Mária Magdolna – A Bőség Törvénye (Első Rész) és a 142-144. Levegő Kapuk

 Mária Magdolna – A Bőség Törvénye (Első Rész) és a 142-144. Levegő Kapuk

sea__sun__stars_by_jdillon82-d4kv97s.jpg

Csatornázta: Michelle Eloff©

Dél-Afrika, Johannesburg, South Afrika, 2010.január 12

Forrás: thelightweaver

Fordította: Hatejer Emese

Előző közvetítés:


Mária Magdolna – A Szabad Akarat vagy Választás Törvénye és a 135-141. Levegő Kapuk 

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-szabad-akarat-vagy_01072926980.html 

.......................................................................................................................

Mária Magdolna vagyok üdvözöllek mindannyiotokat isten hozott titeket a fény és igazság szakrális jelenlétében.

A lelketek felfedezésének és a lényetek természetének fejlesztésének ezen rendkívüli idejében, mindannyiotoknak elérkezett az idő arra, hogy az elmétek, a szívetek, a testetek és szellemetek mélyebb zugait megvizsgáljátok. Mind a négy rész kapcsolatban áll, kommunikációs rendszerek, amelyek energiát és információkat cserélnek.

Az ezekben a testekben tárolt információ, kihatással van az összes másik (testre) és különösen az általuk közölt és továbbított információkra. Ha ezeknek a testeknek bármelyike olyan információt tartalmaz, amely negatív vagy legyengítő minőségű, akkor az összes többi testre való átvitel ezt a hibát fogja tartalmazni, ha ezt nevezhetem így, ezért annak érdekében, hogy megértsük a bőség törvényének valódi természetét, meg kell értenetek az új energiák törvényét, és azt, amiről ezek szólnak. Már nagyon vártatok erre a különleges törvényre, hogy megmagyarázza ezen energiákat számotokra. Hallottátok már, hogy ezek az energiák mennyire változnak meg, és hogy mennyire is fokozódnak az intenzitásukban, de nem tudtuk teljesen elmagyarázni, hogy mi is változott meg.

Az élet minden ciklusa egy energetikai lenyomatot teremt, ez a lenyomat be van programozva minden belsejébe és körülötte, amely képes információt tárolni. A rendszer azon része amelyik a legerősebb, más szóval, amelyik a legtöbb energiát tartalmazza, az válik ezen ciklus kollektív témájává, ezért ha óriási a félelem a veszteségtől, vagy más negatív benyomásoktól, ezek csendes szabotőrökké válnak az utatokon. Csendesek azért, mert egy energia befolyásolja az isteni alkotásotok minden részét, ezt még nem ismeritek ez időtájt.

Tisztázzuk le tehát ennél a pontnál, hogy a mindenben benne rejlő különbségek végett fontos megfigyelni a múltatokat a megfigyelő pontjából, felismerve és elismerve, hogy minden, ami kibontakozott eddig a pontig számotokra egyéni lelkekként, és a kollektív test számára is, minden egy célt szolgált.

Minden, aminek tanúi vagytok egy üzenet, egy lenyomat, egy látomás és egy kép, ami megmutatja számotokra azt, ami van, megmutatja számotokra, ami megteremtésre került és ha az, amit láttok vagy tapasztaltok, nem igazodik ahhoz, amit éreztek, ha nem rezonál a belső maggal, akkor képesek vagytok megváltoztatni a jelentősebb aláírást a lenyomaton belül, és amikor elegen érzitek ugyanazt az utat, akkor az üzenet megváltozik és valóban átvált annak egyenlő, de ellentétes mértékébe.

Gondoljatok abba, hogy mennyi energiát fektetnek bele a félelembe, az aggódásba, a bűntudatba, a stresszbe, a szégyenbe, a szánalomba és így tovább. Most képzeljétek el, hogy egyenlő mennyiségű energiát fektettek be abba, ami pozitív, ami örömet, vidámságot és harmóniát hoz. A világotokban most nagy számban a tudat alsóbb frekvenciájú teremtéseinek bősége van jelen, és vannak más szintek is, de aminek tanúi vagytok, amit láttok az a negatívitás, a szenvedés, a nélkülözés, az éhezés és az áldozatiasság bősége.

Az elmúlt huszonöt év alatt egy nagyon specifikus program működött, a fény egy olyan projektje, amelyet mi a Fény Urai és Úrnői vállaltunk el nem tudva, hogy hova vezethet, azért, mert abban az időben a Földi idővonalon a Fénymunkások száma nagyon alacsony volt, azonban, mindazokkal, amit tettek, a nagy felébredéseik eredményeként, amik megidéződtek, még sokkal többen felébredtek és ez önmagában is megváltoztatta azt a módot, ahogyan az energiát felhasználták, és ez más irányba terelte a méreteket, a szeretet, az igazság, a bizalom és a megvilágosodás irányába és ez nem olyan régen említésre is került.

