Mária Magdolna - 5:15 - 2009 Második Kanadai A 14-17. Tűz Kapu és Tizenöt Magdolna Oszlop

Michelle Eloff (09.05.15) - Mária Magdolna: 15:5 - 2009 Második Kanadai 

A 14-17. Tűz Kapu és Tizenöt Magdolna Oszlop

3-states-of-ascension-oversoul-identity-hova-body-unity.jpgForrás: thelightweaver

Fordította: Borsos Árpád

Michelle Eloff által csatornázva ©

Montreal, Kanada
2009.05.15

Előző rész:

Mária Magdolna: 2009 Első Kanadai

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-2009-elso-kanadai.html?m=0


Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Mária Magdolna vagyok, köszöntelek és üdvözöllek benneteket a mennyei fény és a feltétel nélküli szeretet jelenlétében. Isten hozott mindenkit, drága szeretteim!

Ez most egy újabb lehetőség a nagy ünneplésre, mivel azért jöttünk a mennyei arany fény sugarain, melyek beborítanak valamennyiőtöket, hogy feltárjuk a DNS-eteken belül tárolt isteniség szent kódjait.

Ezek a kódok nyugalmi állapotban voltak tartva egész mostanáig, és most mennyei szeretetem oszlopainak az aktiválásával, melyek az Isteni Anya és az Isteni Atya szeretetének a tükrei, fogjuk belehelyezni a ti mennyei férfiasságotok és nőiességetek belső magjának esszenciájába.

Ez a különleges helyszín, Montreal egyike a Felséges Isten és a Felséges Istennő központi erőpontjainak. Ez most egy erőteljes elengedés, ami [akkor] fog végbemenni, amikor aktiváljuk az oszlopokat.

Mielőtt folytatnám evvel az információval, hadd tegyem tisztává mindannyiótok számára, hogy az oszlopok úgy néznek ki, mint Kleopátra Obeliszkjei, csak tiszta kristály energiából állnak.

Az oszlopok közül tizenötöt aktiválunk egy kiterjedt körben a négy Tűz Kapu aktiválásával együtt, összefüggésben a négy iránnyal és a négy elemmel. A kristály oszlopok fogják közvetíteni azt az energiát, ami a Földanya testébe kódolódott akkor, amikor a szent rácsok elhelyezése megtörtént. Az aktiválandó Tűz Kapuk pedig átjáróként szolgálnak más világokba, más dimenziókba és azt is biztosítani fogják, hogy az alacsonyabb vibrációjú tartalmak ne kerülhessenek át és ha mégis kísérletet tennének rá, akkor a saját energiájuk a Tűz Beavatások tisztításán essen keresztül. Ez abból a célból lett így megalkotva, hogy védelmezze azokat a Fénymunkásokat, akik sok életet szenteltek a velünk történő munkának ezen a módon, hogy segíthessék a tudatosság felemelkedését a Földanya teste felszínén és belsejében.

A mostani időben a figyelem középpontjában a Földanya áll, mivel sok szinten megy végbe változás. Lehetetlen leírni, hogy ez pontosan mit ró mindegyikőtökre, mert nincsenek szavak ennek kifejezésére az emberi szókincsben, ezért azt kérjük, hogy nyissátok meg a szíveteket, az elméteket, a szellemeteket és minden más csakrátokat, és érezzétek, hogy mihez hasonlít ez az energia!

Amikor a kristály energia minden köre aktiválódik, akkor lesznek rengeteg energiát közvetítő különleges frekvenciájú fénypontok, olyan energiák, melyeket csak a másik oldalról ismerhettek, ami alatt azt értem, hogy nagyon is megszokottak olyankor, amikor a Szellem Világában utaztok, de nem tapasztalhatók meg az emberi birodalomban, ez viszont most változóban van.

Most, hogy van elképzelésetek róla, hogy ez miként fog kinézni, arról is tudósítanom kell mindenkit, hogy jelenleg százötvenmillió lélek gyűlt össze, akik most átkelhetnek a Fény Világaiba. A százötvenmillióból százmillió a gyermek (gyermekek lelkei), akik elhunytak és ezt minden évben meg fog ismétlődni, amíg szükség van erre. A maradék ötvenmillió a Fénymunkásokhoz kapcsolódik, akik megkíséreltek újrakapcsolódni az Atya/Anya Isten mennyei szent jellemzőihez, hogy teljesíthessék azt a küldetést, amihez életidejüket kötötték.

