Mária Magdolna - 5:5 - Tizenharmadik Tűz Kapu Aktiválás

Michelle Eloff (09.05.01) - Mária Magdolna: 5:5 - Tizenharmadik Tűz Kapu Aktiválás

ad1779269f42c0201a5ad0d0692a61c8.jpgForrás: thelightweaver

Fordította: Borsos Árpád
Michelle Eloff által csatornázva ©

Johannesburg, Dél-Afrika
2009.05.01

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hanganyag linkje(Szigeti Antal készítette): http://www.mediafire.com/download/1ctcg1ziuu5zzcm/5_5+M%C3%A1ria+Magdolna+Tizenharmadik+Tuz+Kapu+aktiv%C3%A1l%C3%A1s.mp3

Kérjük, vedd figyelembe, hogy ennek az információnak az elolvasása hatással lesz rád. Energetikailag összekapcsolódsz a csatornázott lénnyel, és ez hasonló folyamatot indít el benned is. Ez nem teljesen ugyanaz, mintha ott lennél a csatornázott Mester jelenlétében, ugyanakkor a hatása éppen annyira erőteljes.
Ne aggódj a channelling résztvevőinek megadott időpontokkal kapcsolatban. Te is hasonló utat jársz majd be isteni tervednek, időzítésednek és célodnak megfelelően.

Előző rész egy kiegészítő rész a Tűz Kapukhoz:

Michelle Eloff (09.04.26) - Különleges Üzenet - Élő Webinárium

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/michelle-eloff-09.html

_________________________________________________________________________

Mária Magdolna vagyok és üdvözlök mindenkit abból az alkalomból, hogy a fény és szeretet birodalmaiban gyűlünk össze, összekapcsolva az igazság összes fényét, amikor a szeretet egyetlen organizmusává állunk össze – a fény pulzáló világítótornyaként az Univerzumban. Isten hozott mindenkit.

Drága Fénymunkások, amikor mindannyian tudatosak vagytok, olyankor az idő radikálisan felgyorsul. Amikor az idő gyorsabban tűnik múlni, olyankor valamennyiőtöket arra kérünk, hogy tegyétek magatokévá az igazi énetek aspektusait, melyek azért követelnek figyelmet, hogy újra képesek legyenek felszínre bukkanni a múlt valóságának létezésén túl. A valóság továbbra is felgyorsult iramban változik abból az egyszerű okból, hogy mindannyian számos dimenzió átalakulásán estek át a tudatosságotokban.

Amikor ezek a változások bekövetkeznek, akkor azt kérjük tőletek, hogy ismerjétek fel azt az erőt, ami az árnyékotok mélységeiben rejlik. Sok esetben ez az erő nagyon fiatal kortól fogva rejtőzködött itt, és ezért kérjük ezzel a mostani Tűz Kapu aktiválással, hogy más fajta szinten öleljétek magatokhoz a belső gyermeket.

Gyakran hallhattátok tőlünk, hogy az integráció és megszólítás különböző szintjeiről beszélünk, fontos megértenetek, hogy mindaz, amit az ön-meghatalmasítás és az autentikus énnel történő eggyé válás utazásán megtapasztaltok, azt követeli, hogy lépjetek túl azon a sok dimenzión, amelyekből álltok. Minden ilyen dimenzió tapasztalatokat, emlékeket és tudást hordoz magában, amiket hasznosíthattok, néha azonban ez a tudás, bölcsesség és fény bennragad az árnyék birodalmaiban. Ezen birodalmak mélységeinek az áthatásával újrakapcsolódtok énetek ezen aspektusaihoz, melyeket annyira kerestetek és sokszor még az a tény sem tudatosodott, hogy olyan aspektust kerestek, ami kifejezetten a belső gyermek sajátja, ezért kedveseim, amikor most veletek összegyűlünk, egy fény palástban ölelünk magunkhoz titeket és elviszünk benneteket azokba a dimenziókba, ahol belső gyermeketek tudatossága tárolódik és ezekben a dimenziókban arra kérünk titeket, hogy kapcsolódjatok össze újra azzal, ami szétkapcsolódott az életetek képlékeny éveiben és ebben a mostani aktiválásban az életetek első hét évére összpontosítunk.

