Mária Magdolna – Egyiptom 6 - A Szeretet Törvénye 57-63. Víz Kapuk

 Mária Magdolna – Egyiptom 6 - A Szeretet Törvénye 57-63. Víz Kapuk



Csatornázta: Michelle Eloff©

Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. február 14 a 2010. április 4.-én lezajló Egyiptomi aktiválásra

Forrás: thelightweaver

Fordította: Hatejer Emese

Előző Víz Kapus közvetítés:

Mária Magdolna – Egyiptom 4 – Változás Törvénye és a 43-49. Víz Kapuk 2010. február 4

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-egyiptom-4-valtozas.html

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Mária Magdolna vagyok és üdvözöllek és isten hozott titeket az isteni fény és isteni szeretet jelenlétében. Ma a szeretet energiáinak mindenható ünnepe zajlik le, ezért kértük, hogy ezen a napon rögzítsük le ezt a különleges közvetítést. A teremtés világában minden a szeretet energiáin alapszik, ezek az energiák dinamikákat hoznak létre, amelyek a tudatosság szintjeinek millióit befolyásolják. Sokszor ezek a szintek nem nyitottak a kibocsátott pulzálások befogadására, most minden energiaszál behatol ebbe, és érintkezésbe lép ezzel, ami az isteni átalakulást és a Szeretet Szent Törvényeinek a tulajdonságai általi feltámadását eredményezi.

Az idő(k) eónjai óta az emberiség mindig a szeretet erejéről beszélt, a ragyogásáról, a dinamizmusáról, ennek gyógyító, átalakító, és újjáélesztő erejéről, de mivel oly sokan nem értik meg ennek az energiának a tulajdonságait/minőségeit, (a megértés hiánya) az emberiség lelkeiben tátongó sebeket hagyott. Ezen kívül tátongó sebeket hagyott a fény kollektív testében is, amelyen keresztül a szeretet kibocsátódik.

Gyakran mondtuk, hogy a szeretet hiánya sötétséghez és félelemhez vezet. Tudatlanság a szeretet hiánya is. Ezen erőteljes Kozmikus Törvényen keresztül mindannyiotokhoz érkező dinamika segíteni fog nektek, hogy újradefiniáljátok a szeretet tulajdonságait/minőségeit és azt, hogyan játszódik ez az életetekben. Ezen szent törvény által minden összekapcsolódik, függetlenül attól, hogy az egyének tudatában vannak-e vagy sem, mert a nap végén minden lélek arra törekszik, hogy elérje azt a pontot, ahol a szeretet beborító érzése veszi át az irányítást és a színfalak mögé emelkedjenek és túllépjenek azokon a paramétereken, amelyek meghatározták a szeretet megtapasztalásának és észlelésének régi módját. Ez mindenkire vonatkozik.

Ez a törvény eltávolítja a szeretet összes régi koncepcióját, és a legtisztább formában és minőségben oldja fel a korlátokat/gátakat a szeretet minden fogalma között. A szeretet az, ami változást hoz, ez az energia elősegíti az emberiségnek mint tudatosságnak a fejlődését. Egy világ technológiailag fejlődhet, de ha nem a szeretet energiáin keresztül fejlődik érzelmileg, akkor a világ szintetikus világgá válik, amelyet a teremtés és az élet megtévesztő és illuzórikus fogalmai vezetnek.

A szeretet igazi megértésének hiánya az, ami a kapzsiság és a félelem motivált tapasztalatokhoz vezet, valamint a kontrollálás vágyához és mindazon dolgoknak a birtoklásához, akik a teremtés ezen rögzített szövetének a részét képezik. A régi világ rögzített szövetét már lebontották, a folyékony rácsokkal dolgoztok már, a szeretet folyékony koncepcióival dolgoztok azért, hogy mindegyikőtök jobban megértse, azt ahogyan ez a dinamika motivál titeket minden egyes pillanatban.

Amikor elutazunk veletek Egyiptomba a fizikai testetekbe, azon a napon, amikor ez az energia lehorgonyzódik, energetikailag jelen leszünk veletek a Giza-fennsíkon található Nagy Piramisban.

