Kuthumi Mester – Atlantiszi Magok Ébredése – 4. rész – A Végső Lépés

 Kuthumi Mester – Atlantiszi Magok Ébredése – 4. rész – A Végső Lépés

atlantisz.jpg

Csatornázta: Michelle Eloff©

Dél-Afrika, Johannesburg, 2007. október 2

Fordította: Hatejer Emese

Forrás: lightweaver

Hanganyag letöltési linkje(Gárdi Marianna): http://www.mediafire.com/download/mk0i8yjicmj1e3r/atlantisz+4.mp3

Előző részek linkjei:

Atlantiszi Magok Ébredése 1. - Atlantisz Kulcsai

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-mester-atlantiszi-magok.html

Atlantiszi Magok Ébredése – 2. rész

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-mester-atlantiszi-magok_7.html

Kuthumi Mester – Atlantiszi Magok Ébredése – Atlantisz Kulcsai 3. rész – A Fény Egy Új szintje

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-atlantiszi-magok-ebredese.html

 

(Kapcsolódó közvetítés, amit érdemes megcsinálni: Mihály Arkangyal - Celia Fenn - Árnyék energia és az atlantiszi szerepek - https://spirilego.blogspot.com/2022/10/mihaly-arkangyal-celia-fenn-arnyek.html )

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Kuthumi vagyok, a bölcsesség és a szeretet sugarain keresztül jövök el hozzátok, hogy üdvözöljelek benneteket ez alkalommal, és hogy elhozzam számotokra az önvizsgálat, a bizalom, az igazság és jólét áldásait.

Üdvözlet szerettet egy.

Nagy örömmel és boldogsággal a szívünkben gyűltünk ma össze veletek, miközben szilárdan tartunk benneteket Krisztus szívében, és biztonságban Isten tenyerén.

Szeretteim, az önfelfedezés utazása az egyik, amely különböző birodalmakba fog elvinni titeket, amelyekben megajándékoznak titeket a lehetőségekkel, hogy megtapasztaljátok azokat, és ezáltal uralva azt is, amely gátolta a fényeteket és akadályozta a látomásotokat.

Az Atlantiszi Magok az információ vibrációi, valamint a bennetek eltárolt energia. A legtöbb jelenleg még bennetek szunnyad, azonban elérkezett az idő, amikor az egyén meghoz egy döntést lélek szinten, amely felgyorsuláshoz vezet, és evégett egy mágneses újraegyesülés (zajlik le) azokkal az eszközökkel, amelyek biztosítani fogják az Én ezen isteni aspektusainak az aktiválódását és teljes felébredését. Mindnyájan részt vetettek már a felébredés, megvilágosodás, megértés és elfogadás számos utazásán. A jelenlegi prezentáció a leckék szempontjából kerül bemutatásra, amelyeket sokatoknak uralni kell és elsajátítania mostanában, ez kapcsolódik ahhoz, hogy felülemelkedjetek és leváljatok az összes félelem alapú kapcsolódásról.

A világotok sok fázison megy keresztül, mindegyik fázis támogatja a tudatosság szintjeinek sokoldalúságát/változatosságát, amelyek jelenleg aktívak a Föld bolygón. A tudatosság sok különböző szintje aktív ezekben az időkben, őszintén lehetetlen létrehozni egy rendszert, ami előidézné annak megértését, hogy ki is az egyén, mivel a kollektív tudatosság ebben az időben energetikailag, egy teljesen különböző folyamat. Energetikailag mindenki képes válaszolni és nagyon gyakran reagál arra, ami az útjába esik. A különbség az, amikor az energiákat kibocsátják és az energiák visszavernek egy hangzást az egyéneken belül függetlenül a tudatosságuk szintjétől egy aktiválás zajlik le. Ez az aktiválás megnyilvánít egy lehetőséget arra, hogy változzanak, hogy tanuljanak, hogy egy megvilágosodott lénnyé váljanak. Az, hogy a személyek aztán válaszolnak-e a folyamatra vagy reagálnak-e erre és aztán elkezdnek-e küzdeni a folyamat ellen, vagy, hogy teljesen belépnek-e a választásukba, ez tőlük függ. Sokan a kevesebb utazással járó utat választottátok, igen, de azt is választottátok, hogy kihasználjátok azt, amivel most a planetáris tudatosság szembesül, és azt választottátok, hogy meglovagoljátok a hullámokat, ahelyett, hogy az árral szemben úsznátok. Ez a választás sokkal jobban előnyötökre fog válni, mint az árral szemben úszás megvalósítása, egyszerűen azért, mert azt hogy növekedtek az árral, mágnesesen bevonzza a támogatást, segítséget, amire szükségetek van, hogy biztosítsátok a fény nagyobb tervének manifesztációját, amihez tudat alatt vonzódtok.

Jelenleg az energiák nagyon illékonyak, őrjítőek és eltorzultak, azonban minden egyes ember meg tudja lelni a nyugalmat az érzékelt vihar szemében. Ahogyan már mondtam az emberiség leckéje most az, hogy leváljon a félelem alapú tartozékokról, amelyek a tudatosság egy sűrű szintjén tartanak titeket, ezen azt értem, hogy csapdában tartanak a földi struktúrákban, amelyek nem feltétlenül támogatják a megvilágosodást, az önmeghatalmasodást és növekedést.

