Mária Magdolna - A Megkülönböztetés/Különbség tétel Törvénye és a 22-28. Víz Kapuk

Mária Magdolna: A Megkülönböztetés/Különbség tétel Törvénye és a 22-28. Víz Kapuk

10440649_737976606241380_5087443434545273650_n.jpg

Csatornázta: Michelle Eloff©

Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. január 28.-án

Forrás: lightweaver

Fordította: Hatejer Emese

Előző Víz Kapus közvetítés:

 

Mária Magdolna – A Cél Törvénye, a Bőség Törvénye Második Rész és a 15-21. Víz Kapuk 2010. január 25

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-cel-torvenye-boseg.html

____________________________________________________________________

Mária Magdolna vagyok és üdvözöllek mindannyiotokat az isteni szeretet és fény szent jelenlétében.

Miközben minden egyes pillanat kibontakozik előtettek, szemtanúi vagytok annak, hogy egyes részeitek eltűnnek, utat engedve önmagatok új részeinek, hogy kiemelkedjenek, hogy szemeiket az új világ egeire emeljék, és hogy felkészüljenek a létezés egy új módjára, a látás, a gondolkodás és az érzés egy új útjára.

Az Atya/Anya Isten isteni fénye és ereje a lényetekben lakozik, ezzel már egy bizonyos szinten tisztában vagyok. Ez azon fény, amely meghatalmasít titeket, hogy döntéseket hozzatok azokban a pillanatokban, amelyeket az életetekben bemutatnak, amely minden pillanatban történik.

A Megkülönböztetés/Különbség tétel Isteni Törvénye vezet rá titeket arra, hogy megértsétek miből áll az igazságotok, és segít megérteni annak fontosságát, hogy kiválasszátok azt, ami az energiátokkal rezonál.

Az aktiválásra szolgáló hét Víz Kapu megtartja a fény folyékonyságát, a kreativitás szakrális vizeit, amelyek amikor integrálódtak akkor feltárják számotokra az erőt, amely a bölcsességgel és a szeretettel való megkülönböztetés felismerésének képességében rejlik.

A Megkülönböztetés/Különbség tétel Törvénye arra kér titeket, hogy ismerjétek el az igazságotokat és ahhoz, hogy elismerjétek az igazságotokat sokkal jobban kell ismernetek önmagatokat is. Ez a törvény szintén arra kér benneteket, hogy alkalmazkodjatok az igazságokhoz, azokhoz amelyek önmagatokról, másokról és az élet egészéről való előre megalkotott elképzeléseiteken és megítéléseiken túl létezik.

Ez a törvény létfontosságú része a lélek életben maradási képességeinek, és elengedhetetlen, ha valóban meg akarjátok ismerni az Anya/Atya Istent.

A Megkülönböztetés/Különbség tétel mindig olyan valami volt, ami összezavarta az embereket, a folyamata, az erő és képesség, hogy alkalmazzák ezt a törvényt, és ez meghatalmasít titeket és megmutatja nektek az isteni dinamikák kibontakozását minden pillanatban, kiváltképpen akkor, amikor tudatosan arra összpontosítotok, hogy az energiát fektessetek be a szeretetbe való emelkedésbe, a káosz világán való felülemelkedésbe, magatok mögött hagyva azt. Még inkább, mint eddig, létfontosságú, a Megkülönböztetés/Különbség tétel Törvényének alkalmazása, az új energiák magasan hangolt frekvenciák, amik a testetekben lévő rendszerekkel kommunikálnak, azokkal amelyeknek nem vagytok tudatában. Ez a tudattalanul (zajló) kommunikációs rendszer folyamat helyrehozza, újrakalibrálja és újrahangolja a fény és szeretet összes frekvenciáját bennetek. Ezen energiák hatalma és ereje végett, fontos, hogy ti mint a színpad közepén álló személyek továbbra is fellépjetek, folytassátok a játékotok jeleneteinek eljátszását, miközben mindezen  “színfalak mögötti” folyamatok végbemennek biztosítva, hogy minden tökéletesen működjön.