Öt különböző idővonalat is áthatunk a mostani időben, hogy azok a lelkek is átkelhessenek minden szinten. Amikor egy lélek szabadon engedtetik a fényben, és ha bezártságának összes dimenziója nem nyílik meg, ha maradnak még töredékek a Földi tudatosság éteri fátylából, akkor ez gátolja a lélek tovahaladását a teljes szabadság felé.

Néhányotok számára ebből a százötvenmillióból ott vannak a saját lelketek töredékei, melyek most át fognak lépni a Fénybe, ami által vissza tudjátok szerezni mennyei fényetek teljes erejét és isteni jogotokat arra, hogy feltétel nélkül szeressetek és szeretve legyetek.

Az aktiválandó négy Tűz Kapu a Tizennegyedik, a Tizenötödik, a Tizenhatodik és a Tizenhetedik. Mihály arkangyal áll a Tizennegyedik Tűz Kapunál, Rafael arkangyal a Tizenötödik Tűz Kapunál, Uriel arkangyal a Tizenhatodik Tűz Kapunál és Arielle arkangyal a Tizenhetedik Tűz Kapunál.

Ezek az arkangyalok az őrzői ezeknek a Tűz Kapuknak, és biztosítják, hogy amikor átléptek az összesen, akkor minden sűrűséget vagy negatív természetű dolgot elengedjetek a fénybe, hogy teljes mértékben bekerülhessetek saját mennyei fényetek erejének és hatalmának mélyébe, és képesek legyetek kifejezni a szeretetnek ezt a különleges vibrációját. Sokszor elmondtuk már, hogy igen sok dimenziója és számos definíciója van a szeretet szavának, s most megismerkedhettek a szeretet erejének magasabb frekvenciáival, újra definiálhatjátok a vibrációját, amit a test csakráiba vonhattok, a testetek atomi rendszerébe, és ez fog lényetek magjában lüktetni és kiáradni a csakráitokból, hogy megérintse minden olyan ember szívét, elméjét, testét, intellektusát és szellemét, akik hajlandóak túllépni alsó egójuk alapkötelékein.

A fő alapkötelék, ami az emberiséget foglalkoztatja, a félelem, energiája szerteágazó, ezért a kristály oszlopok, amelyeket most Magdolna Oszlopokként fogtok megismerni, leheletfinom éteri lélegzetet bocsátanak ki, ami keresztülfúj a szív csakrán, gyönyörű átjárót teremtve a szív elejétől a szív hátsó részéig, és mint egy kettős irányultságú kristály energia, mindkét irányba tud áramlani.

Most a Magdolna Oszlopok és a négy Tűz kapu alkotta kör közepén le fogunk horgonyozni egy kettős végződésű citrin kristályt, ami a Bölcsesség és Szeretet erőteljes Arany Sugarát fogja jelképezni, ami szeretett mesterünk, Kuthumi hozott a Földre több száz éve. Ez előrelépést jelentett az energiában és most érte el a tetőfokát és most áradhat ki a világba. A citrin vibrációja nemcsak a napfonattal és a keresztcsonti/szex csakrával köt össze, hanem az emberi test valamennyi főbb és mellék csakrájával és minden további energiatesttel, amelyik kapcsolódik a monádotokhoz.

A monádotok is erőteljes változáson esik át, hogy a magasabb birodalmakban kifejezhesse azt a feltétel nélküli szeretetet, amiről beszélünk. Ez az új élet ígérete tapasztalatainak új szintjeit hozza a manifesztációba.

Most pedig minden további késedelem nélkül kérem, hogy csukjátok be a szemeteket, nyissátok meg a szíveteket és kapcsolódjatok az Anya/Atya Isten legmélyéhez és a Földanya magjához!

Érezzétek személyes vezetőitek és a fény összes királysága többi lényének mennyei és szent jelenlétét, akikhez kapcsolódtok, s akik azért jönnek, hogy megalkossák a Gyöngy Anyjának szent körét, amit a Felséges Istennő Kwan Yin tart egybe.

