Mária Magdolna – Egyiptom 3 – Autentikusság/Hitelesség Törvénye és a 36-42. Víz Kapuk

Mária Magdolna – Egyiptom 3 – Autentikusság/Hitelesség Törvénye és a 36-42. Víz Kapuk




Közvetítette: Michelle Eloff©

Forrás:lightweaver

Fordította: Hatejer Emese

Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. február 2, aktiválásra került 2010. március 30.-án Egyiptomban 2

Előző Víz Kapus közvetítés:

Mária Magdolna – Egyiptom(2) – Az Elfogadás és Megengedés/Önátadás Törvénye és a 29-35 Víz Kapuk

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-egyiptom2-az-elfogadas.html

 Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

____________________________________________________________________

Mária Magdolna vagyok és üdvözöllek titeket, isten hozott a fény és igazság isteni és szakrális jelenlétében.

Az isteni énetek fénye számtalan irányba vezetett titeket, minden irány felkínált nektek egy lehetőséget, hogy a saját szokásaitok és mintáitokkal kapcsolatban mélyebb megértést nyerjetek, azokkal kapcsolatban, amelyek szabotáltak titeket, vagy eltérítettek titeket az ösvényetektől, hogy az Autentikus Énetekké váljatok.

Felfedeztétek azon tudás fontosságát, hogy mi motiválja a szándékaitokat, különösképpen azt, amely a tudatalattin belül tárolódik, és ahogyan egyre több és több ezekből a rejtett és láthatatlan aspektusokból a tudatosságotok előterébe kerül, kifejlesztettek egy nagyszerűbb könyörületet magatok számára, és szintén valóban felismeritek annak fontosságát, akik valójában vagytok.

Annak lenni, akik igazából vagytok, lehetővé teszi az isteni énetek autentikus/hiteles természetét, hogy a lelketek révén közvetítésre kerüljön és egyesüljön veletek a fizikai formátokban.

Amikor az egyén kifejezi az igazságát, amikor hiteles/autentikus, akkor az energia felmágnesezi az auramezőjét és ez vonzza az embereket ehhez a autentikus személyhez, mert tudják, hogy az energia őszinte autentikus energia.

Azáltal, hogy hazudtok önmagatoknak és megtagadjátok, visszautasítjátok önmagatoktól a jogot, hogy a valódi énetek legyetek, akkor nem csak önmagatok gyengébb aspektusait hígítjátok fel, hanem önmagatok erősebb aspektusait is, és minden elrejtőzik. Evégett tapasztaljátok azt, hogy nem a valódi énetek vagytok, és ez része a maszkok mögé való rejtőzködéseteknek, amit azért hoztatok létre, hogy valódi természetetek elutasításával a lehető legjobban megbirkózzatok, ezért az elutasítás ezen szintje a hiány egy szintjét eredményezte mindenki számára.

Bármely személy, aki nem autentikusan él, megtapasztalta az elhagyatottnak levés traumáját, úgy szólván, azáltal, amit Hiteles/Autentikus Énnek levésnek érzékelnek. Ahogyan az egyén fejlődik az élet formáló évei során, ezek a valódi aspektusok - a természetes énetek - bezáródnak, és ez az amikor azt tapasztaljátok, hogy önmagatok szintjei elhagynak titeket. Gyerekként nem tudjátok azonosítani, mi történik pontosan, és nem tudtok külön címkét hozzárendelni ahhoz, hogy önmagatok egy részét elhagyjátok. Az elhagyatottság energiája, amely viszont veletek marad, az elhagyás e szintje sok olyan szinthez vezetett, hogy képtelenek vagyok önmagatokba megbízni, ez azonban egy másik törvényre vonatkozik. Fontos tudnotok, hogy az énbe való bizalom az egyik legfontosabb aspektus az Autentikusság Törvényének gyakorlatában.

