Mária Magdolna - 2009 Első Kanadai

 Michelle Eloff (09.05.13) - Mária Magdolna: 2009 Első Kanadai

image31.jpgForrás:thelightweaver

Fordította: Borsos Árpád
Michelle Eloff által csatornázva ©

Torontó, Kanada
2009.05.13

Előző Tűz Kapu rész:

Mária Magdolna: 5:5 - Tizenharmadik Tűz Kapu Aktiválás

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-55-tizenharmadik-tuz.html?m=0

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Mária Magdolna vagyok és üdvözlök mindenkit az újrakapcsolódás, a reaktiválás és az emlékezés csodálatos alkalmából, amelyet ti, mint lelkek csoportja jöttetek el feleleveníteni. Köszöntelek benneteket, drága szeretteim!

Ez a mai ünnep utazás Krisztus Fényetek és Krisztusi Tudatosságotok belső birodalmaiba, az Istennő újjászületésének utazása teljesen új módon, és amikor az Istennő energia újjászületik, akkor magával hozza a vele egyenrangú, de ellentétes [polaritást] – a Mennyei Istent is.

Az egyik ok, amiért úgy döntöttünk, hogy még több Tűz Kaput aktiválunk a Magdolna Oszlopokkal összekapcsolva, az, hogy ez jelképezi a mennyei harmóniát, ami a tűz és a víz, a férfi és a nő, az Isten és az Istennő között – és minden más között húzódik, amit férfiasnak és nőiesnek tekintenek.

Most jött el az idő, amikor az emberiségnek muszáj eljönnie erre az összejövetelre (ha szabad így neveznünk) és igazából egybeolvadnia az összeegyeztethetőség, az együttműködés, a társ-teremtés és a megnyilvánítás energiáival, illetve ezek mennyeien kiegyensúlyozott végleteivel.

Sok előkészület történt ennek érdekében, és a legtöbbetek, akik foglalkoztak ezekkel az energiákkal, ti is előkészítettétek a rácsokat valamennyiünkkel együtt. A legutóbb, amikor energiát aktiváltunk ezen a bizonyos földrajzi területen, ami 2008 októberében történt, a kristály energiák tömeges integrálása ment végbe, ezek a rezgések tökéletesen illeszkedtek azokhoz a szent kristály kódokhoz, melyeket a DNS-etekben tároltok.

Amikor a Tűz Kapu energiák aktiválódtak, mindannyiótokat emlékeztettünk arra, hogy ezek az energiák, amelyekkel összhangban álltok, azért lettek belétek kódolva, hogy előidézzék ezt a bizonyos energia rezgést. Amikor ez az energia rezgést bocsát ki a szívcsakrátokon keresztül, akkor úgy fogjátok találni, hogy az aktiválódó oszlopok szintén kifejeződnek a szívcsakrán keresztül. Ez tovább emeli a szívcsakra rezgését bolygó-szerte, ahogy minden emberi lényben is, és az élet mindegyik királyságában is.

Minden [olyan] fényoszlop, amelyet a következő néhány napban aktiválunk, összhangban áll a Tűz Kapuval – ez a férfias és a nőies megnyilvánulása. Ezen energiák együttműködése fontosságának a megértése kezd elvezetni annak megértéséhez, ahogyan az összes többi polaritás is együtt tud működni, és harmonikusan áramlani e két energia között, teljesen eltérő dinamikát hozva létre, teljesen más valóságot alkotva meg, és amiről majd úgy fogtok vélekedni, mint amit ti vetítetek ki a valóságotokként, és mint amihez mint teljesen eltérő vibrációhoz vonzódtok. Ez megemeli a bolygótok frekvenciáját, megemeli a harmónia frekvenciáját, ezáltal ösztönzi az egyes embereket a harmónia megnyilvánítására befelé és kifelé egyaránt.

A harmónia kulcsösszetevő a béke kollektív esszenciájában, és amikor belső harmóniára leltek, az nem vonatkozik arra, ami a külső valóságban történik, mivel ez a harmonikus vibráció olyan pajzsot képez körülöttetek, mint egy kristály oszlop, ami biztosítja, hogy amihez vonzódtok, az ugyanezt a harmonikus rezgést testesítse meg. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem fogtok kihívásokkal szembesülni, viszont az a mód, amivel ezeket a kihívásokat kezelitek, már teljesen megváltozik.

