Kuthumi - Egyiptom 2009 Tűz Kapu Első Rész

 Michelle Eloff (09.01.15) - Kuthumi: Egyiptom 2009 Tűz Kapu Első Rész

the_magic_of_ancient_egypt_by_myworld1.jpgForrás: thelightweaver

Fordította: Borsos Árpád

Előző bevezető aktiválások:

Magdolna Láng Aktiválás és Tűz Ceremónia 2006. január 20

https://szivtanc.blogspot.com/2022/10/maria-magdolna-magdolna-lang-aktivalas.html

Mária Magdolna - 1:11 Tűz elem aktiválás 2008. december 27

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-111-tuz-elem-channelling.html?m=0

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Michelle Eloff által csatornázva ©

Johannesburg, Dél-Afrika, 2009.01.15

Ooooooo0oooooooO

Kuthumi vagyok, és a Szeretet és Bölcsesség sugarain keresztül érkezem, hogy mindannyiótokat üdvözöljem ez alkalommal, és elhozzam számotokra a magasabb bölcsesség, a belső tudás, az ön-elfogadás és a szinkronicitás áldásait. Üdvözlet szeretteim!

És a szívünkben nagy örömmel és boldogsággal gyűlünk ma össze mindannyiótokkal, miközben szilárdan Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteim, az első Tűz Kapu utazás [a fátyoltalanítás,] a leleplezés utazása. Az autentikus én leleplezéséé, utazás egy másik világba, az igazság világába, amihez még nem kapcsolódtatok hozzá. Minden év az autentikus én szentségéhez való kapcsolódás új ciklusával ajándékoz meg benneteket.

Az első Tűz Kapu közvetlenül a gyökércsakrátokra fejt ki hatást, ezen az átjárón Hathor istennő kísér át, és Ekhnaton kövezi ki az utat ehhez az erőteljes átmenethez énetek megtapasztalásának új módjába. Valamennyi Tűz Kapu a befelé tekintésre, a befelé fordulásra kényszerít, és a fényetek megértésére, az életetek létrejöttének céljára, és arra, hogy hogyan tudjátok azt legjobban megélni, kifejezni, valamint hogy hogyan tudjátok kezelni mindazt, ami ezalatt a ciklus alatt történik.

Az első Tűz Kapu megmutatja azokat a romboló energiákat, melyek az alacsony önbecsülésben rejtőznek vagy az önbizalom hiányában, amikor másokra vártok, hogy kezeljék azt, amit önmagatokkal szemben éreztek, és ez gyakran tudatalatti elvárás. Ebben az üzenetben a legfontosabb, szeretteim, hogy mit kezdjünk az ÖSSZEHASONLÍTÁSSAL, és ugyan az összevetésről beszéltem már korábban, de ez a beavatás megmutatja, hogy amikor összehasonlítjátok magatokat másokkal, amikor azt kívánjátok, hogy bárcsak másvalaki lennétek, vagy valami más, ami nem vagytok, akkor magatokra veszitek az illető személy vagy helyzet karmáját. Ha szeretnétek híres színész vagy színésznő lenni, főleg maga a személy vagy szeretnétek inkább a legjobb barátotok bőrében lenni vagy valaki más életét kívánjátok, akkor a kérésetek meghallgattatik, magatokra veszitek a karmájukat, átveszitek életük egy lenyomatát, ami behálózza a sajátotokat és ez gyakran nagyon zavaró, izgató és legyöngítő kifejezéseket ölt, ezért ez a beavatás teljesen visszavisz benneteket az alapismeretekhez, a gyökércsakrához, az alaphoz, a megalapozáshoz, és el kell kezdenetek kérdőre vonni magatokat, hogy ugyan kinek a karmáját vettétek magatokra? Kit irigyeltek? Kit ítéltek el? Kit bírálgattok? Kinek a helyében szeretnétek lenni?

