Mária Magdolna - 2009 Kanada 5 - 26-29 Tűz Kapu aktiválás és a 15 Magdolna Oszlop

 Mária Magdolna - 2009 Kanada 5  - 26-29 Tűz Kapu aktiválás és a 15 Magdolna Oszlop

e4443830f876.jpgMichelle Eloff©

Kanada, Toronto, 2009. május 19

Forrás: thelightweaver

Előző Tűz Kapus anyag:

Mária Magdolna – 2009 Negyedik Kanadai – A 22-25. Tűz Kapu és a 15 Mária Magdolna Oszlop

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-2009-negyedik-kanadai-22.html?m=0

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Mária Magdolna vagyok, köszöntelek és üdvözöllek benneteket az isteni, megszentelt szeretet és a szent fény jelenlétében. Üdvözletem drága szeretteim.

Újból összegyűltünk a megszentelt fény és szeretet mennyei kódjainak jelenlétében. Ezúttal egybe fogjuk az energiákat, amiket beavatunk, és egy energia üreget hozunk létre, amelyet mindenki a méhének csakrájában fog tartani, függetlenül attól, hogy férfiak vagy nők vagytok.

Ez a különleges energia a Szent Grálé, ami olyan erőteljes energiához kapcsolódik, ami a kozmosz középpontjából érkezik és egyúttal Isteni Teremtőinktől is, az Atya/Anya Istentől. Ezek az energiák létfontosságúak a saját kreatív teremtő tudatosságotok felemeléséhez. Minden emberi lény kreatív teremtő tudatosságának felül kell most emelkednie a régi paradigmán és az akadályok, gátak és korlátok mátrixain, mivel ezek a gátak, akadályok eltávolításra kerülnek, így valamennyien felfedezitek a végtelen bölcsesség szent barlangját a szívcsakrátokon belül.

A szívcsakra egy világ a világokon belül, egyben univerzum az univerzumokon belül, és most eljött az ideje, hogy mindnyájan bemerészkedjetek ezekbe a világokba úgy, ahogy eddig még sohasem tettétek.

Az energiák milliárdjait bocsátottátok szabadon/szabadítottátok fel az elmúlt 6 nap során és ez folytatódni fog a következő 66 napban is. Az energia mindegyik szintje, amelyet kiszabadítottatok megkönnyíti emberi lényként hordozott terheiteket, ezáltal képviselve az Atya/Anya Isten mennyei lenyomatát és szent kódjait. Mindenkinek fontos megértenie, hogy minden olyan alkalommal, amikor elengedtek valamit, akkor megkönnyebbültebbek lesztek, ami azt jelenti, hogy képesek vagytok a fény magasabb hányadosait beintegrálni. Ez a fény pedig magasan fejlett energiákat aktivál a testrészeitekben, azokban is amelyek eddig nem jutottak hozzá az aktiváláshoz. Ez az agy azon részeire is vonatkozik, amelyek korábban nem stimulálódtak, most pedig aktiválódnak. És a mai energia aktiválás megváltoztatja a neuropeptidek által kibocsátott energia lenyomatokat. És ez nagyon fontos azért, mert ez segít megváltoztatni az agyon belüli átviteli összetevőket. Ez kommunikál a központi idegrendszerrel, ami pedig kommunikál az isteni énetek felsőbb aspektusaival, és az emberi én alacsonyabb aspektusaival. Ennek eredményeként az emberi én alacsonyabb aspektusai felülemelkednek azon régi paradigmákon, amelyekre korábban már utaltam. És úgy találjátok majd, hogy ezek az energiák egyesülnek egyetlen szent örvényben, menny és föld között, és ez az, ahol a Szellem találkozik veletek, és ezeknek az energiáknak az összefutása átjárót nyit a Magdolna Oszlopokhoz bennetek, azokba, amelyeket most fogunk aktiválni.

