Mária Magdolna - 10:10 - 72-78. Levegő Kapu

 Michelle Eloff (09.10.08) - Mária Magdolna: 10:10 - 72-78. Levegő Kapu

dancing-in-joy.jpg

Forrás: lightweaver

Fordította: Borsos Árpád

 

Hanganyag letöltési linkje(Szigeti Antaltól):http://www.mediafire.com/download/ar2skbydgybqu0q/M%C3%A1ria+Magdolna+10_10+kulcsd%C3%A1tum+aktiv%C3%A1l%C3%A1s+%C3%A9s+a+72-78.+Levego+Kapu.mp3

 

 

 

 

Előző Levegő Kapus közvetítés:

Mária Magdolna: A Csillag Tudatosság Megnyitása és Levegő Kapuk 65-71 2009. október 5

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-csillag-tudatossag.html

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Michelle Eloff által csatornázva ©

Johannesburg, Dél-Afrika,
2009.10.08

OoOoOoO

 

Mária Magdolna vagyok, köszöntelek és üdvözöllek benneteket a mennyei fény és az isteni szeretet jelenlétében.

A jelenleg felépülő energiák folytatják a Földanya beborítását a fény egy pompás takarójával és védőburkával. A takaró az Univerzumotok Angyali Jelenléte mindenható aspektusának a gondoskodása, ami átöleli szárnyaival a Földanyát és ezzel egyidejűleg titeket is. A védelmező burok őrzi őt ezekben a rendkívül fontos és nagyon sérülés veszélyes időkben a bolygótokon.

Ezzel a mostani aktiválással megnyitunk néhány igen erőteljes átjárót a Szellem teremtő teste belső mag esszenciájához, ezt a Kreatív Energia Nagy Férfi és Női Testvérisége segíti. A Levegő Kapuk ezek az átjárók, melyek hozzáhangolják az energiátokat a magasabb intelligenciához, ami azokat a teremtő energiákat tartalmazza, melyeket a Galaktikus Mag őriz. Ez segít felerősíteni teremtő testetek rezonanciáit és összehangolja a Galaktikus Magéval.

Ezek az átjárók lehetővé teszik a Kollektív Tudattalan tétlen, szunnyadó kreatív testének, hogy felbolyduljon és elkezdjen kiemelkedni mély álma hamvából, ami néhány esetben neveznek halálnak is. Ez most annak az ideje, amikor minden újból felfedezi önmagát és ennek teremtő fénye megváltoztatja azt az iramot, amivel ti mint az emberi tudatosság kollektív teste fényt és energiát bocsátotok ki. Ez változást idéz elő a fény hatóképességében, hogy elvezethessen titeket olyan új fény területekre, melyek támogatást képeznek a tudatosságotok átlendítéséhez az élet sokkal fejlettebb szintjeire és hogy a Hitelesek Ösvényét járhassátok.

A Hitelesek Ösvénye egy olyan utazás, amit a lelkek akkor választanak, amikor meghallják lelkük forrásának hívását, magához szólítását, hogy keljenek át egy másik világba, ami önmaguk olyan aspektusait őrzi, amit tagadtak, elutasítottak és megbénítottak. Az énnek sok ilyen vonatkozása egyben szunnyadó aspektus is, olyan része és részetek, aki 'meghalt' valamilyen állapotban a korábbi éveitekben.

Energia testeitek korai fejlődése létfontosságú kapcsolatot alakít ki más világokkal és a Galaktikus Mag kreatív teste közvetlenül kapcsolódik minden csakrátokhoz. Jelenleg segítünk nektek és az emberi tudatosság kollektív testének megnyitni a csakráitok minden átjáróját annak érdekében, hogy fogadhassa a magasabb intelligenciát, a technológia, a spirituális technológia magasabb vonatkozásait, melyek kreatív törekvéseken keresztül csatornázódnak le.