Ne feledjétek ezeket a szavakat, kedveseim, amit elítélsz, azzá válsz, amivel összehasonlítod magad, azzá is válsz. Évekkel ezelőtt beszéltünk arról, hogy vállaljátok az igazságotokat, vállaljatok felelősséget a cselekedeteitekért, a gondolataitokért és a szavaitokért, nincs mit tenni annak bizonygatásával, hogy meg tudtok nyilvánítani bizonyos dolgokat az életetekben. Sokan közületek kivetítettétek azt a gondolkodást, hogy ha követitek, amit mondtunk, akkor külső gazdagságot fogtok megnyilvánítani és sok más dolgot, de mi a helyzet a belső világgal? Mi van a belső gazdagsággal, a belső örömmel, a belső szeretettel? Nincs a képességeitek között, hogy tényleg a lehetséges legjobb életet éljétek, hiszen magatokévá tettétek az új élet ígéretének eszméjét.

A Nap energia erőteljes, a Nap beragyogja előttetek az ösvényt, de egyben át is égeti azt, ami már nem szolgál benneteket, ezért Hathor Istennő megmutatja nektek a gyökércsakra szent kamráját, és erről a helyről emelkedik föl az új szenvedély új fénye.

Szeretteim, létfontosságú megértenetek, hogy amíg meg nem ismeritek magatokat, addig nem tudtok leszállni a reinkarnáció kerekéről. Az emberiség földi és spirituális történelmének ez az egyik legerőteljesebb időszaka, amikor arra kaptok lehetőséget, mint még soha a Vízöntő korát megelőzően, hogy ez a kor elhozza a tudás megszerzésének, és legfőképpen az önismeret megszerzésének a lehetőségét.

Megemésztve annak megértését, hogy azzá váltok, amiről ítélkeztek, hogy azzá lesztek, amit irigyeltek és hogy amit elutasítotok, az fontos változást idéz elő az én kapcsolataiban, amiatt az első Tűz Kapu elmetszi a kötelékeket a külső világhoz, hogy úgy mondjam, és arra szorít benneteket, mondhatni megint csak, hogy forduljatok befelé, vizsgáljátok meg, hogy miért akartok másvalaki lenni, miért utasítotok el bizonyos dolgokat az emberekkel kapcsolatban, miért ítélkeztek, és általában miért vagytok boldogtalanok a saját életetekben, és saját magatokkal kapcsolatban? Az egyetlen mód, amivel kikerülhettek a végzet börtönéből az, ha fölébe kerekedtek, ha bejárjátok ezt az utat, ha teljes felelősséget vállaltok magatokért és higgyétek el, sokatoknak még csak nem is dereng, hogy ez mit jelent. Ez azért van így, mert egyszerre csak hirtelen egyedül maradtatok a világotokban, a világotokat, pedig az jelenti, amit az életetekként tapasztaltok, Michelle életeként vagy Péter életeként vagy Jancsi, vagy Juliska életeként, ez idő tájt elsődlegesen erre fókuszáltok.

Átkelünk a szent földeken, ahová Ekhnaton hihetetlen új energiákat hozott át, amelyek nem engedték őt szabadon, mivel mindenki más visszautasította őt, és nem állíthatott templomot, mert az anyagból épített templomok nem maradtak fönn sokáig. Ezért remélem, hogy kezditek belátni, hogy ez az utazás a Tűz Kapukon keresztül, és a leleplezés megtapasztalása kezdetben ijesztő lehet, de biztosíthatlak benneteket, hogy amint átkeltetek az összes kapun, egyre több hitelességet fedeztek fel magatokkal kapcsolatban.

Most tehát lazítsd el a testedet, csendesítsd el az elmédet, csukd be a szemedet, és érezd a testedbe zárt önmagadat az Anya/Atya Isten és az igazi éned által életre keltve!

Érezd meg vagy képzeld el a gyökércsakrád esszenciáját, az életed alapját, belefoglalva az összes félelmedet, ítéletedet, irigységedet, elutasításodat, bírálatodat és minden gyöngítő gondolatot, érzést, szót és cselekedetet, amit másokra vetítettél ki és mások te rád.

Most képzeld el Ekhnatont és Hathor istennőt és lásd magadat kettejük között állni! Érezd az energiájukat összekapcsolódni veled! Megfogják mindkét kezedet és elindulnak. Előrehaladtotokban figyeld meg, hogy egy különleges sivatagban jársz, homokdűnék mindenütt, érzed a nap hevét a testeden. Menj tovább!