Ezeknek az energiáknak a felhalmozódása kénytelen átalakulni valami mássá, mivel ez önmagában is az energia alap(vető) törvényeinek  egyike. Az energiában megtestesülő természet gyakran meghatározza azt, hogy mivé válik ez, vagy olyanná válik valami, ami támogat titeket, amely szerethető vagy olyanná válik, amire a legrosszabb rémálmotokként tekinthetnénk.

Tehát, ahogy az energiák átalakultak, egész idő alatt mindannyiotokat nagyon szorosan figyelemmel kísértünk, és sokatokat olyan hosszú idő óta, hogy 25 éve vagyunk mellettetek. Azért mert látunk mindannyiotokat és a terveteket, a tervrajzotokat, tudjuk, hogy mi a karmátok, tudjuk, hogy mi a végzetetek, szintén tudjuk, hogy egyszer uraltatok bizonyos elemeket önmagatokban, és hogy el fogjátok érni a felszabadulás és megvilágosodás bizonyos pontjaival, és ez gyakran az, ahol a szerepünk nagyon fontossá válik, ahol is szolgálunk titeket azáltal, hogy vezetünk titeket és szertartásosan bejelentünk és bevezetünk titeket az irányba, amit megígértünk nektek, a sorsotok megnyilvánulását, a kábult forgás helyett a karma kerekén, ugyan azt a mintákat eljátszva újra és újra az idő nagy többségében.

Néha extra pörgést igényeltek a körhintán, mielőtt eléggé elszédülni kezdenétek ahhoz, hogy a szélére vessétek magatokat és az ismeretlent válasszátok a kábító pörgés folyamatos megélése helyett, amiben eddig voltatok, és ha egyszer kiszabadítjátok magatokat ez alól a körforgás alól, akkor nagyon hamar ezek a kényelmetlen érzések eloszlatódnak a lüktető ütésekkel együtt a fejetekben, ami nem tart sokáig.

Az érzések, amelyek felidéződnek számos dinamikát vonzanak felétek, és miközben folytattuk mindannyiotok megfigyelését, mint ahogyan azt az elmúlt 5 évben is tettük, megváltoztattuk a programot még inkább. Ez a változtatás azért volt szükséges, mert nagyon gyorsan sokan azt választottátok, hogy megváltoztatjátok és magatokhoz ölelitek az isteni fény, változás és önuralás ezen csodálatos lehetőségeit. Ez valójában "felemelte a sorompót" oly módon, hogy más fénymunkásokhoz szólt, és most, hogy olyan sokan közületek azt választottátok, hogy komolyan véghez viszitek a személyes utatok gyógyítását és mérlegelését, ezáltal az energia hulláma amely a Harmadik és a Negyedik Felemelkedés hullám eredményeként jön, minden embert - köztük a Fénymunkásokat is - arra kényszerít, hogy tiszteletben tartsák ígéreteiket, hogy tiszteletben tartsák szándékaikat, és hogy meghozzák a döntést most, a döntést, hogy hol állnak, hol álltok, és hogy ha ez az ahol lenni akartok.

Minden hónapban az energiák tovább növekszenek a vibrációjukban, ez folyamatosan növeli a fénymennyiséget. Ez megnyitotta a dimenziókat, hogy még több megszentelt tanítást szabadítsanak fel azok számára, akik azt választották, hogy magukhoz ölelik a bőséget, amit a spirituális energia foglal magában, az esszenciátok szelleme foglal magában, azért, hogy megváltoztassák a bennetek lévő közvetítések módját, amik akkor következnek be, amikor a (különböző) testeitek egymással kommunikálnak azért, hogy nyilvánosságra hozott üzenetek ne mélyítsék el a régi ösvényt, tovább gyöngítve titeket bármiben is, azonban, hadd mondjam azt is, hogy sokatok elért egy pontot, ahol már tudjátok, hogy innen nincs visszatérés, meghoztátok a választásotokat, elindultatok az útra, találkoztatok a félelmeitekkel való bátor szembenállás kihívásával, és igent mondotok a valaha volt legjobb életre, igent mondtatok az önmagatok összes meghatalmasodott aspektusaival és a Szellemmel való kéz a kézben járásra és a jutalmak most előttetek vannak.

