Mária Magdolna – A Lunáris Tudatosság Megnyitása és az 51-57. Levegő Kapuk

thothtempleoflight.jpg

Mária Magdolna – A  Lunáris Tudatosság Megnyitása és az 51-57. Levegő Kapuk

Dél-Afrika, Johannesburg, 2009. szeptember 29

Forrás: thelightweaver

Csatornázta: Michelle Eloff©

Fordította: Hatejer Emese

Előző Levegő Kapus közvetítés:

Mária Magdolna: 10:1 - 44-50. Levegő Kapu 2009. szeptember 25

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-101-44-50-levego-kapu.html

Ez az információ azzal a szigorú feltétellel osztható meg más forrásokkal, hogy semmilyen része nem változtatható meg, nem törölhető ki vagy nem használható fel pénzkeresés céljára, illetve az információ forrása feltüntetésre kerül.

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ezen információ olvasása komoly hatással lesz rád. Energetikailag összeköttetésbe kerülsz a csatornázott lénnyel, és hasonló folyamat megy végbe rajtad is. Ez nem pontosan ugyanaz, mintha a közvetítő Mester jelenlétében lennél, azonban a hatás pontosan olyan erőteljes. Ne túlzottan vonatkoztasd magadra azt az idővonalat, amelyet a közvetítés résztvevői kaptak. Te is hasonló folyamaton fogsz átmenni a saját Isteni Tervednek, Időzítésednek és Célodnak megfelelően.

Mária Magdolna vagyok és üdvözöllek benneteket és isten hozott az igazság és felvilágosodás dimenzióiban.

Izgatottak vagyunk, hogy aktiválhatjuk ezeket az energiákat mivel ez a felébredés egy rendkívül erőteljes időszaka mindannyiótok számára. A fény projektje, amelyet aktiválunk ezen első előkészítő beavatáson keresztül abból a nagyobb célból történik, hogy megidézzük az istenit az összes aspektusában azért, hogy feltáruljon az emberiségnek az új ösvény, amely a korlátozás, a fájdalom, a háború és a szenvedés régi paradigmáján túl létezik.

Sok dinamika, amelyek évszázadok óta irányítják a világotokat most szétporladnak, ennek a folyamatnak a szétszedése körülbelül 75 év óta tart. Az utolsó 15 évben ez felgyorsult és most még gyorsabbá válik. Mindannyian egy-egy részei vagytok ezen csodálatos felgyorsított folyamatnak, mindannyian egy-egy kulcs elemek vagytok ezen paradigmák felszámolásában azoknak, amelyek a szunnyadó lelkeket a tudatlanság szendergésében tartották.

Örülünk és ünnepelünk tudva azt, hogy az idők változnak, ezért mindannyian, akik készen állnak a fény, a szeretet és az igazság egy erejeként egyesülni és feltárni az ösvényt, amely mindannyiotokat a béke, harmónia, kegyelem és szeretet világába visz el.

A legutóbbi üzenetemben a párhuzamos ösvényekről beszéltem és ez egy fontos üzenet mivel ez emlékeztet mindannyiotokat a fény világának létezésére, és most itt az idő mindannyiotok számára, hogy az energiátok irányítására összpontosítsatok, hogy a (fénymunkások) kollektív teste elég nagy legyen, hogy mozgatni tudja a kollektív tudatosság áramlatait át ebbe a világban.

Ahol sötétség létezik ezzel egyenlően fény is létezik, a világ amelyet 3. dimenziós valóságotokként ismertek a sötétség sok aspektusát tartalmazza, meg van az erőtök, hogy a fény aspektusaira irányítsátok ezt, mint annak ellentettjére. A projekt, amit a Kristály Szív megteremtésével hoztunk létre Kairóban most megerősödik.

Az összes energia, amivel munkálkodunk, mindaz, amit előidézünk mindenki számára hasznos, nincs elit besorolás ezekben a projektekben, amit aktiválunk, ez az egész nagyobb javáért van és mindenki számára előnyös.