Ez a Törvény arra szólít, hogy állj a Központi Nap központi sugarába, tehát az szeretném most, hogy hunyd le a szemeidet, hogy lélegezz be mélyen, kilélegezve teljesen és képzeld el önmagad a nagy Központi Nap csodálatos sugarainak közepében állni.

A szoláris energia ezen fényszórója keresztülégeti a sűrűség energiáit és vibrációit, amelyekhez ragaszkodtál, egyszerűen azért, mert azonosultál a kialakult ismerős mintákkal és fogalmakkal, amelyek most már a múltad részét képezik, mégis a kényelmük táplálja benned azon részeidet, amelyek még mindig a sötétség világa fölé való emelkedés folyamatában vannak; és a sötétség a saját félelmeid, és azon részeid amelyek az árnyékokban rejtőztek el, avégett amit megtestesítenek, és ezeknek a természetes erősségeknek vissza kell térniük, tisztába kellett kerülnöd velük kapcsolatban, hogy valóban megértsd az Autentikusság Törvényét.

Most azt akarom, hogy képzeld el, hogy egy sivatagban tartózkodsz és a Nap sugarai ragyognak le rád. Ebben a sivatagban, amely nem messze van tőled, egy varázslatos vízesés található, egy csodálatos szent fény egy mágikus forrása.

Ez a mágia egy medencéje; az Élet Szakrális Vizeinek egy mágikus esszenciája, egy minőség, amely inspirálja az isteni dinamikákat, amelyek a sorsod felé vezetnek téged. Az Élet Szakrális Vizei a folyékony tudatosság életerői most átfolynak a testeden.

Képzelj el engem, Mária Magdolnát, miközben veled vagyok Jezabel Istennő, Guinevierre Úrnő, Ízisz Istennő és a Skorpió Istennő támogatásával. Előtted állunk a fény nővéreidként, a Háromszoros Istennő és a Háromszoros Isten egyesülésének Szent Háromságának isteni szent kapcsolatának jelenlétében állunk, manifesztáva egy hatágú szent csillagot és Salamon pecsétjét. Érezd, hogy az energiáink kiterjednek hozzád, elérik a csakráidat, válj tudatossá Kuthumi-Agrippára, aki most mögéd áll és mellette a balján, Mihály Arkangyal van és a jobbján St. Germain.

A kombinált energiájuk létrehoz egy erőmezőt körülötted, egy olyat, ami bevon téged a fény egy szent takarójával, azért, hogy most biztonságba legyél és biztonságosan elereszthesd az áhítatosan viselt maszkokat, amik elfedték önmagad mágikus és csodálatos részeit.

Tudva, hogy biztonságos eldobni a maszkokat, elhullajtani az elrejtő köpönyegeket és engedd a régi bőröd levedlését is. Minél többet fedsz fel magadból a világnak, annál igazibbnak, annál autentikusabban érzed magad. Ez az autentikus energia szólítja azok autentikus aspektusait, akik osztoznak veled a fényben és azokét, akik készek, azokét, akik hajlandóak és azokét, akik tudják, hogy válaszolni fognak erre, az Autentikus Énjük üdvözöl most téged. Azok, akik még nem állnak készen, tovább lépnek.

Ez az idő, amikor megszabadulsz a mintázat múltbeli paradigmáitól, ami azt eredményezte, hogy elrejtőztél önmagad elől, miközben elrejtetted önmagad aspektusait mások elől is. Annyira jó munkát végeztél, hogy nem is emlékszel, mit rejtettél el, amikor elrejtetted ezt vagy, hogy hová rejtetted ezt, ezért, ez a hét Víz Kapu most az energiát összevegyítik az energiánkkal támogatva téged abban, hogy belépj abba a birodalomba most felfedezve azt, mi rejlik ezekben a rejtett sarkokban, és az amit felfedezel itt az meg fog lepni. A kincsek között néhány piszkos rozsdás szög rejlik, de nagyon könnyedén megszabadulsz ezektől, mivel látni fogod, hogy csak egy lehetőség lehet, az hogy autentikusan élj.

