Mária Magdolna – Egyiptom 4 – Változás Törvénye és a 43-49. Víz Kapuk

Mária Magdolna – Egyiptom 4 – Változás Törvénye és a 43-49. Víz Kapuk



Csatornázta: Michelle Eloff©

Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. február 4.-én az Egyiptomban lezajló április 1.-ei aktiválásra

Forrás: lightweaver

Fordította: Hatejer Emese

 

Előző Víz Kapus közvetítés:

Mária Magdolna – Egyiptom 6 - A Szeretet Törvénye 57-63. Víz Kapuk 2010. február 14

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-egyiptom-6-szeretet.html

 

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Mária Magdolna vagyok és üdvözöllek és isten hozott az isteni fény és isteni igazság jelenlétében.

A dinamikus új energiák, amelyeket megtapasztaltok létrehozzák az új fény csodálatos spiráljait az energiamezőtökben. A fény ezen spiráljai világítótoronyként szolgálnak, önmagatok összes része számára, akik készek arra, hogy befogadják a gyógyítást és újrakapcsolódjanak a kollektív lelki énetek erejével.

A fény ezen spiráljai szintén támogatnak titeket abban, hogy átadjátok magatokat az energiáknak, amelyek hozzátok érkeznek az Szárnyas Sárkányoktól. A bölcsesség ősi lényei, akik eljönnek ez alkalommal, visszatérve, hogy újra találkozzanak a Sárkány Lovasaikkal, azért hogy felerősítsék és felgyorsítsák a változás folyamatait a Tűz Elem erőteljes szellemén keresztül, és a Levegő Elem magasabb kreatív teremtő intelligens ereje révén.

Ezek a csodálatos lények szintén megidézik az élet szent vizeit, tűz és levegő (elemek) felhasználásával segítenek felszabadítani az érzelmeket, és megolvasztják érzelmeitek elszigetelt aspektusait, amelyek a jelenlegi gyógyulási folyamatotok fontos részét képezik. Ez előkészíti a Víz Sárkányok visszatérését, a lényekéét, akik a Föld Anya testén és testében a víz testeken át a fény ezen istenien új rezonanciáit fogják hordozni.

Mindnyájan a változás katalizátorai vagytok, az új hajnal fényhozói és ünnepeljük az erőfeszítéseiteket, ünnepeljük az odaadásotokat, a felajánlásotokat, és a választásotokat, hogy részt vegyetek az élet szakrális táncába és egyesüljetek az Autentikusok/Hitelesek Ösvényével.

A Változás Törvénye a lehetőség számos útját kínálja fel egyszerűen azért, mert ez feltárja az egyén számára, hogy lényegében soha semmi sem stagnált. A Változás Törvénye és a hét Víz Kapu, amelyek társulnak ehhez, átadják nektek azon erőteljes leckéket megtanítva számotokra, hogy hogyan kell megbékélni a változással és elfogadni, és átadni magatokat (a változásnak), annak a ténynek, ez az egyetlen dolog az életben, ami garantálható.

Átadva magatokat és elfogadva ezt, felfedezitek, azt hogy hogyan is működik ez a törvény és a változás mechanizmusaiban meg van a kellő erő, hogy felülírják azokat a lenyomatokat és motivációkat, amellyel az alsóbb egó uralkodott eddig feletettek, ez végrehajtja a lélek által igényelt változást.

A Változás Törvénye megköveteli tőletek, a fegyelmet, hogy rugalmasak legyetek, legyetek a pillanatban, azonban, ezen fegyelem iránti szükség gazdagon megjutalmaz, amikor képesek vagytok meglátni, érezni, megtapasztalni és megérteni, hogy milyen létfontosságú is a változás.

A változás minden szintje, aminek ki vagytok téve felfedi önmagatok részeinek sok aspektusát, amiket megtanultatok uralni és mestereivé váltatok, mert a bölcsesség feltárja nektek azt, amit elsajátítottatok, és ez az isteni ébredés megmutatja, hogy a változáson keresztül meg van a kellő hatalmatok, ahhoz hogy választásokat hozzatok és átalakítsátok az életetek azon területeit, amelyek jelzik a változásotok irányát.