Néhányan késedelmeket, stagnálást tapasztaltok és ellenállást azon választásaitokkal kapcsolatban, amelyeket meghoztatok, néhányan ízlelgetitek egy kicsit, várakozva, hogy elinduljatok, mivel még a fizikai környezetetek ellentmond a szándékaitoknak és vágyaitoknak, és ez önmagában egy lecke, az önátadás leckéje.

A kép, amely kibontakozóban van az egyik, amelyet még nem érzékeltek és fogtok fel annak teljességében, mindamellett, amivel foglalkoznotok kell egy lehetőség számotokra, hogy átadjátok magatokat annak, ami van, anélkül hogy elengednétek az álmaitokat, a látomásaitokat, a céljaitokat vagy a szándékaitokat és egyidejűleg bízva abban, hogy ez jelenti azt, ahol vagy jelenleg, és létbe fog lépni és mágnesesen minden tökéletesen a helyére fog kerülni, biztosítva azt, hogy a magasabb jó létrejöjjön.

Kérdezd meg magad, mit kell tenned ott, ahol most vagy. Bizonyos esetekben azt érezheted, hogy nincs annál több, amit meg tudsz tenni és minden, amire képes vagy, az hogy megtedd , hogy hagyod menni, elengedsz és megengeded Istent, akkor tedd ezt. Hatalmas mennyiségű kegyelem van, ami felszínre jön, amikor az egyén átadja magát a passzív ciklusnak. Az egyénnek nem kell mindig aktívnak lenni, hogy eredményeket nyilvánítson meg. Mindig van egy csendes időszak a vihar előtt, hogy úgy mondjam. Használd ki, ahol most vagy, tekints az életed fizikai helyzetén túlra, vizsgáld meg, amihez az életed érzelmi aspektusai jelenleg hozzájárulnak, valamint a mentális és spirituális aspektusokat is. Ez azt jelenti, hogy ott vannak még más szinten, amelyeknek figyelemre vagy gondoskodásra vagy egyszerűen elismerésre van szükségük, ami a van, hogy legyen kibontakozását eredményezi.

Nem is olyan rég beszéltünk a Sors Ösvényeiről és hogy minden embert megajándékoznak a lehetőséggel, hogy a sors egy új ösvényét válassza. Ez megtörtént. A választásokat meghozták. A választásaitok eredményeit összehangolták multi-dimenzionálisan, multi-univerzálisan, és hozzáhangolták azokhoz a hatásokhoz, amivel ez az összes párhuzamos és alternatív valóságba is el fog érni. A nyugodt időszakod alatt szükséges önmagad aspektusait integrálni, arra a döntéseidre alapozottan, amiket meghoztál. Egy olyan időszakra is szükséged van, amikor elengedsz, átalakulsz, átalakítod a dolgokat magadban, gyógyulsz, és eleresztesz bármit, amire egyénileg szükséged van, és létfontosságú, hogy lehetővé tedd, hogy ez meglegyen.

Ne válj túl elhamarkodottá, hogy kritizáld önmagad, amiért nem tettél meg valamit, vagy hiányzik valami és feltételezve, hogy ez az, amiért minden stagnál. Elmondom nektek most, hogy függetlenül a jelenlegi körülményetektől, nem tudtok semmivel sem többet tenni. Minden, amit szükséges megtennetek az, hogy bíztok. Néhányan talán azt mondjátok, hogy ”ó, az ég szerelmére Kuthumi, hányszor fogod még ezt elmondani nekünk?” De én azt mondom nektek, ahányszor szükséges ezt hallanotok, mivel nem kaptatok teljes megértést arról, ami azt jelenti, hogy bízzatok. Tudni fogjátok, hogy teljes bizalommal vagytok-e, amikor az élethelyzeteteket megvizsgáljátok, függetlenül attól, amivel szembenéztek és ahelyett, hogy a szorongás kavarogna bennetek, békében vagytok. Amikor érzitek ezt a békét magatokban, a bizalom teljesen beépült és ebben a térben fogtok tartózkodni, amíg a következő lépést be nem mutatják számotokra.

Szeretteim, ez fogja egyesíteni az energiátokat a Szoláris Krisztussal, ez önmagatok aspektusa, ami előidézi a Felemelkedés Szoláris Rácsait. A Felemelkedés egyszerűen csak az a szó, ami növekedést, mozgást, megvilágosodást jelent, ez az előrehaladás folyamata, de nem mindig a fölfeléé. Az előremenetel a felemelkedés egy formája, felejtsd el, hogy egy felemelkedett mesterré kell válnod, hogy felemelkedj. Ne gondoljátok azt, hogy a felemelkedés azt jelenti, hogy hamarosan magatokra öltitek majd a fehér köntöst és a glóriát és minden féle ehhez hasonló dolgot, amelyek azt fogják majd jelenteni, hogy ti már egy felemelkedett mesterek vagytok. Bocsánat, ha elrontottam a képet, ami már egy páratokban benne volt.

A felemelkedés az a képesség, hogy teljes felelősséget vállalsz mindenért, amit megteremtettél és előrehaladsz, hogy kilépsz ebből a pontból, hogy kilépj valamilyen sűrűbb vibrációból egy magasabba. Tehát simán és egyszerűen, a felemelkedés mindössze az, hogy kilépsz a félelmen alapuló életstílusból és belépsz a szeretet által motivált életbe. A szeretetben való létezés mindaz, ami támogatja a szellemetek szabadságát, a lelketek, az elmétek, a szívetek szabadságát és titeket, mint egy személyt, hogy az életeteket a legteljesebben éljétek.