Azért hangoljuk hozzá ezeket a Magdolna Oszlopokat a fizikai testetekhez, mert ezek tartják meg a férfias és a nőies frekvenciákat, az oszlopok külön-külön nem férfiasként vagy nőiesként jelenek meg, hanem mindegyik magába foglalja a nőies és férfias frekvenciákat is egyszerre, és mindegyik a 15 tökéletes egyensúly testesít meg a jin és a jang között.

Az a 4 Tűz Kapu, amelyeket ma aktiválunk, egy magasabb rendű tűzgyűrűt alkot a bolygótok körül. A magasabb rendű alatt azt értjük, hogy metafizikai esszenciáját tekintve fejlettebb. Ezért a technológia, amelyet megtestesít mélyebb, mint amit korábban megtapasztaltatok.

Ezért a most érkező Tűz Kapuk nemcsak magasabb dimenziókat nyitnak meg, hanem a testetek, az elmétek, a lelketek, a szívetek és a szellemetek frekvenciáját is megemeli. Az élmények egészen új sztratoszférájába visznek át.

Nos, akkor csukd be a szemedet, ha eddig még nem tetted volna meg, és nyisd meg a szívedet a személyes vezetőidnek és az összes veled dolgozó lénynek. Azt szeretném, ha egy elektromos acélkék fénytengely érkezését vizualizálnád a koronacsakrán keresztül.

Ez a tengely lefelé halad a gerincedben és a gyökércsakránál kilép a Föld Anyába.

Lélegezz be mélyen, majd fújd ki teljesen, lazítsd el a testedet és az elmédet, koncentrálj a beszédem hangjára, és engedd a testedet ellazulni és befogadni a feléd most kibocsátott energiarezgéseket.

A kettős végű Citrin Kristály Oszlop lehorgonyozódik, és a közepén ott van egy hatalmas Zafír Ékkő. Ezt a drágakövet El Morya Felemelkedett Mester tartja, Mihály arkangyallal együtt, ez a két energia polaritást képez, ami segít neked kapcsolatba lépni az Isten és az Istennő mennyei bölcsességével. Nyisd meg a szívedet és érezd a jelenlétüket összeolvadni a tiéddel.

Az átvitel a Menny és a Föld között kezdetét vette, ezen átvitel a belső Istened és Istennőd közötti átvitel egy visszatükröződése. És amíg ezek az energiák összhangban kerülnek ezekkel a magasabb frekvenciákkal, ezalatt csatlakoznak hozzánk az Igazság és Bölcsesség Tanácsának Idősei. Üdvözöld őket és nyisd meg az energiádat a befogadásukra.

Először üdvözöld Ozírisz Nagyurat és Ízisz Istennőt.

Azután üdvözöld Shati és Síva energiáját.

Hangolódj össze Yeshua energiájával és az enyémmel, Mária Magdolnáéval.

Nyisd meg a szívedet és üdvözöld Mária Anyát és társát Józsefet.

Azután üdvözöld Guineiverret és Lancelotot, Istár Istennőt, Vénusz Istennőt, Suméra Istennőt, Inannát, Artemiszt, Diánát és Bernadett Istennőt. Üdvözöld Buddha Nagyúr energiáit, a 9-ek Tanácsát az Arkturuszról, az Isteniség Galaktikus Szövetségét a Szíriuszról és üdvözöld a Nagy Fehér Fivériség és Nővériség fivéreit és nővéreit és Időseit, és add át magadat ennek a jelenlétnek, ahogy valamennyiük energiája összeadódva, az energia egyetlen hatalmas kupoláját képezi körülötted. Ez kiterjed és beborítja ezt a földrajzi helyszínt és összeköt minden Fénymunkást bolygó szerte, mindazokat, akik jelenleg ráhangolódnak arra, amit most végbeviszünk.

Nyisd most meg a szívedet, hogy befogadhasd a 26. Tűz Kapu energiáit, amelyeket Ízisz és Ozirisz tart. Lélegezd be ezt az energiát a szívcsakrádba, és egyidejűleg engedd onnan a koronacsakra és a gyökércsakra felé mozdulni.

