Mária Magdolna - A Csillag Tudatosság Megnyitása és Levegő Kapuk 65-71

Mária Magdolna - A Csillag Tudatosság Megnyitása és Levegő Kapuk 65-71

Michelle Eloff© csatornázásában

Dél-Afrikában, Johannesburgban 2009. október 5-én

193572_508442462533932_126080146_o.jpg

Előző Levegő Kapus közvetítés:

Mária Magdolna - A Szoláris Tudatosság Megnyitása és az 58-64. Levegő Kapuk 2009. október 2

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-szolaris-tudatossag.html

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

__________________________________________________________________

Mária Magdolna vagyok, köszöntelek és üdvözöllek benneteket a mennyei és folyékony szeretet jelenlétében.

A világotok egy teljesen új világ hajnalának irányába tart, amelynek megteremtésében mindannyian fontos szerepet játszottatok az új teremtés isteni rendeltetése szerint. Ezt a teremtést, amiről beszélek, a kollektív lenyomat (blueprint) teremtette meg  nem csupán az isteni fény szándékaiból, hanem azok szándékaiból is, akik isteni fényüket sugározták ki. Minden tiszta szándék, amely az Univerzumba kerül, összeolvad a társteremtés kreatív termeivel és beleszövődik az emberek képességének isteni és csodálatos rácsaiba, hogy az a tudattalanság, tudatlanság, fájdalom és szenvedés birodalmai fölé emelkedjék.

A Felemelkedési Hullámok, amelyek a nagyon közeli jövőben érkeznek, a Harmadik és Negyedik, azt biztosítják, hogy az élet megszentelt vize megtisztítsa azoknak a szívét és elméjét, akik az élet kifejezésének és a dualitás kifejezésre juttatásának egy új dimenziójába lépnek, abban a világban, amit ti a Harmadik Dimenziónak hívtok.

Már sok minden eddig is a tudomásotokra jutott, ennek ellenére néhányatok most indul személyes útjának egy új szintjére, talán nem értitek tisztán a szavakat, amelyeket kimondunk, de ez nem fontos, az a fontos, hogy egy részetek megérzi az igazságot, amelyeket a közvetített szavak rezgései bocsátanak ki. Ezek az energiák a lényetek mindazon aspektusához beszélnek, amelyek ismerik az igazságot és ez egy isteni felébredés és a bennetek megszülető inspiráció csodálatos utazását teszik lehetővé.

A hitelesség ösvényén való utazás az egyént sok szinten hívja ki, és néhányaknak ez egy mélységesen nehéz kihívás, néhányszor az egyén azt választja, hogy megmarad a feláldozás világában, és amikor ezt teszi, feláldozza a saját boldogságát és igazságát.

A Tűz Kapuk megnyitották az energiáitokat, hogy üdvözöljétek a Szellem nyers erejét, és most a Levegő Kapuk az Univerzális Intelligencia, az Atya/Anya Isten magasabb tudásának nyers erejében üdvözölnek, amely tulajdonképpen belétek kódolódott, de most, miközben emlékeztek azokra az igazságokra, amelyeket egy új utazás másik ösvényére hoztatok, megköveteli tőletek, hogy feláldozzátok azt, amely a múltban visszatartott benneteket. Habár ez igazából nem áldozat, ez valójában a szabadulásotok folyamata azokból a világokból, amelyek láncokat aggattak a bokáitokra, és lent tartottak benneteket. Az egyik leginkább legyöngítő ezek közül az energiák közül a bűntudat, amely a félelemmel jár együtt, a Csillag Tudatosság energiái a Levegő Kapuk fényével összekapcsolódva magukhoz ölelnek, és meg fogják mutatni nektek, hogy a bűntudat és a félelem súlya hogyan foszt meg benneteket egy örömmel, kreativitással teli élettől és a magatokról alkotott, arról akik vagytok kiterjedtebb látomásától.

A Felemelkedési Hullámok energiái egy nagyon mély megtisztulás lehetőségét hozzák el, a Kollektív Tudat birodalmainak megtisztulásáét, amelyek a bűntudatot és félelmet tartalmazzák, a bűntudattal társított félelmeket, még pontosabban.