A változás meghatalmasít titeket; vezet titeket az ösvény mentén, amelyet előkészítettek, amely megnyílt az Elfogadás és Önátadás Törvénye révén. Azáltal, hogy megbékültök a változással, újra igent mondtok az életre, azzal a hittel, hogy ez az, ami most a legjobban megfelel számotokra az életetekben, eljönnek majd hozzátok, be fogjátok vonzani azokat a lehetőségeket, amelyek lehetővé teszik annak elérését, amelyre törekszetek, vágyakoztok és amiknek szükséges létre jönniük.

Tehát most azt kérem, hunyd le a szemeidet, ha még nem tetted meg és vegyél mély lélegzetet be, lazítsd el a tested, lazítsd el az elméd és engedj el mindent, amihez kapcsolódsz a földi fizikai világban, hogy lehetővé tedd magadnak, hogy eleressz és hogy keresztül utaz a téren és időn addig amíg nem találod magad Egyiptom gyönyörű sivatagjaiban..

Ezek a sivatagok a képzeleteden túl mutató kincseket tartalmaznak. Ezek a kincsek nem szükségszerűen azok, amelyek anyagi (természetű) bőséget hoznak magukkal, ezek spirituális kincsek, az esszenciális fény gyöngyei, amelyek kommunikálnak veled. Amikor a lábaidat az Egyiptomi sivatagok homokjára helyezed, kapcsolat létesül és minden homokrészecske reagál a lelked kollektív rezonanciájára, és kapcsolat alakul ki, kapcsolat létesül, és az Egyiptomi sivatag lényei megnyitják a szívüket, hogy üdvözöljenek a szent földjükön.

Azt akarom most, hogy képzeld el önmagad a sivatagban egy tiszta terület közepén állni. Figyeld meg a környezetedet és olyan unalmasnak, mint amilyennek látszanak, csak egy pillanatra gondold végig, hogy ez az unalmasnak tűnő táj valójában hatalmas energiát foglal magába, de mivel nem látsz városokat és külvárosokat, azt gondolod, nincs ott semmi, vagy legalábbis nagyon kevés. A sivatagok tiszta nyers spirituális energiát tartalmaznak. Ezeken a helyeken léteznek a hatalom érintetlen birodalmai, ezeket az energiákat nem szennyezik a városi félelmek, valamint ezek a helyek őrületes és illékony energiákat tartalmaznak.

Azt akarom, hogy képzeld el ezen sivatag kiterjedésének ereje és tisztasága magához ölel téged és ez az ölelés lehetővé teszi, hogy belépj az egyik szent rejtett sivatagi templomba.

Legutóbb, amikor a Nagy Központi Nap sugarai alatt álltál, amely létrehozta az egyik rejtett sivatagi templomot, most ebben megtapasztalhatod a Szárnyas Sárkányoddal való köteléked végső szintjét, és végül elfogadhatod mindezen szerepedet Szárnyas Sárkány Lovasként.

Lásd, ahogyan Kuthumi-Agrippa és Mihály Arkangyal eléd áll ezen sivatagi templomban. Csatlakozik hozzájuk a Skorpió Isten és Saraphael Arkangyal.

Ez a templom tartalmazza azokat az energiákat, amelyeket a fény és a szeretet hatalma ékesít fel, amelyek segítenek lelketek kibontakozásában a nagyobb spirituális megvilágosodás felé.

Azt szeretném most, hogy lélegezz be mélyen, kilélegezve teljesen és engedd meg ezeknek a lényeknek, hogy összekössék az energiájukat a tiéddel, ez megnyitja az energiatesteid befogadóképességének mezőit, amelynek eredményeként tested csakrái megnyílnak, reagálnak és megkapják a fényt, amellyel megajándékoznak.

Ennek a sárkánynak, amellyel összeolvadtál, át kell mennie ezen a rejtett sivatagi templomon annak érdekébe, hogy veled lehessen, valójában ez a megtisztulás helye mindkettőtöknek, miközben végül beleolvadtok az isteni fény és kifejeződés egy testébe.