Ebben a periódusban mindannyian a tanulás és integrálás sok szintjét tapasztaltátok meg és ekkor volt a szétkapcsolódás és elkülönülés időszaka is. Néhányan igen intenzív traumákat éltek át és azok számára, akik talán nem tapasztalták meg ennyire mélyen a traumákat, nekik még van tennivalójuk. A trauma relatív, viszont fontos megérteni, hogy ami az időben megdermedt vagy a fejlődésében megtorpant, annak újból a felszínre kell emelkednie!

Sok beavatáson mentetek keresztül és az elmúlt hetekben és hónapokban, különösen a Tűz Kapu aktiválások óta, volt egy olyan intenzitás, ami az életeteken átfolyva sok aspektus megnyilvánulását okozta.

Észre fogjátok venni, hogy a következő hat–kilenc hónapban még mélyebb változások állnak be az életetekben. Ez lehet, hogy már el is kezdődött a jelen év februárjától kezdődően, ezért hadd mondjuk azt, hogy azokra a történésekre fókuszálunk, melyeket a jelen idővonalaként említhetek. Ez nem azt jelenti, hogy soha korábban nem érintett titeket, egész biztosan érintett, ám ez év februárja az a legfontosabb időszak, amióta kifejezetten segítünk a felszínre emelkedni ezeket az eseményeket a mostani időkben.

A Tűz Kapu energia minden egyetemes lény Tűz Csakráján belül található meg, egyszersmind az egyetemes lények felső elméjének tudatosságában is, amivel kezdtek megismerkedni. Kozmikus Szüleink tárolják ezt az energiát és kivétel nélkül valamennyiünk részére, és számotokra is ők szivárogtatják át, ami által újra felfedezhetitek az Autentikus Én ösvényét. Ez az ösvény azért olyan fontos mostanában, mert emlékeztet a földi utazás mögött húzódó célra.

Fontos megértenetek, kedves Fénymunkások, hogy kivétel nélkül valamennyiőtöknek saját ösvénye van, ez az ösvény vezet végig azon a különleges úton, ami több más különböző emberi lélekhez kapcsol titeket, és elvezet olyan helyekre, ahol le kell, hogy horgonyozzátok az energiátokat, ami alatt azt értjük, hogy lenyomatot kell hagynotok az illető hely energia mezejében. Az ilyen helynek nem kell szükségszerűen olyannak lennie, ahová rendszeresen utaztok el, lehet, hogy csak egyszer látogattátok meg.

Azért mondom el most ezt nektek, mivel az energia mezőtökbe bevésődött kód dinamikája, az általa kibocsátott hang frekvenciája újabb változáson megy át, mely frekvencia gyakran eredményez olyan vonzást, amikor különleges személyek vagy helyek vagy különféle tapasztalatok felé vonzódtok.

A Tizenharmadik Tűz Kapu az első tizenkettő energiáját egyetlen energia labdába – tűz energiába olvasztja egybe. Ez segít nektek átégetni a múlt összes illúziójának fátylát és mindazt, ami 2009 februárja óta keletkezett, mivel ez nektek is nagyon fontos információt tartalmaz, és utalásokat arra, hogy mivel kell foglalkoznotok a mostani időben, és hogyan fog megnyilvánulni a következő hat hónap során. Hogy mi lesz az eredmény, az meglepetés, ezért azt kérjük, hogy legyetek türelmesek és állhatatosak magatokkal!