A dinamika, amely akkor alakul ki az életetekben, amikor azt egy eltorzult látomás eredményeképpen bűntudat és félelem motiválja, ez a torzulás egy illuzórikus valósággá válik, amelyben éltek, valahogy azt érezve vagy hívve, talán éppen gondolva, hogy ahol most vagytok, az a sorsotok az életben, és a körülmények következtében azt érezhetitek, hogy nincs hatalmatok/erőtök megváltoztatni azt, amelyet jelenleg tapasztaltok.

Nem számít, hogy mennyire sivárnak látszik a jövőtök a mostani körülményeitek megtapasztalása alapján, tudjátok, hogy amikor egy lehetőséget választotok, egy lehetőséget, hogy kikerüljetek a poklotok sötét mélyéről, és a bűntudat fölé emelkedtek, a félelem fölé emelkedtek, létezik egy energia, egy vezető erő, amely sokkal hatalmasabb, és erőteljesebb, mint a bűntudatotok és a félelmetek, amely most arra törekszik, hogy észrevegyék és kifejeződhessék. A lelketek a legcsodálatosabb módokon beszél hozzátok, kommunikál veletek reménykedve, vágyakozva, hogy meg fogjátok hallani vagy érezni vagy tapasztalni még a legeslegkisebb célozgatást is, hogy az idő elérkezett arra, hogy valami mást tapasztaljatok meg, valami sokkal kielégítőbbet, valami még teljesebbet. Talán a teljesség, amelyet kerestek, az a teljesség, ahogy az életet megtapasztaljátok.

Egyikőtök sincs arra ítélve, hogy beteljesületlen életet éljen, azért hallgatjátok ezeket a szavakat, mert készen álltok a változásra, a változtatásra, amely a lelketek ajtaján kopogtat már néhány éve. Most, hogy halljátok ezt a hívást, millónyi mechanizmus kerül aktiválásra a bensőtökben, amely biztosítja, hogy eléritek a célotokat, hogy egybeolvadjatok a hiánytalan teljességetekkel és a teljes önvalótokkal.

Azzal, hogy megértitek az élet ciklusainak beteljesítését, és megengeditek, hogy azok befejezésre kerüljenek, és ezáltal bűntudat és félelem nélkül mozdultok a jövőbe. Amikor a Szoláris Tudatosság, valamint a Lunáris Tudatosság tanítását hoztam el nektek, a ciklusokról beszéltem, és arról, hogy amikor valami véget ér, akkor valami sokkal nagyobb, hatalmasabb, még kiteljesítőbb találkozik veletek, amikor a régire rácsukjátok az ajtót. Az oka, amiért ezt mondom, mert a fénynek az az aktiválása, amely a tudatosságotokat megnyitja a Csillag Tudatosságra, csodálatos lehetőséget ajánl fel nektek, a harmadik nagyon fontos lépcsőt az emberiség segítésében, hogy az folytassa Isten és Istennő magasabb elméjének a befogadását, és amikor ezt teszitek, a harmadik nagyon fontos lépést teszitek meg ahhoz, hogy önmagatoknak segítsetek, ami pontosan ugyanez.

Ezeknek a Levegő Kapuknak és a Csillag Tudatosságnak pompás energiái segítenek a csakráitoknak, hogy elengedjék az Asztrális Sík zavaró hatását, amelyet leginkább a félelem kormányoz minden szempontból, és most egy kereszteződésnél álltok, de mielőtt megteszitek a következő lépést, itt az ideje, hogy lezárjátok a befejezetlen karmikus szerződéseiteket, és hogy elkötelezzétek magatokat, hogy végig szolgáljatok, és a Szellem mennyei csatornáivá váljatok. Ez szintén a lehetőségetek arra, hogy megtegyétek a végső lépést, hogy a tudatalatti legyöngítő aspektusai fölé emelkedjetek, amely bemocskolta az utat előttetek, amely korlátozta azt a képességeteket, hogy az itt és moston túl lássatok, azon túl, amivel csatáztatok, a kihívásokon túl, amelyet a sajátotoknak ismertetek el, amelyek tulajdonképpen nem többek, mint valószínűleg kivetített félelmek, másoktól, vagy pedig a testetekben tárolt sejtetek memóriájából származnak.