Lelked azon vágya, hogy kiterjedj a nagyobb spirituális megvilágosodás felé, vezettet téged ehhez a ponthoz az időbe, ebben a pillanatban, amikor ezen lényekkel körülvéve templomban állsz, és elfogadod isteni spirituális éned egy másik nagy aspektusát.
Lelked vágya és kívánsága a nagyobb spirituális megvilágosodás felé való kiterjedés, ami lehetővé teszi, hogy válaszolj a szolgálatod hívására Sárkány Lovasként.

Azok közületek, akik Szárnyas Sárkány Lovasok, eljött az időtök, hogy keresztül repüljetek az emberi világ egein és hogy átadjátok az üzeneteiteket, a Szellem üzenete, az Isten és Istennő elméjének felsőbb bölcsessége.

Azt akarom most, hogy képzeld el a Skorpió Istent előtted állni és Saraphael Arkangyalt mögéd állni. Képzeld el, hogy mindkettőjük energiájának erőmezője összeolvad veled a középpontban, és csodálatos fényörvényt hoznak létre.

Ez az örvény az óramutató járásával ellentétes irányban forog, elnyelve az összes negatív energiát, amelyek akadályozták az előrehaladásodat. Ez a fény aktiválja a Változás Törvényét tartó Kozmikus Lángot, és lángra lobban a fényt a Víz Kelyhekben, és az élet megszentelt vizei kinyúlnak hozzád.

Mihály Arkangyal lép most be az energia ezen erőmezőjébe. Azt jelzi, hogy nézz lábadra, és meglátod a Hét Arany Kelyhet, amelyek az Élet ezen Szent Szakrális Vizét tartalmazzák.

Arra kér, hogy vedd fel az első kelyhet, hogy idd meg ebből a vizet és engedd meg, hogy ez most a gyökércsakrádba áramoljon. Ez megindítja mindazt az érzelmi testben, amit meg kell nyitni, hogy megkapd e szent vizek tulajdonságait/minőségeit, és aktiválja a hitet, a hitedet az Isteni Énben és a jövőben.

Fogd a második kelyhet, idd ebből is ki a vizet és engedd meg ennek, hogy beáramoljon a szexcsakrádba.

Tedd ugyanezt a harmadik kehellyel is, és vidd ezt a napfonatcsakrádba. Most tedd ugyanezt ezekkel a szent vizekkel és juttasd ezeket be a többi csakrádba, zárd ezt a koronacsakráddal. (szünet)

Kuthumi-Agrippa most kitárja a csodálatos arany szárnyait, ezekből a kitárt szárnyakból a fenséges arany színű fény csodálatos sugarai terjednek ki. Ezen energia csodálatos kristály barlangot teremt körülötted és a sárkányod körül, minden kristály a teljesen uralt mesteri éned szakrális aláírásával vibrál. Most arra kérnek, hogy feküdj a padlóra. Lazítsd el a tested, lélegezz be, mélyen kilélegezve, felszabadítva, átadva önmagad.

Hunyd le a szemed (képzeletben is), helyezd a jobb kezed a szívcsakrádra és a bal kezed meg a jobb kezedre és eressz el.
A Skorpió Isten és az Arkangyal energiái megtartanak téged, energiájuk kiváltja a kristályokon belüli fény pulzálását.

Saraphael Arkangyal kiterjeszti mindenható szárnyait, a csodálatos fehér ezüst fény terjed ki ezekből a szárnyakból összekapcsolódva Kuthumi-Agrippa arany szoláris arkangyali szárnyaival, a férfias Isten és a nőies Istennő összeköttetése egyesül, aktiválva az energia kettős hélix szálát.

Ez az energia a napfonatodba pulzál, ez aktiválja a tested azon képességét, hogy harmonikusan befogadja azokat az energiákat, amelyek most felszabadulnak a barlang kristályaiból. Az ezekből a kristályokból felszabaduló kódok továbbítják az információ pulzálásait, más szóval egy szakrális nyelvet, amelyet csak a tested kódjai fognak megérteni. Ez az információ kiváltja mindazokat a részeket, amelyek ellenállnak a változásnak, hogy elengedjék a régit, és biztassák a változást, és ez a felhatalmazás ajándéka, és új módon kibővíti az élettel való kötődés képességét. Ez az információ hajtóerő a bennetek lévő összes résznek, amelyek ellenállnak a változásnak, hogy elengedjék a régit, és hogy biztatva legyenek a változásra, hogy eleresszék a régihez való ragaszkodást és hogy bízzanak a változásba, hogy az a meghatalmasodás egy ajándéka, és kiterjesszék az élettel való kapcsolódás egy új módját.

