Mária Magdolna – Egyiptom 1 – Bevezető Csatornázás 2010

Mária Magdolna – Egyiptom 1 – Bevezető Csatornázás 2010

 

Csatornázta: Michelle Eloff©

Dél-Afrika, Johannesburg 2010. január 30 a 2010. március 27.-én lezajló aktiválásra

Forrás: thelightweaver

Fordította: Hatejer Emese

Előző Víz Kapus közvetítés:

 

 

 

Mária Magdolna: A Megkülönböztetés/Különbség tétel Törvénye és a 22-28. Víz Kapuk 2010. január 28

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-megkulonbozteteskulonbse.html 

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

OoOoOoOoOoO

Mária Magdolna vagyok, és üdvözlök mindenkit az ünneplés, az aktiválás és az integráció alkalmával.

Ez egy olyan pillanat az időben, amikor az Egyiptom szent földjeihez kapcsolódó fény lényeinek százezrei köszöntik és üdvözlik mindannyiótokat a szeretet ezen mindenható dimenziójának jelenlétében.

Egyiptom az egyik kulcsfontosságú központ, amely a szeretet legnagyobb potenciálját hordozza magában, ez az anya föld fizikai testét is jelenti, ő mint a Fény Anyja, a Szeretet Anyja és természetesen az Élet Anyja is, energiát merít a bölcsesség ősi forrásaiból. Ez az Anya, akiről beszélek, a Föld Anya. Szólítja mindazokat, akik mellette szolgálnak, ez a szolgálatra való hívás, és ezeken a kapcsolódásokon keresztül, mindegyikőtökön keresztül felerősíthetők az új világ mindenható mátrixai, és ezeknek az esszenciája megérinti minden lélek mélyebb dimenzióit, akik a Föld Anya testén élnek.

A Föld Anya teste egészén lévő szent helyek, ezek a testén található szent helyek csodálatos energia pontok. A szent helyek az egész testén csillag-tetraéder energiákat tartanak magukba, amelyek a Föld körül forognak. Ezek a szent helyek bizonyos értelemben a Földdel együtt keringő bolygókhoz is kapcsolódnak.

A vizekben, a különféle óceánokban, a folyókban, a tavakban és a patakok alatt különféle portálok találhatóak. A hegyekben, az erdők mélyén, ezek nagyon szent portálok, amelyek olyan erős fény és energia vibrációkat tartalmaznak, és ezeket még nem lehet felfedni az emberiség többi része számára, azonban lassan, de biztosan ezek az energiák kapcsolódnak földi kiegészítőikhez, ez alatt azokat az energiákat értem, amelyek kifejezetten a vízben vannak elrejtve, a Föld Anya teste egészén lévő szent helyek energiaportáljai most összekapcsolódnak világotok legfontosabb helyszíneivel.

Ezen energiáknak egy nagyobb hányada Egyiptomban aktiválódott a Föld Anya testének az adott helyen lévő szerkezetére elhelyezett geometriai formák végett. Ha a Földet háromdimenziós labdának képzelitek el, és a megfigyelhető energiák különböző szögekből érkeznek, nemcsak a szabad szemmel látható bolygókról, hanem más fényrendszerekről is, egy csodálatos és nagyon nagyszerű kialakításként látjátok majd ezt, azt is látni fogjátok, hogy Egyiptom mint ország a Föld Anya testén belül, rajta és az egészén aktivált energiák központi mag esszenciáját tartja.

Ez a Föld Anya testének központi kommunikációs rendszere. A sivatagokban interdimenzionális birodalmak találhatóak, ahol olyan kommunikációs rendszerek épültek fel, amelyek lehetővé teszik, hogy sok folyamat beletáplálódjon a Föld Anya testébe, és ezeken a rácsokon keresztül kieresztésre kerüljön mindenki számára, aki azon a(z adott) rezgésen rezonál. Ez azt jelenti, hogy folyamatban van azokhoz a világokhoz vezető erőteljes dimenziós átjárók és ajtók létrehozása, amelyekhez az emberi lények nagy számban korábban soha sem kaptak hozzáférést.