Most azt kérjük, hogy lazítsd el a testedet, lazítsd el az elmédet, és add át magadat az Atya Isten fényének és az Anya Isten szeretetének. Képzeld el, hogy a tested lággyá, könnyűvé és folyékonyszerűvé válik, ahogy ezt teszed, a fénytesteidet összehangoljuk a bölcsesség és szeretet hatalmas kollektív testével, és ez segít számodra, hogy hozzáférjél a benned lévő harmadik kulcshoz, amely megnyitja számodra, a Föld Anya és a Kollektív Tudatosság számára az elengedés erőteljes folyamatát. Ez az elengedési folyamat kapcsolatban áll a befejezetlen karmikus szerződések lezárásával.

Néhányan összezavarodhattok, hogy mik lehetnek azok a befejezetlen karmikus szerződések, ezek az életetek bármelyik és valamennyi részéhez tartoznak. Néhányatok számára ez valami igazán jelentéktelen dolog, másoknak valami sokkal hatalmasabb, amely nagyobb bátorságot, erőt és kitartást igényel. Függetlenül attól, hogy mik ezek a szerződések, életbevágóan fontos, hogy engedélyt adjatok arra, hogy amit be kell teljesíteni, az beteljesedjék.

Lélegezz mélyen, lélegezz ki teljesen és képzeld el, amint a személyes vezetőid és őrzőid körülötted állnak. Azt szeretném, hogy képzeld el, hogy azok a szent állat totemek, amelyek védelmeznek téged, és beszélnek hozzád, belépnek a megszentelt teredbe, a térbe, ahol biztonságban érzed magadat, védve vagy és tejességben önmagaddal. Ez lehet egy hely, ahová álmaidban vagy fantáziáidban utazol, legyél most ott és adj engedélyt önmagadnak még egyszer, hogy átad magadat.

Hold Anya áldást hozott számotokra, ő hozta el az első kulcsot, amely a gyógyítást indította el, a tisztulást és elengedést számotokra, és a Kollektív Tudatosság számára. Ő aktiválta azokkal a szerződésekkel kapcsolatos időzárak elengedését, amelyek most már beteljesedtek.

Minden dolog, amelyben megállapodtok, hogy azt megteszitek, szóban, írásban vagy gondolatban és tettben, az valamilyen szerződés. Ezek a szerződések hozzákötnek helyzetekhez és tapasztalásokhoz, amelyek az életeteket befolyásolják, és ezek a tapasztalatok, amelyek előre eltervezettek voltak, megállapodások, amelyeket lelkekkel kötöttetek, hogy magatokról tanuljatok, hogy egymást tanítsátok, és magasabb szintre emeljétek a fényeteket, az energiátokat és rezgéseteket. Amikor egy lehetőség mutatkozik számotokra, vagy amikor itt az idő, hogy egy helyzetből, vagy kapcsolatból elmozduljatok, vagy életetek egy fontos időszakából, akkor tudjátok, hogy mesterré váltatok abban, amit meg kellett tanulni, megtanultatok, és megtanítottatok mindent, amit lehetett és most előre kell mozdulnotok.

Azt szeretném, hogy érezd jelenlétedben az Atya Isten jelenlétét és erejét. Képzeld el, hogy ez az erőteljes energia betakar téged, fogadd el magadat pontosan úgy, ahogy vagy. Ez az energia az Univerzum magjából tör elő, és ez a férfi formája annak a kollektív lénynek, amelyet úgy ismertek vagy képzeltek el, hogy Isten, a Mindenható Legfelsőbb Lény, az, akire ti felnéztek.

Azt szeretném, hogy képzeld el a vele egyenrangú Anya Istennőt, ahogy magához ölel, az ő fénye és szeretete betakar, fogadd el pontosan magadat úgy, ahogy vagy minden elvárás, ítélkezés és kritika nélkül.

