Kuthumi - Egyiptom 2009 – Tűz Kapu aktiválás 2

 Kuthumi - Egyiptom 2009 – Tűz Kapu aktiválás 2

fire.jpgMichelle Eloff által csatornázva ©

Forrás: thelightweaver

Johannesburg, Dél-Afrika

2009.01.16

Előző rész:

Michelle Eloff (09.01.15) - Kuthumi: Egyiptom 2009 Tűz Kapu Első Rész

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-egyiptom-2009-tuz-kapu-elso-resz.html?m=0

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

_________________________________________________________________________

Kuthumi vagyok és a szeretet és bölcsesség sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy mindannyiótokat üdvözöljelek ez alkalommal és elhozzam számotokra az önismeret, az öntudatosság, a bizalom és a hit áldásait. Üdvözlet szeretteim.

És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűlünk ma össze mindannyiótokkal, miközben szilárdan Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén tartunk benneteket.

Szeretteim, a második Tűz Kapu előtt állva valamennyiőtöket arra kérünk, hogy nyissátok meg a szíveteket, hogy befogadhassátok és üdvözölhessétek Szehmet Istennő és Ekhnaton jelenlétét. Az ő energiájuk a Szoláris Tűz frekvenciáinak egy kombinációja, ami mindannyiótoknak segít előkészíteni az energiamezőtöket azoknak az új frekvenciáknak a felszívására, amelyek megszülik az erőteljes új Tűz Csakrát, ami majd elvisz benneteket a tudatosság birodalmaiba, ami pedig emberi lényként való létezésetek igazságának megértése felé repít benneteket. Az elmúlt évszázadokban sok lehetőség adódott az emberek számára a fejlődésre és az önismeret elérésére, minden évtized más birodalomhoz szolgált lépcsőként a kollektív tudatosság nagyobb testén belül. Amint a kollektív tudatosság eléri egy új kezdet tetőfokát, azzal valamennyiőtöknek el kell merülnötök belül és átölelnetek saját fényeteket és esszenciátokat egy teljesen új módon.

Ezek a Tűz Kapuk nagyon fontos kulcs aktiválásokat tartogatnak valamennyiőtök számára egy személyes szinten; ezek a kulcs aktiválások amelyekről beszélek különböznek a kulcs dátum aktiválásoktól, amelyeket minden hónapban átadtunk, ez az aktiválás a Monádotok Szakrális Szentélyébe vezet. Ebben a Szentélyben vannak a Fény, az Igazság, a Tudás és a Szeretet nagyon különleges Táblái; ezek a táblák olyan információkat tartalmaznak amelyek a tudatosságotok aspektusait nyitják meg és lehetővé teszik az emberi személyiségeteknek, hogy átjusson a régi világ szűrőin, és hogy tárt karokkal fogadják a magasabb tudatosságban, amelyet mi az Új Világnak nevezünk.

A 2008. December 21-i időponttól kezdődően új energiák áradnak be a Földetekbe, ezek az energiák azonban jobban összpontosulnak azokra a világokra, hogy úgy mondjam, vagyis közületek azokra, akik tudatosan döntötték el, hogy keresztül mennek ezen a bizonyos kapun.

Ez azt jelenti, hogy ezek a frekvenciák kihívják azon aspektusaitokat, amelyek tagadásban voltak, amelyektől féltek és nem látjátok benne önmagatokat teljesnek és igaznak. Tehát hadd nevezzük ezeket ”vak foltoknak”. Ez azt jelenti, hogy ezek a frekvenciák figyelmeteket ezekre a vak foltokra irányítják az életetekben, azért, hogy ezzel magatokban tudjátok tartani ezt az energiát, dolgozhassatok vele és általa, és nagyobb megértést nyerhessetek arról, hogy mi motivál benneteket, mi okoz örömet, hogy mi lobbantja fel bennetek a szenvedély lángjait és mi hozza el a lélek beteljesülését.