Nem kell ahhoz hivatásos művésznek lennetek, hogy kreatívak legyetek, amikor valaki hasznosítja a kreatív forrásokat, az úgy kell a léleknek, mint egy falat kenyér és amikor a lélek táplálékhoz jut a nagyszerű kreatív energiák jóvoltából, akkor feltöltekezik mindazzal, amivel benneteket szolgál, hogy utat mutasson és vezessen, különösen az életetek olyan időszakában, amikor a leginkább óhajtanátok a vezetést és a támogatást.

A kreativitás az energia egy mérhetetlen nagy világa, a szeretet forrása, a fény kútfője, lehetőség, eshetőség és forrása minden fontos fejlődésnek. Amikor a kreatív erőket elnyomják, a csakrák akár be is záródhatnak, ami ezután történik az az, hogy némelyik csakra elsatnyul és alul teljesít, nem működik teljes kapacitással, míg egy másik éppenséggel túl erősen reagálhat, az egyensúly és harmónia természetes ritmusán túl működhet. Ez gyakran okoz bomlást az egyén életében és sok szinten érinti az embereket.

Amikor a kreativitásotok megakad, akkor a szexualitásotok is megakad és vice versa. Amikor a kreativitásotok megakad, akkor nem érzitek a vezetést, az ösztönzést és az inspirációt az életetekkel összhangban, minden unalmasnak, hétköznapinak és nehéznek tűnik. Teremtő erőtök megnyitja előttetek a megoldások elképesztően nagy egyetemes hálózatát, ezen keresztül érkezik hozzátok a Galaktikus Teremtő Központ forrása, ezzel a teremtő energia végtelen forrásához fértek hozzá.

A kreativitás a szeretet áramlása, ami átszövi mágiájával az életet. Hányan éreztétek már magatokat levertnek vagy akadályoztatva és amikor valami kreatívat csináltatok, az felemelte a szellemeteket? Tudtátok-e, hogy valami kreatívat véghez vinni az egyedüli nőies módja a meditációnak? Sok módját tartják férfiasnak. De valami kreatívat végezni, az a nőies, az istennői módja a meditációnak.

Néhányan ezt már hallottátok Kuthumitól, de sokatoknak ez új, új ez a tanítás, megint másoknak emlékeznie szükséges arra, hogy ha nehézségeitek vannak az elmétek elcsendesítésével, a testetek elnyugtatásával, csendben ülni és megpróbálni figyelni, megpróbálni eltávolítani a gondolatokat az elmétekből és úgy találjátok, hogy ez minden másnál hasztalanabb és elkeserítőbb, akkor lenne egy javaslatom, legyetek kreatívak! Nem számít, ha minden amit tesztek abban merül ki, hogy színeket fröcsköltök egy lapra és belenyomjátok a tenyereteket, ha ez örömöt okoz nektek, akkor ez a meditáció egy állapota. A meditáció azt a célt szolgálja, hogy összehangolja az energiátokat az Atya/Anya Isten központi magjával és ez nem más, mint a Mindenható ÉN VAGYOK Jelenlét bennetek és mindenütt és a kreatív munka pontosan ezt teszi, kivisz benneteket a fejetekből és beletesz a szívetekbe, olyan, mint amikor egy gyermek először fedezi fel világát, olyankor teljesen arra összpontosít, amit épp megfigyel.

Most úgy vesszük észre, hogy néhányotokat kissé felkavart, amit hallottatok, mivel nem hiszitek, hogy kreatívak vagytok, ezért félretoljátok ezeket a gondolatokat, pedig nem arról van szó, hogy a kreativitásotok miben merül ki, hanem a teremtés folyamatáról van szó, és ha van magatokban egy ugyancsak kritikus szülő, akkor most ideje megragadni a lehetőséget és megbékíteni ezt az aspektusotokat és ragaszkodni a kreatív energiáitok hasznosításához, nemcsak azért, hogy ellazítsátok magatokat és újra összehangoljátok az energiáitokat legbelső mag énetekkel és ennek a magnak a forrásával, hanem magatoknak is lehetőséget kell adnotok elmétek kitisztítására, a vezetés elfogadására, a megoldások befogadására, ha ez az, amit kerestek. Kreatív tevékenységeiteknek formát adhat az írás, a tánc, az éneklés, játszadozás a pocsolyában, bármi lehet az, annak igen kiterjedt jó érzés tényezőt kell biztosítania.