Az a fény és szeretet, amely ezekből a lényekből árad összeolvadnak, és egy óriási lüktető energiává olvadnak és a tested minden sejtjébe behatolnak. Ezek a fénysugarak keresztül áramolnak rajtad, és a Föld Anya testének szerkezetébe hatolnak. Az ő szívének minden egyes dobbanására az Atya/Anya Istentől jövő energiák kiterjednek a Fény Tojásához Kairóban, majd továbbterjed az energia Chilébe az Atacama Sivatagba, tovább halad Texasba és összekapcsolódik Oroszországban a megszentelt portálokkal, majd tovább halad Új-Zélandba, és kiterjeszti fényét vissza Kairóba, egy csodálatos energiát, egy gyönyörű mintázatot, a folyékony szeretet egy hálózatát hozva létre.

Ezek az egyesült energiák képesek arra, hogy kikerüljék a megkristályosodott félelmeket, amelyeket a tudatalattidban tárolt bűntudat táplál. Ezeknek a sugaraknak a fénye képes a bűntudatod és bűntudatodból származó félelmeid magjába hatolni.

Azt akarom, hogy bízz ebben a fényben, bízz ebben az erőben, ebben a jelenlétben és adj engedélyt, hogy ezek a sugarak megrázzák a magját annak, ami a bűntudatodban gyökerezik, amely a félelmet szüli és megakadályoz téged az előre való utazásban.

Az elméd csendjében, szeretném, hogy megerősítsd, és ismételd utánam: „Kész vagyok arra, hogy magamhoz öleljem egy új nap  hajnalának a fényét. Azt választom, hogy új tapasztalások utazására indulok, az utazásra, amely megengedi nekem, hogy felfedezzem önmagamnak azokat a részeit, amelyeket eddig elutasítottam, megtagadtam, magára hagytam, és most előhívom azokat a részeimet, amelyeket elnyomtam a bűntudatom által okozott félelem miatt. Most azt választom, hogy eloldozom magamat azoktól a karmikus szerződésektől, amelyek teljesen és igazán beteljesültek, és kérlek Atya Isten és Anya Isten, hogy vezessetek engem, védelmezzetek engem és mutassátok meg nekem a következő lépést és hívlak Őrangyalom, védelmező lényeim és kérlek benneteket, hogy vezessetek, tartsatok, és mutassátok meg, hogy mit kell tennem legközelebb. Bízom az igazságban, és elfogadom az igazságot, amely megmutattatik nekem, most, és mindörökké, és ez így legyen.”

A Megszentelt Mennyei Tizenkét Istennő most belép a megszentelt teredbe, meghallották a szándékodat. Kezeiket ráfektetik a tested csakráira és kiterjesztik azokat az energiákat, amelyek a fény geometriai formáit tartalmazzák, amelyek azokat a kulcsokat tartalmazzák, amelyek megnyitják azokat a benned lévő kódokat, amelyek a jövőd térképét tartják. Ez a térkép a küldetésed és most biztonsággal megengedheted, hogy a térkép kitáruljon és megmutassa számodra az utat.

Vegyél egy mély levegőt és ahogy belélegezel lazítsd el még inkább a testedet és képzeld el, hogy a hét Levegő Kapu megnyitja a magasabb intelligencia portáljait számodra, hogy befogadjanak téged, és ahogy az Atya/Anya Isten Univerzális Elméjének előrehaladott fejlett technológiája köszönt téged, azokat a részeidet, amelyek rezonálnak és felismerik ennek a magasabb intelligenciának az ismertető jegyeit, válaszolnak és elfogadják a hívást a szolgálatra, a szolgálatra való felhívást, és elkötelezik magukat, hogy a Szellem mennyei csatornájává váljanak.

Lélegezd ezt be és lazíts.