A végső lépés az Atlantiszi Magok aktiválásában bennetek olyan valami, ami hatással lesz az életetekre fizikailag, érzelmileg, mentálisan és spirituálisan az elkövetkező 4 évben.

Úgy döntöttetek, hogy átölelitek a felgyorsított elengedést egy még újabb szinten, ez az elengedés most történni, lépjetek ki mindenből, ami hozzákötve tart titeket egy teljesíthetetlen rendszerhez, és lépjetek ki bármilyen rendszerből, ami ebben a témában gátol titeket. Mindannyian azt választottátok, hogy ezzel a különleges aktiválással nagyon erőteljes fénysugarakat bocsátotok ki a testetek atomjain át, amelyek keresztül fognak mozogni a molekuláitokon, a DNS-eteken, és keresztülvibrálnak a testetek sejtjein, és ez magnetikus kihatással lesz a fizikai környezetetekre, az érzelmi felfogásotokra, az életetek mentális és spirituális észlelésére, és újrarendezve mindent. Vajon tudjátok-e, hogy az egyetlen dolog, ami köztetek és a teljes szabadság és tökéletes nyugalom között áll az mi? Ezek az észleléseitek/felfogásaitok, amik a hitrendszereiteken alapulnak. A változás állandó. Az igazságotok mindig változni fog, ameddig növekedtek ezért a régi, idejét múlt hiedelem rendszereknek nincs helye az Új Föld Rácsaiban. A hiedelem rendszer olyan rendszer, ami egy helybe börtönöz téged.

A növekedés utazását választva ez kalandokkal ajándékoz meg minden időben. Ez fel fogja tárni számodra önmagad aspektusait, amelyekkel azelőtt soha nem találkoztál és önmagad azon aspektusait, amelyeket visszautasítottál a hiedelem rendszereidnek következtében, amelyeket a kultúrátok, a vallásotok és minden egyéb más rendszer idézett elő és programozott belétek, és a társadalom szükségesnek tartja, hogy felcímkézzen titeket, mint egy működés képes állampolgárt, istenem ez egy vicc! Nem arra teremtettek titeket, hogy egy korlátozott és korlátozó rendszeren belül működjetek, hanem egy olyan energiából hoztak létre, amely végtelen a kreatív teremtő erőiben, végtelen és kivételes azon képességében, hogy elgondolja, elképzelje és tovább folytassa a teremtését.

Tehát most egy feladat áll előtettek, és ez a feladat az, hogy vágjátok el a kötelékeket, zsinórokat mindennel és mindenkivel az életetekben, akik, vagy amik azt eredményezték, hogy rosszul éreztétek magatokat önmagatokkal kapcsolatban. Minden dologgal és minden egyes személlyel, akik, és amik a korlátozás egy rendszerét teremtik meg. Ez megkívánja azt, hogy vizsgáljátok meg, miért maradtatok benne ezekben a korlátozó folyamatokban, miért vonzottátok be az embereket vagy a körülményeket az életetekbe. És tudjátok mit? A legtöbbetek már tudja, hogy pontosan mik is ezek. Néhányan minden erőtökkel ragaszkodtok ezekhez, egyszerűen mert kényelmesen érzitek magatokat benne és a féltek az ismeretlentől. Mondhatok valamit? Abban a percben, amikor megteszitek azt a lépést az ismeretlenbe, tudni fogjátok, hogy ott soha nem volt egy másik lépés, amit megtehetnétek csak ez az egy. Érezni fogjátok az univerzum mágneses mezejének változásait és ennek a megérzése támogatni fog benneteket. A félelmeitek akadályokat hoznak létre körülöttetek, amelyek meg fogják gátolni azt, ami leginkább szükséges számotokra, hogy elérjen titeket.

Amikor félelemben éltek, amikor félelemmel teliek vagytok, és nem csak a küzdés, ijedtség és menekülés természetes jelentéséről beszélek. A félelem összes alapozásáról beszélek, amivel be letettek programozva. Az energiátok összessége a napfonatcsakrátokba húzódott be és összesűrűsödött. Ez azt jelenti, hogy a tűz elemetek, túlzottan aktivvá vált, így a tűz bennetek irányíthatatlanul tombol, dühöng. Mi történik akkor, ha elkezdesz tombolni, dühöngni? A stressz és düh szintjeid nagyon magassá válnak, vagy lehet, hogy nagyon passzívvá válsz, nyugodt személlyé, de mindeközben vonzod az erőszakos, agresszív, feldühödött embereket a teredbe. Talán a visszaélést, erőszakot is megtapasztalod; verbálisan, mentálisan, fizikailag, érzelmileg, és ha feldühödsz vagy tombolsz és megfélemlítesz másokat a verbális visszaéléssel, erőszakkal, a haragoddal, dühöddel, épp itt azt ideje, hogy abbahagyd ezt, és felelősséget vállalj végre és ellazulj, és hogy földeld le magad újra. A föld elemed; a gyökércsakrád, és a víz elemed; a szexcsakrád, teljesen kimerítetté vált és minden a napfonatcsakrádban van. Amikor ez a láng hevesen tombol, nem marad hely az intuíciótok számára, hogy vezessen titeket azért, mert az intuíció lángja most egy felhevített kemencéhez hasonló, ami táplálja a félelmet. A félelem mögött düh lapul meg, és ez fordítva is igaz, és ez a kettő egymás hátán csüng. Tehát minél több félelem van egy emberben, annál dühösebb lesz, és minél dühösebb egy személy annál több félelmet táplál, addig, amíg aztán minden tombolni kezd az irányíthatatlanság végett. A Szoláris Krisztusi energia az ami, megnyugtatja a Szoláris Logosz fényét, amely előidézi számotokra a békét és az érzelmi intelligenciát, mivel szükséges meglátnotok az életetek helyzetét, hogy milyen valójában, a hitrendszereiteken alapuló felfogásaitokon, észleléseiteken túl.