Egyiptomban egy erőteljes aktiválás zajlik le. A Sivatag Istenei és Istennői tartják a fényvázait a 48 láng formájában, amik keresztül fognak szövődni az embereken. A Sivatag ezen Istenei és Istennői a tudás nagyon erőteljes kamráit tárolják a szívcsakráikban. Miközben ezek a kamrák fokozatosan megnyílnak az emberi tudatosság magasabb oktávjaira mindannyian egy újabb hullámot fogtok megtapasztalni, ami belép a bolygóra. Ezt nevezik Levegő Hullámoknak és kapcsolódnak a Levegő Kapukhoz.

2009 novemberében egy 12 éves ciklus zárult le és ettől kezdve az átalakítás új hullámait aktiváljuk, amelyek új irányba vezetnek benneteket. Ez az irány kapcsolódik a Belső Isteni Tervhez, amely magában hordozza a teljes én összes aspektusát, és ezen a hullámon keresztül mindannyian képesek vagytok kapcsolatba lépni az isteni tervvel és egyesülni önmagatok aspektusaival egy teljesen és totálisan új módon.

Kairó egy kulcsfontosságú elem, ami a Krisztusi Fény Tojását és Gyémánt Szívét tárolja. Ez a tojás az energia csodálatos pulzálásait bocsátja ki, amelyek támogatják a lunáris, szoláris és sztelláris tudatosság felébredését.

A mai folyamat az első lépés a Szellem szent tudományának magasabb fejlődéséhez, ez azáltal zajlik le, hogy az emberiség kollektív tudatosság testének csakráit összehangolják és megnyitják az Isteni 12 Szent Istennői Hierarchiák Lunáris Tudatosságára, amelyek magukban foglalják a jövő égi testeiből néhány kulcsot. Ez az első rendkívül fontos lépés az emberiség támogatásában, hogy elkezdje az Isten és Istennő felsőbb elméjének integrálását, amely az asztrális sík újabb szintjét tisztítja meg, azért, hogy még több lélek fejlődhessen és erősödhessen meg a tisztánlátó, gyógyító és telepatikus képességeikben.

Most kérlek hunyd le szemeidet, ha eddig még nem tetted meg, vegyél egy mély lélegzetet be a testedbe és miközben kilélegzel lazíts és add át magad a Hold Anya erőteljes fényének.

Vegyél még egy erőteljes lélegzetet be, lazíts, add át magad és válj folyékonnyá.

A Hold Anya testesíti meg a fény és bölcsesség gyengéd minőségét. Érezd a fényét a tested belsejében. Érezd, ahogyan a fénye simogatja a sejtjeid és s DNS-edhez szól benned. Nyisd meg a csakráidat, hogy befogadd a Lunáris Tudatosságát, miközben az Istennői Hierarchia Fenséges 12 Szent Istennője belép a Lunáris Tudatosság Kamrájába. Kört formálnak körülötted és elkezdik összehangolni a fény testeidet a jövő szellemi nagyságainak szakrális kulcsaival.

Mindannyian ezeknek kulcsőrzői vagytok, mivel ti vagytok a jövő szellemi nagyságai, ti vagytok azok, akik felébrednek az erőteljes mágneses aktiválásokra, amelyek felelősek az emberiség tudatosságának új irányba történő irányításáért.

Érezd a Hold Anya energiáját hozzád szólni. Ő a Ciklusok Istennője, az energiája a 9-es szám rezgésével rezonál. A jelenléte az élet ciklusainak megengedésének fontosságára emlékeztet, azokra, amik irányítanak titeket. Megmutatja nektek az élet dagályainak folyamatos változását, egyek vagytok vele és a Földdel is.

A Hold Anya elhozza a lehetőségeket számotokra minden egyes ciklusával. A ciklusai általi utazása minden egyes nap feltárja számotokra az erőket, amik a Lunáris Tudatosságotokon belül létezik. A Lunáris Tudatosság az én rejtet aspektusai, néha az illúziók máskor pedig az intuíció. Ő a tudatalattihoz szól; már emlékeztettek arra, hogy itt az ideje, hogy szembenézetek a tudatalattitokkal, hogy kihívjátok önmagatok ezen részét, hogy eleresszétek az illúziókat és hogy engedjétek szabadjára a rejtett kincseket, hogy a tudatos elmétek előterébe emelkedhessenek.