Ezért egyelőre nem kell aggódnotok azzal kapcsolatba, hogy pontosan mit is csinálnak ezek az energiák veletek; amire most összpontosítanotok kell, miután már integráltatok néhányat ezekből a törvényekből, felismeritek, hogy a Megkülönböztetés/Különbség tétel Törvénye megköveteli tőletek, hogy megbecsüljétek annak tényét, hogy az új energiák magasan hangolt frekvenciájú energiák, tehát körültekintőbbnek kell lennetek azzal kapcsolatban, hogy mit engedtek be a teretekbe, mit engedtek be önmagatokba, hogy részetekké váljon, milyen embereket, a környezeteket, a gondolatokat, cselekedeteket és minden mást, amely hatással van rátok és az egyéni életetekre.

Az információ tárházai bennetek már beállítási folyamatban vannak, és a bölcsesség gyöngyeinek végtelen csodái, amelyek a felszín alatt rejlenek most a felszínre úsznak, az élet szakrális vizei keresztüljönnek a Víz Kapukon közelebb és még közelebb hozva őket a felszínhez, azért hogy visszaszerezhessétek ezen ritka és szentséges gyöngyöket és viselhessétek őket, elsajátíthassátok őket és hogy büszkék legyetek arra, amit elértettek.

Megkülönböztetésen/Különbség tételen keresztül, képesek vagytok megkérdőjelezni a hiedelmeitek olyan aspektusait, amelyeket talán még nem kérdőjeleztetek meg korábban. Amikor negatív és legyengítő energiákat engedtek be a teretekbe, akkor lehetővé teszitek a sűrűbb vibrációknak, hogy megzavarják az új fényt, az új életmintákat és az életerőt, amelyet behoztatok abba a rendszerbe, amelyet életnek hívtok.

Az egyénnek azonban óvatosnak kell lennie, hogy ne váljon neurotikussá vagy paranoiddá a megkülönböztetés/különbség tétel körüli témában, ez a törvény megtanítja nektek azt, hogy hogyan érezzétek meg azt mi is az igaz, hogyan ismerjétek meg az igazságotokat, ez nem egy intellektuális, analitikus vagy logikus folyamat, ez a belső tudásotok hatalma.

Kuthumi-Agrippa néhány évvel ezelőtt már megtanította tiszteletben tartani és hallgatni minden érzéseteknek az első tíz másodpercére való figyelését, amikor valami újjal vagy potenciálisan ártalmassal kell szembenéznetek, vagy bármivel, amely változtatást és másféle lehetőségeket kínál. Nem számít, hogy mások mit gondolnak rólatok, mit éreznek veletek kapcsolatba, nem számít, hogy mások hogyan érzik magukat azzal kapcsolatban, amit bizonyos helyzetekben vagy bizonyos lehetőségekben éreztek, egyediek vagytok, a vibrációtok egyedülálló. Igen, vannak hasonló szálak, amelyek mindegyikőtökön áthaladnak, azonban a tervrajzotok[blueprint] ugyanolyan egyedi, mint az ujjlenyomatotok, mindig emlékezzetek erre.

Ha valamiben olyan személyhez folyamodsz, akiben bízol, mégis az, amit valószínűleg olvas, néz, vagy hallgat az nem valós/igaz számodra, nem érzed azt önmagad számára megfelelőnek, ha nem ugyan úgy reagálsz mint mások, egy pillanatra se tagad meg az igazságod azzal tapasztalattal kapcsolatban, mivel amikor ezt teszed nem csak az intuíciódat tagadod meg, hanem megtagadod az igazságodat is és figyelmen kívül hagyod a Megkülönböztetés/Különbség tétel Törvényének erejét is, ezenkívül magadra veszed/ bekajálod valaki más elképzelését is arról, ami igazságnak tekinthető a számukra, de ez nem a te igazságod.

Azt akarom, hogy gondolj az összes olyan időre, amikor is előrehaladtál és meghoztál egy döntést, vagy elfogadtál valamit a jobb megítéléseddel szemben, ami azt eredményezte, ahogyan érezted magad, ezek mind olyan nyomok, amik emlékeztetnek téged arra, hogy Megkülönböztetés/Különbség tétel Törvénye hogyan védelmez téged, hogy hogyan akadályozza meg az életedben a szükségtelen folytonos ismétlődést.