Más dolgok, amik történtek szeretteim, azok amelyek hatással vannak az energiákra a Bőség Törvényén keresztül, azok ahogyan a fény tökéletes szálai a magukban tárolt kreativitás kódjait megemelték, ezek az energiák összehangolódtak az Alkímia és Tantra isteni megszentelt dimenzióival. Sokan vissza fogtok emlékezni arra, hogy valamikor azelőtt, aktiváltuk a Kvantum Tantra Alkímiájának tanításait, a tanítások egy nagyon különleges sorozatát felkészítve a testeiteket erre az időre, amely most jött el. Ez a fény, ami magába foglalja a kreatív teremtő erőt, ami kimenetet keres, hogy kapcsolódjon a teremtés ezen intenzív erőteljes dimenzióival. Ez szintén elhozza mindannyiotoknak a lehetőséget, hogy egyensúlyt teremtsetek az életetekben, lehetővé téve bizonyos területeknek, hogy teljesek legyenek, különösképpen azok, amelyek elhanyagoltatok vagy energia hiányosak voltak, vagy nem kaptak figyelmet a múltban.

A Bőség Törvénye nem egy konkrét cím, ez az energia egy komplexuma. Azok az energiák, amikhez hozzászoktatok a fény egyik legmagasabb vibrációi, amelyek valaha is képesek voltak belépni a Földi Síkra ennek jelenlegi kapacitásában, ennek jelenlegi sebességében, és az irányok/módok, amelyeket mindannyian megkaptok nagyon egyediek. Mindannyian az Univerzum és Menny számos palotáját nyitó kulcsok vagytok. A Bőség ezen Törvénye szólít titeket, hogy lépjetek túl azon paloták területéről, amelyeket a legtöbben ismertek, hogy bemerészkedjetek, más birodalmakba, más paloták más területeire, mivel ezeknek számos helyisége még nem lett felfedezve.

Mindezen helyiségek ezen erőteljes energiák egy-egy minőségét képviselik, és az energiát, amit keresztülhoztak ezeken a rendszereken megmutatva számotokra lépésről lépésre az autentikus bőség kulcsának visszaszerzési folyamatát az életetekben. Képzeljétek el, hogy bizonyos idővel ezelőtt a tapasztalataitok ezen energiákkal nagyon meghatalmasítóak voltak, ez létrehozta a változásokat, de milyen sokszor hallottuk a reklamációt/panaszokat arról, hogy mennyi ideig tartanak a változások kibontakozásai. Sokan kétségbeesettek és kiábrándultak voltak, mert minden úgy tűnt, hogy kicsúszott a lábuk alól. Tanúi vagytok, hogy minden most felgyorsul, azért mert a személyes gyógyulási folyamataitokba időt és energiát fektettetek be, sok sűrű akadályt legyőztetek és számos erőteljes beavatáson mentetek át, olyan beavatásokon, amelyek a világotok egy olyan dimenziójába vittek el, amelyet még nem fedeztetek fel, a világotok egy birodalmába, ahol bezártátok az ajtót, vagy olyan tapasztalatról volt szó, amik az arcotokba csapták az ajtót.

Tehát ha az udvaron álltatok egy lámpással a kezetekben, az ösvény mentén sétálva, amiről úgy éreztétek, nem vagytok egészen biztosak benne, mennyi ideig voltatok az úton, óvatosan azzal kapcsolatban, hogy hová helyezitek a lábaitokat, abban a reményben, hogy a tüzelőanyag a lángot addig táplálja, ameddig szüksége van rá, hogy amikor eléritek a pihenőhelyet, akkor feltankolhattok. De voltak olyan idők, amikor a lámpa kialudt, és már látjátok, hogy minden alkalommal, amikor újragyújtottátok a lámpátokat, minden alkalommal, amikor megtaláltátok a módját, hogy továbbra is manőverezzétek magatokat az ösvényen a sötétben, amíg meg nem találjátok azt a pontot, ahol feltankolhattok, ezek azok a pillanatok amik számítanak, hogy különbséget tegyetek, mert most magatokat egy hatalmas stadionban találjátok, egy hatalmas színtéren, ahol a Mennyország reflektorai most rátok ragyognak, és minden látható ebben az arénában.

Azok, akik a túloldalon vannak, a távolban látjátok őket, nem látjátok a részleteket, de tudjátok, hogy ott vannak. Láthatjátok, hogy nem vagytok egyedül, láttok több ezer másik embert is, akik ugyanazt az ösvényt járják, mint ti. Ezek a fények, a Menny hatalmas fényszórói eljöttek, hogy megmutassák számotokra, hogy milyen nagyszerű aréna is ez, mennyire sok fény van itt, és ez az ahol mindannyian egyesítitek az energiátokat, és kiterjesztitek az aréna határait és minél nagyobb az aréna, annál erőteljesebbé válnak a fényszórók. A fényszórók mindig, állandóan megvilágítják majd az egész arénát. Ne feledjétek, hogy még egy olyan nagy stadion vagy aréna is, amit erőteljes fényszórók világítanak meg ott is vannak olyan helyek, ahol még mindig sötétség van, azonban, a megvilágított arénához képest kisebb.

