Mária Magdolna – A Szabad Akarat vagy Választás Törvénye és a 135-141. Levegő Kapuk

Mária Magdolna – A Szabad Akarat vagy Választás Törvénye és a 135-141. Levegő Kapuk

50252820_2072474939719770_7403537167395323904_n.jpgCsatornázta: Michelle Eloff©

Dél-Afrika, Johannesburg, 2010, január 2  

Forrás: thelightweaver

Fordította: Hatejer Emese

 

Előző Levegő Kapus közvetítés:

Tisztességes/Igazságos Csere Törvénye és a 128-134. Levegő Kapuk

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-tisztessegesigazsagos.html

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mária Magdolna vagyok és üdvözöllek benneteket és isten hozott az isteni fény, szeretet és igazság jelenlétében.

Az Autentikusok/Hitelesek Ösvénye hívogat titeket, hogy közelebb gyertek, hogy tovább haladjatok ezen az úton azért, hogy felfedezzétek a tudatosság rejtett birodalmait önmagatokban, amelyek számos a kérdéseitekre adott számos választ fel fognak tárni számotokra, és a személyes kirakósotok számos hiányzó darabkájával ajándékoznak meg majd.

Az utazásotok Autentikus Egyénként nem könnyű, ez minden bizonnyal az az út, amelyen a döntő többség nem gyakran utazik, és most hogy mindannyiotok tudatosan iparkodik ezt az ösvényt olyanná tenni, amelyről majd a döntő többség is eldöntheti majd, hogy járni fog-e rajta, támogatunk titeket az isteni eszközök manifesztálásában, amelyekkel kitárhatjátok a tudatosságotokat, a szíveteket, a lelketeket, a szellemeteket és az isteniségetek minden más aspektusát, hogy befogadjátok az áldásokat, amelyek ezen a választáson keresztüljönnek.

A törvények, amelyeket átadunk megtartják azt az energiát amely az 55 lángot tárolja magában, azt amelyet jelenleg Saint Germain gyűjt össze. Ezek az energiák egy szakrális geometriai rácsot formálnak, amelyek mintázatai felszabadítják a vibrációkat, amelyek képesek kommunikálni ezekkel a rejtett dimenziókkal bennetek. Miközben a Kozmikus Törvények kommunikálnak, ezáltal mágnesesen közelebb vonnak, hogy befogadjátok a kulcsokat, amelyek összekapcsolódnak veletek.  Ezek a kulcsok Egyiptom földrajzi helyszínén életre kelnek.

A sors isteni kórusa nagyszerű szenvedéllyel és szándékkal játssza ezt a hangzást. Ezek a hangsorok a teremtés minden dimenzióján visszhangzanak annak érdekében, hogy összekapcsolódjanak az aspektusokkal, amelyek ezekbe a dimenziókba rejtőztek és amelyekkel még nem kapcsolódtatok össze tudatosan a jelenlegi idővonalatokon.

Miközben azokon a dinamikákon át dolgozunk, amelyek azon élet teremtéseit eredményezték, amelyet most tapasztaltok, meg fogtok tapasztalni egy kibontakozást, egy nagyon dinamikust, amely tiszteletben tartja a fény útját, és tiszteletben tartja lelketek mindenható útját, az utazást, amelyről sok-sok ciklussal ezelőtt döntöttetek úgy, hogy magatokhoz ölelitek.

Miközben ezek az energiák kiterjednek ezekhez a dimenziókhoz és újra összeálltok egy módon, megerősíti a fény rezonanciáját a jelenlegi fizikai testünk sejtes felépítésén keresztül. Ez a sejtes felépítés benne tartja a kódot, amely minden más sejtszekvenciát tükröz, és önmagatok minden más aspektusából összetevődnek, amelyek az élet bármelyik formájában kifejeződnek, amelyek párhuzamosan futnak a jelenlegi inkarnációtokkal.

Ez azt jelenti, hogy sok szint vezet az energiákhoz, amelyek jelenleg aktiválódnak, különösképpen a Kozmikus Törvények, amelyek aktiválják a felfedezés ezen erőteljes dimenzióit, amelyekről most beszélünk, és a Szabad Akarat vagy Választás Törvénye egy létfontosságú rész annak megértésében, hogy ezek a dinamikák hogyan szolgálnak titeket a jelenlegi idővonalon. Sokan azt mondták, hogy nem lehetséges az, hogy egy lélek emberi testben a végzet ösvényét tapasztalva olyan választást hozzon, amely képes megváltoztatni a dinamikát, vagy rögtön megnyilvánuljon az egyénnek az életében. Most vegyétek figyelembe, hogy ez az információ az ősi tradíciókból származik és egy időben átadták, egy olyan idővonalon valójában, amikor nem teljesen volt lehetséges az egyéneknek felébredni és keresztülmenni a felgyorsított átalakuláson, amelyen mindannyian átmentek most. Abban az időben a lélek evolúciója nem volt olyan szinten, mint jelenleg, most már nagyon is lehetséges, valójában nagyon lehetséges, valójában teljesen lehetséges számotokra, hogy az átgondolt szándékot használjátok fel, más szavakkal, az isteni jogotokat használjátok fel, hogy választást hozzatok, gyakorolva a Szabad Akarat Törvényét más szavakkal, megváltoztatva az életetek menetét és növelve az építő, haladást szolgáló pozitív energia áramlását az életetekben.