A 12 Szent Istennő összegyűlik szorosan körülötted, mindegyikük megérinti a testedet, az érintésük megnyitja a rendszereket a tudatosságodban, amelyek a Lunáris Tudatosság kulcsaival rezonálnak. Képzeld el a fénytesteidet összehangolódni tökéletes harmóniában, elnyelve és felszívva a bölcsesség nyelvét, amely a Lunáris Tudatosságon belül tárolódott.

A Fenséges 12 Szent Istennő által kibocsátott energiák elkezdik az eleresztés egy eljárását felszabadítani számodra, a Föld Anya számára és a Kollektív Tudatosság számára. Most felszabadítják a Lunáris Tudatosság kulcsait a csakráidban, ezek a kulcsok megtalálják az útjukat oda, ahová szánták őket és gyengéden elfordítják és kinyitják az idő, a bölcsesség és felsőbb tudatosság ajtajait, amelyek a tisztánlátó képességek megerősítésének célját szolgálják.

A tisztánlátó képesség lehetővé teszi számotokra, hogy meglássátok, amit a fizikai szemeitekkel nem látatok. Ez a belső látásotok és a Hold Anya segíteni fog nektek kifejleszteni egy sokkal biztonságosabb kapcsolatot a tisztánlátó énetekkel. Miközben a belső szemeitek megerősödnek, ez képes átlátni azokon illúziókon, amelyeket a tudatalatti hozott létre és meglátni az igazságot, azt amely eddig rejtve volt előtettek és amely most megmutatja számotokra a hitelesség és igazság ösvényeit, amelyek hazavezetnek, amelyek abba a világba vezetnek, ahol a sötétség mint ellentét nem létezik. A képességetek, hogy használjátok a tisztánlátásotokat, megerősíti a képességeteket a gyógyításra is, megerősíti a képességeteket a telepatikus kommunikáció befogadására a fény azon lényeitől, akik rendszeres alapon kommunikálnak veletek, (csak ti nem halljátok), azoktól a lényektől, akik segítenek támogatni titeket, védelmeznek titeket és megmutatják a haza vezető utat.

Nagyon gyakran adnak információkat ezek a lények, akik vezetnek és védelmeznek titeket, de a tudatalattitokban tárolódott illúziók következtében nehézségetekre esik meghallani azt amit mondanak nektek, nehezetekre esik meglátni, hogy mi az isteni terv, mivel ellentmondó információk tárolódnak el bennetek.

Azt akarom most, hogy lazíts és adj engedélyt az Istennőknek, hogy behatoljanak a tudatalattid aspektusaiba, amelyek ragaszkodnak az illúziókhoz, a tudatalattid azon részeibe, amelyek azon információhoz kapcsolódnak, amik a régi paradigmát táplálták, a sötétség és tudatlanság világát.

Érezd a fényüket, érezd a szeretetüket és engedd ennek, hogy eleresztésre kerüljön. Engedd meg az Istennők erejének és bölcsességének, hogy kinyissák az ajtókat, hogy eleresszék az időzárakat azért, hogy a tudatalattidat ne az illúziók irányítsák és engedd meg az intuíciónak, hogy előjöjjön.

Miközben ezt teszik, a hét Levegő Kapu aktiválja a fényét körülötted, az erőteljes szárnyaik kitárulnak, megérintve a mennyeket. A drágakövek, amik beborítják ezeket a szárnyakat a csakráidhoz szólnak.

Miközben az energiák folytatják a testeden keresztüli mozgásukat a Hold Anya kiterjeszti a testét és bevon a szívének közepébe, és most te és a Szent Istennők a Hold Anya szívében vagytok.

Képzeld el, hogy a Hold Anya a szíve alatt tart, érezd a tápláló energiáit és engedd meg önmagadnak, hogy összekapcsolódj az erejével, hogy elismerd, hogy mennyire erőteljes is ő annak ellenére, hogy visszatükrözi a napfényét, a férfiast, ő is nagyon létfontosságú szerepet tölt be. A Hold Anya nélkül az összes pokol elszabadulna, mivel a természet aspektusai, amelyek tőle függnek, nem lennének képesek azt tenni, amire tervezték őket, hogy megtegyék, és te is tartalmazod ezt a minőséget önmagadban. A Hold Anya az isteni nőies, miképpen a Nap Atya az isteni férfias.