Vegyél egy mély lélegzetet be, kilélegezve teljesen miközben Kuthumi-Agrippa aktiválja az energiákat ezen Víz Kapuk Hét Szakrális Kelyhében. Ezek az energiák megnyitják az érzelmi tested támogatva téged azoknak eleresztésében, amelyek nem az autentikus részeid. Miközben ez az állott energia lecsapolásra kerül a testedből ezen Víz Kapuk vizei helyettesíteni fogják a régit az új energiájukkal és ez folytatni fogja azt, hogy inspiráljon téged azért, hogy magadhoz öleld az autentikusnak levés érzelmi aspektusait és kifejezd önmagad a valódi természetedben.

Vegyél újabb mély lélegzetet be, kilélegezve teljesen.

A Skorpió Istennő most jön és eléd áll, és közted és közte egy hatalmas fekete skorpió áll. Lazíts és legyél nyugodt, mivel ez a skorpió nem azért van jelen, hogy bántson téged, azért van itt, hogy átadja számodra a gyógyszerét, ezt az ajándékot a Skorpió Istennő idézte meg számodra, amely katalizátorként szolgál majd, hogy kiszabadítson a régiből és bevonjon az újba, továbbra is arra inspirálva, hogy fogd az autentikusnak levés érzelmi aspektusait, és kifejezd önmagadat a valódi természetedbe.


A skorpió figyel téged, a mozdulataidat, de nem tesz egyetlen lépést se feléd, amíg nem adsz rá engedélyt, azonban, mielőtt ezt tennéd az energiák újrakalibrálásra kerülnek, azért, hogy a skorpió tudja pontosan a kollektív éned melyik területén kell leraknia a gyógyszert, ha egyetértesz fogadd ezt el, ezért, amíg ezt tesszük, ez lehetőség számodra arra, hogy lazíts annak tudatában, hogy minden Kozmikus Törvény az életed nagyobb kiterjedésének és tapasztalatának irányába vezet téged.

Autentikusan élni azt jelenti, hogy legyél igaz önmagadhoz, az autentikus élet nem azt jelenti, hogy meggondolatlanul élj, ez azt jelenti, hogy a szeretet és bölcsesség eszközeinek valódi felhasználása által élj, mert a bolond nem képes autentikusan élni, a bolond veszélyezteti önmaga aspektusait pusztán a tudatlansága végett, ami abból fakad, hogy nem tudja, hogyan használja fel a törvényeket, de amikor az egyén bölcs, amikor az egyén megérti az energia minőségeit és integrálta a Kozmikus Törvényeket, akkor egy eltérő dinamika bontakozik ki, ahol is visszaszerezheti önmaga részeit, amikről lekapcsolódott, önmaga részeit, amelyek az autentikusságot képviselték, ezért értsétek meg a változás ezen ideje értetek kiált, hogy valamiféle valóság ellenőrzést végezettek, és arra kér titeket, kérdezzétek meg magatoktól, hogy ki irányítja gondolataitokat, cselekedeteiteket és szavaitokat?

Kuthumi-Agrippa mester nagyon erőteljes folyamatokat fejlesztett ki és adott át az ősi tisztítás tanításaival (A Smaragd Misztérium Iskola Arany Templom Tanítások). Ezek a folyamatok belemerülnek a pszichéd mélyen rejlő sötét részeibe, és megmutatják neked mi vagy valójában, és mi nem vagy. Ez az oka annak, hogy az ember nem képes uralja az énjét az én megismerése nélkül, és ha nem készültél még fel arra, hogy az Autentikusok Ösvényét járd, akkor békében légy, tudván, hogy az életed úgy fog folytatódni, mint a múltban.

Az Autentikusság a szellemed valódi természete, használd ennek erősségeit, alkalmazd a bölcsesség és szeretet alapelveit, és a szellemi energia tiszta nyers tüzén át ez megtisztítja az utat mások számára is, hogy kellő biztonságot érezzenek önmagukban ahhoz, hogy mélyen befelé ássanak és engedve a valódi ének, hogy előjöjjön és játsszon.