Most pedig hangold rá az energiádat a 27. Tűz Kapura, ahol én Mária Magdolna és Yesua állunk.

Lélegezd ezt be a szívedbe és egyszerre mozgasd ezt felfelé a koronacsakrádba és le a gyökércsakrádba, majd lazíts.

A 28. Tűz Kaput Guinevierre és Lancelot tartja. Most lélegezd ezt be a szívedbe és mozgasd ezt egyszerre a korona és a gyökér felé, majd lazíts.

Azután összpontosíts a 29. Tűz Kapura, ahol Mária Anya és József áll. Lélegezd be most ezt az energiát a szívetekbe, majd irányítsd a korona és a gyökér felé, és közben add át magadat.

Most pedig azt szeretném, ha elképzelnél két fehér oroszlánt, egy hímet és egy nőstényt, amint belépnek a szent körbe. A két oldaladra állnak, az Isten és az Istennő tisztaságának és isteniségének jelképeiként.

Amikor megérzed a bundájukat a bőrödhöz érni, akkor egy energia kezdi végig borzongani a testeden, és egy pompás borostyán spirál nyílik meg a szívcsakrádon belül, egy különleges borostyán sugarat bocsátva ki. Érezd ezt a borostyán sugarat áthatolni a testeden, és miközben ez keresztül lüktet azon, összeköt téged a rendkívül erőteljes napcsakrával, ami a gyökér és a szexcsakra között helyezkedik el benned.

Ezen Tűz kapuk energiái a napcsakrádban fognak lerögzülni. Most húzd ki a 4 Tűz Kapuból kinyúló 8 energiaszálat, és lélegezd bele a napcsakrádba, és érezd szétterjedő erejüket.

Képzeld el ezt túlterjedni a fizikai testeden és összeolvadni az Arany Sugár minden lényének borostyán energiáival, akik most az üdvözlésedre érkeztek ide az Arany Univerzum középpontjába.

Az Arany Univerzum az a világ, ahol a magasan fejlett lények laknak. Ezek a lények speciálisan arra lettek kiképezve, hogy a szeret és bölcsesség eredeti ősi tanításait oktassák.

Mindegyikötőket segíteni fogja egy-egy ilyen Arany Létező, aki veletek fog dolgozni az elkövetkező 66 nap során és fel fog ébreszteni a testeteken belül egy Arany Portált, amelyen átlépve utazni fogtok téren és időn át, és megkapjátok az Arany Mester energiáit.

Valamennyien meg fogjátok kapni az arany neveteket – ez a 66 nap vége felé történik majd – és ezt az Arany Mestertől, Kuthumitól fogjátok megkapni. Ez a név jöhet meditációban, álomban, vagy csak egyszerűen, amikor ellazultok. Létfontosságú az, hogy ne állítsatok fel ezzel szemben semmiféle intellektuális vagy elemző energiát, mert azzal blokkolnátok az áramlását. Bízzatok abban, hogy amit kaptok az tökéletes, és teljesen mindegy, hogy mennyire bonyolult vagy egyszerű ez a név.

Most tehát vegyél egy mély lélegzetet, és amikor kilélegezel, Metatron egy Arany Topáz Ékkövet helyez a koronacsakrádba. Ez a drágakő megnyílik és megszül 144.000 Arany Topáz energia lenyomatot, amelyek felszívódnak a tested DNS-ébe. És ez szerettem el fog vezetni a végtelen bölcsesség és a végtelen szeretet arany ösvénye felé, ami azután kalauzolni fog téged.

Vegyél újabb mély lélegzetet, és amikor kilélegezel, az arany főnixed felszárnyal benned, és felemelkedik a gerinced mentén, és kilép a koronacsakránál. És ahogy egyre magasabbra száll erejének – a te erődnek – lángjai visszahullanak rád, az arany lángok energiamezejét létrehozva.