A Csillag Tudatosság erőteljes sugarai most a fényük következő szintjén feléd terjeszkednek, feléd jönnek a Galaktikus Központon keresztül. A Galaktikus Központ  a Tejút, és betakar téged erőteljes fényével. A Csillag Tudatosság a bölcsesség, intelligencia és technológia egy világa, amely átadja neked a fényét, ami a benned rejlő férfias és nőies kiegyensúlyozott erőinek alkalmazásán keresztül kommunikál veled. A nőies a kreatív oldalatok, a férfias az aktív oldalatok. Azzal, hogy cselekedtek, a kreativitás vezet benneteket, és feltárulnak a megoldások számotokra, a kreativitás nincs korlátozva arra a képességre, hogy egy képet rakjatok össze egy vásznon, vagy szobrászkodjatok, a kreativitás inspiráció, amelyet belül éreztek, és arra vezet benneteket, hogy előre mozduljatok, az az inspiráció, amely feltárja nektek a megoldásokat bármire és mindenre, amelyhez vezetésre és segítségre van szükségetek.

A Szellem mennyei csatornájának lenni nem azt jelenti, hogy órákig meditálva kell, hogy üljetek, nem azt jelenti, hogy transz-állapotban kell, hogy legyetek, mint ez a csatorna, ahogy ő teszi. Azzal, hogy elkötelezitek magatokat arra, hogy a Szellem mennyei csatornájává váltok, elkötelezitek magatokat a bennetek rejlő fénynek, megengeditek magatoknak, hogy az isteni kifejeződésévé váljatok, amelyen keresztül a Szellem csatornázásra kerül, ez a Szellem a ti egész saját magatok színtiszta lényege, az, amelyen keresztül a Szellem megelevenít benneteket. Az egó a tapasztalásaitok legtöbbjét irányítja, befolyásolja a tetteiteket, és gondolataitokat, csakúgy mint a félelmeiteket, de a Szellem egy másfajta energia, teljesen másfajta vibrációja a fénynek, ezért a Szellem isteni csatornájaként való szolgálat azt jelenti, hogy az igaz önvalótok vagytok, a leginkább kicsiszolódott önmagatok, bármely pillanatban találjátok is magatokat, és minél inkább kicsiszolódtok abban az értelemben, hogy birtokoljátok és megértitek önmagatokat, annál erősebbé váltok a csatornázási képességetekben, és a csatornázás egyszerűen a képesség, hogy közvetítsétek az Isten/Istennő hangját és világát.

Mindannyian páratlan befogadói vagytok egy egyedülálló közvetítésnek, egy egyedülálló kódnak, emiatt az egyediség miatt csak ti vagytok képesek kiadni azt a bizonyos fényt. Mindannyian egy hatalmasabb kép részei vagytok és ez egy másik oka, amiért arra biztatunk benneteket, hogy engedjétek el a bűntudatot, áldozzátok fel azokat a félelmeket és merjetek és legyetek bátrak eléggé, hogy felfedezzétek önmagatok egy új dimenzióját. Ahogy ezt megteszitek, mélyebb önérzetre tesztek szert, és el fogtok ámulni, hogy mit találtok azokban a félrevezetett részeitek birodalmaiban, mint ahogy azokban a részekben is, amelyek megtagadták, hogy megtapasztaljátok az igazságotok kiváltságát.

Vegyél még egy mély levegőt, és amikor most kilélegezel, mondj egy hangos igent vagy nemet arra a választásodra, hogy elkötelezed-e magadat, hogy a Szellem isteni csatornájaként szolgálj. Emlékeztetlek téged arra, hogy ez a kötelezettség egy magad felé vállalt kötelezettség, nem csak az Anya/Atya Isten felé, ez a téged megelevenítő szellem megszentelt házassága, a szellemé, amely az igazságod, amely meg fogja mutatni számodra, hogy mennyire csodálatos vagy az egyediségedben és isteniségedben függetlenül a múltadtól, függetlenül attól, hogy mit gondoltál, éreztél, vagy csináltál egy órával ezelőtt.