A központi kettős végződésű citrin kristály ebbe a körbe kerül, a kristályba pedig Kwan Yin úrnő egy különleges gyöngyöt helyez. Ez a gyöngy különböző időpontokban az óramutató járásával megegyező és ellentétes irányban is forog, közvetíteni fogja az Igazság szent Istennőinek mennyei bölcsességét, ami által mindaz, ami karmikus természetű, ami befejezetlen, az most beteljesülhet, vagyis megszabadulhattok tőle, ezért összpontosítsatok a szív csakrátokra, és képzeljétek el a különleges gyöngyöt a citrin kristály közepén, és lélegezzétek be a szívetekbe!

Amikor folytatjátok a légzést, a százötvenmillió lelket most beborítja egy rendkívül gyengéd rózsakvarc energia.

A négy arkangyal most kitárja az átjárókat a magasabb világok felé, előkészítve az átkelés ösvényét.

Azt szeretném, ha először Arielle arkangyalra tekintenétek, ha megnyitnátok a szíveteket és [össze]kapcsolódnátok a Tizenhetedik Tűz Kapuval. Lélegezzétek be a szív csakrátokba, és húzzátok le az energiát a gyökér csakrátokba!

Most forduljatok Rafael arkangyal felé! Ez összeköt a Tizenötödik Tűz Kapuval. Lélegezzétek be az energiáját a szívetekbe, és emeljétek fel a korona csakrába!

Most nézzetek jobbra és kapcsolódjatok össze Uriel arkangyallal! Nyissátok meg a szíveteket a Tizenhatodik Tűz Kapu energiái előtt, és [aztán] nyomjátok le a gyökér csakrába!

Forduljatok balra és nyissátok meg a szíveteket Mihály arkangyal előtt és fogadjátok be a Tizennegyedik Tűz Kapu energiáit! Lélegezzétek be a szívetekbe, és húzzátok fel a korona csakrába!

Amikor ezek a kapuk teljes mértékben aktiválódtak az energiamezőtökben, én, Mária Magdolna a Tűz Istenek és Tűz Istennők kíséretében elkezdem aktiválni a tizenöt kristály oszlopot.

Vegyetek mély lélegzetet, és amikor kilélegeztek, érezzétek az energiátokat hozzáidomulni az összes aktiválódó kristály oszlophoz! Látni fogjátok őket kiemelkedni a Földanya testéből, úgy emelkedni föl, mint egy kecses új virág a talaj alól, hogy üdvözölje a Nap Atyát.

Amikor az oszlopok mindegyike felemelkedett a Föld energiamezejébe, akkor a fény világítótornyává válnak.

Lélegezzetek be mélyen, lélegezzetek ki és lazítsátok a testeteket!

Néhányan közületek úgy érezhetik, mintha forogna a korona és a harmadik szem csakrájuk – ez helyénvaló, mivel válaszolnak az ébredő szent spirális energia vibrációkra, amelyeket az oszlopok keltenek, és most bemutatkoznak nektek. Ez most egyszerűen az emlékezés ideje arra, hogy eredetileg ezek az energiák mire lettek megteremtve és amint a céljuk újból felizzik az emlékek közt, melyeket a test sejtjei tároltak, azzal egy mély belső gyorsulás veszi kezdetét, olyan izgalom, ami motivál és inspirál benneteket, hogy visszaszerezzétek hatalmatok minden töredékét, amitől elidegenedtetek.

Csak lélegezzetek be a szívetekbe, és magatokban ismételjétek utánam:

'Én, (itt mondjátok a neveteket), hívom és a szívembe fogadom hatalmam, szeretetem, és fényem minden töredékét, üdvözlöm a visszatértüket és teljes mértékben lerögzítem bizalommal, szeretettel és ön-bizonyossággal telve az elmémben, az intellektusomban, a szellememben, a lelkemben, a szívemben, az érzelmeimben és a fizikai testemben és az anyagi valóságban.'