A Tűz Kapuk mindegyike egy eltérő kulcsot ad át nektek. Ez a kulcs a Szexcsakrához kapcsolódik, de ez kapcsolódik más dimenziós átjárókhoz is, amelyek az energiamezőtökben vibrálnak. Ezeket a Monádotok irányítja és ezekben a különleges időkben a Monád nagyon fontos energia kombinációkat szabadít fel. Ezek a kombinációk elnyelődnek az energiamezőbe, és ahogy keresztül haladtok az életen és megélitek az életet, így a tapasztalatok manifesztálódnak számotokra, hogy megnyíljanak ezek az átjárók. Akkor kezdjünk is bele a folyamatba!

Most akkor kérlek hunyd le a szemed és érezd Ekhnaton és Szehmet Istennő jelenlétét, akik a két oldaladon állnak. Tudatosuljon benned, hogy egy hím és egy nőstény oroszlán sétál feléd. A hím oroszlán Szehmet Istennővel szemben áll meg, a nőstény pedig Ekhnatonnal szemben. Amikor letelepszenek az energiájuk a fény egy kettős hélixű spiráljának szálát alkotja meg és ez az energia elkezd behatolni az energiameződbe és aktiválja a Kristály Tudatosságot, ami a DNS-edben található. Vegyél mély lélegzetet, majd fújd ki teljesen. Csak tudatosuljon benned, hogy ezek az energiák összevegyülnek a tiéddel és elkezdik az én magasabb tudatának és mélyebb megértésének aktiválását.

Szekmet Istennő arra kér, hogy csukd be a (belső) szemedet, kissé emeld fel a fejed az ég felé, nyisd meg a szívcsakrádat és érezd Kozmikus Szüleink szeretetét a szívcsakrádba beáradni, feltöltve téged az igazság, a bizalom, a béke és a derű érzéseivel.

Csak lazíts és engedd meg, hogy az energiák megtegyék azt, amit tenniük kell.

Ekhnaton most egy szent mantrát kezd el kántálni, a fény ősi nyelvén dalol és a tested sejtjei erre azonnal reagálnak, ahogyan felismerik a tónusokat és elkezdenek megnyílni, hogy befogadhassák ennek a rendkívül fontos és isteni időnek a magasabb tudatosságát.

A hím és a nőstény oroszlán közelebb húzódik hozzád és érezd a lábadnál a testük melegét. Az energiájuk behatol mindkét lábad talp csakrájába és elkezd felfelé haladni a lábad mentén, bele a gyökércsakrádba és a szexcsakrába, fellobbantva az Isteni Szenvedély Szakrális Lángját, az Öröm Lángját és a Magasabb Tudatosság lángját.

Ez a Narancs színű láng lehetőséget teremt újabb fátylak felemeléséhez. Ahogyan az érzelmi tested fátylai elkezdenek lehullani, így képessé válsz megnyitni az energiameződet és minden más csakrádat is, hogy elkezdje elnyelni a Szoláris Sugarakat, amelyek új rendszert hoznak létre a jelenlegi csakra rendszereden belül, megtartva az új Tűz Csakrát, ami benned születik meg.

Lélegezz be mélyen, majd lélegezz ki teljesen, miközben a Szoláris Sugarai behatolnak a tested sejtjeibe és bemozognak egészen a DNS-edbe. Ez egy üzenet a DNS számára, hogy felkészítse magát az érkező energiákra, amelyek a csakrákon keresztül a Monádodhoz kapcsolódnak. És a Monádod elkezdi felkészíteni a testedet arra, hogy befogadja az ősi bölcsességeket, amik a Szent Táblákban tárolódtak, és amelyeket a számodra őriztek meg.

Szekmet Istennő most mögéd áll. Egy narancsszínű tűzzel telített bámulatos kristály tartva szétválasztja a tarkódon a hajat és elkezdi bekódolni a gerincedbe az Isteni Esszencia Szakrális Nyelvezetét. Minden jelkép kommunikál a mélyen a tudattalanban fekvő én részekkel. Ezek a jelképek kommunikálnak azon én részeiddel, amelyeket tagadtál, azokkal amelyek megdermedtek az időben, és azon részeiddel amelyeket elszigeteltnek, lekapcsolódottnak és szeretetlennek éreztél. Ez a kristály apró lángjaival lenyomatokat képez minden egyes csigolyában. Ezek a lángok támogatják a szexcsakrátok fátyoltalanítását, a tapasztalatok és lehetőségek új távlatait mutatva meg.