Amikor a jó érzések terében tartózkodtok, belefeledkezve a kreativitás szórakozottságába, akkor nem kötődtök a Kollektív Tudatosság elerőtlenítő aspektusaihoz, közvetlenül a Forrásból meríttetek és ekkor vagytok a leginkább fogékonyak. Nos, próbáljátok ki, kísérletezzetek a kreatívvá válás sokféle vonatkozásával és a kreativitás számos dimenziójával és engedjétek, hogy ezek játsszanak veletek, hogy vezessenek és irányt mutassanak és meg fogják mutatni nektek, hogy mi a legjobb módja a megnyilvánulásuknak rajtatok keresztül!

Most azok az energiák, melyeket ma azon a hét átjárón keresztül aktiváltunk, melyek felkavarják a Kollektív Tudattalant és elkezdik bevonzani az alvó lelkeket az érzés és a felébredés új szintjeire, aktiválódnak Dániában, Mexikóban és Erdélyben Romániában és összeköttetésbe kerülnek Kairó és Oroszország Kristály Szíveivel.

Ti valamennyien, akik ebben az aktiválásban összekapcsolódtok, őrzőkként szolgáltok azoknak a résztvevőknek, akik a Levegő Kapuk őrzői, más szavakkal, azoknak, akik fizikai testükben ezeken a területeken tartózkodnak. Ti valamennyien, akik most halljátok a szavamat, ti vagytok a lehorgonyzó mechanizmus ezekhez a mindenható új energiákhoz globális szinten.

Most pedig azt kérem, hogy csukjátok le a szemeteket, ha még nem tettétek meg és vegyetek egy mély lélegzetet az orrotokon keresztül, lélegezzetek ki a szátokon át, lazítsátok a testeteket és lazítsátok el az elméteket, képzeljétek el magatokat folyékonnyá válva olyan irányba mozogni, ahová jelenleg a lelketek szeretne elvezetni titeket!

Egy pillanatig játsszatok a képzeletetekkel, váltsatok alakot, alakítsátok át a formátokat, váljatok olyanná, ami a legnagyobb örömöt okozná nektek és ami jelképezheti a kreativitásotok kifejezését!

Engedjétek ezt az energiát alakot ölteni magatokban és mialatt ezt teszitek, a Kreatív Energia Nagy Férfi és Női Testvérisége jön, hogy táncra perdüljön és játsszon veletek. Az ő energiáik és megjelenésük a tietekét utánozza és minden, amit tesztek, azt követik. Képzeljétek el magatokat egy játékot játszani és ők veletek játszanak, visszatükröznek mindent, amit tesztek. A kreatív energiák megosztásának öröme gyógyulást, mélyreható gyógyulást hoz. Képzeljétek el magatokat nevetni, akár gyermekké válni, ha kell és korlátozás nélkül, önfeledten játszani, egyszerűen lenni a pillanatban és belemerülni abba az áldásba és fénybe, ami ezzel a ténykedéssel jár!

A Kreatív Energia Nagy Férfi és Női Testvérisége most hív, hogy foglaljatok helyet a fény és a nyugalom egy káprázatos kertjében, ami egy olyan hely a természetben, ahol teljes békét és tökéletes biztonságot éreztek.

Nézzetek itt körül, figyeljetek meg mindent magatok körül és ismerjétek fel, hogy ez az Atya/Anya Isten Szelleme kreatív energiájának a manifesztációja.

Minden, amit megtapasztaltok, az valamilyen kreatív ösztönzésnek az eredménye, sőt, még a legrombolóbb teremtmények is megteremtett energiák. Hogy miként használjátok az energiátokat és ezt a (kreatív) teremtő erőt, az mindig rajtatok múlik.