A fény hálózatán belül, amit az elmúlt három év folyamán szőttetek meg, egy új energia van felemelkedőben – ez a Vénusz Energia, az Istennők energiája és ezért jövünk most elő a női tudatosság erőivel, hogy segíthessük lehorgonyozni az energia nőies minőségének nagyon finom rendszereit. Az energia ezen nőies minősége segíti az istennő tudatosságot újra fölemelkedni, így tud az Isten-fény és az Istennő-fény teljesen egyensúlyba kerülni abban a létezésben, amit a ti földi létezésetekként tartotok számon.

Amikor ez az egyensúly szerephez jut, akkor egy teljesen másik dinamikát fogtok megtapasztalni a külső világon belül, az emberi világban létező birodalmak mindegyike között. Időbe fog telni, amíg a teljes külső valóság, ahogy ti ismeritek, elkezd az Isten és Istennő fénye közötti kiegyensúlyozott szinkronicitás alapján működni. Addig is a ti felelősségetek, hogy ezt előidézzetek a saját valóságotokban és az 5:5 aktiválás azért lényegi aktiválás, hogy ki tudjátok aknázni a játékosság, az érzékenység, a fény, a szeretet, az öröm és a szenvedély minőségeit, és ez fogja előcsalogatni a belső gyermeket az árnyékból az új nap hajnalának hasadtára.

Amikor képesek lesztek meglátni a belső gyermeketeket ebből a szemszögből, akkor azonosítani lesztek képesek azokat a minőségeket, amit a férfi és a nő testesít meg, s melyek eddig a pontig kijátszottak titeket, ezért most azt kérem, hogy minden további késedelem nélkül csukjátok be a szemeteket, ha még nem tettétek volna meg, vegyetek egy mély lélegzetet a testetekbe, a kilégzéssel lazítsátok el a testeteket, nyugodjatok el kényelmesen abban az érzésben, amiben éppen vagytok!

Próbáljátok meg nem ellenőrizni az érzéseiteket, a gondolataitokat vagy testetek bármilyen érzését, egyszerűen csak adjátok át magatokat a hangom dallamának, és azoknak az energiáknak, melyek most jönnek, hogy üdvözöljenek benneteket.

Szeretném, ha most elképzelnétek magatokat egy különleges Rózsakvarc Templomban, ez az a hely, ahol a belső vezetőitek gyakran találkoznak a belső gyermeketekkel. Ez biztonságos hely, a szeretet, a támogatás és a vezetés szentélye.

Vegyetek még egy mély lélegzetet, és amikor kilélegeztek, engedjétek ezeket a szép rózsaszín energiákat, hogy körbevegyenek benneteket, és hogy lenyugtassák az idegrendszereteket, elnyugtassák az elméteket és harmóniát csepegtessenek belétek.

Amikor az energia harmonikus áradata végighalad az összes csakrátokon, akkor szeretném, ha elképzelnétek egy violaszín rózsát a torok csakrátokban. Képzeljétek úgy, hogy a rózsa kinyílik, és magához öleli és belélegzi a Kozmikus Tűz fényét és az elmúlt tizenkét Tűz Kapu energiáját. Ezzel a torok csakrátok támogatást kap ahhoz, hogy megnyíljon és kifejezhesse belső gyermeketek korábban mutálódott hangját (ha nevezhetjük így)!

A következő pár hétben első kézből szerezhettek tapasztalatot belső gyermeketekről, amikor rajtatok és másokon keresztül kommunikál.

Lélegezzetek be mélyen, lélegezzetek ki teljesen, amíg én, Mária Magdolna, csatlakozom hozzátok ebben a rózsaszín templomban!

Soltec Nagyúr lép be és Jézus Mester és Mária Úrnő.

Személyes gyógyító angyalaitok és vezetőitek csatlakoznak hozzátok és valamennyien körétek gyűlnek pontosan azt az energia vibrációt teremtve meg, amire éppen most van szükségetek, hogy biztosíthassátok a harmonikus, békés és derűs utazást abba az új birodalomba, ahol belső gyermeketeket átölelhetitek.