Nézzétek meg, mit csináltatok, nézzétek meg, mit értetek el. Olyan résztvevők részévé váltatok, akik ennek a nagyszerű stadion új fényének lehetőségét hozták létre. Ez lehetővé tette ezeknek a mindenható fényszóróknak a felszínre emelését, hogy rátok ragyogjon, így most együtt jártok azokkal, akik a legközelebb állnak hozzátok, és akkor számba veszitek ezeket a sötét részeket, már nem egyedül, és keresitek azt, ami az árnyékban rejlik, és együtt húzzátok ki, csábítjátok ezeket a fénybe. A módja, ahogyan ezt teszitek az erőn keresztül az energiátok, ahogyan bizonyos számban összegyűltök.

Minél közelebb kerültök mindehhez az élet szálai annál erősebbé válnak, egy biztonságos kötéllé a kiutat keresők számára. Ez a fényszóró az, ami rátok záporozik most, nem hagy ki senkit, mert a résztvevők ezen nagy stadionja azoké, akik határozott és végső döntést hoztak, hogy teljes mértékben az Autentikusok útján járjanak, hogy magukhoz öleljék az univerzum bőséges szeretetét.

Kuthumi-Agrippa and Melchizedek Nagyúr azt javasolta, hogy osszuk a Bőség Törvényét három részre. A másik kettő más időpontban lesz átadva, azért mert most ti, akik ezekkel az energiákkal dolgoztok és hallgatjátok ezeket, újabb lehetőséget fogtok kapni arra, hogy a Fényszövők és Fénymunkások erőit egyesítsétek, hogy teljesen magatokhoz öleljétek a Menny és Föld egyidejű szolgálatának szerepét.

Ez megköveteli tőletek azt a fontos gyakorlatot, hogy leföldelődöttek maradjatok és összpontosítsatok egyenesen a bőség energiáira, amit kifejeztek mentálisan és érzelmileg, hogy olyan irányba irányítsátok őket, amelyek az életetek pozitív és meghatalmasodott aspektusait táplálják, inkább, mint annak ellenkezőjét. Minden alkalommal, amikor egy negatív kedélyállapotban találjátok magatokat, vagy túl hosszú ideig negatív gondolati formákkal szórakozva, akkor meg kell tennetek a kellő erőfeszítést, hogy ugyanazt az energiát fektessétek be, minimum, ennek kiegyenlítésére fókuszálva, de az ellenkezőjére. Nem fektethettek be kevesebb energiát a kiegyenlítésbe,  annak ellenkezőjébe, mint amit ebbe a negatív aspektusba fektettetek be, mert ekkor nem tudtok felülkerekedni rajta.

A szeretet kreatív teremtő szellemének bőség erőit tanuljátok irányítani és minden más meghatalmasodott életadó energiát a testeteken keresztül, az elméteken keresztül és a lényeteken keresztül oly módokon, amelyeket azelőtt még nem csináltatok.

Az elkövetkező hónapokban és években előforduló (energia) többség mindig más lesz, és valami olyan, amit eddig nem tapasztaltatok. Néhány évvel ezelőtt Kuthumi beszélt arról nektek már, hogy azok, akik azt választották, az autentikusok ösvényét élik. Az energiátok, a tudatosságotok, a fényetek létrehozza a birodalmakban ezen idővonalon túl, ez a másik oka, amiért sokatokat tessékelték be sürgősen az ösvényetekre, mert van egy fontos gyűlés, ami lezajlik, részei vagytok ennek, túlléptetek ezen az időkapun, és most a felelősségetek, hogy vezessetek másokat, hogy megmutassátok nekik, hol is vagytok és hogyan jutottatok oda és mit tettetek, hogy biztosítsátok, hogy odajussatok.

