Kuthumi – Kozmikus DNS 1 és 2 Szálának Aktiválása 2. rész



 Kuthumi – Kozmikus DNS 1 és 2 Szálának Aktiválása 2. rész

tumblr_o28rf2gngw1spqlu6o1_500.jpg

Csatornázta: Michelle Eloff

Dél-Afrika, Johannesburg, 2006. október 4

Fordította: Hatejer Emese

Forrás: lightweaver

Az előző részt itt találjátok: 

Kozmikus Dns 1-2 szálának aktiválása 2006. szeptember 15

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-kozmikus-dns-1-2-szalanak.html

 

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel/lényekkel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

 

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és elhozzam számotokra az igazság, a kaland, az önvizsgálat és az egyszerűség áldásait. Üdvözlet szeretteim.

És nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében és biztonságban Isten tenyerén.

Miközben összegyűlünk veletek a Minden, Ami Van megtestesült jelenlétében a Krisztus kreatív teremtő kifejeződésében, elhozzuk számotokra egy lehetőséget, hogy megtapasztalhassátok a kozmikus vibrációkat, amelyeket mágnesesen vonzotok magatokhoz. Az élet sok szintjén, a tanulás ciklusait fejeztétek be, és a kozmikus vibrációk jelenlétében álltok felkészítve magatokat a felvilágosodás, az emelkedettség, a kiterjedés, a felfedezés, a felismerés és a megvalósítás további utazására. A kozmikus DNS 1 és 2 szála a szív hangjának egyesülése a torok hangjával. A szív és a torok egyesülnek; együttesen tartva ezáltal a két kozmikus szálat a szívcsakra és a torokcsakra között, még újabb szinten aktiválva a csecsemőmirigy portált. A csecsemőmirigy portál a csecsemőmirigy csakra és a csecsemőmirigy területén található, és ez a központi magportál vagy átjáró, a lélek magjába. A csecsemőmirigy szabályozza a lelketek immunitását és azt, hogy mennyire vagytok immunisak az alsóbb egó reakcióira, amit a lelketek mutat be számotokra.

Ma egyesültök a Kozmikus Kiegészítőtök/Megfelelőtök energiájával és ezáltal, a fizikai és érzelmi érettség egy döbbenetes folyamatát manifesztáljátok. A fizikai szinten, ez kapcsolódik a fizikai világgal szembeni választott reakciótokhoz, ahhoz, amit az alsóbb egó tapasztal. Érzelmi szinten, ez a fizikai valóságon belüli reakció mások viselkedésére, amit életnek hívtok. Ez a Fénymunkások felgyorsított fiziológiai fejlődésének az ideje is annak érdekében, hogy a spirituális megvilágosodás aránya kiegyensúlyozódjon az érzelmi és intellektuális fejlődés arányával. Fizikailag is változik a test, annak eredményeként, amit érzelmileg, mentálisan és spirituálisan tapasztal. Az energia változásának minden vibrációs lenyomata érzelmileg, mentálisan vagy spirituálisan megváltoztatja a sejtszintű aláírást a fizikai testetekben, amely hatással van a testetek atomszerkezetére és molekuláris szerkezetére, ezért az energia bennetek és körülöttetek megváltozik. Mágnesesen a világotok már megváltozott örökre.

Vegyél egy mély lélegzetet az orrodon keresztül, és lélegezz ki teljesen a szádon át. Ismételd meg ezt és érezd a tested ellazulni, érezd az izmaidat ellágyulni és az elmédet átadni a szeretet belső forrásán belüli békének, csendnek és nyugalomnak. Egy pillanatra, helyezd a figyelmedet a Föld Anyára. Lásd a Szeretet egy csodálatos fénysugarát kiterjedni a szívedből a lényének közepébe. Elismerve őt az élet egy forrásaként, a szeretet és energia forrásaként, amely serkent, táplál és ösztönöz téged. Nyisd meg a szíved, hogy befogadd a válaszát. Most helyezd a fókuszod a mennyekre, az Ég Atyára. Nyisd meg a szíved és terjeszd ki a szeretet egy erőteljes sugarát az Ég Atya szívéhez, adj hálát és ismerd el az élet forrásaként, amiből részesülsz általa, a táplálást, a gondoskodást, a szeretetet és az útmutatást. Tartsd a szívedet nyitva a válaszára várva, viszonozva azt az erőteljes szeretetet, amit kiterjesztettél felé.

