Kuthumi - A Kozmikus DNS 1-2. szálának Aktiválása

 A Kozmikus DNS 1-2. szálának Aktiválása

483802_265387290262769_1759081354_n.jpgCsatornázta: Michelle Eloff ©

Fokváros - 2006. szeptember 15

Fordította: Gárdi Mariann

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

__________________________________________________________________

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és elhozzam számotokra a nyugalom, a harmónia, az integritás és a fény áldásait.

Üdvözlet, szeretteim.

Nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Szeretteim, ahogy Krisztus fényének jelenlétében állunk itt veletek, meghívunk az Igazság Templomába. Amikor is az autentikus énetek előtt álltok meg, és tanúi lesztek a párbeszédnek, ami köztettek és az Isten/Istennő elméje között zajlik le és így ez az Istenek bölcsességének megértését és az integrációját eredményezi, hogy úgy mondjam.

Mindannyian istenien reagáltatok az összes fényre, amelyek az igazság világán belül találhatók és egy olyan ösvényt választottatok, amely biztosítani fogja számotokra, hogy felfedezzétek az összes kincset, ami bennetek létezik. Megtaláltátok azt, hogyan sétáljatok az élet ösvényének kihívásokkal teli útján. Azonban mindannyian úgy döntöttetek, hogy érdemesek vagytok erre, amit ma kaptok, és az utazásotok mellett kitartottatok, és számos utazásotok már bevégződött.

Mindegyik ciklus, amit befejeztettek, minden lecke, amit elsajátítottatok, ellátott titeket a tudással, eszközökkel és képességekkel, hogy felismerjétek a lehetőségeket, amit a Fény Nagymesterei bemutatnak/átnyújtanak számotokra, és akkor ennek megfelelően válaszoltatok erre, mert a Lelketek Isteni Kódjával harmóniában éltek. Anya/Atya jelenlétének fénye benned van. Ez az energia, ami motivál téged.

Most a Nagy Fehér Testvériség jelenlétében állsz, készen arra, hogy aktiválják a Kozmikus DNS-ed, azt az energiát benned, ami mélyebbre fog vezetni a fény világában. A kozmikus DNS-ed a tudatosság és az információ sok szintjéből áll, amelyek a magasabb tudatosság birodalmaiba fognak vezetni, és önmagad azon birodalmaiba is, amelyek mostanáig elkerültek téged.

A 12 szálú Kozmikus DNS-ed aktiválása egy teljesen más sztratoszférába fog átlendíteni téged, ami feltárja a személyes isteniséged és a Minden, Ami Van isteniségének aspektusait. Ez megteremti a belső erőt és elszántságot, hogy továbbra is ezt az utat válaszd. A Fénymunkás útja nem rejt veszélyt magába. Nincs akadályokkal tele. A Fénymunkás útja olyan ösvény, amely felkínálja a léleknek a lehetőséget, megtanulja uralni mindazt, ami előtte fekszik.

Nos, szeretteim, ennek a nagyszerű változásnak a legnagyszerűbb aspektusa, hogy szembenézzetek az életetekkel és elismerjétek szerepeteket annak megteremtésében.

Elérted az elme hatalmának és felhasználásának csúcspontját. Itt az idő, hogy fény további hányadosával együtt használd ezt a nagyon is hatékony eszközt. Kezdjük el most az integrálást. A kozmikus DNS-t, az energia 6 arany elektromos impulzusa és az energia 6 platina impulzusa alkotja.

Fel és lefutkosnak a fizikai tested csakráiban, és behatolnak a csecsemőmirigy csakrádba, valamint az álladnál, az orrodnál lévő csakrákba, és homlokodnál, a hajad vonalánál található csakrákba, és a fej hátsó részének csakráiba, a mellék csakrákba a térdhajlatba, a sípcsontnál lévőkbe és a bokák, és a talpak csakráiba is. Kapcsolatba lépnek a kozmikus vibrációval, ami meg fogja emelni a rezgéseket benned, bemutatva számodra egy isteni utat, és ily módon (ez az út) mélyebbre visz annak megértésébe, mit jelent, hogy igazán szabad légy.

Tehát, szeretteim, engedjétek meg nekünk, hogy most elvigyünk titeket a Kozmikus Fény birodalmaiba, és ahol a kozmikus DNS-etek első és második szálának aktiválásával fogjuk kezdeni  és a fény magasabb hányadosának fokozott integrációjával.