Most szeretném, ha elképzelnétek magatokat a hátatokra feküdni, vízszintesen a Földre, ezen a varázslatosan szép természeti környezetben, amit ti választottatok és a Teremtő Energia Nagy Férfi és Női Testvériségének tagjai kristályokat fognak meg minden színből és alakból és létrehoznak egy gyönyörű geometriai alakzatot a testetek körül.

Ennek a geometriai alakzatnak van egy rezonanciája, egy rezgése, egy nyelve, ami közvetlenül kapcsolódik a Galaktikus Mag teremtő testéhez. Érzitek a testetek csakráit megnyílni válaszul arra, hogy a Galaktikus Központ üdvözöl benneteket saját esszenciája magjában, a teremtő szellem világában. Egyszerűen csak érezzétek, adjátok át magatokat neki és engedjétek ezeket a mindenható energiákat kommunikálni a csakráitokkal, átugorva az intellektusotokat és az alsó egó szükségleteit, hogy cenzúrázzon és megszűrjön mindent, amit hall és lát, különösen, ha kényelmetlen az, amit hall és lát.

Vegyetek egy mély lélegzetet, fújjátok ki teljesen, míg a Nagy Férfi és Női Testvériség most megnyitja a csakráitok belső magját és a csakráitok belső magjában ott vár az élet egy bámulatos virága, minden szirma egy rezgést, egy színt bocsát ki és ezek a rezgések egy hanggá állnak össze. A hangot meghallja a Galaktikus Mag és válaszol és az élet virága a csakráitok mélyén kinyílik, hogy fogadja a teremtő szellem mindenható lüktetését a Galaktikus Magból.

A testetek körüli geometriai alakzat elkezdi kreatív testetek rezgései felerősítésének a folyamatát és tökéletes és harmonikus összhangot biztosít a Galaktikus Mag rezgéseivel.

Lélegezzetek be mélyen, lélegezzetek ki teljesen, mialatt ezek az energiák elkezdik feléleszteni magatok tétlen, rejtett és halott kreatív aspektusait és a Kollektív Tudattalan teremtő teste elkezd felbolydulni, ahogy önmagatok minden olyan tudattalan része is, ami a kreativitás értékes kincseit tartalmazza.

Továbbra is mélyen lélegezzetek be és fújjátok ki teljesen, mialatt ezek az energiák felkavarodnak és alakot öltenek, a Galaktikus Mag előkészíti a csakráitok legmélyét, keresi kreativitásotok gyökerét, biztosítva ezzel, hogy énetek minden tétlen kreatív aspektusa életre keljen és ahogy ott fekszetek a természetben, a szeretet mennyei hangjának kreatív harmóniái, melyek a természeten keresztül szólalnak meg, cirógatják a testeteket, a szellemeteket, az elméteket és a szíveteket.

A Levegő Kapuk most kitárják a szárnyukat, megnyitják az energiájukat előttetek és amikor az energia átszűrődik rajtuk, aktiválják a teremtő energia átjáróit. Ez az energia átszáguld a testeteken, egyesül a Galaktikus Mag energiáival és hét óriási fény robbanás következik be. Ezek mindegyike kapcsolódik a Galaktikus Mag csakráihoz és most beletáplálják az energiájukat a Földanyába és aktiválják az átjárókat Dániában, Mexikóban, Erdélyben Romániában és most betáplálják ezeket az energiákat a Kristály Szívbe Kairóban és a Kristály Szívbe Moszkvában és Szent Pétervárott.

Az lenne most a kérésünk, hogy nyissátok meg a szív csakrátokat, lélegezzetek bele és amikor kilélegeztek, képzeljétek el kiterjedni, mintha egy nagy lótusz virág nyitná ki minden szirmát, hogy találkozhasson az Atya/Anya Isten magasabb bölcsességével. Ezeknek a szirmoknak mindegyike kristály, ami közvetíti és fogadja kreatív magotok szent nyelvének fényét és amikor a Galaktikus Mag felismeri ezt a rezgést, akkor egyesül vele, a testetek szíve, a szívetek lótusza egyesül a Galaktikus Szív magjával és elárasztja a testeteket az új energia egy erőteljes árhullámával.