Fókuszáld a figyelmedet a szívcsakrádra; kiterjesztve a szeretet egy spirálját a környezetedbe, ami az óramutató járásával megegyező irányba kezd el mozogni, ezáltal megnyilvánítva egy nőies jellegű vibrációt. (szünet) Most terjeszd ki a szeretet egy spirálját a környezetedbe, ami most az óramutató járásával ellentétes irányba mozog, és egy férfias jellegű vibrációt manifesztál, és miközben az Isten és az Istennő vibrációi egyesülnek, ezáltal a Kozmikus Kiegészítőd/Megfelelőd képének megalkotása felgyullad a szívcsakrádon belül. Ennek a lángra lobbanásának egy nagyon egyedi aláírása van; a szeretet egy megvalósulása, amely annyira tiszta, annyira gyengéd, annyira isteni, és annyira teljes; a szeretet, ami egyesít téged mindennel, ami vagy. Terjeszd ki a szívcsakrádat és a tudatosságodat megengedve ennek a jelenlétnek, hogy beburkoljon téged, aktiválva a Kozmikus Kiegészítőd/Megfelelőd Kozmikus Lenyomatát benned és végig körülötted. Lélegezd be ezt az energiát elképzelve ennek a vibrációit, amint felélesztik önmagad összes szunnyadó aspektusát, amelyek elvesztették a bizalmat, és a reményt, az összes aspektust, amelyeket megfojtott a szenvedés és a fájdalom, a félelem, és a hiányba, veszteségbe és korlátozásba való hiedelem.

Miközben ezek a vibrációk felszínre jönnek benned, Sananda Nagyúr tűnik fel előtted. A szívcsakrájának fénye úgy ég, mint egy hatalmas tűzrakás. A szeretetének melegével beburkol, és kisugározza azt feléd és miközben figyeled, hallhatod a szívének hangját összhangban dobogni a tiéddel. A szívének lángja kiterjed az alakján túlra és megérinti a szívedet. Lélegezd be ezt a lángot és engedd meg ennek, hogy lángra lobbantsa a DNS-ed első és második kozmikus szálainak vibrációit. Ez aktiválja a Kozmikus Isteni és a Kozmikus Istennői Kiegészítőidet/Megfelelőidet egyesítve ezeket a szívvel és torokkal; ez az igazság hangja, a szív nyelvezetének isteni kifejeződése.

Továbbra is lélegezz be mélyen és kilélegezve teljesen, miközben Sananda Nagyúr elmozdítja az energiát a szívcsakrádban, biztosítva a kapcsolódást a szíved és torkod között tökéletes isteni összhangban. Képzeld el, ahogyan Sananda Nagyúr szívéből a láng kiterjed és beburkolja a tested, a láng vibrációival és hőjével megolvasztja a védelem falait, és felolvasztja az összes aspektusod, amik megfagytak az időben; az aspektusokat, amik elszigetelődtek az igazságod érzésétől, és most víz kezd áradni a szív tűzének melegéből az érzelmi testedbe, az érzelmi testedből felszabadítják, azt ami készen áll erre, és átölelik ezt a Kozmikus Világ Kozmikus Nagyurai és Úrnői, és elkezdik elősegíteni az érzelmi érésed folyamatát. Most kiterjesztik a szeretet egy sugarát az óramutató járásával megegyező irányba a környezetedbe, megnövelve az első és második DNS szálaid kozmikus vibrációit és megemelik az energiák vibrációit, amelyek kibocsátódtak a torok és szívcsakráidból, és mágneses aláírásod elkezd megváltozni, amelyet automatikusan elvégez a Felsőbb Éned. Ez önmagában, elősegít egy mélyreható változást az érzelmi testedben egy kecses elengedést/felszabadulást eredményezve a fizikai testeden keresztül. Ez az elengedés/felszabadulás a tested vízrendszerén keresztül fog megnyilvánulni, ezért a veséid és a verejtékmirigyeid elő fogják segíteni ezt az eleresztést. Lásd el a testedet sok tiszta vízzel, és ha úgy érzed, helyez kvarc kristályt, rózsakvarcot vagy ametiszt kristályt az ivóvizedbe.