Ez az aktiválás most azt igényli, hogy fogjátok meg egymás kezét, hogy a fizikai testetek csakrái kapcsolódhassanak.  /aki egyedül végzi, az képzeletben fogja meg a tudatába első sugallatra érkező két személy kezét. / Tehát, kérlek fogjátok meg egymás kezét.

Vegyél levegőt az orrodon keresztül, lélegezz teljesen ki a szádon át.

Vegyél még egy újabb mély lélegzetet be, és ahogy kilélegzel, érezd a Szellem jelenlétét a szobán keresztül mozogni, és csatlakozni, a bal oldaladon lévő személy szívcsakrájához.

Lélegezz be mélyen, lélegezz ki teljesen. A Szeretet Kozmikus Fénye megnyitja a szívcsakrád ösvényeit, és ezt a szeretetrezgés mozgasd a jobb oldali személyhez. Érezd a kapcsolatot, érezd a belső tudásod felkavarodását, hogy a fény és szeretet mindig az igazság birodalmaiba fog vezetni, függetlenül attól, amit az egód próbál keresztbe tenni az utadon.

Lélegezz kényelmes ritmusban, még mindig érezve a szeretetrezgését, ami a csoport a körül mozog az óramutató járásával megegyező és az óramutató járásával ellentétes irányban, ami megteremt egy férfias és a nőies spirált kifejezve a szeretet és fény minőségeit.

Hagyd a tested ellazulni, és miközben elvisszük az energiádat a Nagy Fehér Testvériség Kozmikus Templomaiba.

Képzeld el magad ezekben a nagyszerű Kozmikus Templomokban állni, ahol a Nagy Fehér Testvériség tagjaival találkozol, nem számít, ha nem tudod, kik ők névre szólóan. Itt van Arkturusz Nagyúr, Ra Nagyúr, Maitreya Nagyúr, Lady Guinevierre, Merlin Nagyúr, Arthur Nagyúr, Lancelot Nagyúr, Afra Nagyúr, Lady Celeste, Lady Nada, Lady Quan Yin, Ízisz Istennő, Istár Istennő, Nefertari Istennő, Hatsepszut Istennő, Szekhmet Istennő, Tut Nagyúr, Lord Akhenahten, Serapis Bey Nagyúr,  Metatron Nagyúr, Sananda Nagyúr. És Ashtar Parancsnok, Monka Parancsnok, Lady Portia és a Szíriusz Ura Syra Nagyúr.

Szeretteim, kapcsolódjatok össze ezen össze lénnyel, akik körétek gyűltek, hogy tanúi legyenek a DNS kozmikus szálainak az aktiválódásánál a Fénymunkásokban, hogy felelősség teljesen megtartsák a Fény Kozmikus Kapuit és planetáris horgonyokként szolgáljanak kozmikus rezgések számára. Mindenkit egy nagyon speciális rácsban tartanak, a Fény rendszerein keresztül szőtt keretek között, a csakrák területein. Ezek a fényrendszerek a fizikai testetek 7 fő csakrájának rácsaiban vannak lerögzítve. Képzeld el, a fizikai tested hét csakráját, folyékony fáklyaként világítani, ahogyan a Kozmikus Fénykódjaival beleszövik a tudatosság nagyon finom szálait. 

Lélegezz be mélyen és lélegezz ki teljesen kifújva a levegőt.

Most Apollo Nagyúr jelenik meg előtted, és egy arany lemezt tart a kezében.

Ezen a lemezen feliratok vannak, egyedi szent kódokkal. Az egyedi szent kód a fény kombinációját tartalmazza, amely aktiválni fogja a DNS-ed kozmikus szálait, amely által teljesen tudatába kerülsz az isteni üzeneteid, és az isteni kapcsolataid aláírásával, amely a Földön létező lelkek között található, akik egy egyedi részeid. Ez a lelkek egyesítése, ami végbe fog menni. Ha készen állsz, vegyél még egy mély lélegzetet, és vedd el ezt a lemezt Apollo Nagyúrtól, és tartsd ezt a szívcsakrád fölé. Érezd, ahogy folyékony arannyá válik, összevegyülve a szívcsakráddal, a feliratok eggyé válnak az isteni tervrajzod sablonjaival.

Lélegezz be mélyen, és kilégzéskor lazulj el, így az energia kecsesen áramolhat rajtad keresztül. Maitreya Nagyúr újrakalibrálási harmonizálást végez a testedben és a frekvenciákban, amelyek éppen integrálodnak.