Ez a Kheopsz piramis, a piramisokból a legrégebbi és a legnagyobb. Ez az egyik központi pont, amely tartalmazza a törvények eredetének szent rezgéseit, amelyeknek most ki vagytok téve, és az ezekben a törvényekben található energiaszálak képesek kommunikálni a mélyebb aspektusokkal, nemcsak a tudatos énetekkel, hanem azoknak a részeknek a mélyebb aspektusaival is, amelyek még mindig utat keresnek vissza hozzátok. Az elmúlt hetekben és az ezt megelőző hónapok számos részében sok változáson és elmozduláson mentetek keresztül a saját töredezett aspektusaitok visszaszerzése terén, azonban emberileg lehetetlen, hogy egy csapásra visszaszerezzétek önmagatok minden aspektusát, a testedbe érkező fény nagy zavart okozna és felborítaná a testeitekben lévő rendszereket, nem azért, mert ez a fajta energia rossz, hanem azért, mert ez egy olyan hatalmas fényerő, amely előidézi a szeretet ezen erőteljes forrásait.

Szólítottak titeket az időnek ezen a pontjára, hogy szolgáljatok csatornákként ezen mindenható lángok számára, hogy újra egyesüljetek a Földeteken lakó emberek szívével és lelkével ebben az időben. Az 55 új láng energiája, amelyet St. Germain szüretelt le, felgyorsítja az emberiség tudatosságának fejlődését és folytatni fogja egyre több szunnyadó léleknek a felébresztését.

A Szárnyas Sárkányok, akik a Tűz és Levegő Kapuk őrzőiként és őreiként lépnek elő átadják nektek a szeretet egy fenséges gyémántját, amely azért került megteremtésre, hogy folytassa önmagatok megfagyott aspektusainak felolvasztását, önmagatok azon részeiben, amelyekben elavult érzelmek kristályosodtak ki egy olyan rendszerben, amely már nem támogatja szellemetek hajtóerejét, ezért ez az az idő, amikor sokkal mélyebb szinten kapcsolódtok össze az érzelmi testtel, lehetővé téve egy mélyebb belső erő és fény érzékelésének folyamatát, amely lehetővé teszi mindannyiótok számára, hogy szembenézzenek árnyékotokkal, integráljátok ezeket az erőteljes fényrendszereket, és bölcsebb és érzelmileg érettebb nézőpontból figyeljék meg életeteket.

Az élesebb tudatosság és a bölcsesség felhasználása megnyitja a folyékony szeretet portáljait testetek minden sejtjében. Ez tovább sodor mindannyiótokat a szeretet dimenzióiba, előtérbe hozva a regeneráció minden folyamatát. Mindannyian a szeretet új fényét generáljátok, amely lehetővé teszi az emberiség számára, hogy a régi világon túl fejlődjön, és valóban elfogadja a szeretetben való felemelkedés[rising in love] koncepcióját, nem a szeretetbe/szerelembe zuhanásét/esését[falling in love].

Az emberiség traumája miatt, amely a szeretet energiájának visszaéléséből adódik, nagy akadály áll fenn a folyékony szeretet világai és a bolygón lévő emberek szívei között, evégett, ezen különleges törvény Hét Szent Kelyhe előidézi az energia egy erőteljes cunamiját a szeretet egy mindenható hullámának alakjába, amelyet ennek a gátnak a lebontására hoztak létre, ezt a falat, amely elrejti azt, ami rajta kívül található, ezért minden egyes lépésetek, amelyet személyes árnyék részeitek, sebeitek és észlelt gyengeségeitek mélyebb megértése felé tesztek, megnyitja és lehetővé teszi az új hajnal isteni fényének előtérbe kerülését.