Ez az első alkalom, hogy ilyen csoportoknak elmondjuk ezt, hogy valójában minden egyes alkalommal, amikor Egyiptom földjére utaztok, és szolgálatra való hívásotokkal kapcsolatos munkát végeztek, testek kapcsolatot alakít ki ezekkel az átjárókkal. Kódolt fényjelzéssé váltok, amely más világokba továbbít adást, figyelmeztetve őket arra, hogy tudatában vagytok annak, hogy aktív csatornái vagytok az új világ egyik legfontosabb portál aktiválásának, a testetek válik a kulccsá, ez ezen vibráció és aláírás kozmikus sablonja és szeretteim az egyik legfontosabb oka annak, amiért sürgetjük és bátorítjuk nemcsak ezt a csatornát, hanem más fénymunkásokat is, hogy gyűljenek össze ezeken a szent helyeken.

Növeljük a  munkánkat a szent helyek irányába, és egyesítünk mindannyiótokat, akik ezek a pecsétek, a fizikailag aktív világítótornyok, mert fizikai jelenlétetek nélkül, személyes interakciótok nélkül és fizikailag ezekben a folyamatokban való részvételetek nélkül nem vagyunk képesek aktiválni azt olyan mértékben és dimenzióban, mint amire most képesek vagyunk, és ez azért van, mert válaszoltatok a szolgálatotokra.

Ezeket a szakrális helyeket átalakítják annak érdekében, hogy teljes mértékben összeolvadjanak az energia isteni dinamikus új dimenzióival, és ezek a Kozmikus Törvények irányítják az élet minden aspektusát, amely most hozzájárul e vibráló energiák újraélesztéséhez. Amikor új dimenziókat aktiválnak vagy hoznak létre, az átjárót nyit más világokba. Nos meglehetősen tudatlan dolog lenne azt gondolni, hogy egy másik világba vezető átjáró egy olyan helyre visz, ahol semmi más nem létezik, még felfogni sem kezdtétek el, mi létezik ezen a világon túl, amelyet a harmadik dimenziós életnek tekintetek, vannak olyan világok, amelyektől teljesen eldobjátok majd az agyatokat.

Lehet, hogy néhányan összekapcsoltátok ezt egy nagyon friss, "Avatar" néven megjelent történet témájával, amiért ezt az utat tettük meg. Amit ez az Avatar-történet kiváltott a kollektíva számára, létfontosságú volt ennek aktiválásnak időzítése szempontjából, és mivel csatornánknak nem szabad tudatosan tudnia, miről szól a történet, képesek vagyunk az energiákkal együttesen dolgozni, a energiák, amelyek mélyebb vágyat váltottak ki a kollektíván belüli nagyobb világok megismerésére e történet eredményeként, majd csatornánkon keresztül működnek, mint Michelle, és más fénymunkások, akik szintén még nem voltak kitéve ennek a történetnek tudatos szinten, mert képesek vagyunk ekkor nagyon erős és nagyon tiszta energiákat kivetíteni a kreatív teremtő elmén keresztül, látni fogjátok, hogy mennyire isteni módon és milyen dinamikusan kezd minden hamar elmozdulni a kreativitás mélységeihez való hozzáférés irányába annak érdekében, hogy arra motiválja az egyéneket, hogy az első hét Kozmikus Törvény szerint éljenek, ennek során elkezdik megérteni és elsajátítani azokat a törvényeket, amelyek ebből a pontból származnak.

Most, hogy ezeket az energiákat Egyiptomban lerögzítjük, nem mind az ötvenöt Kozmikus Törvény szabadul fel mindannyiotok számára, ez volt az első hét, amely a legfontosabb annak érdekében, hogy egyesítsétek a csakrikus testeiteket azokkal, akik fizikailag elutaznak Egyiptomba, és azokkal, akik nem utaznak, csakráitoknak is ehhez az energiához kell igazodniuk.

Az aktiválás eredményeként, amely ezen időnek ezen pillanatában, ezen jelen pillanatban következik be, (ezen a napon mikor az aktiválás történt Oroszlán teli hold volt), aktiváljuk az örök gyermek arany bölcsességét és Isten mindenható Napját, az alkímia mindenható Arany Tudatosságát.

Ezt a pillanatot választottuk, hogy felkészítsük az energiákat, hogy mindannyiotokat mélyebben megérthesse, a testet hogyan reagál vagy reagált az egyedi rezgések által kibocsátott impulzusokra.

Annak érdekében, hogy összehangolhassátok magatokat az Univerzum Kozmikus Törvényeivel és a Sárkány Lovasok Ötvenöt Lángjával, hajlandónak kell lennetek arra, hogy megnyissátok energiátokat, minden lehetséges módon megnyissátok a szíveteket, és még egyszer igent mondjatok az életre.