Ismét végy egy mély lélegzetet, és kilégzéskor Maitreya Nagyúr jön, és eléd áll, a jobb keze mutatóujját a szívcsakrádra helyezi, és egy újabb szinten kezdi el az aktiválást. Ez az aktiválás megnyitja a rezonanciákat a Kozmikus Szeretetre, és az aktiválja a Kozmikus DNS-ed 2. szálát. Ez a DNS-t tartalmazza a szeretet kozmikus vibrációit tanítva neked az igazságot, arról, amit a szeretet fejez ki és hogy miként testesítsd meg a szeretetet, és ahogyan számos módom mutatja be magát számodra. A szeretetet nem lehet mindig egy olyan módon integrálni, amit az egyén választ, de kapcsolódhatok azokhoz, akik mélységes szeretetet testesítenek meg egymást iránt és felfedezhetitek ennek legmélyebb módjait a fény megosztásán keresztül, ez az amelyen keresztül a kozmikus DNS 1. szála kifejeződik.

Ez a fény az, ami feltárja a kapcsolatok mélységét az emberi lelkek között és az emberi lélek és Atya/Anya Istenünk között. Ahogyan erősödik benned a szeretet, úgy mutatják be a másik feled fényét; a lelket, akinek az idő eónjai óta kell együtt haladnia veled, akivel nem lehettél együtt minden lét időd alatt, de most már eléd tud áll. A szemeitek találkozhatnak, szívetek összekapcsolódhat, érintkezhet, és örülhetek, tudván, hogy megtaláltátok egymást újra, sétálhattok az ösvényen kifejezve a szereteten belül lévő fényt. Néhányan talán már az adott partnerrel vagytok. Mások lehet, hogy csak a közelmúltban találkoztak, és néhányan talán még majd csak fognak, de a másik feled része az Isteni Kozmikus Fény lehorgonyzásának és megmutatja, hogy az Isteni Kozmikus Fény és az Isteni Kozmikus Szeretet az az energia, amely egyesíti a mennyet és a földet.

Tárd ki a szíved újra és tedd lehetővé a szeretet és fény rezgéseknek, hogy keresztülhaladjanak rajtad, és lélegezz.

Ashtar Parancsnok most aktiválja az energia tizenkét sugarát a szívcsakrádban. Ezek a sugarak kinyitják azokat az átjárókat, amelyeken keresztül a DNS tizenkét kozmikus szála rezeg. Ezek azok a portálok, amelyek elvisznek a magasabb tudatosság dimenzióiba, az én nagyobb fokú tudatosságának szintjeire, és önmagad másik felének szintjeire is. E kettő összeadódik, akár emberi formában van, vagy sem, ez elvezet közvetlenül a Kozmikus Isteni Megfelelőd Magjához. Ez az Isteni Megfelelőd benned van, és ez az aspektusod visszatükröződik rád, megmutatja a nagy fény és a nagy szerelem igazságát, amely a magasabb birodalmakban létezik, amiről úgy érzed, hogy hívogat téged, és ami motivál és kitartásra inspirál, hogy a ciklus teljes legyen, mivel úgy döntöttél, hogy ebben az életedben megtapasztalod ezt.

Lélegezz, miközben Ashtar parancsnok növeli a rezgést és a most már 25% fény hányados pulzál az éteren keresztül, ami kapcsolódik a szív 12 portáljához. Lélegezz, amíg ez a fény áthalad a felső és az alsó csakráidon, minden kisebb csakrán, valamint az érzelmi, mentális és spirituális testeiden.

Lazíts el minden izmot a testedben, amíg az energia minden sejtedbe belép.

Most szeretteim, a DNS-etek első Kozmikus Szála megnyitja a tudatosságotokat a Felsőbb énetek tudatosságának 13. dimenziójára. Ez előidézi a közvetlen kapcsolatot a Felsőbb Énnel a szívcsakrán keresztül.

Ez létrehozza a kommunikációt közted és a Kozmikus Megfelelőd között is. Függetlenül attól, hogy már együtt vagy-e vele ebben az életben, vagy még nem, a kötelék létrejön. Ez a kötelék, ez idő alatt végig kísér, megnyugtatva, hogy erre a mély szeretetre készen állsz, és méltó vagy a megtapasztalására. Még ha ez a szeretet nem is az, amit fizikailag megosztjátok, az éteri síkon táplálni fog, mert kozmikus szerződésben szolgáljátok egymást ily módon, létrehozva a kapcsolódást, hogy legyetek ott a másiknak.