Ez az átalakulás egy nagyon fontos időszaka mindnyájatok számára. Amikor az energiák összessége túlteng a napfonatcsakrátokban, akkor földeletlenné váltok és amikor földeletlenek vagytok, akkor semmi sem manifesztálódik (a fizikai valóságotokban, azok közül amelyeket megszeretnétek teremteni). Emlékezettek a gyökércsakrátok a föld elemetek. Ezt lehetővé tesz számotokra mindent a Földön, amire szükségetek van, hogy materializálódjon. A szexcsakrátok, más néven a szakrális csakrátok a víz elemetek, és ez biztosítja, hogy a föld, a ”talaj” nedvesen és termékenyen legyen tartva. Tehát, ha ez a két csakra nem működik, jóságos ég kedveseim, akkor nagy nehézségeitek lesznek az életetekben, hogy bármitek is megfelelően működjön, habár ezt az információt azok soha nem adták át számotokra, akik a működés ezen rendszerét teremtették meg az emberiség számára.

Tehát, ahogyan minden egyes mag egy nyugodt helyet talál bennetek, hogy gyökeret verjenek, a bepillantások hihetetlen pillanatait fogjátok megtapasztalni; isteni átéléseket, tapasztalásokat, hasonlóan a hirtelen megvilágosodáshoz, ami feltárja számotokra a cselekedet irányát, amit most tesztek. El fogjátok csípni az irány futólagos megpillantásait, azt ami az életeteket irányítja, a választásokon alapulva, amelyeket meg fogtok vagy nem fogtok meghozni. Ez az elszámolás ideje mindenért. Ez szintén az az idő, ahol a béke mindannyiotok számára elérhető, hogy lerögzítsétek a fényt minden rendszeren belül a testetekben, hogy lerögzítsétek az igazság minden oldalát magatokban és körülöttetek. Mindössze annyit kell tennetek, hogy azt választjátok, felszabadítjátok önmagatokat a gátlás bármilyen korlátozó rendszere alól. Ezek a lehetőségek hatással lesznek az élet minden területére, nem az összes területen mindnyájatok számára, de mindenben, ami fenntart egy félelmen alapuló rendszert az kilesz híva, tehát ezekbe bele fog tartozni bármilyen hatóság/tekintély, amely a létezés bizonyos módjaihoz ragaszkodik, ami nem támogatja az egyéni meghatalmasodást, a közösségben vagy nemzetben.

És ezt, szeretteim, nagy örömmel mondom, egyszerűen azért, mert ez az az idő, ahol az intézmények, szervezetek, amelyek visszaéltek a világotok gazdaságával, most gyors ütembe fognak széjjelesni, megbukni. És minél többen leválnak a félelem alapú kivetítésekről, amelyek ilyen intézményeket, szervezeteket helyeznek az emberekre, annál hamarabb fogják meglelni a létezés egy új fajta módját. Tehát nagyon rövid időn belül számos intézményt, szervezetet fogtok látni, amelyek gazdaságilag befolyásolják a nemzeteket, amelyeknek át kell szerveződniük teljesen vagy leállniuk végleg; de ez nem olyan dolog, amitől nektek félnetek kéne. Ez olyasmi, amit majd megfigyeltek, de nem lesz hatással rátok egyszerűen azáltal, mert már el fogtok távolodni a félelem alapú mátrixtól, amely a külső intézményeket és rendszereket folyamatosan energiával látja el.

A Fény szintjei, amiket elnyeltetek a csakráitokba az elmúlt 36 órában már elindítottak néhány változást, amelyek fizikailag is manifesztálódni fognak az életetekben, nagyon rövid idő alatt. És tisztában vagyunk a ténnyel, hogy vannak közületek néhányan, akiknek meg kellett küzdeniük néhány nagy félelem alapú folyamatról való lekapcsolódással az elmúlt 24 órában. Ez egy nagyon jó jel, ha ez a helyzet, mivel megmutatja, hogy a fény bennetek ragyog az igazságotokban, ami a helyzetben rejlik és felszabadít titeket a teljes bizalom egy helyzetébe hozva. Tehát, most, hogy már értitek miről is szól ez, engedjétek meg számunkra, hogy elvigyünk titeket az energia birodalmaiba és segítsünk nektek integrálni ezt a fényt és aktiválni a mai utazásunk következő szintjét.