Biztosítsátok a mély belégzést és a teljes kilégzést, mialatt ezek az energiák átlüktetnek a testeteken, a fényük hangja átdörög minden sötétségen, énetek sűrű részein és szeretném, ha most elképzelnétek hét pompás Mennydörgő Lényt lebegni a csakráitok fölött! Ezek a lények a Galaktikus Központ magjából érkeznek és az energiájuk szétzúzza azokat a vastag falakat, melyek elzártak benneteket azoknak a világoknak a nagyobb látomásától, melyek a (kreatív) teremtő erőtöket tárolják.

Lazítsátok el a testeteket, lazítsátok el az elméteket és amikor készen álltok rá, engedjétek meg ezeknek a Mennydörgő Lényeknek, hogy belépjenek a csakráitokba és engedjétek a mennydörgő hangzás visszhangjainak, hogy ledöntsék ezeket a falakat, apró darabokra zilálják szét őket, hogy felfedhessék ezzel előttetek azt a világot, ami odaát létezik, túl azon, amit soha nem is láttatok vagy talán ami örökké csak álomvilág volt a számotokra, a világot, ami túl van az 'és mi van ha' kérdésein és az én minden negatív keresztkérdésén.

Ezeknek a falaknak a lerombolása után a Mennydörgő Lények mellétek állnak a geometriai alakzaton belülre. Mindannyian materializálnak most egy-egy kristály pálcát, ezek a kristály pálcák jelképezi a megvilágosodás kardjait, melyek mindegyik csakrátokhoz kapcsolódnak.

Vegyetek most egy mély lélegzetet, mialatt a Mennydörgő Lények felemelik ezeket a kardokat a fejük fölé, s míg a kardokat a fejük fölött tartják, titeket arra kérünk, hogy most ebben a pillanatban nyissátok meg magatokat a felébredés erőteljes aktiválásának a fogadására, ez a lehetőség énetek azon régi részének hamvaiból támad fel, akiben kimúlt kreatív energiátok fénye és ereje.

Azok számára közületek, akik már buzgón gyakorolják kreativitásukat az életükben, ez az energia azt a lehetőséget hozza el, hogy kreativitásotokat olyan szinten használhassátok ki, amit még nem ízleltetek meg. Adjátok át magatokat neki, üdvözöljétek, váljatok eggyé a Galaktikus Mag teremtő forrásával, mivel most a Teremtő Energia Nagy Férfi és Női Testvérisége előperdíti a szakrális fény tizenkettő átjáróját, tizenkét spirálját, melyek beleszűrődnek a testetek DNS-ébe, beszélnek a DNS-etekhez, emlékeztetik a mélyén található célra, hogy létfontosságú összetevője az életetekben valaminek, aminek a neve kreativitás, annak az összetevőnek, ami sok ajtót, energiát és eszközt tár fel előttetek, és megmutatja az emberi tudatosságon túl létező fényt.

Lélegezzétek magatokba ezt a fényt, engedjétek ennek az energiának, hogy feltöltsön benneteket addig, míg ki nem folyik belőletek, át nem ömlik a Földanya testébe, energiával tölti fel az árjáróit. A Levegő Kapuk növelik a sebességet, amivel az energiát küldik nektek és csak annyit szeretnék, ha átadnátok magatokat és elfogadnátok, és az elmétekben hívnátok a teremtő erőtöket, hívnátok a Mindenható ÉN VAGYOK Jelenlétet, ami a kreativitásotok forrása és engednétek eggyé válni veletek és aztán lazítsatok!