Lazíts, add át magadat, és most képzeld el, hogy belélegzed a Galaktikus Mag fényét a testedbe, ez a fény átlüktet a tested sejtjein aktiválva a harmadik kulcsot, aktiválja a fény alkotóelemeit, a csillagfényt, amely előkészíti az utat a Harmadik és Negyedik Felemelkedési Hullám számára, hogy azok a testeden keresztül aktiválásra kerüljenek, amelyek az életed egy magasabb pontjára visznek téged.

Ha van bármi olyan más dolog, amelyet most igazán szeretnél elengedni, bármi, amiről tudod, hogy bevégeztetett, ami karmikus és arra már többé nem kell a figyelmedet fordítanod, de mégis tartasz tőle és össze vagy zavarodva miatta, add át most ezt az Atya/Anya Isten fényének, add át magadat, engedd el, és bízz.

Az Istennők most elveszik az energiáikat tőled, és azok az állatok, amelyek a szent totem állataid, most előlépnek és egy kört formálnak körülötted. Ha csak egy van, akkor az most a lábad előtt pihen. Érezd, hogy a testeik a tiédhez érnek, összekapcsolódnak egyénileg és megnyitják az energiádat és enged meg nekik, hogy megáldjanak téged a bennük lévő fénnyel és azokkal a minőségekkel, amelyeket ők képviselnek, az ő természetük szimbólumával, amely hozzáadódik ahhoz a vezetéshez és segítséghez, amelyet kiérdemeltél, és amelyet kértél.

Mialatt az energiák összeolvadnak a tiéddel, a két Arany Kígyó, amelyek az Anya/Atya Isten energiáját képviselik, megjelennek előtted, egy csodálatos kristály oszlopra csavarodva. Ez a kristály oszlop az Atya/Anya Isten gerinc oszlopát képviselik, és az ő megszentelt könnyvárukban helyezkedik el, amelyet a Galaktikus Mag foglal magában, a Csillag Tudatosság megmutatja mindannyiótoknak az isteni időzítéseteknek megfelelően azokat a lépéseket, amelyek rátok várnak.

Ezek az Arany Kígyók kiterjesztik az energiáikat feléd. Lélegezz be mélyen és lazíts, tudván, hogy ezek az energiák a gyógyulás, átalakulás és kreatív energia minőségeit testesítik meg. A kreatív és szexuális energia nagyon közeli összeköttetésben vannak egymással.

Amikor készen állsz, adj engedélyt az Arany Kundalini energiáinak, hogy behatoljanak a gyökércsakrádba, és a gerincoszlopod köré csavarodjanak, ahogy azt az Atya/Anya Isten gerincével tették, és ez a kristály oszlop egyesül a gerinceddel belé kódolva a Csillag Tudatosság kulcsait.

Ahogy ezek a kulcsok aktiválódnak, a gerincoszlopotokban lévő időzárak kioldásra kerülnek. Ahogy az energiák kioldásra kerülnek, az egy magnetikus mezőt vonzanak felétek, egy mezőt, amely a jövőtök térképét tartalmazza, a térképet, amelyben bízhattok, a térképet, amely csak egyedül a számotokra lett készítve, és ahogy a Csillag Tudatosság sugarain utaztok, fel fogjátok fedezni, hogy amikor a Föld Anyával összeköttetésben tartjátok magatokat, megbecsülitek az ő módjait, tisztelitek, amit ő tartalmaz és a testének a ciklusait, meg fogtok nyílni az Univerzum ciklusainak, megértve, hogy hogyan kommunikál a Kozmosz minden élettel, hogyan van a Föld Anya és minden más bolygó összeköttetésben, minden egyes bolygó, a bennük és körülöttük lévő csillag Szellemei hogyan kommunikálnak veletek, egy hatalmas test, egy hatalmas csodálatos intelligencia beszél hozzátok.

Ha készen álltok arra, hogy meghallgassátok, elámultok, hogy mit fogtok hallani. Ha készek álltok arra, hogy megálljatok, csendben legyetek, elejtsétek a bűntudatotokat és mindazt a félelmet, amely összekapcsolódik vele, akkor meg fogjátok látni a sok reményt a jövőtökre, szemtanúi lesztek annak, hogy aminek jönnie kell, az kegyelemben jön el hozzátok, egy tökéletes, harmonikus és csodálatos úton. Mindaz, amit tennetek kell most, az az elengedés, mondjatok igent, tárjátok ki a karjaitokat és öleljétek magatokhoz az új jövőt, a ti új jövőtöket.