Arra kérnek, hogy csukd be a belső szemeteket is, és bízd rájuk, hogy minden lépésedet vezessék! Egy kicsit tovább haladnak és aztán megállnak. Hathor istennő a jobb keze tenyerét pontosan a harmadikszemcsakrád fölé helyezi, ez megnyitja a magasabb tudatosság és figyelem átjáróját, ami fénysugarat küld le a gyökércsakrába, megnyitva a fény kapuit a gyökércsakrában.

Egy átható vérvörös kristály kezd kiemelkedni a gyökércsakrából végig fölfelé tartva a gerinc mentén, amíg össze nem kapcsolódik a harmadikszemcsakrával. Ez a meghatalmasodásod kristálya, magában hordozva az autentikus éned tudását, tartalmazza a legmeghatalmasodottabb éned energiáját és erejét - azon részedét, amely tökéletes békében vállal felelősséget érted, az a részed, amely kielégíti énednek az isteni természeted, az emberi és állati természeted komplex tudása és megértése iránti vágyát.

Ekhnaton elengedi a kezedet, a szemed még mindig csukva, és egy kicsit tovább lép. Kezdesz meghallani egy szokatlan hangot és ez a hang áthatja a tested sejtjeit és a Tűz Kapu aktiválás elkezd visszhangozni a DNS teljes hosszán. Ez a rezgés eltávolítja mindazon negativitást a gyökércsakrátokon belül, melyek szilárdan legyökereztek és megrögzültek a magatartásotokban, a hiedelmeitekben, az (ön)azonosságotokban, és minden másban, amihez ragaszkodtok, és amit úgy láttok, mint önmagatokat, a különbség az, hogy ezekkel a kiterjesztésekkel határozzátok meg magatokat, és nem látjátok, hogy valójában ezek nem ti vagytok, ezek csak egy-egy részetek kifejeződései, de ez nem mutatja meg, vagy nem mondja el senkinek, hogy mi található a szívetekben, mi található a lelketekben, miféle ember vagytok ti a képmutató álarcok, a fizikai testetek látványa mögött, és ez drága kincseim, az igazi erő utazása. Amikor érzitek ezt az erőt az ereitekben csörgedezni, akkor lesznek pillanatok, amikor érinthetetlennek érzitek magatokat, az élettel egynek, ezáltal szeretetben mindazzal, amitől vagy akitől lehetetlen elválasztani magatokat. Ez az összeolvadás az Isteni Nász, ami nem a kölcsönös függőség vagy félelem alapú egybetartozás.

A hang egyre növekvő rezgéseket küld át a testeden.

Hathor istennő most előrehúz téged, és azt súgja neked, hogy nyisd ki a szemedet, és lásd meg azt a felséges kristály templomot, ami a pusztaság közepén tűnik fel.

A kristály templom egy tökéletes, gyönyörű vörös fénysugarat bocsát ki. Ennek a templomnak a belsejében van egy szent kód, szent kódjaid egyike, ami a gyökércsakrádba kódolódik bele, s ezzel a leleplezés [a fátyol felemelkedése] tovább folyhat.

Ekhnaton újra megfogja a kezedet. Arra kér, hogy háromszor mélyen lélegezz be és ki.

És elindultok előre, és engedélyt kapsz a belépésre a templomba. Ahogy átléptek a kapualjon, a Tűz Kapu teljes erejében aktiválódik, üzeneteket küld a testednek a másodperc törtrésze alatt, s minden ilyen információt azonnal földolgoznak a test sejtjei, az információk végighaladnak a központi idegrendszeren és az összes energia száladon.

Egyre mélyebbre hatolva a templomba elkezdesz megérezni a testedben a gyökércsakrától a harmadikszemig terjedő kristályt vibrálni, ahogy az információt és a kristály templomban tárolt energiát elnyeli (ez az információ és energia kimondottan személyre szabott).

Lenézve a kristály padlóra egy gyönyörű szent jelképet látsz megjelenni fölfelé lebegve a gyökércsakrádfelé és mélyen belélegezve magadba húzd a szimbólumot a gyökércsakrába és a kilégzéssel engedd ott megtelepedni.

Hathor istennő most mögéd lép. A kezében egy másik kristály, egy kvarc kristály van, ezzel a tökéletes vörös fénnyel telítve. Széthúzza a hajadat a tarkódon és a Nap Papnők megszentelt nyelvét elkezdi bekódolni a gerinced egész hosszába, a nyakszirtnél kezdve. Csak lélegezz be és ki, amíg a szent szöveget végig be nem kódolja a gerincbe, és amíg el nem éri a gyökeret.