Most lehet, azt kérdezitek, hogy hogyan is lehetséges ez? Egyre több információt fogunk átadni arról, hogyan dolgozzatok együtt a természet, az elemek ciklusaival és természetesen, a nagyon erős Hold Anyával összhangba hozva az energiákat, hogy lélekként felhasználhassátok az erő és hatalom különböző szintjeit, amiket a teremtés összessége tartalmaz. 

Vannak időszakok a teremtés ciklusában, amikor az energia lecsökken, vannak olyan idők is, ahol az energia talán ha hívhatjuk így nulla fokozatra süllyed.

Ezek azok az időszakok, amiket pihenésre, lazításra szánhattok, a szünidő ideje és annak ideje, hogy visszavonuljatok a belső tudatosság birodalmaiba, vagy hogy arra használjátok ezeket az időszakokat, hogy eltervezzétek, hogy mire is kívántok fókuszálni, amikor is az energiák az erő magasabb szintjére emelkednek újból.

Ezek a fokozott erejű ciklusok rendszeresen zajlanak, különösen a Hold Anyával kapcsolatban. A Törvények aktiválását a holdfázisokon át fogjuk felhasználni. Annak oka, amiért ezt választottuk azért van, mert a Hold Anya energiája magában foglalja a szükséges eszközöket számotokra, azért, hogy beléphessetek és utazhassatok a tudatalatti és a tudattalan rejtett dimenzióiba, amelyek a diszfunkcionális [működés zavaros] érzelmi lenyomatok bizonyos esetekben fogságba ejtettek.

Ezt a Levegő Kapuk nagyobb ereje segíti, és a hét Levegő Kapu, mivel ezen Törvény különleges aktiválása egymásra helyezi a magasabb intelligencia sablonjait a fény ezen kreatív teremtő hálózataiba, amelyekkel inkarnálódtatok, amelyeket beleszőttek a belső világotok Isteni Tervrajzába.

Ez azt is jelenti, hogy a földrajzi helyszínek, amelyeket a mai aktiválásra választottak ki, fel fogják erősíteni ezeket az energiákat a hét Levegő Kapun keresztül és a kristályos oszlopokon keresztül, amelyeket egy nagyon különleges, egyedi halk hangzással és a hang frekvenciák felhangjával jöttek létre, azért, hogy behatoljanak a tudatosság minden szintjébe és dimenzióiba.

A mai földrajzi helyszínek, amelyeket ezen különleges földelés végett választottunk, az egyik közülük Csernobil, ezután összekapcsoljuk  ezt Tazmániával, Tazmániától tovább lépünk a Fülöp-szigetekre, mint egészre és Metatron Arkangyal és Mihály Arkangyal behúzzák ezeket az energiákat Egyiptomba, kiterjesztve ezt Szentpétervár és Moszkva szívközpontjaiba és egy erőteljes fényű Arkangyal lerögzíti ezt Egyiptom központjában. Ez kiterjeszti magából a fény 12 fénysugarát, három ebből kiterjed Törökországba, három kiterjed Namíbiába, három Peruba és három Kanadában Vancouverbe.

Annak oka, amiért ilyen sok helyszínt választottunk ki ezen aktiválás számára kedveseim, az a Szabad Akarat és Választás Törvényének energiáinak energiái végett volt. Szintén kiterjesztjük ezeket az vibrációkat, hogy behatoljanak minden pontba a bolygatókon az elkövetkező 14 napban aktiválva arról egy mélyebb megértést, hogy ez a Törvény mit is foglal magában. Még egyszer megismétlem, nem mindenki fog reagálni erre, azonban, azok, akik készen állnak meg fogják kapni a hívást arra, hogy válaszoljanak az új világ, az új világotok, az új világuk és egy új valóság fényére és felgyorsulására, mivel kollektíven erősíteni fogják ezt.

Tehát arra kérünk most hunyd le a szemedet és lazítsd el a testedet, ha még nem tetted meg.

Vegyél be egy mély lélegzetet az orrodon át és miközben kilélegzel küld az energiádat a Föld Anya testébe és kérd meg őt, hogy hangolódja össze és energetizálja az összes csakrádat.

Terjeszd ki most az energiádat a Kozmosz középpontjába, üdvözölve a Galaktikus Központ energiáit. Ezen fények és energia sugarak megtöltik a lényedet munkába fogva a választás minőségeit, az isteni teremtés, manifesztáció, bizalom, hit és megértés minőségeit.

Képzeld el magad, hogy átszállítanak a téren és időn keresztül és belépsz egy csodálatos kupolájú templomba. Ez a templom az mely a Kozmikus Törvények tábláit tartja. A Kozmikus Törvények ezrei vannak itt, mindegyik energiája megtestesít egy erőteljes aláírást, egy erőteljes témát és nagyon különleges (alap)elveket, amelyeket alkalmazni kell az adott törvény alkalmazása során.