Lélegezzetek be mélyen és lazítsatok, engedélyt adva mindezeknek a lényeknek, hogy segítsenek nektek, hogy támogassanak titeket és megtartsanak az Atya/Anya Isten szívében!

Én, Mária Magdolna, közelebb lépek és közvetlenül elétek állok. Én fogok segíteni a felszínre emelni belső gyermeketek tudatosságának aspektusait, amelyeket most képesek vagytok megszólítani.

Amikor elkezdődik az én belső birodalmaiba tartó belső utazás, Soltec nagyúr fog elkísérni titeket, és segíteni fog kiemelni a bölcsesség gyöngyszemeit, amit a belső gyermeketek a magasabb bölcsesség árnyékában tartott, és ez fogja elindítani a következő folyamatot vagy ciklust, ami eltávolítja azokat a terheket vagy tényezőket, melyek rátok nehezedtek, és amelyeket annak eredményeként cipeltetek, hogy a belső gyermek nem volt képes szavakba önteni a magasabb bölcsesség birodalmaiban tároltakat.

Én, Mária Magdolna a jobb tenyeremet a harmadikszem csakrátokra helyezem. Ezzel egy elektromos impulzust küldök az agyatokba, ami aktiválja az agy területeit, melyek képesek ráhangolódni arra, ami a felszín alatt húzódik, amit a bölcsesség gyöngyszemeiként emlegetnek, amit a belső gyermeketek képes volt magáévá tenni, ami a tudatosságában tárolódott és amit ebbe az inkarnációba hoztatok más életekből.

Szeretném, ha újabb mély lélegzetet vennétek, és amikor kilélegeztek, akkor nyissátok meg az összes csakrátokat, és engedjétek meg magatoknak, hogy elnyeljétek ezt az energiát!

Soltec nagyúr most jön és közvetlenül mögétek áll. A két kezét a csípőtökre helyezi, ami a támogatását jelképezi és biztosítja a belső gyermeketeket, hogy azért van itt, hogy segítsen nektek támaszt kiépíteni az életetekben.

Amikor érzitek kezének energiáját a csípőtökön, az én kezemet pedig a harmadik szemeteken, akkor egy érzés tudatosodhat bennetek a torokcsakrában, ha mégsem, akkor koncentráljatok a torokcsakrára, és húzzátok befelé azt az energiát, amelyet én táplálok [be] a harmadik szemetek felé, és amelyet Soltec nagyúr pulzál a testetekbe a csípőn keresztül – húzzátok föl illetve le a torokba!

Amikor ezek az energiák a torokcsakrába lépnek, az elkezdi megteremteni az energia új konfigurációját/alakzatát. Ez a konfiguráció olyan impulzusok és kódok változataiból áll össze, melyeket különféle geometriai alakzatok tárolnak.

A geometriai alakzatokban komplex kommunikációs rendszer található. Ez a komplex kommunikációs rendszer viszont teljes mértékben érthető énetek minden belső vonatkozása számára, felismerik, mivel a ti felépítésetek szerves része, a szent jelzéseitek rendszerének része, ami egy egyedi nyelvet tartalmaz, melyet a lelketek és a felső elmétek megért. Ezen a frekvencián utaztok, amikor kommunikáltok az Isteni Elmével.

Nyíljatok meg, hogy tudatosan kapcsolódjatok ehhez a komplex rendszerhez, képzeljétek el az összes apró szakrális geometriai energiát a test sejtjein belül tárolódni és ezek kommunikálnak a DNS-etekkel, a DNS-etek kommunikál a molekulákkal és a molekulák az atomokkal. Egy fény robbanás történik és az atomok erre válaszképpen elkezdenek kommunikálni a molekulákkal, a DNS-sel és a test sejtjeivel és ezzel egy új kommunikációs rendszer lép életbe a tudatos szándékotokon keresztül, hogy újra összekapcsoljon titeket a belső gyermek aspektusaival, melyek a bölcsesség gyöngyszemeit őrzik, amelyeket a felsőbb, bölcs énetektől kaptatok.