Lélegezz be, miközben a Kozmikus Nagyurak a szeretet egy sugarát az óramutató járásával megegyező irányba forgatják, aktiválva a Kozmikus Szívcsakrádat és létrehozva a Kozmikus Aláírásodat. A Kozmikus Aláírásod vibrációja bevonzza a Kozmikus Kiegészítőd/Megfelelőd Aláírását az energiameződbe és lepecsételi azt a szívcsakrád belső univerzumába.Képzelj el egy hangot felszínre jönni a szíved belsejéből, miközben szavak ömlenek elő; minden hang mindegy egyes vibrációja a tested sejtjeit, a molekuláit és az atomjait cirógatja, megteremtve egy új energiamezőt körülötted.

Szeretteim, egy teljesen új Kozmikus Energiamezőt manifesztáltok, amely a régi paradigmás test és tudatosság auráját felváltja. Ezen Új Energiamező magába foglalja a Kozmikus Kiegészítőtök Aláírását; az Isten és Istennő Éned teljes kifejeződését, és a Szív Megszentelt Nyelvezetét, az Atya/Anya Isten Igazi Hangját. Egyszerűen add át magad a nyelvezetnek, amit az Atya/Anya Isten tár fel számodra; az eredeti nyelvet, Bábel Tornya előttről; a szív egy nyelvét szerettem, amely a kulcs a lelked teljes felszabadulásához.

Vegyél újabb mély lélegzetet be, kilélegezve teljesen, miközben megengeded ennek az energiának, hogy elrendeződjön a csakráidban; képzeld el ezt áthaladni a testeden a mennyből a Földre, megáldva a Föld Anyát ugyan azzal az energiával, amit te is integrálsz. Képzeld el, hogy Sananda Nagyúr közelebb jön hozzád az energiameződbe lép és átad egy csodálatos kristályt. Engedd meg a képzeletednek, hogy megalkossa ezt a kristályt, miközben elfogadod ezt tőle és a szíved középpontjába helyezed, és most érezd azt, amit ez a kristály mond számodra.

Most képzeld el a szeretet végtelen forrását kiömleni a szívcsakrádból, mint egy végtelen folyó, megtöltve mindennel, amire szükséged van. A szeretet egy isteni végtelen forrása egy szabad és ingyenes energia, ami mindnyájatok számára elérhető; az egyik dolog, amit most meg kell tanulnod, az, hogy hogyan használd fel ezt a teljességében, azért, hogy megtapasztald a Kozmikus Erődet. A Kozmikus Erőd megtestesíti Kozmikus Monádod férfias és nőies energiáját, a Monádod a Teljes Éned. Lélegezd be ezt az energiát és lazíts. Érezd, hogy Sananda Nagyúr energiája felkavarodik körülötted, lazítsd el az izmaid összes rostját, és nyílj meg a béke és harmónia egy könnyed áramlatára, ami lefelé halad a koronádtól le egészen a gerinceden, lefelé a lábaidba és karjaidba.

tumblr_nzo4s7ahpj1spqlu6o1_500.jpgA lelki szemeid előtt képzeld el a Kozmikus Kiegészítőd/Megfelelőd energiáját előtűnni a saját káprázatos vibrációjában előtted - néhányan lehet, hogy láttok egy arcot, mások lehet, hogy ismerős energiákat éreznek - nem számít, mit érzel vagy látsz, csak nyisd meg a szívedet, hogy magadhoz öleld ezt az energiát; a meghittséget, a létezést és tudást, hogy a szeretet áll előtted a legtisztább vibrációjában, ami elérhető számodra most.

Nyisd meg a torokcsakrád, nyisd meg a harmadikszemed és a koronacsakrád és terjeszd ki ezt a fényt kapcsolódva a Kozmikus Megfelelőddel/Kiegészítőddel. Nyisd meg a napfonatod, a szexcsakrád, és a gyökércsakrád és lásd a fényed kinyúlni és összeolvadni a Kozmikus Megfelelőd/Kiegészítőd csakráival és a szeretettel, ami el kezd feltölteni téged, és ez nem csak az új élet egy elixírjévé válik, hanem egy gyógyító balzsammá is, megtisztítva a múltad sebeit és felgyorsítva a gyógyulásod. A régi sebesülések sebhelyei elkezdenek elhalványulni, ahogyan az egész és teljes tudatosságod beléptetik a Kozmikus Megfelelőd/Kiegészítőd Kozmikus Jelenlétébe és a szeretet és fény vibrációjába, amelyet a Kozmikus DNS-ed első két szála képvisel. A Kozmikus Megfelelőd/Kiegészítőd a Mag Stabilizátorod a belső gyermek azon képességén keresztül, hogy társ teremtsen a Szeretet Végtelen Forrásán belül, és azon keresztül, és ezáltal a Kozmikus Fény és Kozmikus Szeretet egy motiváló, ösztönző energiává válik, az önkifejezés magasabb dimenzióiba hajtva téged.