A Magdolna Oszlopok hasonlítanak Kleopátra Obeliszkjére. Amikor ezek mind aktiválódnak, akkor az energia világítótornyává válnak, az energia és információ kristály fogadójává és közvetítőjévé, A Földön belül milliónyi apró kristály van, ezek a kristályok úgy lettek elhelyezve különleges helyszínekre, hogy előkészítsék a Föld Anya testét és a csakráit a mostani időkre. Ez fog felkészíteni titeket mind a 2014 és 2022 között bekövetkező változásokra.

Ebben az időben megtanuljátok hasznosítani és táplálni az emberiség kollektív tudatossága éteri mezejének dinamikáját. Minél jobban ráhangolódtok belső fényetekre, annál egyszerűbb lesz szív csakrátok megnyílásával megértenetek azokat a dinamikákat, melyek ezeken az oszlopokon keresztül érkeznek.

A Tűz Kapuk, melyeket valamennyien felfedtek a következő néhány napban, a védelem birodalmaiként működnek bennetek és körülöttetek. A következő aktiválással érkező Tűz Kapuk nagyon egyediek energiarezgésüket tekintve, és semmiféle beteges szándék, gyengítő szándék nem lesz képes áttörni ezeket a Tűz Kapukat. Gondoljátok át, gondoljatok arra, hogy mennyire erőteljessé válik ez a védelem, ami belülről fakad és teljesen körbevesz titeket! Kiérdemeltétek azt a jogot, hogy megtapasztaljátok az energia ilyen szintjét, mivel előkészültetek és hajlandóak vagytok az egót engedni újraképződni, újra összhangba kerülni Kozmikus Szüleink legmagasabb tervével és isteni akaratával.

Kanadát a felső egónak tekintik, ez egy a számos ok közül, amiért itt aktiváljuk ezeket az oszlopokat és mindazok, akik fizikailag jelen vannak és azok, akik hallgatják a szavaimat, ti mind kulcs összetevők vagytok a tűznek és a jégnek ebben a csodálatos szövedékében. Ez a Föld Anya testének forró lávája és testének hűvös vize és amikor ezek az energiák összekerülnek, akkor nem oltják ki egymást, ahogy egyesek képzelnék, teljesen más energiát hoznak létre és ez az, ahol tovább kell lépnünk a földi megértésen arra vonatkozóan, hogy a valóságban miként működnek az elemek, arra kérünk benneteket, hogy lépjetek túl az emberi gondolkodás paradigmáin, a tudományos érveken és úgy öleljétek magatokhoz az elemeket, mint a kifejeződés teljesen mennyei megtestesüléseit.

A tűz elemet a legnehezebb uralom alá hajtani, de amikor van tüzetek és vizetek egyenlő mennyiségben kiegyensúlyozva, akkor a levegő és föld elemetek is egyenletesen lesz kiegyensúlyozva. Kezditek majd meglátni, hogy mennyire fontos a Föld Anya testének elemeivel foglalkozni, mennyei kifejeződésének minden vonatkozásával, és ugyanez vonatkozik rátok is.

Minden oszloppal, amelyet aktiválunk és minden Tűz Kapuval, amelyet megnyitunk, mélyebbre kerültök az autentikus énetek birodalmaiba. Ezek a Tűz Kapuk biztosítják, hogy kiszélesedjenek az autentikus énhez vezető ösvények. Rengeteg különböző úttal és az autentikus énetek sok vonatkozásával fogtok szembesülni, s hogy mit értelmeztek helyesnek, az most változni fog, mivel megkapjátok a Hitelesek ismérveit.

A Hitelesek Tanácsa olyan lények tanácsa, akik a nyolcadik szférán túl léteznek. Minden, ami a nyolcadik szférán túl van, olyan erőteljes fényt és vibrációt testesít meg, aminek a jelenlétében emberi lény nem maradhat meg, egyszerűen elégnétek, viszont a lelketek beavatást kapott ennek a tűznek az átlépésére. Ezen az idő átjárón keresztül átestetek az újjászületésen, ahol Kozmikus Anyánk méhének szent folyadékában tartottak benneteket és most itt az idő, hogy új útra induljatok, ideje teljesen a szíveteket követni, a szíven keresztül kifejeződni és érezni ennek a fénynek a mélységét és engedni, hogy átjárja a lényetek legmélyét is.