Amíg ő így tesz, azalatt észrevehetsz négy Szoláris Istennőt megjelenni a templomban, valamennyien egy-egy szent Nap Korongot tartanak. Ezek a Nap Korongok szimbólumokat tartalmaznak, és rezgéseket bocsátanak ki, melyek beszélnek a tested csakráihoz. Most köréd helyezkednek észak, dél, kelet és nyugat elrendezésben – a föld, tűz, víz és levegő elemnek megfelelően. Ennek a bizonyos templomnak a szent hangjait kezdik el énekelni, ezzel egy időben a Nap Korongok elhagyják a kezüket. A Nap Korongok most a tested előtt lebegnek, az általuk kibocsátott frekvencia áthatja a gyökércsakrádat és a harmadikszem csakrádat és elkezdi benned elrendezni a nap-erőt. Ez mindenkire nézve egyedi módon történik meg.

Ezek a papnők ismerik igazi lélek természeteteket és azért vannak itt, hogy keresztülvigyenek az egész leleplezési folyamaton, s ha van valami, kifejezetten a gyökércsakrára és a valaki mássá való válásotokra vonatkozó téma vagy azt tapasztalják, hogy az életetek más, mint amilyennek nekik elmondjátok, akkor az ebből a leleplezésből kiemelkedő erő olyan erő lesz, ami a hiteles fény harcosok igazi sorsának ösvényére vezérel benneteket és nem a kétségbeesett áldozat fogja keresni sorsának túlélési esélyeit. Most jött el annak az ideje, hogy kiemelkedjetek a végzet börtönéből, és elvegyüljetek a sors szent ösvényével.

Fordítsd most a tenyeredet az ég felé! Kettő korong most a bal kezed, kettő a jobb kezed fölé lebeg. Néhányan ezeknek az energiáknak a vibrációit érezhetitek a tenyereteken. Tartsd ezt meg.

Ekhnaton most előrelép kezében egy holló tollával. A harmadikszemed felé közelít vele és ezzel a tollal írja a harmadikszem csakrádra a Nap istenek és istennők, papok és papnők ősi kódját. Ez beintegrálódik a testedbe, és amikor készen állsz rá, akkor az üzenet tisztává válik, mivel látomásban lesz részed.

Lélegezz be mélyen, fújd ki teljesen! Ahogy végzett, a nyaka körüli arany korongot a harmadikszemed felé közelíti, újabb mennyei jelképet kódolva ezzel belé. Nem számít, ha nem látod vagy érzed ezt a jelképet, csak lazíts, tudva, hogy mindez megtörtént.

A kezeid fölötti korongok most elkezdenek összeolvadni a kezed csakráival. Ezek az energiák mindig jelen lesznek, és részei lesznek mindannak, amit adsz és kapsz, ezért tudatosuljon benned, hogy mit adsz át, és mit fogadsz el!

Hathor istennő most egy igazgyöngy kagyló héját teríti köpönyeg gyanánt a válladra, ez pecsételi le azokat az energiákat, melyeket a gerincedbe kódolt.

A négy Nap papnő visszatér eredeti helyzetéhez és a négy irány és a négy elem energiája belezúdul a gyökércsakrába. Vegyél egy mély lélegzetet, belélegezve ezek energiáját a gyökércsakrába és engedd azokat elrendeződni, és lazíts!

Most, kedveseim, a szent kristály Tűz Templomban maradtok a következő tíz órára. Ezalatt Hathor istennő és Ekhnaton és a négy Szoláris Papnő megad nektek minden szükségeset ahhoz, hogy teljes mértékben biztosíthassátok a Tűz Kapu maradéktalan kapcsolódását a gyökércsakrátok esszenciájához, és hogy a leleplezési folyamat teljes mértékben végbemenjen.

Szakítsatok időt az érzéseitek és gondolataitok leírására, írjatok le minden személyt, akit irigyeltek, ami lenni szeretnétek, amit elutasítotok vagy elítéltek és fordítva is. Ez majd megmutatja, hogy hol vettétek át mások karmáját és fogadtátok el szánt szándékkal magatokénak, és nem azokról beszélek, amelyeket a genetikai vonalatokból vettetek át, a külső világotok embereiről beszélek. Ez nagyon fontos része a folyamatnak, rendkívül fontos kulcs rejlik benne.