Még nem vettétek észre, hogy milyen fontos a szerepetek, hogy mennyi mindennel járultatok hozzá mindehhez. Idővel az erre való ráébredés el fog jönni és meg fogjátok érteni, hogy a legnehezebb döntések, amiket meghoztatok, és meg fogtok hozni, a legértékesebb ajándékok lesznek. A szívetek, a lelketek, a szellemetek, az Isten/Istennő és így tovább és így tovább soha nem kértek tőletek semmit, hogy feláldozzátok mindazt, ami igazán a legmagasabb javatokat szolgálta, soha nem fogtok szembesülni olyan kihívásokkal, amelyek szétválasztanak titeket emberektől és helyektől, hacsak ez nem a legmagasabb javatokat szolgálta vagy szolgája. Ha egy dolgot elveszünk vagy eltávolítunk, az azért van, mert ott valami jobb van számotokra.

Nos sokan azt kérdeztétek, miért van az, akkor, ha az energiák ilyen erőteljesek, különösen azok az energiák, amelyeknek jelenleg ki vagyunk téve, akkor miért nem vagyunk tanúi több csodának? Miért nem vagyunk szemtanúja egy könnyebb ösvénynek azok számára, akik úgy döntöttek, hogy változnak?

Drágáim, mindez, ami történik, minden egy lendületet/hajtóerőt teremt, először ez nagyon lassú, nem érződik, ez láthatatlannak tekinthető, majd lassan növekszik addig, míg végül a középpontodban megmutatja az arcát, de néha azért, mert oly sokáig vártatok, még akkor is ott van amikor elutasítjátok ezt a képzeletetek egy koholmányaként, a fantáziáitok illúziójaként, meggyőzve magatokat hogy ott van valami jobb, valaki jobb, másik út de olyan régóta reménykedtek és úgy éreztétek, hogy a teremtés folyamata nagyon hosszadalmas, elvesztettétek a reményt és a bizalmat, és ez ahhoz vezetett, hogy azt higgyétek, hogy az imák nem mindig kerülnek megválaszolásra, ez az amiért a szükségetek nem lesz megadva, ami szükséges számotokra az nem lesz megadva. Nyilvánvaló, hogy vannak olyan időszakok, amikor a kérdések megválaszolásra kerülnek, és a válasz nem az, amit hallani szeretnétek, tehát vissza fogjátok utasítani ezt, és azt mondjátok magatoknak, hogy az imáitok nem kerültek meghallgatásra, de hiszünk  abban amit mondunk – Isten minden imára válaszol, de néha a válasz a nem.

Minél inkább hallgattok, annál többet tanultok, és annál több feltárul. Most pedig ki kell nyitnotok a szemeiteket azért, hogy meglássátok, mi is az, ami igazából kibontakozik, a lehetőségek, amik az utatokba jöttek nagyon is valóságosak, történnek, a közepében vagytok, felkészítettek erre, és az elmúlt három és fél év különösen nagyon intenzív felkészülés volt ezen időkre.

Mindenkinek képesnek kell lennie arra, hogy megtartsa a DNS energetikai rendszerén átáramló geometriai mintázatokat, azért hogy megfelelően megértse az ezáltal közvetített nyelvezetet. A vágyatok az, hogy tudjátok az igazságot arról, hogy kik is vagytok, a származásotokat, ahol a drámáitok gyökere rejlik, ez egyre többet megmutat a nagyobb dinamikából, amely ezen a nyelvezeten át érkezik, és megadja a kódot annak megértéséhez.

Továbbra a Kvantum Tantra Alkímiájának energiáját fogjuk megidézni, összhangban ezen Törvények némelyikével, mindazonáltal mindegyikük kapcsolódik, de egyes törvények különböző energia szándékokat és fókuszokat igényelnek.

A Kvantum Tantra energia az, ami szuperül feltölti a kreatív teremtő energiátokat. A kreatív teremtő energia bősége minden kifejezett energia birodalmaiban rejlik. Ahogyan megtanuljátok a személyes kreatív és legfontosabb szexuális erőtök természetét, elkezditek megérteni, hogy ezek az energiák a teremtés alapjai.

Elhozzuk a lehetőséget sokak számára, hogy meggyógyítsák lényük ezen területét, annak érdekében, hogy elérjék azon eszközöket, amit ez tartalmaz.

A meghatalmasodás útja meg fogja határozni a bennetek égő dinamikát, a dinamikát, amit szabadon választotok és bőségesen teremtetek. Így a Bőség Törvényének első részével, magunkhoz ölelünk mindannyiotokat az utolsó Levegő Kapuk csodálatos energiáiban.

Ezek a Levegő Kapuk tartalmazzák a Bőség Törvénye kollektív lelkének ezen három aspektusának fényét, az ajándékaikat, amiket az elkövetkező néhány hónapban átadnak nektek.

Ezen Törvény első oszlopa Egyiptomban kerül lerögzítésre, a második Oroszországban, a harmadik oszlop Törökországban.