Arra terveztek, hogy visszatükrözd a fény minőségeit, a férfias oldalad által tartalmazott tulajdonságokat azért, hogy úgy legyél képes a Lunáris Tudatosság fényét szolgálni, ahogyan az megkívánja. A tested ciklusai, a fejlődésed ciklusai összehangolódnak a lunáris testtel.

Lélegezd be ezen lunáris fény energiáját magadba, engedd, hogy egy legyen veled és tudd, hogy arra terveztek, hogy tisztán láss, hogy az Anya/Atya Isten szemén keresztül láss, a fény szemén, és a mindent látó szemen keresztül láss. Arra terveztek, hogy gyógyítsd, hogy regeneráld önmagad, hogy gyógyítsd önmagad és a telepatikus képességeid belső mechanizmusával egy legyél.

A telepátia egy fejlett technológia, amely egy részed, egy isteni és fejlett technológia, amelyet arra terveztek, hogy magadba foglald, azért, hogy befogadd és megkapd a sugalmazásokat, a vezettetéseket és útmutatásokat, a motiválást és inspirációt azoktól, akik más világokban léteznek, akik ígéretet tettek neked, olyan ígéretet, hogy tájékoztatnak téged és információval látnak el, olyan ígéretet, hogy vezetnek, hogy irányítanak, és hogy feltárják számodra, mit kell tenned az életed kulcsfontosságú pontjain.

Ez az egyik kulcsfontosságú pont az életetekben, drágáim, ez annak ideje, ahol a régi világ és az új világ útja kereszteződik. Ez az az időszak, ahol a kollektív a legfontosabb választását hozza, azt választva, hogy a régiben marad, vagy azt választva, hogy az "Ígéret Földjének" irányába lép.

Vegyél egy mély lélegzetet be most, és miközben kilélegzel, engedd meg a Lunáris Tudatosság fényének, hogy rajtad túl terjedjen és ennek energiája beleömlik a Föld Anya testébe, megérintve Kairó Kristály Tojását és ez az energia most beömlik a Namib Sivatagba, ez beárad Irakba és megérinti a Kristály Tojást Szentpéterváron és Moszkvában és ekkor egyesül a Platina Tojással Törökországban.

Ez most a fény egy csodálatos visszhangját küldi ki a Föld Anya testének egészén keresztül és az emberiség tudatosságának kollektív testétől most azt kérik, hogy feleljen a Lunáris Tudatosság kulcsaira, hogy lehetővé tegye az időzárak felszabadulását, és hogy magáéhoz öleljék az emberek azon erejüket, hogy meggyógyítsák az énjüket, hogy magukhoz öleljék a telepátia és tisztánlátás képességeit, amely bennetek és az összes emberben is létezik már.

Ez nem valami olyan, amit meg kéne teremtenetek vagy létre kéne hoznotok, ez már mindannyiotokban létezik, mindössze annyit tesztek, hogy emlékeztek ezekre, és eleresztitek az összes belső félelmeket, amik a tudatalattitokban záródtak be, amelyek megakadályoztak titeket abban, hogy használjátok ezeket a rendkívül magasan fejlett szakrális technológiákat. Ezek a félelmek számos különböző okból kristályosodtak ki bennetek, ezek a neveléseteken, oktatásotokon és az összes programozásotokon alapulnak, amelyeknek ebben az életetekben és sok másikban is ki voltatok téve. Ezek a múltban léteztek, és most ez a pillanat az időben az ami fontos, mivel most ti vagytok a felelősek azért, amit meg fogtok tapasztalni a jövőben és azáltal, hogy egyesítitek az energiátokat, a Lunáris Tudatosság megerősítésére fókuszálva, megerősítitek a mágneses mezőket, amelyek egy különböző világba vezetnek és vonzanak titeket, amelyet az "Ígéret Földjének" fogunk hívni.