Képzeld el, ahogy a kristály sugarak behatolnak a változásoknak ellenálló részek mélységébe, és óvatosan ráveszik ezeket, hogy elengedjék a régi megragadását, és felszabadulva, a lelked automatikusan elkezdi kiterjeszteni az energiáját, megerősítve, a fény kiterjedését minden irányba egyesülve az Élet Szent Vizeinek energiáival.

Ezt a hatalmas energia test a Skorpió Isten és Saraphael Arkangyal energiamezejének rácsaiba fonják. Kombinált energiáik felerősítik a benned rejlő fény erejét, és segítenek neked, hogy lehetővé tedd, hogy ez a benned lévő erő megjelenjen, és vezessen az előrefelé vezető ösvényeden.

Vegyél újabb mély lélegzetet be, kilélegezve teljesen.

Most képzeld el a vizeket, az általad lenyelt vizeket kiáramlani a testedből, és amelyek tartalmazzák a Változás Törvényének kódjait a hét kehely révén. Lásd ezt az energiát kiterjedni és miközben kiterjed ragyogó fényé válik és most az akarom, hogy lásd a lángokat táncot lejteni az élet ezen vizein.

Terjeszd ezt ki a Mexikói Öbölbe, a Karib-tengerhez, Oroszországba Szentpétervárra és Moszkvába és újra visszakapcsolódik Egyiptom földjéhez, a szakrális sivataghoz, ahol a kristály barlang létezik.
 

Ezek az energiák megáldják a földrajzi helyeket a változás ezen erőteljes ajándékával, és bárhová is megy a Karib-tenger vize, ezeket a helyeket megérintik ezen szent Víz Kapu energiák, aktiválva a Változás Törvényét, kiváltva a szükséges gyógyulást és szellemi megvilágosodást.

Lélegezz be mélyen kilélegezve teljesen és átadva önmagad.

Kuthumi-Agrippa elkezdi a szárnyaiból kiterjeszteni arany fényt számodra, miközben Saraphael Arkangyal is ezt teszi. Ezek a fények megnyitják a szívcsakrádat, amikor a kristálybarlangod mérete növekedni kezd, a fénysugarak még mindig behatolnak a testedbe, ez tovább növekszik, és akkor meglátod a csodálatos Szárnyas Sárkány társadat, amely feletted áll. A kristálybarlang teret adott ennek, hogy veled lehessen.

Képzeld el ezt a hatalmas Szárnyas Sárkányt, amely fölötted lebeg, és érezd a szárnyaiból fakadó erős szelet. Nézz a szemébe, csatlakoztasd a szíved a szívéhez, és üdvözöld ezt a csodálatos lényt az életében.

Nézz a szemébe, kapcsolódjatok szívtől szívig és üdvözöld ezt a csodálatos lényt az életedben.

Miközben a csakráitok megnyílnak, hogy üdvözöljék egymást, a Szárnyas Sárkány lángot bocsát ki a szívcsakrádba, amely megnyitja a szívcsakrád minden szintjét és dimenzióját, elfogadva teljes szerepedet Szárnyas Sárkány Lovasként.

Csak képzeld el ezt az energiát aktiválni a tudatosság lángját magadban. Lélegezz mélyen be, és miközben kilélegzel észre fogod venni a sárkányod most elkezd közelebb jönni a testedhez, addig amíg gyengéden a Szárnyas Sárkányod föléd áll.

Ez a lény nem bánt téged, testével semmilyen kellemetlen nyomást nem gyakorol a testedre. Vizsgáld meg ezen lénynek a hatalmas fenséges szemét, és ez a másik részed, és amikor készen állsz, engedd meg magadnak, hogy beleolvadjon ennek a remek lénynek a szemébe, mindkettőtök teste folyékonnyá válik, összeolvadnak, és a spirituális tűz és a spirituális kreativitás egyetlen pulzáló erejévé válnak, amelyet mind az Atya/Anya Isten mindenható magasabb intelligenciája ihlette.