Ez elviszi a szeretet és kozmikus kapcsolat ezen energiáját az Isteni Nőiesség legmélyébe, ahol Istár Istennő, Ízisz Istennő, Lady Nephretari, Lady Hatsepszut és Szekhmet energiáival összekapcsolódtok. Ezek az Isteni Fény ezen Istennői biztosítják a Kozmikus Szeretet kozmikus rezgéseit, amit 2. DNS-szálban tárolódott, és a fény és a szeretet szálait egybeszövik, lerögzítve a fény és a szeretet legtisztább rezgéseit, hogy jövetelét megtapasztaljátok, a nem túl távoli jövőben. A fénynek és a szeretetnek ez a kombinációja lesz az ihlet lángja. Ez a láng egyesül a tűz csakrákkal a napfonatban, amire Lady Quan Yin vigyáz, és megnyitja Isteni Erő és Akarat Szent Lángját és egyesít titeket a belső síkokon a Kozmikus Megfelelőtökkel.

Néhányotok azt érzi talán, hogy elsöprő szeretet tölti be a szívcsakráját, ahogy a Kozmikus Megfelelőjének Isteni Jelenléte összekapcsolódik vele. Ez a kozmikus Kiegészítő visszatükrözi a szeretet összes isteni esszenciáját és isteni aspektusát, amire egész életedben vágytál. Azt, amit kerestél anyádban és az apádban, a barátokban, szerelmeidben, és önmagadban. Egész idő alatt ezt a Kozmikus Megfelelőt kerested. Légy nyugodt, tudván, ahogy ez az aspektus most egy veled a szívcsakrád tiszta vibrációin keresztül. Az ok, amiért ma ezt a rezgést, lehorgonyozzuk veletek szeretteim, azért van mert kifejezitek a fény és szeretet tiszta rezgéseit, amelyek a Kozmikus Fény és a Szeretet Portáljainak megnyitásához szükségesek, hogy az emberiség képes legyen legyőzni a zavarát a szakrális/szentséges és a profán szeretet között. A szex nagyon szép aktus, amikor a szívcsakrával kapcsolódik. Az emberiség elsősorban ezt a gyökércsakrán keresztül tapasztalja meg, a két kozmikus DNS szál aktiválása viszont megnöveli a fény hányadosát, és a bolygó rezgését felemeli az gyökércsakrából kiindulva a szexcsakrán át, és a napfonaton áthaladva a szívbe emeli azt, ahol a szentséges szeretet, a szakrális szex és a megszentelt koncepció megnyilvánulásba léphet.

Végy egy mély lélegzetet, ahogy ezek a kozmikus rezgések felfelé haladnak az alsó csakrákon keresztül kirobbanva a fény és szeretet rezgéseiben a szívcsakrádon belül, behúzva még több fény és a szeretet rezgést a Kozmikus Megfelelődtől. Ashtar parancsnok növeli a fényfrekvenciát 40%-ig emelve. Most aktiválunk egy pontot az orrod fölött a szemed között. Ez a kozmikus fénypont az első DNS-szálért van. Ez az energia frekvencia egyesít téged a Mester Vezetőid, a Gyógyító Angyalaid és a Mester Tanítóid magasabb aspektusaival.

Képzeld ezt az energia központot megnyílni, hogy megkapd a fény kozmikus rezgéseit, miközben sugarak rajtad keresztül pulzálnak kapcsolódva az orrtöved fölötti Csillagmag ponton keresztül, előidézve a magasabb tudatosság felgyorsított rezgéseit. Érezz a fénysugarakat érkezni a körülötted lévő lényektől és behatolni az orrnyereg fölötti ponton, amik megnövelik a tobozmirigy, a hipotalamusz rezgéseit és újrakalibrálják a frekvenciákat, amik befolyásolják a paraszimpatikus idegrendszert. Ashtar parancsnok már 45% fénnyel töltötte a szervezetedet.