A templomi kupolájába hívtak, mert itt az ideje, hogy ezeket az energiákat rendszeresebben használják a tudatossággal, a szándékkal, a figyelemmel, a fókuszálással és a vágyakkal.

Miközben ebben a templomban állsz, a Tanács, akik a Fény ezen Törvényeit felügyelik csatlakoznak hozzád és üdvözölnek ezen a szakrális helyszínen.

Nyisd meg a szívedet, hogy befogadd az üdvözletüket és szívélyességüket. A személyes vezetőid belépnek, miközben a Fény Mesterei, Istennői és Istenei is ezt teszik, akik veled dolgoznak és rajtad keresztül munkálkodnak, felhasználva ezeket a dinamikus kulcsokat.

Kuthumi-Agrippa Szoláris Arkangyalként áll előtted. Mellette St. Germain van, az ő energiája magába foglalja az 55 lángot, amelyet jelenleg összegyűjt. Ezen begyűjtés folyamatának fénye most kiterjed hozzád, támogatva és segítve téged a jövőd új energiáinak learatásában.

Én, Mária Magdolna, Guinevierre és Jezebel kíséretében eléd állok; mi vagyunk a Hármas Istennő energiája és nem régibben mindannyiunkból vettünk egy szálat, amit egybeszőttünk, megtestesítve az energiákat, amelyeket magukban hordozunk és amelyeket lehorgonyoztunk, és ezen frekvencia támogatja és hozzájárul a bölcsesség ezen isteni szintjeinek fejlődéséhez, amelyek előjönnek.

Szeretném, ha belenéznél Kuthumi-Agrippa szemeibe. Lásd a gyengédséget és a benne lévő nagyon erőteljes erőt, az arany lángok lejtik táncukat a szemeiben. Ahogyan továbbra is rád néz, a csodálatos arany szárnyait magasra nyújtja a teste felett, minél magasabbra nyúlnak, annál jobban megnyílik az energiád, hogy befogadd, és hogy üdvözöld a Szoláris Tudatosság fényét.

Mi, a Háromszoros Istennő, a Lunáris Tudatosság fényét terjesztjük ki számodra, a nap és hold, a szoláris és lunáris energiák együtt dolgoznak támogatva egymást.

Üdvözöld mindezen energiákat a testedben most.

Miközben Kuthumi-Agrippa továbbra is a szemedbe néz, a sugarak, amik belőle jönnek, a szívedbe és lelkedbe lépnek, és arra kér, hogy gondosan hallgasd a közvetítésünk szavait, és a szándék, amire a tested sejtjei válaszolnak és üdvözlik ezeket a szavakat aktiválják annak mélyebb megértését, hogy mit mondanak neked, és ez az, amit dinamikus lélekként képes vagy felfedezni azon módokat, hogy hogyan használhatod fel ezeket a kulcsokat a saját életedben.

Drágáim, minden nap minden pillanatában minden bizonnyal a lehetőség felkínálódik a szabad akaratotok és választásotok meghozására, azonban, a társadalom alapzatai végett, az emberek többségének szinte lehetetlenné vált ezen Törvény alkalmazása. A legtöbb ember az elnyomás és hatalomtól való megfosztás szintjeit tapasztalja, ezen traumák, ezen sebek és a lyuk a szíveikben és lelkeikben elvakították őket azon igazságuk terén, ami bennük és körülöttük létezik, ezért figyelmeztetünk titeket arra, hogy eljött az idő, ahol megtudjátok (ezt tenni),és javasolnunk kell, hogy vegyétek fel az igazság kardját és sétáljatok be azokba a birodalmakba, amelyek az árnyakat tartalmazzák, amelyek mögött a gondosan őrzött autentikus én rejtőzött. Ezekbe a világokba való bemerészkedés nem fog elnyelni téged, nem fog bántani, az ellentettjét fogja tenni, fel fog szabadítani téged és meghatalmasít.

Karmával születtetek erre a világra, más szóval a végzetetekkel, minden, ami kibontakozott az életetekben a végzetetekkel való találkozásban segített nektek. Minden olyan energiával, amellyel segítséget kaptatok a világba való bejutáshoz személyes választásotokon keresztül, hogy meggyógyultok és növekedtek, lehetővé tette, hogy a kollektív mátrix számos fontos területe nagyon változékony és sérülékeny legyen. Ez jó dolog, mivel ezek a területek, amelyeken keresztül a fény áthatol, és ahogy behatol a mátrixban lévő repedésekbe, kiszélesítve és megnagyobbítva azokat, addig, amíg végül teljesen összetöri azt. 

Amikor ez  a mátrix széttörik a fény beömlik a bolygón lévő szívekbe, az elmékbe és lelkekbe és sok embert a jövőjükbe és az (új) világba fog katapultálni amely sok egyedi lehetőségeket kínál fel, ezért, ti vagytok az előfutárai, egy jó okból, mivel azt választottátok, hogy jóval a többség előtt a változás mozgalmához csatlakoztok, ti vagytok azok, akiket hívtak, hogy a kijelentéseitek szerint cselekedjetek, hogy a példa által vezessetek és hogy megmutassátok, hogy használjátok az isteni jogaitokat, lelkekként létrehozva egy különböző jövőt és előidézve a változást, amelyre sokan vágytok.