Míg továbbra is beszélünk, az energiák most be fognak húzódni a testedbe, ezért csukd be a szemed, ha még nem tetted meg, és képzeld el magad egyszerűen lazítani, elengedni és bízni abban, hogy a szeretet ereje nem az az energia, amely legtöbben elsősorban a szerelem/(emberi) szeretet energiájaként fogadtatok el, az idő ezen pillanatában most, engedd meg magadnak, hogy elképzeld, hogy a szeretet a mindenható esszencia, amelyről sokan fantáziálnak. Engedjétek meg magatoknak, hogy egy pillanatra belemerüljetek az úgynevezett "mesébe", és elszórakozzatok a "boldogan éltek, míg meg nem haltak["happily ever after."]" gondolaton.

Emlékeznetek kell arra, hogy sokszor előfordult, hogy a szeretet szent lényege felemelte az emberek szívének rezgését, felemelkedett a régi világ sebei fölé, és megkóstolta ennek a szent törvénynek a természetét. A Szárnyas Sárkányok a tiszta szeretet mindenható sugarának tüzes szenvedélyét testesítik meg, és energiáik most a belső hatalmatok és fényetek mélyebb érzékét hozzák elő, megnyitva az utat számotokra, hogy biztonságosan és biztosan szembenézhessetek árnyékotokkal, a bölcs és érzelmileg érett énetek szemein át látva ezt.

Az emberi világot a rombolás ikonjával bélyegezték meg, ez alatt a pusztulás ikonját értem, amely a szeretet régi paradigmás meghatározását testesíti meg. Világotok sok korszakon és sok koron ment át, ez idő alatt sokan ki voltak téve ennek a nagyon mély sebnek és áldozatai letettek ennek. A Sötét Nagyurak által hordozott kardok behatoltak a Föld Anya testének húsába, és a penge, amely behatolt a teste mélyébe, a szívetek és a lelketek mélyébe hatolt. Mindannyian megtapasztaltátok egy félrevezetett szeretetet, félretájékoztatott energia és rosszul irányított kreatív teremtő erő égő lángját.

Most, hogy összegyűlünk veletek a szeretet ezen erőteljes napján, azt kérjük tőletek, hogy kapcsolódjatok össze a szíveinkkel, hogy terjesszétek ki a feltétel nélküli szeretetet a fivéreitekre és nővéreitekre, azokra akik ezt az utat járják veletek együtt. Ez a kapcsolódás megnyitja az utat, hogy segítsen életetek kulcsfontosságú területeinek átalakításában nagyon erőteljes és dinamikus módon.

Tehát vegyél egy mély lélegzetet a testedbe most, teljesen kilélegezve, miközben ellazítod és elengeded magad, megengedve önmagadnak, hogy befogad a Szeretet valódi Törvényének tiszta esszenciáját most, hogy az összes szeretet forrásának velejéből érkezzen hozzád.

Ez az energia tele van mindazokkal a kulcsokkal és (alap)elvekkel, amelyek megváltanak téged a múlt hibáitól, függetlenül attól, hogy nektek okozták azt vagy ti okoztátok-e ezt másoknak. Most ez az energia megteremti a lehetőséget mindenki számára, hogy megbocsássanak, mindenki számára, hogy éljen a lehetőséggel, hogy a szeretetben emelkedjen, miután elvetette a zuhanást, a szerelembe/szeretetbe esést, térdre esett, megtört, megsemmisült és kiábrándult.

Kuthumi-Agrippa, Mihály Arkangyal és St. Germain most körbeállja a régi sebesült részeidet, az elesett önmagad, és azt szeretném, ha kapcsolatba lépnél önmagad ezen részével. Azzal a részeddel, amelyet megkínoztak, a szívedet darabokra zúzták, nehézséget, fájdalmat és szenvedést okozott neked, amelyek a szerelembe esés végett következtek be.

Ne féljél ránézni ezekre az energiákra, ne félj látni és érzékelni a múltad sebeit, mert ezek nem olyan energiák, amelyek újra irányítani fognak téged, egyszerűen csak megfigyeld meg, honnan jöttek. Egyesek számára ez lehet friss, mások számára a távoli múlt, azonban minden olyan pillanatban, amikor szerelembe/szeretetbe estél, legyen szó barátságról, romantikus párkapcsolatról, legyen szó a kapcsolatról szülőkkel, gyermekekkel, testvérekkel és sok más rokonnal, csak annyit kell tenned, hogy kinyitod a szívedet, megnyitod a lelkedet és feladod ezt.