Tehát, szeretném ha mindannyian hallanátok és éreznétek, azt hogy legyetek a pillanatban és hogy tiszteljétek azt, amit a testetek mond számotokra. A testetek sejtjei emlékeznek mindenre, és az új energiák, amelyek bejönnek megváltoztatják a sejtjeitek mintázatait, ami azt jelenti, hogy megváltoztatják a tárolást, más szavakkal az információ tárolást, a sejtjeitekben.

Ez megváltoztatta a viszonyulásotok módját, ez megváltoztatta annak módját ahogyan különbséget fogtok tenni a dolgok között, és még úgy is találhatjátok hogy valami, ami eddig rezonált veletek egy ideje, vagy valaki, aki rezonált veletek; hirtelen (ez az viszonyulás) dinamikusan megváltozik, ez nem azért van mert rosszak vagy jók, vagy mert rosszabbak vagy jobbak mint ti, ez azt jelenti, hogy eljött a változás ideje, elvégezték azt, amelyet el kellett végezniük és használhatjátok a megkülönböztetés erejét, hogy felismerjétek ebben az újat és továbblépjetek bűntudat nélkül, ítélet nélkül és azon félelem nélkül, hogy újrateremtsétek a legyöngítő mintákat, amelyek fájdalmat, szenvedést és szomorúságot okoztak nektek a múltban.

Azt szeretném most, ha lehunynád a szemeidet, ha még nem tetted meg, és lélegezz be mélyen a testedbe érezve a valódi éned fényét és erejét összeolvadni önmagaddal, tartalmazva a Minden Ami Van esszenciájának igazságát szilárdan és biztosan a lényed középpontjába.

Ezen energia egy dinamikus vibráció, ennek képessége, ennek fénye és az összpontosítás ezen pontja átvezet az illúzió fátylain. Ezen falak rendszereket tartalmaznak, élő mintázatokat és kódokat, amelyek által éltetekben mindennek meg kell, meg fog és meg is változik továbbra is. Az idő gyorsulásával bíznotok kell ezekben az energiákban, és a törvényekben és a beépített mechanizmusokra kell támaszkodnotok, amelyek figyelmeztetnek az igazságra, a veszélyre és bármi másra, amelyet tudnotok kell.

Ne tagadjátok meg a belső minőségeket, amelyek megajándékoztak a láthatatlan kommunikáció rendszereinek sok formájával, könnyebb számotokra, hogy megbízzatok ezen új élet áramlásában. Ez egy mamut nagyságú váltás időszaka, egy idő, ahol számítanak rátok, számítanak az ösztöneitekre, azok által vagytok vezetve, akik mélyen szeretnek titeket, és biztosítani fogják a folyamatos felgyorsított előrehaladást.

Azok, akik még mindig el vannak veszve az elméjükben, a félelmeikben és a múltjukban nagy nehézségeket fognak tapasztalni a változás ezen időszaka alatt, azonban, szerencséjük van, hogy az olyan egyének, mint ti utat fognak mutatni nekik, mivel megcsináltátok az alapozást, bemocskoltátok a kezeiteket, mélyen befelé ástatok, és felélesztettétek önmagatok alvó részeit, visszaszereztétek azokat a kincseket, amelyeket elrejtettek előletek, és jutalmatok rajtatok múlik. Tehetségesek vagytok, szeretteim, azok vagytok, akik szolgálják azokat, akik még nem látták, amit ti látattok, azok, akik még nem érezték azt, amit ti éreztetek, és minél jobban tiszteletben tartjátok az összes törvényt, annál erősebbé válik a vibráció, hogy az embereket az isteni igazságuk keresésére késztesse.

Azt szeretném most, ha elképzelnéd Mihály Arkangyalt és Kuthumi-Agrippát előtted állni.
Mihály Arkangyal előtt van a Víz Kapuk Hét Kelyhe. A jobb kezében pedig egy csodálatos Ametiszt Kristályt tart.

Miközben az első kelyhet tartja, a kristály végét a vízbe teszi, feltöltve ezt a kristály erőteljes vibrációjával.