Vegyél egy mély lélegzetet be, kilélegezve és lazíts.

Kuthumi-Agrippa most a tested köré vonja a szárnyait, közelebb húzva téged magához és a szoláris energiák pulzálásai belépnek a testedbe és kiegyensúlyozzák és meggyógyítják önmagad ezen részeit, amik félnek túllépni a komfortzónádon, amelyek félnek a szabad akarat és választás isteni jogát felhasználni, hogy valami különbözőt teremtsenek.

Ez az ösvény, szeretteim, az egyik olyan, aminél bátorságot, türelmet és kitartást igényelnek,  nem az, amit könnyedén veszünk, mivel ez áldozatot követel, az áldozat egyszerűen az, hogy ereszd el a régit, azért, hogy utat engedj az újnak és most ez a lehetőséged, hogy még egyszer megerősítsd a választásod, hogy megtedd ezt, ez a szabad akaratod, hogy megtedd ezt.

Miközben a ciklusok folytatják az eltolódást és a változást, arra szólítanak, hogy álljatok meg a fény erői előtt, amelyek a kollektív világ dimenzióiba terjedtek ki. Ez felemelte a fedelet a régi világban, hogy sok lélek felszabadulhasson. A világ dinamikájának megváltoztatását lépésenként kell véghezvinni, számos különböző területen és energia csatornákon keresztül, mert a tudatosságnak és az igazságnak sok szintje van, és annak érdekében, hogy mindezen szintek előtűnjenek különböző nyelveken kell elmondani ugyanazon üzenetet. Az üzenet kollektíven ébreszti fel ezt a Törvényt, hogy az egyén a saját hatalmát a saját kezébe vegye és kifejezze és megtapasztalja, ami a választás eredményeként jön létre.

Kuthumi-Agrippa az energiáival megtart téged, most behúz a kiterjesztettség és végtelen lehetőségek dimenzióiba, a lehetőségekbe, amik a látomásodban rejtettek, egy tudatalatti hiedelem eredményeképpen, amikhez bizonyos szabályok és törvények kötődnek, amelyek nem engedik meg neked, hogy megváltoztasd azt, amiről úgy gondolod, hogy nem lehet megváltoztatni. Habár az életed bizonyos területei jelen vannak, amiknek létezésbe kell lépniük, ez a végzeted része, azonban, fontos, hogy megértsd, hogy a végzet hozott el ehhez a keresztúthoz, egy olyan ponthoz, ahol egy választást hozhatsz, ahol szabadon felhasználhatod a szabad akaratodat arra, hogy megváltoztasd a mintákat, hogy megváltoztasd a dinamikákat és belépj egy magasabb frekvenciába. Amikor választást hozol, hogy egy magasabb frekvenciába lépsz, akkor megváltoztatod a tervrajzod aláírását, amely eredetileg a születésed időpontjába aktiválódott.

A születésetek időpontjában nem volt teljesen világos, hogy hogyan válaszolnátok mindezekre a pillanatokra, mindezen keresztutakra az időben, amely más irányba vezetnek titeket, és sokszor mindannyian a minták ismétlését választottátok, úgy döntöttetek, hogy visszaléptek egy bizonyos pontra, és újra megcsináljátok, miért történt ez, mert voltak olyan aspektusok, amelyek nem voltak egyértelműek bennetek. Ennek következtében egy másik mintázat jött létre bennetek, az az ismétlődő ciklus, annak hite, hogy a végzeted a halál, a fájdalom és a szenvedés útja.

Elértetek most ahhoz a ponthoz, ahol képesek vagytok megérteni, hogy amikor egy választást meghoztok az egy másik időbe visz titeket, másik helyre és ez az amiért meg kell értenetek, hogy mennyire fontos ez, és miért olyan fontos, hogy a teremtés mindezen szintjével dolgozzatok, támogatva a választásokat, amiket meghoztok.

A szellem akarata az, ami szabaddá tesz titeket, mivel ez a lelken keresztül munkálkodik, a lelken, a részeden, ami emberi utazást tapasztal. Miközben a Szellem a lelketek isteni mechanizmusán keresztül munkálkodik ez bizonyos sugalmazásokat fog bevésni, amelyek riadóztatnak téged, hogy a változás pontja elérkezett, ahol is választhatsz egy ösvényt magadnak a sorsod egy új szintjére.

Tehát a minden napi választás a meghatalmasodáshoz visz közelebb, megválasztva minden lehetőséget, ami az utadba kerül, hogy megmutassa számodra, hogy van valami más. A félelem olyan energia, ami többséget a bénultság és kiábrándulás állapotában tartotta és most a fények, amelyek felhígítják ezeket az energiákat és fokozzák a felszabadulás erőteljes vibrációit.