Helyezkedj el kényelmesen és csukd be a szemeidet, ha még nem tetted meg. Helyezd a tenyereidet a lábaidra, hogy azok fölfelé nézzenek, vegyél egy mély lélegzetet be az orrodon át és lélegezz ki a szádon keresztül. Lélegezz be mélyen újra az orrodon át, kilélegezve a szádon keresztül, lazítsd el az izmaidat. Lazítsd el az érzékszerveidet a testedben és csak engedd meg mindennek, hogy puhává váljon. Fókuszálj az energia érzésére a kezeidben, és miközben a kezeidre koncentrálsz talán a melegség vagy a bizsergés egy fajta érzetét kezded el érezni, talán ez az érzés csak a tenyereidre koncentrálódik és nem az egész kezedre. Nem számít. Az energia ezen vibrációja önmagad minden részében létezik és ez csak egy szemernyi a benned létező még nagyobb hatalomból/erőből. Ez a megértés egy nagyon fontos ciklusa annak, hogy miből való vagy. Mire vagy képes és hogyan tudod használni ezeket az eszközöket, hogy teljesíts vagy változtass valamin anélkül, hogy félnél a kudarctól, hibától és anélkül, hogy félnél a kritizálástól. Ez a te időd, hogy ráismerve eggyé válj és megismerkedj a Szoláris Krisztusoddal, ami a részed, és amely mindig is azt jelentette, hogy legyél egy magaddal, és munkálkodj magadon tudatosan, ezáltal társteremtve magadon keresztül és magad oldalán.

Kezdj el elképzelni a szívcsakrád belsejében egy fényt, és minden alkalommal,amikor belélegzel ez a fény megnövekszik erejében. A fény egy elválaszthatatlan részed. A tested atomjai fényt bocsátanak ki, ahogyan azt a tested sejtjei és molekulái is teszik. A mágneses energia benned és körülötted szintén fénysugarakat sugároz ki. És számtalan fénysugár van, amelyeket nem látsz, mert olyannyira magasan vibrálnak. Azt akarom, hogy most képzeld el önmagad belépni a ragyogó fény egy világába. Ez a világ meg van töltve színekkel és energiákkal, amelyek még nem láttál vagy tapasztaltál még azelőtt vagy csak nem olyan gyakran. Ez a világ létezik. Ez egy magasabb vibrációban létezik, mint a világ, amit most ismertek. Azt választottátok, hogy megemelitek a frekvenciát magatokban, amely ahhoz vezet a képességedben, hogy szabadon kapcsolatba léphetsz a magasabb birodalmakkal, hogy kivond az energiát, tudást és támogatást kis erőfeszítéssel, és kegyelemmel és integritással használd ezt, a harmadik dimenziós világban, amelyet legjobban ismersz.

Tudva, hogy minden lélegzettel, fényt viszel magadba és ez tovább fog nőni, amíg ki nem áramlik minden pórusodon keresztül a bőrödből. És végül minden, amit látsz az a fénnyé válik. Most miközben ez történik, azt akarom, hogy vidd a figyelmedet a harmadikszem csakrádra. Képzeld el a harmadikszemed megnyílni és az energia kifelé mozog belőle, mint egy kúpból/tölcsérből. Miközben ez a kúp/tölcsér megnövekszik szélességében, a harmadikszemed energiája felerősödik, és ennek fénye összeolvad a szívcsakrádból kibocsátott fénnyel. Folytasd a mély lélegzést és lélegezz ki teljesen, ezáltal az energia nem halmozódik fel túlzottan. Most azt szeretném, ha elképzelnél egy spirált manifesztálódni a harmadikszemed előtt. Ez a spirál három sorból áll, hogy úgy mondjam, tehát képzeld el önmagad, hogy behúzol egy spirált, amelynek három szintje van és ez spirál a harmadikszemed előtt vibrál és lebeg. Most használd a fizikai szemeidet, még mindig csukott szemekkel, és képzeld el önmagad, ahogyan fel felé nézel a harmadikszem csakrádra, ez aktiválja az agyalapi és tobozmirigyet, és megnyitja ezek energiáját a fény magasabb dimenzióira. Tartsd a szemed ott ameddig, csak tudod.

A spirál, ami a harmadikszemed előtt lebeg, elkezd megsokszorozódni. Két spirál – egymás mögött. Ez a két spirál most négyet manifesztál, majd a négyből nyolc lesz, majd a nyolcból tizenhat lesz. Folytasd a légzést, miközben az energiák vibrációja ezen összes spirálból elkezd behatolni a harmadikszemedbe. Minden egyes spirál egy aktiváló kulcs az Atlantiszi Magjaitok részére. Ez a 16 kulcs bekódolódik a toboz és agyalapi mirigyeitekbe. Az elkövetkező 48 órában minden egyes kulcs ki fogja nyitni az energia egy fajta vibrációját, amely utat fog mutatni az Atlantiszi Magjaitoknak, hogy megfelelő helyet találjanak bennetek, amelyben ez biztonságosan legyökereztetheti önmagát és kiemelkedhet. Ez a 16 spirál most meg sokszorozódik és 32 lesz belőle. Vegyél egy mély lélegzetet be, kilélegezve teljesen. Ez a további 16 spirál most a koronacsakrádba mozog. Mindegyikük kibocsát egy elektromos áramot, amely egyesül az összes szinapszissal az agyadban és elkezdi megteremteni fény egy dinamikus egyesülését az agyad jobb és bal agyféltekéje között.