Valahányszor energiát viszünk Egyiptomba, akkor Krisztus mindenható fényének és szeretetének aktiválódását hozzuk el, lehetőségetek nyílik arra, hogy új és dinamikus módon öleljétek át az életet. Lehetőség nyílik arra, hogy felszabaduljatok a felesleges figyelemelterelés és rombolás számos szintjétől.

Olyan sok minden történik a világotokban, mind a fény és mind a sötét, és az elmúlt időszakban olyan tevékenységek/hatások történtek, amelyek sok borzongást és lökéshullámokat okoztak a Föld Anya testén, valamint a Föld légkörben. Ez most riasztást indított el a legintenzívebb tevékenységek megkezdéséhez, a legintenzívebb energiákat tekintve, amelyeket az emberiség elbír most, hogy elengedésre kerüljenek a Föld Anyába, mert amikor az emberek visszaélnek a magasabb technológiák erejével, akkor annak egyenlően, de ellentétesen kell aktiválódniuk, ez a fény egyenlő erőit jelenti, amely az aktiváláshoz mérten érkezik a Földre és a sok dimenzió, és felhalmozódik egy hatalmas fénypontban, ebben az esetben Egyiptomban, amely ezután visszhangzik a Föld Anya testén és mindenki fizikai testén át is, akik kapcsolatba kerülnek ezekkel az ősi földekkel. Ezt az energiát ekkor kibocsátják a kommunikáció azon dimenzióin keresztül, amelyek Egyiptomban találhatók, ekkor megkezdődnek a változások, a változások sokkal magasabb szinten, sokkal aktívabb és intenzívebb szinten.

Ezért, miközben ebben az időben mindnyájatok előtt állunk, a fény összes Egyiptomi Létezőjével együtt, hatalmas fénysugarakat küldünk a szívünkből mindegyikőtöknek.

Arra kérünk, hogy most csukd be a szemedet és nyisd meg és érezd, hogy ez a fény megérint.

Ez a szolgálatodra való hívás, a fizikai lényként való szolgálatra, a Föld Anya fizikai lényének szolgálatára, hogy a fizikai emberi testben jelen lévő kozmikus vibrációvá váljon, és jöjj velünk, dolgozz velünk és segíts nekünk, drága ember, hogy helyreállítsuk a fényrácsokat, amelyek elbírják az eddig soha nem látott erőt, és az olyan energiákat, amelyek ellentétben a sötétséggel olyan erőmezőkké válnak, amelyekkel azelőtt még soha nem találkoztatok a fizikai inkarnációtokban.

Most az az idő érkezett el, hogy ne pazaroljunk több időt arra, hogy ezt könnyedén tegyük, hogy lassan és finoman hozzuk be ezeket az energiákat ebbe a világba, mert egy egyéni cselekvés miatt van egy reakció, a reakció az, hogy újragondoljuk azokat a cselekedeteket/tetteket, amelyek alapján cselekszünk,  most a cselekvés egy új szintre lép, és ha ez cselekvés, amit a világotok akar, ez a cselekvés, amit a világotok igazán akar.

Az Avatar-történet, amely jelenleg az energia-inspirációs rácson helyezkedik el, csodálatosan megnyitotta az emberi elme belső dimenzióit, hogy megvizsgálják, hogyan egyesülnek az energiák. Az energiák egyesülésének módja az Avatár történetében, és tudatában vagyok annak, hogy nem mondhatok túl sokat, mert ez a csatorna csak emlékezetében tarthat valamit belőle, és mi most nem ezt akarjuk, ezért tartsuk szem előtt azokat, akik látta ezt a történetet, és azok, akik elmennek, és megnézik ezt a történetet, nézzétek meg, hogy hogyan kapcsolódnak össze az energiák, vizsgáljátok meg a lovas és sárkánya közötti egyesülést, valamint a személy és a természet más aspektusai közötti kapcsolatot, hogyan kötődnek az állattartókhoz, és az állati társaikhoz és mit csinál ez, ez az a kapcsolat, amelyre szeretnénk gondolni, és most Kuthumi-Agrippa nem ad több információt az Avatarról, azok közületek, akik látták pontosan tudják, miről beszélek.