Ez a kreatív energia sok megoldást fog hozni azokra a kihívásokra, amivel ti és a világotok mostanság szembesül. Ezek az erőteljes kreatív energiák, melyek a 2009-es Krisztusi év október 10-éjén rögzültek le, kiszűrődnek, hogy megérintsenek minden olyan lelket, akik nincsenek ugyanazon az ösvényen, mint ti, de akik éppannyira fogékonyak és nyitottak, hogy befogadják az Atya/Anya Isten fényét és ők is megkapják a hívásukat a szolgálatra, ők is ösztönzést kapnak, hogy új módszerekkel találjanak megoldásokat és amikor egyre többen élitek át a békét nap mint nap, a kreativitásotok használatának köszönhetően, a meditáció egy eszközeként, akkor ez a harmónia rezonálni és visszhangzani fog, megérintve mindent a maga ösvényén.

Vagyis azt kérjük mindannyiótoktól, hogy osszátok meg ezt a fényt, úgy hogy kreatív időszakokat biztosítotok magatoknak, mert ez a kreatív fény fogja megérinteni az alvó lelkek szívét és ezen keresztül szolgáljátok és támogatjátok a Kollektív Tudatosságot, hogy az élet fejlettebb szintje felé mozduljon el és hogy a hitelesek ösvényét járja.

A Mennydörgő Lények most növelik a kardokból kilépő energiát és amikor készek vagytok rá, akkor a kardokat a földbe szúrják körülöttetek, a földhöz kötik, leföldelik a Galaktikus Mag erejét és fényét a csakráitokban. Amikor ezek a kardok áthatják a földet, a lelketek hangja összekapcsolódik a Földanya lelkével és egy csodálatos új együttműködés veszi kezdetét, az együttműködés mélyebb szintjeire kaptok ösztönzést és az egybefonódás szép házasságára a Földanya szívén keresztül, az emberek szívén keresztül, a természet kreatív erőin keresztül és minden más élőlényen keresztül, akik mind egyek veletek, a tiszta szeretet egyetlen odaadó, lüktető testeként.

Vegyetek újabb mély lélegzetet, fújjátok ki teljesen, míg a Levegő Kapuk most kiküldik végső energia hullámukat felétek, ez az utolsó hullám átkel a Kollektív Tudatosság mentális testén, beleértve a tiéteket is, megidézi a kreativitás szoláris, lunáris és csillag energiáját. Ezek leszűrődnek a gerincetekbe, elvegyülnek a központi idegrendszerrel, eggyé válnak az endokrin rendszeretekkel és elhozzák az egyensúly, a gyógyulás és a béke új érzését a testetek belső aspektusai számára.

Amikor készek vagytok, vegyetek egy újabb mély levegőt és amikor kilélegeztek, adjatok hálát a Kreatív Energia Nagy Férfi és Női Testvériségének, köszönjétek meg mindannyiuknak, amit tettek, amit előteremtettek a számotokra és mindent, amit megtiszteltetésként átélhettetek és hogy eggyé váltak veletek!

Adjatok hálát, amiért tudjátok, hogy van egy Forrás, ami messze nagyobb nálatok és vezet titeket és hogy teljesen jogotokban áll használni teremtő erőtöket, hogy új utat nyisson nektek, hogy lehetővé teszi annak a kreatív kifejeződésnek, aki vagytok, hogy megnyilvánítsa a gyógyítás képességét nektek, elhozza nektek a relaxációt, a megvilágosodást, az összpontosítást, a nevetést és a játékosságot, mivel a megvilágosodás kreatív kristályai a gyermek szent szíve, az az ajándék, amivel a gyermek érkezik, s amit sajnos a legtöbb gyermek elfelejt az élet körülbelül első tizenkét évében.

Nos, tehát ez most nemcsak a kreatív erő feltámasztásának az ideje, hanem a kreatív gyermek feltámasztásáé is, hogy összekapcsolódjon a kristály energiákkal és hogy tudatosan a tiétekévé tegye. Semmit nem vesztek el, ami nem a tiétek, egyszerűen csak visszakövetelitek azt, amit elfelejtettetek, függetlenül a kreatív képességeitek szintjétől.