Folytasd a légzést, miközben az energia vibrációja megnövekszik. Ha szédelgést érzel csak lazíts. Folytasd a légzést. Most a következő belélegzésednél képzeld el mind a 32 spirált az első nyaki gerinc csigolya felé mozogni, és ahogyan kilélegzel elkezdenek lefelé haladni a gerincoszlopodon, a gerincvelői folyadékban, és ezen kulcsok mindegyike eggyé válik a tervrajzoddal [blueprint]. Lélegezz és lazíts.

Ez a 32 spirál most megnövekszik vibrációjában és újabb 32 spirált manifesztál. Összesen az energia 64 szintjét, amelyek keresztülpulzálnak a gerincvelői-folyadékod energiáján, amely befelé folyik a gerinced idegrostjába, és eggyé válik a tested egész idegrendszerével.

Lélegezz, miközben az összes idegsejted a testedben válaszol erre a fényre. Mindegyik spirál egy lépcsőfokot képvisel a magasabb tudásban, a nagyobb bölcsességben, a még több fényben, más szavakkal a nagyobb fokú megvilágosodásban, amely azt jelenti, hogy jobban megismered önmagad; azt, aki vagy, az erőt/hatalmat, amelyet megtestesítesz, amire valójában képes vagy, valamint az egyedi kapcsolatod mértékét a szellemmel. Továbbra is lélegezz be és ki, miközben ez a 64 spirál most belép a tested minden sejtjébe és most folytatják a megsokszorozódásukat. Megsokszorozódnak a tested sejtjein belül, a vibrációk megemelkednek, és a fény kibocsátásai is megnövekszenek benned. Miközben megsokszorozódnak a DNS-ed mélyébe mozognak, felerősítve az erőt/hatalmat, bölcsességet, tudást és igazságot, ami a DNS abban a részében tárolódott el, amelyre mindig a hulladék DNS-etekként utalnak. Ez a részed reagál az energiára, a további életerőre, amit magadba vonsz. Az Atlantiszi Magok, amik a szunnyadó DNS-en belül vannak, most felkavarodnak és minden egyes mag önmagán belül megszül egy spirális galaxist, amely életet ad az élet milliárdnyi frekvenciájának, mindegyikük tele van lehetősséggel.

Az, ami rajtad kívül létezik a naprendszerekben, galaxisokban és az univerzumokban, az létezik benned is. Ez továbbra is megsokszorozza önmagát, miközben belép a tested molekuláiba, és ahogyan a molekuláitok kiterjednek, magnetikus fényt hoznak létre benned, egy új rácsot, ami most elkezd manifesztálódni az energiameződben. Ez a rács közvetlenül a szexcsakrádhoz kapcsolódik, és a tudatalattira terjed ki. Ez az, ahol a Vénusz Energiádat tartják. A Vénusz Energiád az Istennői Energiád. Az a részed, amely azért felelős, hogy mágnesesen bevonzza mindazt, amire szükséged van. És a férfiasod, a Mars Energiád a gyökércsakrádban van, és a tudatos elméhez kapcsolódik, amely azért felelős, hogy biztosítsa azt, hogy amit bevonzottál magad számára, az materializálódjon (megvalósuljon a fizikai életben).

Továbbra is képzeld el a fényt megnövekedni magadban. Miközben ez a fény növekszik, ezek a spirálok ismét megsokszorozódnak, és összeolvadnak az atomokkal benned. És most, végtelen mennyiségű spirál születik minden más spirálból, amit létrejött és ez a végtelen és korlátlan kiterjedés eggyé válik a kvantum energiával az atomjaid között, és ez a mező most olyan magas vibrációt bocsát ki, ami a sűrűséget nem tűri meg. Ez a vibráció feloldja mindazt, ami a sűrűséget szimbolizálja, képviseli vagy szolgálja; a sűrűséget, ami hozzáköt titeket a valóságotok bármilyen félelem alapú érzékeléséhez/felfogásához.

Vegyél egy mély lélegzetet be, kilélegezve teljesen, miközben ezek az erőteljes frekvenciák most megfelelően összehangolódnak, és minden energia a testedben újrakalibrálódik. Most válj tudatossá a fényre, ami közelit feléd. Ez a fény az arany egy árnyalatát tartalmazza magában. Ez a Szoláris Krisztusod Fénye és azt akarom, hogy most spontán nyisd meg a csakráid közül valamelyiket, és szívd fel ezt az aranyszínű fényt a csakrádba. Lélegezd be ezt. És ebben a csakrában a Szoláris Krisztusod legyökerezteti önmagát azért, hogy újra eggyé váljon veled. Létfontosságú, hogy az oxigén tartósan áramoljon a testeden keresztül. A Szoláris Krisztusod energiája most kiegyensúlyozza a napfonat csakrád biztosítva, hogy a csakráid tűz elemei újra tökéletes harmóniába kerüljenek. A lélegzeted az, ami kiegyensúlyozza az energia áramlását a csakráidon keresztül és minden más aspektust, amit szükséges kiegyensúlyozni a testedben fizikailag, érzelmileg, mentálisan és spirituálisan, azért hogy ezek optimálisan működhessenek.