Azt akarom, hogy képzeld el milyen érzés egynek lenni ezzel a Szárnyas Sárkánnyal, érezd, képzeld el, lásd önmagad ezen sárkányként. Érezd a szárnyakat, ennek erejét, ennek hatalmát és hogyan kezd el mozogni és felemelni téged a levegőbe, ahol is egy vagy a Sárkány Lovasoddal.

Az elkövetkező néhány napban és az elkövetkező néhány éjszaka képzeld el magad mielőtt elaludnál szabadon repülni a Sárkány Lovas testedben. Te vagy mindkettő, vannak időszakok, ahol a sárkánynak kell lenned, a Szárnyas Sárkánynak, alakot változtatva, és más alkalmakkor a Szárnyas Sárkányodnak kell lenned, Sárkány Lovasnak, megtapasztalva az életet a testeden keresztül, és a szemeiden és szíveden át, ezért te vagy a Sárkány Lovasod és a Szárnyas Sárkányod is.

Szeretném, ha átkígyóznál a Kozmoszon, keresztül vágtatva a csillagok konstellációin, érezve az erőt, a sebességet és a sárkánynak levés mágikus fényét, a felsőbb bölcsesség ezen szárnyas teremtményeként. Szabadítsd fel a lelked és öleld magadhoz a Változás erőteljes Törvényét, amelyet most már egy teljesen más szinten aktiváltak számodra, mert ebben a pillanatban az életed megváltozott, a változás veled van, mert most más vagy, magad egy másik részét öltötted magadra.

Lélegezz be mélyen most, kilélegezve teljesen, miközben elkezdesz visszatérni a kristálybarlanghoz.

Azt szeretném most, hogy lásd magad emberi alakban a sárkányoddal az egyik oldaladon, ennek hatalmas óriási jelenléte ügyel rád, ügyel minden mozdulatodra, figyel az energiameződre mindenkor és egyidejűleg nagymértékben és finoman hozzáigazítva minden egyedülálló külső energiához, ami feléd jön.

A Szárnyas Sárkányod ellenőrzi és alaposan megnéz minden egyes energia pulzálást, ami feléd érkezik és minden pillanatból önmagadból kilépő pulzálásokat is és ennek megfelelően hozzáigazítja energiáját, és biztosítja, hogy az energia minden olyan eleme, amely a változás beavatásához vagy folytatásához szükséges szinkronicitással, szeretettel, céllal és erővel létre jöjjön. 

Kuthumi-Agrippa mos előre lép, miközben a Skorpió Isten most félreáll. A kezednél fogva megragad és segít talpra állni, ha még mindig a földön fekszel. Miközben fogod a kezét, Mihály Arkangyal jön és mögéd áll, miközben Saraphael Arkangyal most félreáll, kezét a válladra helyezi. Kombinált energiáikkal újrakalibrálják mind a négy alsó testedet, hogy ellenálljanak ezeknek az új energiáknak és vibrációknak, és aktiválják az átjárót a tested csakráival összehangolt dimenziók között, amelyek most teljes mértékben felszabadítják a lelked vágyának hívását, hogy kiterjedj a nagyobb spirituális megvilágosodás felé, hogy elfogad a változást, hívd meg a változást, add át magad ennek és ennek eredményeként learathatod a csodálatos jutalmakat.

Vegyél egy mély lélegzetet be most és miközben kilélegzel Kuthumi-Agrippa és Mihály Arkangyal befejezi az energia integrációkat, amik magadba húztál. Megáldják a szakrális egyesülést közted és a Szárnyas Sárkányod között, és megszólal a hang, az értesítés arról, hogy teljesítetted ezt a beavatást, hogy hatalmad fényébe kerültél és válaszoltál a szolgálatodra hívó hangra, és hogy ezzel a végső köteléket a Szárnyas Sárkányoddal teljesítetted és teljes mértékben elfogadtad a Sárkány Lovas szerepét, és most már készen állsz az utazásod következő szintjének elkezdésére.