Ezek a lángok az Arany Világból erednek és azt a célt szolgálják, hogy emlékeztessenek benneteket azon tanításokra, amelyeket az Arany Gyermek idézett elő. Az Arany Gyermek a végtelen szeretet és a végtelen bölcsesség lénye. És az Arany Gyermeken keresztül válik lehetségessé, hogy az egyesült Isten és Istennő megszülethessen, mivel ez a tisztaság ezen palotájából van, ahol az isteni kiegészítő-énetek, a tökéletes visszatükröződésetek fényét meg fogjátok kapni. Ez az isteni kiegészítő-én egyfajta energia, esszencia, ami bennetek található, és ami átszövi magát a teljes univerzumon. Ez egyben az Isten és az Istennő tükörképe is.

Azt szeretném, ha most megszólítanád isteni kiegészítő-éned esszenciáját és behúznád ezt az energiát a koronacsakrádon keresztül, belélegeznéd a napcsakrádba és átadnád magadat ennek.

Szent átjárót hoztunk létre most meg, egy arany sugárutat, amelyen át fogsz kelni. Ez a sugárút lehetőséget fog biztosítani ahhoz, hogy találkozhass a Felsőbb Éned aspektusaival és az isteni kiegészítő-éned aspektusaival. Ez az energia a háromszorosság frekvenciáit hordozza. Ez a háromszorosság három szinten fog benned összeolvasztani.

Képzeld el most egy arany gömböt a harmadikszem csakrád előtt lebegni. Másik két arany gömböt pedig két oldalon a vállad magasságában. És azután azt szeretném, ha elképzelnél három arany pálcát, amelyek összekötik ezeket a gömböket. És így egy háromszög kerül eléd.

Ez a háromszög portálod, átjáród az Arany Világba. Képzeld most el ezt a háromszöget méretében kiterjedni, amíg elegendően nagy nem lesz ahhoz, hogy kényelmesen átkelhess rajta. De még ne induljál el, csak állj meg előtte.

Érezd meg ezen átjáró másik oldaláról érkező energiákat. Nézz bele a portálba és vedd észre, hogy ott áll az (kijelölt) Arany Lényed rád várakozva. Egy percig kapcsolódj össze vele. Szív a szívhez, napcsakra a napcsakrához, korona a koronához, gyökér a gyökérhez, harmadikszem a harmadikszemhez, szexcsakra a szexcsakrához, torok a torokhoz és napfonat a napfonathoz.

Ezek az összeköttetések most az energia folyékony arany vezetékei, amelyek a kettőtök között áramolnak. Ezek az arany fénytengely energiák most folyékony arany fénnyel táplálnak benneteket. Ez a fény keresztül ömlik a csakráidon és megnyitja a csakráid belső dimenzióit, hogy elengedhess bármit, akár tudatos vagy felőle, akár a tudatalattiban rejtőzik.

És ami eddig megakadályozott téged abban, hogy teljes mértékben magadhoz ölelhesd az isteni kiegészítő-énedet, azt az ikret, aki benned létezik, az Isten és Istennő énedet.

Mielőtt besétálhatnál az Arany Világokba, van egy olyan energia szint, amelyet le kell horgonyozni, és amelyet úgy neveznek, hogy az Aranyak, az arany lények isteni szent házassága. Ezek az éned arany aspektusai, amelyeket az Arany Gyermek fog felügyelni.

Ezért nézz az Arany Lény szemébe a portál túl oldalán. Nyisd meg a szívedet és érezd az energiádat ehhez a lényhez húzódni, amíg szemtől szembe nem állsz vele az átjárónál. Érintsétek össze a tenyereteket, és amikor ez az érintkezés létrejön, egy csodálatos arany energiarobbanás következik be körülöttetek.

Az arany Főnixed elkezd újra aláereszkedni és visszatér a koronacsakrádba, és ekkor egy újabb tűzrobbanás következik be benned. És ezek a lángok az örök élet lángjai, a szenvedély lángjai és egyben az újra meglelt kreativitás lángjai, ami segíteni fog téged előre jutni az életben.