Az Arany Kundalini energiái most Kairóba terjednek, az ő átalakító és gyógyító energiái most elérnek Chilébe az Atacama Sivatagba, Texasba, Oroszországba és Új-Zélandba, és visszakapcsolódnak Kairó szívében egy csodálatos Kristály Tojásban, amely a Gyöngyházfény, Gyémánt, Smaragd és Jáde vibrációit tartalmazza, és most a Szfinx lábaihoz kerül elhelyezésre. A Szfinx az Oroszlán (Leo) erőteljes energiáit képviseli, az oroszlán az igazság hangját, és ahogy ez a teremtmény kinyitja a szívcsakráját és befogadja ezt a tojást, mi mind ellazulunk abban bízva, hogy ez most megszentelt helyen van, az Atya/Anya Isten eredeti világában és a ti legtisztább vágyaitokkal, szándékaitokkal, reményeitekkel és óhajaitokkal és azzal a lánggal, amely a küldetéseteket tartalmazza, az ösvényeteknek azzal a részével, amely most aktiválódik, egy új irányba és egy új életbe mozdít benneteket.

A következő tizenkét óra folyamán a Galaktikus Magból jövő energia lüktetése folyamatosan fog kommunikálni a tested csakráival, kommunikálni a tested sejtjeivel, és ez egy új mintát fog létrehozni, a fény egy geometrikus formáját a DNS-edben, amely nem csak a mostani életed karmikus szerződéseitől oldoz el téged, de felgyorsítja azokat, amelyek már majdnem befejeződtek, vagy éppen a befejezéshez közelednek, így feljebb tudsz lépni. Mondj még egyszer köszönetet, hogy bízol abban, hogy minden úgy van, ahogy lennie kellene és hogy minden úgy fog történni, ahogy az kell és meg van írva, ez a te küldetésed, és nincs lehetőség arra, hogy ettől elrejtőzzél. Ha ezt örömmel magadhoz öleled, és inkább elragadtatással, mint félelemmel és zaklatottsággal, akkor erőteljesebben fogod megtapasztalni ennek az új világnak a csodáit.

Vegyél még egy mély levegőt, és ahogy kilélegezel, a totemállatok felemelkednek, körbesétálnak a tested körül az óra járásának megfelelően irányba, majd ellentétesen.

A Vezetőid és Őrzőid megköszönik nektek, hogy a Csillag Tudatosság világaiba való lépést választottad, és fogad az áldást, amelyet ezek a Levegő Kapuk hoznak el, hogy most az emberiség ki tudja nyitni a szívét, és meg tudja tenni a harmadik lépést a Szellem Megszentelt Tudományának magasabb evolúciójába a Kollektív Tudatosságnak az Univerzum Csillag Tudatosságának összehangolásával.

Az emberiség ébred, és ti a részesei vagytok ennek, ti működtetek közre ebben, és folytatjátok az ébredést, a tanulást, a növekedést, a felfedezést és az élet sok aspektusának a mesterévé válását. Adj hálát azért, hogy jól választottál.

Vegyél egy mély levegőt, lélegezz ki, és adj hálát mindazért, amit a fény e felgyorsított aktiválása alatt tapasztaltál, adj hálát önmagadnak, hogy ezt választottad, ismerd el a belső erődet, a tudásodat, amely benned van, amely vezetni fog téged a jövőben, hogy teljesen a szellemed megtestesülésévé váljál, és az Atya/Anya Isten szolgálatában az isteniséget közvetíted, és ezzel önmagadat szolgálod, és az emberiséget szolgálod.

Mondj köszönetet annak a ténynek, hogy mindig minden rendben lesz a világodban, és tudd, hogy többé nem kell a bűntudat által vezetettnek és motiválva lenned, többé nem kell korlátozva és bebörtönözve lenned ezáltal az energiák által.