Nagy és hatalmas terveket szövünk együtt, a projekttel, amivel mindannyitokon keresztül dolgozunk. Miközben a testeitek keresztülmennek a változáson. Mindannyian megtartjátok a fényt, egy konkrét célként szolgáltok, egy sajátos fényt tartotok meg, és ezen mindenható erőteljes energiák lerögzítésében szerepetek van, amiket kértünk, hogy lerögzítésre kerüljenek a Földön mikképpen az a Mennyben is van.

Ez nem mese, ez nem egy science fiction történet, ez valós, igazi dolog és mindannyiotoknak most meg kell engednie magának, hogy megértse, hogy sokkal több van ott, amit veletek végzünk, mint amit valaha is fel tudtatok fogni.

Ez szintén annak ideje a választásotokban, hogy megvizsgáljátok, mit teszünk/végzünk veletek, és meg kell kérdeznetek magatokat, hogy igazán hisztek-e abban, hogy ez igaz, valós. De ha abban hisztek, hogy ez egy rakás szar, ha  ez a második helyzet áll fenn, akkor sajnos nagyon szomorú, nagyon " beteg "részetek, aki ettől az illúziótól függ, és ez az amit akartok, vagy itt az ideje ebből a beteg részből kilépni teljesen.

Ezek a projektek, és nem csak azok, amelyeket mi együtt és a Lightweaver rendszeren keresztül végzünk, sok kollégánk, a testvéreink ugyanúgy teszik ezt a világ más kulcsfontosságú csatornáival, és mindegyikükre csatornaként hivatkozunk, mert ez történik. Ez nem egy vicc, ez nem egy tündérmese, és nem egy ugratás, hogy bolonddá tegyünk benneteket azért, hogy valami olyanban higgyetek, amik nem ti vagytok. Ez történik, itt van, a változások rajtatok állnak, az imáitok meghallgattattak, a szándékaitok energizálódtak és a nagyon lassú, monoton lépésről-lépésre húzódó folyamat, amelyet meg kellett tapasztalnotok most már ügetéssé vált, hamarosan vágtázni fogtok és mielőtt tudnátok, a határtalan bölcsesség, kreativitás és a bennetek lévő sok más csodás áldás birodalmain keresztül fogtok száguldani és ezt kézbesíteni fogjátok a világotoknak.

Ez egy nagy jel lesz a felemelkedésre, mivel felemelkedtek a fizikai tudatosságú emberi élő testetekben, keresztül fogtok menni a felemelkedés dimenzióin, amelyet a legtöbb lélek csak akkor tud teljesíteni, amikor elhagyta a fizikai testét és visszatér reinkarnálódva. Nektek nem kell ezt tennetek. Mostantól befejezhetitek a tizenkét felemelkedési tapasztalatot anélkül, hogy le kellene dobnotok a fizikai testeteket.

Minden alkalommal, mikor még tovább haladtok a saját lelketek fényébe, megadatik egy lehetőség arra, hogy még mérhetetlenebb birodalmakat fedezzetek fel a tudás és potenciál végtelen birodalmain belül. Vegyük ezeket a lehetőségeket, szabadon felfedezhetitek magatokat ily módon, és soha nem érhetik el az emberek olyan nagy számban ezt, mint amikor ti mindnyájan összegyűltök abban a pillanatban, és meghaladjátok a tér és az idő sűrűségét és negativitását.

Amit mi is meg fogunk tenni, és sokáig várnunk kellett az Univerzális Rend Nagy Tanácsától megerősítésre, azoktól, akik irányítják a projekteket, és engedélyezik e projektek sok részét. Április 8-án Egyiptom földjén is megkezdjük az energiák megváltoztatását, egy módon, és ez észlelhető lesz, és akkor ez az észlelés, ha mondhatjuk ezt így, hogy a régi világ anyaga és témája elkezd "összeomlani önmagába". A régi anyag/téma "összeomlásával" és az életetek minden olyan elavult témájának összeomlásával, amely már nem számít, egyfajta féreglyukat hoz létre a kollektív testetek energiájában, az emberi egó énetek és a tökéletesen fejlett teljesen uralt és mesterré vált énetek között.

Ez a fajta "féregjárat" egy olyan interdimenzionális átjáró a többi birodalomba, ahol a részeitek megtapasztalhatják a valóságokat, ez azt jelenti, hogy kaptok egy időportált, ahol be tudtok lépni a párhuzamos valóságaitok lenyomatába, és megfigyelhetitek, hogy mi is a leckéjük. Meg fogjátok tenni másokért és az alternatív énjeitekért, miképpen azt a jövőbeli énetek is teszi értetek, az a részetek, aki megtanulta, hogyan tegye azt, amit mi elmondtunk számotokra most, hogy szolgáljon benneteket, ti fogjátok megtenni ezt.