Ezek a rezgések teljesen megtisztítják az éteri törmelékeket teljesen hálózatát a fizikai testetek csakráiba. Átmossák az érzelmi, mentális és spirituális testeket és az asztrális test körül, és kihúzzák, lekapcsolják az alacsonyabb frekvenciájú információk, rezgések, függőségek, hitrendszerek és attitűdök kapcsolódásait, amelyek nem támogatják az isteni lelkedet, abban amit megkíván tapasztalni. Lélegezz figyelmesen, amíg ez a fény spirál keresztülhalad minden szinten körülötted, teljesítve egy nagyon, nagyon mélyen felszabadító energia tisztítást, ami újra összehangolja a csakrákat, és persze, aktiválja a Kozmikus DNS-t.

Most válj tudatossá erre a Kozmikus fényre, hogy keresztülhalad az energia pontnál az orrod ívénél, keresztülhaladva (A csoporton vagy akiket magad mellé képzeltél) és belép a bal oldaladon lévő embernél létrehozva egy nőies spirált, hullámoztatva a Kozmikus Fényt a tested sejtjeibe, felkavarva az isteni tudatosságot az élet mélységében benned. Most érezd a fény keresztül mozogni rajtad a jobb oldaladon lévő személybe, felébresztve annak igazságának belső tudását, hogy miből áll a fény, mit képes ez tenni, az erejét, tisztaságát és igazságát. Ez létrehozza a férfias spirált megformálva egy tökéletese kiegyensúlyozott rezgést és szilárdan lerögzíti a Kozmikus Fényt a tudatosságodba és a fizikai tested 7 csakrájának tudatosságában és az összes kisebb csakrákba valamint a csecsemőmirigy csakrában is. A csecsemőmirigy csakra a csecsemőmirigyben található. Ez a csakra már egyre aktívabb a fénymunkásoknál. Ez a Belső Mag Lélek tudatportálja. Ez a csakra szabályozza a Lélek Védelmet és nagyon fontos kulcs a jólétetekkel kapcsolatban érzelmileg, mentálisan és spirituálisan.

Végy egy mély lélegzetet. Most, az összes Isten, Istennő, Nagyúr és Úrnő közelebb húzódnak hozzád, megfogják egymás kezét és kört alkotnak körülötted. Most láthatóvá válik előtted a jelenléte vagy az energiája, az Isteni Kiegészítődnek. Nem számít, ha nincs arca. Csak csatlakoztasd az energiád a jelenlétéhez. Szemed még tartsd zárva, nyisd meg a szíved, ha nincs még nyitva. Lélegezz be! Nyisd meg a tested, hogy érezd a Kozmikus Szeretet erejét, ahogyan átmos téged, beléd töltődik, egyesít téged az Isteni Anyával és az Isteni Atyával és a legtisztább és legigazabb Isteni Szeretettel, amit valaha is megszerettél volna tapasztalni. Most hadd töltse fel a feltétlen isteni szeretet mindkettőtök lényét. Lélegezd ezt be. Engedd, hogy ez feltöltsön téged.

Ismerd fel milyen mélyen, őszintén, feltétel nélkül és tisztán szeret és elfogad téged és a Kozmikus Megfelelődet. Érezd ezt az isteni egyesülést ami lezajlik, az energia ezen kifejeződése előtted áll, mielőtt kihúznád a kezed az övéből, hullj bele a szeretet ezen ölelésébe, tudva, hogy ez a fény és szeretet a legigazabb, amit valaha is éreztél.

Lazulj bele ebbe a szeretetbe, és tudd, hogy az Atya/Anya Isten, és a Kozmikus Megfelelőd eggyé váltak veled, és ezáltal integráltad az isteni egészet és ez az energia most újrakalibrálódik benned, hogy a Kozmikus Én és a Kozmikus Megfelelő esszenciájában állhass. Képes vagy lángra lobbantani a Kozmikus Isteniség szenvedélyét, fényét és motivációját, ami arra inspirál, hogy megéld az, amit Kvantum Tervrajzként[blueprint] ismeretes. Ez az energia mágnesesen bevonzza téged a  tudatosság és spirituális technológia magasabb sztratoszféráiba. Lélegezz be mélyen, lélegezz ki teljesen. Szentelj néhány percet, arra, hogy kommunikálj a Kozmikus Pároddal, és érezd, amit ez az energia mondani akar neked.

Tedd lehetővé önmagad számára, hogy kifejezd a legmélyebb igazságaidat, és engedd meg a Fény Mesterinek, hogy átalakíthassák és átváltoztassák, aminek készen állsz a változtatására.