Érezd most ezt belépni a szexcsakrádba és úszni az élet teremtő áramlásainak vibráló narancsszínű vizeiben. Ez az áramlás természetes, ez a szakrális áramlásod.

Lélegezz be mélyen majd lélegezz ki teljesen. Engedd meg a testednek, hogy elnyelje a kreativitás, a fogékonyság narancsszínű vizének energiáját és csak add át magadat az igazság mennyei rezonanciájának, amit a Monádod most szabadon áraszt feléd.

A két oroszlán most feláll. A hím oroszlán az óramutató járásával ellentétes irányban indul el körülötted, míg a nőstény az óramutató járásával megegyező irányban. Minden egyes lépésükkel a fény szent testének lenyomatát hagyják hátra amelynek autentikusságod hangja révén te is a része vagy. Most légy tudatos arra, hogy az oroszlánok elkezdenek a lényük legmélyéről bömbölni, és miközben tovább sétálnak a bömbölésük egyre hangosabbá válik. Tartsd csukva a szemedet és koncentrálj a hangra, ami belőlük árad ki. Ekhnaton most abba hagyja a kántálást, miközben az oroszlánok üvöltése átveszi a helyét és a tested minden egyes sejtje megadja magát az autentikus éned hangja által keltett vibrációknak.

Lélegezz be mélyen, majd lélegezz ki teljesen.

Az oroszlánok most megállnak szemben veled. Látod felemelkedni a fejüket, miközben teljes erejükből elbődülnek. Ennek a hangnak az ereje áttöri a korlátozó akadályokat, amelyek gátolták a kreativitásodat, és korlátozták abbéli képességedet, hogy higgy az életnek ezen szent, isteni és biztonságos áramlásában.

A bömbölés egyre hangosabbá válik, kihívva a félelmedet. A hang intenzitása áthatja a tudattalan összes gátját, melyekről nincs is tudomásod. Átjárja azokat a mintákat, amelyek szabotáltak téged, maguk után hagyva zavarodottság érzést, és gyakran csalódottságot és bizonytalanságot okozva.

Szekmet Istennő most megfogja az egyik kezedet, Ekhnaton pedig a másikat. Erősen megtart téged, mert az oroszlánok már a legerősebb hangjukon bömbölnek és valójában szinte támadóan tartanak feléd. Maradjál a helyeden, érezd a nyers erejüket, nyisd meg a csakráidat, nyisd meg a testedet, a szellemedet, az elmédet és az érzelmeidet, hogy elnyelhesd és belélegezhesd ezeket a vad erőket.

A hím oroszlán most mögéd áll, teljes erejéből tovább bömböl és érezheted hangjának erejét a hátadnak ütközni és átjárni a csakrákat. Ezek a hangok teljes egészében átjárják a központi idegrendszeredet.

A bömbölésük ereje most alább hagy. Még érezheted az energiát körbe rohanni az ereidben, azután elcsendesülnek.

A hím oroszlán most lefekszik mögötted hátát hátulról szorosan a lábadhoz nyomja. A nőstény elölről ugyanezt teszi. A testével erősen lábfejedre fekszik. Ezzel jelképezve a férfias éned nyers erejének támogatását és a nőies éned nyers erejének támogatását, ami leföldel és támogat téged. A két teremtménytől érkező erő érzése az autentikus hangod erejét képviseli. Az autentikus hangodat a szexcsakrátok isteni nőies kreatív teremtő ereje táplálja. Az Új Tűz Csakra a szeretet ezen edényében fog gyökeret ereszteni, lenyúlva egészen a gyökér csakráig, de mindig a szexcsakrában marad.

Vegyél mély lélegzetet, majd fújd ki teljesen.