Vegyél egy újabb mély lélegzetet be, és ahogyan kilélegzel, érezd a Kozmikus Szeretetet az óramutató járásával megegyező és óramutató járásával ellenkező irányban is mozogni (egyszerre) megteremtve a Kozmikus Fény és Kozmikus Szeretet Kozmikus Spiráljait, miközben a Kozmikus DNS-etek első két szála lerögzül szilárdan a gyökércsakrád férfias aspektusán belül.

Lélegezz be és miközben kilélegzel, érezd, hogy Sananda Nagyúr megnöveli a Kozmikus Aláírásotok fény hányadosának vibrációit, behatol a koronacsakrádba, az összes kisebb csakra vibrációját megemeli, kiterjedve a fizikai tested hét fő csakrájából. A további fény hányados felgyorsítja az Érzelmi, Mentális és Spirituális testeid vibrációját, és a Kozmikus Aurád úgy vibrál, mint egy fáklya a sötét éjszakában. Ahogyan a Kozmikus Fényed a sötét síkokon áramlik, ezáltal mindenki, aki csapdába esett a félelembe megáldásra kerül a Kozmikus Szeretettel, mindnyájuk meglátja, hogy van választásuk, hogy átváltozzanak a fénybe és egy különböző tapasztalást válasszanak. Ennek eredményként, szeretteim, megajándékoznak titeket is ugyanezzel az ajándékkal: a lehetőséggel, hogy bármit válasszatok, amiről hiszitek, hogy hozzá fogja adni a lényegét az életetekhez. Most egy pillanatig képzeld el ezt, fókuszálj a szándékodra és terjeszd ki ezt a szívcsakrádból a Kozmikus Megfelelőd/Kiegészítőd felé, amikor készen állsz.

Mihelyt a szándékod összeolvad az Isteni Megfelelőddel/Kiegészítőddel, gyengéden told ezt a Kozmikus Megfelelődön/Kiegészítődön keresztül, hogy elrendeződjön Sananda Nagyúr Lángoló Szívében, aki a Kozmikus Tanács elé viszi ezt, és innen ez kiterjed a Szeretet Végtelen Forrásába; a Forrás kifejezi a társteremtés összes minőségét annak összes bőséges formájában. Vegyél egy mély lélegzetet be most és helyezd a kezeidet a szívcsakrád fölé. Adj hálát a Kozmikus Fénynek és Szeretetnek, aminek megnyitottad önmagad, hogy megkapd ezt a mai napon. Méltányolva a Fény és Szeretet Kozmikus Szálait, amelyek a szív- és torokcsakrád között húzódik. Ezen szálak válnak a kommunikáció módozataivá; egy lehetőségé, hogy kifejeződhessen a Megszentelt Szív új nyelvezete, azokat a szavakat kommunikálva, amelyek megváltoztatják a világot benned és körülötted, a szavak, amelyeket a Végtelen Forrás motivál és életet adva annak, ahol az életerő kiürült és kifosztásra került.

Vegyél három mély lélegzetet be és ki és a harmadik kilégzésnél a Kozmikus Kiegészítőd/Megfelelőd előrelép és összeolvad teljesen a testeddel. Ez az összeolvadás lepecsételi az energiaaktiválást és lehorgonyzást a mai napon. A Kozmikus Fény és Szeretet, amit most magadon keresztül és magadba lélegzel, képviseli az Új Kozmikus Lélegzetet a bolygótok számára. Szeretteim, tápláljátok önmagatokat ezekkel a vibrációkkal, és tudjátok azt, hogy a fény magas hányadosai egyre többet tárnak fel az igazságotokból számotokra, és még többet a Szív Megszentelt Nyelvezetének kifejeződéséből, minél inkább az isteniség átölel téged, annál inkább feltárul a célod számodra. Éretté váltok érzelmileg, mentálisan és spirituálisan és a fizikai testetek, mint egy virág kinyílik, hogy megkapja mindezt a végtelen, istenien motiváló energiát, és minden sejt a testedben a szeretet tápanyagaival táplálódik.