Ehnaton Nagyúr közeledik. Egy gyönyörű rózsakvarc tábla van a kezében. Ez egy isteni kódolt üzenetet tartalmaz szimbólumokkal, hangokkal és rezgésekkel, amelyek által lehorgonyzódik a Mennyei Kozmikus Fény és Kozmikus szeretet lényege, szilárdan a fizikai tested csakráiban és az érzelmi, mentális és spirituális testeidben.

Ha készen állsz, hogy Ehnaton Nagyúr átnyújtsa, vedd el, és ő aktiválja a rezgéseket. Tartsd ezt a szív- és napfonat csakráddal szembe, és lélegezd be a hang rezgéseket a testedbe. Figyeld meg, ahogy a rózsakvarc tábla kristályos folyadékká válik és egyesül a csakrákkal, a felső és az alsó csakrákon keresztül beszűrődik a tested sejtjeibe, és a tudatos tudatodba. Ez a tábla kiváltja a fény kódok mélyebb tudatosságú kibontakozását, amit eredetileg a Nagy Fehér Testvériség által lett bekódolva. Megállapodás született, hogy ebben az időben ez az aktiválás, mint a Kozmikus Beavatás elérhető legyen. Az összefonódás a Kozmikus Megfelelőddel, a nagy szerelem és hajlandóság elfogadása, hogy megtapasztaljátok bármilyen módon, ahogyan bemutatásra kerül ez számotokra, és ez az a kód, ami feloldja a kódolásokat benned.

Végy egy mély lélegzetet, és kilégzéskor Ashtar Parancsnok és Monka Parancsnok létrehozza a végső rácsot. Ez a rács egyesül a csakrákkal, létrehoz egy csodálatos fénytakarót a fizikai tested körül. Ez a kozmikus fénytakaró az, ami kapcsolatban tart téged a Kozmikus Pároddal - összeolvasztva téged a Kozmikus Megfelelőd ezen aspektusával és megtartja a szeretet áramlását, az elevenséget és az igazságot. Ne feledd, hogy egynek lenni a Kozmikus Megfelelőddel, azt is jelenti, hogy egy vagy az Anya/Atya Istennel is. Állj meg egy pillanatra, és vedd tudomásul, hogy ez azt is jelenti, hogy egy vagy az egész Kozmikus Éneddel, és a Kozmikus Éned felébredése az, ami hozzáférést ad a 77. Dimenziós Kvantum Spirituális Technológia Isteni Csillag Kapuihoz, megnyitva ásványok és kristályok világának és az Isteni Fény világának dimenzióit, amelyek megmutatják az igazságot, amit az Anya/Atya Isten tart a lényének közepébe. Tudd, hogy minden rendben van, és mindig is az lesz a fény világaiban. Lélegezz teljesen be és ki. Az energia most lepecsételődik. Érezd, ahogyan a fény befejezi az integráció folyamatát lecsillapítva energiákat és mindent tökéletes harmonikus isteni rezonanciába rendez.

Apollo Nagyúr most arra kér, hogy fordíts hátat neki. Miközben háttal állsz, beilleszt egy kis platina lemezt, a második és harmadik nyaki csigolyádba. Ez aktiválja a bőségcsakrákat a torokcsakrában, és összehangolja őket a 22. dimenzióval. Képzeld el, ahogy ez az energia aktiválódik.

Most vesz egy arany lemezt, és beépíti ezt a hetedik nyaki gerinccsigolyád és az első háti csigolyád közé, evvel aktiválja a magasabb tudat kódjait a Mester Tanító és a Felszabadult Kozmikus Én Lélek Felszabadító 44. dimenzióján keresztül. Lélegezd be ezeket az energiákat, miközben Apolló Nagyúr nagyon óvatosan végig húzza a jobb kezének mutatóujját a gerincoszlopodon, összehangolva az energia áramlást, ami a lemezekből áradt ki. Lélegezz miközben az energia aktiválódik. Most behelyez egy kristály lemezt a hatodik és hetedik gerinccsigolyád közé, és aktiválja az isteni tudat magasabb szintjeit, ami a 33. dimenzión keresztül kapcsolódik a hatalomhoz, akarathoz és cselekvéshez. Lélegezz mélyen, ahogy ezt az energia keresztüláramlik rajtad. Most vesz egy titán lemezt, és beilleszti azt az első és második számú lemez közé, és aktiválja a Szakrális Szeretet isteni megértését és magasabb tudatosságát. Ez a 66. dimenzión keresztülmozog. Végül beilleszti az energia egy ibolya fénysugarát, amely befedi a gerinc farkcsonti csúcsát gyökércsakrában (alap csakra) aktiválva Mester Tanító és a Felszabadult Kozmikus Én Lélek Felszabadításának 55 dimenzióját.