Ez az Arany Lény az Iker Éned egy visszatükröződése, az isteni kiegészítő-énné. Most azt szeretném, ha a homlokodat neki szorítanád ezen Arany Lény homlokának - az orrotok is érintkezzen – és engedd az ajkatokat nagyon gyengéden összeérni.

Néhány ember ilyenkor talán ekkor apró, ütésszerű hullámokat érezhetnek a testükben.

Mivel a frekvenciád most szabályozódik be, hogy ellenálló legyél ezekkel az új frekvenciákkal, új energiákkal szemben és a mennyei lüktetésekkel szemben, ami az Arany Lények világából szűrődik be. Abból a világból ahol meg fogod találni az Isteni Arany Gyermekedet. Lélegezz be mélyen, majd fújd ki teljesen.

Most engedd meg a testednek, hogy neki feszüljön az Arany Lényének, és amikor az összes csakrátok érintkezik, egy újabb fényrobbanás történik, és áthúznak az átjárón keresztül az Arany Világba és megérkezel a Szent Arany Templomba.

Itt a templomban vár rátok Melkizedek és Metatron, Kwan Yin Úrnő és Portia Úrnő társaságában. Ők lesznek a tanúi ennek a szent egyesülésnek, a szakrális házasságnak, ami megnyitja a szívedet az üdvözlésre és a befogadásra. Lélegezz be mélyen és add át ennek magadat.

Figyelj fel arra, hogy milyen békességet érezel, és hogy mennyire nyugodtak és kiegyensúlyozottak az Arany Templom energiái.

Az általatok Maitreya Nagyúrként ismert lény lép most be. Ő vezeti le a szent nász szertartását. Érezd meg a jelenlétét és add át magad neki.

Maitreya Nagyúr azt mondja neked, hogy olyan útra léptél, ahonnan nincs visszatérés. Ami azt jelenti, hogy az a pont, amelyet elértetek a spirituális fejlődésetekben, már nem jogosít fel benneteket a visszafordulásra. Túl sokat sajátítottatok el ahhoz, hogy újra elbukjatok! Túl sokat tudtok ahhoz, hogy engedjétek lefékezni magatokat az alsó egótok által. Sok fontos beavatásban volt részetek, amelyekben részesülnie kell egy emberi lénynek. Ezek megtörténtek, beteljesültek. Elengedtétek a múltatok fájdalmát és szenvedését.

És most azt kérjük, hogy teljesen add át magadat ennek az Iker Énnek, ennek az Isteni kiegészítő-ének és egyesülj vele.

Metatron és Kwan Yin mögéd állnak, Melkizedek és Portia az Arany Lény mögé állnak, akivel egyesültök. A testük energia impulzusokat bocsát ki, ami átjárókat nyit számodra, amelyeket arra használhatsz, hogy elengedd a múlt lenyomatait, amik a kapcsolati mintáidhoz kötődtek azzal kapcsolatban, ahogy magadhoz viszonyulsz, és ahogy a partneredhez viszonyultok bensőséges kapcsolatodban.

Lélegezz be mélyen, majd lélegezz ki, és csak engedj minden múltbéli paradigmát aláhullani és keresztülmenni ezen az átjárón.

Amíg e 4 lény áramlásban tartja az energiát, nincs más tennivalód, mint elengedni. Elengedni a múlt mintáit, a múltat. Egy teljesen új lenyomatot kapsz meg, amelyet az Atya/Anya Istentől kapsz. Most kapod meg a szent viszonyulás és a szent kapcsolatok arany lenyomatát, mivel kiérdemelted ezt.

Miközben folytatod az elengedést, több százezer olyan lélek lép elő, akik veszteséget és fájdalmat éltek meg a kapcsolataikban, viszonzatlan szerelmet és szerelmeseket, akik egymástól elidegenedtek. Az elkülönülés minden szintje, a fájdalom és szenvedés minden szintje a kapcsolatokban most átadásra kerül. És a kiegészítő társi kapcsolatok összes archetípusa is átengedésre kerül.