Az igazság gyakran messze furcsább, mint bármelyik híres science fiction filmetek, és minél gyorsabban lehetővé teszitek magatoknak, hogy teljesen megragadjátok ezt az ötletet, annál nagyszerűbb lesz a kalandotok.  Az egyetlen módja annak, hogy megtapasztalhassátok a mágiát, amelyről beszélnek – a teleportáció, a demanterializáció és mindezen nagyon izgalmas képességeket, azáltal történik, hogy képesek vagytok meghaladni a régi világ témáját/anyagát, főleg és különösképpen azon hiedelemrendszerekét ekörül, amelyekre mások paranormális és természetfeletti jelenségekként tekintettek, a képzelet egy koholmányaként és ezt fogadták el valóságként.

Tehát most Melchizedek Nagyúr előrelépett. Azt kérte tőlem, hogy osszam meg mindannyiótokkal, hogy megbízást kapott arra, hogy a Hármas Istennő energiáinak mellé álljon, és elhozza  a Hármas Isten energiáit, amelyek jelenleg integrálódnak. Fénye figyelemmel kíséri azokat a projekteket, amelyeken keresztül én, Mária Magdolna, a Háromszoros Istennő és Kuthumi-Agrippa, valamint a St. Germain Háromszoros Isten energiája és a Mihály arkangyal teremtenek.

Melchizedek az elmúlt negyvennyolc hónapban velünk dolgozott ezen a konkrét projekten, ez az a pont, amikor az összes kulcsfontosságú szereplő stratégiai pozícióban van, hogy a következő szint aktiválódjon, ezért szükségünk van a fényetekre, hogy meghatalmasítsa a testet, megvilágosítsa az elmét és a szellemet szabaddá tegye. Mindannyian részesei vagytok ennek.

Melchizedek össze fogja hangolni az energiarácsaitokat az övével, azokéval, akik ezen projekt ezen öt rétegének részesei, a többiek közületek pedig tökéletes időzítésben össze fognak hangolódni a szerepeikkel, ami szükséges, más szavakkal, amikor ez része a munkádnak, isteni időzítésben előtérbe fogsz kerülni. Nem kívánunk megnevezni egyénileg senkit, mivel ez nem tárgyilagos, érezni fogjátok ezt, tudni fogjátok, hogy hogyan ismertessétek meg magatokat ezekkel a bőséges energiákkal. Tehát játszatok ezzel, teremtsetek ezzel és engedjétek ennek, hogy megmutassa számotokra ennek mágiáját.

Tehát ez az első lecke a Bőség Törvényében a teremtés modern módjának szükséges része, ez a fontos rész, ahogyan ezt nevezem, megvalósítja  az új megértési alapot, hogy hogyan működik az energia, hogy miként kommunikál egymással, és most, hogy elkezditek elképzelni, hogy mennyire komolyak vagyunk ezekkel az új energiákkal kapcsolatban, sokkal komolyabban fogjátok ezt venni, nem lesz az a folyamat vagy az a gondolat, hogy  csak nagyszerű elképzelés ez arról, hogy mi lehetséges egy ideális világban. A lehetőségek időszaka ez, és ezek közül a lehetőségek közül sok nagyon valódi és nagyon hatalmas lehetőségekként nyilvánult meg.

Továbbra is figyeljétek a Krisztus fényét mivel a Krisztusi a fény bennetek, a tudatosság, amely szólít titeket a felszabadulás irányába.

Miközben ez a 144 Levegő Kapu most a beteljesülésük fényén belül tartózkodnak,  be kell fejeznünk az energiarácsokat, amik ezt tartják, tehát most meg kell kérnelek, hogy hunyd le a szemeidet ha még nem tetted meg.

Vegyél egy mély lélegzetet be az orrodon át és lélegez ki a szádon keresztül és lazítsd el a testedet.

Nyisd meg magad, hogy befogadd a bőség energiáit, amik körülötted és benned vannak.

Engedd meg magadnak, hogy érezd a bőséget ezen ajándékok és áldások minőségeiben, amelyek az utadba jönnek.

Képzeld el Melchizedek Nagyúr jelenlétét.

Én, Mária Magdolna, a nővéreimmel Jezabellel és Guinevierre állok együtt.

Lásd Kuthumi-Agrippa, St. Germain és Mihály Arkangyal jelenlétét.