Ekhnaton elereszti most a kezed, és szembe áll veled és a nőstény oroszlánnal. Letérdel a nőstény oroszlán elé, gyengéden végigsimítja a testét, az oroszlán pedig a hátára fordul és így Ekhnaton megérintheti a szívcsakráját. Amint ezt megteszi ragyogó fény tör elő az oroszlán szívcsakrájából, és látod, ahogyan egy rendkívüli arany lemez emelkedik elő ebből a fényből egyenesen a szívcsakrája középpontjából, ez a Nap Istennők első szent napkorongja. Ez a korong tárolja az Isten és Istennő fenségének szentségét, és ami a tegnap kapott 4 koronggal aktiválódott.

Lélegezz be mélyen, majd lélegezz ki teljesen.

Ekhnaton most megfogja ezt a korongot, feláll és a szexcsakrád elé tartja. Azt kéri, hogy csukd be a belső szemedet, és újra énekelni kezd az isteni fény ősi szakrális nyelvén.

Ez a dallam a szexcsakrád mélyebb birodalmait nyitja meg. A napkorong vibrációkat kezd el kibocsátani, amelyek behatolnak ebbe a csakrába és a tudattalanod egészen mély rétegeit érik el, és a kreativitásod, fogékonyságod legmélyét és azon képességed, hogy megbízz az élet ezen áramlásában, hogy bízz az érzelmeidben, az érzéseidben és mindenekelőtt a saját igazságodban.

Lélegezz be mélyen, majd lélegezz ki teljesen, amíg a napkorong szoláris sugarai átjárnak téged, és lazuljál el.

Vegyél újabb mély lélegzetet, majd fújd ki teljesen. És most Ekhnaton ezt a korongot beleengedi a szexcsakrádba, ahol tökéletes helyet talál a lenyugvásra és ezen tökéletes helyen kiengedheti a benne tárolt információkat.

Helyezd most mindkét kezedet a szexcsakrád fölé, hálát adva mindazért amit kaptál. Megfogantatok ezzel a fénnyel, és hordozni fogjátok ezt a fényt, csak úgy mint egy anya teszi a hasában a magzati időszak alatt, mivel ez a korong 9 hónapig fog gyarapodni fényben és erőben a szexcsakrátokon belül és azután valami gyönyörű, erőteljes és új fog megszületni bennetek és az életetekben. Adjatok hálát Ekhnatonnak, ezért a lehetőségért.

Lazítsd el a testedet és csak engedd az energiákat elrendeződni.

Hím oroszlán most körbejár és helyet foglal veled szemben, miközben Ekhnaton melléje lép. Azt szeretném, ha most az oroszlán szemébe néznél és látnád, hogy ezek a szemek a szakrális tűz átjáróivá válnak, ezek Ekhnaton átjárói.

Lélegezzbe mélyen, majd lélegezz ki teljesen a szemkontaktus ideje alatt.

Az oroszlán szeméből még több szeretetkód árad ki, átsugárzik a szemedbe és behatol a lelked esszenciájába és összeolvad az emberi éneddel.

Lélegezz be mélyen, majd fújd ki teljesen.

Az oroszlán most behunyja a szemét annak jeléül, hogy a Napkapu Aktiválás befejeződött. Bár a szoláris sugarak továbbra is beszűrődnek a testedbe a következő tíz órában és folyatják a csakrarendszered újrakalibrálását, felkészítve téged a Tűz Csakrára, ami a szexcsakrádban fog megszületni.

Most feláll mindkét oroszlán és oldalra lépnek, hogy Szekmet Istennő állhasson szembe veled. Észrevehetitek, hogy levesz valamit a saját nyakáról, és amikor ránéztek akkor meglátjátok, hogy az egy medál a két oroszlán képével. Emlékeztetőül a nyers erőre, ami a te férfi istened és istennőd autentikus hangjában rejlik, emlékeztetőül az igazságod nyers erejére.

Szekmet Istennő a harmadikszemedre helyezi az ajkait. Ez az áldás elismerése azon választásodnak, hogy átkeltél ezeken a Tűz Kapukon. Egyenesen a szemedbe néz és szeretetet láthatsz a szeméből kiáradni. Köszönd meg és lazíts.