És most, drága szeretteim, képzeljétek el valamennyien, hogy összekapcsolódtok egymással a szívcsakrátokon keresztül, mialatt mi hivatalosan megnyitjuk az energiát ehhez a szent ünnephez, univerzális aktiváláshoz és kozmikus tűz és víz beavatáshoz.

Lélegezz be mélyen és engedd a testedet ellazulni, mialatt egészen átadod magadat a fénynek és teljesen megvilágosodott és autentikus éned mennyei kozmikus szeretetének. A szívedben adj magadnak engedélyt, hogy átadhasd magadat az életnek, hogy utat biztosíts ezeknek a mennyei időknek, hogy kiterjeszthesd a szárnyaidat és átadd magadat az életnek, az Istennek és az Istennőnek és hogy érezhesd magatokban a hiteles fény erejét!

Vegyél újabb mély lélegzetet és amikor ellazultál, üdvözöld Metatron arkangyalt! Üdvözöld Rafael, Uriel, Arielle arkangyalt! Üdvözöld a Tűz Kapuk és az Istennő Tudatosság Kristály Oszlopai mennyei dimenzióinak lényeit! Üdvözöld az isteniség érzését, amikor a megidézett energia elönti a lényedet és amikor az energia elindul a Szent Istentől és a Szent Istennőtől, akkor az ezen két polaritás közötti és a saját isteni nőiességed és férfiasságod közötti különleges áramlást hozunk létre.

Szeretném, ha a szívcsakrádra fordítanád a figyelmedet, és felismernéd magadban a Mennyei Istennőt és a Mennyei Istent, és aztán azt szeretném, ha még mélyebbre merülnél és megtalálnád a belső gyermeket, és az új nap fényére hoznád, hogy ez a különleges lény megláthassa, amit az autentikus éned lát, mert ez fogja felvértezni belső gyermekedet bölcsességgel, bizalommal és belső tudással arról, ami az ő célja, és ahogy támogathat téged a gyengítő mintázatok meghaladásában, melyeket elfogadtál eddigi éveidben.

Lélegezz be mélyen és amikor kilélegezel, add át magadat a téged beborító fénynek most, amikor jelenléted közepébe belép az Anya Istennő és az Atya Isten és megnyitják a szívcsakrájukat és tiszta feltétel nélküli szeretettel ölelnek magukhoz, olyan energiával, ami emberi alakodban számodra ismeretlen, lényed legmélye azonban azonnal felismeri, és most képzeld el magadat egy szikla széléről lezuhanni Atya/Anya Istenünk karjaiba, és lazíts!

Metatron arkangyal megidézett egy kristály energia oszlopot. Ez a kristály energia oszlop a szívcsakrád közepén aktiválódik, ez az egyedi szeretet és fény világítótornyod, ami összeköt téged a benned élő autentikus lény összes körülötted forgó erejével.

A Hitelesek Tanácsa és Galaxisotok Rangidősei [vagyis Vénei] érkeznek most, hogy üdvözöljenek téged az autentikus élet új korszakában.

Lélegezz be mélyen és lélegezz ki teljesen, add át magadat, engedj ki és csak legyél!

Tudatosuljon benned, hogy most Uriel arkangyal áll mögötted, és a jobb mutatóujját a gerinced hetedik nyakcsigolyájára helyezi, és aktivál egy adó-vevőt, ami azzal a kristály oszloppal kommunikál, ami a szívedbe került.

Aztán a bal mutatóujját a vesetájékra helyezi, és kommunikációs vonalat aktivál a torok és a szexcsakra között.

Lélegezz be mélyen, lazíts, add át magadat és engedd el a gondolatokat!

Lélegezz be mélyen és lélegezz ki teljesen!