Ez a Törvény és a Skorpió Istennő energiája megnyitja a fény csatornáit a testetekben, amely lehetővé teszi azoknak, akik Sárkány Lovasok, hogy jobban megértsék mit követel tőlük a Sárkány Lovasnak levés.

Mindenekelőtt értsétek meg, hogy a Sárkány Energia mint kollektív tudatosság a tűz eleme, ez a Szellem nyers erejének megnyilvánulása és megtestesülése. Bár az összes sárkány ez a Tűz Elem, más elemekben is kifejeződnek, például a Víz Sárkányokként, a Föld Sárkányokként és így tovább, és így tovább.

A Szárnyas Sárkányok Sárkány Lovasának lenni a tűz és a levegő, szellem és intellektus kombinációja, egyesülve a felsőbb bölcsességgel megértést szerezve a felsőbb egó és az Isten(i) Tudatosság felsőbb intelligenciáján keresztül. Ezzel ösztönözni fogod önmagad a Sárkány Lovas szerepére, hogy a Szellem nyers tűz erejét használva, elengedd ezeket a maszkokat, szenvedélyesen állj a Nagy Központi Nap sugarainak közepébe, és engedd ennek a kreatív teremtő erőnek, hogy a szenvedélyes szellem feltüzelje a kreativitás rácsait körülötted és benned, és a Levegő elem az inspirációt, ötleteket és benyomásokat hozza magasabb intelligencia inspirálása révén, hogy megteremtsék azokat az ösvényeket, amelyek segíteni fognak másoknak, hogy követhessenek.

Felszólítanak, hogy áll ezen esszencián belül, hogy az alapelvek szerint élj, a Kozmikus Törvényeket a szívedben hordozd, és a Kozmikus Törvényeket a Tűz és Levegő Elemeken keresztül közvetíted, mert egy Szárnyas Sárkány Lovas vagy.

Sárkány Lovasként újrakapcsolódsz a Föld Anya elemével nagyon mély szinten, mivel most átitatódsz a (Föld Anya) ősi történelmének szakrális Akasha Feljegyzéseivel, a történelemmel, ami visszatért abba ciklusba, hogy a bölcsesség és mágia misztériumain belül tárolt ősi erők újjászülessenek, amely kiegyensúlyozott módon sok hatalmat, sok fényt és sok nyereséget hozott az emberiség számára, és ez most visszatér a létezésbe. A Víz Kapuk megtartják ezt a fénykódot, és miközben a Nap sugaraiban ülsz vagy állsz, a Kuthumi-Agrippa átadja neked az első kelyhet. Idd ki annak tartalmát, és juttasd a vizet a gyökércsakrájába.

Fogd meg a fennmaradó hat kelyhet, megengedve mindegyiknek, hogy egy adott csakrához kapcsolódjon.

A vizek keresztül folynak a csakráidon létrehozva egy medencét a skorpió körül. A Skorpió Istennő és mi, a Háromszoros Istennők, kiterjesztjük a víz ezen testét, hogy csatlakozzon a varázslatos forráshoz, a mágia egy csodálatos medencéjét hozva létre előtted.

Most azt akarom, hogy képzeld el, hogy hogyan éreznéd magad, ha autentikusan élnél, mindaz, amiben úgy érzed, hogy lenni akarsz. Mit rejtegetsz másoktól? Gondolj arra, hogy amikor különféle emberekkel vagy, hogyan viselkedsz másképpen attól függően, hogy hogyan reagálnak rád. Tudd, hogy minden alkalommal, amikor a viselkedésedet úgy változtatod meg, hogy az megfeleljen a külső környezeted kivetítéseinek, és az ő hangulatuk/dallamuk szerint táncolsz, megengeded nekik, hogy meghatározzák azt (számodra), hogy hogyan éljél és hogyan viselkedj.