Mindegyikőtök megkapja a lehetőséget, hogy kapcsolatba léphessen, hogy létrejöjjön ez a csodálatos kapcsolat önmaga azon részeivel, amelyek több okból is széttöredeztek, azonban ebben a konkrét esetben én, Mária Magdolna, St. Germain és Kuthumi-Agrippa támogatásával segítek nektek visszaszerezni a lángotokat és kulcsotokat, az energiákat, annak energiáit belőle kezdve kimondottak (ezzel) és felkészítve a testeteket a megfelelő integrációra különösen azokét, akik fizikailag elutaznak majd Egyiptomba.

A testeteknek erősnek kell lennie, a testeteknek biztonságban kell lennie ennek fényében, és amikor erősről beszélek, akkor energetikailag erősről beszélek, lelkileg erősről beszélek, mert ezek olyan hatalmas világok, amelyekkel kapcsolatba léphetek, és amelyekkel találkozni fogtok és szembe kell néznetek. Ezek az energiák felkészítenek titeket arra az energiacserére, amely a Szárnyas Sárkánnyal és annak lovasával való kötődési folyamat során megy végbe.

Tehát azt akarom, hogy most mélyen lélegezz be, lazítsd el tested és csendesítsd el elmédet.

Érezd St. Germain és Kuthumi-Agrippa fényét. Érezd Mihály Arkangyal, Jezabel Istennő és Guinevierre fényét, és légy tudatában annak a több százezer fénylénynek, akik Egyiptomban dolgoznak, és megnyitják szívüket előtted, és üdvözölnek a mágia birodalmába, a változás birodalmába.

A mágia birodalma egy nagyon valós világ, egy olyan világ, amelyben legértékesebb álmaid, reményeid és vágyaid vannak. Ez egy olyan világ, amely azok számára van fenntartva, akik úgy döntöttek, hogy autentikusan élik életüket, ez a világ csak azoknak a bátor lelkeknek nyitja meg az ajtókat, akiknek nagyon ijesztő és félelmetes helyzetekkel kellett szembenézniük, azok, akiknek életük legnehezebb döntéseit kellett meghozniuk szívük és lelkük szabaddá tétele érdekében. Ti vagytok azok, akiket behívtak a mágia világába, a mágusok, a varázslók világába, akik tudják használni a természet törvényeit, a felemelkedés törvényeit, mindazokat a törvényeket, amelyek Isten és Istennő mindenható fényét keltik teljesen életre bennetek.

Most azt akarom, hogy lélegezz be mélyen miközben ellazítod magad, képzeled el önmagad, miközben időn és téren keresztül átszállítanak a fény szentséges helyeire Egyiptomba, a hatalmas nyílt sivatagokba.

Hívd a személyes vezetődet, őrangyalodat és azokat az állati lényeket, akik veled járnak és rajtad keresztül dolgoznak.

A Föld Anya testének mélyén keveregve egy olyan energiarezgés van, amely nagyon hosszú ideig szunnyadt. Ezek az energiák elsősorban a természeten keresztül működtek, elrejtve a hegyekben, elrejtve az erdőkben és a vizek mélyén, és kint az űrben, figyeljétek meg, tudván, hogy eljön az idő, amikor visszatérnek, ahol találkozni fognak emberi formában lévő társaikkal/kiegészítőikkel, az eredeti lovasokkal, azokkal akik beragyogtatják az ösvényt, hogy a többiek kövessék őket.

Ez a szolgálathoz való visszatérés hívása, hogy ébredjetek fel, megengedve a Föld Anya testének, hogy megnyíljon és hogy befogadja a hozzá érkező erőteljes vibrációkat annak elismeréseként és megerősítéseként, hogy elérkezett az idő, hogy a mitikus világok úgynevezett teremtményei most visszatérjenek csak azért, hogy rájöjjenek, hogy történeteik soha nem voltak mítoszok, valójában nagyon is valóságosak, de a mitológia eszközén, a mitikus és fantasztikus fantáziatörténeteken keresztül tartották az esszenciát élőn.

Azok, akik megírták a mágikus/varázslatos világok ezen mitikus teremtményeinek csodálatos történeteit, a világokét, amik az emberi szemeken túl rejlenek, ezek azok, akik mindig emlékeztek, akik mélyen magukban tudták, hogy közel az idő, és ezeknek a lényeknek az esszenciája, amelyek azokon keresztül szóltak, akiket megbíztak az emlékeztetésre, és üzenetük ezen csodálatos történetek formájában jött létre, amelyeket olvastok, hallgatok és megnéztek.