Minél több félelemről válsz le, annál könnyebbnek és fényesebbnek fogod érezni a testedet. Minél több felelősséget vállalsz az életedért, annál több békével tudod feltölteni a tested. Az Atlantiszi Magok, amik életre kelnek benned térképeként, eltérő irányokba vezetnek téged, és ezen térképeknek mindegyike megmutatja a pontos helyet az életedben és a lényedben, amelyeknek most egyensúlyi állapotba kell kerülniük, hogy biztosítsák az utazásotokat az Új Földre, és az életetek új megélése, teljesen lerögzíthesse önmagát és materializálódhasson (megvalósulhasson). Vegyél egy újabb mély lélegzetet be, és ahogyan kilélegzel, lazítsd el az összes izmot a testedben ismét. Most csak egyszerűen érezd a tested válaszolni ezekre az energiákra és befogadni őket.

Szeretteim, a frekvenciák amelyek a spirálokkal aktiválódtak, továbbra is, egy nagyon magas mértékben, keresztül fognak folyni a fizikai, érzelmi, mentális és spirituális testeiteken az elkövetkező 17 napban, amely egy felgyorsított folyamatban fog manifesztálódni számotokra, sokkal pontosabban felismerve az élet azon területeit, amelyek figyelmet igényelnek, azt eredményezve a képességetekben, hogy biztonságosan felismerjétek, amit szükséges leválasztanotok és eleresztenetek, most, azért, hogy biztosítsa, az új életet, amire vágytok.

Ez a vibráció keresztülszűrődik minden kollektív tudatosságot szabályzó mechanizmuson és el fogja indítani a felgyorsított felismerés ugyanolyan szintjét. Figyeld meg, ahogyan a tested válaszol erre. Figyeld meg hogyan érzed magad. Ha roppant félelmet vagy szorongást érzel magadban a 17 nap alatt, ne pánikolj. Lélegezd és először is ismerd fel azt, aminek szüksége van az eleresztésre, és ismerd fel, hogy a szorongás vagy félelem, ami benned van egyszerűen olyan valami, amit már megszoktál, hogy valóságként érzékelsz. Egy hiedelem rendszer, amiről azt tanították, hogy valóságként fogadjátok el, és megígérem nektek szeretteim, hogy a felismerés pillanatában a béke egy erőteljes energiáját fogod tapasztalni helyettesítve a félelmet és szorongást. Ez nem jelenti azt, hogy az életed nem kerülhet veszélybe semmilyen formában vagy alakban. A félelem, amiről beszélünk, az alsóbb egóhoz kapcsolódik, az alsóbb egónak van szüksége arra, hogy hozzá kapcsolódjon ahhoz, ami számára már megszokott, ismerős, így bízzatok meg benne, hogy ez most egy jelentős időszak annak az eleresztésére, ami volt és többé nem szolgál benneteket, és így kinyithatjátok mindkét kezeteket, hogy megkapjátok azt, ami arra vár, hogy magatokhoz ragadhatjátok. Ez az ajándék, amit önmagadnak és a kollektív tudatosságnak adsz. Ez olyan változást hoz, amit még soha nem látattok, a változást, amit talán néhányan nem is gondoltatok lehetségesnek. Ez az időszak az, ahol az eltolódás és változás a polaritásban a legnagyobb, tekintettel arra, ahol a tömegtudat jelenleg van. Tehát, hogy ezt létezésbe hozzátok, más szóval fizikailag manifesztáljátok az életet, amire a szívetek oly mélyen sóvárog, és ehhez mindössze annyit kell most tennetek, hogy útnak eresztitek azt, ami korlátoz benneteket, mondjatok búcsút annak, ami ahhoz vezetett, hogy rossz érzés volt bennetek önmagadról.

Még egy dolog, meg kérünk rá mindenkit, hogy figyeljétek meg és hogy mi az, ami vagy aki ”ellopta” a boldogságotokat, vidámságotokat. Mi történik, amikor boldognak, emelkedettnek, áldottnak, örömtelinek, vidámnak és szabadnak érzed magad? Azt gondolod ez nem lesz tartós? Vagy valami jön, hogy letaszítson az hullám tetejéről? Miért van ez? Néhányan elhittétek, hogy ami egyszer felmegy, annak le is kell jönnie és minél magasabb a hullám az annál mélyebbre süllyed. Ez egy nevetséges hatalomtól megfosztó hiedelem rendszer. Sokat tanulhatok a képességetekről Létezőkként, hogyan legyetek boldogak, mint bármelyik más létállapotról is. Ez tovább visz a mesteri szakértelmetekbe, hogy a boldogság állapotán belül maradjatok és megtanuljátok a boldogságon belül való létezést, ahelyett, hogy megtanuljatok nyomorúságosnak lenni, az áldozattudatosság sajnálattal teli, bús állapotában.

Nem kell megtapasztalnod a fájdalmat és szenvedést, azért, hogy elsajátítsd a mesteriség bármilyen szintű minőségeit, és ahogyan már sokatoknak mondtam azelőtt, ti már uraljátok és elsajátítottátok a szenvedés és fájdalom régi paradigmáját. Tudjátok, hogy miről szól ez. Szabadon kiléphetsz ebből, és ennek már rég itt az ideje. Úgyhogy vizsgáld meg mi történik, akkor amikor boldog vagy. Amikor felhív az anyád vagy egy másik ember és elkezd panaszkodni arról, amitől olyan rosszul érzi magát, akkor hirtelen úgy érzed önmagad, mintha teljesen lehúzta volna az energia szintedet? Vagy amikor egy barát felhív és arról panaszkodik, hogy mit tettél és mit nem tettél? Vagy amikor a főnököd kirak valamit az asztalodra és kritizálja az erőfeszítésedet és ráfordításodat? Mi jár ezzel, hogy aztán majd felrobbansz?