St. Germain most a Szeretet Törvényének lángját helyezi a szívcsakrádba, az energiák a csakrákon keresztül vibrálnak. Ez a rezgés fellazítja a csakráidba ágyazott régi gyökereket.

Mihály Arkangyal előrehajol és eltávolítja a szívedben és a lelkedben lévő összes beteg/kóros gyomot.

Kuthumi-Agrippa mester erőteljes Szoláris Arkangyal sugarai körbevesznek, lényed minden részét felmelegítve, lehetővé téve, hogy az élet vize még egyszer átáradjon rajtad.

Itt az alkalom, hogy feláldozzad mindazokat a részeket, amelyek a szeretettel való negatív tapasztalat következtében kiábrándultak. Ne feledd, hogy nem csak a romantikára korlátozzuk a szeretet kifejezését vagy leírását, hanem az élet minden egyes területéről beszélünk.

Maitreya Nagyúr lép most be, csakúgy mint Metatron Nagyúr és Melchizédek is ezt teszik. Erőteljes geometriai lemezt hoznak magukkal, az ötágú csillaggal középében és körülötte nyolc fénypontja és ez tartja a csodálatos drágakő tulajdonságainak energiáit, amelyek kommunikálnak tested csakráival, és felszabadítanak téged a régi irány alól.

Lélegezz be mélyen, teljesen kilélegezve, lazítsd el a testedet, lazítsd el az elmédet.

Ezt a lemezt, amelyet Maitreya, Metatron és Melchizédek hozott, most a szívcsakrád fölé helyezzük, mint egy csodálatos mellvértet. Ennek a mintának a vibrációja kommunikál árnyékod mélyén elrejtett részeivel, a sebekkel, amelyek túl mélyek voltak ahhoz számodra, hogy rá nézzél.

Én, Mária Magdolna, Guinevierre és Jezabel nővéreim kíséretében, bemegyünk lényednek ezekbe a sötét mélyedéseibe/zugaiba, és azért jöttünk, hogy megmentsük részeidet, fénybe hozzuk őket, újra összekapcsoljuk őket, hogy feltámasszunk téged és támogassunk téged a szeretet iránti hozzáállásod és az abban rejlő meggyőződésed újradefiniálásában.

Amíg ezen a jelenléten belül állsz, addig az energiáidat egy szent fénybe burkoljuk. Ez a fény most átszűrődik a testeden és a Szárnyas Sárkányodon. Ezek az energiák összekapcsolódnak, és a mindenható szeretet mindenható erőteljes Főnixe elkezd mozogni a szívcsakrád hamvaiba. Ez az energia most arra kér téged, hogy fogadd el a kihívást, hogy elismerd azt a tényt, hogy semmi sem lehetetlen.

Arra lettél tervezve, hogy önmagad legyél, ugyanolyan szabad vagy, amennyire engeded magadnak, hogy most kövesd az álmaidat. Hallgass a belső hangodra és vezetve leszel, hogy megtedd a lehetetlent.

Ez az az idő, amikor a szent nyelv és a Szeretet Törvénye előtted áll nyers erejében, a mindenható jelenlétben, amely időnként nagyon lehengerlő/elsöprő lehet, mert megnyitod a szívcsakra gátjait, ahonnan a folyékony szeretet folyékony energiái ömlenek elő. Ezek az energiák rád ömlenek és ezen megsebzett részedre, amit jelenleg figyelemmel követsz.

Mivel ez a részed most megkapja a fény töltését, a képzeletedben lásd magad, ahogyan bemászol a szarkofágba a Nagy Piramis szent kamrájában. Ez a szarkofág egy portál más dimenziókba, és amikor együtt vagyunk veletek, akik fizikailag is oda utaznak, akkor fizikailag elhelyezünk benneteket a szarkofágba, és a testeteken keresztül megnyílnak ezek a mindenható fényhullámok és kapuk, az új szeretet áradatait előidézve. Ahogy ezt az időnek ebben a pillanatában lehorgonyozzuk, az energiák a következő hetekben ki fognak épülni, egészen addig a napig, amíg ez az új szeretet gyémánt meg nem születik.