Lélegezz most be, majd lazíts.

Újfajta kapcsolati sablon van megszületőben. Ez a fajta kapcsolat azonban nem alkalmas bárkinek, közületek sokaknak sem, csak azon keveseknek, akiknek meg van az a képessége és lenyomata, hogy megtarthassák a Háromszorosság vibrációját.

Ez azt jelenti, hogy lesznek ezután olyan személyek, akik úgy döntenek, hogy nem csak belül fogják megtestesíteni a Háromszorosság, hanem kívül is, és nem csak egyetlen partnerrel élnek együtt, hanem kettővel. Nincs helye elítélő rosszallásnak, mivel ezek a kapcsolatok azt a célt szolgálják, hogy lehorgonyozzák a Hármasságot. Ezeken a frekvenciákon keresztül emelkedhet fel az atya, az anya és a gyermek hármassága. A szűz, az anya és a matróna. És így egyesülhet a fiatal apród, a lovag és a király.

Amikor meglátjátok az energiát a hármasság szabályában, akkor fogjátok megérteni az élet számtalan szintjét. És azokat a hármasságokat, amelyek képesek lesznek megszületni a harmadik dimenzió sűrű világán keresztül. Ez létfontosságú a számotokra.

Nyisd meg a szívedet, nyisd meg az elmédet és engedd ezt most megtörténni belül, és ismétlem, ez most nem azt jelenti, hogy mindnyájan ilyen kapcsolatokba fogtok bonyolódni.

A Szentháromság fontos része az egyesített háromszoros férfi Isten és háromszoros Istennő megnyilvánításának a Földön, ahogyan a társteremtés többi világában is van. A három a teremtő gyermek száma, a belső gyermek örömteli kifejeződése és ez vezet el benneteket a felszabadulás országútjára.

A Szentháromság a szívetekből emelkedik ki, és Maitreya Nagyúr most a Háromszoros Isten és a Háromszoros Istennő pecsétjét helyezi el a koronacsakrádra. Amikor ezt megkapod, akkor ezt az Arany Lény is megkapja, akivel egyesültél, és a szent nász aktiválódik.

Maitreya Nagyúr most kinyilvánítja a kozmosz szent szavait, melyek hatására a tested megnyílik és befogad, és kecsesen és könnyedén válaszol. Lélegezz be és lazíts.

Maitreya Nagyúr most elkezd körbejárni körülötted és az Arany Lény körül, és tovább zengi szent énekét, és egy új energiamező keletkezik körülöttetek. Ami egyesül a lángokkal, egyesül a Zafir Sugárral, és az Arany Sugarakkal.

Maitreya a balkezét a szívcsakrád hátsó részére helyezi, a jobb kezét az Arany Lény hátára és lepecsételi ezt az energiát a szívedbe. Lélegezz be mélyen, majd lélegezz ki teljesen.

A Kozmikus Anya, aki az Örökkévalóság Gyűrűit viseli, most előrelép. A három gyűrű ott van a három ujján. Egy arany, egy ezüst és egy platina. E három gyűrűt most egyesítik, és ezt az egyesített gyűrűt most a bal kezed gyűrűs ujjára húzza. És ekkor automatikusan az Arany Lény gyűrűs ujján is megmutatkozik, megjelenik ez a gyűrű, hiszen ő már egy veled. Ez az Örökkévalóság Gyűrűje, a szent örök szeretet hármasságának a gyűrűje, az Isten, az Istennő és a belső gyermek szent egyesüléséé.

Az így egyesített energiák megszabadítanak benneteket a múlt paradigmájától és a kapcsolataitok régi módjaitól és alakulásától. Akár kapcsolatban álltok valakivel akár nem ez nem számít. A lenyomat meg fog változik örökre. Sokkal magasabb frekvenciára emelkedik.