Azt akarom most, hogy emlékezz olyan pillanatokra, amikor felhígítottad magad amiatt, ahogyan mások kezeltek téged, és talán bántak veled abban a pillanatban, és engedd, hogy ez a negativitás kiömöljön a vizek révén a mágikus medencébe, ahol ezek az energiák átalakulnak egyenlő mértékben, de az ellentétes minőségükre.

Ezen energiát felszívja most a skorpió és beleolvad a méregébe, a gyógyszerébe, elkészítve és tartva azt a kódot, amely elő fogja segíti a feloldódást.

Továbbra is érezd magadból kiömleni a negativitást és most azt szeretném, hogy még egyszer koncentrálj arra, hogy mennyire eltérően tapasztalnád meg a helyzetet, mennyire különféleképpen éreznéd magad, ha ugyanabban a helyzetben lennél, és ahelyett, hogy hígítottad volna magad, csak önmagad lettél volna, mit gondolsz, mi történt volna? Szerinted hogyan viselkedtek volna az emberek?

Garantálom, hogy ha megengeded magadnak, hogy egyszerűen csak az legyél, aki valóban autentikusan vagy szeretetben és bölcsességben, akkor te leszel az, aki a legjobban nevet, és nevet azokon a nevetséges reakciókon, hogy néhánynak igazat kell adnia. Világosan megfigyelheted félelmeiket, látni fogod a gyengeségeiket, és Autentikus Éned játékossága révén, letörheted az egójuk büszkeségét, hogy megtalálják ugyanazt a magukba. Lehet, hogy nem történik meg a találkozásod jelenlétében, később megtörténhet, de elültetsz egy magot, egy kis kóstolót adsz nekik ebből a hatalmas, erőteljes autentikus energiából.

Vegyél egy mély lélegzetet be mélyen, kilélegezve teljesen.

A skorpió farka most úgy emelkedik, mintha meg akarna marni. A skorpió testében tartott gyógyszer olyan energiák kombinációja, amely a szíved alatti választott csakrádat átitatja. A skorpió energiája erőteljes kreatív teremtő energia, kreatív varázslat, és a kreativitás és a szexuális energiád csatornáin keresztül működik.

Ez a hatalmas víz energia segít neked a zűrzavar és a félelem határai által létrehozott birodalmakon való túllépésben, amelyekről fel kell ismerned, hogy nem biztonságos határok, hanem inkább védekezések voltak. Ez a gyógyulás lehetővé teszi a három alsóbb csakra autentikus alsó testének erőteljes újrakalibrálását és megújítását. Visszahozva az érzést/érzékelést önmagad ezen részeibe, jobban meg fogod érteni az autentikus részeidet, amik önmagad három alsóbb csakrájában tárolódtak, amelyek leföldelnek téged a Földre, amelyek a kreativitásukon keresztül ösztönöznek téged arra, hogy megteremts, hogy inspirálódj és hogy manifesztáld a reményeidet, az álmaidat és a kívánságaidat, és ezek megvalósuljanak fizikailag.

Vegyél újabb mély lélegzetet be, kilélegezve teljesen.

Tudva, hogy amikor ez az energia beleitatódik/felszívódik a választott csakrádba, ez nem fájdalmas tapasztalás, ez egy energia felszívás, amely újjáéleszt téged, nincs mitől félni. Tehát mikor készen állsz engedélyt adni a skorpiónak, hogy átadva a gyógyszerét neked lazíts.

Amint ezt az energiát bejuttatja a választott csakrádba, az autentikus mintázatod fényét energetizálja a téren belül és az összes vibrációjába, ennek összes gyógyító ereje beáramlik az összes többi csakrádba is.

Vegyél újabb mély lélegzetet be, kilélegezve teljesen.

Tudva, hogy amikor ez az energia felszívódik a választott csakrádba, ez nem fájdalmas tapasztalás, ez egy energia felszívás, amely újjáéleszt téged, nincs mitől félni. Tehát mikor készen állsz engedélyt adni a skorpiónak, hogy átadja a gyógyszerét neked lazíts.