De most, ahelyett, hogy felrobbannál, fenn fogod tartani a vidámság, öröm és boldogság ezen szintjét, azért mert a valóságod többé nem az a valóság, ami továbbra is vendégül látja a negatív drámát. A valóságod olyan, ami fényt sugároz ki. Tehát most itt az idő, hogy köszönetet mondj önmagadnak mindenért, ami az utadba került azért, mert ez megadta számodra a lehetőséget, hogy felold ezt ezzel a fénnyel. Mondj köszönetet önmagadnak annak felismeréséért, ami ”ellopta” tőled az örömödet, vidámságodat azelőtt, ami ahhoz vezetett, hogy csapdába estél a félelem alapú érzékelésekbe/felfogásba, és ez hozzájárul a lelkek felszabadításához a Földön ez alkalommal. Előkészítve egy nyitott útvonalat az összes hajlandó léleknek, hogy belépjen az Új Föld valóságába bűntudat nélkül.

Vegyél egy mély levegőt most, és ahogyan kilélegzel, csak érezd az erő ezt az érzetét önmagadban. Az erő ami azt tudja és fogja mondani mindenre, hogy ”NEM”, ami gátol téged, ez az az erő benned, ami ”IGEN-t” tud mondani mindenre, ami meghatalmasít. Megkaptad az erő ezen eszközeit ma. Ez nem olyasvalami, amit én vagy bármelyik más lény megadhat neked. Ez olyan dolog, ami benned van és mindig is ott volt. Minden, amit ma tettünk az segít nektek lángra lobbantani azt, ami bennetek van. És most, a történeted megírása rajtad áll. Hogyan fogod folytatni ennek írását a választásod által? A történeted témáját te választod.

Miközben távozom, itt hagyom nektek ezeket a szavakat, most nincs egyetlen dolog vagy személy az életedben, akinek vagy aminek megvan a kellő ereje hozzá, hogy meggátoljon abban, hogy boldog légy, békében legyél, élve az életet, amire annyira vágysz. Nincs senki, aki vagy ami magához kötne, akivel együtt kéne maradnod vagy dolgoznod. Nem vagy köteles bármi vagy bárki mással foglalkozni, ami/aki lehúzza az energiádat, hogy ”ellopja” az örömödet, élet energiádat vagy a kreatív teremtő erődet, esetleg ami vagy aki azt a hatást váltja ki, hogy nem érzed magad elképesztően csodálatosan!

Tehát, miután befejeztük a közvetítésünket, tartsátok ezeket a szavakat a fejetekben, akkor is ha elfelejtetek minden mást, amit elhangzott. Emlékezzetek ezekre a szavakra. Látni fogod, hogy a megerősítések gyors ütemben fognak jönni. Azt javasoljuk, hogy hallgassátok meg a szavainkat, amiket átadtunk ma olyan gyakran amennyire csak lehetséges, és emellett azt is javasoljuk, hallgassátok meg az információt, amikor aludni tértek. Ez az energia létre hoz egy változást tudatalatti szinten, amire szükséged van ez alkalommal, hogy segítsen a hiedelem rendszerek megváltozásában, amelyek megteremtik az új érzékelést/felfogást, amit valóságodként hiszel. Ez segíteni fog, hogy megerősítsétek a Szoláris Krisztusotok Fényét, a fényt, ami te vagy a maga teljességében, és ez keresztül fog ragyogni a sötétség minden átjáróján bennetek vagy rajtatok kívül.

Tehát szeretteim, megkérünk rá titeket, hogy a lélegzeteteket használva földeljétek le magatokat a testetekbe, tudva, hogy a fény ezen vibrációja, az ehhez való kapcsolódásotok sértetlen fog maradni és továbbra is folytatni fogja a pulzálását rajtatok keresztül. Most már készen állsz, jobban, mint valaha, hogy megtedd az életed legnagyobb változását, hogy kitörj a sűrűségből, hogy leválj a negatívitásról, és valóban önmagad legyél, egyesülve a hasonló gondolkodású szívekkel és lelkekkel, létrehozva a szilárd alapzatot, amit Fény Mozgalomként ismertek.

Meg lehet mindened, hogy ezt a valóságot behozd az életedbe, kegyelemben, tökéletes és harmonikus és csodálatos módon. Továbbra is bízzatok a sok láthatatlan karban, ami megtart titeket tudva, hogy soha nincs egyetlen pillanat sem, mikor egyedül járnátok. A szívetek mindig dalolhat, az elmétek és lényetek mindig békében lehet és az öröm, vidámság, nevetés és boldogság lehetnek az elsődleges energiák, amelyek motiválnak és inspirálnak titeket éjjel-nappal.

Kuthumi vagyok, a Bölcsesség és a Szeretet Chohanja, és üdvözöllek és megáldalak benneteket szeretetben. Adonai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...