Vegyetek egy mély lélegzetet és amikor kilélegeztek, engedjétek el az összes feszültséget, az összes ellenállást, és az összes kifogást, ami tudatosan, sőt tudat alatt is gyötört!

Érezzétek vezetőitek jelenlétét, ahogy megteremtik egy támogató energia következő szintjét, ez az energia még több elektromos áramlatot küld ki, ami összeköt benneteket a központi idegrendszerrel, és a kommunikáció új szintje veszi kezdetét a testeteken belül.

Amikor ez a rendszer kommunikál, akkor a testetek csakrái bársonyosabbá válnak, és mennél bársonyosabbak, annál folyékonyabbak. Ez lehetővé teszi, hogy minden, ami az elszigeteltség, a dermedtség állapotában volt található, az most elkezdjen áradni a csakrákban. Képzeljétek el az energiát finoman, kecsesen és egyszerűen mozogni, ezzel magatokon belül gyönyörű közvetítés megy végbe. Ez az közvetítés a magasabb bölcsességtől ered, ami belső gyermeketek árnyékában található.

Most szeretném, ha egy percre arra kérnétek a belső gyermeketeket, ami előszörre az eszetekbe jut. Ez a kérés egy nagyon fontos kulcs veletek kapcsolatban, hogy mi az, amit a Tizenharmadik Tűz Kapu segítsen feldolgozni és megvalósítani.

A megértés pontja az újjászületés pontja, ahol a fény nemcsak, hogy ragyog lefelé rátok, de elő is robban belülről, mivel ez nem egy külső tapasztalat, ez valami olyasmi, ami belülről fakad, valami, ami ti vagytok, ami jött, hogy találkozzon veletek és emlékeztessen arra, aki vagytok. Ez a részetek az erőtök és a fényetek fontos aspektusa.

Ha nem értitek pontosan, hogy mi az, akkor próbáljatok kapcsolatba lépni vele, ha nem értitek, hogy mi a bölcsesség gyöngyszeme, akkor most azt kérem, hogy hagyjátok távozni! Nem most van az ideje, hogy az elme közbelépjen, ez most az érzés folyamata, a felismerésé és egyszerűen csak engedjétek ennek a részeteknek, hogy megmutassa az utat!

Vegyetek egy mély lélegzetet és lazítsatok, amikor kilélegeztek!

Soltec nagyúr most elveszi a bal tenyerét, és a szívcsakra fölé helyezi a gerincen. Most elkezdi megnyitni a szívcsakrátok belső dimenzióját, és amikor az kiterjed, akkor összekapcsolódik a torokcsakrával és benne a violaszín rózsával.

Most szeretném, ha engednétek mindezt az energiát a testeteken át a belső gyermeketekhez áradni!

A szívetekben mondjátok utánam: 'A fény felséges teremtője vagyok. Eredeti alakom a szeretet forrása. Emberi lényként megérdemlem olyan életminőség megtapasztalását, ami annak fényét fejezi ki, ami vagyok és a szeretet Forrását, ahonnan származom.'

Lélegezzétek be ezeket a szavakat, lélegezzetek ki és lazítsatok!