Aznap hajnala csodálatos fordulópontot hoz az emberiség számára, mert a Szárnyas Sárkányok és lovasaik ekkor emelkednek a téves, rosszul irányított és félrevezetett szeretet régi világa fölé, és a testeteken keresztül, felveszitek az energiamezőt, amely nemcsak nektek fog segíteni, hanem a többieknek is, akik hajlandóak és készek meghalni a régi módú szeretet számára és újjászületni. Ezért, miközben elképzeled magad a szarkofágban fekve, most köréd állunk.

Magammal hoztam a tiszta szeretet erőteljes pálcáját, ezt a pálcát az Anya/Atya Isten hozta létre az adott folyamat iránti szeretetük lényegén keresztül, ezért, miközben a szarkofágban fekszel, fogom ezt a fénypálcát, ez egy kettős végződésű kristály pálca kb. 50 cm hosszú. Ez a kristály magában foglalja a Zafír, a Smaragd és a Rubin energiáit és színeit, és tartalmazza a Kvarc Kristály csodálatos tudatosságát. Átragyognak rajta a fények, amelyek az Arany Gyémánton keresztül érkeznek. A napfény ragyogó energiái, amelyek az Arany Gyémánt Arany Szálaiban/Erezeteiben tárolódnak.

Nyisd meg az energiáidat, miközben ezt a pálcát a testedre helyezzem a csakráidat keresztezve.

Lélegezz be és amikor kilélegzel aktiválódik ez a pálca, az általa tartalmazott energiák minden tulajdonsága beszivárog a tested csakráiba, kommunikál a sejtjeiddel, kommunikál a DNS-eddel, amíg az üzenet el nem jut a benned levő minden atomhoz.

Melchizédek Nagyúr hét szent geometriai lemezt vesz, amelyek aranyból és platinából készültek, és miközben a szarkofágban fekszel, ezeket a lemezeket mind a hét csakrádra ráhelyezik, aktiválva a "halál" hangját, más szóval ez a jel, hogy eljöttél "meghalni" a szeretet/szerelembe esés régi módjára, és úgy döntöttél, hogy feltámadsz, mint egy szent világítótorony a szeretetbe/szerelembe emelkedés számára.

Vegyél egy mély lélegzetet, majd teljesen lélegezz ki.

Miközben Mihály arkangyal most a szarkofág mellé áll, Kuthumi-Agrippa odaadja neki az Arany Fény első Szent Kelyhét, ebben a kehelyben az Élet Szent Vize van. Ezeknek a kelyheknek a szent vizeit nem töltik csakráidba, Mihály arkangyal beleönti őket a szarkofágba, amiben fekszel, létrehozva egy sekély medencét.

Minden alkalommal, amikor a kelyhet Mihály arkangyalnak átadják, ez a fény és a szeretet mindenható Szoláris arkangyali erőit testesíti meg; ezek az energiák most körülötted úszkálnak, mivel ezek az energiák elnyelődnek a testedbe, most látni fogod ezt, a szarkofág lábát, a mindenható Soltec Arkangyal jelenlétét, Kuthumi-Agrippa fiáét. Képzeld el a feltétel nélküli szeretet hatalmas erejét, amelyet megtestesít az a csakráidba ömlik, és beleszűrődik a körülötted lévő vizekbe. Ezek a vizek megtisztítják érzelmi tested minden szintjét.