Most, hogy ez a közvetítő és kommunikációs szál aktiválódott, az engedélyeddel ezeket az energiákat összekötjük mindazokéval, akik rászánták magukat arra, hogy ezekkel az energiákkal dolgozzanak. Ha hajlandó vagy rá, akkor a szívedben adj engedélyt és a fény szövése kezdetét veszi. Most képzeld el az összes gyönyörű kristály energiát a szívcsakrából kiáradni és megszőni a mennyei fény, szeretet és igazság szent szövedékét!

Ez a bizonyos fény hullám az autentikus én vibrációin keresztül kapcsolódik, ami azt jelenti, hogy emberi énetek alsóbb vonatkozásainak nincs meg az ereje ahhoz, hogy beavatkozzanak ebbe a rendkívül kifinomult, csiszolt szintű átvitelbe, ez viszont benneteket új helyzetbe állít, szeretteim, mivel ahhoz, hogy hordozhassátok az ilyen szintű szív energiát, a szívetekben összeszedettnek, a szívetekre összpontosítottnak kell maradnotok és így kölcsönhatásba lépni embertársaitokkal és az élet többi királyságával, ítélkezés, bírálat és a saját félelmeitek és gondolataitok kivetítése nélkül másokra.

Felkészültetek ezekre az időkre, Kuthumi mester és az én tanításaim jelentették ezt az információt ezelőtt, most viszont már más szinten kell eljárnotok, abból kifolyólag, hogy kristály energiával dolgoztok, ami felerősíti a belsőtöket és a tűz energiával, ami átlyuggatja és elégeti az illúzió fátylait, melyek akadályozták a tisztánlátásotokat és gátoltak benneteket.

Új idők járják és a Tűz Kapuk mindegyike és valamennyi kristály oszlop egy új szálat biztosít az életetekben, a tapasztalatok új dimenzióját. Az öntudatosság, az önelfogadás és önszeretet, ami ezzel az utazással együtt jár, szerénnyé tesz. A megértés és együttérzés mélyebb szintjét fedezitek fel önmagatokkal szemben és ezzel az önmagatokról való gondoskodás új, kiterjedt és erőteljes szintjét teszitek magatokévá.

Vegyél egy mély lélegzetet és amikor kilélegezel, Uriel arkangyal ellép mellőled, és Arielle arkangyal szembeáll veled, és a jobb tenyerét a szívcsakrádra helyezi.

Lélegezz be és amikor kilélegezel, akkor aktiválja a hím és a nőstény oroszlán, az Isten és az Istennő, a szeretet és a fény, az igazság és a tisztaság, a szabadság és a függetlenség Tűz Kapuját.

Lélegezd be ezt a szívedbe, engedd magadon keresztül és add át magadat ennek!

A Tűz Kapuk Istennői körbejárnak körülötted.

A Fény Autentikus Tanácsának Rangidősei egy szent geometriai fénykúpot vonnak körétek, mint a fény aktiválók csoportja köré.

És ezzel az emlékezés szent idejének és dicsőséges napjainak energiája hivatalosan megnyittatott és valamennyiőtök szívén át áramlik, akik részei vagytok az isteniség ezen dinamikus dimenziójának.

Lélegezz be és lélegezz ki!

Ha bárki közületek feszültséget érez a nyaka tájékán, csak lélegezzen, mert ez az a terület, ahol az energia új szintjei beáradnak a szívcsakrába. Ez kényelmetlen érzéshez vezethet a mellkas területén, amikor a bordák kitágulnak. Csak annyit kell tennetek, hogy lélegeztek és lazítotok, mivel a szívcsakra most kiterjed egy másik dimenzióba, amit fizikailag is megérezhettek. Sok változást mostantól fogva, ami a csakrákban megy végbe, fizikai szinten is megtapasztaltok, egyszerűen csak lélegezzetek, engedjétek az energiát mozogni! Amikor elkezdtek félni, azzal az energia áramlása leáll, amikor leálltok az energia áramoltatásával, akkor visszafogjátok a légzéseteket, és aztán már semmi sem tud áramolni. Vagyis lélegezzetek bele, ejtsétek le a vállatokat, lazítsátok a rekeszizmot és csak engedjétek, hogy az Isten és az Istennő navigáljon!