Mivel energiatesteid továbbra is olyan frekvenciák mentén mozognak, amelyben Kuthumi-Agrippa tart téged, mi, a Háromszoros Istennők, elkezdjük a háromszoros szövést és a vállaidra helyezzük kiegyensúlyozva a férfiast és nőiest, a megvalósulás még újabb szintjét előidézve azzal kapcsolatban, hogy képes vagy áttérni a megtett dolgok régi módú paradigmáin és dinamikáin való túllépésre, az életed megélésének és arra adott reakcióinak régi módján való túllépésre.

Azt akarom most, hogy képzeld el a hét Levegő Kaput aktiválódni körülötted egy kör alakban, a magasabb intelligenciájuk lélegzete belép a testedbe összehangolva téged az Atya/Anya Isten felsőbb intelligenciájával.

A dinamikus, kreatív, teremtő és meghatalmasító tervezetek szintjei, amelyek feltárják számodra a törvényeket, amelyek emögött, és ezentúl léteznek, és utat mutatnak e törvény aspektusainak mélységeibe, amelyet az emberiség többsége még nem fedezett fel vagy nem értett meg.

A Levegő Kapuk energiái és a Szabad Akarat és Választás Törvényének kristály oszlopának energiája most kiterjed a helyszínekre, amelyeket választottunk és a szívetekbe, egyszerűen összekapcsolódnak, és képzeld el az összes ilyen energiát kiterjedni, belépni ezekbe a helyszínekbe. Ez belép Csernobilba, Tazmániába, keresztülhalad a Fülöp-szigeteken, Egyiptom szívén keresztül kapcsolódva, áthalad az összes fényrácson, összekapcsolódik a fény 12 kiterjedésével, a 12 portállal, amelyek Törökországon, Namíbián, Perun keresztül kapcsolódnak, megtartva a fényt behozva ezt, leföldelve a Kanadai Vancouverbe, visszamozogva a szív szívének középpontjába, Kairóba.

Ezen a ponton St. Germain aktiválja a szeretet egy lángját, az energia egy lángját, amely mélyebb képességeket szabadít fel, hogy megbízz az erődbe, hogy választást hozz és tedd lehetővé a lelked akaratának, hogy felszabadítson téged a régi világ illuzórikus törvénye alól, az alól, hogy nincs más választásod.

Még abban a hitben vagy érzésben is, hogy nincs más választásod, még akkor is van választásod, és ez az a szint, ezek a rejtett energiák, amelyek most elkezdik az útjukat a tudatos elméd felszínére venni és megerősítik a kapcsolataikat és a kommunikációt veled a napok, hetek és hónapok alatt, ami kibontakozik előtted.

Vegyél egy mély lélegzetet be, miközben az energiák letelepednek az egész bolygón, eleresztve és átadva önmagad összes ezen részeidnek, amelyek teljesen megértik a Szabad Akarat Törvényét, az erőt, hogy válassz.

Ez felhatalmaz téged, hogy átláss az illuzórikus világok dimenzióin megadva neked a felsőbb intelligenciát és tudást, annak megértéséhez, hogy az energia hogyan használható fel a lélek vágyainak erősítésére,hogy összeolvadj a Szellemmel és manifesztáld a Szellem vágyait a lélek számára, hogy uralja azokat a kihívásokat, amelyeket a végzet tervrajzán át mutattak be, mivel nem a lélek vágya számodra, az hogy végtelenül szenvedjél, és miközben mindezek akik veled munkálkodnak a közeledben, összegyűlnek körülötted, a bizalmuk és a teljes hitük energiái a képességeidben, a belső képesség, hogy megértsd az utazást, hogy megértsd a kulcsok erejét, a fény és tűz nyelvét, amelyek benned léteznek, és ez a hitük és bizalmuk benned, amely most motiválja és inspirálja a lelkedet, hogy még szélesebbre nyíljon meg a Szellem impulzusaira, azért, hogy a Szellem vágya megnyilvánuljon, és ekkor a lélek vágyai teljesülnek.

Nincs olyan törvény, amely ahhoz ragaszkodik, hogy az örökkévalóságig szenvedj, mivel abban a pillanatban, amikor a fizikai testedbe inkarnálódsz, akkor már meg is ajándékoznak egy lehetőséggel, hogy megváltoztasd ezt. Most ezen az idővonalon a lehetőségek messze nagyobbak, mint korábban, és most át kell lépned a magasabb világokba vezető küszöböt,  ahol is megláthatod, megtekintheted, megfigyelheted, megértheted, integrálhatod és igazán megragadhatod a tudást és  megértheted a mechanizmusokat, amelyek lehetővé teszik ezt.

Többé nem vagy megkötve a végzet által, többé nem a negatív karma energiái irányítanak téged. Számos tanítást átadtunk, amely azt jelenti, hogy segítünk nektek megérteni ezt, mindez az időnek ebben a pillanatában épül fel ebben a korszakban, hogy ez a periódus, ahol magadhoz kell ragadnod a hatalmadat, ahol is a jövőbe kell nézned, keresztülnézve a tükrökön, túllátva a határokon és elfogadva a valóságot, az igazságot, hogy vannak olyan világok, amelyek sokkal nagyobbak és amelyek a korlátozott érzékelésen túl léteznek, amivel kitüntettek ebben az életidőben, azzal aminek mesterévé váltál, amit megtettél és ez egy kegyelemmel teli áldás.