Összegyűlünk, hogy Soltec mellett álljunk a szarkofág lábánál, és abban a pillanatban Szárnyas Sárkányod mindenható jelenléte a koronához áll, a szarkofág fejéhez áll. Energiája vibrálni kezd, olyan hangzásokat bocsát ki, amelyek az étereken keresztül haladnak, minden dimenzió, amelyet a tiszta szeretet esszenciájából hoztak létre, átveszi ezt az átvitelt, és válaszol az emberi lelkek ezen nagy és mindenható ünnepére, miután kiválasztották az időt arra, hogy túllépjenek a régi paradigmán és befogadják az új lehetőséget a szeretetbe/szerelemben való felemelkedésre, és ezzel egy újabb dimenzió megteremtésére a Hitelesek/Autentikusok Útján, és ez az út testesíti meg a kozmikus szeretet lángjait, és vezeti azokat, akik valóban keresnek, azokat, akik valóban vágyakoznak arra, hogy megérezzék a hiteles/autentikus szeretet/szerelem lényegét, és ez most beszűrődött a testedbe, a hangzás pedig az összes dimenzió éterébe. Ez a fény, most belép a Föld Anya testébe, beborítja az emberiség Kollektív Tudatának minden részét.

Ezen láng megszentelt aláírása, és ezen Kozmikus Törvény, szilárdan legyökeredzik a Királyok Kamrájába lévő szarkofágba Egyiptomba. Ez a fény egy világítótornya, ami kiterjeszti a szeretet egy új tudatosságát mindenkihez. Egyenlő energia lesz lehorgonyozva a Maldív-szigeteken, és az akarom most, hogy képzeld el ezen fényt kiterjedni a Maldív-szigetekhez. Egy harmadik aktiválódott a Bahamákon, és egy negyedik kiterjed Oroszországba, ez pontosabban Moszkvába rögzül le.

Ez a négy oszlop az, amely ennek a lángnak és a Kozmikus Törvénynek a szent szálát tartalmazza, és ez össze fog olvadni a szent geometriai formákkal és mintákkal, amelyeket a Melchizédek által a csakráidra helyezett korongokon, valamint a mellkasodon jelenleg lévő mellvérten keresztül hoztak neked.

Vegyél még egy mély lélegzetet, és teljesen lélegezz ki, és azt akarjuk, hogy most mélyebben menj bele a sebekbe, a fájdalomba, a bánatba, a szomorúságba, amelyet a szeretettel való visszaéléssel kapcsolatban tapasztaltál, és hagyd, hogy minden kifolyjon belőled, hagyd a szent a vizeknek, amelyekben fekszel, hogy folytassák az áramlásukat rajtad keresztül, kimosva a törmeléket. Engedj el, lazulj el, és ha könnyeid elkezdenek folyni, ezek a folyékony szeretet szent vizei, amelyek minden alkalommal megtisztítanak, amikor hagyod magad (át)érezni, majd elengedi.

Sárkányod energiája növekszik vibrációjában. Soltec a Szoláris Arkangyal kiterjeszti a fény egy sugarát a Szárnyas Sárkányodnak, testének mérete most egyre csökken, amíg veled feküdhet a szarkofágban, és a testedre fekszik. Érezd a testének melegségét, érezd a szelídségét és mindenható hatalmas szeretetét irántad, mert ez a Szárnyas Sárkány te vagy, egy másik forma, egy másik aspektus. Ez a lény is megtapasztalta a visszaélésszerű szeretet/szerelem traumáit, ennek a lénynek száműzetésbe kellett vonulnia, hogy megvédje az emberiség jövőjét, megvédje annak igazi nyers szellemét, amely a szeretet szent aláírásával bekódolt élet összes szálát testesíti meg.

Most, hogy a Szeretet Törvénye visszatér, ezek a lények visszatérhetnek veled, és ez alatt az igaz téged, a Hiteles/Autentikus Énedet értjük, azt a részedet, aki eltávolodott múltad sebeitől, az új téged, akire nem nehezedik többé a múltból eredő félelem tapasztalata a jövőben és most a sárkány elkezd összeolvadni veled, a gyógyítás vizei eggyé válnak vele és veled. Ebben a szent pálcában található összes energia, most összeolvad a Szárnyas Sárkányod csakráival, és így a Szeretet Megszentelt Törvényeinek energiái igazságukban, hitelességükben most a régi világ fölé emelkedhetnek.