Lélegezd be ezeket az energiákat, amíg a jobb keze mutatóujjával gyengéden végigsimít a gerincoszlopodon, és összehangolja az energia áramlását, ami a lemezekből áradt ki. Most a kozmikus aktiválás végső szakasza befejeződött. 

Fordulj meg és néz szembe Apolló Nagyúrral. Adj hálát neki, a mai tapasztalatért. Adj hálát Ashtar parancsnoknak és Monka Parancsnoknak a magasabb fényáramlásért és ellenőrzéséért, amit beintegráltál. Adj hálát minden Istennőnek, Ehnaton Nagyúrnak és többi isteni Mesternek, a fény Nagyurainak és Úrnőinek, akik azért jöttek, hogy tanúi legyenek a Szent Kozmikus aktiválásodnak és a Kozmikus Fény, Kozmikus Szeretetet lerögzítésének és a Kozmikus Megfelelőddel való egyesülésnek. Adj hálát magadnak, hogy hajlandó voltál megnyitni magad az új energia áramlásának, és hogy ezt a finom és mély tapasztalatot befogadtad.

Lélegezz be az összes csakrádba, és nagyon óvatosan kezd visszahozni magad a fizikai testedbe. Vegyél egy mély lélegzetet, majd told az energiát le a csakrákon és földeld le magad a fizikai földi síkon. Először a bal oldaladon lévő embernek, majd a jobb oldaladon lévőnek küldj a szívcsakrádból egy szeretetsugarat. A kozmikus fény takarója most lepecsételődik. Végy egy mély lélegzetet, és lélegezd ki a szádon keresztül. Kulcsold össze a kezeidet néhány percig, miközben lerögzítjük az energiákat. Ez a lehorgonyzás közvetlenül kapcsolódik az Asztal-hegyhez[Table Mountain] Dél-Afrikában, és onnan kiterjed a világ különböző pontjaira.

A kezeidet most tedd a szívcsakrádra, és óvatosan told le az energiát a gyökércsakrádba. Nagyon óvatosan nyisd ki a szemed. Ha még nem érzed magad teljesen leföldeltnek, akkor nyújtsd ki a lábad, forgasd meg a bokád, a csuklód, a vállad, és a nyakadat, hogy az energia az összes fontos ponton áramolhasson a testedbe.

Szeretteim, szeretnénk megköszönni mindenkinek, a lehetőséget, hogy megtörténhetett ma a fény és a szeretet eme nagyon erős rácsának horgonyzása, a Megszentelt Egyesüléséé. A Kozmikus Megfelelőd energetika aspektusainak manifesztálása hatalmas mennyiségű szeretetet fog feléd vonzani annak minden formájában. Tudd, hogy ez a Kozmikus Szeretet változásokat fog hozni az életedben. Ezek a változások, azonban felfedik az erőt, a fény és a szeretet összeolvadt erejét a teremtésedben.

Hallgass a szívedre minden esetben, ne hagyd, hogy egó lebeszéljen bármiről, amit igaznak érzel. Higgy a lélek erejében, hogy képes irányítani az utadon. Ez az aktiválás megmutatja azt a szeretetet, amiről nem is tudtad, hogy létezik. Ez elindítja a szív rácsok aktiválódását, amit a Mesterek keltettek életre az összes kontinensen a bolygón, különösen Egyiptomba, Angliába, Franciaországba, Spanyolországba, Németországba, Kanadába, Izraelbe és Ausztráliába.

És ez így van szeretteim, véget ért a mai energia közvetítésünk, mindannyian isteni áldást hoztunk, megtartunk, és támogatunk titeket minden lépésnél. Fénnyel telítjük választott utadat, és szeretettel, ami támogatni fog belsőleg téged. Tartsd a szíved nyitva Kozmikus Megfelelőd szeretetére, és tudd, hogy ez a szeretet, és ez a fény mindig végigkísér, csakúgy, mint mi.

Kuthumi vagyok a Szeretet és Bölcsesség Arany sugarának chohanja, üdvözöllek és megáldalak benneteket.
Adonai.

A következő részt itt találhatjátok:  https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-kozmikus-dns-1-2-szalanak.html


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...