Vegyél egy mély lélegzetet be, kilélegezve teljesen, miközben ezeknek az energiáknak most megtörténik a végső szintű aktiválódása, és ez elindítja a változás mechanizmusait benned, amelynek hatalmuk van az alsó egód felülbírálására és a változás végrehajtására, a lelked szelleme most megkövetel, fogadd el ezt, hálával add át magad neki, és tudd, hogy érzelmi tested teste megnyílt ahhoz, hogy befogadja a fény minőségeit, azokat amelyeket a hét kehely szent vizei tartalmaztak, és aktiválta az Isteni Éned és a jövőd iránti nagyobb és mélyebb hit kialakulását.

Adj köszönetet mindezért. Tudva, hogy az összes energia, amit megtapasztaltál ebben a beavatásban, összeköttetésben marad veled. Bármikor visszatérhetsz a kristálybarlangodba, és további kristály sugarú energiát kérhetsz, hogy behatoljon a szellemed, a pszichéd és a lényed mélységeibe, és megtalálja azokat a részeidet, amelyek a múltad árnyékaiban rejtőzködnek, amelyek ellenállnak és félnek a Változás Törvényétől.

Most vegyél egy újabb mély lélegzetet be, miközben kilélegzel húzd vissza a tudatosságodat a fizikai testedbe. Lassan kerülj tudatába a környezetednek körülötted. Nyújtóztasd ki a végtagjaidat, nyújtóztasd ki a gerincedet.

Helyezd a kezed és a lábad, ha képes vagy a Földre, és mond köszönetet a tényért, hogy visszatértél a Föld Anya testéhez, és készen állsz arra, hogy megtedd a következő lépést a dinamikus új jövőd irányába.

Továbbra is lélegezz be és lélegezz ki teljesen és biztosítsd, hogy megfelelően leföldelt legyél a testedben.

Amikor úgy érzed, hogy leföldelődtél, azt szeretném, ha egyszerűen megengednéd magadnak, hogy, ebben a pillanatban, most adj engedélyt a Változás Törvényének, hogy szilárd legyen benned, és hogy kiterjessze az energiáit mindenfele körülötte, megengedve a Változás Törvényének, hogy teljesen megnyissa az ajtajait és energiáit, hogy befogadhasson és üdvözölhessen téged és az új fény az, amit most hordozol.

Szeretteim, ez valóban rendkívül erőteljes ébredési időszak az emberiség számára. Rendkívül izgatottak vagyunk ezeknek a csodálatos lényeknek a visszatérése miatt, és mivel egyiptomi utazásunk során visszatérnek, a Föld Anya teste is ezen a csodálatos változáson megy át.

Azok, akik fizikailag Egyiptomba utaznak, sárkány energia egy további szálát kapják meg, a fény egy szálát, ami a Szárnyas Sárkány Lovasok mindegyikének szívcsakráján keresztül szövődik, akik fizikailag csoportként jelennek meg. Ez létre fogja hozni az információ egy fantasztikus szövetét, hasonlóan egy térképhez és útmutatáshoz, hogyan kell együttműködnötök az energiátokat, ez szintén a támogatás egy csodálatos hálózata is lesz, amit együtt fogtok tartani,biztosítunk mindannyiotokat támogatással és fénnyel, szeretettel és empátiával, amire szükségetek lesz ezen mindenható változásokon való átmenethez, amelyek az önuralás tapasztalatának egy új szintjére hoznak benneteket.

Még nem kezdhetjük el leírni azon energiák hatalmát, amelyekbe Egyiptomban már horgonyozni kezdtünk a húsvéti feltámadási időszak idején, ahol is a Kozmikus Törvények le vannak horgonyozva, az Ötvenöt Láng aktiválva van, és a Szárnyas Sárkányok visszatérnek. Csak annyit tehetek, hogy kiterjesztem nektek ezt az érzést, és talán csak egy kissé meg fogjátok érteni, mennyire izgatottak vagyunk.

Mindannyian meg lehetek áldva az általatok választott úton, amit követhetek, és mindazokkal, amelyekbe az energiátokat és az időtöket fektettétek be elhozza számotokra a jutalmakat, és mindenféle módon áldottak lehetek, amire szükségetek van. Az utatok minden részén veletek vagyok.
 

Mária Magdolna vagyok, au revoir.

Soron következő Víz Kapus aktiválás: 

Mária Magdolna – Egyiptom 6 - A Szeretet Törvénye 57-63. Víz Kapuk 2010. február 14

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-egyiptom-6-szeretet.html 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...