Tehát ezek a történetek most más formában elevenednek meg, és már nem egy televízió lapos képernyőjén vagy egy könyv hasábjain megjelenő életformák, most mélyebb értelemben, az emberek szívében, elméjében és testén keresztül elevenednek meg, akik ezeknek a mindenható energiáknak a társai/kiegészítői, hogy az összes élet számára tett szolgálatuk következő szintje aktiválódhasson és megtörténhessen.

Látjátok, szeretteim, nemcsak szolgálati szerepetek van, nemcsak bizonyos energiák kötnek benneteket a szolgálati szerephez, más életformák is vannak, akik ugyanazokkal a szerződésekkel rendelkeznek, és ha a szolgálati szerephez kötődnek, az nem legyengítő, gátló karmát jelent, hanem megtiszteltetést, mindenható megbecsülést.

Tehát azt akarom, hogy most érezd meg a Föld Anya testének felgyorsulását, a testedhez szólva, miközben felismered, hogy valójában mi tér vissza a Földre, ez a más világok újból való Földdel egyesülő ereje, varázsa, nagyszerűsége és esszenciája, az emberekkel, és feltárja a velük való munka lényegét és lehetőségeit. Lélegezz be mélyen, kilélegezve teljesen. Lazítsd el az elmédet, lazítsd el a testedet.

Most St. Germain eléd áll, megérinti a gyökércsakrád aktiválva a Tisztességes/Igazságos Csere Törvényét, legyökereztetve ezt a Földbe és mindazok alapjain belül, amelyek életet tartanak, különösen a Föld Anya és minden élőlény csakráiba.

Ezután át tér a szexcsakrádra, aktiválva a Szabad Akarat és Választás Törvényét.

A napfonatcsakrádba aktiválj a Bőség Törvényét.

A szívcsakrádba a Vonzás Törvényét.

A torokcsakrádba a Felemelkedés Törvényét.

A harmadikszemedhez érve aktiválja a Cél Törvényét.

És a koronacsakrádban a Megkülönböztetés/Különbség tétel Törvényét.

Ez munkába fogja az Arany Kelyheket, amik az első 28 Víz Kaput tartják és most aktiválja a fény kódokat azért, hogy a Víz Sárkányok most szintén magukhoz térjenek, felkészülve a visszatérésükre miként a Szárnyas Sárkányok is visszatértek, és így van ez a fény integrációjával, képzeld el mind a hét törvényt, amelyek a fény alapját tartják egyesülnek egy erőteljes erőben a testeden belül és a Föld Anya testén át kiterjednek.

Add át magad ennek a fénynek és bízz abban, hogy ez egy olyan energia, egy olyan fény, amely azért jön, hogy támogasson téged a szolgálatod ösvényén, egy ösvényen, amely a szabadságba vezető személyes ösvényed.

Végy egy újabb mély lélegzetet be, lazítsd el magad teljesen és azt akarom most, hogy érezd a Háromszoros Isten és Háromszoros Istennő energiáját magad körül és legyél tisztában most egy lénnyel, ez Hatsepszut Királyné és most belép a körülötted lévő fény körébe.

A Hármas Isten és Istennő, Hatsepszut királyné segítségével, most aktiválja az egyedülálló fényrácsot, amelyet minden olyan láng hoz létre, amelyet Saint Germain begyűjt.

Bár ezek a lángok még nem voltak teljesen aktiválva, energiájuk megérint téged, és ez folytatja a növekedését veled, és az együtt izzó és növekvő lángok által létrehozott fény kinyitja azt a portált, amelyen keresztül a Vízi Sárkányok hamarosan át haladnak majd, hogy egyesüljetek Sárkány Lovasaikkal, de először üdvözöld a Szárnyas Sárkányok energiáját, tüzüket, fényüket, lélegzetüket, szárnyaikat, amelyek a szabadságba visznek.

Képzeld el ezt a mindenható jelenlétet, érezd ezt összekapcsolódni veled, miközben életre kelnek, a formájuk/alakjuk kiszabadul a fizikai Földből, a rejtekhelyükről, és most fényük kinyitja azokat az ajtókat, amelyek lehetővé teszik ezen ősi lények teljes energiájának áthaladását az elkövetkező hetekben, és nektek is, emberi kiegészítőiknek/társaiknak, akiket Szárnyas Sárkánylovasoknak hívnak, most hívunk titeket, megparancsoljuk nektek, hogy ébredjetek fel, mert az átjárók aktiválódtak, titeket szólítanak, itt az ideje, hogy áthaladjatok, kulcsok rátok várnak.