Most mondjátok tovább utánam: 'Tudatosan azt választom, hogy megnyitom az energiámat, a szívemet, az elmémet, a testemet és a szellememet és tudatosan és szándékosan a belső gyermekemet a szívembe emelem. Arra kérem ezt a részemet, hogy nyilvánítsa meg nekem, ami most éppen a figyelmemet kéri, hogy folytathassam a bölcsességem kiterjesztését a fény és szeretet lényeként. Magamhoz ölelem belső gyermekemet és engedélyezem, hogy fényét és bölcsességét teljesen kinyilvánítsa a számomra, hogy magamévá tehessem és integrálhassam és teljesebben fejezhessem ki magam. Teret engedek belső gyermekemnek és lehetőséget biztosítok rá, hogy kommunikáljon velem a tudatos elmémen és rajtam keresztül ítélkezés, elutasítás, cenzúra és bírálat nélkül. Kiindulópontom békés és engedem a magasabb bölcsességnek, ami a belső gyermekem árnyékában rejtőzködött, hogy megnyilvánítsa magát nekem teljes hatalmában, minden fényében és szeretetében.'

Vegyetek még egy mély lélegzetet és amikor kilélegeztek, engedjétek a testeteket még jobban ellazulni!

Soltec most elkezdi keményebben nyomni a gerinceteket. Amikor ezt a nyomást alkalmazza a gerincen, akkor információ kapszulák kerülnek elő, melyek a szívcsakra területének csigolyáiban tárolódtak. Ezek frekvenciája most hozzáhangolódik a Tizenharmadik Tűz Kapuhoz.

Vegyetek egy mély lélegzetet, lélegezzetek ki teljesen, mialatt a testetek elkezd hozzáigazodni ezekhez az energiákhoz!

Soltec nagyúr most a jobb tenyerét elölről a szívcsakrátok fölé helyezi. Lélegezzetek be és lazítsatok!

Szeretném, ha tudatosodna bennetek, hogy egyik keze a szívcsakra mögött, a másik a szívcsakra előtt van. Képzeljétek el a két kezét, ahogy egymás felé nyomást gyakorol és amikor enged a nyomásból, a Tizenharmadik Tűz Kapu aktiválódik a szívcsakrátokon belül és bevonzza az előző tizenkettő Tűz Kapu minden energiáját egyetlen felséges tűz energia gömbbe.

Ez a tűz energia gömb most elkezd forogni, mennél gyorsabb a pörgése, annál több fényt bocsát ki és ez a fény átitatja az összes fölötte és alatta lévő csakrát, segít egybegyűjteni az összes energiátokat, fizikai énetek és fény testetek minden aspektusát a szeretet és fény egyetlen szép sorozatába – az igazság nyelvébe.

Az igazság nyelve mindenkinél más és egyedi, a kifejezésmódotok egyedi, amikor meghalljátok mások kifejeződését, az az egyedi nyelvetek alapján fog értelmezést nyerni. Ez az egyik oka, amiért a mások vibrációs energiáit érzékelő képességeteken dolgoztok, hogy ráhangolódhassatok másokra telepatikusan és megismerhessétek egymást, de nemcsak mint emberi lények, hanem az ember külső alakján túl is.

Mialatt ebben a térben tartunk benneteket, képzeljétek el ennek a tűz labdának a fényét a szívetekben egyre gyorsabban pörögni és a fényeteket kiterjedni a földgolyó minden pontjára, ahol a vibrációtokkal együtt rezgő lélek lehet és csak engedjétek, hogy hozzá kapcsolódjék. Engedjétek a belső gyermeketeknek, hogy üdvözölje a lélek családotok tagjainak belső gyermekeit, akiket ismertek és akiket soha nem látott emberi szemetek. Engedjétek azt a fényt, aki ti vagytok és a szeretetet, amiből teremtettetek, hogy megérintsen minden lelket, aki hajlandó fogadni ezt a fényt, és hogy átszője az élet valamennyi királyságát!

Ez a kapcsolat támogatja a belső gyermek tudatosság minden szintjét és egy szent hálózatot teremt meg, ami olyan, mint egy biztonsági takaró, ami biztonságot és veszélytelenséget sugároz. Most képzeljétek el ezt az energiát beleszövődni az emberiség kollektív tudatosságába, különösen pedig abba a birodalomba, ahonnan a kollektív belső gyermek tudatosság táplálkozik és ami soha nem szűnő kapcsolatot képez, mivel a Forrásból ered, és visszatérve hozzátok energiával tölti fel a szíveteket, a testeteket, az elméteket, a lelketeket és a szellemeteket, és [feltölti] a talán ennyire még soha nem tapasztalt feltétel nélküli szeretet erejével.