Lélegezz tovább mélyen és teljesen lélegezz ki.

Mi, a Nagyurak és Mesterek az Arkangyalok jelenlétében elkezdjük énekelni az újjászületés szent mantráját. Ez a mantra megnyitja szellemed olyan részeit, amelyek nem szabadultak fel az emberi éned pszichéjébe. Minden beléd szűrődött energia hozzá fog járulni ahhoz az erőteljes korlát teljes lebontásához, amely a szeretet valódi megértése és a személyes tapasztalatokon alapuló régi meghatározások között jött létre.

Kántálásunk hangja fellazítja a szívedben lévő problémákat/dolgokat, azokat a problémákat/dolgokat, amelyek a régi paradigmájához láncoltak.

Kuthumi-Agrippa most bemászik a szarkofágba a lábadhoz állva. Szárnyas Sárkányod úgy fordul, hogy az a szemeden keresztül Kuthumi-Agrippára néz, te pedig a Szárnyas Sárkányod szemén keresztül nézel. Nézz Kuthumi-Agrippa szemébe, nézd meg azt a feltétel nélküli fényt, amely mindenható meghatalmasító erős szellemének és lelkének ablakán keresztül ragyog elő. Érezd bölcsességének feltétel nélküli szeretetét, amely megnyugtat téged abban, hogy a jövő más lesz, hogy ha úgy döntesz, hogy belépsz a halálkamrába, hogy "meghalj" a réginek, akkor automatikusan meg fogod tapasztalni az újat.

Én, Mária Magdolna most a szarkofág fej részéhez állok és egy nagyon vékony Rózsakvarc pálcát használok, a mindenható szakrális szellemed engedélyével elkezdem bekódolni a harmadikszemedbe a Szeretet Kozmikus Törvényének szakrális szimbólumait. Miközben minden egyes szimbólum belép a testedbe a múlt energiái eleresztődnek, ez folytatja a felgyorsulását és Kuthumi-Agrippa arany sugarai elnyelik ezeket az energiákat, transzmutálják őket egyenlővé, de mégis ellentétes minőségűvé, emiatt, ahol mély traumát, mély szenvedést és fájdalmat tapasztaltál az most egyenlőként, de ellentétes minőségében jön el hozzád.

Amikor készen állsz, azt akarom, hogy nézz Kuthumi-Agrippa szemébe, érezd ezt a hatalmas jelenlétet, és a megfelelő időben ad át neki minden korábbi múltbéli fájdalmadat, engedd el és szabadítsd fel, nincs szükséged arra, hogy tovább ragaszkodj hozzá, ez már többé nem képezi az identitásod részét. Szabadítsd meg magad a múlttól, és azok közületek, akik jelenleg fájdalmat és traumát szenvednek el a személyes életetekben bekövetkező változások végett a szerelemhez/szeretethez kapcsolódóan, tudjátok, hogy ez az üzenet, ezek az energiák elviszek majd titeket és gyorsan felemelkednek veletek a folyékony szeretet magasabb világainak birodalmaiba, ahol megismerhetitek annak a tiszta erőnek és a szeretet forrásának valódi lényegét, amelyből teremtődtetek, amelyben meg fogtok tanulni emelkedni, felemelkedni és egy eltérő perspektívával belépni a jövőbe.

Tudd, hogy az elkövetkező 12 hónap, továbbra is emelkedni és növekedni fogsz a szeretetben, megmutatják, hol vannak téves információk a szeretet definícióival kapcsolatban, meg fogják mutatni, hol próbálnak a szerelem/szeretet sebzett részeinek régi aspektusai még mindig szabotálni, és abban a pillanatban felszólítanak, hogy engedd el, dobd el és szórakoztasson az a tény, hogy nagyon hamar az igaz törvény és a szeretet nyelve feltárja előtted annak mindenható energiáját, mivel a most kiváltott tényezők amelyeket most tapasztalsz meg felemelik a frekvenciákat behatolva az érzelmi testedbe és tovább nyitva ezt, hogy befogad a Szeretet Kozmikus Törvényének és a Víz Kapuknak a minőségeit.