Ezen az ajtón túl három nagyon fontos ajándék van, és amikor elfogadod ezeket az ajándékokat, akkor dinamikusan átalakítják életed nagyon fontos területeit. Ezek az ajándékok segítenek abban, hogy életed számos részében felismerd mi volt a céljuk, és ezek a lángok, a Kozmikus Törvények és az összes eljövendő sárkány biztosítani fogják az ébredés folytatását, az ajándékok átadását és a lélek felszabadulása felé vezető utat és a lelked további meghatalmasítása/feljogosítása megtörténik.

A Szárnyas Sárkányok és Sárkány Lovasaik, ti vagytok a Tűz és a Levegő Kapu őrzői, a Szellem nyers tűzének erejét képviselitek, amely átégeti az illúzió fátylait, most, miközben az energiádat a felsőbb intelligencia frekvenciáival összehangoltan nyitod meg, biztosítod a tudatos kapcsolatodat az Isten/Istennő Elme tudatával.

Szárnyas Sárkányotokkal végzett utazásotok során fenntartjátok a száznegyvennégy Tűz Kapu és a száznegyvennégy Levegő Kapu energiáit, amelyek előkészítik az utat a Víz Sárkányok visszatéréséhez és lovasaik felébresztéséhez. Tehát most egy új módszert választottatok a szeretet megjelenítésére/bemutatására, az önszeretet növekedésére, új projektek és ötletek szülésére, saját magához fűződő kapcsolatotok megerősítésének kiépítésére az érzelmileg, mentálisan, fizikailag és spirituálisan, és gyönyörű meleg barátságok és szeretetteljes kapcsolatok kiépítését azokkal, akik ennek az új, sokkal továbbfejlesztett és tökéletesítettebb fénytestnek a frekvenciáján rezonálnak, amit megtestesítettek.

Vegyél egy mély lélegzetet, lazíts, nyisd ki a szíved és üdvözöld ezeket az energiákat.

Hatsepszut királyné most egy kettős végű kristályt helyez el a szívcsakrádba. Ez az óramutató járásával megegyező irányban forogni kezd, felszabadítva a kódokat tartalmazó energiákat, hogy kinyissa a szíveden átvezető kaput, hogy ezek a csodálatos Szárnyas Sárkányok összekapcsolódjanak a folyékony szeretet erőteljes forrásán keresztül. Tüzük, szenvedélyük, gyors elméjük és nagyon fejlett intellektusuk megmutatja, hogyan lehet kapcsolatba lépni olyan világokkal, amelyekre eddig nem volt lehetőségetek, és minden egyes helyen, ahol lerögzítjük ezeket az energiákat Egyiptomban fizikailag is, ezek a kapcsolatok megerősödnek, és azok, akik fizikailag elutaznak Egyiptomba a jövőben, csakráitok fizikai portálokká válnak, amelyeken keresztül ezek az energiák kommunikálni fognak. Néhányatoknál lehet, hogy mind a hét csakra kommunikál, másoknál csak egy adott energián keresztül kommunikálhatnak ezek az energiák, de a varázslat mégis tovább fog terjedni.

Most csak add át magad ennek a szívcsakrádon keresztül forgó energiának, amely e kettős végű kristályból származik, és ez növelni kezdi azt az sebességet, amellyel az energiameződ képes elnyelni ezeket az új energiákat.

Lélegezz be és lazíts, add át magad és bízz benne, tudd, hogy amit választottál, már megváltoztatta az életedet, amit tenni fogsz, az zavarba ejtő igazságok világát tárja eléd, és ekkor látod meg, akkor valóban meglátod, milyen felháborító és mennyire dinamikus az igazság, és valójában sokkal furcsább, mint a fikció.

Önmagad és életed minden fiktív aspektusa lemorzsolódott, a jövőben még több fog jönni, de most ebben a pillanatban, amikor meghallod a hangomat, vagy amikor elolvasod ezeket a szavakat, tudd, hogy amikor ezt az üzenetet megkapod, nagyon fontos döntéseket hoztál meg, amelyekre szükség volt ahhoz, hogy lehetővé tegye ezt a lehetőséget, hogy ez egy legyen veled.