Az Ősi Mesterek már eónok óta beszéltek erről. Tudjátok az "Ígéret Földje" létezik, tudjátok, hogy van lehetőség az energiákat másik irányba terelni. Néha kételkedtek ebben, azért mert látjátok mi folyik a fizikai világotokban. Emlékezzetek, hogy amikor ez a kétség felmerül, akkor csak egyetlen egy aspektusát látjátok annak, ami létezik, ez egy változékony, ingatag energia, csak egy oldalt láttok egyszerre, és csakúgy, mint egy érménél, ha megfordítjátok akkor meglátjátok a másik oldalát is. A kerék megfordul és meglátjátok a világ ellentettjét is, amit a létezésekbe emeltetek, és most meg van a lehetőségetek és erőtök, a fénymunkások kollektív vázaként, hogy megtapasztaljátok ennek létezését.

Nem számít, hogy mit láttok megtörténni a világotokban, higgyetek abban, hogy ennek ellentéte is létezik, és megvan az isteni jogotok, hogy ezt valóságossá tegyétek. Ez az egyik legfontosabb oka annak, hogy miért kérjük arra a Fénymunkásokat, hogy működjenek együtt, hogy egyesüljenek, mint egy erőteljes szív, egy erőteljes szándék, mert amikor ezt megteszik, és a kritikus tömeg egyesült, ez az erő nem áll meg, és ígérem, hogy az "Ígéret Földje" valósággá válik.

Vegyél egy mély lélegzetet be most, tartsd vissza a lélegzetedet 6-ig számolva, majd lélegezz ki, lazíts és add át magad, miközben az Istennők most elkezdik aktiválni az energiákat azért, hogy megkapd a szakrális jelképet, a kulcsot, aminek őrzője vagy. Ez az első kulcsod, a Lunáris Tudatosságba vezető kulcs, a magasabb evolúció szakrális tudományának és a szakrális tudomány magasabb evolúciójának, a Szellem szakrális tudományának kulcsa.

Folytasd a légzést és lazíts.

Ne elemezgesd most a szimbólumot/jelképet, amit kapsz, ez lehet nagyon egyszerű is, fogadd ezt be, és képzeld el, amint elhelyezkedik a szívcsakrádban. Tartsd ezt szilárdan, és adj hálát, hogy befogadtad ezt a jelképet, a szakrális jelképedet.

Miközben mindannyian felhasználjátok ezt meditációban, gyógyításnál, látni fogjátok, hogy a Lunáris Tudatosság egyre erősebbé válik bennetek.

Ez fel fogja készíteni a kollektív energia testeit az erőteljes elemek üdvözlésére, amely a Harmadik és Negyedik Felemelkedési Hullámokon keresztül jön el. Ezek a Felemelkedési Hullámok átkatapultálják az emberiséget az "Ígéret Földjének" új irányába.

Amikor távoli helyekre utaztok, használjátok ezeket a jelképeiteket. Amikor gyógyításra van szükségetek használjátok a szakrális jelképeiteket, ez az egyik és még ilyen jelképeink fognak jönni a jövőbeli aktiválásainkban. Használjátok a saját szakrális jelképeteket, amit megkaptatok ma a meditációtokban, vagy valamiféle kreatív tevékenységben megerősítve a tisztánlátásotokat és a telepatikus képességeitek fokozását, valamint a gyógyításra is, ahogyan már korábban említettem.

Készíts jegyzetet a jelképedről, hogy mire használod ezt, és most ezt a kulcsot energetizálja a Hold Anya, feltölti ezt a fényével, a bölcsességével és a Levegő Kapuk megnyitják az energiáikat, kitárják a szárnyaikat és átölelnek téged, aktiválva a minőségeiket a hét csakrádba megmutatva neked, a szellemi nagyságaid, a jövőből jöttetek, az "Ígéret Földjéről jöttetek, hogy ezen az idővonalon legyetek, hogy ezen az idővonalon legyetek azért, hogy vezessétek azokat, akik nem tapasztalták meg még a helyes irányba vezető utat.

Vegyél egy mély lélegzetet be és miközben kilélegzel, az Istennők most elveszik a kezüket a testedről. A Hold Anya összehangolja minden energiádat újrakalibrálva őket biztosítva a tökéletes, kecses és megújító összehangolás lezajlását.

