonságban vagytok önmagatokon belül, és a világon belül melynek részei vagytok.

Vegyél még egy mély lélegzetet majd lélegezz ki teljesen, hogy biztosan, teljesen leföldeld önmagadat a testedben.

Nos, kedveseim ez a Tűz Kapu aktiválás a szívcsakrában folytatni fogja a vibrációk kibocsátását a test három alsó és három felső csakrája felé a következő 44 nap folyamán. Amit a szívetek idáig feltáratlan kamráiban felfedeztek az tovább folyik minden alsó és felső csakrába, biztosítva azt, hogy az információ, az eszmék vagy gondolatok minden aspektusa megfelelően beolvadjon és elérthető legyen minden csakrán keresztül.

Szeretteim, hihetetlen utazást választottatok. És együttes és egyéni cselekedeteitek hatása még sok hétig, sok hónapig érezteti hatását. Ezért kérjük, hogy vezessétek a naplótokat, mert így fogjátok igazán meglátni, hogy mennyire erővel telt időket élünk. És azok közületek, akik talán nem éreznek semmit történni, nem láttok történni semmit önmagatokkal, nem éreztek, nem érzékeltek semmit, ti se higgyétek, hogy kimaradtok belőle. Kérem, hogy ne taszítsátok ezt el magatoktól. Még ti is megtapasztaljátok a teljes erejét mindezeknek az aktiválásoknak. És ezek a beavatások világokat és dimenziókat nyitnak meg bennetek, amelyeket nagyon tisztán meg fogtok látni az életetek részévé válni. Ezért örömmel és boldogan ölellek át benneteket. Megköszönve a részvételeteket, hogy tiszteletben tartjátok a szerződésünket az elvégzendő munkáról, amelyet közösen végzünk el a tűz egyetlen testeként, utat vágva azok számára, akik utánatok jönnek. Elhamvasztva az illúzió fátylait, amelyek meggátolták az emberiség tisztán látását az igazsággal kapcsolatban, a személyes erejével és azon képességével kapcsolatban, hogy tudjon szeretni és megbocsátani.

Kuthumi vagyok, a szeretet és bölcsesség Arany Sugarának Chohánja és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket. Adonai.

Soron következő Tűz Kapu:

Kuthumi: Egyiptom 2009 - Tűz Kapu 5

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-egyiptom-2009-tuz-kapu-5.html?m=0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...