Ez a választásod, hogy eltávolodsz ezektől a fiktív aspektusoktól, amelyek kontrolláltak téged a félelem révén, amelyeket mostantól száműzöl, és még akkor is, ha az utazás vagy a változás folyamata még befejezetlen, legalább aktív, legalább te választottad, és az energia áramlik, és ez a fontos.

Tehát, lazítsd még egy kicsit, miközben az energiák tovább folytatják az áramlásukat rajtad keresztül megnyitva az átjárókat azoknak, amelyek most fognak (el)jönni.

Amikor a Sárkány Lovasok egyesítik a fényüket Egyiptom fizikai helyszínén, csak képzeljétek el milyen csodálatosak ezen új dinamika energiái és a változások, amiket ezek előidéznek a világotok számára, hogyan nyitja meg ez azoknak a szívét és elméjét, akik keresték, azoknak, akik azt is tudták, hogy az úgynevezett fantázia világ valójában nagyon is valóságos világ.

Azt akarom most engedd meg, hogy ezek az energiák elérjenek a Sárkány Lovasokig, akik gyermekek. Ezekhez az erőteljes lényekhez, akik jelenleg gyermek testben vannak, akiknek hordozniuk kell ezeket az energiákat a jövőben, ezek a gyerekek képesek kiaknázni ezeket az energiákat olyan módon, amire a felnőttek közül sokan nem képesek, egyszerűen azért, mert a gyerekeknek még nem volt ugyanolyan szintű programozása, mint a felnőtteknek, ezért ennek a csodálatos szövetnek részese kell hogy legyenek, hogy valóban integrálják ezen hatalom/erő esszenciáját, ezt az autentikus nyers szellemet, a fény szellemét, az Atya/Anya Isten szellemét. A Fejlett intellektus felsőbb elméjének és Teremtésének szellemének a nyers erejének valódi esszenciáját, valódi szeretetét és valódi életerejét, amely megtestesíti a lélek tovább növekedésének technológiáját. Ez most aktív, ez még közelebb hozta a Mennybe vezető ajtókat a Föld birodalmához.

Vegyél egy mély lélegzetet be és amint kilélegzel csak lazítsd ezekben az energiákban, csak engedd meg, hogy tegyék, amit tenniük kell.

Mihály Arkangyal és St. Germain mos a tested fölé állnak Kuthumival és a személyes erő egy csodálatos lángját aktiválják a napfonatcsakrádban, ami gyökeret ereszt a gyökércsakrádban és a lángnyelve a koronacsakrádig terjed ki. Ez meg fog tartani és megvéd téged mindezen energiákra való felkészülés ideje alatt a következő aktiválásig.

Tehát azt akarom, hogy most köszönetet mondj mindezért az energiákért, amelyeknek ki voltál téve. Adj hálát mindazoknak a lényeknek, akik jelen voltak veled, és ezt megfigyelték, megkönnyítve ezt az energiát, hogy a testedbe jusson, összehangolva őket az első hét Kozmikus Törvény isteni dinamikájával, amelyek a fény új világainak növekedésének alapjává válnak, és minden ebből fakadó törvény megtestesíti azt az alapvető esszenciát és jelenlétet, amelyért az emberiség mint kollektíva epekedik – a valódi erő, az igazi szenvedély, az igazi szeretet, az igazi szabadság, a szellem rehabilitációja, a lélek újjáélesztésében, azért hogy ez mind valóban egyként egyesülhessen.

Most mondj köszönetet magadnak, hogy ezt a lehetőséget választottad.

Nagyon óvatosan kezd el visszahúzni tudatodat fizikai testbe vissza a Földre, összekapcsolódva a magasabb testekkel, földeld le fizikai tested, egyesítsd ezt a magasabb testeiddel. Tudatosítsd fizikaiaságodat, és tegyél meg mindent, amit most meg kell tenned, hogy megbizonyosodjon arról, hogy leföldelten a testedben vagy.