Vegyetek egy mély lélegzetet, mialatt ez az energia elkezd a testetekben száguldozni. Mindenkinél más csakrába érkezik, bármelyik csakrába érezhetitek beleömleni, az az a csakra, amelyik a legtöbb erőt veszítette a múltban és most, hogy ezt visszakapjátok tudatos választásotok nyomán, megvilágosodtok, fénnyel teltek el, felszabadultok, hitelesek lesztek és újra összekapcsolódtok mindent felölelő hatalmatokkal, mindent átfogó képességetekkel, hogy szeressetek, adjatok, elfogadjatok, közvetítsetek és elengedjetek, és ami a legfontosabb, ahhoz a képességhez, hogy átadjátok magatokat!

Lélegezzetek be mélyen, és fújjátok ki, és egyszerűen csak engedjétek az energiákat áramlani magatokon keresztül elvárások és elemzés nélkül, a megértés igénye nélkül vagy éppen anélkül, hogy tudnátok, hogy mi is ez, és csak legyetek!

Isteni Anyánk, Mária anya, most belép a körbe. Elénk áll és visszajuttatja a Földre a feltétel nélküli szeretet szent erő szimbólumait és geometriai díszítőelemeit. Az aktiválást bolygótok valamennyi gyermeke lelkén belül kezdi, és a bolygón valaha élt valamennyi gyermek lelkében, és ezek a gyermekek lesznek azok, akik emlékeztetnek benneteket a lényetek legmélyének szeretetére, mert a Teremtőnek ezek a szent és különleges teremtményei azok, akik munkálkodásának célja, amikor megszületnek, az, hogy felizzítsák az emlékezés szikráját arról, hogy mi jelent szeretni és szeretve lenni a tisztaságból kiindulva, a tiszta szent és mennyei esszenciából kiindulva. Nincs előre kialakított elképzelés, szándék az élet első három lélegzetéről, abban a pillanatban van a legtisztább és legkülönlegesebb kapcsolatotok a Szellemmel és a Földdel egy pillanatig és az első három lélegzet után az emberiség földi természete belehúzódik a napfonat csakrába és ez jelenti a túlélés művészetét.

Bolygótok gyermekeit számtalanszor kihasználták, elhanyagolták, megszabadultak tőlük és a legnagyobb fontossága most annak van, hogy a gyermekek megkapják a nekik megfelelő helyet mint Bölcsek.

Most pedig nyissátok meg a szíveteket és összpontosítsatok újra Kwan Yin úrnő gyöngyére!

Mária anya előrelép és az ajkait a homlokotokra helyezi, átölel benneteket és szív csakráját a ti szív csakrátokhoz húzza. Ajkait a homlokotokon hagyja, és új életet lehel a harmadik szem csakrátokba, és az új élet leheletével megkapjátok a megújult élet csókját.

A négy arkangyal, a négy Tűz Kapu irányítója növeli a tűz energia vibrációját és ez egy tűzgyűrűt alkot körülöttetek és Mária anya körül. Ezek a lángok nyitják meg az utat a fény összes többi világa felé. A ti szív csakrátok és Mária anya szív csakrája között a fény és a mennyei szeretet egy átjárója aktiválódik.

Továbbra is összpontosítsatok Mária anya energiáira, mialatt a százötvenmillió lélek most elkezdi az átkelést a szív átjáróján, először a tűz gyűrűjét lépve át, majd a szív átjáróján a felszabadulás és a mennyei szeretet világaiba [lépnek].

Folytassátok a légzést és engedjetek ki!

Engedjétek el mindezeket a lelkeket, engedjetek el bármilyen szomorúságot vagy bánatot, bármely érzelmet, amit éreznétek, elgondolnátok, az elmébe ugró képeket egyszerűen dobjátok el!

Magasabb bölcsességetek rengeteg aspektusát szerzitek vissza, vonjátok be ezeket belső mag-énetek szent templomába és lazítsatok!

Amikor ezek a lelkek átkelnek, Mennyei Teremtő Atya/Anya Istenünk elkezd áldást árasztani a Földre. Ahogy ezek az áldások a Földre záporoznak, azzal fénnyel töltik ki azt a teret, amit egykor ezek a csapdába esett lelkek foglaltak el, és ez a fény átmossa az általuk elfoglalt helyet, majd tovább szűrődik a tűz gyűrűjén át, a fény átjáróján keresztül, mind a százötvenmillió szív csakrán át, majd kört alkotva visszatér az Atya/Anya Isten szívéhez.