Azt akarom, hogy képzeld el magadat Főnix-ként felemelkedni a régi életed hamujából, és repüljél a Galaktikus Mag szívébe. Lélegezd be a Tejút energiáit a testedbe ameddig egy csodálatos fénymadárként fel nem robbansz, hatalmasabbként, és nagyobbként, mint a Főnix amíg eggyé nem válsz a nappal, eggyé a holddal, és eggyé a csillagokkal, minden csillag egy lehetőségedet testesíti meg, az erődet, az igazságodat – követeld vissza, válj azzá, élj, ragyogj.

Gyengéden kezd el visszahozni a tudatodat a fizikai testedbe, lélegezz be mélyen, lélegezz ki teljesen, érezd a fizikai testedet, lélegezz mélyen, lélegezz ki teljesen, érezd a fizikai tested jelenlétét, válj figyelmessé a környezetedre mégis tudván, hogy még mindig összeköttetésben vagy ezzel az energiával.

Ahogy visszatérsz a testedbe, azt akarom, hogy próbálj meg és képzelj el vagy érezz egy szimbólumot, egy szimbólumot, amely beszél hozzád, talán egy olyat, amit már ismersz, talán ez valami új, és ez a megszentelt szimbólum egy kód, a kulcs, amely segíteni fog számodra, hogy eloldozzon téged a befejezetlen karmikus szerződések világától, felbontva őket eloldoz téged bármilyen béklyótól, amely hozzákötöz bármilyen és minden olyan részéhez az életednek, amely már nem szolgál téged, hogy az isteni csatornává válhass. Ez a kulcs, ez a kód a kulcs a Szellemedhez, és a benned rejlő isteniség kamráihoz.

A Megszentelt Kód Kairó szívében lesz bevésve, az erőnek ugyanaz a szimbóluma, amely az Istennőktől származik bele van vésve az Atacama Sivatagban Chilében, és elmozdul Texas földrajzi helyére, és beleszövődik Oroszország és Új-Zéland rácsaiba. Föld Anya most magához öleli a Megszentelt Kódokat és az aktiváció teljes.

Drágáim, teljesítettük az első három előkészítő beavatást ahhoz, amely Egyiptomban kerül aktiválásra. A Harmadik és Negyedik Felemelkedési Hullám alapjai teljesen gyökeret vertek Föld Anya testének kristály hálójában. A Tűz Kapuk teljesen aktívak, a Levegő Kapuk eddig a pontig most kitárják a csatornáikat, hogy befogadják azokat következő szintű vibrációkat, amelyek az Atya/Anya Isten magasabb akaratából származnak, amely el fogja vezetni az emberiséget abba az irányba, hogy egyesüljön azzal a valósággal, ami azon kívül van, amelyet ti ismertek, a valósággal, amely pontosan az ellenkezője annak, amely most a ti világotok.

Sok változást tapasztaltok meg a világotokban, és sok változást fogtok tapasztalni önmagatokban, de mindezek azt biztosítják, hogy a magasabb világok ajtajai nyitva állnak, és nyitva maradnak, hogy az soha többé ne lehessen a bukottak és a mohók bázisa, azoké, akik azt választották, hogy ne forduljanak a szívük világossága felé, azoké, akik a félelembe és a tudatlanságba vannak zárva és annak a tagadásába, hogy elfogadják az isteni jogukat arra, hogy sokkal gazdagabb tapasztalatokat gyűjtsenek, és hogy most csak egyszerűen megnyissák a szíveiket a szellem nagysága előtt. Ez most el fog bukni, és a világosság lesz az, amely örökké ragyogni fog. Az igazság felfedi magát, ismertessék meg.

Mária Magdolna vagyok, és betakarlak benneteket az Atya/Anya Isten folyékony szeretetével, au revoir.

Soron következő aktiválás:

Mária Magdolna: 10:10 - 72-78. Levegő Kapu 2009. október 8(hanganyaggal)

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-1010-72-78-levego-kapu.html 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...