Drága fénymunkások, ez az ünneplés mindenható ideje, és minden aktiválással, amit lefolytatjuk a szakrális helyekkel végzett munka során, mesés és fantasztikus lehetőségeket kínál a többi világ megismerésére. A szakrális helyek az energia erőinek erőművei, de ezeken a helyeken nem mindenkinek engedik meg, hogy áthaladjon ezeken a portálokon. Sokszor vannak olyan emberek, akik egy úgynevezett szakrális helyre utaznak, és lehet, hogy nem érezik azt, amit mások tapasztalnak, mert ha a szívük, az elméjük, a testük és a lelkük nem áll készen rá, akkor nem lehetnek kitéve ennek az energiának, ezért az átjárók láthatatlan módon szólnak hozzájuk. Ez az energia visszavonja erejét, és csak elegendő energiát enged meg az adott személy támogatásához anélkül, hogy négy alsótestükben teljesen felülírna sok aspektust, amelyek kárt okozhatnának, azonban azokban, akik nyitottak és kellően fejlettek erre, akik megértik ezeket a törvényeket, az erőteljes energia kitárt karokkal fogad titeket, és olyan átalakulásokat és átmeneteket/változásokat tapasztaltok, amit sokan még soha nem éltek át.

Sokan közületek tanúi lehettek e fényeltolódások mélységének és erejének, amikor velünk jöttetek ezekre a szent helyekre, és arra kérünk benneteket, hogy továbbra is jöjjetek, gyarapítsátok velünk a fényt, hogy segítsetek betakarítani a hatalmas energiákat, különösen az elkövetkezendő években az, ami hatalmas és nagy számban fog megjelenni. Valahányszor ilyen módon egyesültök velünk, akkor ezen portálokká váltok, és a Kuthumi-Agrippa és St. Germain arra kért engem, hogy ezt hangsúlyozzam ki.

Tehát, drágáim, most hagyunk benneteket, hogy érezzétek, ahogy ezek az energiák tovább áramlanak és leföldelődnek rajtatok keresztül, és a megfelelő időben a következő energiaszint eljut hozzátok, és találkozni fogtok a következő szintjével annak, amit ezek a sárkányok hoznak nektek, és azok közületek, akik lovasok, érezni fogják ezt az erőteljes energiát, amely felgyorsul bennetek, a kapcsolódásokat, amelyeknek meg kell valósulniuk, lehetőséget arra, hogy új módon megértsék önmagukat, hogy a Szárnyas Sárkányotokkal való újrakapcsolódás eredményeként nagyobb jogosultságot kapjatok.

Ünnepeljétek meg ezeket az időket, és tudva, hogy mindezeket a helyeket ugyanolyan szakrálisnak kell tartani az emberi lény tisztaságán belül is, aki emberi lény, ugyanakkor teljes mértékben felismeri embersége egó aspektusát, abban a pillanatban, hogy teljes mértékben felismeri annak képességében, amikor az ember önmagára talál.

Ezekkel a bejövő energiákkal lehetőséget kapunk arra, hogy feltámasszuk a sötétebb erők által bezárt/lepecsételt szakrális helyeket, és a bezárt/lepecsételt szakrális helyeket is újraaktiváljuk az általuk megtestesített energiák védelme érdekében, de ezekről többet mondunk el nektek, mikor befejeztük az aktiválásokat ezekkel a sárkányokkal.

Drágáim, mindig emlékeztetünk titeket arra, mennyire szeretünk benneteket és mennyire megtisztelő számunkra, hogy veletek dolgozhatunk. Ez öröm, ez egy utazás, és csodálatos módja annak, hogy a fényt a sok dimenzión keresztül szőjük, és hogy egyesítsük a Kozmikus Törvényeket igazságotok szándékain keresztül.

Azért jöttünk, hogy támogassunk benneteket, azért jöttünk, hogy segítsünk nektek ezen energiák integrálásában. Ti váltok a szent jelképekké, a szent szimbólumokká, a kulccsá, amely tartalmazza a lángotok és a Kozmikus Törvényetek jellegét/tulajdonságát. Ezt időben meg fogjátok kapni. Ha kapcsolatban álltok a Szárnyas Sárkányokkal, ha a többi sárkányhoz kapcsolódtok, akkor ez az információ el fog érni, de most már tudjátok, hogy ez a kollektív tudatos kapcsolat, amely mindannyiótokkal létrejött és megnyitotta a mágiát, a Szellem mágiájának kapuját, a csodák a természet törvényeinek, a Kozmosz törvényeinek, az élet és a szeretet törvényeinek megértésében nyilvánulnak meg, azért vagyunk itt, hogy megmutassuk nektek az utat.

Mária Magdolna vagyok és szeretetem veletek van. Au revoir.

 Mária Magdolna – Egyiptom(2) – Az Elfogadás és Megengedés/Önátadás Törvénye és a 29-35 Víz Kapuk

 https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-egyiptom2-az-elfogadas.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...