Vegyél újabb mély lélegzetet be, miközben az energiák elkezdenek megemelkedni, a Galaktikus Mag most elkezdi megteremteni az energia egy spirálját a tested körül. A Galaktikus Központ csakrái felerősítik az összes csakrád magnetikus frekvenciáját összehangolva őket ezekkel a (galaktikus) csakrákkal, ez az erőteljes erősítés összetöri a régi paradigma alapzatait, amelyek a korlátozott hiedelmekhez kötöttek hozzá, hogy a szabad akaratnak, csak egy bizonyos szintje van, amelyek rendelkezésedre állnak.

A Galaktikus Központ energiái összevegyülnek a Szoláris Arkangyalok szoláris energiáival, és a lunáris energiákkal, amelyeket mi, a Háromszoros Istennő, elhozzuk számodra átszakítva az illúzió fátylait, azért, hogy meglásd a Levegő Kapuk energiáit most, ahogyan felerősítik a lélegzetüket előidézve a változás erőteljes szeleit, átfújva a csakráidat, letörölve a régi pókhálókat, azért, hogy most a port kitisztítva meglásd a régi ajtók mögött és alatt rejtőzködő port és pókhálót.

A világok, amelyek rejtve voltak, ezek a titkos átjárók a mágia világaiba, amelyeket még nem fedeztetek fel, és néhány ajtó a szekrény hátsó részében van elrejtve, néhány ezen szekrényen belüli szekrényekben, amelyek a részeiteket tartalmazzák, amelyeket elrejtettetek a családotoktól, a barátaitoktól, a társadalom elől és önmagatok elől.

Tehát most fedezd fel ezeket a világokat, magadhoz ölelve a benned lévő szekrények ezen rejtett ajtajainak felfedező kalandját. bemerészkedve önmagad ezen aspektusaiba, amelyeket visszautasítottál, azért, mert helytelenítetted őket. Átölelve a személyiséged ezen minőségeit, amelyek a csodálatos összetevők dinamikus keverékéből tevődnek össze egybevegyülést eredményezve benned, ezek az összetevők mágikusak, olyan minőségűek, amelyek a szabadság lényegét testesítik meg. A lélek és a Szellem együtt dolgozik, felhasználva a lélek akaratát, bevonva a szellem törvényeit és így szabaddá téve a lelket.

Lélegezz be, és ahogy kilélegzel, az energia még egyszer felerősödik, az energia ezen rohama le és felfele folyik a gerincedben áthaladva a csakrákon, kiterjedve összes ezen aspektushoz a párhuzamos valóságokba, amelyek kapcsolódnak ehhez a folyamathoz, megengedjük, hogy ez kapcsolódjon. Engedd meg önmagadnak, hogy lazíts, és egyszerűen legyél.

Engedd meg Kuthumi-Agrippa szárnyainak, hogy felvegyenek és kényelmesen nyugalomba helyezzen a szárnyaiban, mint egy egy anya keblén pihenő gyermeket, biztonságban, oltalomban és békében és csak hagyd ezt.

Álomba esve, engedd meg magadnak, hogy a „halálba” menjél, amely az alvó állapot és búcsút mondj mindennek, amely hozzákötözött téged ahhoz a hiedelemhez, hogy nincs szabad akaratod, hogy nincs meg a kellő erőd a szabad választásra és képzeld el magad, hogy egy még mélyebb alvó állapotba kerülsz.

Az alsó egód most elkülönített, az összes gátló sérült részed most leválik, és miközben az alvó állapotod álom világában kalandozol, amely a lélek és szellem vászna, önmagad azon részeinek a játszótere, amelyek képtelenek hozzád szólni, amikor tudatos és éber állapotban vagy, és a szellemed és lelked megadja most számukra az engedélyt, hogy lazítsanak, eleresszenek, hogy szabadon válasszanak, hogy teremtsenek, azért, hogy szabaddá válj.

A jelenlévő lények összes energiájának jelenléte beburkol, miközben Kuthumi-Agrippa szárnyainak melegébe simulsz. Az energiájuk a fénymezőkkel körülvett csecsemő éned, belső gyermeked, a belső serdülőd és a felnőtt énedet simogatják és most a lelked tisztító és karbantartó folyamata aktiválódik, azért, hogy ez a törvény megtalálhassa az útját kegyelemben, harmonikusan és békésen a csakráid termékeny régióiba, amelyek lehetővé teszik ezen új látomás magjainak, az álmaid magjainak és a (szívből eredő) vágyaidnak, hogy biztonságosan elültetésre kerüljenek és növekedjenek és bőséges terményé váljanak, amit majd learathatsz.

Ez a pont az időben nem olyan, mint a többi, ez a pont az időben, ahol is megláthatod, hogy önmagad más részei szólítanak téged, pont ahogyan te hívogatod önmagad azon részeit, amik a korlátozás és gátlás szintjeit tapasztalják. Az az igazság, hogy most van az idő, választanod kell, most van annak ideje, hogy felszabadítsd a lelkeket azáltal, hogy felhasználod a szabadságot, a képességet és az erőt, hogy válassz azért, hogy a világ változzon, hogy a világ maradék része, különösképpen azok a lelkek, akik az ébredés szélén állnak, magukhoz ölelhessék a belső tudást, hogy a végtelen fájdalom és szenvedés életidői nem a magasabb akaratuk sorsa.