Most pedig azt szeretném, ha megfordulnál, és szembenéznél Maitreya Nagyúrral. És észreveheted azt, hogy arany energia ragyog a tested összes pórusából. És hogy te és az Arany Lény egyetlen egész vagytok, egyesültek és teljesek vagytok.

Maitreya Nagyúr átnyújt most egy aranyrögöt, és amikor a kezedbe veszed, az megnyílik. És kiemelkedik belőle az arany gyermeked esszenciája. Lélegezd be ezt és hozd be ezt a szívedbe. Az aranyrögöt pedig helyezd a napcsakrába. Fogadd ezt az ajándékot kegyelemmel, és mondj érte köszönetet.

A 15 Magdolna Oszlop mostanára teljesen aktiválódott és biztosítják ennek az arany dinamikának a frekvenciáját. Ők a szabályozói az Atya, az Anya és a Gyermek hármasságának. A háromszoros férfi Istennek és a háromszoros Istennőnek mindenféle megnyilvánulási formájukban.

Ezek az energiák sokféle módozatban fogják végig játszani magukat az életetekben. Ajándékokként és lehetőségekként bukkannak fel majd, hogy tanítsanak benneteket a szeretet erejéről, a kapcsolódás erejéről, arról, hogy milyen fontosak a kapcsolatok. A félelem elszigetel benneteket a szeretettől, de amikor átadjátok magatokat és megnyitjátok a szíveteket és megkockáztatjátok a szeretetet, akkor gazdag jutalomban lesz részetek. A szeretet a felemelkedés utazása. A szerető kapcsolatok azért vannak, hogy segítsétek egymást felülemelkedni a régi világon, nem pedig azért, hogy lehúzzanak benneteket.

Ezért töltsön most el valamennyiőtöket az Atya/Anya Isten igaz szeretetének és esszenciájának fénye, és tartózkodjon a szívetekben az örökkévalóságig. Amikor a Tanácsosok tanúsítják ezt, akkor egy új lény jelenik meg, aki a csoportotokkal fog dolgozni. Az Ő neve Infiniti, vagyis Végtelenség és őt kíséri nővére Esszencia. Ez a két istennő fogja biztosítani, hogy a frekvenciák tökéletes harmóniában maradjanak köztetek és a kapcsolataitok között az életetek folyamán.

Infiniti és Esszencia az Arany Világban születtek és ők Arany Istennők. Az élet számos királyságán keresztül kommunikálnak és nincsenek arra korlátozva, hogy közvetlenül az elmétekhez szóljanak telepatikusan, hanem a szíveteken át is szólni fognak, illetve a természet királyságain, az állatok királyságán, szimbólumokon keresztül is, és a gyermekeken keresztül is beszélnek. Csak rajtatok múlik, hogy figyelmet fordítsatok rájuk, és észre vegyétek, amit mondanak.

Infiniti és Esszencia az energia szakrális hangzásait testesítik meg, amelyekkel, amikor érintkezésbe léptek ráhangolják az energiamezőtöket az Arany Templom belső központi, mag világára. Ez az a világ, amelyből Kuthumi született. Ez az a világ, amelyből a tanítók eredeti csoportja előlépett, és megteremtett egy olyan helyet, ahol mindannyian tanulhattok és növekedhettek.

Bámulatos alkalom ez most, amikor megünnepelhetjük a Tűz Kapuk és a Magdolna Oszlopok energiáinak ezen örömteli manifesztálódását. Amikor egyetlen fényáradatban hasznosulnak, és pontosan most és itt lehorgonyzódnak a szíved közepébe. Lélegezz be, és add át magad ennek.

Ez az energia tovább lüktet a testedben és átitatja a DNS-t a testedben a következő 72 órában, mely idő alatt az újrakalibrálás és újrahangolás számos szintje fog megtörténni. Nem fogom azzal vesztegetni az időmet, hogy megpróbálom ecsetelni ezt, mivel lehetetlen. Nincsenek rá emberi szavak, hogy leírhassam ezt. Ezért azt javaslom, hogy érezd meg, egyszerűen hangolódj rá, és engedd legmélyebb, belső éned szent hangját, hogy közvetítsen neked arról, ami történik. Ez a hang az Atya/Anya Isten szent suttogása, ami a testeden átfolyó energia és érzés. Ez nem feltétlenül szavak formájában jön, hanem érkezhet színek, képek és más geometriai képek és alakzatok megjelenéseként is.