Helyezd a kezeidet az öledbe a tenyereiddel felfelé, a menny felé fordítva; és képzeld el az energia áramlását belépni a bal tenyeredbe felfelé a kezedbe, a válladba és a torokcsakrádon keresztül le szívedbe. Majd érezd ezt ismét felmenni a szívcsakrádba, majd onnan a torokcsakrádba, belépni a jobb válladba, le a karodba, és kilépni a jobb tenyered csakráján át, kiterjedni az univerzumba és vissza hozzád. Most képzelj el egy energiát behatolni a baloldali talpad csakrájánál, felhaladni a bal lábadon a gyökércsakrádba, fel a gerinceden és belépni a szívcsakrádba. Érezd ezt lefelé menni a gerinceden, a jobb lábadba egészen le és ki a jobb lábad talp csakráján át és ez az energia belép a Föld Anyába és annak szívébe. És így az energia forgása folytatódik a Menny és Föld között, a szívedben egyesülve, érezd a DNS első két szálának lerögzülési folyamatát és ez a Föld Anyát beveti a Kozmikus Fényekkel és a Szeretettel.

tumblr_o1vm1r8ug81spqlu6o1_500.jpgEzen Kozmikus Megfelelő/Kiegészítő Energiájának lehorgonyzása és az egyesülés a Kozmikus Megfelelőtökkel, felkészíti a Föld energiáját, hogy üdvözölje az Krisztusi vibrációkat, amelyek lángra lobbantják az emberiség szívét. Ezen láng bennetek ég szeretteim, és minden Kozmikus Lángot Sananda Nagyúr a Kozmikus DNS-en belül tart meg, amely aztán tovább fogja tüzelni a szenvedélyeteket az életre.

Adj köszönetet Sananda Nagyúrnak. Adj hálát a Kozmikus Megfelelődnek/Kiegészítődnek, a Fény Kozmikus Nagyurainak és Úrnőinek, és adj köszönetet a Szeretet Végtelen Forrásának, hogy mindig jelen van. Adj köszönetet önmagadnak a mai napi folyamat választásáért. Vegyél mély lélegzetet be, és ahogyan kilélegzel, húzd a tudatosságodat vissza a testedbe fenntartva az áramlást a Menny és Föld között a testeden keresztül. Minden egyes belélegzéssel és kilélegzéssel érezd magad egyre inkább jelen a fizikai testedben a jelenlegi idővonalon. Vegyél egy utolsó mély lélegzetet, és ahogyan kilélegzel told az energiát le a gerinceden, kiterjesztve ezt a lábadon keresztül, és szilárdan legyökereztetve önmagad újra a Földön. Körözz a csuklóiddal és a vállaiddal, körözz a nyakaddal és bokáiddal és erősítsd meg, hogy teljesen leföldelődtél.

Szeretetteim, az Új Kozmikus Aurátok megalkotása kiterjed egy 500 km-es körbe, miközben beszélünk hozzátok. Ezen energia vibrációja addig terjed ki, ameddig képes ezt megtenni azért, mert ez lerögzíti a Kozmikus Fényt és Szeretetet, aminek ki voltatok ma téve. Azért, mert azt választottátok, hogy ezen energiák horgonyaikként/rögzítőikként szolgáltok, a következő 72 óra nagyon fontos, mivel megvan a lehetőségetek arra, hogy érezzétek a saját Kozmikus Aurátok vibrációját és hozzászokjatok az extra térhez/helyhez magatokon belül és körülöttetek, és hogy időt szenteljetek arra, hogy kiválasszátok a minőségét a mágneses vibrációknak, amelyeket megnyilvánítottatok; más szavakkal, hogy megválasszátok az energia minőségét, amit mágnesesen bocsátotok ki, amelyekről úgy döntesz, hogy bevonzod magad számára és arról, hogy ezek bevonzódjanak.