Odaadja neked az első kelyhet, amelyből innod kell és vidd az energiát a gyökércsakrádba.

Minden egyes kehely, amelyet átad neked, az Ametiszt energiájával tölti meg, és miközben kiiszod mindet, a szakrális vizek az összes csakrádba beáramlanak megerősítve az érzést az érzelmi testedbe és az élettel való áramlást és a kollektív tudatosság végett is.

Folytasd az ivást. Engedd meg ezeknek az energiáknak, hogy egyesüljenek a Minden Ami (te) Vagy nagyobb nagyszerűségével.

Engedd meg magadnak, hogy megnyisd a szíved, a tested és az elméd, hogy annak ideája bejöjjön, hogy te vagy ez a meghatalmasodott személy, aki megérti a megkülönböztetés fontosságát, az egyén, aki az igazság és bölcsesség pontjából tudja hogy a megkülönböztetésben nincs bűnösség, és a Megkülönböztetés/Különbség tétel gyakorlásán keresztül, sok fájdalomtól kíméled meg magadat és azok is, akiknek meg van a bátorságuk hasznosítani a belső bátorságuk eredményeképpen, tisztelve a belső érzéseiket és gyakorolni a  Megkülönböztetés/Különbség tétel Törvényét.

Miközben a megszentelt vizek az összes csakrádon átfolynak, az akarom most hogy képzeld el, ahogyan az élet ezen vizei beszivárognak a Föld Anya testébe, a testén lévő és testén belül lévő vizek mindegyikébe, az összes víztömegbe.

Miközben ezek az energiák áramolnak, folynak, az akarom most, hogy szabadíts fel örömteli és vidám érzéseket és gondolatokat, vagy bármilyen pozitív érzelmet, amit most őszintén tudsz érezni.

Határozd meg a szándékodat, hogy ebben a konkrét időben az erőteljes igazság, ami a teljes mértékben meghatalmasodott érzelmi testben létezik érintse meg a kollektív szívét, és hogy ezek a vizek gyengéden szállítsák őket jelenlegi állapotukban az új világuk, új igazságuk irányába és az erőteljes gyógyulásba.

Azt szeretném most, ha tudatába kerülnél Nimué Istennőnek, aki feltűnik előtted, és megáll Mihály Arkangyal mellett. Az energiája az érzelmek és érzések tiszta esszenciális szelleme. Az érzelmek járművek, amelyekben az érzéseitek utazhatnak, és ha érzelmileg traumatizáltak vagytok, akkor az érzéseiteket sérült, megrongált "járművek" szállítják, olyan "járművek" amelyek talán a vágyott célotokkal ellentétes irányba visznek.

Nimué felkínál neked egy gyógyulási lehetőséget, amelyet ő biztosít a testének esszenciája révén, egy gyógyítást, ami eltávolítja az összes sérült, megrongált " járművet" amelybe az érzéseid utaztak és új járművekkel helyettesíti őket.


Az elkövetkező néhány napban változást fogsz tapasztalni az érzelmeidben, talán sokkal mélyebb szinten érezheted az érzéseidet, ennek oka a gyógyítás, amit Nimué idéz elő számodra, elvisz a rejtett én mélyebb birodalmaiba ahol felfedezed azokat az érzéseket, amelyek elrejtették magukat előled, mert nem volt megfelelő „jármű” számukra, amelyekben utazhattak volna, de most az új, továbbfejlesztett "jármű flottával" az érzelmeid új utakon fognak haladni, az érzéseidet új járművek szállítják, a szépség, az erő és az átalakulás új járművei.

Nimué Istennő átad neked egy csodálatos tündérrózsát, utána a kezedbe ad egy lótuszvirágot és aztán a kezedbe ad egy gyönyörű, és igen, kissé nyálkás békát. A béka képviseli a megtisztulást és a tisztítást, ennek hangja odahívja az élet vizét és a Föld tisztítását és táplálását, és ez a béka előidézi a megtisztulást számodra és egy új, szabadabb vízáramot, más szavakkal érzéseket, érzelmeket és kreativitást vezet le az életeden keresztül.