Amint ezt az energiát bejuttatja a választott csakrádba, az autentikus mintázatod fényét energetizálja a téren belül és az összes vibrációjába, ennek összes gyógyító ereje beáramlik az összes többi csakrádba is. Ez a gyógyszer bejut a csakráidba, felfelé és lefelé, és a Földbe is. A mágikus medence kiterjeszti a képességét, hogy megtisztítsa és meggyógyítsa a testeidet.

Lélegezz be mélyen, kilélegezve teljesen.

Miközben ez történik, képzeld el, ahogy a Nagy Központi Nap sugarai még mindig rád ragyognak. Adj hálát a lehetőségért, hogy megtanultad uralni a nem autentikusan való élés művészetét.

Most adj hálát a lehetőségért, hogy magadhoz ölelted a nem autentikus éned egyenlő, de ellentétes (minőségű) aspektusát.

Szólítsd a teljes Autentikus Éned, hogy üljön vagy álljon eléd, és hogy vezessen téged, ami a következő lépést illeti, annak irányában, hogy segítsen az életed ezen új színpadának alapzatát biztonságosan felállítani, és hogy annak teljes lehetőségeivel a teljes szíveddel magadhoz öleld ezt.

A skorpió most végzet a csakráiddal, és ez a mágikus medence most elnyelődik a testedbe, az életerejének szakrális vizei energetizálnak téged és engedd meg, hogy életednek folyása könnyedén és kegyelemmel folytatódjon.

Most ülj még néhány csendben vizualizáld azt ami jó, és csak összpontosíts azokra az érzelmekre, amelyeket elképzelsz, amiket érezni fogsz, amikor autentikusan élsz,  amelyeket érezhetsz, amikor autentikusan élsz, vagy kapcsolódj a pillanatokhoz, amikor teljesen autentikus voltál, és ez milyen izgalmas és felszabadító érzés volt.

Erősítsd meg újra, hogy igent mondtál arra, hogy teljesen magadhoz öleld a lehetőséget, hogy a valaha volt legjobb életet éljed, és azt akarjuk most, hogy engedd meg mindezen energiáknak, hogy a bolygó minden pontjára kiáramoljanak. Elvileg ez csak a világ néhány részén került volna lehorgonyzásra, de Kuthumi-Agrippa azt akarja, hogy mindenhol megtörténjen ez.

Azt akarom most, hogy húzd az energiáidat vissza a fizikai testedbe tudva, hogy a mágia medencéi még mindig veled vannak, egyek veled. A Víz Kapuk és ezen Kozmikus Törvény lángja melletted áll.

A csodálatos Szárnyas Sárkány, aki a mitikus teremtmény társad szemtanúja volt a hatalmas skorpió-orvoslás és a mágia ezen integrációjának, és ez megerősíti a csakráidat, és azoknak a kapacitását is, hogy képesek legyenek megtartani az energiákat, amik szükségesek számodra, hogy tartalmazd azokat Szárnyas Sárkány Lovasként, és tud, hogy a csodálatos és erőteljes változások rajtad állnak.

Tehát kössétek be magatokat, drágáim, az életetek újabb utazásához, amely megmutatja számotokra a világokat a Szárnyas Sárkányok nézőpontjából, az inspiráció tűzét és a szenvedélyes alkotását, amely ennek eredményeképpen manifesztálódott.

Továbbra is áldottak lehetek az utazásotokon, és feltárhatjátok az áldásokat és ajándékokat, amit az Autentikusság Törvényének erőteljes kulcsán át hozott el nektek, és ez az amikor meg fogjátok látni majd mit is jelent valódinak lenni a való világban.

Mária Magdolna vagyok és áldásom rátok, a Szent Háromszoros Isten és Istennő szentségességében tartalak titeket. Au revoir.

Soron következő Víz Kapus közvetítés:

Mária Magdolna – Egyiptom 4 – Változás Törvénye és a 43-49. Víz Kapuk 2010. február 4

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-egyiptom-4-valtozas.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...