Kuthumi-Agrippa irántad érzett szeretete behatol a tudattalan legmélyebb szintjeire, és elkezdi aktiválni az alkímia erejébe vetett hitet, amely a benned lévő Egység Tudat(osság) felé vezet, egyesítve önmagad meghatalmasodott részeit, akik ismerik az igazságot a szeretetről, lehetővé téve ezeknek a részeidnek, hogy vezessenek, és a többi sebesült részedet, hogy időt szakítsanak a visszavonulásra, hogy tápláltak, gyógyultak, újjáélesztetek és transzformáltak legyenek.

A következő nyolc órában továbbra is a szarkofágban tartunk téged, ez idő alatt ez a folyamat befejeződik. Közben elkezdheted visszahúzni a tudatosságodat a fizikai testedbe, tudva, hogy ez a mindenható gyógyítás feltárja előtted, hogy a szeretet/szerelem mennyire hatalmas és meghatalmasító, és ez a fordulópont, ahol a romantikus kapcsolatokban kiváltképpen, a szerelem/szeretet feltámadásának tanulsága kerül előtérbe. Ez az a birodalom, amelyben ezt a leckét fogják tanítani, és ennek a lényegnek az adottságai feltárulnak mindazok előtt, akik hajlandóak megnézni, meghallgatni, érezni és még egyszer megkockáztatni a szerelmet/szeretetet azonban ezúttal mást/eltérőt, azért mert ti is mások/eltérők vagytok.

Tudomásul véve, mennyire megváltoztál belül, mennyit meggyógyítottál már és hajlandó voltál elengedni, és ez a gyógyítás, ez az eleresztés, amelyet választottál, túlmutat a szeretet birodalmán olyan módon, amit most el sem tudsz képzelni.

Vegyél még egy mély lélegzetet, teljesen kifújva a levegőt, lehetővé téve önmagadnak, hogy kérdés nélkül, cinizmus nélkül, kétség nélkül, félelem nélkül befogad ennek az új energiának a tulajdonságait/minőségeit, és inkább engedd meg magadnak, hogy Szárnyas Sárkányoddal együtt Sárkány Lovas legyél, hogy megtapasztalj valamit, amit szeretetnek/szerelemnek neveznek, de teljesen új módon, egy teljesen más menüből választhatsz, ahol nagyon ízletes, finom és gazdag desszertek várnak rád, de először itt az ideje, hogy felkészülj az előételedre és a főételedre és ha megetted az összes ételt, akkor megkapod a desszertedet is, ha tudod, mire gondolok!

Ezért drágáim, tudjátok, mennyire szeretünk benneteket, és tudjátok, hogy minden rendben van és lesz a világotokban is, és miközben a Király Halálkamrájában lesztek látni fogjátok az isteni bőség tulajdonságait, amelyek találkoznak veletek, amikor bevégzitek az időtöket, azzal hogy "meghaltok" a régi számára.

Nyolc óra múlva Kuthumi-Agrippa, St. Germain és Mihály arkangyal kézen fognak és kiemelnek a szarkofágból. Én, Mária Magdolna, Jezabel és Guinevierre közreműködésével, kivezettük a királyi kamrából. Miután kiléptél ebből a halálkamrából, Soltec Nagyúr Kuthumi-Agrippa fia, és Metatron, Melchizédek és Maitreya harsona szóval fognak várni, hogy mindenki tudja, hogy feltámadtál a régi szeretet/szerelem halálából, és most az új utad elkezdődik.

Élvezzétek ezt az új időt, szeretteim. Tudva, hogy védve vagytok, támogatva és mindig vigyáznak rátok.

Mária Magdolna vagyok, és köszönöm a részvételeteket és az időtöket, mélységesen szeretünk benneteket. Au revoir.

Soron következő Víz Kapus aktiválás:

Kuthumi-Agrippa Mester - Egyiptom 7 - A Teremtés és Mágia Törvénye és a 64-70. Víz Kapuk 2010. február 15

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/kuthumi-agrippa-mester-egyiptom-7.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...