A geometriai alakzatok, melyekben most fekszetek, elkezdenek három dimenziós hatalmas kristály geometriájú kupolává válni körülöttetek. Mialatt ez kialakul, ez a kristály test megerősíti azt a képességét, hogy fogadja és közvetítse azt a kreatív nyelvet, amit megtestesítetek és ami a Galaktikus Mag is megtestesít. Bízzatok benn, hogy ez a pajzs nemcsak táplálja a kreativitásotokat, hanem ösztönözni is fog titeket és kreatívan védelmezni a teremtésetek során.

Most adjatok hálát a Mennydörgő Lényeknek az erőteljes energiáikért, amit megidéztek a falak lebontásához.

Adjatok hálát a lelketeknek, amiért ezt a lehetőséget választotta! Adjatok hálát az egész természetnek, hogy tanúja volt ennek a nagyszerű szövetségnek! Adjatok hálát a Földanyának és nagyon óvatosan kezdjétek visszahúzni az energiátokat a fizikai testetekbe, tudatosuljon a környezetetek!

Lélegezzetek be mélyen, fújjátok ki teljesen, nyújtóztassátok kezetek-lábatok, érezzétek a testetek erejét!

Lélegezzetek be újból mélyen és amikor kilélegeztek, helyezzétek a kezeteket a földre, ha lehet és érezzétek az energiátokat szilárdan leföldelődni a Földanya szívében és lazítsatok!

Életbevágóan fontos, hogy ezek a teremtő energiák feltámadtak. Amikor ezek az erőteljes eszközök újjáélednek az én alsó aspektusainak legaljából, el fogtok ámulni azon, amit felfedeztek, ahogy felfedezitek énetek aspektusait, a megoldások, az új irányok, az új utak és lehetőségek hitelessé válnak, hitelesen éltek és együttműködtök minden hiteles lénnyel.

Mennél erősebbé válik a fényetek, annál erősebbek lesznek a szív kapcsolataitok, annál tartósabbak lesznek a változások, beleértve a sajátotokat is és meg fogjátok látni, hogy egy csodálatos új jellemző alakul ki, egy új minta, egy új téma, ami mindenkit elvezet oda, amit legújabban elkezdtünk az Ígéret Földjének nevezni.

Ennek mindannyian igen fontos részei vagytok és bátorítunk benneteket, hogy egyesüljetek más Fénymunkásokkal, akik nyitottak szívükben és elméjükben, testükben és szellemükben. Néhányuk nem ugyanazt az utat követi, mint ti, de láthatjátok a tiszta szándékot a szemükben, megérzitek a szavaikból, érezni fogjátok a szívükben. Dolgozzatok együtt, függetlenül az úttól, amit jártok ez a legfontosabb!

A legtöbb közösség elszigeteli magát a többitől, amelyik más úton jár és dolgozik, ne kövessétek el ugyanezt a hibát, a fény minden megtestesülése jöjjön össze, működjön együtt, mert amikor egyesítitek eltérő adottságaitokat, a rejtett képességeitek újjáélednek, közelebb hoznak egymáshoz és ez az együttműködő erőfeszítés hozza létre a bolygótok számára fontos és szükséges változásokat. A különböző területek specialistái összekapcsolódnak és a fény megszövi a maga útját a folyékony szeretet folyói mentén azok szívébe, elméjébe, testébe és szellemébe, akik pozícióban vannak, hogy észrevegyék a különbséget, az eltérést attól, amiben ti már benne vagytok, ki-ki a maga módján. Fogadjátok ezt el, sajátítsátok el és éljétek meg!

Mária Magdolna vagyok és mindenkit biztosítunk a szeretetünkről, a támogatásunkról és a vezetésünkről, au revoir.

Soron következő közvetítés:

Mária Magdolna - Belépés a Halál Kamrába és Levegő Kapuk 79-85

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-belepes-halal-kamraba-es.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...