A legfontosabb leckék egyike, ami hazavezeti az emberiséget az aktiválások eredményeként, s ami a következő néhány napban fog bekövetkezni, az az átadás, az átengedés. Sok ember dühös lesz, amikor arra kérik őket, hogy adják át magukat vagy eresszenek el (dolgokat), mivel nem tudják, hogy miképpen tegyék, nem értik, hogy ez mit jelent, pedig egyszerű, megengedni, aminek meg kell lennie és amikor meg kell lennie!

Ne erőltessétek, ami megnyilvánulásának nem jött el az ideje! Amikor bármit is erőltettek, akkor az élet természetével szemben haladtok. Mondhatná valaki, hogy honnan tudhatná a különbséget, hogy mi az átengedés és mi az elősegítés és mi a dolgok előmozdítása az életben? Ez egy belső tudás. Amikor kétség vagy félelem üti fel a fejét, aggodalom vagy nyugtalanság lép fel bármivel kapcsolatban, akkor álljatok meg, vegyetek egy mély lélegzetet, és kérjetek megerősítést, az isteni terv kifejezését és szándékát, hogy isteni időzítésben nyilvánuljon meg a számotokra, és hogy az aggodalmatok, a félelmeitek és minden egyéb kétségre vagy negativitásra okot adó dolog bocsáttassék a fénybe, aztán csak engedjétek el!

Bármikor, ha kényelmetlenséget éreznétek, azt adjátok át és kérjétek, hogy összeszedettek maradhassatok azon a kristály oszlopon belül, ami most már teljesen aktív a szívcsakrátokban! Némi gyakorlást igényel, de nagyon hamar azonosítani fogjátok a különbséget aközött, hogy mikor adjunk át valamit vagy maradjunk állhatatosak, és hogy nyomuljunk előre vagy maradjunk a fenekünkön. Ennél a pontnál sok ember összezavarodik, de ez most a tanulás fontos ideje, amikor megérhetitek az intuíciótok hangját, mert a Földön az idő hatása alatt éltek, és most isteni idő és isteni terv érvényes mindenre.

A Tűz Kapuk és a Kristály Oszlopok várhatóan ezt megnyilvánítják a számotokra és mély megértés fog eljönni valamennyiőtök számára. Nem erőltethettek egy almát arra, hogy idő előtt beérjen, ha eltávolítotok egy virágot a földből, utána nem várhatjátok el, hogy növekedjék, ha nincs hová gyökeret eresztenie, ha nincs, ami táplálja és megtartsa, és a ti szívetek ez a föld, a termékeny talaj, amelyben a reményeitek, az álmaitok, a kívánságaitok és a sorsotok növekedhet, fejlődhet – ne harcoljatok vele, legyetek vele és engedjétek meg az életnek, hogy megmutassa nektek, amit a számotokra tartogat! Döntsetek úgy, hogy az életre inkább kalandként tekintetek, semmint hogy rajtatok kívülállóként, ami szabotál, bántalmaz és megbénít benneteket – ez áldozati gondolkozás és bízzatok benne, hogy nincs áldozat egy sem itt, vagy azok között aki hallgatja a szavaimat – igaz-e vagy sem?

Eljönnek a bizonytalanság pillanatai, de most már tudjátok, hogy mit tegyetek. Tudjátok, hogyan tegyetek különbséget magatokban és ezt gyakorolnotok szükséges!

Most vegyél még egy mély lélegzetet és amikor kilélegezel, Arielle arkangyal ellép tőled.

Maitreya nagyúr és Metatron nagyúr a két oldaladra áll. Egyik kezüket a válladra helyezik és elkezdik bekódolni a csontrendszeredet, ami a Föld Anya testének ásványait és kristályait jelképezi, autentikus éned szent jellemzőivel.

Lazíts és add át magadat! Lélegezz és csak engedd megtörténni!

Ha most lenne bármilyen különleges témában valami, amihez segítségre lenne szükséged, akkor belsőleg, a szívedben továbbítsd e témát a Hitelesek Tanácsa felé, a Fény Rangidőseinek!

Bízz benne, hogy amit megemlítetek, arról megoldást vagy tisztaságot és intuíciót fogsz nyerni! Ne beszélj róla, hogy mivel hozakodtál elő, ne rágódj rajta, csak engedd el és bízz az isteni időzítésben!