Amikor a szeretet a legtisztább formájában keresztülárad rajtatok, olyankor szabadjára ereszti a csomagjaitokat és a nehéz terheiteket, amelyekhez hozzákötöttétek magatokat, sokszor ezek a csomagok és nehéz terhek, melyek rátok nehezedtek, biztonsági hálót képeztek, de most már nincs rájuk szükségetek, mivel valami más van kialakulóban helyettük, de ez a helyettesítés autentikus energiát tartalmaz, a szeretet tiszta rezgéseit, ami helyettesíti a csomagokat és terheket, a félelmeket, a bűntudatot, a szégyent és a többi negatív érzelmet, melyek súlyos teherként nehezedtek rátok.

Vegyetek egy mély lélegzetet, és amikor kilélegeztek, egyszerűen engedjétek el az összes fájdalmat, aggodalmat és bánkódást, hogy sodródjon el, amikor kitárjátok a karotokat, hogy magatokhoz öleljétek az új, szent szövedéket – az új biztonsági hálótokat, ami fényből és szeretetből készült.

Soltec nagyúr most hátrébb lép, ahogy én is. Mester vezetőtök lép előre és a köpenyt gyengéden körétek igazítja, biztosítva, hogy biztonságban legyetek, és most jött el az ideje, hogy újra kapcsolódjatok a bölcsesség gyöngyszeméhez, és akkor készen álltok elengedni a csomagjaitokat, felszabadítani, újból feltalálni önmagatokat, visszaszerezni a bölcsességeteket, a fényeteket és emlékezni arra, hogy a szeretet Végtelen Forrásából származtok.

A szeretetet nem lehet meghatározni, egyedi tapasztalat mindenki számára. A ti kötelességetek az most, hogy kapcsolódjatok a szeretet szálaihoz, és hogy megtapasztaljátok ezt az egyediséget, hogy engedjétek megnyilvánulni, hogy miképpen van veletek kapcsolatban, mi az, ami veletek kapcsolatban van, és ti hogyan fejezitek ki.

A Tűz Kapuk lebontják a negativitás gátjait és a Fénymunkások közötti konfliktusokat és minden lélek között, akinek szándékában áll meghatalmasítani az emberiséget, szeretetet és fényt hozni a világba, és hozzájárulni az egyensúly társ-teremtéséhez a Földön, amint az a Mennyben is van és ez veletek kezdődik. Mennél jobban kiegyensúlyozzátok magatokat, annál inkább egyek vagytok önmagatokkal, annál inkább egyek vagytok mindenki mással.

Soltec nagyúr a Tizenharmadik Tűz Kapu őrzője és a következő hat-kilenc hónapban nagyon szorosan fog együttműködni valamennyiőtökkel, emlékeztetve a szeretetben rejlő erőre – nem a szeretet definíciójára, hanem a szeretet minden létező dimenziójára, ami alapján úgy érezhetitek, hogy egyedi kifejezései benneteket szolgálnak, ezzel finomítva azt a módszert, ahogy magatokhoz viszonyultok, különösen pedig a belső gyermeketekhez.

Szeretném, ha éreznétek a köpeny melegét a testetek körül, és a belső gyermeket a szívetekhez közel és [azt] szeretném, ha elmondanátok neki, hogy ti, a jövőbeli énje, a felnőtt énje most már készek vagytok meglátni, hogy valójában kicsoda, mivel ő már nyitott a szívével felétek és hogy megnyilvánítsa a hitelességét felétek és szeretném, ha biztosítanátok őt, hogy figyeltek rá, hogy figyelmet szenteltek neki, és annak megfelelően cselekszetek.