Ne feledjetek el lélegezni, lazítani és elengedni!

Amíg ez az átkelés végbemegy, a Magdolna Oszlopok energiái most elkezdik felerősíteni a megjelent szeretet vibrációit.

Képzeljétek el erősebbé válni a fényt, mindvégig erősödni, üzeneteket közvetítve az éteri mezőn keresztül, a ley vonalakon keresztül és minden mágneses frekvencián keresztül és ez azt az üzenetet közvetíti, hogy eljött az idő, hogy megmentsétek a világotokat azzal, hogy megbecsülitek a bolygótok gyermekeit és ez magában foglalja a ti belső gyermeketek is.

A következő három napban a szív csakrátok huszonhét dimenziója itatódik át. Ennek eredményeként az idáig megtapasztalt legerőteljesebb elengedés következik be a régi paradigma fájdalmában és félelmében. Ne elemezzétek, hogy ez miképpen fog megtörténni, ne legyenek elvárásaitok, hogy miként nyilvánul meg, csak legyetek és éljétek az életet!

Ez a huszonhét szint olyan, mint az átjárók a régi idővonalakon és ti, mint megfigyelők fogtok közlekedni ezeken az átjárókon keresztül, nem résztvevőkként, vagyis egyszerűen csak megfigyeltek és elengedtek. Megfigyeltek és elengedtek.

A tizenöt oszlopom mindegyike tartalmaz egy szent díszítőelemet, ezek a díszítőelemek egyenesen a Kozmoszotok szívéből származnak. A Kozmoszotok szíve a hatalmas harmónia és béke világa, ezért az oszlopok körének díszítőelemei a béke és a harmónia energiáját bocsátják ki és közvetítik, amit először a gyermekek kapnak meg, beleértve a ti belső gyermeketeket [is], és aztán szűrődik tovább a gyermeki élet különböző állomásain keresztül, a kora tizenévesek, a kamaszok éveibe és végig a fiatal felnőttek évein keresztül az idősebbek idejébe.

Lélegezzetek be mélyen és lazítsatok!

Mária anya most a kezébe veszi a fejeteket és gyengéden a homlokotokat a melléhez húzza, mialatt csókkal illeti a korona csakrátokat. Ez aktiválja Salamon Szent Pecsétjét, ami a korona csakrában található. Salamon Szent Pecsétjének energiája a yin és yang egyesített ereje és ez segít megteremteni azt a békét és harmóniát, amit valamennyien kerestek.

Lélegezzétek be ezt és lazítsatok! Közben Mária anya hátralép, mélyen a szemetekbe néz, és meglátjátok és megérzitek azt az együttérzést, amelyet ő testesít meg, és [azt] a tiszta feltétel nélküli szeretetet, ami ő maga.

Ez a különleges hely, szeretteim, nem csak az egyik energiám szent helyszínei közül, ez egyben Mária úrnőé is. A különleges és mennyei Istennő, aki világra hozta az én isteni társam (Yeshua) testi megnyilvánulását, ő most jön és benneteket szolgál és segít nektek is megnyilvánítani a személyes isteni társatok energiáját, s tartsátok szem előtt, hogy ez nagyon egyszerűen azt jelenti, hogy isteni társatok megnyilvánulásaként visszaszerzitek az erőtöket, újra integráljátok a képességeteket a szeretetre, az elfogadásra és az adásra, ahogy azt az Atya/Anya Isten is teszi.

Mária anya most azt kéri, hogy ha volna bármilyen kívánságotok vagy szeretnétek bármit kifejezni, azt tegyétek meg most és közöljétek vele!

Most, hogy ezt kifejeztétek, egyszerűen tartsátok a szívetekben és bízzatok benne, bárhogy lesz, úgy lesz.

A százötvenmillió lélek átkelése megtörtént. Én, Mária Magdolna mellétek és Mária anya mellé állok. A bal tenyeremet a hátatokra helyezem a szív csakránál, a jobb tenyeremet az ő hátára a szív csakránál és betáplálunk egy ametiszt sugár energiát, és egy arany fénysugarat a szív csakra átjáróján keresztül, biztosítva, hogy ami rajta keresztül áthaladt, az teljes, és megváltozott. Az ametiszt és az arany kombinációja ametrint alkot, ami része a citrinnek is és ennek fénysugara fogja mindig védelmezni az átjárót a szív csakrátokon keresztül, és tisztán és egyensúlyban tartja a kapcsolatotokat Mária anya szív csakrájával.