A 144 Tűz Kapu energiái most megteremtik az esszenciájuk egy látomását, amelyet bemutattak számodra. Ugyanez történik a 144 Levegő Kapuval. A Levegő Kapuk és Tűz Kapuk esszenciája most egymás köré csavarodnak, mint két szakrális szerető egyesülnek és összevegyülnek. A levegő nagyon könnyen fordíthatja a lángot, a tüzet, egy tomboló, dühöngő tűzzé, amely elpusztít mindent, ami az útjába kerül, de a levegő kellő oxigénnel láthatja el a tüzet, azért hogy folyamatosan égjen, az élet teljes szenvedélyében. Ezen fény fénye és a szenvedély tüzének kiegyensúlyozott minőségei és a felsőbb intelligencia szenvedélye, megteremti ezen új világok életre keltését, kifejezve és átölelve a személyes erejük nagyobb aspektusait.

Ezek az energiák valójában tervrajzok, amelyeket ősi lelkek tartanak, akiket Szárnyas Sárkányokként ismertek. A Szárnyas Sárkányok az összes sárkány fajtáinak a legősibbje, a Szárnyas Sárkányok a tűz elem és levegő elem, és ők most megmozdulnak, hogy újból életre keljenek mivel ez annak a pillanata, ahol a Sárkány Lovasoknak egyesülniük kell a sárkányaikkal, és ez a témája az Egyiptomba végzendő munkának, az 55 láng amely megtestesíti a kulcsokat és a Kozmikus Törvények a sárkányok táplálására szolgáló életerő, ők a Tűz és Levegő Kapuk őrzői, a lovasok őrködnek velük.

Tehát lásd most ezen két energiát egyesülni és ezen csodálatos  Szárnyas Sárkány életre kel. Miközben ez a sárkány kiemelkedik, így a Földi lények megmozdulnak, mivel a hívás eleresztődik a sárkány lovasoknak, hogy válaszoljon a hívásra a sárkányaik hívják őket, és azok akik a Szárnyas Sárkány lovasai, fel lesztek készítve az útra, mivel a Víz Sárkányok előjönnek ezért, miközben a Víz Kapuk új energiáit hozzuk előre, ez létrehozza a birodalmat, amelyben a Víz Sárkányok biztonságosan létezhetnek és egyé válhatnak a lovasaikkal, és amikor a Víz Sárkányok visszatérnek előkészítve az energiát a Föld Sárkányoknak, hogy visszatérjenek és hogy egyesítsék az energiáikat a lovasaikkal.

Mindazok, akik ezen lények lovasai a tűz, a levegő, víz és föld elemeinek aláírását hordozzák, nem csak a testükben, a kollektív kreatív teremtő lelkeitek jegyzeteiben is. Sok más szent teremtmény fog visszatérni a földi társaikhoz, és ez az ahogyan a különböző világokat egyesítjük és elhozzuk a természet összességének eredeti erejét és mágiáját.

Vegyél egy újabb mély lélegzetet be és miközben kilélegzel adj hálát az idő ezen pillanatában, adj köszönetet a Szárnyas Sárkányoknak, hogy azt választották, hogy visszatérnek, mivel amikor ezen összes úgynevezett mitikus teremtmények visszatérnek az emberi társaikhoz, ahogyan korábban is mondtam, ott sokkal több van, mint az adott élet, annál is több életre kel, és mindenki, aki hallotta az én szavaimat, most ti ennek részei vagytok, hogy ez megtörténjen, a valóságba szövitek, amely el fog jönni.

Ezért szeretnék mindenkinek köszönetet mondani a türelmetekért, azért, hogy meghallgattátok a közvetítésemet. A másik két rész, ami ezzel jár vagy ezzel fog járni, inkább energiát fog ehhez (hozzá) adni, amit megteremtettünk és beavatunk ezen alkalommal.

Tehát mindegyikőtök megtalálhatja azt a fényt, ami valódi bennetek, és mindezen csodálatos energiák, amelyek azért jönnek, hogy veletek játszanak. Lássátok ezen lehetőségeket, mint egyszeri (alkalmakat) az életidőtökben és használjátok ki a legjobban

A saját időzítésedben, vissza fogod húzni magad a fizikai testedbe leföldelve önmagad, mivel a következő néhány percben  folytatom az energiamunkát rajtad, de mivel most búcsúznom kell még emlékeztetlek titeket a szeretetünkre felétek, az állandó jelenlétünkre és a védelmünkre.

Mária Magdolna vagyok, au revoir

Soron következő közvetítés:

Guinevierre Úrnő – A Vonzás Törvénye és 1-7. Víz Kapuk 2010. január 15

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/guinevierre-urno-vonzas-torvenye-es-1-7.html

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...