Most azt kérjük, hogy fordítsd vissza a figyelmedet a szívcsakrára, hogy fölismerjél minden jelenlévő lényt!

Vegyél egy mély lélegzetet és amikor kilélegezel, a Rangidősök kibocsátanak egy hangot, ami lehetővé teszi a torokcsakrád, a harmadikszem csakrád és a koronacsakrád Tűz Kapujának, hogy aktiválódjék.

Amikor ezek a kapuk megnyílnak, még több energia ömlik a testedbe, csak hagyjad!

Ezek a fény üzenetek, melyek a Rangidősektől érkeznek, telepatikusan kerülnek szétosztásra a Krisztus Tudatosság szent kódjain keresztül, a Mennyei Istennők felsőbb nyelvén keresztül. Ez nemcsak a DNS-hez szól, hanem átjárja a test atomi struktúráját is, s a test válaszul kommunikál mindennel magán belül és a környezetében. Nagyon nehéz leírni azt a módot valamennyiőtöknek, ahogy ez az energia kinéz, ezért azt kérjük, hogy egyszerűen csak érezd, engedd meg a Nagy Lényeknek, hogy megnyilvánítsák a részedre, amit készen állsz megtapasztalni, és aminek a tanújává válsz.

Szeretnénk elismerni tizenhét új lélek kapcsolatot, melyek négy emberi lénybe szűrődtek be, akik részesei ennek az összejövetelnek. Ezek a lények, ezek az emberi lények annak a munkának az őrzői, amelyet mi itt végrehajtunk. Ennek a tizenhét szálnak az integrációjával Metatron megmutat kettőszázhuszonkettő kristály csakrát, melyek ezeknek az emberekben a szívcsakrájában aktiválódnak, amikor ezek a csakrák aktiválódnak, akkor automatikusan aktiválják ezt az energiát valamennyiőtökben. Abban a pillanatban, amikor az energia megérinti a szívcsakrátokat, akkor ráébredtek isteniségetek újabb szintjére, és elkezdtek többet meglátni az Istenről és az Istennőről másokban és magatokban.

Fontos, hogy mindannyian felismerjétek, emlékezzetek rá és elismerjétek, hogy még mindig emberi lények vagytok, most is embernek tekintünk titeket, az emberi élet paradigmája részének tekintünk most is, és azt várjuk tőletek, hogy a legteljesebb életet éljétek mások, vagy önmagatok elítélése nélkül, mások vagy önmagatok bírálata nélkül, de teljes engedéllyel és mennyei instrukciókkal, hogy két kézzel megragadjátok az életet, és teljesen nyitott szívvel élhessetek, Istenként és Istennőként, szándékaitok megtapasztalására.

A Föld lehet pokoli vagy mennyei tapasztalat színtere is, attól függően, hogy miképpen viszonyultok és reagáltok az életre, és ha bárki úgy döntene, hogy megmarad az ítélkezésnél és a bírálatnál arról, amit tesztek vagy nem tesztek, áldjátok meg őket szeretetben, mivel isteni joguk, hogy azt gondolják vagy tegyék, amit akarnak, de nektek nem kell magatokra vennetek, mert idáig terjed a felelősségetek, hagyhatjátok annyiban, vagy el is engedhetitek, és ez az egyszerű élet művészete. Egyszerűen, de nem engedve rátok nehezedni, terhet képezni mások sűrűségét, a nehézségeit és a negativitását – volt benne részetek elég, és keményen dolgoztatok az elengedésén.

Vagyis tudatosuljon bennetek, hogy nagyon fontos magatokat a teljesen megvilágosodott, teljesen uralt Krisztusi és autentikus én fényében tartani, és ezzel harmónia árad rajtatok keresztül, és úgy fogjátok vélni, hogy az élet leckéit kiegyensúlyozottan és bizalommal kezelitek. Tudatos bizalommal.

Vegyél még egy mély levegőt és lazíts, mialatt mi lepecsételjük mindazt az energiát, ami aktiválódott.