A napló írásotokon keresztül megérthetitek, hogy pontosan mit kell most elengednetek és mire kell összpontosítanotok annak érdekében, hogy teljesítsétek az első Tűz Kapu utazását.

Most Ekhnaton odatart egy talpas poharat neked, ami tiszta kristály-vízzel van tele, igyad ki! Amikor a kristály-víz beér a testedbe, elmossa a feszültséget, az aggodalmat vagy bármilyen stresszt, ami azzal kapcsolatos, amivel most foglalkozol.

Néhányan úgy érezhetitek, hogy már elkezdtetek ezekkel a dolgokkal foglalkozni, és amit most tapasztaltok meg, az egyszerűen csak megerősítése annak, hogy jó nyomon jártok, hogy halljátok a belső vezetés hangját, és biztosan és feltétel nélkül készen álltok belépni egy egészen új világba.

Szeretteim, ez az utazás az erő magatokba fogadásának olyan módjáról szól, amelyet azelőtt még nem gyakoroltatok. Egyre mélyebbre viszünk benneteket az én birodalmaiba, amire egyedül csak nagyon kevesen vették a bátorságot, de ha meg akartok szabadulni a végzetetektől, akkor ezt kell tennetek. Ez az Avatárok, és minden ősi bölcs tanító szintjére emel föl titeket. A mi Felemelkedett Mester szintünket, azokét, akik megjárták a fizikai testet is, fogjátok elérni, ha hajlandóak vagytok követni ezt az utat, ha hajlandóak vagytok magatokba nézni, elsajátítani és szeretni éneteket és magától értetődően hinni magatokban.

Ezért, szeretteim, önmagatok másfajta újjászervezése, másként való felékesítése és más módszerű újra feltalálása veszi kezdetét, ezúttal az építész és a tervező a ti belső, autentikus erőtök lesz. Ne becsüljétek alá azt, amit ez képes nektek nyújtani és feltárni.

Adj hálát Ekhnatonnak és Hathor istennőnek és a négy Szoláris papnőnek. Ebben a templomban fogsz maradni a hála kifejezése által, amivel nyugtázod, hogy készen állsz végigjárni ezt az utat, hogy hajlandó vagy megtenni bármit, ami legmeghatalmasodottabb éneddé változtat téged. Az önismeret nélkül nincs más, mint egyre inkább más emberek karmája átvételének folyamata.

Vegyél mély lélegzetet, lélegezz ki teljesen, ahogy elkezdjük visszahúzni a tudatosságodat a fizikai testedbe, továbbra is kapcsolódva a szent kristály templomhoz a pusztaságban. A vörös kristály a testedben a gerinc mentén folyamatosan ontja a rezgéseket, melyeket aktiváltunk, biztosítva, hogy a mágneses meződ jelzései mindennel és mindenkivel tudassák, hogy eljött az idő a világotok megváltoztatására.

Lazítsd el a testedet, körözz a nyakaddal, mozgasd meg a vállaidat, forgasd meg a csuklódat és a bokádat, földeld le magadat szilárdan a fizikai testedben!

Kedveseim, nem győzöm eléggé hangsúlyozni, mennyire fontos a naplóírás, bepillantást és tisztaságot biztosít ahhoz, amit kerestek, segít meglátni, hogy miért kívántatok más bőrébe bújni. Most kérlek [benneteket], hogy tartsátok észben, hogy nem a személyes álmokra utalok, a személyes célkitűzéseitekre, reményeitekre és kívánságaitokra, kifejezetten azokra a pillanatokra összpontosítunk, amikor megirigyeltek más embereket, vagy dühöt vagy gyűlöletet éreztek mások iránt, mivel többnek tűnnek nálatok, vagy boldogabbnak tűnnek vagy több mindenük van, mint nektek, vagy szerencsésebbek vagy intelligensebbek vagy jobban néznek ki nálatok – minden olyan alkalomra utalunk, amikor úgy érzitek, hogy átvettétek karmájuk egy részét. Nos, készen álltok-e ezt most elengedni? Készen álltok-e úgy élni az életeteket, hogy a sorsotok utazására fókuszáltok és fölébe kerekedtek, a végzet ösvénye mentén haladva, az Avatárok, a Felemelkedett Mesterek útján, valóban készen álltok-e? Ha a válaszotok igen, akkor tegyetek bármit is, az sikerülni fog.