Az elkövetkező néhány napban tisztában kell lenned azzal, hogy mennyire hangolod rá az energiádat arra, ami körülötted történik, tudatában kell lenned annak, hogyan reagálsz vagy válaszolsz, és hogy hogyan érzékeled most a Megkülönböztetés Törvényének felhasználásával járó erőt és a változást, amit ez magával hoz. Jegyezd fel ezeket, írd le a naplódba, mert így tudod ellenőrizni a kisebb, apróbb és főbb megfogható változásokat, amelyek lezajlanak az életedben.

Ha vannak részek az életedben, amiket elutasítottál, vagy ha vannak részek, amiket elfogadtál, azért mert mások különbségtételével/megkülönböztető képességével működtél és a jobb megítéléseddel szembe mentél, ez a törvény és ezek a Víz Kapuk most megadják neked  a lehetőséget, hogy véget vess ennek, hogy átalakítsd ezt és hogy létre hozd a változásokat, amelyek a legjobb előnnyel járnak a helyzetedben és mindenkinek, aki része ennek.

Számos új dolog is előtérbe kerül, a szívverés megváltozása, gyors cselekvés, mivel a víz gyorsan mozog, és minden részedben (belefolyik), ahol stagnált víz volt; ezeket a részeket most megtisztítják, és ez az ajándék, amelyet Nimué békája kínál neked. Többé nem kell kockáztatnod, hogy az életedet stagnálással, betegséggel, érzelmi kitörésekkel magadban éld meg, mindennek együtt kell áramolnia ugyanabba az irányba, hogy felerősítse ezen csodálatos álmokat, szándékokat, összes ezen látomásokat és célokat, amelyeket meghatároztál önmagad számára, kitárva az ajtókat a vágyott végkimenetelek jövőjéhez.

Érezd, ahogyan Nimué, Mihály Arkangyal és Kuthumi-Agrippa fénye melengeti a testedet, a fényük hője megolvasztja a benned lévő jéghegyeket, az érzelmi tested bármilyen részét, amely megfagyott az időben az most felszabadításra kerül, átadhatja magát ezen tiszta szeretet melegségének, amely felszabadítja ezt, hogy egy új pályára, egy új irányba, egy új dinamikába és egy új isteni sorsba vigye.

Ha ezen a ponton van valami, amelyhez segítségre van szükséged e törvénnyel kapcsolatban, akkor most tedd fel a kérdést annak a háromnak, akik előtted állnak.

Ha nem kapsz azonnal választ, akkor tudjad, hogy a következő néhány napban fog érkezni, ezért, ismét érezz, hallgass és add át magad.


Végy egy mély lélegzetet be, kilélegezve a szádon át és engedd meg az energiának, hogy folytassa a növekedését.

Érezz, ahogyan a teljes mesteri éned szeretete átölel téged, biztatva a belső erődet és bátorságodat, hogy elsajátítsd ezt a feladatot, hogy átmenj ezen beavatáson, és hogy elfogadd önmagad meghatalmasodásának újabb szintjét és hogy megragad ezt az isteni lehetőséget, hogy egyesülj egy még teljesebb és erőteljesebb Isteni Tervel, mint amihez hozzászoktál.


Ez a változás áradata, szeretteim, nektek kell mozdulnotok, az élet áramlata a Tízszeres Univerzum energiáin és folyékony szeretetén keresztül szállít titeket, most az összes energia folyékonyságát tapasztaljátok, amik most az áramlatukon és folyamukon hordoznak, amelyek egyenesen olyan pontba vezetnek, ahol önmagatok új dinamikus aspektusaival fogtok találkozni.

Csak engedd meg ezeknek az energiáknak, hogy beléd töltődjenek, adjad át magadat ezeknek és adj hálát.


Mihály Arkangyal most átadja neked ezt az Ametiszt Kristályt.

Nimué Istennő előtted áll, megfogja a kezeidet és az energiád egy folyékony testé válik egyesülve az övével, amely szintén egy folyékony testé válik és az elkövetkező néhány napban ez a két folyadéktest átfolyik egymáson, támogatva a fizikai éned a gyógyulás ezen ideje alatt.

Kuthumi-Agrippa átad neked egy arany tollat a szárnyából, a védelem egy tollát és ez a toll képviseli az Arany Tudatosság fényében létező erőt.