Én, Mária Magdolna átnyújtok neked egy különleges vérvörös rózsát. Ez a rózsa jelképezi a szeretetet és a Tűz Kapuk élet-erejét. A Magdolna Rózsákat ezeken belül tartják emlékeztetőül arra, hogy mennyire képes kiterjedni a szív és milyen mérhetetlenül alkalmas a szeretetre és a szeretet fogadására.

És lazíts, engedj el és legyen veled béke!

Húzd vissza a tudatosságodat a fizikai testbe, a fizikai idő vonalra, amiben jelenleg vagy, tudva, hogy minden, ami energetikailag megtörtént, az részed fizikailag, érzelmileg, mentálisan és spirituálisan – nem különíthető el tőled, mivel ez te vagy és mindig is voltál, amit most csinálsz, csak annyi, hogy emlékezel és újra kapcsolódsz.

Biztosítsd, hogy teljesen leföldeled magadat a testedben!

Nyisd ki a szemedet, nyújtóztasd a testedet, tegyél bármit, amit szükségesnek érezel ahhoz, hogy biztosítsd a teljes leföldelődést.

Drága szeretteim, hatalmas megtiszteltetés és nagy öröm, hogy képesek voltunk újra összekapcsolódni mindannyiótokkal, valamennyien ismertek engem, ahogy én is titeket és amikor együtt utazunk a fény emberiséghez való visszatérésének ezen a szent zarándoklatán, akkor meg fogjátok látni, hogy hazaértek, hogy emlékeztek a felszabadulás ösvényére, ami hozzáférést biztosít a hitelesség birodalmaihoz, ahhoz a világhoz, amit elfeledtetek, ezért kapcsolódjatok hozzá újra, emlékezzetek, válaszoljatok és engedjétek a fényünket eggyé válni a Földön, ahogy a Mennyben is és a kialakított kozmikus kapcsolatok mindenkinek lehetőséget nyújtanak az emlékezésre arról, hogy milyen volt az Anya/Atya Isten szívében, hogy emlékezzünk a tiszta és feltétel nélküli szeretet mélységére és intenzitására mindannyiunk számára, és ez fog segíteni elengedni magatokból mindazt a régi paradigmából, ami tovább már nem szolgálja az utazásotokat. Folytassuk az ünneplést!

A következő negyvennégy nap folyamán nagyon mély szinten dolgozunk majd veletek. El fogunk vinni a Tűz Templomok és a Kristály Templomok szent kápolnáiba. Ezek a templomok rendkívül egyedi, nagyon erőteljes kódokat tárolnak, melyeket az Atya/Anya Isten helyezett az energia rendszerükbe, Isten keze rótt beléjük, hogy úgy mondjam. Ezen időszak alatt ráhangolódtok az Anya/Atya Isten ezen a szent hangjaira, szent vibrációira, szent dallamaira, ami önműködően emlékeket hív elő a testetekben, a szíveteken belül, az elmétekben és a lelketekben. Ez mindenkire nézve egyedi tapasztalat lesz, nem határozható meg egyetlen képben, ez a ti utazásotok, a ti életetek, ezért rajta, éljétek meg teljesen!

Mivel minden ilyen szent dallam energiaváltozást eredményez a testetekben, azt fogjátok látni, hogy minden felgyorsul a számotokra – igen, még az Univerzum nyelve megértésének újabb szintje is. Ez fontos, mivel minél nyitottabbak vagytok, minél nyíltabbak vagytok abban az értelemben, ahogy kinyilvánítjátok a hitelességeteket, annál egyszerűbb a számotokra megérteni a szent nyelvet, ami az emberi elmén túl található, amit a tudattalan vagy alvó egyedek soha nem fognak megérteni.

Ez a ti időtök arra, hogy ragyogjatok, ez most az új élet ígérete, amelyet arany és ezüst tálcán nyújtunk át nektek. Kiérdemeltétek, hát élvezzétek, és legyen béke veletek. Hamarosan újra szólok hozzátok.

Mária Magdolna vagyok, köszönöm, és au revoir.

Soron következő Tűz Kapu anyag:

Michelle Eloff (09.05.15) - Mária Magdolna: 15:5 - 2009 Második Kanadai A 14 – 17. Tűz Kapu és Tizenöt Magdolna Oszlop

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-515-2009-masodik-kanadai.html?m=0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...