Vegyél újabb mély lélegzetet, azután teljesen kilélegezve és ellazítva a testedet.

A következő tíz órában el fogod nyelni ezeket a szoláris sugarakat és ezzel keresztül haladsz a Második Tűz Kapu 12 frekvenciáján. Ezek a frekvenciák a DNS l2 szálához kapcsolódnak. És valójában a tested 12 csakrájához, az intuíció 12 szintjéhez, szent sorsod 12 ösvényéhez. Mondjál érte köszönetet és lazíts.

Köszönd meg a két oroszlánnak az ajándékaikat és a jelenlétüket. Adj hálát még egyszer Ekhnatonnak és Szekhmet Istennőnek.

Ebben a frekvenciában tartunk benneteket a következő tíz órára, és mindaz aminek meg kell történnie meg fog történni. Újra azt javasoljuk, hogy ezen időszak alatt vezessetek naplót, írjatok le minden érzést, amit megtapasztaltok vagy nem tapasztaltok meg és bízzatok ebben a folyamatba, ebben az utazásban, hogy elvisz a lelketek mélyére benneteket, áthatolva olyan birodalmakon, ahova eddig még soha nem merészkedtetek be.

Igazából ez ünnep azért, mert az önismeret útjára léptetek, úgy mint azelőtt még sosem. Azt szeretném most ha megköszönnétek önmagatoknak a döntéseteket.

Vegyél mély lélegzetet mielőtt elkezded visszahozni a tudatosságodat a fizikai testedbe, szilárdan leföldelve magadat a földre és a földön.

Nyújtóztasd ki a karodat és a lábadat, körözz a csuklóddal és a bokáddal, fogasd meg a nyakadat és a válladat és ismerd fel, hogy teljesen visszatértél a fizikai testedbe, bár még kapcsolatban állsz a megtapasztalt dolgokkal.

Vegyél egy utolsó mély lélegzetet majd lélegezz ki teljesen és lazíts.

Szeretteim ez az utazás fel fogja tárni számotokra, hogy mennyire fontos az igazságotok hangja. Igazából segít azt megérteni, hogy mit jelent az igazságotokról beszélni és a hitelesség ösvényét járni. Nagyon egyszerű elfordulni és visszaesni a régi mintákba és a régi komfortzónákba, de így eljárva elnyújtjátok az utazásotokat, ami alatt azt értem, hogy eltérítitek a tapasztalatotokat. Mert ne feledjétek, hogy az utazás a Tűz Kapukon keresztül lehetőség arra, hogy kiszabadítsátok magatokat a végzet börtönéből és szilárdan lerögzítsétek magatokat a szent sors ösvényén. A végzetetek a zavarodottság labirintusán visz keresztül. A sorsotok a nyílt országúton át vezet, a szabad úton az új élet ígéretéhez, vagy ha így szeretitek: az Ígéret Földjére. És ez a föld az a megszentelt királyság, amely bennetek található. Fontos emlékeznetek arra, hogy azok a kihívások, melyek mindez idáig az árnyék mélyén rejtőzködtek kiszabadulnak és ezzel is segítséget kaptok a nagyobb önbecsülés és öntudat elnyeréséhez. Mivel ha úgy döntötök, hogy nem néztek szembe a kihívásokkal, akkor ezzel azt is választjátok, hogy nem fejlődtök és megtagadjátok magatoktól a mennyei és nagyszerű lehetőséget önnön erőtök felismerésére és méltányolására. Ez most nem a gyengeségetek kényeztetésének az ideje. Most itt az ideje talpra állni, magasra törni, kimondani és kibömbölni az igazságotokat. Hozzon számotokra ez az utazás békét, örömet és áldást a fájdalmaitokra.

Én vagyok Kuthumi a szeretet és bölcsesség arany sugarának csohánja és üdvözöllek és szeretetben megáldalak benneteket. Adonai.

Soron következő Tűz Kapu:

Kuthumi: Egyiptom 2009 Tűz Kapu aktiválás 3

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-egyiptom-2009-tuz-kapu_22.html?m=0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...