Ahogyan a legtöbben már tudjátok, ez a legnagyszerűbb időszak a Föld spirituális történelmében, ahol is az alsóbb egó szétesik ahogyan van, utat engedve a léleknek, hogy teljes hatalmába álljon egy tudatos szerves tapasztalásként az életben. Az élet ezen megtapasztalása és kifejezése meg fogja változtatni a Kozmikus Aláírást és Kozmikus Tervezetet, azt amelyet a Föld bolygó számára terveztek meg, és ahogyan a Föld tudatossága túljut a földi mátrixon, amelyet az alsóbb egó teremtett meg, és belép a Fény birodalmaiba, amelyet a Szeretet Forrásának Univerzális Lényei irányítanak, ezáltal meg fogjátok tapasztalni az új világ megszületését. Tanúi lesztek az Arany Kori Tudatosság a terjedésének, amely túlmegy azokon a birodalmakon, amelyekbe az alsóbb egó börtönzött be benneteket. Ez a gyors (fel)ébredés ideje. A spirituális tapasztalat átélése és még mindig hátra van néhány a legnagyobb ajándékok közül, amelynek az emberiség tanúja lesz. Kezdetben megdöbbentőnek tűnhet, azonban, az ajándék abból emelkedik ki, amelyet feltörnek, hogy felfedjék az igazságot, ez lesz annyira értékes, senki sem fogja bánni azt, ami letört.

Tehát szeretteim, öleljétek át a Kozmikus Forrást, aminek megnyitottátok magatokat, hogy befogadjátok ezt a mai napon. Hangolódjatok össze a Szeretet Végtelen Forrásával. Tudva azt, hogy ez szabad, ingyenes és mindig veletek van, és korlátlan minden aspektusában. Érezni fogjátok keresztülhaladni a testeteken a megnövekedett fény hányadosok vibrációit, amelynek eredményeként időnként, egy kicsit könnyelműnek/szórakozottnak érezhetitek magatokat, talán egy kicsit émelyeghettek, és időnként fáradtak lehettek. Mindössze annyit kell tennetek, hogy nyugodtan ültök néhány percig; ha van lehetőségetek rá, akkor szunyókáljatok 10-15 percet, kérlek tegyétek meg ezt. Esetleg nagyon szomjassá válhatsz, mivel a tested vízrendszere elereszti, felszabadítja az én elkülönült aspektusainak méreganyagait, azokét, amelyek megfagytak az időben, evégett ne feledjétek, hogy tartsátok a testeteket jól hidratálva. És legyetek gyengédek magatokkal.

Kuthumi Nagyúr tudnál nekünk egy kicsivel többet mondani a szív titkos nyelvezetéről/nyelvéről?

Természetesen. Ez a nyelv nem korlátozódik a szavakra olyanokra, mint a különböző nyelvek a mai világban. A szív nyelve egy vibráció volt, amely az egyének között osztódott meg. Olyan volt, mintha minden egyes szívcsakrából állandóan kisugárzott volna a fény. Csukd le a szemed és láss egy csodálatos fényt a szívcsakrád belsejében. Láttad valaha ezt a rózsakvarc lámpát? És milyen szín sugárzódik ki ebből a rózsakvarc lámpából? Ez pontosan a szívcsakrádban lévő szín, akár több színt is láthatsz, ami kiterjeszti önmagát mindenki körül. Képzeld el ezt a fényt, vibrációkat kibocsátani, és (régen) minden vibráció egy nyelvezet volt önmagában, amelyek kiterjesztették önmagukat a létezés minden birodalmába és a kommunikációt ilyen kegyelemmel és ilyen könnyedén folytatták le, és nem létezett konfliktus, mivel mindig csakis az igazságot kommunikálták.

Ha meg tudjátok tartani ezt a látomást, ahányszor csak lehetséges és elképzelitek önmagatokat egymással beszélgetni, nem csak a szájon keresztül, de a szívből is, akkor újra lángra fogjátok lobbantani ezen erőteljes vibrációkat, és erről szól a Szív Megszentelt Nyelvezete/Nyelve, amelyet megnyitottatok ma. Amikor az állatokkal, gyerekekkel, és a természettel kommunikáltok, beszéljetek a szívetekből ahelyett, hogy ezt megpróbálnátok a harmadikszem csakrátokból kivetíteni. A szív nyelve a legerőteljesebb nyelvezet a létezésben, azért mert ez a Szeretet Megszentelt Nyelve, az egyetlen nyelv a létezésben, ami megkerül minden akadályt, ami létezik.