Meg van a kellő erőd ahhoz, hogy megváltoztass mindent az életedben, mindössze kapcsolatba kell lépned a bátorságoddal, a türelem, a kitartás, a cselekvés, a szenvedély (alap) elveivel, és a befelé fordulás, visszavonulás és passzív állapot (alap)elveivel.

Vegyél egy mély lélegzetet be és miközben kilélegzel, kezdd el elképzelni önmagad megmoccanni a mély álmodból, felébredve még mindig biztonságban Kuthumi szárnyaiban és miközben mocorogsz a mindenható szárnyai megnyílnak lehetővé téve az új napod hajnalának fényének, hogy megérintse a csakráidat.

Kelj fel, drágaságom, helyezd a lábaidat a földre és lásd habár visszatértél a világodba, a fizikai világodba, amelyben élsz, felfrissültél, megújultál és az energiáid erőteljesen keresztülfolynak a testeden. Visszahoztak a testedbe, és mindezen létezők jelenléte még mindig tart téged.

Tehát most vegyél egy mély lélegzetet be, és miközben kilélegzel ismerd el, hogy a testedben vagy, hogy visszatértél a jövőd álmából, a holnapjaid álmából, az álomból, ami szabaddá tesz, mivel ez most a szellemed akarata, a mindenható meghatalmasodott éned akarata, hogy ne csak a valódi igazságod minden aspektusát szabadítsa fel, hanem ezáltal követendő trenddé tegye ezt, hogy mások is felszabadítsák önmagukat, és ez szeretteim, egy mindenható megtiszteltetés minden léleknek, akik most megkapják ezt a felgyorsulást a szellemüktől, hogy túlemelkedjenek a régin, miképpen a főnix madár emelkedik ki a hamvaiból.

Tölts el egy pillanatot, hogy köszönetet mondj mindazért, amit elhoztak számodra, az összes energiáért, amelyeket előidéztek és adj hálát önmagadnak mindenért, amivel már szembe néztél az életedben. Az összes választásért, amit meghoztál, az összes dinamikus fejlődésért, ami kibontakozott, amelyek kikerültek a kontrollod alól úgy szólván. Ez az, ahogyan a tervrajzod isteni lenyomatai műkődnek vezetve téged az út mentén, elhozva téged ehhez a ponthoz, ahol is ez a kereszteződés üdvözöl téged, és ez az a pont, ahol megválaszthatod, hogy továbbra is a korlátozásban hiszel, vagy helyette inkább azt választod, hogy hiszel, bízol és biztosítod önmagadnak, hogy a Szabad Akarat és Választás Törvénye az isteni jogod, mivel ezzel a sablonnal jöttél létre, ez egy Kozmikus Törvény és mivel minden egy, meg van a kellő erőd ahhoz, hogy felhasználd ezt.

Ez a változás ideje, ez az Őrző Váltásának ideje, az isteni belső én kiemelkedése a régi világ romjai fölé, meglátva az új dinamikát, megértve az új utakat, ezt meg kell tenni.

Ha képes vagy helyezd a kezeidet a Földre és adj hálát a Föld Anyának a támogatásáért, a szeretetéért és a jelenlétért.

Most, szeretteim, mielőtt befejezném ezt a közvetítést, azt kívánom, hogy megértsétek, hogy a Szabad Akarat és Választás Törvénye, az energia felhasználása minden egyes pillanatban. Amint azt korábban mondtam, még akkor is, amikor úgy tűnik, hogy nem tudsz meghozni egy döntést, még mindig ott van a választás ereje. Amikor szembe néztek egy olyan helyzettel, ahol is úgy tűnik, hogy csak két választási lehetőség közül tudtok dönteni, és ezek a választások nem adnak számotokra egy könnyű végkimenetelt, adjátok át ezt, áramoljatok vele, mivel ezek olyan pillanatok, amikor a magasabb dinamikák működésbe (lépnek), vannak olyan energiák a játékban, amelyeket nem látsz.

Ezt mondva tudjuk, hogy képesek lesztek felhasználni a szabad akaratot, hogy felülkerekedjetek ezen a jelenlegi kihíváson, hogy túllépjetek és átalakítsátok a régi érvelések mintázatait, hogy átalakítsátok a régi módon való reagálást az ilyen szituációkra és ez az amikor meg fogjátok látni, hogy a Szellem hozott számotokra valamit, hogy újra megszólítsátok, mert vannak ott újabb szint, amit meg fognak mutatni, ekkor újabb felfedezésre váró szint fog feltárulni, amely lehetőséget ad számotokra, hogy felhasználjátok a tudatosság, a "felettes" intelligencia és meghatalmasító tudás ezen felemelő állapotait, azért, hogy felhasználjátok a lélek akaratát, és szabadon válasszatok azért, hogy ezek a Törvények feltárják számotokra a Szabadság Törvényét.