Lélegezzetek be mélyen és amikor lazítotok, a négy arkangyal kivetíti a Tűz Kapu energia utolsó fellángolását rajtatok keresztül, és ez bevégzi a Tűz Kapuk integrálását és aktiválását.

A tizenöt Magdolna oszlop energiája tovább emelkedik az energiamezőtökön keresztül. Ne feledjétek, hogy a béke és a harmónia jelenlétét jelképezik, és segíteni fognak nektek megnyilvánítani ugyanezt a saját életetekben.

Húzzátok vissza az energiát a fizikai testetekbe, kezdjétek leföldelni magatokat és lazítsatok!

Kérlek, maradjatok velünk még pár percig, mialatt folytatjuk a rácsok újrakalibrálását!

Elnézést kérünk a késedelemért, szeretteim, de további kétszázötvenezer gyermeki lélek került be ebbe az energiába, akik szintén elengedést kérnek. Meglátták a fényt, amit teremtettünk és éltek a lehetőséggel, hogy megtapasztalják, ezért azt kérjük tőletek, hogy újra kapcsolódjatok a fény átjárójához a szíveteken keresztül és Mária anya szívén keresztül és nyíljatok meg és engedjétek őket átkelni!

Ezen gyermeki lelkek közül sokan olyanok, akik koraszülöttek, és akiket erővel távolítottak el édesanyjuk méhéből, és akik a sötétnek mutattak be áldozatot.

Áthatottuk a sötét[ség] ezen dimenzióját, és csodálatos volt, ahogy ez a sötét kapu ténylegesen átadta magát a kitárulkozásnak, hogy ez a tisztulás végbemehessen.

És megtörtént. Köszönjük!

Drága Fénymunkások, köszönetet mondunk mindannyiótoknak a jelenlétetekért és a részvételétekért, az állhatatosságotokért és a minden módon megnyilvánuló türelmetekért és a részvételért, ami oly sok szinten nyilvánult meg, hogy annak sok szintjével nem is vagytok tisztában. Az elkötelezettségetek miatt volt mindez lehetséges, emlékeztetek a szerepetekre, válaszoltatok és ezáltal minden visszatérhetett hozzátok, mint egyes emberekhez és az egyéniségek világához.

A nagy megosztottság bezárul magától és amikor ezek a szent polaritások békét és harmóniát lelnek mindannyiótokban, akkor az átszűrődik az anyagi világba is. Sok feladat adódik még, de mind biztonságban lesztek, pontosan ott lesztek, ahol lennetek kell, és amikor szükség lesz rá.

A Magdolna Oszlopok energiája szétterjed az egész bolygón. A szeretet ereje áthat minden dimenziót a bolygótokon és természetesen bennetek is.

Vegyetek egy utolsó mély lélegzetet, lélegezzetek ki teljesen, amikor újra kapcsolódtok a fizikai testetekhez! Húzzátok be az energiát leföldelésként és lazítsatok!

Valamennyiőtöket végig a tizenöt oszlop és a Négy Tűz Kapu körének közepén tartunk, magatok előtt a citrinnel, a gyöngy kommunikál a szív csakrátokkal és Kwan Yin úrnővel, aki a védelmezője az új energia első aktiválásának ezen a szinten, és ezzel az intenzitással.

Megtiszteltetés a számomra, hogy elfoglalhatom a helyemet az emberiség Világ Tanítójaként, megtiszteltetés, hogy mindannyiótokkal ezen a módon kommunikálhatok, és ajándék, amikor együtt lehetünk úgy, ahogyan ma is. Veletek van a szeretetem, a jelenlétem övez benneteket, és ez így is lesz mindörökké.

Mária Magdolna vagyok. Au revoir.

Soron következő Tűz Kapu:

Mária Magdolna – 2009 Kanadai rácsok 3 és 18-21 Tűz Kapu aktiválás és a 15 Magdolna Oszlop

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-2009-kanadai-racsok-3-18.html?m=0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...