A tudatalattid most elfogadta az illúziók eleresztésének potenciálját és az igazság átölelésének potenciálját, ami az intuíción keresztül érkezik, ami a Szellem megszentelt tudományán keresztül érkezik, a felsőbb intelligencián, ami az Isten és Istennő magasabb elméje révén táplálódik, most, hogy a tudatalattid elfogadja ezt, ez egy folyamatos szinten hozzá tud járulni az asztrális sík szintjeinek megtisztításához, amelyet szükséges megtisztítani, azért, hogy minél több lélek emlékezhessen, felébredhessen, és átadhassa magát ennek a folyamatnak.

Vegyél egy újabb mély lélegzetet be, majd lélegezz ki, adj hálát a Hold Anyának, a csodálatos ajándékokért, amit ma hozott el számodra. Adj köszönetet a 12 Isteni Szakrális Istennőnek, akik segítettek neked, akik megidézték a kulcsokat és támogattak téged az időzárak elengedésében. Adj köszönetet a szakrális jelképedért. Adj hálát önmagadért mivel ezt a tapasztalatot választottad. Az Istennők és a Hold Anya most biztosítják, hogy a kulcsok, amik az emberiség számára az időzárakat nyitják ki, azok teljesen lehorgonyzásra kerüljenek Kairóban, a Namib-sivatagban, Irakban, Oroszországban, Törökországban és végül lerögzüljenek Dél-Afrikában is.

A Levegő Kapuk beburkoltak a szárnyaikkal és a Föld Anya befejezte ezt az első előkészítő beavatást.

Lassan kezd el visszahúzni a tudatosságodat a fizikai testedbe, belélegezve és teljesen kilélegezve, legyél tudatában annak, hogy a tested hogyan érzi magát. Nyújtóztasd ki a kezeidet és a lábaidat, ha szükségét érzed, válj tudatossá a környezetedre, húzd vissza az energiádat, a Föld Anya testébe legyökereztetve magad biztonságosan a jelenlegi idővonaladon. Helyezd a kezed a Földre és adj hálát a Föld Anyának mindazért, amit tesz, mindazért, amit tett és mindazért, amit tenni fog értetek a jövőben.

Vegyél újabb mély lélegzetet be, lazítva és erősítsd meg, hogy teljesen lehorgonyoztad magad újra, vissza a fizikai testedbe.

Drágáim, azt javasoljuk, ha tudjátok rajzoljátok le a szakrális jelképeteket egy könyve vagy valahová és írjátok le a tapasztalásaitokat, amit ezen erőteljes kulcs használata révén éltek meg. Ez válik majd a fény könyvetekké és ekkor egy csodálatos történet kibontakozásának lesztek tanúi, miközben feljegyzed ezeket a tapasztalásokat. Ez egy egyedülálló szakrális könyv, tartsátok ezt szentnek, dolgozzatok ezzel mivel az isteni kisugárzás, isteni szavak, az isteni lélegzet, az Anya/Atya Isten beszélt nektek, és felszabadították ezen egyedülálló kulcsot számotokra, mivel nektek tervezték, értetek.

Szeretnélek emlékeztetni titeket arra, hogy szellemi nagyságok vagytok, akik a jövőből jöttek, az "Ígéret Földjéről" jöttetek. Habár olyan idővonalon éltek most, amilyen most a valóságotok, most már tudjátok mit ígér az "Ígéret Földje". Ezért dolgozunk az álmok manifesztálásával, mondtuk, hogy ez az Új Élet Ígéretének az ideje, az Új Élet Ígérete itt van, ez egy folyamat, amely kibontakozik, amint egy csodálatos virág kibontja szirmait sziromról sziromra, és elkezditek meglátni, érezni és tudni az igazságot, bízzatok ebben, éljétek ezt, osszátok meg ezt és jöjjetek össze, mikor tudtok.

Mária Magdolna vagyok és mélyen szeretlek titeket, au revoir.

Soron következő aktiválás:

Mária Magdolna - A Szoláris Tudatosság Megnyitása és az 58-64. Levegő Kapuk 2009. október 2

https://szivtanc.blogspot.com/2022/11/maria-magdolna-szolaris-tudatossag.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk

Mária Magdolna – Megbocsátás Törvénye és 1-7. Föld Kapuk   Csatornázta: Michelle Eloff© Dél-Afrika, Johannesburg, 2010. április 29 Fordí...