A belső gyermeketek várta ezt a pillanatot és most jött el az ideje, hogy átlépjétek az új idő vonal küszöbét, amikor új módon viszonyultok énetek ezen nagyon-nagyon értékes részéhez.

Ez, drága szeretteim, ez a cselekedet, amit most tesztek, beleömlik a tudatosság kollektív belső gyermek birodalmába és átömlik az éterikus fátylakon a fény rácsaiba, melyek támogatják a világ gyermekeit. Minél inkább tudtok hitelesek lenni, annál hitelesebben tudjátok a saját belső gyermeketeket hagyni, hogy könnyítsen ugyanígy a bolygó gyermekeinek sorsán.

Tegyétek ezt a saját gyermekeitekkel, ha vannak és bízzatok benne, hogy minden igyekezet, amit kifejtetek, automatikusan kedvező hatással lesz mindenki másra is, aki érintett a hozzájárulásotokban a kollektív tudatossághoz. Vagy negatív módon, vagy pedig pozitív módon járulsz hozzá az éberséghez, tisztánlátással és tiszta szándékkal.

Vegyetek egy mély lélegzetet, és amikor kilélegeztek, lazítsatok még egyszer!

Mondjatok most köszönetet Soltec nagyúrnak és minden jelenlévő lénynek, akik segítettek nektek, és akik hozzájárultak az energiák megváltozásához! Ezek a lények tovább tartanak titeket a Rózsa Kvarc Templom energia rendszerében.

Kuthumi nagyúr elkezd energiát pulzálni abból az Arany Birodalomból, ahol most tartózkodik. A szíve mindig nyitott és örökké veletek van.

Vegyetek egy mély lélegzetet és amikor kilélegeztek, húzzátok vissza a tudatosságotokat a fizikai testbe!

Vegyetek még egy mély lélegzetet, húzzátok le az energiát a gerinc mentén, kiterjesztve a gyökércsakráig és lerögzítve magatokat szilárdan a Földhöz, leföldelve magatokat újra a testetekben, hogy hatékonyan tudjatok dolgozni a most aktivált energiákkal!

Az energia óriási tűz labdája a szívcsakrátokban tovább forog fényt bocsátva ki, szétszórva az első tizenkét Tűz Kapu vibrációit. Mély változásokra számítsatok, szeretteim, mert amikor a belső gyermek a felszínre emelkedik, ahogyan most is, akkor semmi sem maradhat ugyanaz, ezért csak engedjetek ki, váljatok folyékonnyá és áradjatok az élettel! Minden úgy van, ahogy lennie kell, mindaz, amit tennetek kell, csupán annyi, hogy figyeltek, éreztek, bíztok, majd cselekszetek.

Minden lélek által kibocsátott fény a bolygón növekszik erejében, amikor közös az emberek szándéka – különösen, ha szívük szándékát egyesítik, akkor minden lélek fénye erősödik, és így lehettek a fény kollektív világítótornya, ami a többieknek irányt mutat. Sokan küszködnek a sötétben a fényt keresve. Valamennyien azon vagyunk, és még mások is, higgyétek el!

Mutassa meg az Atya/Anya Isten fénye az utat belső énetek belső birodalmaihoz és nyilvánuljanak meg a belső gyermek árnyékában tartott magasabb bölcsesség gyöngyszemei áldottan, békésen és kiegyensúlyozottan!

A szeretetem és hálám veletek van, és megtiszteltetés a számomra és az összes Templomi Papnő és Tűz Istennő számára, hogy most, a változásnak ezen kritikus időszakában veletek dolgozhatunk.

Mária Magdolna vagyok, au revoir. 

Soron következő Tűz Kapukat kiegészítő anyag:

Mária Magdolna: 2009 Első Kanadai

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-2009-elso-kanadai.html?m=0

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...