Az Arany Tudatosság az, amely megtestesíti az összes igazságot abban a pillanatban, amiben találjátok magatokat, és az alkímiai folyamat folytatja a kibontakozását minden alkalommal, és mindenkor, amikor megtaláljátok önmagatok egy alap (szintű), sűrű aspektusát, amely gyötör titeket, ekkor ezt átalakítjátok annak arany aspektusába, ez megtanít titeket, hogy hogyan használjátok a belső fényeteket alkimistaként, átalakítóként(transzformálóként), gyógyítóként, fény és változás hozóként.

Azt szeretném most, hogy adj hálát. Azt is szeretném, ha köszönetet adnál magadnak ezen lehetőség választásáért, hogy integrálod ezt a törvényt, hogy átmész ezen a beavatáson önmagad sokkal folyékonyabb aspektusaiba és az Anya/Atya Isten nagyszerű mindenható testének folyékony aspektusaiba.

Tudva, hogy az emberiség kollektív teste hatással van az összes ilyen energiákra, semmi nem menekül el előle, de azt választottad, hogy meglovagolod a hullám csúcsát, és azt választottad, hogy az áramlattal haladsz, hogy az áramlattal növekedsz és hogy szabad leszel.

Vegyél egy újabb mély lélegzetet be, gyengéden húzd vissza a tudatosságodat vissza a fizikai testedbe tudva, hogy még mindig kapcsolódsz Nimué Istennőhöz és hogy ezeket a csodálatos energiákat a Megkülönböztetés/Különbség tétel Törvénye idézte elő számodra.

Lélegezz be mélyen, kiterjesztve az energiádat a Föld Anya testének magjába leföldelve magad ezáltal szilárdan és biztonságba az idővonaladon.

Érezd a földet a lábad alatt, válj tudatosság a környezeted energiáira és ismerd el, hogy visszatértél a testedbe, vissza egy mély megértéssel arról, hogy ez a törvény hogyan bontakozik ki és az elkövetkező néhány napban, hétben, hónapban és évben, ami ezt a napot követi, meg fogod tanulni, hogyan értsd meg ezt sokkal jobban, meg fogod látni ezen törvény előnyeit és hogy mennyire fontos ez, hogy megengedd az érzelmeidnek, hogy áramoljanak, hogy engedd az érzéseidnek, hogy átkerüljenek a "járművekbe", amelyek biztonságosak, és más szóval "közlekedésre alkalmasak." Új utat választottál, ez tisztább, biztonságosabb és ez egy közvetlen irányvonal a célodhoz.

Szeretett Fénymunkások, tisztelünk benneteket és becsülünk benneteket mivel vállaltátok a kihívásokat. Megáldunk titeket a nagyszerű szeretettel és örömmel és megtartunk titeket békében, miközben folytatjátok a változást, a növekedést és a régi világ határainak lebontását utat csinálva az újnak, megtisztítva a sűrűséget, amelyek elrejtették azt, ami az új, amit még nem fedeztek fel és kockáztattatok, megtaláltátok ezeket a helyeket és most meg fogjátok osztani ezt másokkal is.

Köszönjük, hogy időt szántatok a közvetítésünk meghallgatására, köszönjük az elkötelezettségeteket, kitartásotokat és legfőképpen köszönjük, hogy szeretitek önmagatokat eléggé, hogy azt választottátok, hogy megosztjátok az időtöket velünk és leföldelitek ezeket az energiákat, ahogyan vagytok, megtisztelve érezzük magunkat és hálásak vagyunk.

A valósi éned fénye tárhatja fel a dinamikus ösvényeket ezen csodálatos sorsba, amit választottatok. A szellemed szabaddá válhat egy teljesen új és élet átalakító módon.

Mária Magdolna vagyok és kiterjesztem a szeretetemet számotokra, a támogatásomat és védelmemet, legyetek békében önmagatokkal.

Au revoir.

Soron következő Víz Kapus közvetítés:

Mária Magdolna – Egyiptom 1 – Bevezető Csatornázás 2010. január 30

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-egyiptom-1-bevezeto.html 

 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...