Sok Fénymunkás úgy érzi, mintha a senki földjén lennének mostanság. Ezért van az, hogy az átmenet a Földi Mátrixból való kilépésbe és az Isteni Forrásba való belépésbe folyamatban van. A szerkezetek összeomlását az alsóbb egó távozása hozza létre és ezért van az, hogy sok Fénymunkás elkülönülve érzi magát, néhányan még elveszettnek is: nem tudják, hogy van-e bármiféle cél is, amiért a Földön maradjanak, azért mert ha az egó többé nem létezik, többé nem akar, nem vágyik és nincs szüksége semmire sem, mi marad akkor még? Szeretteim, keresztülmentek az átmeneten, tiszteletben tartva és megbecsülve a szív hangját, aki fel fogja fedezni a Föld Illúzió Mátrixán túli igazságot. Ez hasonlít ahhoz, amit sok lélek megtapasztal a vezető váltás idején, amely szintén történik, azért mert a tudatosság magasabb birodalmaiba léptek. Sokatok úgy döntött, hogy a lélek és forrás által legyen teljesen irányítva/vezetve és ösztönözve és a régi paradigma hanyatlását eredményezve, amely fenntartotta az illúziót a mai napig. Ahogyan kiléptek ezekből a dimenziós tapasztalatokból, a Kozmikus Vibrációk előidéznek újfajta tapasztalásokat a mezőtökben, amit az új Kozmikus Aura hoz létre. Miközben az ember megteszi ezt az átmenetet, egyedül, magányosan, elkülönülve és még ijedtnek is érzi magát. Bízzatok abban, hogy ahová bementek a nagyobb fény egy világa. Ez a változás még nagyon hasonlít ahhoz is, amit a lélek akkor tapasztal, amikor elhagyja a földi síkot és útját egy másik helyre viszik mielőtt a tapasztalás egy újabb ciklusát választaná. Azok közületek, akik mély belső változásokat tapasztalnak, keresztültörnek az illúzión, el vagytok látva, hogy segítsétek azokat, akik hasonló folyamaton fognak keresztülmenni. Ezen időszak alatt ne fókuszáljatok túl sokat arra, hogy mit is kéne megtennetek, inkább maradjatok csendben; meditáljatok, pihenjetek, legyetek kreatívak és tartsátok önmagatokat összehangolódva a Szeretet Végtelen Forrásával, megerősítve, hogy a vezetetés/iránymutatás jöjjön el hozzátok az igazság irányába vezetve titeket, bármi legyen is az, és teljes bizalommal abban ahol találni fogjátok magatokat a következő pillanatban, és ez mindig az igazság pillanata lesz. Ahogyan megkönnyítitek önmagatokat azzal, amivel megajándékoztak, dinamikus változásokat fogtok találni, és az, ami túlterhelt titeket a múltban ekkor az együttműködés és kifejeződés kecses áramlásává válik. Vigyázz azzal az igényeddel, hogy tökéletes légy! Az igazság az, hogy több mint tökéletes vagy és már most is az vagy.

A gyerekekre szintén mély hatással lesznek ezen új energia vibrációk. És, ha szülő vagy, vagy nagyszülő, akkor a genetikai vibrációd közölni fogja és aktiválja majd a Kozmikus DNS-ük Új Kozmikus Kódját ( ha ezt választják). Ez megteremt egy vibrációt azt eredményezve a gyerekekben, hogy még inkább rá fognak szorulni az autentikusságra minden eddiginél jobban. A gyerekeknek ismerniük kell az autentikusság ajándékát, inkább, mint, hogy tökéletes robotokká képezzék ki őket. Az autentikusság tanítói vagytok a gyerekek számára. Ezek a gyerekek tudják, amikor nem vagytok autentikusak és addig nyomogatják a gombjaitokat, amíg nem engeditek meg az igazságotok kifejeződését, mivel ők is tanítók olyannyira, mint ti is az övéik vagytok. Tudják, hogy mi az igazság, és a legtöbb alkalommal nem érik be kevesebbel.

És ez így van szeretteim, átölelünk titeket az energiában, ami lerögzít mindent, amire szükségetek van, hogy autentikusak legyetek, és hogy kifejezzétek önmagatokat a Szív Megszentelt Nyelvezetén keresztül. Bízzatok a sok láthatatlan karban, amelyek megtartanak titeket, hordoznak és kényelembe helyeznek, és tudjátok, hogy soha nem vagytok egyedül. Az Atya/Anya Fénye ragyoghatja be előtettek az ösvényt, amelyet kiválasztottatok azért, hogy haladjatok rajta és minden, mindig jól lehet a világotokban.

Kuthumi vagyok, a Szeretet és Bölcsesség Arany Sugarának Chohánja, és üdvözöllek és megáldalak benneteket szeretetben. Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...