Ezek a Tűz energiák segítenek megérteni a dühötöket is. Mária Magdolna mostanában beszélt a Tűz Elem uralásáról, azt javasoljuk, hogy dolgozzatok ezzel a bizonyos folyamattal, amiről ő beszél, az üzenete segíteni fog megérteni, hogy hogyan kezeljétek a belső tüzet és hogyan viszonyuljatok mások tüzéhez. Tehát amikor ezek az üzenetek összeolvadnak, azzal eszközeitek lesznek ezek megvalósításához. [Mária Magdolna - 11:1 Tűz elem aktiválás 2008. december 27:  https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-111-tuz-elem-channelling.html?m=0]

Tudjátok, hogy én, Kuthumi, veletek együtt kelek át a Tűz Kapuin. Most már abban a világban vagytok, amelyik a Második Felemelkedési Átjárón túl található, most már a 'nagy halakkal úsztok', ahogy azt már említettem a Második Felemelkedési Hullám közvetítésben (12:21 A Második Felemelkedési hullám 2008. december 03: https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-1221-masodik-felemelkedesi.html?m=0 )Kiérdemeltétek ezt a jogot, használjátok ki és folytassátok a növekedést az élet áradatával.

A mai naptól kezdve minden nap elhozza a szükséges információkat. Figyeljetek a jelekre, ha bármi háromszor vagy többször az utatokba kerül, legyen az szó, ember, jelkép, ötlet, az annak a jele, hogy utána kell nézni, követni kell, hogy vajon miről szólhat az üzenet?

Ekhnaton erőteljesen együtt van mindegyikőtökkel, és rendkívül egyedi és szent utazásokra is elvisz benneteket azokba az országokba, ahol valaha járt. Tehát legyetek résen, figyeljetek, engedjétek megnyílni az érzékeiteket, és engedjétek a világot hozzátok beszélni, engedjétek a Nap istenek és istennők országainak átölelni a szellemeteket, és amikor ez megtörténik, a csakráitok meghatalmasodnak, a Nap csakrátok erőhöz jut és fölkészültök egy új részetek megszületésére, az autentikus lényként való megszületésre. Amikor megszülitek új részeteket, akkor egy új csakra is megszületik és ez a csakra közvetlenül az autentikus énetekhez kapcsolódik, ez az autentikus én csakrái közül az, amelyik összevegyül az emberi énetek csakráival, mindent megerősítve minden szinten és teljesen összehangolódva személyes erőtökkel.

És így van ez, szeretteim, hogy amikor bevégzitek ezt az utazást az első Tűz Kapun át, és amikor fölemelkedtek ezeknek az aktiválásoknak a végén, akkor jobban jellemző lesz rátok az igazság. Biztosítsatok sok vizet magatoknak, amikor a Tűz Elemmel dolgoztok, több folyadékra lesz szükségetek, mint általában, tartsátok a testeket hidratálva [vagyis vízzel feltöltve], fogyasszatok olyan ételeket, amelyek leföldelnek, egyetek vörös és fekete színű ételeket (olyan ételeket, melyek támogatják a gyökércsakrát), gyökér-zöldségféléket, bármi, ami a földben terem, támogatni fogja a gyökércsakrát. Ezért szeretteim, úgy fogjátok találni, hogy a testetek válaszol a gondoskodásra és a testi, érzelmi, mentális és spirituális támogató rendszeretek a helyére kerül.

Bízzatok a sok láthatatlan karban, melyek valamennyiőtöket erősen tartanak, veletek járják az utat, vezetnek és védelmeznek benneteket és tudjátok, hogy nincs olyan pillanat, hogy egyedül lennétek, mert mi mind egyek vagyunk, és veletek vagyunk minden módon. Olvassza föl a Nap fénye az elszigetelt, eljegesedett én-részeiteket és az életetek áradjon pompásan.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának Chohanja és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket. Adonai.

Soron következő Tűz Kapu:

Kuthumi - Egyiptom 2009 – Tűz Kapu aktiválás 2

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-egyiptom-2009-tuz-kapu.html?m=0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...