Csak engedd, hogy legyen az ami, és te is az legyél, akik vagy. És ahogy most a szent nász beteljesül, minden jelen lévő lény kibocsát egy hangot, annak elismeréseként, ami történt. És ők is örvendeznek amiatt, ami ma bekövetkezett, hogy dimenziók nyíltak az Arany Világba, ami soha ezelőtt nem volt elérhető az emberi lények számára. De mivel teljesítettétek az utazást a Tűz Kapukon keresztül és odafigyeltetek a Magdolna Oszlopok leckéire, engedélyt kaptok ennek elérésére.

Használd ezt az energiát bölcsen és szeretettel, viseljétek magatokat bölcsen, szeretettel és tisztelettel és cselekedjetek ugyanígy mindenki mással is.

Isten hozott benneteket itthon bölcs lények. Legyetek üdvözölve az eredeti igazság és fény templomában, ami milliónyi más templomban testesül meg, melyek mindegyike hordozza az eredeti igazság egy-egy szálát. Ezek a szálak kommunikálni fognak azokkal a személyekkel, akik velük közös nevezőn vannak. De végezetül valamennyi szál visszatér egyetlen pontba.

Legyen örökre áldott az utazásotok.

Most kezdd el visszahúzni a tudatosságodat a fizikai testedbe. Lélegezd be a fizikai jelenlétet.

Horgonyozd le és gyökereztesd le magadat újra a földön, így biztosítva, hogy megfelelően leföldelődjél. Minden lény jelenléte veled marad, ahogyan a fehér hím és nőstényoroszláné is. Ők az Arany Templom őrzői és az oldaladon lesznek. Vegyél most még egy nagyon mély lélegzetet, tartsd benn hatig számolva, majd lélegezz ki, ha készen állsz. Engedd hátra a vállaidat, egyenesíts ki a gerincedet és nyisd meg a szívedet, hogy az energiák szabadon áramolhassanak a fizikai testen keresztül.

Drága szeretteim, ez a legtöbbetek számára hihetetlen alkalom az emlékezésre.

Az energiák egyesített ereje – amelyeket ebben a mostani sorozatban aktiváltunk – olyan energia hullámokat idézett elő, amelyek örökre megváltoztatják az emberiség tudatosságát. Ennek a változási folyamatnak földi időre van szüksége.

Azok közületek kik tudják, hogyan lépjenek kapcsolatba az “időtlenséggel”, ti felgyorsult ütemben fogjátok e változásokat megkapni.

A ti feladatotok - vagy inkább hadd mondjam így - a ti küldetésetek az, hogy az életeteket az időben és a “időtlenségbe” egyaránt berendezzétek.

Az utazásotok a magasabb világokon át most teljesen aktív.

Most érkezett el az, amikor ezrek térnek vissza a nyájukhoz, hogy megkaphassák a fény szent pecsétjét, hogy megszőjék a fényt, mint az Atya/Anya Isten lélegzetének óriás szövedékét.

Valamennyien a harmadik eleme vagytok a Szentháromságnak. A Háromság szabályozói vagytok, ami megmutatja nektek az utat teremtőképességetek belső világaiba.

Legyetek békében azzal, ami érkezik, bízzatok benne, hogy a célja túlmutat az emberi tudáson, és ne elemezzétek azt semmiféle módon, vagy formában.

Mária Magdolna vagyok, au revoir.

Soron következő Tűz Kapus anyag:

Mária Magdolna: 5:25 - 30. Tűz Kapu 2009. május 24

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-525-30-tuz-kapu.html?m=0

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...