Ne feledjétek, hogy többé nem köt hozzá titeket a végzet semmihez, különösképpen, amikor tudatosan gyakoroljátok azt, amit átadtunk mindnyájatoknak ma. Ez egy dinamikus időszak, ez az isteni időzítés és a legfelszabadítóbb az összes időszakok között.

A Szabad Akarat Törvénye, a Választás Törvénye megmutatja számotokra, hogy a választásaitok azok, amik messzebb visznek titeket és igenis van szabad akaratotok és egy új út lesz, mert ahol akarat van, ott mindig van egy út, dinamikus, isteni új utak, irányok, bemutatva az életetek megélésének új útjainak elbűvölő terveit, de tudatában kell lennetek, emlékeztetlek titeket, ez nem a könnyelmű emberek utazása, hogy úgy mondjam, ez egy intenzív utazás, az Autentikusok Ösvénye, azoké, akik nem félnek attól, hogy megfosztják őket a régi útjaiktól, a régi világuk maszkjaitól, azoké, akik nem félnek egy helyzetet tisztán és világosan látni vagy a régi bőr rétegeinek levedlésétől, mivel ezek az egyének tudják, hogy mi rejlik valójában a kezdeti erőfeszítések mögött, hogy a kitartás jócskán megéri az erőfeszítést és a kincsek felbecsülhetetlenek, végtelenek, lélek és szellem gazdagítók, élet növelők, dinamikusak és meg fognak változtatni mindent számotokra.

Ez minden bizonnyal egy ígéret, ígéret a lelketektől, a Szellemetektől, mert ez a törvény természete, ez az energia természete ezért, mindannyian áldottak lehettek, megáldva az erővel, hogy  megértsétek, hogy bizonyos mennyiségű energiát kell a részeitekre fordítani annak érdekében, hogy learassátok az előnyöket, amely a dinamika megváltoztatásának eredményeképpen jön létre, elhozva számotokra azt, ami nagyszerűbb és a régin túl található,  fel fogjátok fedezni, hogy az idők és helyek, amelyekben találni fogjátok magatokat szinkronicitásokkal teliek, fel fogják számotokra fedni, hogy a helyes úton vagytok, feltárja számotokra, hogy ez az az idő, ez az a hely, hogy válasszatok, szabadok legyetek, az új út lesz és megértitek, azt amit tapasztaltok most az nagyon különböző, nincs bennetek bármilyen utalás is erre, mert ez nem hasonlít semmihez, amit eddig tapasztaltatok ezen az idővonalon, mielőtt ez összezavarna titeket, sok idő óta az a tény, hogy nincs hivatkozási pont, hogy semmi nem hasonlítható össze a tapasztalataitokkal.

Ez is rendkívül meghatalmasító a számotokra új dinamikát állít be bennetek, a hivatkozás egy új könyvét írjátok, ha így szeretnétek hívni ezt. Érdemes megérteni, dinamikussá tenni ezt, azzá tenni, olyanná tenni, amire vágytok, hogy ez legyen, és a vágyak elől nem kell elmenekülni, a lélek vágya, a Szellem vágya a szenvedélyes kifejeződés, amely egy olyan útra törekszik, amelyen keresztül kifejeződhet és amikor ez az erő, ez a teljes vágy, hogy valami megváltozzon figyelem kívül hagyásra kerül, ez gyakran a személyiség pusztító megnyilvánulásokban manifesztálódik, mivel át kell törnie valamin, össze kell törnie valamit annak érdekében, hogy hallhatóvá váljon a hangja. Tehát addig a pontig juttok a Szellemetekkel, ahol áttörhetitek ezeket a rácsokat, hogy ráébredjetek arra a felismerésre, hogy sokkal több élet van jelen, mint amit tapasztaltatok, és így szeretnénk megmutatni nektek az élet mágiájának csodáit, amelyek minden egyes pillanatban megnyilvánulnak, amikor megértitek ezen ciklusok dinamikáját, és megértitek majd ezen dinamikákat azáltal, hogy használjátok őket. A dinamikák, amelyre utalok a természet törvényei, az elemekben tárolódó energiák, a fény és teremtés összes eszközének felhasználása, hogy elhozza azt, amit kerestek és manifesztálni vágytok.

Köszönetet mondok mindannyiotoknak az időtökért, a türelmetekért és a választásátokért, hogy meghallgattátok a szavaimat ez alkalommal. Legyetek szabadok, szeretteim, válasszatok bölcsen és a szabad akarat törvényének összehangolódása mindennel, lesz a szabad énetek minden aspektusának összes szabadsága, és ez megmutatja az utat.

Legyetek békében tudva, hogy a változás történik, hogy egy nagyon fontos ponthoz értetek és most ennél a keresztútnál álltok és veletek vagyunk.

Mária Magdolna vagyok és becsülöm az utazásotokat, au revoir.

Soron következő Levegő Kapus Közvetítés:

Mária Magdolna – A Bőség Törvénye (Első Rész) és a 142-144. Levegő Kapuk

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-boseg-torvenye-elso-resz.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...